Explore
 Lists  Reviews  Images  Update feed
Categories
MoviesTV ShowsMusicBooksGamesDVDs/Blu-RayPeopleArt & DesignPlacesWeb TV & PodcastsToys & CollectiblesComic Book SeriesBeautyAnimals   View more categories »
Listal logo
Avatar
Added by apc 53 on 1 Jan 2011 07:17
2016 Views 3 Comments
26
vote

Watched in 2011

Sort by: Showing 1-50 of 158
Decade: Rating: List Type:
People who added this item 3930 Average listal rating (2684 ratings) 6.6 IMDB Rating 7.2
22.12
apc 53's rating:
People who added this item 269 Average listal rating (184 ratings) 4.3 IMDB Rating 4.2
22.12
apc 53's rating:
People who added this item 813 Average listal rating (574 ratings) 5.6 IMDB Rating 6
21.12
apc 53's rating:
People who added this item 4647 Average listal rating (3041 ratings) 7.8 IMDB Rating 8
19.12


Aronofsky avaa jälleen onnistuneesti portit ihmismielen syövereihin ja tällä kertaa uransa vaikuttavimmalla tavalla. Koko elokuva lepää Natalie Portmanin harteilla, sillä hänen roolinsa vastuu on niin järjettömän suuri elokuvan tunnelman ja sanoman välittämiseksi, onneksi Aronofsky saa revittyä jälleen kaiken irti näyttelijättärestään ja Portman onnistuukin roolissa käytännössä täydellisesti. Katsoja viedään Nina Sayersin pään sisälle todella ahdistuneeseen, pakkomielteiseen ja täydellisyyden tavoittelemaan maailmaan, yhä syvemmälle ja syvemmälle, lopussa jopa kauhuelokuvista paljon elementtejä lainaavaksi tykitykseksi. Visuaalisesti jälleen aivan (pahoitteluni) vitun uskomattoman näköistä ja lopun kliimaksi on ainakin näin baletista mitään ymmärtämättömälle todellista silmäkarkkia, upeilla yksityiskohdilla hoystettynä. Elokuvan lopetus on muutenkin käytännössä täydellinen (heh heh), se onnistuu sumputtamaan elokuvaa hyvin yhteen ja jättää katsojalle upean fiiliksen, kun lopputekstit pärähtävät käyntiin. Lyhyesti sanottuna, upea elokuva, joka jokaisen tulisi nähdä, tämä on näitä elokuvia joka muistuttaa taas minua miksi niitä elokuvia tuli aikoinaan alettua katselemaan vähän vakavemmalla fiiliksellä.
apc 53's rating:
People who added this item 405 Average listal rating (242 ratings) 5.7 IMDB Rating 5.7
18.12


Outoa häröilyä ilman sen kummempaa järkeä.
apc 53's rating:
People who added this item 506 Average listal rating (324 ratings) 6.2 IMDB Rating 6.1
16.12


Tunnelma onnistuu olemaan aivan uskomattoman roskainen, mutta samalla jollain kierolla tapaa ammattitaitoista jälkeä samaan aikaan. Rutger Hauer on juuri sopiva kaupungin roskaväkeen kyllästyneenä hobona, joka ottaa lopulta lain omaan kouraansa, sillä kukaan muu sitä ei ota. Elokuvaa katsoessa tuleekin väistämättä mieleen jokin Taxi Driverin splatterversio, vaikka täysin erilaisesta elokuvasta toki on kyse. Hauerin lisäksi rooleissa ei kukaan loista, mutta heikot roolisuoritukset toki kuuluvat ko. genren teoksiin. Pätkä onnistuu olemaan todella säälimätön, armoa ei jaeta "hyviksiltä", saatikka vielä vähemmän pahisten riveistä, kaikki tapetaan ja mitä näyttävämmin, sitä parempi tietysti ja pätkän toimintakohtaukset ovatkin nauruhermoja kutkuttavaa tavaraa, kunhan toiminta pääsee käyntiin. Toiminnnan lomassa loksautellaan todella kömpelöä dialogia, mikä itsessään jo naurattaa, mutta väliin on saatu ihan hauskojakin juttuja mukaan. Tunteella ja taidolla tehtyä splatterviihdettä, mitä pitäisi ehdottomasti tehdä nykypäivänä enemmän.

