Explore
 Lists  Reviews  Images  Update feed
Categories
MoviesTV ShowsMusicBooksGamesDVDs/Blu-RayPeopleArt & DesignPlacesWeb TV & PodcastsToys & CollectiblesComic Book SeriesBeautyAnimals   View more categories »
Listal logo
Avatar
Added by Termos on 1 Jan 2018 05:08
310 Views No comments
8
vote

Rainaloki 2018

Sort by: Showing 1-50 of 79
Decade: Rating: List Type:
People who added this item 29 Average listal rating (24 ratings) 5.9 IMDB Rating 5.7
9.12.
Termos's rating:
Rate:
Watched Wanted Custom
9.12.
Termos's rating:
Rate:
Watched Wanted Custom
People who added this item 26 Average listal rating (10 ratings) 6 IMDB Rating 6.8
Trouble Man (1972)
30.11. Union (35 mm)

Mustan ohjaajan "aidossa" blaxploitaatiossa rupeaa groove löytymään vasta kalkkiviivoilla. Robert Hooks ei ole Fred Williamson, vaikka hyvin vetääkin.
Termos's rating:
Rate:
Watched Wanted Custom
People who added this item 7 Average listal rating (2 ratings) 6.5 IMDB Rating 0
Replicas (2018)
24.11. Kinopalatsi (DCP)

Vaikka Replicas oikoo lähes kaikki lennokkaassa juonikuviossaan olevat mutkat, on Keanun isännöimässä perheenpelastusprojektissa jotain sympaattista. Vähän samalla tavalla kuin Kulti kutistin kakaroissa. Muoviset trilleriviritelmät loppupuolella eivät sitten kiinnostaneetkaan.
Termos's rating:
Rate:
Watched Wanted Custom
21.11. Kinopalatsi (DCP)

Ilkeähkö huumori pelastaa osan siitä, mitä hölmössä asetelmassa hävitään. Ei tämmösiä tule liian usein katsottua, joten viihdyin yllättävän hyvin. Lopussa tosin jahkaillaan kyllästymiseen asti.
Termos's rating:
Rate:
Watched Wanted Custom
People who added this item 122 Average listal rating (87 ratings) 7.3 IMDB Rating 7.6
21.11. Kinopalatsi (DCP)

Taisin odottaa tiukempaa ja ehkä brutaalimpaa lopputulosta, mutta toisaalta viime vuosina tekoälyyn liittyvät pohdinnat ovat korostuneet genressä, ja välillä ihan kiitettävin lopputuloksin. Toiminta ja scifikelailut naitetaan Upgradessa kohtuullisesti yhteen, mutta huuli pyöreänä ei tarvinut salista lähteä. Ei hyvässä eikä pahassa.
Termos's rating:
Rate:
Watched Wanted Custom
17.11.

Parin viikon breikki leffahommissa ja vuositavoitteen kanssa alkaa olla kiire. Mad Max 2 hyvä välipala tähän paikkaan ja jälkeenpäin ihmetytti aiemmin antamani pienempi pistemäärä.
Termos's rating:
Rate:
Watched Wanted Custom
People who added this item 224 Average listal rating (145 ratings) 6 IMDB Rating 5.9
1.11.

Ajan henkeen sopivaa napakkaa satiiria ja piikittelyä, mutta kokonaisuus olisi saanut olla ronskimpi. Katseluhetkellä väsytti aivan helvetisti, joten tarkempaa kommentääriä ei nyt irtoa. Kauhukuukausi päättyi tähän ja 13 enemmän tai vähemmän genren edustajan väijymistä pidän kohtalaisena saavutuksena. Ensi vuonna uudestaan.
Termos's rating:
Rate:
Watched Wanted Custom
People who added this item 175 Average listal rating (114 ratings) 6.6 IMDB Rating 6.2
29.10.

