Explore
 Lists  Reviews  Images  Update feed
Categories
MoviesTV ShowsMusicBooksGamesDVDs/Blu-RayPeopleArt & DesignPlacesWeb TV & PodcastsToys & CollectiblesComic Book SeriesBeautyAnimals   View more categories »
Listal logo
Avatar
Added by Nosoki on 1 Jan 2011 06:50
8379 Views 1 Comments
62
vote

Watched in 2011

Sort by: Showing 1-50 of 457
Decade: Rating: List Type:
People who added this item 1121 Average listal rating (700 ratings) 6 IMDB Rating 6.5
Nanny McPhee (2005)
31.12.

Koukkunokkainen noita-akka tulee pistämään lapset nukkumaan, koska kiltit lapset eivät tee muuta kuin menevät nukkumaan. Colin Firthillä on liian kiire leikkiä ruumiiden kanssa, ja siksi hän ei huomaa sisäkön haluavan munaa. Ehkä juuri tämän takia hän vetää häissään morsmaikkua turpaan.
Nosoki's rating:
Rate:
Watched Wanted Custom
31.12.

Tylsää gladiaattoripullistelua, jossa Lou Ferrigno pullistelee lihaksiaan ja iskee varovaisesti ohi vihollisista, jotka kuolevat tästä. Ylinäyttelevä keisari on aivan mahtava, mutta häntä on ruudussa harmittavan vähän. Tissejä kaivattiin.
Nosoki's rating:
Rate:
Watched Wanted Custom
People who added this item 2572 Average listal rating (1613 ratings) 6.7 IMDB Rating 7.3
30.12.

Siinä on jotain pelottavaa, että katson Söderburgerin elokuvan, jossa Julia Roberts esittää vahvaa naista, ja pidän siitä.
Nosoki's rating:
Rate:
Watched Wanted Custom
People who added this item 123 Average listal rating (88 ratings) 2.1 IMDB Rating 1.9
30.12.

Leffassa kaikki on tehty ilman mitään taitoa, ja muutenkin se on niin tylsä, ettei se ansaitse paikkaansa elokuvahistoriassa. Ne, jotka hehkuttavat tämän olevan niin huono, että se on jo hyvä, ovat perseestä.
Nosoki's rating:
Rate:
Watched Wanted Custom
People who added this item 1275 Average listal rating (737 ratings) 4.7 IMDB Rating 4.8
30.12.

Oikeastaan vain helvetin tylsä leffa, joka ei kuitenkaan ollut edes tarpeeksi tylsä saadakseen minua nukahtamaan keskellä yötä.
Nosoki's rating:
Rate:
Watched Wanted Custom
People who added this item 101 Average listal rating (61 ratings) 6.1 IMDB Rating 5.8
Prison (1987) (1987)
29.12.

Upeita kasariefektejä sisältävä sopivan roskainen kauhuelokuva, jonka oikeat erikoistehosteet ja sopivan tönkkö näyttely miellyttävät hyvinkin paljon. Välillä vedetään turbovaihde päälle ja käynnissä on kunnon demonipossessiot. Lopetus on loistava. Rennyn paras.
Nosoki's rating:
Rate:
Watched Wanted Custom
People who added this item 2305 Average listal rating (1556 ratings) 6.4 IMDB Rating 6.9
Con Air (1997)
29.12.

Simon Westin Hurja joukko. Haikeat jäähyväiset Hollywood-toimintaelokuvalle, ja samalla lajityyppinsä merkittävimpiä teoksia, sekä 90-luvun tärkeimpiä aikalaiskuvauksia. Erään aikakauden loppu elokuvan historiassa.
Nosoki's rating:
Rate:
Watched Wanted Custom
People who added this item 596 Average listal rating (378 ratings) 4.8 IMDB Rating 5.3
Popeye (1980) (1980)
29.12.

Robert Altman, mitä vittua? Onnistuit loukkaamaan minua ihmisenä. Shelley Duvallin "oooooooouuuuu, heeeeeeelp, ooooooouuuuuu" -huudosta näen aivan varmasti painajaisia.
Nosoki's rating:
Rate:
Watched Wanted Custom
People who added this item 671 Average listal rating (415 ratings) 5.9 IMDB Rating 6.2
29.12.

Hyvin tylsästi alkava ylipitkä epävirallinen Bond-elokuva, jonka keskivaiheilla on sitten sitä vanhaa kunnon veijarointia, jota Bondilta on tottunut näkemään. Rowan Atkinson on ihan perseestä, lopputaistelu tylsä, ja Kim Basinger näyttää edelleen crack-huoralta. Itse kyllä mieluummin myöntäisin Barbara Carreran olleen elämäni paras pano kuin räjäyttäisin hänet kappaleiksi, mutta Bond tekee mitä lystää, joten mikä minä olen tuomitsemaan.
Nosoki's rating:
Rate:
Watched Wanted Custom
People who added this item 49 Average listal rating (35 ratings) 4.1 IMDB Rating 5.3
28.12.