"You and me are goin' on a car-ride to hell... and you're riding shotgun!"
apc 53's rating:
People who added this item 2439 Average listal rating (1487 ratings) 7.1 IMDB Rating 7.2
The Fountain (2006)
15.12


Katsoja koukutetaan heti alusta sellaisella voimalla, että loppuratkaisu on yksinkertaisesti PAKKO nähdä. Juoni onnistuu olemaan todella mukaansatempaava, joka vie samalla eteenpäin vahvoja teemoja, tietysti todella vahvoilla näyttelijäsuorituksilla höystettyinä. Elokuvan kohtaukset ovat paikoitellen todella kovalla energialla ladattuja, sillä pääosassa heiluvat Hugh Jackman ja Rachel Weisz, tekevät aivan uskomattomat roolisuoritukset, mistä ei puutu romantiikkaa, surua ja sinnikkyyttä. Kuplassa asuva avaruusmies on visuaalisesti todella upeaa katseltavaa, erityisesti värimaailma on erittäin onnistunut, mikä näkyy läpi koko elokuvan.
apc 53's rating:
People who added this item 1635 Average listal rating (1156 ratings) 6.3 IMDB Rating 6.9
14.12


Charlie Day on vammanen.
apc 53's rating:
13.12
apc 53's rating:
People who added this item 330 Average listal rating (206 ratings) 5 IMDB Rating 5.2
Apollo 18 (2011)
12.12


Kuu on miljöönä todella osuva kauhuelokuvaan, sen karuus, värittömyys, kaukaisuus ja hiljaisuus luovat upeita elementtejä elokuvaan, mutta valitettavasti hirveän monessa muussa asiassa ei kunnolla onnistuta. Näyttelysuorituksista ei paista tarpeeksi epätoivo, mikä olisi ollut elokuvan ehdottomasti parhaimpia elementtejä, mutta nyt katsoja ei pääse tähän mukaan lähes yhtään, joten elokuva jää tunnelmaltaan varsin laimeaksi. Lisäksi minkäänlaista kunnon kliimaksia ei pääse syntymään missään vaiheessa ja elokuva rullaakin vain monotonisesti eteenpäin, mikä jättää myös varsin tylsän maun suuhun. Kyllähän tämän kerran katsoo, mutta jälleenkatseluarvoa ei lähes yhtään.
apc 53's rating:
People who added this item 412 Average listal rating (275 ratings) 6 IMDB Rating 6.2
11.12
apc 53's rating:
People who added this item 4 Average listal rating (2 ratings) 6.5 IMDB Rating 6.6
10.12


Perus kungfu mättöä, hieman kömpelöillä taisteluilla, mutta hyvällä wanhan wuxian tunnelmalla höystettynä. Eritoten elokuvan tapa kertoa tapahtumia laulun kautta on hauska idea ja soundtrack onkin melkoista rautaa omalla tapaa. Näyttely ei päätä tosiaan huimaa, mutta eipä se mitään tämän genren tärkeimpiä kohtia ole ikinä ollutkaan ainakaan omalla kohdallani. Ihan mukavaa viihdettä.
apc 53's rating:
People who added this item 760 Average listal rating (490 ratings) 6.3 IMDB Rating 6.9
Get Shorty (1995)
5.12


Ihan hyvä leffa josta ei ainakaan vauhtia puutu, sillä juonta kuljetetaan todella nopeasti eteenpäin kokoajan, ettei katsoja varmasti pääsisi kyllästymään. Travolta tekee hyvän suorituksen pääroolissaan ja kantaakin todella suurta osaa elokuvasta omilla harteillaan, sillä muut osa-alueet lukuunottamatta juonta ontuvat hieman. Vitsit eivät onnistu olemaan mitään erikoisen hauskoja, mutta sisältää jotain ihan ok sanailuja silti. Hahmot ovat onnistuneita. Mukavaa nopeasti etenevää viihdettä ja kyllähän tämä muistikuvieni mukaan Be Coolin ainakin voittaa.
apc 53's rating:
People who added this item 1151 Average listal rating (717 ratings) 7 IMDB Rating 7.3
Invictus (2009)
28.11