Fulcin ns. kultakauden leffat kärsivät juonellisista epäloogisuuksista, tönköstä (ääni)näyttelystä ja muista b-elokuvamaisuuksista. Silti näiden tunnelman ja efektitykityksen vietäväksi on helppo heittäytyä ja lopullinen fiilis elokuvasta tuntuu ainakin omalla kohdallani riippuvan tämän heittäytymisen tasosta. Nyt en ehkä ollut ihan sopivimmassa mielentilassa (eivätkä vrrmm vrmmm autoleikit ja loputtomat silmiin zoomailut auttaneet). City of the Living Dead toimi aavistuksen paremmin matomyrskyineen kaikkineen ja kaipaa ehdottomasti uusintakaselua siinä missä The Beyond ensimmäistä.
Termos's rating:
Rate:
Watched Wanted Custom
28.10.

Kunnon törkyähän tämä ja toisinaan hommat vedetään niin sanotusti yli. Spurgujen päivät päättyy iloisen värikkäästi ja vaihtelevan tasoista läppää viljellään alusta alkaen, melko tasapuolisesti eri stereotypioihin keskittyen. Romuttamomiljöö sopii kuvaan helvetin hyvin. Hyvän mielen leffa paria kohtausta lukuunottamatta. Vaikka tätä on tägätty kauhuksi, lienee paikallaan väijyä vielä pari lajityypin edustajaa ennen hälloviiniä.
Termos's rating:
Rate:
Watched Wanted Custom
People who added this item 3960 Average listal rating (2525 ratings) 7.5 IMDB Rating 8
26.10.

Discount-Stallone pyörii verkkareissa ympäriinsä ja esiteini rupeaa uhoamaan tavoilla, joista ei ole terveystiedon tunneilla puhuttukaan. Manaajan katsomista olen vältellyt pitkään, mutta liekö aika kullannut traumat, sillä eipä tämä ainakaan parin viinilasillisen jälkeen kriipannut kovin pahasti. Hyvää menoa yhtä kaikki. Hämähäkkikävelyä olisin Netflix-versioon toivonut.
Termos's rating:
Rate:
Watched Wanted Custom
22.10.

Legendaarinen leffasarja ja niin päin pois, mutta avausosa on fiilispohjalta "vain" perushyvää teinikauhuilua, joka on varmasti kolissut takavuosien teinikatsojille kovemmin. Ainakin jatko-osien määrän perusteella.
Termos's rating:
Rate:
Watched Wanted Custom
People who added this item 3121 Average listal rating (2011 ratings) 7.2 IMDB Rating 7.5
21.10.

Toimivaa eroottissävytteistä goottikauhutunnelmointia, jossa Oldman todistaa kuuluvansa 90-luvun näyttelijöiden kärkikastiin. Keanun suoritus turha ja jopa harvinaisen pökkelö.
Termos's rating:
Rate:
Watched Wanted Custom
People who added this item 69 Average listal rating (33 ratings) 7.5 IMDB Rating 7
Truck Turner (1974)
18.10. Union (35 mm)

Ai ihan bläkärisarjaa. No mikä ettei. Truck Turner on perin käyttökelpoista rojua lajissaan. Tuttuun tyyliin synkänpuoleisten aihepiirien ympärillä liikutaan kepeän svengaavalla otteella, mutta välillä vakavoidutaan kun tarina sitä vaatii. Vaikka vastaan tuleekin kaikennäköistä parittajaskenen limaista sirkusmiestä ja varsinainen Cruella de Vil, ei ole päähenkilö itsekään mikään kiiltokuvapoika. Tämä on vain hieno asia ja Isaac Hayesin charmi tehoaa karummissakin puitteissa.
Termos's rating:
Rate:
Watched Wanted Custom
17.10.

Ylinokkelasta sanailusta kun päästään eteenpäin, tämähän on melkoista tykitystä. Hyvässä mielessä. Hörähtelin ehkä turhan kovaa kellonaikaan nähden. Hahmokööri on monipuolinen, plussaa myös Fredistä. Tyyliltään enemmän toimintakomediaa kuin kauhua, mutta lasketaan.
Termos's rating:
Rate:
Watched Wanted Custom
14.10.
Termos's rating:
Rate:
Watched Wanted Custom
People who added this item 2017 Average listal rating (1320 ratings) 7.3 IMDB Rating 7.5
14.10.

