Explore
 Lists  Reviews  Images  Update feed
Categories
MoviesTV ShowsMusicBooksGamesDVDs/Blu-RayPeopleArt & DesignPlacesWeb TV & PodcastsToys & CollectiblesComic Book SeriesBeautyAnimals   View more categories »
Listal logo
Avatar
Added by Tumppi on 22 Nov 2012 07:24
6038 Views 2 Comments
27
vote

100 kaikkien aikojen parasta rock-albumia

Sort by: Showing 1-50 of 100
Rating: List Type:
People who added this item 612 Average listal rating (461 ratings) 7.3 IMDB Rating 0
By the Way - Red Hot Chili Peppers
Tästä se lähtee!
Odotin kyllä, että tämä olisi ollut huomattavasti paskempi levy. Ne radiohitit tosin vituttivat urakalla, mutta muutama ihan kivakin rallattelu oli mahtunut mukaan. Ihan kivasti meni kuitenkin bussimatka kotiin tätä kuunnellessa.

Kuuluuko tämä listalle vai ei?

En osaa vielä sanoa, mutta jos kuuluu, on sijoitus aika lähellä totuutta.
Tumppi's rating:
People who added this item 212 Average listal rating (149 ratings) 7.8 IMDB Rating 0
Morrison Hotel - The Doors
Nyt tuntuu, että tämä projekti alkaa lähteä kunnolla käyntiin. Yllättäen tänne häntäpäähän oli päätynyt oikeasti hyväkin levy. The Doorsia en ole pahemmin kuunnellut, mutta Morrison Hotelin perusteella bändiin pitäisi ehkä tutustua paremmin. Biisit eivät olleet kovin kaupallisia, jonka vuoksi ne kuulostivat huomattavasti rehellisemmiltä kuin edellisen chilipippurin paskimmat pökäleet.

Listan kokonaisuuden huomioiden, tämä kuuluu ehdottomasti tänne. Sijoituskin voisi olla paljon parempi.
Tumppi's rating:
People who added this item 794 Average listal rating (625 ratings) 7 IMDB Rating 0
Jagged Little Pill - Alanis Morissette
En keksi mitään järkevää selitystä, miksi tämä on tällä listalla. Kuka oikeasti jaksaa kuunnella levyllisen verran vittuuntuneen muijan ruikutusta, siitä miten joku jätkä on tuottanut sille pettymyksen parisuhteessa. En löytänyt tästä mitään hyvää ja vihasin jo 90-luvulla niitä radiohittejä, joita tämä paskapökäle sisälsi.

Suurin osa biiseistä muuten oli vain "aaah uuhh öööh äääh". Todella syvällistä.
Tumppi's rating:
En ole koskaan ollut kovin suuri AC/DC fani, mutta kun ottaa tämän listan huomioon, on jopa helppo pitää tästä levystä. Levy rullasi mukavasti eteenpäin, eikä tylsiä hetkiä pahemmin tullut. Riffit olivat tyypillisen yksinkertaisia, jonka vuoksi tästä puuttui yllätyksellisyys. Ei huono, muttei mikään erityinekään levy.

Kuuluu tälle listalle toistaiseksi, koska olen vieläkin shokissa tuosta Morissetten olemassa olosta.
Tumppi's rating:
People who added this item 131 Average listal rating (92 ratings) 7.6 IMDB Rating 0
Toys in the Attic - Aerosmith
Vanhaa kunnon Aerosmithia, tässsä oli vielä sitä jotain, joka katosi 80 ja 90-luvulla. Biisit ovat nopeatempoisempia, ja ne kuulostavat enemmän rockilta kuin paskalta powerballadilta. Silti ihmettelen, että tämä oli juuri se levy bändiltä, joka äänestettiin tälle listalle. Näiden herrojen alkupään tuotannossa olisi ollut muitakin hyviä tai jopa parempia levyjä.