Ai että minä rakastan suomipaskaa. Pamela Tola käsikirjoittaa TV-saippuaa ja tajuaa, että kirjoittaa vähän niinkuin elämästään. Sitten Juha Veijonen spedeilee, kaikki menee perseelleen, missään ei ole mitään järkeä, ja elokuvan yritys satirisoida teatteria ja saippuasarjoja on upeaa, koska elokuva on itsessään niin umpimielinen, ettei sillä pitäisi olla oikeutta satirisoida mitään.
Nosoki's rating:
Rate:
Watched Wanted Custom
People who added this item 350 Average listal rating (251 ratings) 5.9 IMDB Rating 6.4
28.12.

Hercule Poirot kaappaa lentokoneen, Steven Seagal kuolee ja Kurt Russell on erittäin huolestunut, kun hänellä on apunaan sotilasjoukko, johon kuuluu John Leguizamo, Ozin pastori sekä Crusaden arkeologi.
Nosoki's rating:
Rate:
Watched Wanted Custom
People who added this item 116 Average listal rating (61 ratings) 7.8 IMDB Rating 7.4
27.12.

Äärimmäisen vaivaannuttava elokuva, jossa toisistaan erkaantunut perhe kokoontuu illalliselle samoihin tiloihin. Perheen isä ja äiti tuovat omat rakastajansa mukanaan ja yllättyvät, kun heidän liikuntarajoitteinen tyttärensä on mukana tapaamisessa. Molemmat ovat hylänneet lapsensa tämän vamman myötä, ja nykyisin he eivät enää tunne tytärtään kohtaan muuta kuin vihaa. Hyvin ilkeää haavojen auki repimistä alusta loppuun, ja elokuva olisi varmasti jättänyt loputtuaan hyvin masentuneeksi, ellei Listalissa olisi juuri tämän lopetettuani tapahtunut erästä Paul Loganiin liittyvää asiaa, jolle repesin totaalisesti.
Nosoki's rating:
Rate:
Watched Wanted Custom
People who added this item 1735 Average listal rating (1116 ratings) 5 IMDB Rating 5.4
Evan Almighty (2007)
26.12.

Idiooteille suunnattua paskaa, jossa tyyppi rakentaa arkin ja pelastaa eläimet, koska Jumala.
Nosoki's rating:
Rate:
Watched Wanted Custom
People who added this item 460 Average listal rating (291 ratings) 4.1 IMDB Rating 4.7
26.12.

Muistin juuri, miksi en halua lapsia. Koskaan. Ice Cube arvosteli ennen mustia, jotka ovat myyneet itsensä valkoisille.
Nosoki's rating:
Rate:
Watched Wanted Custom
People who added this item 3244 Average listal rating (2071 ratings) 5.8 IMDB Rating 6.3
25.12.

Rick Moranis on aivan perseestä ja muuten elokuva ei jaksa kiinnostaa yhtään, mutta molempien perheiden teini-ikäisten lapsien välille kehittyvä romanssi on oikeastaan hyvinkin symppis ja kannattelee koko elokuvaa.
Nosoki's rating:
Rate:
Watched Wanted Custom
People who added this item 152 Average listal rating (88 ratings) 6 IMDB Rating 6.5
24.12.

Elokuvallisesti ensimmäinen Puhallettu 60 sekunnissa on tehty aivan päin vittua, mutta sen loppukohtaus kestää puolet leffasta ja siinä ajetaan keltaisella Mustangilla karkuun poliiseja, joten pisteet ovat korkeat.
Nosoki's rating:
Rate:
Watched Wanted Custom
People who added this item 61 Average listal rating (34 ratings) 7.3 IMDB Rating 7.5
Autumn Tale (1998)
19.12.

Autumn Tale on varmaankin Rohmerin kevytkenkäisin elokuva siinä mielessä, että siinä ei tapahdu muuta kuin naiset yrittävät naittaa viinitilaa pitävää ystävätärtään mielestään sopiville ehdokkaille. Hahmot on kuitenkin kirjoitettu hyvin mielenkiintoisesti, ja Rohmerin elokuville tuttuun tapaan pääosaan nousee loistava dialogi sekä vahvat naishahmot. Hieman yllättävästi Tales of Four Seasons on Rohmerin elokuvasarjoista se paras, vaikka ne kaksi muuta tuntuvat saavan aina enemmän huomiota miehen tuotannossa.
Nosoki's rating:
Rate:
Watched Wanted Custom
People who added this item 439 Average listal rating (246 ratings) 8.3 IMDB Rating 8
14.12.