Alku vaikutti todella lupaavalta ja oletti, että elokuvaan olisi saatu enemmän sanomaakin mukaan, mutta valitettavasti leffan edetessä elokuva alkaa muuntautumaan enemmän ja enemmän perinteiseksi urheiluelokuvaksi. Itse en ainakaan Rugbysta välitä ja tästä syystä lopun ottelukin jäi todella laihan oloiseksi ja olisi tehnyt mieli lopettaa ennen aikojaan. Näyttelysuoritukset ovat aika perinteistä keskikastia, ei kukaan pätkää pilaa, mutta ei Fremankaan taivu loistavaan suoritukseen, mitä häneltä on totuttu näkemään. Potentiaalia tässä oli paljon enempäänkin, nyt valitettavasti jää harmaaseen massaan.
apc 53's rating:
People who added this item 4611 Average listal rating (3109 ratings) 8.1 IMDB Rating 8.1
Blade Runner (1982)
28.11

DIRECTORS CUT

Jaa, todella vaikea lähteä purkamaan tai pisteyttämään elokuvaa, jätti todella ristiriitaiset tunteet, mutta päällimmäiseksi jäi ehkä todella upeasti luotu synkkä, raaka ja tumma tulevaisuudenkuva, joka on visuaalisesti aivan käsittämättömän hienoa katseltavaa. Harrison Ford onnistuu roolissaan todella hyvin ja hahmo tuntuu todella aidon oloiselta persoonalta. Kokonaisuus tuntuu silti jotenkin hieman haperolta ja tyhjältä, mitä en olisi ihan heti tältä elokuvalta uskonut. Pitänee katsoa alkup. leikkaus joskus ja kirjoitella sitten lisää.
apc 53's rating:
People who added this item 452 Average listal rating (295 ratings) 5.9 IMDB Rating 6.2
28.11


Ei jaksa naurattaa, vammaset ja tylsät hahmot, tylsä 100000 kertaa käytetty juonikuvio, paskaahan tämä pääasiassa oli.
apc 53's rating:
People who added this item 1923 Average listal rating (1271 ratings) 7.1 IMDB Rating 7.5
Source Code (2011)
22.11
apc 53's rating:
People who added this item 2011 Average listal rating (1298 ratings) 6.2 IMDB Rating 6.5
18.11
apc 53's rating:
17.11
apc 53's rating:
People who added this item 604 Average listal rating (391 ratings) 6.7 IMDB Rating 7
15.11


Huhhuh, vieläkin vähän puistattaa. Vaikka elokuva sortuukin paikoittain ruma naama ruutuun säikyttelyyn, se onnistuu kuitenkin luomaan kohtauksiin sellaista tunnelmaa, että tekisi mieli lopettaa välillä koko elokuva kesken ja sitä todella harvat kauhut nykyään onnistuvat tekemään ainakaan omalla kohdallani. Tämän lisäksi tarina on aidosti mielenkiintoinen, joka on myös nykykauhussa nopeasti katoava luonnonvara, katsojaa aidosti kiinnostaa miten tarina saa loppunsa ja mikä hahmojen kohtalo on. Musiikit ovat onnistuneet todella hyvin ja luovat viimeisen silauksen, tällä reseptillä katsojan puolitoista tuntia kestävä piinapenkki onkin valmis. Suosittelen ehdottomasti kaikille, joita vituttaa Hollywoodista jatkuvalla syötöllä pursuava paska teurastuskauhu.
apc 53's rating:
People who added this item 752 Average listal rating (513 ratings) 4.3 IMDB Rating 4.1
15.11


Ei tästä sen kummempia, näyttely on paskaa, hahmot jäävät vain pintapuolisiksi ja kenenkään kohtalo ei kiinnosta yhtään. Juoni ennalta-arvattavaa skeidaa ja toimintakohtauksetkin tylsiä. Lisäksi koko pari tuntia katsojan kurkusta alas tungetaan "ISOT YRITYKSET ON PERSEESTÄ!!!!! JA PAHOJA!!11"
apc 53's rating:
People who added this item 4516 Average listal rating (2956 ratings) 8.6 IMDB Rating 9
14.11