Selkeämmässä ja virkeämmässä olotilassa tällä olisi varmaan ollut enemmän annettavaa. Hiljaiset kohdat meinasivat vetää höyhensaarille, mutta onneksi rupiset kourat kiskoivat takaisin. Yksityiskohdat jo pikkuisen hämäränpeitossa. Huumoripitoisuus yllätti.
Termos's rating:
Rate:
Watched Wanted Custom
11.10.

Aina on mukava huomata, että genreklassikko on maineensa veroinen. Ellei jopa parempi. Voi olla, että mieltymykseni tietynlaiseen rähjäiseen ja takapajuiseen estetiikkaan nostaa pisteitä, mutta onhan tämä nyt muutenkin ässä. Vinksahtanut huumori sopii kuvioon, eikä onneksi lähde lapasesta tai määrittele jokaista kohtausta. Tai riippuu katsojasta.
Termos's rating:
Rate:
Watched Wanted Custom
People who added this item 172 Average listal rating (103 ratings) 7.4 IMDB Rating 7
8.10.

Nyt riitti, sanoi okkultisti. Kiva leffa ja noituushommat leffoissa kiinnostaa. Christopher Lee esiintyy ryhdikkäästi ja Charles Grayn naama näyttää kieron ihmisen naamalta.
Termos's rating:
Rate:
Watched Wanted Custom
7.10.

Aika perseestähän tämmösiä on reittailla näin 2018 ensikatselulla. Genreään määrittävää kuvaa, ja varsin huolella tehtyä. Loppukohtaus säväyttää tänäkin päivänä. Juonessa ilahduttaa tietynlainen raadollisuus. Pun intended.
Termos's rating:
Rate:
Watched Wanted Custom
1.10.

En jaksa kommentoida tätä. Onneksi tuli kuitenkin katsottua ja saatettua samalla alkuun pieni kauhuleffaprojekti. Vuodenaikakin on oikea.
Termos's rating:
Rate:
Watched Wanted Custom
People who added this item 1193 Average listal rating (762 ratings) 5.9 IMDB Rating 6.5
22.9.

Ysärin jännäreissä yllättävä juonenkäänne ei ole mikään harvoin käytetty tehokeino. Ylikäytettynä ja yhdistettynä kohtuullisen nimekkääseen castiin ja eroottiseen sisältöön (lieneekö jopa Richardsin "urahuippu" tällä saralla) saadaan helposti varsin muoviselta ja laskelmoidulta haiskahtava lopputulos. Ja kun ei vilauttelustakaan oikein viitsi enää lisäpisteitä antaa.
Termos's rating:
Rate:
Watched Wanted Custom
People who added this item 104 Average listal rating (71 ratings) 4.7 IMDB Rating 0
The Predator (2018)
21.9. Tennispalatsi (DCP)

Pakkohan tämä oli käydä katsomassa. AVP:ista hataria muistikuvia, mutta sköndäähän ne taisivat olla. Predators oli jo parempi. En ole skeneä seuraillut viime aikoina ja tämäkin filkka tuli hieman yllättäen vastaan. Mäiskintä itsessään on mukavan brutaalia, mutta yleistä sohlausta ja juonen köyhyyttä yritetään peitellä jatkuvalla vitsin vääntämisellä. Mutta taisipa olla niin, että aivottomalle viihteelle oli katseluhetkellä tilausta.
Termos's rating:
Rate:
Watched Wanted Custom
People who added this item 579 Average listal rating (349 ratings) 7.7 IMDB Rating 7.7
14.9. Korjaamo (DCP)

Argentoa ilmestyi restauroituna kotimaan kankaille viimeksi noin vuosi sitten Suspirian muodossa. Aavistuksen pöhkö kauhusatu oli ensikatselun perusteella visuaalisesti ja äänimaisemaltaan varsin nautittavaa jöötiä. Jokseenkin samoilla vesillä liikkuu pari vuotta aiemmin ilmestynyt Profondo Rosso, vaikka yliluonnollisen kauhuilun tilalla on veitsen heiluttelua ja nahkakäsineet. Eli gialloa. Omalla kohdallani vieläpä ekaa kertaa.

