Explore
 Lists  Reviews  Images  Update feed
Categories
MoviesTV ShowsMusicBooksGamesDVDs/Blu-RayPeopleArt & DesignPlacesWeb TV & PodcastsToys & CollectiblesComic Book SeriesBeautyAnimals   View more categories »
Listal logo
Avatar
Added by Kankku on 2 Jan 2020 09:40
862 Views
25
vote

Watched in 2020

Sort by: Showing 1-50 of 77
Decade: Rating: List Type:
23.10.
People who added this item 1 Average listal rating (1 ratings) 10 IMDB Rating 7.4
Time (2020)
20.10.
People who added this item 2212 Average listal rating (1430 ratings) 7.6 IMDB Rating 7.9
10.10.

The Blues Brothersis pauhaa ja komentaa, mutta paikoitellen ei tiedä, mihin suuntaan orkesteria pitäisi oikein viedä, milloin touhu on enemmän kömpelöä kuin hullua. Dialogi on paikkapaikoin oikeinkin kekseliästä, ja kun käsikirjoitus ei kompastele, on suuri hulluus oikeinkin nokkelaa.
Kankku's rating:
People who added this item 3 Average listal rating (2 ratings) 6 IMDB Rating 6.4
Undine (2020)
9.10.

Petzoldin moderni fantasia hivelee parhaimmillaan cuskmaista tai sebaldmaista proosaa. Ei hutilyöntejä saksalaisnerolta, sillä uutukainenkin on suunnattoman koskettava ja voimakas elokuva. Sulattaa sydämen, silittelee kämmenselällä poskia ja kuristaa kaksin käsin.
Kankku's rating:
People who added this item 165 Average listal rating (86 ratings) 8.2 IMDB Rating 7.4
Husbands (1970)
6.10.

Toinen katselukerta. Kun Yle hemmottelee Cassavetesia näyttämällä, ei uudelleenkatselumahdollisuutta voi jättää väliin.
Kankku's rating:
People who added this item 91 Average listal rating (47 ratings) 7.5 IMDB Rating 7.4
2.10.

Belladonna of Sadnessilla on ansionsa tarinansa ja visuaalisen tyylinsä puolesta. Paikoin still-kuvin etenevä narratiivikin on kohtuullisen kiinnostava keino, mutta kun fallokset alkavat lentelemään, ei niiden yli olla päästä.
Kankku's rating:
People who added this item 748 Average listal rating (354 ratings) 8 IMDB Rating 7.4
Possession (1981)
2.10.

Toinen katselukerta. Aina sanonut, että Possession on kauhujen kärkeä. Mutta kuinka kirkkaasti se sitä onkaan. Synkimmissä kauhuissa ei ole vilaustakaan lohdusta, visuaalinen anti on omassa luokassaan ja duo Adjani–Neill vetää sellaisella palolla, ettei paremmasta väliä.
Kankku's rating:
25.9.

Kaufmanin uutukainen on ehtaa kaufmania. Ja minä niin pidän siitä. Elokuvalla on aivan oma painovoimansa, joka vetää Buckleyn esittämän naisen syvemmälle omiin syövereihinsä, joihin puolestaan hukkuu katsojakin.
Kankku's rating:
People who added this item 7 Average listal rating (6 ratings) 6.2 IMDB Rating 6.1
16.9.

Elokuvan historiallinen viitekehys, minne elokuva nimensäkin omaisesti sijoittuu, on itsessään pimeä. Pian huomataankin, miten historiat kerrostuvat, kuinka lähellä historiat ovat toisiaan. Mica Levi jytää ja omistaa jälleen tässäkin Glazerin lyhärissä.
Kankku's rating:
People who added this item 245 Average listal rating (128 ratings) 7.9 IMDB Rating 8.1
Shame (1968)
4.9.

