Explore
 Lists  Reviews  Images  Update feed
Categories
MoviesTV ShowsMusicBooksGamesDVDs/Blu-RayPeopleArt & DesignPlacesWeb TV & PodcastsToys & CollectiblesComic Book SeriesBeautyAnimals   View more categories »
Listal logo
Avatar
Added by apc 53 on 9 Jan 2012 07:07
1910 Views No comments
32
vote

Watched in 2012

Sort by: Showing 1-50 of 171
Decade: Rating: List Type:
People who added this item 624 Average listal rating (402 ratings) 7.1 IMDB Rating 7.6
End of Watch (2012)
30.12


Ihan onnistunut kuvaus muutaman suht tavallisen rivipoliisin arjesta ja kuinka nopeasti kaikki voi mennä päin vittua, ilman että itse siihen voi juurikaan vaikuttaa, Butterfly effect niinkuin itse poliisikin sanoi. Käsivarakuvaus toimii varsin mallikkaasti (minua tosin tässä ei kannata kuunnella, kun olen fanboy) ja kuvakulmat ovat varsin toimivia, varsinkin toimintakohtauksiin on saatu rutkasti virtaa kuvaustyylin takia. Päähenkilöiden kemia toimii hyvin ja se onkin varsin tärkeässä osassa, koska sivuhahmoihin tässä ei juurikaan pääse tutustumaan, heittävät silloin tällöin muutamia läppiä vain. Kaikin puolin ihan toimiva elokuva, mutta odotin silti tältä hieman enemmän.
apc 53's rating:
Rate:
Watched Wanted Custom
People who added this item 2 Average listal rating (2 ratings) 6 IMDB Rating 5.7
28.12


Huonot taistelukohtaukset, eikä juoni jaksa todellakaan yksin tarpeeksi viihdyttää, heikompaa Shaw Brotherssia.
apc 53's rating:
Rate:
Watched Wanted Custom
People who added this item 176 Average listal rating (82 ratings) 6.9 IMDB Rating 7
Miracle Mile (1988)
26.12


Ei tämä huono ole, mutta eipä tämä millään tapaa erikoinenkaan ole. Asioita kerrotaan turhan nopealla temmolla ja tästä olisi varmasti saanut pidemmänkin pätkän. Elokuvan jälkeen jää vähän sellainen "tässäkö tämä nyt oli?" fiilis.
apc 53's rating:
Rate:
Watched Wanted Custom
22.12


Kasariversio American Piesta, toimii.
apc 53's rating:
Rate:
Watched Wanted Custom
People who added this item 3178 Average listal rating (1935 ratings) 7 IMDB Rating 7.3
20.12
apc 53's rating:
Rate:
Watched Wanted Custom
People who added this item 2832 Average listal rating (1669 ratings) 7.6 IMDB Rating 7.9
18.12

3D HFR

Teatterissa varsin mukaansatempaava elämys, mutta ei tämä kotisohvalta samanlailla toimisi missään nimessä.
apc 53's rating:
Rate:
Watched Wanted Custom
17.12


Periaatteessa aika rankkaakin settiä sisältävä elokuva on julkaisuvuonna ollut varmasti huomattavasti synkempi, mutta nykypäivän standardeilla tämä on oikeastaan aika kesyä kamaa, varsinkin kun huumoria on laitettu myös mukaan vähän turhankin paljon. Elokuva on näin tapahtumiltaan pääsääntöisesti varsin aidon oloinen, mutta suhteellisen huonot näyttelijäsuoritukset vievät tästä siltäkin osalta sen parhaimman terän pois. Tämä on aivan liian synkkä että tätä uskaltaisin sanoa viihdyttäväksi ilman hullun leimaa, mutta aivan liian koominen ollakseen jotain hirveän shokeeraavaakaan, vähän omituinen elokuvakokemus varsinkin näin jälkeenpäin mietittynä. Hankala pisteyttää, mutta yritetään.
apc 53's rating:
Rate:
Watched Wanted Custom
People who added this item 1047 Average listal rating (603 ratings) 7.6 IMDB Rating 7.6
16.12