Ennustajaeukon pääkoppaan välittyy kokemuksia teräaseen väärinkäytöstä ja tästähän ei asianomainen tietenkään pidä. Pääosan parivaljakolle, eritoten hermostuneen oloiselle pianistiukolle mysteerin selvittämisestä muodostuu jonkinlainen päähänpinttymä. Sanonta "tuli seinä vastaan" ei ole hänelle tuttu. Hiljalleen avautuva murhavyyhti syöksee katsojan todistamaan varsin makaabereja tilanteita. Argento osaa selvästi nostattaa tunnelmaa tarpeen tullen, mutta tässä tekeleessä välistä löytyy roppakaupalla himmailua ja kepeä sanailu pianistin ja reportterin kesken ottaa ehkä liiankin suurta roolia. Mustempaa huumoria viljellään lopussa yllättäen ja pyytämättä, mitä ei voi kuin arvostaa.

Goblinin musiikkia soi tässäkin ja sehän pauhasi Korjaamon salissa aivan helvetin (liian) lujaa. Progeen kallellaan olevat biisinpätkät on roiskittu kohtauksiin vähän miten sattuu, toisinaan jopa heikentäen niiden tunnelmaa. Eli ihan maaliin ei osuttu tälläkään saralla, vaikka sinällään tällaista musaa kyllä mielellään elokuvissa kuulee.

Lievästä pettymyksestä huolimatta tyylilaji kiinnostaa ja varmaan pitää väsätä joku muistilista nimikkeistä jatkoa ajatellen.
Termos's rating:
Rate:
Watched Wanted Custom
9.9.

Melko yllätyksetön aavistuksen liian vakavalla otteella purkitettu actionkyhäelmä, joka ei kuitenkaan ole Norrisin huonoimpia. Käytännössä kyseessä on jonkinlainen teksasilaisversio Dirty Harrystä, jossa erottamattomana osana hevostelut ja takapihalla räiskimiset länkkärimystiikalla höystettynä. Ilman virvokkeita en rupeaisi katsomaan.
Termos's rating:
Rate:
Watched Wanted Custom
8.9. Union (35 mm)

Olin ennalta arvioinut kisakuntoni kestävän kaksi näytöstä, mikä piti kutinsa, sillä toisen filkan puolessa välissä haukottelutahti kiihtyi uhkaavasti. Koomiset splatter-rähinät eivät pelastaneet valitettavan tylsäksi käynyttä haahuilua, joskin avauskohtaus oli riemastuttava. En löisi vetoa sen puolesta, että nuo loput osat tulisi joskus nähtyä. Tosin en yleensä lyö vetoa minkään puolesta.
Termos's rating:
Rate:
Watched Wanted Custom
8.9. Union (35 mm)

Toxic Avenger ja Troma-filmit on likasaavi, johon en ole tainnut aikaisemmin sukeltaa. Ensimmäinen osa soljui eteenpäin mukavasti kasarijuuston ja slapstickin voimin välttäen pahemman tyhjäkäynnin. Kömpelö, mutta sympaattinen tuotos, jollaisia pitäisi ehdottomasti katsoa useammin.
Termos's rating:
Rate:
Watched Wanted Custom
People who added this item 132 Average listal rating (86 ratings) 7.9 IMDB Rating 7.2
1.9. Orion (35 mm)

Aika tarkalleen kuusi vuotta sitten tämä tuli nähtyä ekan kerran, ja nyt sitten ihan filmiltä. Nero jakaa oikeutta ryijy vilkkuen, ja tietysti tämmöiset tärkeät visuaaliset yksityiskohdat pääsevät formaatissa oikeuksiinsa. Tunnussävelmä ärsytti ylikäytöllään mongolialaista kurkkulaulantaa muistuttavista osuuksista puhumattakaan. Meno pääasiassa mukavan synkeää ja lohdutonta. Syksy voisi olla leffahommissakin tsemppauksen aikaa.