Teknisesti lähes täydellisyyttä hipova elokuva kärsii kuitenkin pienoisesta ylipituudesta ja pienestä sekavuudesta, vaikkapa veikkaan, että jälkimmäinen korjaantuisi uusintakatselulla. Al Pacino tulkitsee nuorta Corleonea sellaisella tunteella, että katsoja ei voi kuin heittäytyä mukaan mafian ihmeelliseen maailmaan ja yli 3 tuntia meneekin oikein mukavasti. Varsinaisia suvantokohtia elokuvassa ei ole, mutta hieman ylipitkä vaikutelma tästä kuitenkin jää. Vito Corleonen nuoruus on hienoa katseltavaa ja onkin omiaan tuomaan jo valmiiksi kiinnostavaan tarinaan lisäpotkua.
apc 53's rating:
People who added this item 1332 Average listal rating (868 ratings) 5.2 IMDB Rating 5.6
Bad Teacher (2011)
14.11
apc 53's rating:
13.11
apc 53's rating:
People who added this item 1817 Average listal rating (1230 ratings) 6.9 IMDB Rating 7
Super 8 (2011)
13.11
apc 53's rating:
People who added this item 1122 Average listal rating (779 ratings) 6.3 IMDB Rating 6.7
8.11


The Running Man on kasariäksöniä todella isolla K:lla, kasaripoppi raikaa, onelinerit lentelee, vaatetus hirveätä eli kaikkea sitä mitä pitääkin olla. Tätä katsoessa voi vain miettiä, että miksi tällaisia toimintaelokuvia ei enää tehdä, elokuva ei ota itseään vakavasti ja se näkyy mm. hahmokaartissa, kuten esimerkiksi oopperaa laulava sähkön voimalla tappava läski mies joka näyttää aivan joulukuuselta, jonka Arska jo itse totesikin tai miltä kuulostaisi kaapin kokoinen aasialainen lämäämässä räjähtäviä kiekkoja? Running man onnistuu olemaan oikeasti hauska ja katsoja hörötteleekin milloin Arskan näyttelytaidoille ja millon todella huonolle huumorille. Ehdottomasti Arskan parhaita elokuvia ja loistava toimintaelokuva.
apc 53's rating:
People who added this item 4094 Average listal rating (2476 ratings) 8.1 IMDB Rating 8.5
The Pianist (2002)
7.11


Erittäin tyylikkäästi kasattu yhden miehen selviytymistarina toisen maailmansodan runtelemassa puolassa sortuu kuitenkin pieneen ylipituuteen ja toistoon, mutta tästä huolimatta onnistuu pitämään katsojan mielenkiinno alusta loppuun. Parasta pätkässä on ehdottomasti Adrian Brodyn upea roolisuoritus, joka nappaa katsojan mukaan päähenkilön kärsimykseen. Tarinaa viedään ihan kiitettävällä tahdilla eteenpäin ja maisemat vaihtuvat aika tiuhaan tahtiin, mutta keskivaiheilla voi havaita ehkä vähän turhan junnaavaa kerrontaa, mutta loppua kohti elokuva muuttuu taas puhtaaksi kullaksi. Todella onnistunut elokuva, mutta niinsanotusti "se jokin" jäi tästä uupumaan omalla kohdallani.
apc 53's rating:
People who added this item 174 Average listal rating (118 ratings) 5.8 IMDB Rating 5.9
The Children (2008)
1.11


Vioistaan huolimatta onnistuu luomaan erittäin tiivistä ja häiriintynyttä tunnelmaa, joka jo onnistuu erottamaan sen nykykauhun sieluttomasta goremassasta. Idea ei tosiaan ole mikään nerokas, taas käytetään perinteistä eristäytynyt kartano keskellä ei mitään aloitusta, mutta sillä erotuksella, että tällä kertaa lapset ovatkin murhaajia. Pätkän ehdoton vahvuus on sen hyvin luotu sekava ja suhteellisen friikki tunnelma, joka jo yksikseen jaksaa kyllä pitää katsojan otteessaan vallan mainiosti. Valitettavasti näyttelytyö ja juonen epäaitous ja paikoittainen aikuisten idiotismi on omiaan laskemaan uskottavuutta rankalla kädellä.
apc 53's rating:
People who added this item 1193 Average listal rating (775 ratings) 5.6 IMDB Rating 5.8
The Wolfman (2010)
1.11


Se minkä Wolfman voittaa visuaalisuudessa, se häviää täydellisessä tunnelman/jännityksen puutteessa. Visuaalinen ilme, lukuunottamatta muutamia paskoja CGI räpellyksiä onkin erittäin onnistunut ja synkkä, mikä onkin elokuvan ehdottomasti onnistunein osa-alue, harmi että kaikki muu tökkiikin sitten enemmän tai vähemmän. Näyttely on paikoitellen erittäin heikkoa, eikä edes Anthony Hopkins onnistu luomaan hahmoonsa minkäänlaista mielenkiintoa. Kertakatseluna tämä menee ilman sen kummempia kärsimyksiä vaikka tämä kaksi tuntia kestääkin. Kuitenkin tunnelma loistaa poissaolollaan, eikä toimintakohtauksistakaan mitään henkeäsalpaavia olla saatu, joten ei tätä kenellekkään nyt suosittelisikaan, perushuttua.
apc 53's rating:
People who added this item 1894 Average listal rating (1256 ratings) 5.7 IMDB Rating 5.9
9.10