Hyvä levy, joka ansaitsee paikkansa täällä häntäpäässä.
Tumppi's rating:
People who added this item 137 Average listal rating (106 ratings) 8.2 IMDB Rating 0
Heaven and Hell - Black Sabbath
Mitähän vittua tämäkin levy tekee näin huonolla sijalla?

Ehdottomasti paras levy tähän mennessä ja niitä ainoita hyviä Sabbath -levyjä ilman Ozzya. Dion tuleminen laulajaksi toi jykevyyttä ja teknistä osaamista tulkintaan. Samalla kitaroinnit ja muut soundit olivat parempia kuin pitkään aikaan. Nimikkobiisi on edelleen yksi Sabbath -lemppareistani ja Neon Knightsiakin on tullut viime viikkoina tykitettyä paljon.

Kuuluu todellakin 100 parhaan levyn joukkoon, tällä listalla jopa mahdollisesti top 20-kamaa.
Tumppi's rating:
People who added this item 234 Average listal rating (171 ratings) 8.7 IMDB Rating 0
Hieno levy ei siitä pääse minnekään. Tässä oli kyllä niin monipuolista lahjakkuutta, että harvoin sellaista on näin paljon yhdessä bändissä. Itselleni parhaiten jäivät mieleen Harrisonin biisit. Olen muutenkin aina sanonut, että hän oli se lahjakkain Beatle, joka vain jäi kahden isomman egon taakse piiloon. Lopussa tuli vähän sellainen fiilis, että mitähän hittoa mä kuuntelen?
Tumppi's rating:
People who added this item 819 Average listal rating (719 ratings) 7.7 IMDB Rating 0
In Utero - Nirvana
Uskomatonta, mutta pidin tästäkin. Olen aina pitänyt Grungesta, koska 90-luvulla se oli kova juttu. Nirvana oli tuolloin yksi lemppareistani, mutta olen pikkuisen menettänyt kosketusta bändiin. In Utero oli kuitenkin sen verta raivokasta tunteiden purkua, että pystyin jotenkin hyvin samaistumaan levyn tunnelmiin matkalla töihin.
Tumppi's rating:
People who added this item 44 Average listal rating (34 ratings) 7.2 IMDB Rating 0
Lick It Up - Kiss_II
Mun puolesta KISS voisi jatkossa nuolla postimerkkejä, koska tällä levyllä ei ole mitään kiinnostavaa. Pari biisiä on ihan rock tai glam, mutta en kyllä oikeasti muista tästä yhtään mitään. Uu Yeah!

Kai näillä kavereilla olisi ollut tälle listalle jotain parempaakin tarjolla?
Tumppi's rating:
People who added this item 3 Average listal rating (2 ratings) 6.5 IMDB Rating 0
Oriental Beat - Hanoi Rocks,Michael Monroe,Andy McCoy,Nasty Suicide,Sam Yaffa,Gyp Casino
Vähän sama juttu kuin KISS:in kanssa. Ei tällä levyllä ollut mitään muistettavaa. Varmasti Hanoi Rocksilla on oma merkityksensä Glam -historiassa, mutta ei se tee tästä hyvää levyä. Tältäkään levyltä en muista juuri mitään. Nyt ei Hanoi kyllä rokannut. Valitettavasti.
Tumppi's rating:
People who added this item 380 Average listal rating (263 ratings) 8.1 IMDB Rating 0
Houses of the Holy - Led Zeppelin
Pakko sanoa, vaikka kuinka saisin vihat niskaan, Led Zeppelin on yliarvostettu. Saman ajan musiikista Black Sabbath, Deep Purple, Pink Floyd ja jopa Uriah Heep ovat parempia.