Loistavasti kirjoitettu trilleri vie katsojan todentuntuiselle matkalle, missä kulttuurien yhteentörmäyksestä on saatu revittyä paljon jännitettä irti käyttämättä oikeastaan yhtäkään kauhuelokuvien perinteisistä tehokeinoista. Musiikkina käytetään jotain ihme skottihumppaa mitä lienee ja käytännössä koko elokuva tapahtuu kirkkaassa päivänvalossa. Sisältää suhteellisen paljon alastomuutta, joka tuokin yhdessä outojen musiikkien kanssa elokuvaan varsin omalaatuisen tunnelman, joka imaisee katsojan varmasti sisään. Klassikkoleimansa todellakin ansainnut.
apc 53's rating:
Rate:
Watched Wanted Custom
People who added this item 1585 Average listal rating (893 ratings) 7.3 IMDB Rating 7.1
16.12


Plääh, ei herättänyt tarpeeksi tunteita joten jäi sisällöltään todella köyhäksi elokuvaksi. Sisältää kuitenkin ihan hienot roolisuoritukset, visuaalisen ilmeen ja musiikit joten kyllähän tämän silti katselee ihan OK fiiliksillä loppuun.
apc 53's rating:
Rate:
Watched Wanted Custom
12.12


Varsin mukava viihdepaketti, jossa on runsaasti mukavaa toimintaa, jossa luoteva vaihdellaan runsain määrin ja huumoriakin on saatu ahdettua mukaan. Jo ensimmäisestä kohtauksesta asti huomaa, että elokuva on ohjattu varsin komeasti ja tätä kaikkea tukee erittäin osuvat ja pirteät musiikit mitä on ilo kuunnella. Päähenkilöiden kemia toimii hyvin ja jokainen sopii rooliinsa todella hyvin, varsinkin Kang-ho Song on mahtava The Weirdinä.
apc 53's rating:
Rate:
Watched Wanted Custom
People who added this item 2126 Average listal rating (1240 ratings) 8.1 IMDB Rating 8.2
10.12


Chinatown on jälleen upea esitys Polanskilta ja erittäin upea esitys jokaiselta minuutiltaan muutenkin. Elokuvan tunnelma pidetään koko elokuva ajan varsin mysteerisenä ja alun muutamat vitsailut jäävät nopeasti vähiin. Jack Nicholson on fantastinen itsepäseinä kovapintaisena etsivänä, joka keinoja kaihtamatta yrittää selvittää mitä sille vedelle tapahtuikin. Katsojaa onnistutaan huiputtamaan tietämään jotain ja sitä illuusiota onnistutaan vielä pitämään melko hyvin elossakin, kunnes filmi taas sekoittaa pakkaa hieman lisää ja uusi ulottuvuus jälleen aukeaa. Chinatown on todellakin vanhaa kunnon dekkarimeinikinä ja hieno elokuva, jota suosittelisin kaikille.
apc 53's rating:
Rate:
Watched Wanted Custom
People who added this item 252 Average listal rating (158 ratings) 7.2 IMDB Rating 7.3
Them! (1954)
5.12


Plääh, ei jaksa kirjoitella mutta erittäin hyvähän tämä oli, tunnelma pysyy koko ajan hyvänä ja sitä nostatetaan varsin nätisti aina loppuhuipennusta kohti.
apc 53's rating:
Rate:
Watched Wanted Custom
People who added this item 902 Average listal rating (612 ratings) 7.9 IMDB Rating 8.2
Warrior (2011)
4.12


Tulee väistämättä mieleen jonkinlainen modernisoitu versio rockysta, missä kaikki on tehty kuitenkin paremmin. Tarina on tyypillinen altavastaajasta voittoon, mutta tämä on toteuttu uskomattoman viihdyttävästi ja tunteikkaastikkin. Taistelukohtaukset ovat hienoa katseltavaa ja MMA tarjoaa lajina enemmän kuin nyrkkeily ainakin omalla kohdallani. Draama toimii helvetin hyvin sekä käsikirjoituksen, että uskomattoman hyvien näyttelijäsuoritustensa ansiosta. Vaikka elokuva on lähes 2½ tuntia pitkä, ei se sisällä oikeastaan mitään turhaan mihin yleensä sorrutaan. Sopivan tasapainoinen yhdistelmä hyvää draamaa ja viihdyttäviä taisteluita hyvän urheiluhengen vallitessa.
apc 53's rating:
Rate:
Watched Wanted Custom
People who added this item 826 Average listal rating (519 ratings) 6.3 IMDB Rating 6.5
3.12