Äärimmäisen tyylitietoisesti tehty rikoselokuva, jossa kaikki on niin helvetin coolia, että tämän pitäminen minään muuna kuin mestariteoksena ei ole mahdollista. Delonin viikset, Volontèn junapako, lähes äänettömästi tehty ryöstökohtaus, ja lopun tylytys ovat sitä tavaraa, että on pakko todeta itsekseen elokuvan olevan lähes täydellinen kaikessa.
Nosoki's rating:
Rate:
Watched Wanted Custom
14.12.

On alkuun ihan helvetin rasittava, mutta jossain kohdin tähän kehittyy tietynlainen sietokyky. Huumori on hauskaa ehkä kahden satunnaisen hymähtämisen verran, mutta jostain syystä henkilöhahmot muuttuvat ihan symppiksiksi jossain vaiheessa elokuvaa.
Nosoki's rating:
Rate:
Watched Wanted Custom
People who added this item 228 Average listal rating (164 ratings) 5.9 IMDB Rating 6.1
13.12.

Ei ehkä niin tylsä tapaus kuin kaikkien muiden mielestä tuntuu olevan, vaan oikeastaan mitäänsanomattoman keskinkertainen. Wesley Snipes ja presidentti hämmästelevät tapahtunutta murhaa ja sitten on salaliitto ja Pohjois-Korea ja joo o.
Nosoki's rating:
Rate:
Watched Wanted Custom
People who added this item 2458 Average listal rating (1584 ratings) 6.2 IMDB Rating 6.9
13.12.

Alkaa törkeän rumalla adhd-filtteritoiminnalla, josta ei saa mitään selkoa. Sen jälkeen tulee se elokuvan pakollinen veijarisoluttautumisvarkauskohtaus, joka on oikein kivasti tehty, ja heti sen perään siltataistelu, joka on yhtä kaunista katsottavaa kuin alunkin toiminta. Cruise on pääosassa neutraali ja muusta kaartista kukaan ei jää mieleen, paitsi Maggie Q surkeiden näyttelijänlahjojensa vuoksi. Loppua kohden tulee ihan kelvollista henkilöhahmojen rakentamista, minkä vuoksi elokuvaa ei pysty teilaamaan täysin. Miksi nykyisissä toimintaelokuvissa kameramiehellä ei ole enää jalustaa ja hänen on oltava koko ajan humalassa? Tai siltä kuvaus ainakin näytti lähes koko elokuvan ajan.
Nosoki's rating:
Rate:
Watched Wanted Custom
13.12.

Puuduttavan tylsä propagandadokumentti, jossa Errol Flynn kertoo, että Batista on hyi ja Fidel Castro jees.
Nosoki's rating:
Rate:
Watched Wanted Custom
People who added this item 31 Average listal rating (19 ratings) 6.6 IMDB Rating 7.2
Satan's Brew (1976)
13.12.

Tähän asti nähdyistä Fassbindereistä ylivoimaisesti pimein. Kurt Raabin esittämä runoilija ei saa inspiraatiota mistään, joten hän rupeaa haastattelemaan huoraa. Samalla hänen vajukki veljensä yrittää naida kärpäsiä, ja paikallinen poliisi tutkii seksileikkien aikana tapahtunutta murhaa. Raabin hahmo päättää tämän keskellä olevansa vanha saksalainen runoilijalegenda, ja palkkaa ihmisiä toteuttamaan hänen unelmaansa. Hän myös rupeaa häikäilemättä käyttämään hyväkseen erästä faniaan eikä hän myöskään kiinnitä mitään huomiota kuolemansairaaseen vaimoonsa. Koko homma on niin randomia perseilyä alusta loppuun, että nauroin lähes tauotta. Elokuvan päättävä onnellinen loppu on aivan helvetin mielisairas.
Nosoki's rating:
Rate:
Watched Wanted Custom
People who added this item 89 Average listal rating (71 ratings) 4.7 IMDB Rating 6.2
12.12.

Moi, mä oon kaivurikuski, joka ajaa huoran päältä vahingossa, ja siten tekee koko elokuvan turhaksi. Tämä oli siis elokuvan loppuratkaisu. Jos et halua spoilaantua niin nyt on vähän liian myöhäistä.
Nosoki's rating:
Rate:
Watched Wanted Custom
People who added this item 599 Average listal rating (334 ratings) 7.7 IMDB Rating 7.5
12.12.