Tämä levy kuulosti omaan korvaani jotenkin väsyneeltä ja varsin tasapaksulta pökäleeltä. En muista lähes mitään tästä ja se kertoo jo hyvin paljon tämän levyn kokonaisuudesta. Todella unettava ja unohdettava tapaus.
Tumppi's rating:
People who added this item 338 Average listal rating (228 ratings) 6.3 IMDB Rating 0
Load - Metallica
Tällä listalla on lähes kaikki Metallican levyt, koska Metallica on Jumala. Loadia tuli kuunneltua joskus junnuna aika paljon, mutta nykyään en arvosta tätä levyä. Metallican parhaat levyt ovat 80-luvulta. Niissä oli vielä asennetta. Tässä on vain neljä kyllästynyttä jätkää tekemässä rahaa, koska musiikki on bisnestä ja sillä ei ole mitään taiteellista merkitystä. Muutama ihan hyvä biisi, mutta voi haukotus, kuinka paskaa tämä kokonaisuutena oli.
Tumppi's rating:
People who added this item 1341 Average listal rating (1305 ratings) 7.5 IMDB Rating 0
OK Computer - Radiohead
Radiopään tärkein levy ja ehdottomasti se paraskin. Tämä levy kestää suhteellisen hyvin kulutusta ja on ansainnut kulttimaineensa alternative genren merkkiteoksena. Biisit ovat haiketa, kummallia ja kokeellisia. Silti kokonaisuus toimii varsin hyvin ja moni biisi jää hyvin mieleen. Erittäin mukavaa kuunneltavaa Loadin ripulimäiskeen jälkeen.
Tumppi's rating:
People who added this item 346 Average listal rating (212 ratings) 6.9 IMDB Rating 0
One by One - Foo Fighters
Taas yksi niitä käsittämättömiä aivopieruja tällä listalla. Foo Fighters! Ooh! Rock Rock! Tajuttoman ylipitkä ja tylsä levy, joka ei sisällä parin biisin lisäksi mitään muutaa kuin täytettä. Unohdin jo tässä parin päivän aikana, että mitkä ne hyvät biisit olivat.
Tumppi's rating:
People who added this item 470 Average listal rating (312 ratings) 7.6 IMDB Rating 0
Mulla ei varsinaisesti ole mitään U2:sta vastaan ja joskus tätä yhtyettä on tullut kuunneltua enemmänkin, mutta tämä ei kyllä nyt ole se levy, jonka pitäisi olla parhaiden levyjen listalla. Vähän sama juttu kuin Foo Fightersin kanssa. Unohdettavaa ja pitkää paskaa.
Tumppi's rating:
People who added this item 63 Average listal rating (50 ratings) 7.8 IMDB Rating 0
Olen vasta viime aikoina alkanut ymmärtää Dion merkityksen metallille. Tämäkin levy on ihan jees kamaa ja sisältää monta hyvää tulkintaa, mutta ei kyllä millään yllä Heaven and Hellin tasolle. Uskomatonta, että tämä on korkeammalla tällä listalla. Mikä ihmisiä vaivaa?
Tumppi's rating:
People who added this item 665 Average listal rating (511 ratings) 7.5 IMDB Rating 0
Ohhoh... Mähän diggasin tästä. Kusipää veljekset ovat ilmeisesti puristaneet kaiken luovuutensa nimenomaan tähän albumiin. Brittipopin jonkin sortin magnum opus, joka sisältää kyseisen yhtyeen kaikki parhaat biisit. Muutenkin erittäin toimiva kokonaisuus, joka ainakin minut yllätti täysin.
Tumppi's rating:
People who added this item 91 Average listal rating (72 ratings) 7.7 IMDB Rating 0
No More Tears - Ozzy Osbourne
Ozzy lopetti kaman vetämisen ja meni hoitoon. Hoidon jälkeen sitten vahingossa tämä levy. Kaiketi tämä todistaa sen, ettei ainat tarvitse olla kännissä, ainessa tai muuten vain sekasin, jotta voi tehdä hyvää musiikkia.
Tumppi's rating:
People who added this item 55 Average listal rating (38 ratings) 7.3 IMDB Rating 0
Who Made Who - AC/DC
Ei vittu. Tämä levy todella pistää miettimään suomalaisten käsitystä ihan koko rock-musiikista. Soundtrackiksi koottu kokoelma, jolla on samoja biisejä kuin muilla AC/DC:n levyillä. Ei kiitos ja vittuun tältä listalta.
Tumppi's rating:
People who added this item 432 Average listal rating (281 ratings) 7 IMDB Rating 0
Audioslave - Audioslave
Yllättäväkin hyvä sekoitus Soundgardenia ja Rage Against the Machinea. En oikeastaan odottanut tämän olevan mitenkään kummoinen levy, koska 2000-luvun musiikista puuttuu yleensä se jokin.
Tumppi's rating:
People who added this item 147 Average listal rating (113 ratings) 8.2 IMDB Rating 0
Van Halen - Van Halen
Tämä levy kuulemma muutti heti käsityksen rock-musiikista. No jaa. Ehkä ainakin sen kitaroinneissa oli jotain omaperäistä, mutta muuten kyllä varsin tavallinen 70-luvun lopun tykitys. Pidin kuitenkin.
Tumppi's rating:
People who added this item 159 Average listal rating (125 ratings) 7.8 IMDB Rating 0
Joskus tätä tuli kuunneltua aika paljon. Nimi on edelleen mielestäni mainio ja kertoo jotain ihmisen perusluonteesta. Itse biisit ovat tiukkaa thrashia, jossa kitaralla on voimakas merkitys. Nimikkobiisi on klassikon leimansa ansainnut.
Tumppi's rating:
People who added this item 88 Average listal rating (64 ratings) 6.8 IMDB Rating 0
Roots - Sepultura
Ööör! Roots! Vitun Roots! Pum pum pum! Roots! Roots! Pläm Päm Päm!!!