Rikkinäisen maailman keskellä rikkinäinen liitto. Rikkinäisessä liitossa rikkinäisiä ihmisiä. Tarinansa ja teemansa puolesta täysin ajaton taas tämäkin. Ullmann ja von Sydow loistavat.
Kankku's rating:
1.9.

Elokuvassa on aivan käsittämätöntä voimaa: sitä raainta itseään ja auteurin omaa purkautumistaan. Hahmot ovat paitsi hirvittävän maailman piirtäjiä, myös sen uhreja niin monessakin mielessä.
Kankku's rating:
People who added this item 118 Average listal rating (73 ratings) 7.1 IMDB Rating 8.2
Tenet (2020)
31.8.

Nolan ei ole Carruth, minkä vuoksi pelkäsin hieman ennakkoon, millä tavalla elokuvaa lähdetään kertomaan. Onneksi Nolankaan ei pidä katsojaansa tyhmänä, eikä sen vuoksi lähde selittelemään elokuvaansa liikaa noin elokuvan metatasolla, mitä nyt tapahtuu ja miten. Tenetin ongelma kuitenkin on, että periaatteessa elokuva ei ole muuta, kuin oma metatasonsa, muotonsa ja ideansa. 150-minuuttisen kestonsa ajan jalkaa ei nosteta kaasulta kertaakaan, ja suuri toiminta täyttää valkokankaan. Hirmuisen vauhtinsa vuoksi elokuva kuitenkin jopa kompastelee hieman omaan nokkeluuteensa. Hahmot ovat vain hahmoja, Protagonisti tosiaan vain protagonisti. Jotta elokuvassa olisi temaattisestikin jotain raskaampaa kerrottavaa, kaivattaisiin hahmoihin paljon muutakin kuin pelkkää lihaa.
Kankku's rating:
People who added this item 2034 Average listal rating (1326 ratings) 8 IMDB Rating 8.2
Unforgiven (1992)
25.8.

Ehkä toinen katselukerta, ehkä ensimmäinen. Joskus lapsokaisena westernejä tuli ahmittua oikein kunnolla, ja Armottomassa on paikoin kohtauksia, jotka vaikuttavat tutuilta, mutta sitten taas se, että ovatko kohtaukset tuttuja jostain muusta yhteydestä vai ihan lapsuusmuistoista, on ehkä vaikea sanoa. Mutta kyllä tässä lienee Eastwoodin paras ohjaustyö. Tummanpuhuvan westernin kaikki hahmot ovat pahoja, ihmiselämällä on arvoa ja pahojen ihmisten pahoissa väkivaltaisuuksissa siten paljon enemmän latausta kuin pikkuläpsyttelyissä. Kaunis elokuva niin monin puolin.
Kankku's rating:
People who added this item 1 Average listal rating (1 ratings) 6 IMDB Rating 7.6
Seurapeli (2020)
24.8.

Toivoniemen lainaamat palaset Festenistä ja Melancholiasta jäävät vain kömpelöiksi silmäniskuiksi, enkä ole varma, kuinka tarkoituksellisesti triermäisyydetkään niin latteiksi jätettiin. Tavallaan tuntuu, kuin jokin juonikuvio jätettäisiin täysin puolitiehen. Parhaimmillaan draama on oikeinkin mukaansa vievää, huumori naurattaa oikeasti, ja elokuva pelittää muutenkin oikein kauniisti. Vesala ja Milonoff rooleissaan oikein hyviä.
Kankku's rating:
People who added this item 637 Average listal rating (408 ratings) 7.2 IMDB Rating 7.4
The Mission (1986)
20.8.

Elokuvan lähtöasetelmat ovat kiinnostavat, mutta siihen elokuvan sanomaan ja itse jännän äärelle päästäänkin oikeastaan vasta ensimmäisen tunnin jälkeen. Tätä edeltävä Robert DeNiron hahmon melodramaattinen patsastelu ja sen jälkeinen sielunpuhdistustyö onkin melkein kinskimäistä paatosta, joka sekin on jo melkoista. Pahimmillaan meno on kuitenkin kuin Endorilla Jedin paluussa, jolloin elokuva ampuukin melkolailla ohi.
Kankku's rating:
People who added this item 268 Average listal rating (149 ratings) 6.7 IMDB Rating 6.6
The Immigrant (2013)
17.8.