Termos's rating:
Rate:
Watched Wanted Custom
6.8.

Maukas western Sampalta, jossa viski virtaa vähän liiankin kanssa. Tämä netflix-versio taisi olla se tuottajaportaan raskaasti leikkelemä teatteriversio, joten en viitsi kolmea tähteä enempää antaa. Toivottavasti tulee joskus tsänssi nähdä ohjaajan versio sinireiskalta tai kankaalta.
Termos's rating:
Rate:
Watched Wanted Custom
People who added this item 17 Average listal rating (13 ratings) 6.5 IMDB Rating 0
Calibre (2018)
30.7.

Perushyvä Netflixin brittituotanto pieleen menevästä metsästysreissusta. Aihepiirin ja kerronnan puolesta vähintään yhtä lohduton kun ajatus loman päättymisestä. Leffaputken päättyminen on sen sijaan iloinen asia. Yksin ilman olutta nimittäin aika kovaa hommaa. Kyynel.
Termos's rating:
Rate:
Watched Wanted Custom
People who added this item 82 Average listal rating (55 ratings) 5.5 IMDB Rating 6.5
30.7.

Miehen tärkein tehtävä on puolustaa perhettään. Jos ei puolusta, käy helposti niin kuin Paul Kersey -nimiselle henkilölle usein käy. Tuttu tarina vaikeuksien (ja asekaupan) kautta voittoon -filtterin läpi tungettuna. Elokuvan hulppeimpia hetkiä on Dean Norris syömässä gluteenitonta luomupatukkaa paljon puhuva ilme kasvoillaan.
Termos's rating:
Rate:
Watched Wanted Custom
People who added this item 27 Average listal rating (18 ratings) 6.4 IMDB Rating 6.2
30.7.

Aika keskinkertainen tapaus, vaikka lopussa tatsi alkaa löytyä. Edellisosan kaltaista blaxplo-tykittelyn ja perinteisemmän gangsterielokuvan sekoitusta, jossa vakavaa menoa ja himmailua on hitusen liikaa. Fredin kertojanääni rupesi jostain syystä vaivaannuttamaan. Maanantaimaraton vähän tökkii, kaljaa ei ole, huomenna töitä ja meininki ei välttämättä parane ihan heti.
Termos's rating:
Rate:
Watched Wanted Custom
30.7.

Ei tästä suurempia fiiliksiä irronnut, mutta ihan tasavahvaa Bronson-laatua kuitenkin. Junaleffana toimiva tapaus, eikä lopun tutumpi western-kuvasto menoa ainakaan latista. Goldsmith on hönkinyt musiikkeihin genreen kuuluvaa tunnelmaa.
Termos's rating:
Rate:
Watched Wanted Custom
People who added this item 850 Average listal rating (524 ratings) 7.9 IMDB Rating 8
30.7.

Olisin ehkä saanut tästä enemmän irti, jos olo ei olisi ollut niin tunkkaisen väsynyt ja jos ei olisi tarvinnut käydä ripuloimassa puolen tunnin välein. Turhan fiini valinta hikisen leffamaratonin alkajaisiksi.
Termos's rating:
Rate:
Watched Wanted Custom
People who added this item 148 Average listal rating (97 ratings) 5.4 IMDB Rating 6.3
27.7.

Lievähkö mancrushini Neesoniin ei ota laantuakseen. Tällä kertaa Neeson on junassa. Melkein putoaakin sieltä. Mutta hoitaa homman himaan. Pitkälti pikkukivaa jännitystä, mitä nyt lopussa vedetään mutkia suoriksi.
Termos's rating:
Rate:
Watched Wanted Custom
People who added this item 152 Average listal rating (89 ratings) 4 IMDB Rating 5.1
19.7.