Loistava kertomus teini-ikäisten tyttöjen seksuaalisesta heräämisestä ja sitä kautta tapahtuvasta aikuistumisesta äärimmäisen vanhoillisessa yhteiskunnassa, jossa nämä asiat yritetään pitää tabuina muuttuvista ajoista huolimatta. Tunnelma on koko ajan piinaavalla tavalla mystinen, ja erinomainen soundtrack onnistuu synnyttämään tavallisiltakin vaikuttaviin kohtauksiin joko jännittävän tai tietyllä tavalla eroottisen alavireen. Parhaassa tapauksessa molemmat. Visuaalisestihan Picnic at Hanging Rock on pelkkää juhlaa. Uskomattoman upeat luontokuvat, viimeisen päälle suunniteltu puvustus ja mielettömän hienot lähikuvat ovat kaikki sitä kamaa, että tekee mieli itkeä ilosta. Blu-rayn teräväpiirtokuva antaa visuaaliselle ilmeelle niin paljon lisäarvoa, että paljon parempia tapoja käyttää kymmenisen euroa ei ole olemassakaan. Uusintakatselulla elokuva iski paljon kovempaa kuin aikaisemmin, vaikka pisteet olivatkin jo valmiiksi viidessä tähdessä. Picnic at Hanging Rock kiilasi heittämällä suosikkielokuvieni joukkoon, ja uskaltaisin väittää, että elokuvan ensimmäiset 40 minuuttia ovat parasta, mitä elokuvateollisuus on koskaan tarjonnut.
Nosoki's rating:
Rate:
Watched Wanted Custom
People who added this item 29 Average listal rating (10 ratings) 7.6 IMDB Rating 7.6
The Iron Mask (1929)
11.12.

Elokuvan aloittamiseen minulla oli tasan sama syy kuin Blood and Sandissakin. 105-minuuttisen elokuvan 65 ensimmäistä minuuttia ovat jotenkin epätasapainossa elokuvan kanssa, koska ne ovat vain jotain esiosaa itse elokuvan varsinaiselle tarinalle ja niiden aikana ei paljoa tapahdu. Fairbanks sentään hyppii puiden kautta kivasti kerran muurien yli. Viimeiset 40-minuuttia ovatkin sitten aivan ultimaattista poikain seikkailua: kierreportaissa miekkailua, kuolemaa uhkaavia hyppyjä, veijarimaista virnuilua ja sankarikuolemia. Niiden ansiosta elokuva onkin sitten jo lähestulkoon mestariteos, etenkin kun tarina itsessään on hieman haikea lopetus jo tutuille muskettisotureille. Se sopii vieläpä siihen faktaan, että tämä oli Fairbanksin viimeinen mykkäseikkailuelokuva, joten mikäpä olisi parempi tapa lopettaa eräs aikakausi kuin virnuilemalla ja seikkailemalla kuin vanhat veijarit aikanaan.

Nosoki's rating:
Rate:
Watched Wanted Custom
People who added this item 45 Average listal rating (26 ratings) 7.2 IMDB Rating 7
11.12.

Rapelissa ajattelin katsoa poikain seikkailua, ja Blood and Sand petti sen osalta, koska se on vain hahmovetoista ruamaa. Mutta kukapa voisi sanoa ei Tyrone Powerin ja Rita Hayworthin tähdittämälle kulta-ajan Hollywood-elokuvalle, jonka Technicolor-kuvaus on aivan uskomattoman kaunista. Puvustus antaa oman lisänsä väriloistoon, ja sen minkä elokuva häviää loppupuolen paatoksellisuudessaan, se voittaa visuaalisuudessaan.
Nosoki's rating:
Rate:
Watched Wanted Custom
People who added this item 132 Average listal rating (61 ratings) 7.4 IMDB Rating 7
Fando y Lis (1972)
10.12.

Visuaalisesti ihan mieletön surrealistinen trippi, joka voisi hieman lyhyempänä saada jopa täydet pisteet. Häröilyä, syviä ajatuksia sekä tajunnanvirtaa. Onkin siis selvää, että tämä pitää katsoa keskellä yötä.
Nosoki's rating:
Rate:
Watched Wanted Custom
People who added this item 347 Average listal rating (202 ratings) 7.4 IMDB Rating 7.6
10.12.

WKW:n elokuva on huikeasti kuvattu ja näyttää erittäin hienolta alusta loppuun, vaikka korealainen DVD onkin laadultaan aivan jäätävää huutopaskaa. Vaikka hahmojen käymät keskustelut ovat välillä mielenkiintoisia, niin silti hahmot jäävät hyvin ontoiksi. Ja uskokaa, tätä minun ei ole helppo myöntää, koska olen koko elokuvaharrastukseni ajan hehkuttanut WKW:tä ja taistellut onttouskommentteja vastaan, ja nyt sitten itse joudun myöntäneeni olleeni väärässä. God was wrong.
Nosoki's rating:
Rate:
Watched Wanted Custom
People who added this item 92 Average listal rating (56 ratings) 7.8 IMDB Rating 8.1
9.12.