Toinen katselukerta. Ad Astran loistavuutta eräänä päivänä pohtiessani mieleeni juolahti, miksei The Immigrant ollut sen parempi elokuva, vaikka hyvä elokuva onkin James Graylta. Hirmuisen hieno näyttelijäkaarti, klassisen hieno tarina, joka narratiivillaan onnistuu kuitenkin yllättämäänkin. Tunnelmallinen ja näyttävä elokuva, vaikken nyt arvosanaa korotakaan.
Kankku's rating:
People who added this item 29 Average listal rating (23 ratings) 6.8 IMDB Rating 7.1
Monos (2019)
10.8.

Monos aukeaa elokuvana hienosti. Kauhistuttavalla tavalla nuorten maailmaa lähdetään avaamaan sodan kautta. Kylmät aatteet, kylmät hahmot ja taas kylmiä aatteita kyseenalaistavat hahmot. Myrskynsilmässäkään ei ole ollakseen tyyntä.
Kankku's rating:
People who added this item 491 Average listal rating (263 ratings) 8.8 IMDB Rating 8.7
Harakiri (1962)
10.8.

Toinen katselukerta. Suunnattoman suuri elokuva, jonka halusin näyttää hyvälle ystävälleni. Temaattisesti ajaton, visuaalisesti ja narratiivisesti kekseliäs ja omaperäinen, auditiivisesti immersiivinen. Yksi parhaista ikinä.
Kankku's rating:
People who added this item 391 Average listal rating (203 ratings) 8.3 IMDB Rating 7.8
L'Atalante (1934)
3.8.

Kolmas katselukerta, ja L'Atalante on edelleen lumoava elokuva. Jean Vigon luovuus ja Dita Parlon loistavuus, ah.
Kankku's rating:
People who added this item 96 Average listal rating (49 ratings) 6.2 IMDB Rating 6.6
Hail Mary (1985)
31.7.

Katolinen kirkko vihaa tätä elokuvaa! Ranskalainen elokuvantekijä on löytänyt vallankumouksellisen keinon, jonka avulla elokuva on paitsi paheksuttava, myös haitallinen. Ei paskaa, ei luottokortteja!
Kankku's rating:
People who added this item 682 Average listal rating (424 ratings) 7.4 IMDB Rating 7.5
30.7.

Toinen katselukerta, jonka jälkeen on edelleen todettava, että Inside Llewyn Davis lienee Coenien parhaita; ellei paras. Elokuvan maailma, haavoittuneet ja haavoittuvaiset hahmot ja tietysti musiikki. Oscar Isaac, Carey Mulligan ja Justin Timberlake loistavat.
Kankku's rating:
People who added this item 21 Average listal rating (19 ratings) 6 IMDB Rating 6.3
29.7.

Godardin esseessä on omaa lumoansa. Jos Adieu au langage rikkoi narratiiveja, Le livre d'image rankemmalla kollaasiudellaan pirstoo niitä. Kiukulla ja raivolla.
Kankku's rating:
People who added this item 4250 Average listal rating (2738 ratings) 8.1 IMDB Rating 8.3
6.7.

Toinen katselukerta. Joskus 15 vuotta sitten tämän näin ensimmäistä kertaa, eikä elokuva silloin aivan iskenyt. Nyt tuntuu, että kaikki loksahti paikalleen. Täysin maineensa veroinen suurteos.
Kankku's rating:
People who added this item 82 Average listal rating (37 ratings) 8.1 IMDB Rating 6.9
Japón (2002)
28.6.