Nykyään bussin istuimen selkämyksestä saattaa nähdä elokuvan.
Termos's rating:
Rate:
Watched Wanted Custom
People who added this item 795 Average listal rating (545 ratings) 7.5 IMDB Rating 7.7
17.7.

Jenginäkökulma on virkistävää vaihtelua, ainakin jos on tottunut seuraamaan otsanauha- ja liiviporukan elämän päättymistä jonkun keskiluokkaisen oikeudenjakajan toimesta. Vuosia katselulistalla ollut The Warriors taittui verkkokalvoille lopulta Netflixin kautta, jonne on muutama muukin kulttiraina viime aikoina eksynyt. Pläjäys osoittautui tällä katselulla hikiseksi säntäilyksi, jonka ansioita lienee ainakin cool urbaani atmosfääri metrojunineen ja (tylsästi sanottuna) fyysinen tekemisen meininki.

Termos's rating:
Rate:
Watched Wanted Custom
People who added this item 108 Average listal rating (73 ratings) 5.6 IMDB Rating 5.2
12.7.

Genrensä tutuimpia aineksia läpeensä kierrättävä, joskin varsin riemukas tykittely. Jäi jostain syystä katsomatta aikana, jolloin tämän tyyppiset rainat edustivat parasta viihdettä ikinä missään. Weathers oli urallaan pahasti sylttyarskojen varjossa, mutta jälkipolville jäi sentään tämä. Hot, hotter, hottest.
Termos's rating:
Rate:
Watched Wanted Custom
People who added this item 529 Average listal rating (281 ratings) 6.8 IMDB Rating 6.9
9.7.

Tieteen ja perimmäisten kysymysten selvittelyn nimissä lienee sallittua vähän laajennella tajuntaa. Kelluntatankista saa lisäpotkua. Kutkuttavaa sekoilua, vaikka Alien-lainailua ynnä muuta täytettä löytyy.
Termos's rating:
Rate:
Watched Wanted Custom
People who added this item 832 Average listal rating (545 ratings) 8.2 IMDB Rating 8.3
The Hunt (2012)
8.7.

Kiteyttää aika hyvin sen, miksi suhtaudun nihkeästi kaiken maailman pedofiilinpaljastajiin ja muihin öyhöttäjiin. Vaikka joihinkin Pakistanin ja Intian perähikiältä kantautuviin uutisiin verrattuna elokuvassa tapahtuvat vääryydet ovat verrattain kevyttä kauraa, on maalaiskylän huhumylly ja lynkkaysmeininki kovin lohdutonta seurattavaa. Totuus tai sen selvittäminen on toissijaista. Mikkelsenin suoritus kantaa pitkälle, mutta onneksi tilaa on annettu myös hahmon skidille.

Termos's rating:
Rate:
Watched Wanted Custom
People who added this item 438 Average listal rating (315 ratings) 6.2 IMDB Rating 6.7
7.7.

Mikä luultavasti olisi ollut 12-vuotiaana maailman kovin leffa, ei sitä ole tänä päivänä, mutta ainakaan tämä ei ole tylsä. Siis jos tylsyyden määritelmä olisi ammuskelun ja räjähdyksien puute. Apecalypse now.
Termos's rating:
Rate:
Watched Wanted Custom
10.6.

Juoppo ex-kyttä häärää omiaan. Baarissa töissä oleva eukko on karannut Tarantinon leffasta. Joku hipsteripastori listii porukkaa. Viihdyin kyllä paikoin, mutta sillisalaatin maku jäi.
Termos's rating:
Rate:
Watched Wanted Custom
10.6.

Pudotin arvosanaa, kun tällä kertaa ei mielenkiinto riittänyt ihan loppuun asti. Tosin ei tainnut olla täysin leffan vika.
Termos's rating:
Rate:
Watched Wanted Custom
People who added this item 310 Average listal rating (224 ratings) 5.6 IMDB Rating 5.8
26.5.