Kolmas osa on kyllä sarjan heikoin osa, mutta kun taso ei ole hirveän hyvää kahdessa edellisessäkään, niin Blade Trinity onnistuu olemaan lähes yhtä viihdyttävä, kuin pari aikasempaakin. Tällä kertaa Bladella ja kumppaneilla on itse Dracula vastassa ja se onkin hyvä tekosyy vetää jengiä turpaan pari tuntia ilman sen kummempaa päämäärää. Taistelukohtaukset ovat isoin kompastuskivi elokuvassa, sillä mitään muuta leffa ei oikeastaan tarjoa, joten niihin olisi pitänyt panostaa paljon enemmän, varsinkin lähitaistelu tuntuu erittäin kömpelöltä.
apc 53's rating:
People who added this item 1777 Average listal rating (1210 ratings) 6.9 IMDB Rating 7.4
Limitless (2011)
8.10


Ihan mukavalla idealla varustettu kaikinpuolin hyvä toimintatrilleri, joka ei kuitenkaan onnistu olemaan mitään elämää suurempaa. Idealtaan sisältää erittäin paljon potentiaalia, mutta idealla ei leikitä niin paljon, kun siihen olisi mahdollisuuksia. Etenee ihan mukavan verkkaisesti ja onnistuu pitämään katsojan otteessa koko kestonsa ajan vallan mainiosti. Näyttelijät tekevät ihan hyvät suoritukset, eikä kenestäkään, nyt ainakaan huonoa sanottavaa ole.
apc 53's rating:
People who added this item 1029 Average listal rating (650 ratings) 6.8 IMDB Rating 7.2
27.9


Vaikea sanoa mitään, periaatteessa elokuvassa kaikki on varsin mallikkaassa kunnossa, mutta tarina tuntuu jotenkin irralliselta ja tulee vähän samanlainen "tarina ei mistään" fiilis, kuin Moonissa vaikka Michael Claytonissa selkeämpi tarina ja juoni onkin. Clooney on ehdottomasti suuri syy miksi elokuvan jaksoi katsoa läpi ilman turhia tylsyyskuolemia, sillä kaveri kantaa harteillaan koko elokuvaa sen suvantokohdissa. Kuitenkin pääpiirteittäin ihan onnistunut elokuva, mistä jää se jokin tärkein uupumaan.
apc 53's rating:
People who added this item 577 Average listal rating (388 ratings) 5.8 IMDB Rating 6.1
26.9


Toimintakohtauksia katselee ihan mielellään, mutta ne eivät yksin jaksa kannatella yli kaksituntista elokuvaa ja lopussa loputon räiskiminen alkaakin jo puuduttaa. Elokuvassa on siis todella paljon toimintakohtauksia ja ne ovatkin oikeastaan ainut mikä elokuvassa toimii. Draamakohtauksiin ei ole kummemmin saatu latausta ja dialogikin on paikoitellen erittäin hölmöä, joka latistaa tunnelmaa. Cage ei oikein sovi rooliin, joka on myös omiaan viemään draaman tehoa pois. Kyllähän tämän kerran katsoo ihan ok fiiliksellä, mutta eipä tämä mitään oikeastaan tarjoa.
apc 53's rating:
People who added this item 1151 Average listal rating (733 ratings) 5.2 IMDB Rating 5.2
23.9

apc 53's rating:
People who added this item 2255 Average listal rating (1509 ratings) 6.2 IMDB Rating 6.7
Blade II (2002)
7.9


Aika samanlaista settiä on luvassa, kuin edellisessäkin osassa, mutta tällä kertaa kaikessa on onnistuttu hieman paremmin. Turhaa draamailua on jätetty suosiolla vähemmälle ja toimintakohtauksen määrää ja laatua on nostettu. Blade 2 onkin lähes koko kestonsa ajan yhtä turpajuhlaa, joka Bladeen kuuluukin. Hahmot ovat jälleen täysin yhdentekeviä, eikä kenenkään kohtalo oikeastaan kiinnosta paskan vertaa. Ihan hyvää aivot narikkaan settiä, vaikka ei parhaimmasta päästä sitäkään.
apc 53's rating:
People who added this item 2888 Average listal rating (1961 ratings) 6.5 IMDB Rating 7.1
Blade (1998)
6.9