Otin DVD-hyllyä katsoessani toisen leffan esille, mutta Enter the Dragonin DVD tippui sitten lattialle, ja sitä takaisin hyllyyn laittaessani huomasin, että siinähän on kaksi täyspitkää Lee-dokkaria ekstramateriaaleina. Lee-dokumentteja on tullut katsottua sen verran paljon, etteivät ne enää oikein tuo mitään uutta, ja ovat siksi puuduttavia, joten A Warrior's Journey oli piristävä poikkeus, koska se ei vain selitä Leen elämää kronologisesti hänen tekemiensä elokuvien kautta, vaan keskittyy oikeastaan vain Leen filosofiaan Game of Deathin kuvausten aikana, ja kertoo muun elämän sitten sitä kautta. Lisäksi lopussa nähdään koko Game of Deathin valmis taistelukohtaus, josta pääsi Robert Clousen raiskausversioon muutama hassu minuutti. Kohtaus osoittaa, että Lee oli kyllä aivan mahtava koreografi ja taistelija, mutta muuten elokuvantekijänä ei niinkään erikoinen.
Nosoki's rating:
Rate:
Watched Wanted Custom
People who added this item 1513 Average listal rating (983 ratings) 5.8 IMDB Rating 6.4
9.12.

Adam Sandler valmentaa vangeista koostuvaa jenkkifutisjoukkuetta siihen asti, kunnes Burt Reynolds tulee valmentamaan sitä - olihan Reynolds sentään alkuperäisessäkin. Sitten isketään kaikki vuoden 2005 kuumat nimet mainstream-rapin ja WWE:n parista ja vammaillaan helvetillisen pitkältä tuntuvat kaksi tuntia. Puoli tähteä lisää siitä, että Chris Rock räjähtää yrittäessään sulkea radiota.
Nosoki's rating:
Rate:
Watched Wanted Custom
People who added this item 74 Average listal rating (28 ratings) 8 IMDB Rating 6.8
Glasses (2007)
9.12.

Yöjumitukseksi yksi täydellisimpiä mahdollisia valintoja. Nainen menee lomalle merenrannalla olevaan majataloon ja sitten hän kummastelee siellä aikaansa viettävien outoja tapoja hetken aikaa ja alkaa samaistua heidän tekemisiinsä. Tässä oikeastaan koko elokuvan tapahtumat. Merenrantakuvat ovat komeita, tunnelma hyvin rauhallinen ja elokuvaa katsoessa naamalla jatkuvasti pienoinen virne. En suosittele aloittamaan elokuvaa ennen keskiyötä.
Nosoki's rating:
Rate:
Watched Wanted Custom
People who added this item 963 Average listal rating (572 ratings) 5.4 IMDB Rating 5.4
Just My Luck (2006)
8.12.

Eipä oikeastaan vituttanut pahemmin, mutta Just My Luck on silti kuitenkin surkea leffa. Parit vammailut olivat sitä tasoa, etten tiennyt, vihasinko niitä vai nauroinko niille. Elokuvan käsitys hyvästä musiikista on ainakin ihan kamala.
Nosoki's rating:
Rate:
Watched Wanted Custom
People who added this item 2102 Average listal rating (1333 ratings) 4.8 IMDB Rating 5
Scooby-Doo (2002)
8.12.

Minun on pakko myöntää, että oikeastaan pidin aparinelikon kolmesta jäsenestä, eli Freddie Prinze Jr.:n, Linda Cardellinin, sekä Sarah Michelle Gellarin esittämistä hahmoista. He ovat mukavalla tavalla toimivia parodioita 60-luvun hahmoista, ja jonain retrokomediana näillä hahmoilla olisinkin varmaan jo pitänyt elokuvasta. Nelikon viimeinen jäsen, Matthew Lillard, pitääkin sitten pieruhuumorilla huolen siitä, että leffa on ihan perseestä. Osansa soppaan kantavat vielä helvetin rumasti animoitu koira ja aivan vammaisesti elehtivä Rowan Atkinson. Tavallaan tässä olisi siis voinut olla jotain viehätysvoimaa. Linda Cardellini on tässä muuten jollain tavalla ihan uskomattoman söpö. Ehkä siksi, että oranssi villapaita ja otsatukka tuovat mieleen Anna Karinan Pierre Koralnikin Annassa.
Nosoki's rating:
Rate:
Watched Wanted Custom
People who added this item 857 Average listal rating (563 ratings) 5.3 IMDB Rating 5.5
5.12.