Ihan toimivaa perseilyä, varsin hyvällä näyttelijäkastilla varustettuna, homma vedetään sopivan överiksi ja varsinkin pääroolissa heiluvan Nathan Fillionin esittämän sheriffin heitot saavat varmasti naurunpyrähdyksiä aikaan. Homma käynnistyy tarpeeksi nopeasti ja rullaa varsin mallikkaasti loppuun asti varmistaen viihtyvyyden. Helppoa katseltavaa pimeisiin iltoihin.
apc 53's rating:
Rate:
Watched Wanted Custom
People who added this item 2299 Average listal rating (1363 ratings) 7.8 IMDB Rating 7.8
27.11
apc 53's rating:
Rate:
Watched Wanted Custom
People who added this item 211 Average listal rating (108 ratings) 7.3 IMDB Rating 7
Noroi (2005)
26.11


Jälleen kerran hyvää kauhua japanista ja tällä kertaa ei edes sitä kuuluisaa tukkakauhua vaan erittäin mukaansatempaava mokkarimysteeri, joka jää kuitenkin hieman liian kesyksi, jossa loppukliimaksikin jää hieman vettyneeksi. Elokuva alkaa käynnistyä todella hitaasti ja loputtuakin tuntuu, että tämä ei missään vaiheessa käynnistynyt kokonaan, vaikka pohjustus olisi ollut aivan täydellistä. Olisi saanut olla graafisempi/mielipuolisempi tai piinaavampi, mutta näiden kaikkien elementtien väheisyys varmistaa sen, että elokuva ei ole pelottava, mutta kuitenkin mielenkiintoinen.
apc 53's rating:
Rate:
Watched Wanted Custom
People who added this item 968 Average listal rating (619 ratings) 5.8 IMDB Rating 6.3
Total Recall (2012)
25.11
apc 53's rating:
Rate:
Watched Wanted Custom
People who added this item 2733 Average listal rating (1582 ratings) 8.2 IMDB Rating 8.3
19.11


Pakkohan jokaisen harrastajan tämä pätkä on jossai vaiheessa katsoa, kun tämä niin monen listan kärkipäässä aina roikkuu. Citizen Kane ei ole maailman paras elokuva, mutta erittäin hyvä sellainen ja varsinkin aikaansa nähden tämä on huippusuoritus. Kerronta on erittäin sulavaa ja elokuvaa on hitaasta temmosta huolimatta erittäin mielenkiintoista seurata. Orson Welles pääosassa on erittäin vakuuttava ja ei voi kuin ihmetellä nuoren miehen lahjoja niin monella eri osa-alueella. Itse Kanen hahmokehitys on onnistunutta ja katsoja kokeekin kadehdintaa, sääliä, ihailua ja vihaa elokuvan edetessä, mutta valitettavasti muut hahmot jäävät tämän kaiken varjoon. Todella hieno elokuva kuitenkin kaikenkaikkiaan, tulee varmasti katsottua uudestaankin.
apc 53's rating:
Rate:
Watched Wanted Custom
People who added this item 3552 Average listal rating (2194 ratings) 7.5 IMDB Rating 8.4
18.11


Kaikinpuolin onnistunut lopetus trilogialle, joka on hieman huonompi kuin Begins, mutta kuitenkin parempi kuin The Dark Knight. Banen toilailuja on mukava seurata, vaikka hieman enemmän toimintaa tähän olisi voinut laittaa mukaan, kun kestoakin on se lähes kolme tuntia. Ei kuitenkaan varsinaisesti pitkästytä missään vaiheessa, vaikka suht hitaasti leffa paikoitellen eteneekin.
apc 53's rating:
Rate:
Watched Wanted Custom
People who added this item 5426 Average listal rating (3605 ratings) 7.2 IMDB Rating 7.4
15.11