Täyttä paskaahan tämä, mutta onnistuu säilyttämään viihdearvonsa ihan hyvin Bladen överimachoilun ja tahattoman huumorinsa arvosta. Blade vetää vaan kaikkia turpaa koko leffan keston ajan ja muu onkin elokuvassa suhteellisen toissijaista ja erittäin epäkiinnostavaa. Snipes ei onnistu millään tapaa näyttelytyössään, mutta eipä tuolla suurta merkitystä ole, kunhan one linerit ja miekka viuhuu. En tätä näin roskaksi muistanut, mutta kyllähän tämän nostalgiafiilistelyissä katsoi.
apc 53's rating:
People who added this item 244 Average listal rating (132 ratings) 7.7 IMDB Rating 7.5
5.9


Jaaha, todella vaikea tästä on oikeastaan sanoa mitään. Kertoo montaa päällekkäistä tarinaa, mitkä nyt ei varsinaisesti tarvitsisi toisiaan, mutta niitä on silti sekoiteltu keskenään ja kyllähän se hyvin toimii niinkin. Elokuva on todella yllätyksellinen ja mielikuvituksellinen, joka onnistuukin vangitsemaan katsojan mielenkiinnon alkumetreiltä. Mukana on erittäin toimivaa huumoria ja ripaus mustaakin huumoria. Mitään sen kummempaa sanomaa tässä ei ole, eikä juonta koiteta pahemmin selitelläkkään mitenkään vaan elokuva on jopa ehkä hieman sketsimäinen, ei kuitenkaan pahassa tarkoituksessa.

apc 53's rating:
People who added this item 1496 Average listal rating (994 ratings) 6.4 IMDB Rating 6.9
Rio (2011)
26.8
apc 53's rating:
People who added this item 641 Average listal rating (434 ratings) 6.3 IMDB Rating 6.4
25.8
apc 53's rating:
24.8
apc 53's rating:
24.8
apc 53's rating:
People who added this item 2848 Average listal rating (1829 ratings) 7.5 IMDB Rating 7.6
The Birds (1963)
24.8


Tuli tämäkin klassikko katsottua ja eipä Hitchcockia turhaan ole ylistetty. The Birds ei enää nykypäivänä onnistu olemaan se pelottavin kauhuleffa, mutta leffan parasta antia onkin ehdottomasti alkupuoliskon hahmojenpohjustus ja hiljainen tunnelmankohotus, mitä tehdään kauan, mutta rautaisella ammattitaidolla. Lintujen joukkohyökkäskohtaukset on tehty paikoittain erittäin onnistuneesti, mutta mukaan mahtuu myös kohtauksia, joita aika on valitettavasti syönyt. Elokuvan mysteerisyys nappaa myös katsojan mukaan täydellä sielulla, oli se sitten päähahmojen salamyhkäisyys tai pohdinta sille mikä ihme ajaa linnut hyökkäämään tällä tavoin. Ehdottomasti klassikkostatuksensa ansainnut.
apc 53's rating:
People who added this item 698 Average listal rating (467 ratings) 6.7 IMDB Rating 6.7
22.8


Suuri pettymys, kun tämän pitäisi jonkunlainen Ranskakauhun uuden aallon merkkiteos, mutta raina sortuu siihen mihin todella monet 2000-luvun kauhuilut, gorea vain levitellään ilman mitään sen kummempaa tunnelmaa tai päämäärää. Gore on sentään tehty erittäin laadukkaan näköisesti ja paikoitellen katsojalle hieman huono olo tuleekin. Lopussa tunnelmaakin on saatu jo hieman mukaan ja katsojakin alkaa päästä elokuvan psykopaattiseen tunnelmaan mukaan, mutta tämä ei valitettavasti anna anteeksi, että katsoja on tunnin verran joutunut melko tylsistyneenä jo elokuvaa seurata.
apc 53's rating:
People who added this item 773 Average listal rating (520 ratings) 6.4 IMDB Rating 6.6
Octopussy (1983)
18.8