Palaan kirjoittamaan kommenttiani luvattoman myöhään. Korrektiuden rajamailla mennään, jos sanon, että elokuva on kiarostamilaisen kaunis, mutta niin hengenheimolaiselta Reygadas tuntuu tässäkin mestariteoksessa.
Kankku's rating:
14.6.

Ilmastosaarnausta, antikonsumerismia ja tyypilliseen Rölli-tapaan huikeat musikaaliosuudet. Käsikirjoituksensa puolesta mallikas, eikä Tuppuraisen suinkaan tarvitse kantaa elokuvaa yksin omilla harteillaan.
Kankku's rating:
People who added this item 3370 Average listal rating (2257 ratings) 7.8 IMDB Rating 8.1
Fargo (1996)
6.6.

Toinen katselukerta. Oikeinkin hyvä edelleen.
Kankku's rating:
People who added this item 118 Average listal rating (71 ratings) 7.5 IMDB Rating 7.3
2.6.

Paperilla Bunny on kadonnut on mielettömän kiinnostava idea. Toteutuksenakin elokuva on onneksi varsin saumaton. Lisää Premingeriä kiitos.
Kankku's rating:
People who added this item 117 Average listal rating (66 ratings) 7.8 IMDB Rating 7.3
Bad Blood (1986)
1.6.

Carax on lystikäs tarinankertoja, ja Mauvais Sang on enemmän kuin näyttävä elokuva. Hassutteluineen melkein godardilainen elokuva.
Kankku's rating:
People who added this item 5790 Average listal rating (3659 ratings) 8.4 IMDB Rating 8.9
27.5.

Toinen katselukerta, edellisestä katselukerrasta reilut kymmenen vuotta. Kaikki tämän ovat nähneet ja kaikki tästä onkin varmaan jo sanottu. Lievä jenkkipurukumisuus syö elokuvasta hiukan pois, mutta suuri tarina onnistutaan noin peruspiirteittäin kertomaan niin mallikkaasti ja suht luonnekkaasti. Kovia roolisuorituksia hyvin kauttaaltaan.
Kankku's rating:
People who added this item 667 Average listal rating (413 ratings) 7.5 IMDB Rating 7.6
23.5.

The Beatles -elokuva on kevyt ja harmiton hassuttelu, joka on kuitenkin myös pohjimmiltaan vain tietynlainen Beatles-fanituote. Eli ehkei ihan niin harmiton kuitenkaan. Pojat juovat Coca-Colaa, rokkailevat ja juoksevat toisinaan kirkuvia faneja ja toisinaan poliiseja pakoon. Josseivat elokuvan parhaat hetket löydy musisoinneista, löytyvät ne pressihaastatteluista, joissa supliikit pojat pääsevät kunnolla vauhtiin. Koska poikain hassuttelut eivät kuitenkaan riitä, on ylimääräiseksi comic reliefiksi heitetty vielä Paulin isoisä, joka ei ole vain todella siisti vanha herrasmies, vaan todella siisti vanha herrasmies, joka päälleliimatun slapstickeilyn keinoin heitetään tuosta jos jonkinlaisiin ongelmiin.
Kankku's rating:
People who added this item 21 Average listal rating (12 ratings) 7.8 IMDB Rating 7.4
22.5.

Pialatin elokuvassa ollaan niin kaunistelematta kasvokkain kuoleman kanssa, etten vastaavaa muista Dryerin ja Bergmanin jälkeen vähään aikaan nähneenikään. Kuoleva äiti tai vaimo on häntä ympäröiville ihmisille pelkkä rasite, eikä kukaan tunnu tajuavan kuoleman lopullisuutta tai osaavan vaalia viimeisiä yhteisiä hetkiä. Miehet sikailevat ja osoittavat jonkinlaisia tunteita oikeastaan vasta, kun on liian myöhäistä.
Kankku's rating:
People who added this item 382 Average listal rating (245 ratings) 6.5 IMDB Rating 6.7
16.5.