Aluksi ajattelin, että Hostelin jatko-osa on tarinankerronnaltaan paljon parempi, koska nyt asioihin yritetään keskittyä ykkösosaa paremmin. Sitten alkaa hassuhuumori ja elokuvasta yritetään tehdä kepeää viihdettä gorella höystettynä, ja sisäinen moraalisaarnaajani alkaa herätä. Huumori on vammaista, kidutuskohtaukset perseestä, ja elokuva heittää kaiken potentiaalinsa yhteiskuntakritiikistä roskiin aivan eri tavalla kuin ykkösosa. Tylsistyin tämän parissa hyvin nopeasti ja ajattelin, että tämä on huonompi kuin ykkösosa, mutta sitten tapahtui jotain, mitä en odottanut. Elokuva meinaan loppui kuin seinään silloin, kun ajattelin sitä olevan vielä noin 45 minuuttia jäljellä. Harvoin olen ollut oikeasti näin yllättyneen iloinen minkään elokuvan loppumisesta, kuin tässä tapauksessa, joten annan oikeastaan yhden tähden lisää siitä.
Nosoki's rating:
Rate:
Watched Wanted Custom
People who added this item 4054 Average listal rating (2755 ratings) 6.2 IMDB Rating 7.3
3.12.

Niin retardia vammailua, että sille on pakko nauraa. Mitä helvettiä Cam Neely, Hockey Fall of Famen jäsen, tekee tässä pikkuroolissa esittämässä redneck-homoa?
Nosoki's rating:
Rate:
Watched Wanted Custom
People who added this item 1188 Average listal rating (744 ratings) 4.8 IMDB Rating 4.4
3.12.

Oksettavan rumaa paskaa. Kaikki on CGI:tä aina hahmojen naamojen varjostuksia myöten. Toimintakohtaukset ovat rumaa ja sekavaa adhd-leikkausta ja tarinassa itsessään ei mitään järkeä. Milla Jovovich on huono näyttelemään ja rumakin vielä.
Nosoki's rating:
Rate:
Watched Wanted Custom
People who added this item 467 Average listal rating (307 ratings) 5.1 IMDB Rating 5.5
3.12.

Rob Schneider perustaa nörttien kanssa baseball-joukkueen. David Spade on ihan perseestä ja elokuvan käsitys nörteistä periamerikkalainen. Aluksi en pitänyt tätä kovinkaan rasittavana, mutta tietyssä vaiheessa huusin raivosta naama punaisena. Dennis Dugan on kyllä yksi kaikkien aikojen huonoimpia ohjaajia.
Nosoki's rating:
Rate:
Watched Wanted Custom
People who added this item 531 Average listal rating (265 ratings) 7.8 IMDB Rating 7.7
1.12.

Yllättäen Bergmanin elokuvassa kuvasto on komeaa ja näyttelijät erinomaisia. Max von Sydown hahmon ahdistusta kuvataan hienosti, mutta liika surrealistisuus onnistuu olemaan minulle hieman häiritsevä tekijä, koska nyt esimerkiksi lopun itsensä etsiminen meni minulta hieman ohi (aka en siis kaiketi vain tajunnut, olen tyhmä).
Nosoki's rating:
Rate:
Watched Wanted Custom
People who added this item 1813 Average listal rating (1175 ratings) 5.5 IMDB Rating 5.9
Hostel (2006)
1.12.

Okei, kuvaaja tietää, minne kamera kuuluu suunnata ja sen sellaista, mutta elokuvana Hostel ei ensimmäisten 45 minuutin aikana liikuttanut minua mihinkään suuntaan. Kaikki on vain ihan helvetin tylsää siihen asti, että veriteot alkavat. Veriteot itsessään ovat sitä, että erikoistehosteosastolla on keksitty jotain kikkoja, jotka näyttävät kyllä suhteellisen hyviltä, mutta kun ei minua kiinnosta katsoa yksityiskohtaista väkivaltaa vain väkivallan itsensä vuoksi. Hommasta tekee vielä ärsyttävämpää se, että elokuvan aihe siitä, miten rikkaat ja rutiineihinsa kyllästyneet liikemiehet voivat ostaa elämäänsä jotain erilaista ja ainutlaatuista, mutta ihmisen luonnolle ominaista, tarjoaa itsessään puitteet pätevään yhteiskuntakritiikkiin. Eli Roth kuitenkin päätti, että yhteiskuntakritiikin sijaan hän voisi hieroa katsojan naamaan, että hän voisi tehdä jotain, mutta sen sijaan repii ihmisiltä silmiä päästä, koska väkivalta on cool.
Nosoki's rating:
Rate:
Watched Wanted Custom
People who added this item 882 Average listal rating (546 ratings) 4.7 IMDB Rating 4.8
1.12.