Nümetalin merkkipaalu, mutta voi vittu kun oli "pump pump!" vähän tylsä levy.
Tumppi's rating:
People who added this item 48 Average listal rating (32 ratings) 8.2 IMDB Rating 0
Nyt oli kunnon kikkelimenoa! Biisit olivat eeppisiä ja tätä levyä jaksoi takoa monta kertaa joskus taannoin. Rootsin jälkeen oli kiva palata vähän paremman metallimusiikin pariin.
Tumppi's rating:
People who added this item 710 Average listal rating (516 ratings) 7.5 IMDB Rating 0
Vähän kivempi levy U2:lta, muttei tämäkään mikään mestariteos ole. Tälläkin listalla on aivan väärät levyt tältä bänditä. En osaa sanoa, että mikä tässä oli paskaa tai hyvää, koska en kovinkaan paljon muista kokonaisuudesta. Ainakin olin antanut tälle kolme tähteä.
Tumppi's rating:
People who added this item 244 Average listal rating (183 ratings) 7.8 IMDB Rating 0
Killers - Iron Maiden
Ennen Brucea tehty levy, jossa on ihan kiva tekemisen maku, mutta laulaja ei ole aivan niin kova hevittäjä ja äänikin on jotenkin ronskimmin falskaava. Silti ihan kiva levy, joka on paljon punkimpi kuin uudemmat Maidenit. Tavallaan pidin, mutta kuinka moni Radio Rockin kuuntelija on edes kuunnellut tämän levyn ja tietää, ettei sillä laula Bruce Dickinson? Veikkaan, että kaksi tai kolme.
Tumppi's rating:
People who added this item 548 Average listal rating (457 ratings) 8.3 IMDB Rating 0
London Calling - The Clash
Kummallinen sekoitus punkkia ja rockia. En ole koskaan ollut mikään Clash fani, mutta ne tietyt biisit ovat kolahtaneet ihan hyvin. Mielestäni tämä ei kuitenkaan ole tarpeeksi punk ollakseen punk-levy. Sex Pistols henkeen ja vereen!
Tumppi's rating:
People who added this item 323 Average listal rating (222 ratings) 8.2 IMDB Rating 0
Dirt - Alice in Chains
Grungessa olen aina diggaillut Nirvanasta ja Alicea en ole pahemmin kuunnellut, mutta voi että kun tämä olikin hyvä levy. Rosoista angstia, jossa on paikoitellen hyvä metallisoundi. Pituutta levyllä on aivan vitusti, mutta se ei tunnu missään, kun suurin osa biiseistä on avain törkeän hyviä.
Tumppi's rating:
People who added this item 110 Average listal rating (89 ratings) 7.5 IMDB Rating 0
Destroyer - Kiss_II
Olihan tässä Detroit Rock City, mutta mitä sitten? Beth on aivan kamala biisi ja saa korvat vuotamaan verta. Onneksi tällä listalla oli vain kaksi KISS:in levyä. Tosin Lick It Upin tilalla olisi voinut olla joku parempikin levy.
Tumppi's rating:
People who added this item 401 Average listal rating (289 ratings) 6.3 IMDB Rating 0
Reload - Metallica
Uuh Yehhee!