Rakastan elokuvan stopmotion-animointia ja elokuvan hullua ideaa tarinasta Vuoden merirosvo -gaalan ympärillä. Valitettavasti tarina on kuitenkin vain se idea, joka ei ole ottaakseen tuulta siipiensä alle kehittyäkseen mihinkään suuntaan. Ideoittensa päälle elokuvassa on hyviä ja hauskoja koukkujakin, jotka pelastavat elokuvaa kohtuullisesti.
Kankku's rating:
People who added this item 342 Average listal rating (172 ratings) 7.8 IMDB Rating 7.7
13.5.

Kiarostami rakastaa autokeskusteluja, ja niitä Kirsikan maussa löytyy. Keskustelustrategiat muuntuvat erilaisten ihmisten kohtaamisissa, kun Badii koittaa löytää itselleen apumiestä äärimmäisen kiellettyihin toimiin. Haastavia aiheita ja teemoja yhtä kaikki. Ihastuttavan hieno elokuva tässäkin.
Kankku's rating:
People who added this item 203 Average listal rating (118 ratings) 7.7 IMDB Rating 7.3
Targets (1968)
12.5.

Kylmä sanan kaikessa positiivisessa merkityksessä. Hienosti käsikirjoitettu yhteiskuntakritiikki kommentoi metatasolla todella suoraan myös (kauhu)elokuvan konventioita siitä, mitä ovat realistiset kauhujemme kohteet. Nokkela ja hieno elokuva aivan kaikin puolin.
Kankku's rating:
People who added this item 66 Average listal rating (38 ratings) 7.7 IMDB Rating 7.5
11.5.

Fullerin sotadraama nostaa yhteiskunnalliset huolenaiheet, lähinnä rasismin ja koko Korean sodan - ja sodan ylipäänäsä - niin vahvasti keskustelun aiheeksi. Mitä sodanvastaisuuteen tulee, on Teräskypärässä paljon samaa kuin Voittamattomassa ykkösessä siinä, miten koko ihmiselämän arvo tuntuu katoavan rintamalla. Paikoin tämän teeman käsittely kompastuu kömpelöön machoiluun, mutta parhaimmillaan sodanvastaisia teemoja käsitellään todella mallikkaasti. Rasisminvastaisia teemoja elokuvassa käsitellään puolestaan tahdikkaasti.
Kankku's rating:
People who added this item 9 Average listal rating (6 ratings) 6.8 IMDB Rating 7
The Fall (2019)
11.5.

Paljon samaa Glazerin mestariteoksen, Under the Skinin kanssa - alkaen Mica Levin mestarillisesta äänimaailmasta. Toisin kuin Under the Skinissä, The Fallissa ihmiset kääntyvät toisiaan vastaan ja mitä hyytävimmällä tavalla. Kuvasto joukkoväkivallasta ja pohjattomasta kaivosta on Glazerin painajaismaisuutta parhaimmillaan.
Kankku's rating:
People who added this item 292 Average listal rating (146 ratings) 7.7 IMDB Rating 7.4
Daisies (1966)
9.5.

Tuhatkaunokit on täynnä elokuvan konventioilla leikittelyä ja hedonistista nautiskelua - kunkin luokan kustannuksella. Ihailtavaa elokuvantekoa quirkysmirkydirkysti hassuttelevaa yhteiskunnallista paasausta unohtamatta.
Kankku's rating:
People who added this item 37 Average listal rating (23 ratings) 7 IMDB Rating 6.9
6.5.

Samuel Fullerin debyytti on oikeinkin hyvä. Syyllisyyden tunteet ja tunteettomuudet, kauhiat rakastumiset ja rakkauden eleet. Tarinassa keskitytään siihen oleelliseen, ja elokuva puskeekin höyryjunan lailla tasaisesti eteenpäin. Elokuvan avauskohtaus lienee muuten kovimpia miesmuistiin!
Kankku's rating:
People who added this item 21 Average listal rating (15 ratings) 6.3 IMDB Rating 7.1
Beanpole (2019)
4.5.