Toinen katselu. Kuntoutusmontaasi panhuilun ryydittämänä toimii edelleen ja oikeastaan kaikki muukin. Onhan tämä luultavasti Seagalin kovin leffa. Fuck you and die.
Termos's rating:
Rate:
Watched Wanted Custom
People who added this item 515 Average listal rating (369 ratings) 7 IMDB Rating 8.3
26.5. Kinopalatsi (DCP)

Mjoo.
Termos's rating:
Rate:
Watched Wanted Custom
People who added this item 161 Average listal rating (96 ratings) 6.6 IMDB Rating 6.5
25.5.

Hauskahko satiiri, josta olisin halunnut tykätä enemmän. Lopussa palautui mieleen joitakin internetin ihmeellisessä maailmassa ammoin näkemiäni juttuja. Kestänee överiydessään uusintakatselunkin.
Termos's rating:
Rate:
Watched Wanted Custom
People who added this item 358 Average listal rating (255 ratings) 6.8 IMDB Rating 7
18.5.
Termos's rating:
Rate:
Watched Wanted Custom
People who added this item 6 Average listal rating (4 ratings) 5 IMDB Rating 6.2
10.5. Kino Tapiola (DCP)

Hillitty maalaismysteeri, jossa kivoja maisemaotoksia. Kulutin penkkiä yllättävänkin tyytyväisenä, vaikka leffa äkkiseltään vaikuttaa olevan vähän pihalla siitä, mitä haluaa olla.
Termos's rating:
Rate:
Watched Wanted Custom
People who added this item 24 Average listal rating (13 ratings) 5.5 IMDB Rating 5.6
10.5. Kino Tapiola (DCP)

Walking Dead aiheutti aikanaan itselle zombiedraaman ähkyn, enkä ole lajityypin elokuviinkaan jaksanut sen koommin tutustua. Espoo Cinéssä oli tätä tavaraa sitten useampikin nimike tarjolla. The Cured ei kummoinen tekele ole, vaikka antaa jonkunlaista aihetta moraaliselle pohdiskelulle. Parissa kohtaa pelottavakin pläjäys sortuu genrensä perisynteihin turhan usein. Kuten tuo aiemmin katsomani Jane Doe. En jää muistelemaan.
Termos's rating:
Rate:
Watched Wanted Custom
1.5.
Termos's rating:
Rate:
Watched Wanted Custom
Load more items (29 more in this list)

Tykkään pitää kirjaa ja toisinaan lätistä paskaa katsomistani elokuvista. Tilapäisesti teen sitä täällä. Koska olen ollut saamaton lurjus leffojen katsomisen suhteen, asetan täksi vuodeksi tavoitteeksi 100 elokuvaa.

Leffassa: 22
Kotona: 53
Bussissa: 1

Added to

48 votes
All "Watched in 2018" lists on Listal (244 lists)
list by Triggerhappy6
Published 9 months, 2 weeks ago 6 commentsRelated lists

Rainaloki (loppuvuosi 2017)
12 item list by Termos
19 votes
Watched in 2018 so far...
45 item list by imanshole
43 votes 2 comments
Katselut 2018 / Jurger
30 item list by Jurger
10 votes
Babes of The CW 2018-19 TV Season
99 item list by EatMorePez
26 votes 1 comment
2018 Viewing List
151 item list by ScPetit
8 votes
2018 VS Josephine Skriver II
231 item list by JaimeLeah
18 votes
2018 VS Jasmine Tookes II
173 item list by JaimeLeah
11 votes
2018 VS Jasmine Tookes I *complete*
457 item list by JaimeLeah
8 votes
Elokuvapäiväkirja 2018
500 item list by Darth Brutus
34 votes 6 comments
VSFS 2018 Newcomers
18 item list by Nikki
1 votes

View more top voted lists

People who voted for this also voted forMore lists from Termos