Jälleen yksi Burton+Depp yhteistyö ja toimiihan tämä tälläkin kertaan vallan mainiosti. Parasta osapuolta elokuvassa esittää sen upea visuaalinen ilme, Burton osaa maaalata loistavasn tunnelman syrjäiseen ja synkkään maalaiskylään. Johnny Depp ei ole aivan uransa parhaassa vireessä, mutta eipä herralta ole vielä huonoa roolisuoritusta tullut vastaan, eikä tämäkään ole siinä osastolla poikkeus. Christina Riccin esittämä Katrina jää tarinassa turhan ohueksi hahmoksi ja rakkaustarina tuntuukin olevan vain turhaa juonentäytettä, joka rasittaa hieman. Sleepy Hollow on kuitenkin varsin mallikasta kauhufantasiaa, joka ei varsinaisesti onnistu pelottamaan, mutta vauhdikas nopeasti etenevä tarina jaksaa kuitenkin viihdyttää hyvin.
apc 53's rating:
Rate:
Watched Wanted Custom
People who added this item 6576 Average listal rating (4243 ratings) 7.8 IMDB Rating 8.4
15.11


Loistava tarina mikä onnistuu olemaan samaa aikaa viihdyttävä, hauska, surullinen ja onnistuu laittaa vielä katsojan miettimäänkin mistä se oma elämäilo koostuukaan ja mikä elämässä on tärkeää. Pääosassa hääräävä Kevin Spacey onnistuu heti alusti asti varastamaan koko show:n itselleen, vaikka toki upeita suorituksia hänen tukenakin nähdään. Elokuva kertoo monia erilaisia kasvutarinoita samaan aikaan, mikä tekee lähes varmasi, että jokainen onnistuu ainakin jollain tasolla samaistumaan johonkin hahmoon. Blaah, aivot lukossa ei lähe mitään.
apc 53's rating:
Rate:
Watched Wanted Custom
People who added this item 194 Average listal rating (124 ratings) 6.4 IMDB Rating 6.3
14.11


Elokuvan ihan hyvä idea jaksaa kannatella tämän kertakatseluna, mutta paikoittain todella paska toteutus ja näyttelytyö pilaavat tästä suuremman nautinnon, vaikka potentiaalia olisi ollut reilumminkin. Aina elokuvan saavuttaessa edes vähän jännitettä, se katoaa todella konkköjen näyttelijäsuoritusten ja todella tökkivän toiminnan suhteen, fiilis ei oikeastaan nouse missään vaiheessa ja paikoitellen tuntuu katsovan jotain aivan täyttä amatööriräpellystä, vaikka loppua kohden taso saadaankin hieman nousemaan.
apc 53's rating:
Rate:
Watched Wanted Custom
People who added this item 1893 Average listal rating (1217 ratings) 6.9 IMDB Rating 7.1
13.11
apc 53's rating:
Rate:
Watched Wanted Custom
People who added this item 2318 Average listal rating (1413 ratings) 6.5 IMDB Rating 7
13.11
apc 53's rating:
Rate:
Watched Wanted Custom
People who added this item 380 Average listal rating (243 ratings) 5.7 IMDB Rating 6.2
12.11


Perustylsää teinisekoilua.
apc 53's rating:
Rate:
Watched Wanted Custom
People who added this item 1858 Average listal rating (1267 ratings) 6.2 IMDB Rating 7
Ted (2012)
11.11


Jos family guy putoaa niin tämä naurattaa varmasti.
apc 53's rating:
Rate:
Watched Wanted Custom
11.11
apc 53's rating:
Rate:
Watched Wanted Custom
People who added this item 663 Average listal rating (406 ratings) 6.3 IMDB Rating 6.5
10.11


Tämähän oli varsin toimivaa fantasiaseikkailua, jonka parissa tämä puolitoista tuntia meni erittäin ripeään tahtiin. Visuaalisesti on onnistuttu kaikin puolin ja hyvät musiikit tukevat näyttävää elokuvaa. Ronan hoitaa pääroolissa homman tyylikkäästi ja ammattitaidolla nuoresta iästään huolimatta ja Bill Murrayta on ilo seurata Emberin pormestarina. Onhan tämä toki ennalta-arvattava ja loppukin on vähän niin ja näin, mutta en viitsi niiden takia pisteitä tiputtaa, kun koko muu elokuva toimii varsin malliikkaasti.
apc 53's rating:
Rate:
Watched Wanted Custom
People who added this item 2417 Average listal rating (1333 ratings) 8.1 IMDB Rating 8.2
8.11