Elokuva pyörii suurten traumojen ympärillä suurenmoisella tavalla. Traumat ovat paitsi henkilökohtaisia, myös kulttuurisidonnaisia. Kotiinpalaminen rintamalta on vaikea unelma, josta pitää kiinni, eikä sota sen koommin koko kansakuntaa ole päästänyt helpolla. Ihmissuhteisiin sitoutuminen ja vanhojen ihmissuhteiden ylläpitäminen on niin vaikeaa. Pääosakaksikko on vahva, tarinat ja sattumukset heidän kohdallaan hienoja.
Kankku's rating:
1.5.

Jotenkin jännä, miten tätä katsoi nyt eri tavalla toisella katselukerralla, vaikka edellisestä onkin vain kuusi vuotta. Nyt sitä kiinnitti jotenkin huomattavasti enemmän huomiota siihen, miten Kokolta on viety gorilluus. Kuvakerronnallisesti tätä kehystetään oikein hyvin, kun vastakkain asetetaan kolme miljöötä: luonto, eläintarja ja tutkimuskeskus - paikoitellen jopa oikein polarisoiden leikattuna. Elokuva ei kuitenkaan lähde saarnailemaan, vaan tutkailee aihettaan tietyltä etäisyydeltä.
Kankku's rating:
People who added this item 91 Average listal rating (41 ratings) 7.3 IMDB Rating 7
30.4.

Tsai Ming-liang on taas kiinnostavien teemojen äärellä. Liao Pen-Jungin kanssa yhteenlyöttäytyminen tuottaa jälleen maukasta hedelmää. Paikoitellen hypnoottisen arkirealistinen.
Kankku's rating:
People who added this item 681 Average listal rating (415 ratings) 7.8 IMDB Rating 7.9
20.4.

Toinen katselukerta, edellisestä katselukerrasta ehti vierähtää 10 vuotta. Onhan Onnellisten aika hypnoottisen kaunis ja pistävä elokuva toisellakin katselukerralla kaikkine ihmissuhdejuonitteluineen ja Ilmestyskirjan kauhuineen. Pitänee Badlandskin katsastaa tässä uudelleen.
Kankku's rating:
People who added this item 392 Average listal rating (252 ratings) 7.1 IMDB Rating 7.8
Toy Story 4 (2019)
20.4.

On Toy Story 4:ssä omatkin juttunsa, mutta periaatteessa koko 100-minuuttinen tuntuu niin kolme kertaa aikaisemmin nähdyltä kierrätysmateriaalilta. Valitettavaa on, ettei elokuvassa ole esimerkiksi ainuttakaan kunnon pahista, mikä tekee koko mukasuuresta odysseiasta todella mitäänsanomattoman.
Kankku's rating:
People who added this item 88 Average listal rating (57 ratings) 7.6 IMDB Rating 7.1
19.4.

Kyllä elokuva teemansa puolesta puhuttelee ja rakastavaisten tarina on realistisuudessaan hieno. Parhaimmillaan kliseet väistetään todella hienosti, mutta sitten taas pahimmillaan elokuva on kiusallisen elämänmakuista läpsyttelyä. Näitten välillä kuljetaan enimmäkseen kultaista keskitietä.
Kankku's rating:
People who added this item 77 Average listal rating (42 ratings) 6.9 IMDB Rating 6.9
Accident (1967)
17.4.

Pienen piirin pälyilyissä on suuren sopan raaka-aineet. Narratiiviselta rakenteeltaan hieno filmi, jossa hahmojen kemiat kohtaavat oikein kivasti.
Kankku's rating:
People who added this item 229 Average listal rating (115 ratings) 8.2 IMDB Rating 7.9
30.3.