Jos sanoin Rickshaw Manin huumoria huonoksi, niin voi vittu Frank Millerin käsitys komediasta. Tai elokuvanteosta ylipäänsä. Kaikki tarinankerrontaan liittyvä kusee ihan totaalisesti. Eva Mendes on aivan oksettavan ruma ilmestys normaalistikin, joten The Spiritissä hänen cgi-siloiteltu naamansa saa kauhun valtaan. Scarlett törröttää vitun nolosti koko ajan ja enpä keksi elokuvasta mitään positiivista sanottavaa.
Nosoki's rating:
Rate:
Watched Wanted Custom
People who added this item 30 Average listal rating (10 ratings) 7.2 IMDB Rating 0
30.11.

Alkaa hassutteluhuumorilla, jossa Toshirô Mifune keittää valkosipulia teatteriesityksessä ja huutaa helvetisti kaikille. Kerrottuna tämä kuulostaa hauskalta, mutta oikeasti suurin osa leffan huumorista on ihan perseestä. Myöhemmin Mifunen hahmon elämään tulee pikkupoika, johon hän kiintyy, ja jota hän kasvattaa omanaan. Pojan kasvaessa elokuva jää junnaamaan paikalleen, mutta kun poika lähtee omilleen, ja elokuva keskittyy Mifunen hahmon yksinäisyyteen ja läheisten kaipuuseen, on Rickshaw Man aivan eri elokuva. Viimeiset puoli tuntia ovat kuin viiden tähden mestariteoksesta, mutta sitä ennen elokuva ei onnistu vakuuttamaan kunnolla.
Nosoki's rating:
Rate:
Watched Wanted Custom
People who added this item 68 Average listal rating (35 ratings) 8.2 IMDB Rating 7.8
30.11.

Frantisek Vlácilin elokuvat ovat kyllä semmoista visuaalista tykitystä, että niissä ei oikeastaan tarvitsisi edes tapahtua mitään, ja olisin aivan täpinöissäni. Keskiaika on aina kiehtonut minua, ja tarina uskonsa menettävästä ja Jumalan hylkäävästä ritarista ja häntä jahtaamaan lähtevästä entisestä ystävästä toimii erinomaisesti. Audiopuoli pelaa myös upeasti yhteen kuvien kanssa ja moraalikysymykset ja hahmojen itsensä etsiskely hitaaseen tahtiin ovat todella mielenkiintoista seurattavaa.
Nosoki's rating:
Rate:
Watched Wanted Custom
People who added this item 28 Average listal rating (16 ratings) 7.7 IMDB Rating 7.7
30.11.

Oikein mukavaa pelkotilojen kuvausta, vaikka itse ahdistusta kuvaava aaltoefekti on hieman tahattomasti koominen. Fassbinderin perusnäyttelijät ovat tottakai hyviä, mutta elokuva ei vain onnistu olemaan missään vaiheessa mestarillinen, kuten päädyin siltä odottamaan.
Nosoki's rating:
Rate:
Watched Wanted Custom
People who added this item 395 Average listal rating (188 ratings) 8.3 IMDB Rating 8.1
Love Exposure (2009)
29.11.

On erittäin huojentavaa, että vielä vuonna 2008, kun Hollywood on uponnut omaan perseeseensä, voidaan jossain tehdä elokuva, joka on viittauksista muihin elokuviin huolimatta täysin omaperäinen ja ainutlaatuinen. Neljä tuntia kuulostaa pitkältä kestolta, mutta Love Exposure on rytmitetty sen verran täydellisesti, ja se vaihtaa niin huomaamatta vakavasta kepeään useita kertoja, että kestosta ei voi valittaa yhtään. Itsessään elokuva herättää paljon ajatuksia uskontojen väärinkäytöstä ja kulttuurin tuomasta ihmismielen vääristymisestä, sekä hyväksynnän etsimisestä. Love Exposure on myös teinidraamana, mustana komediana ja väkivaltaviihteenä erittäin toimiva tapaus. Yksi 2000-luvun parhaita elokuvia.
Nosoki's rating:
Rate:
Watched Wanted Custom
People who added this item 44 Average listal rating (26 ratings) 5.7 IMDB Rating 5.9
29.11.