En ole Lynchiltä nähnyt tätä ennen yhtään elokuvaa, lukuunottamatta Eraserheadia ja tämä on tosiaan aivan täysin eri maailmasta. Elokuvassa on selkeä tarina ja vaikka symboliikkaa löytyykin, se ei silti sekoita katsojan päätä ja tarinaa on todella helppo seurata. Mustavalkoisuus toimii elokuvassa hienosti ja korostaa tätä suhteellisen kylmää maailmaa missä elämme, mistä löytyy kuitenkin paljon hyvääkin, vaikka motiiveja kyseenalaistaisikin. Henkilöhahmot ovat hyvin toteutettuja ja varsinkin itse Elephant Man on varsin nannaa seurattavaa kun hänen sielunmaailmaa avataa pikkuhiljaa. Soundtrack on jepa sekä biiseiltään, että kummallisilta paikka paikoin iskeviltä taustamölyiltään. Käsitelty aihe tuskin tulee vanhenemaan koskaan, joka tekeekin tästä ajattoman klassikon.
apc 53's rating:
Rate:
Watched Wanted Custom
People who added this item 18 Average listal rating (9 ratings) 4 IMDB Rating 4.9
Kuronezumi (2010)
7.11
apc 53's rating:
Rate:
Watched Wanted Custom
30.10


Alussa melkoiselta sekamelskalta vaikuttava häröily onnistuu sekoittamaan katsojan pään täysin loppua kohti mentäessä ja panee takuuvarmasti ajattelemaan mikä helvetti siinä väkivallassa ihmisiä miellyttää, minkä sen aiheuttaa ja voiko ketään loppujenlopuksi syyllistää sairaassa yhteiskunnassa, jos voi niin ketä? Tällaisia kevyitä teemoja Oliver Stone käsittelee äärimmäisen brutaalissa ja provokatiivisessa rakkaustarinassaan. Kuvaus vaikuttaa aluksi todella oudolta ja aiheuttaa hieman närästystä, mutta mitä enemmän elokuva menee eteenpäin, sitä enemmmän kuvaus antaa puhtia elokuvan sairaaseen maailmaan. Media saa ison ruoskaniskun väkivaltaan yllyttämisesta, sillä rahastamisesta, kuka voi tienata rahaa toisten kärsimyksestä ja onko tämä henkilö yhtään sen puhtoisempi kuin itse tappajatkaan?
apc 53's rating:
Rate:
Watched Wanted Custom
People who added this item 425 Average listal rating (250 ratings) 7.1 IMDB Rating 6.9
28.10


Ihan toimivaa kauhuilua, jossa tunnelma saadaan luotua paikoittain ihan jännittäväksikin ja ihan kivan juonensa ansiosta elokuva jaksaa kiinnostaa todella hyvin koko kestonsa ajan. Roolisuoritukset jäävät ehkä hieman latteiksi ja osa hahmoistakin tuntuu ehkä hieman turhilta. Elokuva alkaa puhtaana kauhuna ja alkaa pikkuhiljaa muuttua myös varsin toimivan mysteerin suuntaan säilyttäen kuitenkin myös hyvän vivahteen kauhua. Ympäristönä talo toimii hyvin pimeine kellareineen ja monine huoneineen, onhan tätä aika vähän syönyt toki, mutta hyvä tämä on silti.
apc 53's rating:
Rate:
Watched Wanted Custom
People who added this item 1516 Average listal rating (915 ratings) 6.3 IMDB Rating 6.6
25.10
apc 53's rating:
Rate:
Watched Wanted Custom
People who added this item 317 Average listal rating (222 ratings) 6.4 IMDB Rating 6.8
Goon (2011)
25.10
apc 53's rating:
Rate:
Watched Wanted Custom
People who added this item 127 Average listal rating (90 ratings) 5.6 IMDB Rating 6.8
Rööperi (2009)
22.10


Aika perus Mäkelää, hauskaa läppää ja hyvää meininkiä.
apc 53's rating:
Rate:
Watched Wanted Custom
People who added this item 20 Average listal rating (11 ratings) 5.3 IMDB Rating 6.3
21.10


Kaikenkaikkiaan suhteellisen tylsä Shaw Brotherssi, jossa taistelukohtauksetkin aika paskaa lukuunottamatta muutamia viimeisiä loppumahinöitä.
apc 53's rating:
Rate:
Watched Wanted Custom
People who added this item 683 Average listal rating (427 ratings) 5.9 IMDB Rating 6.4
The Lorax (2012)
21.10
apc 53's rating:
Rate:
Watched Wanted Custom
18.10
apc 53's rating:
Rate:
Watched Wanted Custom
People who added this item 184 Average listal rating (119 ratings) 7.5 IMDB Rating 7.7
12.10