Ei tästä jaksa sen kummempia, perus Bondi.
apc 53's rating:
People who added this item 913 Average listal rating (527 ratings) 7.6 IMDB Rating 7.6
18.8


Onnistuu käsittelemään kostoteemaansa erittäin laajasti ja pistää katsojan miettimään moraalisia arvoja läpi elokuvan. Onnistuu mielestäni lähes täydellisesti havainnoimaan koston kierrettä ja sitä, että siitä ei seuraa ikinä mitään hyvää. Katsojalle ei myös anneta suoraan elokuvan syntipukkeja ja sankareita vaan alusta loppuun katsojan sympatiat heittelevät hahmolta toiselle ja erittäin onnistunut lopetus kruunaa koko show:n. Visuaalisesti erittäin onnistunut ja pitää sisällään hyvää kameratyöskentelyä. Kärsii kuitenkin hieman ylipituudesta, mutta tämäkään seikka ei niin suuresti haittaa, koska visuaalinen ilme on erittäin hyvä läpi elokuvan. Ei yllä Oldboyn tasolle, mutta loistava trilleri tämä on silti.
apc 53's rating:
People who added this item 1473 Average listal rating (998 ratings) 6.5 IMDB Rating 6.9
Paul (2011)
15.8
apc 53's rating:
People who added this item 28 Average listal rating (14 ratings) 5.6 IMDB Rating 6.1
Out Live (2000)
15.8
apc 53's rating:
People who added this item 92 Average listal rating (65 ratings) 4.2 IMDB Rating 3.9
Black Eagle (1988)
11.8


Blaah ei tästä jaksa kummempia kirjotella. Dammen helposti yksi paskimpia elokuvia ja samalla yksi paskimpia "toiminta"elokuvia mitä tullut nähtyä. Toimintaa ei hirveästi ole ja lukuunottamatta muutamaa myllyä, se on vielä erittäin heikkolaatuistakin. Ei tätä kannata edes Damme fanin katsoa.
apc 53's rating:
People who added this item 1306 Average listal rating (869 ratings) 6.8 IMDB Rating 6.7
Hanna (2011)
10.8


Tämä oli erittäin positiivinen yllätys, odotin jotain suhteellisen perinteistä toimintaelokuvaa, mutta Hanna onnistuin erottumaan erittäin positiviisisesti edukseen. Juoni elokuvassa on aika perinteistä kamaa, eikä siihen selvästi aivan hirveästi ole panostettukkaan. Sitten päästäänkin elokuvan vahvuuksiin, toimintakohtaukset on toteutettu erittäin nätisti, vaikka joitakin kameratyöskentely voi varmasti vituttaa, mutta itse siitä pidin. Paikoitellen erittäin nopeaa ja hieman "sekavaa" leikkausta vauhdittaa loistava elektroninen musiikki ja hienosti tehdyt lähitaistelut, joten katsojakin pääsee hyvin tunnelmaan mukaan. Muutenkin, kuin toimintakohtauksissa on mielestäni kameratyöskentely onnistunutta ja sopii elokuvaan, kuin nenä päähän. Huumori perustuu lähinnä Hannan sosisaalisten tilanteiden avuttomuuteen, mikä antaa elokuvalle myös mukavan lisäpotkun. Kaikenkaikkiaan ei niin perinteinen toimintaelokuva, mistä varmasti kaikki ei pidä, mutta itseeni tämä kolahti.
apc 53's rating:
People who added this item 373 Average listal rating (215 ratings) 6 IMDB Rating 6.2
9.8
apc 53's rating:
Load more items (108 more in this list)

Voters of this movie list - View all
kathyRocconeverdiesAprakadabraMoviemakerMiikavasovadrugs
Vuoden 2011 elokuvapäiväkirja.

Added to




Related lists

My Anime List
8 item list by Peter
19 votes 1 comment
Bubs' episodemeter
75 item list by Bubs
18 votes 3 comments
My Top 100 Favorite Films of 2010s
137 item list by mirinbuddy
29 votes
Hamza's 500 Greatest Films of All Time!
161 item list by Happy Vader
67 votes 16 comments
My 2011 movie year in review
54 item list by the giraffe
32 votes 10 comments
Watched in 2013
146 item list by Lia
16 votes 2 comments
I Have Watched 100% of Pixar's Films!
17 item list by I.T.log
17 votes 5 comments
Watched in 2012
612 item list by Coby
93 votes 12 comments

View more top voted lists