Bud Spencer -elokuvana tässä on kaikki kohdallaan. Spencer rupeaa pikkukaupungin sheriffiksi, ja sitten kaupunkiin hyökkää esimerkiksi cowboy-jengi, joka heittelee hevosten selästä dynamiittia, tai moottoripyöräjengi, johon kuuluu intiaani, jenkkifutari, viikinki sekä Skeletor. Jos koko leffa olisi tätä, niin antaisin about neljä tähteä hetkeäkään miettimättä. Harmittavasti leffa on vaan päivää aikaisemmin katsomani Supersheriffin jatko-osa, eli ärsyttävä alien-pikkukakara ja luokattoman huono scifi-meininki syövät kaksi kolmasosaa muuten niin lupaavan elokuvan kestosta.
Nosoki's rating:
Rate:
Watched Wanted Custom
29.11.

Kahvilaranskaa, prostituutiota ja mielettömän upeita kasvokuvia.
Nosoki's rating:
Rate:
Watched Wanted Custom
People who added this item 41 Average listal rating (24 ratings) 7.3 IMDB Rating 7.5
28.11.

Kung fu -elokuvana Maginificent Butcher tarjoaa todella pitkiä ja hävyttömän upeita taistelukohtauksia, joten sillä saralla kaikki on enemmänkin kuin kunnossa, jos ei oteta huomioon, että elokuvassa on kolme vanhempaa miestä, joista kaksi tekee näyttävät liikkeensä itse, mutta sen tärkeimmän vanhan mestarin näyttelijä valitettavasti käyttää itseään reilusti laihempaa stunttimiestä. Onneksi tämän miehen rooli huumoriosioissa stereotypisenä alkoholistina on hyvinkin hauskaa katsottavaa, ja muutenkin elokuvan huumori paikoitellen hyvällä tavalla niin vammaista, että sille repeilee huolella. Väliin tulee myös Sammo Hungille tyypillistä feminismiä, eli naiset äärimmäisen tylysti hengiltä ja katsoja miettimään. Ilman tökeröä stunttinäyttelijän käyttöä elokuva voisi hyvinkin saada puolikkaan enemmän.
Nosoki's rating:
Rate:
Watched Wanted Custom
People who added this item 995 Average listal rating (660 ratings) 5.3 IMDB Rating 5.5
28.11.

Alkaa aivan vitun rasittavalla Anna Faris bailaa ja on muka tyhmä blondiämmä -menolla, ja sitä kestää jonkun aikaa. Sitten Faris opettaa nörttisisarkunnan jäseniä olemaan huoria ja lopuksi opitaan, että huorana oleminen ei ole maailman siistein asia, mutta ei sitä ole nörtteilykään, vaan näiden kahden välimaasto. Vamma-arvot ovat välillä yllättävän korkealla, ja myönnän joissain kohdin jopa viihtyneeni leffan parissa. Jotkut sisarkunnan jäsenistä ovat jopa omalla tavallaan ihan symppiksiä eikä leffaa voi ihan huutopaskana teilata ennakko-odotuksista huolimatta.
Nosoki's rating:
Rate:
Watched Wanted Custom
People who added this item 87 Average listal rating (59 ratings) 6.1 IMDB Rating 7.3
28.11.

Takakannen perusteella tämän Bud Spencerin ja Terence Hillin leffan pitäisi olla sieltä kaksikon pimeimmästä päästä, mutta sekoilukuvien kohtaukset ovat valitettavan pienissä osissa itse elokuvaa. Siitä huolimatta leffa tarjoaa mukavia tappelukohtauksia, Spencerin koreografian juhlaa, kivaa veijarimeininkiä ja letkeää musiikkia. Harmi vain, että se on liian pitkä ollakseen odotusten arvoinen - etenkin kun ottaa huomioon, että DVD:n kannessa Spencer ja Hill ratsastavat robottidelfiineillä ja syövät jäätelöä.
Nosoki's rating:
Rate:
Watched Wanted Custom
Load more items (407 more in this list)

The films I've watched in 2011. Will be updated until the end of this year with Finnish comments only, so sorry about that.

Ja listaus jatkuu. Vuosi 2011 edessä, katsotaan miten paljon tulee elokuvia katsottua. Kaikkiin tulee jotain kommenttia kunhan ehdin.

Added to
Related lists

Watched in 2011
199 item list by Noodles
23 votes 4 comments
Watched in 2011
56 item list by Fernanda
33 votes 3 comments
Movies Watched in 2011
553 item list by rosstmiller
5 votes 1 comment
Watched in 2011
114 item list by Poisonfang
7 votes 1 comment
Rewatched in 2011
36 item list by Maary
11 votes 1 comment
Watched in 2011
151 item list by Blonde
30 votes 1 comment
Watched in 2011
53 item list by Lexie
11 votes 1 comment
Movies watched in 2011
50 item list by Kookosbanaani
27 votes 1 comment
Movies Watched in 2011
34 item list by Rachel
3 votes 1 comment
Watched in 2011
127 item list by Akwaryo
18 votes

View more top voted lists

People who voted for this also voted for