Pidän kovastikin Bressonistä, eikä Papin päiväkirja ole missään tapauksessa poikkeuksellinen Bresson. Minimalistinen ja niin suunnattoman kaunis, arvoissaan tinkimätön elokuva, joka puhuu niin bressonin kieltä kuin vain voi.
Kankku's rating:
People who added this item 470 Average listal rating (358 ratings) 6.6 IMDB Rating 8
22.3.

Vaikka elefanttia pitäisi syödä pala palalta, on Bohemian Rhapsodyssa eläintä lähdetty nielemään kokonaisena. Näkyy, kuinka objektiiviksi on otettu kertoa Queenin ja Freddie Mercuryn koko tarina, milloin elokuvassa pusketaan tarinaa The Rise of Skywalkerin tahtiin. Dialogi on aivan naurettavaa, kuten myös koko Mercuryn elämän siloteltu kertominen. Jollain tavalla täydellisen puisevan elämäkertaelokuvan loppuratkaisu onnistuu olemaan vielä puisevampi kuin Instagram-mainoselokuvan.
Kankku's rating:
People who added this item 149 Average listal rating (96 ratings) 6.4 IMDB Rating 6.6
21.3.

Jotenkin jännä, kuinka vähän 90-minuuttinen Instagram-mainos tuntuu lopulta Instagram-mainokselta. Onko sovelluksen status iskostettu jo niin alitajuntaamme sinä the sovelluksena? Tai ehkä yksi heikoimmista loppuratkaisuista pitkään aikaan taas muistuttaa, mitä tämä elokuva lopulta on. Mielenkiintoista ihmistutkielmaa löytyy tiettyyn pisteeseen asti, ja Plaza ja Olsen ovat rooleissaan oikein mallikkaita.
Kankku's rating:
People who added this item 104 Average listal rating (82 ratings) 6.9 IMDB Rating 7.2
20.3.

Kovin valitettavaa olisi, jos tämä nyt olisi Akin viimoinen. Hyvää yhteiskunnallista draamaa Suomen maan ankeudesta ja maailman lohduttomuudesta. Näyttävät lavasteet, joista nyt on valitettavaakin mediakeskustelua elokuvan julkaisun jälkeen käyty.
Kankku's rating:
People who added this item 348 Average listal rating (225 ratings) 7.1 IMDB Rating 7.2
Le Havre (2011)
20.3.

Ihan herttainen, kovin suruton pikku elokuva. Kaurismäkeläiseen tyyliin näyttävä. Sanoo sanottavansa, ja muistelen lämmöllä.
Kankku's rating:
Load more items (27 more in this list)

In Finnish.

Pidän edelleen päiväkirjaformaatista lyhyine analyyseineen tai kommentteineen kiinni, koska tämä on mukava keino (ainakin itselleni) reflektoida omia katseluja jälkikäteen. Kommentteja ja arvosanoja putoilee joskus aikaisemmin ja joskus vähän myöhemmin.

Added to
Related lists

Watched in 2020
21 item list by jenndubya
6 votes
CT's Watched in 2020
392 item list by cteddiesgirl
8 votes
Elokuvapäiväkirja 2020
141 item list by Darth Brutus
17 votes 4 comments
Watched in March 2020
15 item list by Hootsaidtheowl
2 votes
r04n1ez's 2020 movie diary
284 item list by r04n1ez
15 votes 2 comments
A New Decade! A New Year! Movies Watched In 2020
508 item list by AKB48Fan
16 votes
Watched In 2020
180 item list by Ultimo
20 votes
Movies I watched in July 2020
50 item list by AVPGuyver21
3 votes 3 comments
Movies I Watched in March 2020
30 item list by AVPGuyver21
6 votes 1 comment
Movies I watched in August 2020
52 item list by AVPGuyver21
3 votes 3 comments

View more top voted lists

People who voted for this also voted for