Elokuvan paras puoli on ehdottomasti sen monipuolinen hahmokaarti ja erittäin kiinnostava dialogi, mutta koko elokuvalta tuntuu puuttuvan hieman ponnekkuuta, vaikka sitä lopussa toki jo löytyykin jonkin verran. Tämä ponnekkuus ei periaatteessa elokuvaa seuratessa pahemmin häiritse, sillä hahmojen dialogia on jo erittäin miellyttävää seurata yhdessä Bergmanin hienon kamerankäytön kanssa.
apc 53's rating:
Rate:
Watched Wanted Custom
People who added this item 1885 Average listal rating (1255 ratings) 7.4 IMDB Rating 7.8
11.10
apc 53's rating:
Rate:
Watched Wanted Custom
People who added this item 381 Average listal rating (226 ratings) 5.3 IMDB Rating 5.6
Wanderlust (2012)
11.10
apc 53's rating:
Rate:
Watched Wanted Custom
10.10


Mielenkiintoisista lähtökohdista on saatu irti alussa erittäin paljon ja Pripyat tuntuukin erittäin kolkolta ja oivalliselta paikalta tehdä kauhuelokuvaa. Alussa elokuva onnistuu pitämään itsensä mielenkiintoisena pysymänä hyvinkin realistisena, mutta samalla väläyttää katsojalle merkkejä jostain yliluonnollisesta. Loppua kohden kuitenkin hommalta tuntuu lähtevän hieman jalat alta ja aivan lopussa koko homma suoraan sanoen kaatuu täysin. Hyödyntää hyvin hiljaisuutta ja hienoja kuvakulmia luoden paikoitellen erittäin piinaavaa tunnelmaa.
apc 53's rating:
Rate:
Watched Wanted Custom
People who added this item 1544 Average listal rating (952 ratings) 7.4 IMDB Rating 7.7
9.10


apc 53's rating:
Rate:
Watched Wanted Custom
People who added this item 1932 Average listal rating (1203 ratings) 7 IMDB Rating 7.4
4.10


Poltergeist luo tunnelmansa hyvin, mutta meno lähtee silti aikaisessa vaiheessa käyntiin ja poljin pohjassa mennaan loppuun asti. Vaikka elokuva sinänsä näyttää aika paljon, se onnistuu silti olemaan varsin mysteerinen, mikä onkin varsin kiehtova yhdistelmä, mitä kauhuleffoissa harvoin näkee. Ei onnistu saattelemaan katsojaa kertaakaan mihinkään todella suuriin pelkotiloihin, mutta koko leffan läpi fiilis on silti tarpeeksi karmaiseva, tarpeeksi pitkään tehdäkseen vaikutuksen. Kaikki tärkeät hahmot tekevät ihan näppärää työtä pääosissa ja lapsinäyttelijöistäkin vain Oliver Robins sortuu vammaiseksi vain muutamassa kohtaa. Ei ollut aivan niin hyvä kuin odotin, mutta silti maineensa veroinen varsin mallikkaana kasarikauhuna.
apc 53's rating:
Rate:
Watched Wanted Custom
People who added this item 443 Average listal rating (284 ratings) 6.3 IMDB Rating 6.5
Safe (2012)
3.10


apc 53's rating:
Rate:
Watched Wanted Custom
People who added this item 977 Average listal rating (679 ratings) 7.1 IMDB Rating 7.3
1.10


Koukuttaa katsojan varmasti kestonsa ajaksi, erittäin kekseliään juonensa ja hyvin toteutettujen toimintakohtauksiensa takia. Ensimmäinen harmituksen aihe elokuvan jälkeenkin tulee siitä, ettei näin loistavasta ideasta saatu revittyä kaikkea irti, vaikka ei They Live toki millään mittarilla huonoksi jää. Toimintakohtauksia on mukana sopivasti ja ne ovat vielä kaikenlisäksi tarpeeksi suoraviivaisia ja mallikkaan näköisiä. Sisältää myös ehkä satunnaisimman/oudoimman ja kierolla tavalla erittäin hyvän taistelukohtauksen, joka ei itse leffaan sen kummin liity, mutta kyllähän siitä iloa irti repii. Musiikit ovat todella yksinkertaiset ja leffassa käytetäänkin oikeastaan vain yhtä biisiä käytännössä koko ajan, mutta eipä musiikkeja jää varsinaisesti kaipaamaankaan. Roddy Piper hoitaa pääosaroolin hyvin ja muutkin näyttelijät tekevät tarpeeksi hyvää työtä, vaikka eipä heihin aivan järjettömästi huomiota kiinnitäkkään elokuvan aikana. Kaikenkaikkiaan hyvä leffa, jonka parissa viihtyy varmasti useimminkin ja mikä jokaisen tulisi ainakin kerran nähdä.
apc 53's rating:
Rate:
Watched Wanted Custom
1.10