Törkeän ylipitkä, suhteellisen mitään sanomaton ja kankea kokonaisuus. Pari ihan kivaa biisiä, mutta ei Metallica ole oikeasti saanut mitään aikaiseksi Mustan Albumin jälkeen. tämä (Re)Load-tuplapaskasetti vain todistaa, että bändi oli lopullisesti menettänyt kosketuksensa juuriinsa. Surullista.
Tumppi's rating:
People who added this item 104 Average listal rating (83 ratings) 8 IMDB Rating 0
Hysteria - Def Leppard
"Peruspaskaa" kasarirokkia. Ihan kivoja biisejä jne. Tämän levyn oleminen listalla kertoo hyvin paljon siitä yleiskuvasta, jonka koko helvetin lista antaa. Hysteriassa on omat ketkensä ja varmaankin vannoutuneet Leppardit saavat tästä hyvät kiksit, mutta minulle tämä oli vain keskinkertainen levy.
Tumppi's rating:
People who added this item 115 Average listal rating (88 ratings) 7.5 IMDB Rating 0
1984 - Van Halen
Vähän sama juttu kuin Def Leppardin kanssa. Joten ei tästä kai tarvitse muuta sanoa.
Tumppi's rating:
People who added this item 276 Average listal rating (186 ratings) 8.2 IMDB Rating 0
Electric Ladyland - The Jimi Hendrix Experience, Jimi Hendrix
Aika helvetin kiva juttu, että joskus tälläkin listalla vastaan tulee ihan oikea rock-levy. Jimi soittaa kitaraa ja soundit on mageita.
Tumppi's rating:
People who added this item 44 Average listal rating (35 ratings) 7.7 IMDB Rating 0
Stay Hungry - Twisted Sister
Olipa jonkinmoinen yllätys. En täysin vihannut tätä levyä. Oikeastaan pidin siitä. Rehellisellä paska-asenteella tehty levy, etenee niin nopeasti, ettei ajan kulua huomaa. Yllätyin myös biisien laadukkuudesta. Etenkin ne vähemmän tunnetut biisit antoivat minulle uskoa Twisted Sisterin toimivuuteen.
Tumppi's rating:
People who added this item 1000 Average listal rating (1036 ratings) 8.2 IMDB Rating 0
Tämä lista kaipaisi enemmän Beatlesia, mutta näillä mennään ja tämä on mahtava levy. Ei kuitenkaan omasta mielestäni edusta bändin parhaimmistoa, vaikka suhteellisen kova pioneeriteos onkin konseptialbumien saralla.
Tumppi's rating:
People who added this item 303 Average listal rating (232 ratings) 8.3 IMDB Rating 0
Black Sabbath - Black Sabbath
Ui ui... Sabbath on tällä hetkellä ehkä itselleni se kovin juttu ja tämä debyytti on vallan mainio teos. Biisit ovat rujoja, niissä on asennetta ja Ozzy on vaan vitun cool. N.I.B ja nimikkobiisi ovat ehdottomia klassikoita heavy-musiikin kattavassa kirjossa.
Tumppi's rating:
People who added this item 978 Average listal rating (890 ratings) 7.1 IMDB Rating 0
Dookie - Green Day
Joskus tuli kuunneltua paljon 90-luvun punkkia, mutta olen lähinnä Offspring-kaveri, enkä koskaan ole liiemmin välittänyt Green Daysta. Bändin nykyinen maine on vähän tahrannut tätäkin levyä, vaikka tämä edustaakin rehellisempää punk-asennetta. Pari ihan kivaa biisiä, mutta en mä tästä paljon mitään muista. Hoh hoh...
Tumppi's rating:
People who added this item 156 Average listal rating (117 ratings) 8.2 IMDB Rating 0
Angel Dust - Faith No More
Joskus totesin, että Mike Pattonilla on maailman kaunein miesääni. Olen edelleen sitä mieltä. Faith No Moren levyksi tämä on varsin hyvä ja sisältää jonkun verran myös kokeellisempaa settiä. Pidin kyllä todella paljon. Mike Patton saattaa olla laulunjumala?
Tumppi's rating:
People who added this item 141 Average listal rating (102 ratings) 7.6 IMDB Rating 0
Born in the U.S.A. - Bruce Springsteen
Olin kesällä Brucen keikalla ja pappa jaksoi heilua vielä yli neljä tuntia. En tiedä onko tämä herran paras levy, mutta ainakin se sisältää todella monta hyvää biisiä. Pieni kaupallisuus on aistittavissa, mutta itseäni se ei haitannut, koska etenkin nimikkobiisi yksinkertaisesti on aivan törkeän kova veto!
Tumppi's rating:
People who added this item 544 Average listal rating (369 ratings) 8 IMDB Rating 0
Led Zeppelin III - Led Zeppelin
Ei vieläkään kolahda Zeppelin. Vika on varmaan minussa ja asenteessa, mutta kun ei niin ei. Edelleen laulajan kiekuminen herättää enemmän huvitusta kuin kunnioitusta. Page on ihan hyvä kitaristi, mutta ei pelasta kokonaisuutta, joka auttamatta on aivan perkeleen yliarvostettu.
Tumppi's rating:
People who added this item 130 Average listal rating (93 ratings) 7.9 IMDB Rating 0
British Steel - Judas Priest
Nyt taas kolahti ja kovaa! En odottanut mitään, enkä muutenkaan ole kuunnellut Judas Priestia paljon. Silti tämän levyn biisit olivat tarttuvia, tahdikkaita ja ennen kaikkea kokonaisuutena toimivia.
Tumppi's rating:
People who added this item 565 Average listal rating (408 ratings) 7.9 IMDB Rating 0
Rage Against the Machine - Rage Against the Machine
Varmaankin suurin yllättäjä koko listalla. En olisi uskonut, että tämä on näin törkeän hyvä levy. Kyseessä on todellinen genren pioneeriteos, joka yhdistää useita tyylilajeja saumattomasti yhteen. Yhteiskuntakritiikki on aivan uskomattoman hyvin kerrottua ja soundit hakevat vertaistaan. Myös biisien totaalinen raivokkuus teki minuun suuren vaikutuksen. Erittäin kovaa kamaa!
Tumppi's rating:
People who added this item 182 Average listal rating (125 ratings) 7.7 IMDB Rating 0
High Voltage - AC/DC
Meillä on kitarariffi, me toistetaan se jokaisella levyllä. Meidän levyt myy paljon, koska se on hyvä riffi. Eiköhän tuo kiteytä aika hyvin kaiken. Perus AC/DC-levy.
Tumppi's rating:
People who added this item 51 Average listal rating (36 ratings) 7.6 IMDB Rating 0
Eliminator - ZZ Top
Tätä kuunnellessa, en voinut olla miettimättä, että miten paska ZZ Topin uusin biisi on:


Tuohon verrattuna tämä levy on mestariteos.
Tumppi's rating:
People who added this item 43 Average listal rating (33 ratings) 8.2 IMDB Rating 0
Melko kovaa kikkelöintiä, jota tuli joskus nuorempana kuunneltua paljonkin. Kokonaisuutena Keeper of the Seven Keys on eeppinen, ja sen jakaminen kahteen osaan on ollut järkevää.
Tumppi's rating:
People who added this item 217 Average listal rating (156 ratings) 7.3 IMDB Rating 0
Korn - Korn
Täytyy häpeäksi myöntää, että kuuntelen jonkun verran Kornia. Jotenkin kuitenkin ihmettelen, että mikä tästä levystä tekee muka hyvän. Kornilla on paljon parempiakin levyjä, jotka on tehty 90-luvulla. Jopa osa 2000-luvun tuotannosta on parempaa.
Tumppi's rating:
Punkin pioneeriteos ei menetä hohtoaan, vaikka sen kuuntelisi sata kertaa putkeen. Kyseessä on yksi genren tärkeimpiä levyjä, josta paistaa oikein kunnolla anarkismi! Erittäin kova levy, joka on minulle kaiken lisäksi todella tärkeä, koska olen lapsesta pitän kuunnellut punkkia ja punk-rockia. Aikuisempana aatemaailmanikin on kasvanut tämän tyylisuunnan mukaiseksi.
Tumppi's rating:
People who added this item 7 Average listal rating (3 ratings) 7.3 IMDB Rating 0
Two Steps from the Move - Hanoi Rocks,Michael Monroe,Andy McCoy,Nasty Suicide,Sam Yaffa,Razzle
Tätä levyä kuunnellassa mietin aika paljon sitä Kokkisodan jaksoa, jossa Andy joi kaljaa ja haukkui Sikkeä. Tällä kertaa Hanoi rokkasi vähän paremmin.
Tumppi's rating:
People who added this item 131 Average listal rating (95 ratings) 8.2 IMDB Rating 0
Deep Purple in Rock - Deep Purple
Deep Purple on kova ja tämä on kova kuin kivi. Katsokaa nyt vaikka tuota kanttakin.
Tumppi's rating:
People who added this item 28 Average listal rating (21 ratings) 7.6 IMDB Rating 0
Kings of Metal - Manowar
Yeah! metallijumalien, metallitotuus! voi vittu... kuka maksaa 75 euroa, ettÄ pÄÄsee kuuntelemaaaaan! tÄtÄ paskaa!!! circukseeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeen!!!!!
Tumppi's rating:
Load more items (50 more in this list)

Tämä on se joskus muutama vuosi sitten äänestetty lista Radio Rockissa. Järjestys ei ole minun mielipiteiden perusteella.

Tarkoitus on kuunnella ja arvostella jokainen levy tältä listalta. Lista on jokseenkin ruma, ja sillä on ainakin 90 väärää levyä. Katsotaan mitä tästäkin tulee...

Added to
Related lists

Wonder Bra #03
20 item list by Watcher
24 votes
100 Years, 100 Melodies (By Vote+)
24 item list by ToonHead2102
7 votes 4 comments
100 Years, 100 Laughs (By Vote+)
36 item list by ToonHead2102
10 votes 4 comments
100 Years, 100 "Boos!" (By Vote+)
53 item list by ToonHead2102
8 votes 9 comments
100 Years, 100 Passions (By Vote+)
29 item list by ToonHead2102
6 votes 2 comments
100 Years, 100 WTFs? (By Vote+)
37 item list by ToonHead2102
8 votes 3 comments
100 Years, 100 Taboos (By Vote+)
25 item list by ToonHead2102
8 votes 3 comments
100 Years, 100 Doomsdays (By Vote+)
23 item list by ToonHead2102
7 votes 3 comments
100 Years, 100 Cataclysms (By Vote+)
15 item list by ToonHead2102
5 votes 2 comments
100 Years, 100 Final Frontiers (By Vote+)
15 item list by ToonHead2102
4 votes 3 comments

View more top voted lists

People who voted for this also voted for


More lists from Tumppi