Tuli fiilis katella Parkkia ja tätä oli säästelty hyllyssä jo suhteellisen kauan sopivaa fiilistä varten ja eihän tämä todellakaan pettänyt. Jälki on jälleen hyvää Parkkia, elokuva onnistuu olemaan viihdyttävä, synkkä, hauska ja sisältää vielä todella hienoa ystävyyden ja ihmisyyden sanomaa, mitä molemmat Koreat varmasti tarvitsevat. Elokuva kertoo Koreoiden tarkkaan vartioidusta rajasta ja siellä tapahtuneesta kiistasta. Elokuvassa puidaan samaan aikaan tapahtumia itse rajavartijoiden, että tutkintaa suorittavien näkökulmasta, mikä luo tarinaan mukavan vivahteen, vaikka paikoitellen tarinankuljetus tuntuukin hieman sekoavan, lopulta kuitenkin kaikki on selvää. Kuvaus ja äänimaailma toimii jälleen upeasti ja lopussa käytävä tulitaistelu onkin erittäin hieno kliimaksi kaikenkaikkiaan upealle elokuvalle. Näyttelijätyöskentely on takuuvarmaa Korean laatua.
apc 53's rating:
Rate:
Watched Wanted Custom
30.9


Ihan ok mokkarikauhu, joka onnistuu paikoittain ylläpitämään hyvää ahdistavaaa tunnelmaa yllä, mutta sortuu myös turhaan höntyilyyn. Itse murhaaja on toteutettu varsin nätisti, koska mitään kummempia motiiveja ei paholaiselle maskin takana anneta, joten hahmo tuntuu suhteellisen karmivalta ja jollain tapaa aidoltakin. Kuvaus on periaatteessa ihan onnistunutta ja rösöinen kamerakuva tuo sekä hyvää, mutta paikoitellen pahaakin. Kuva on nimittäin paikoitellen niin pimeä pitkiäkin aikoja kerrallaan, ettei meinaa oikeestaan edes nähdä mitään. Kuvastoltaan yllättävänkin kesy, vaikka tähän semi häiriintyneitäkin hetkiä mahtuu, mutta ovat vähässä, joka syö elokuvan tunnelmaa. Äänitehosteet ovat ihan onnistuneita niissä muutamissa kohdissa kun niitä löytyy.
apc 53's rating:
Rate:
Watched Wanted Custom
People who added this item 372 Average listal rating (240 ratings) 4.7 IMDB Rating 5.6
30.9


Sandlerilla taas vammarooli päällä.
apc 53's rating:
Rate:
Watched Wanted Custom
People who added this item 339 Average listal rating (227 ratings) 5.1 IMDB Rating 5.7
The Sitter (2011)
26.9
apc 53's rating:
Rate:
Watched Wanted Custom
Load more items (121 more in this list)

Sisältää rewatchit jos muutoksia pisteytykseen.

Added to
Related lists

Watched in 2012
43 item list by Fernanda
2 votes
Watched in 2012
102 item list by Danila
12 votes 1 comment
Watched in 2012
48 item list by brazilfashion
14 votes 2 comments
DVD watched in 2012
47 item list by redrobin
8 votes
Movies Watched in 2012
339 item list by Shovel Justice
14 votes 2 comments
Movies watched in 2012
116 item list by Miklécio Costa
5 votes
Watched in 2012
182 item list by Jep
7 votes
Movies watched in September 2012
52 item list by erichaskell
2 votes
Movies Watched in 2012
50 item list by mrwordman
1 votes
Movies watched in 2012
75 item list by Kookosbanaani
19 votes

View more top voted lists

People who voted for this also voted forMore lists from apc 53