Explore
 Lists  Reviews  Images  Update feed
Categories
MoviesTV ShowsMusicBooksGamesDVDs/Blu-RayPeopleArt & DesignPlacesWeb TV & PodcastsToys & CollectiblesComic Book SeriesBeautyAnimals   View more categories »
Listal logo
Avatar
Added by Tumppi on 22 Nov 2012 07:24
4812 Views 2 Comments
27
vote

100 kaikkien aikojen parasta rock-albumia

Sort by: Showing 1-50 of 100
Rating: List Type:
People who added this item 612 Average listal rating (443 ratings) 7.3 IMDB Rating 0
By the Way - Red Hot Chili Peppers
Tästä se lähtee!
Odotin kyllä, että tämä olisi ollut huomattavasti paskempi levy. Ne radiohitit tosin vituttivat urakalla, mutta muutama ihan kivakin rallattelu oli mahtunut mukaan. Ihan kivasti meni kuitenkin bussimatka kotiin tätä kuunnellessa.

Kuuluuko tämä listalle vai ei?

En osaa vielä sanoa, mutta jos kuuluu, on sijoitus aika lähellä totuutta.
Tumppi's rating:
Rate:
Owned Wanted Heard Custom
People who added this item 201 Average listal rating (136 ratings) 7.9 IMDB Rating 0
Morrison Hotel - The Doors
Nyt tuntuu, että tämä projekti alkaa lähteä kunnolla käyntiin. Yllättäen tänne häntäpäähän oli päätynyt oikeasti hyväkin levy. The Doorsia en ole pahemmin kuunnellut, mutta Morrison Hotelin perusteella bändiin pitäisi ehkä tutustua paremmin. Biisit eivät olleet kovin kaupallisia, jonka vuoksi ne kuulostivat huomattavasti rehellisemmiltä kuin edellisen chilipippurin paskimmat pökäleet.

Listan kokonaisuuden huomioiden, tämä kuuluu ehdottomasti tänne. Sijoituskin voisi olla paljon parempi.
Tumppi's rating:
Rate:
Owned Wanted Heard Custom
People who added this item 789 Average listal rating (582 ratings) 7 IMDB Rating 0
Jagged Little Pill - Alanis Morissette
En keksi mitään järkevää selitystä, miksi tämä on tällä listalla. Kuka oikeasti jaksaa kuunnella levyllisen verran vittuuntuneen muijan ruikutusta, siitä miten joku jätkä on tuottanut sille pettymyksen parisuhteessa. En löytänyt tästä mitään hyvää ja vihasin jo 90-luvulla niitä radiohittejä, joita tämä paskapökäle sisälsi.

Suurin osa biiseistä muuten oli vain "aaah uuhh öööh äääh". Todella syvällistä.
Tumppi's rating:
Rate:
Owned Wanted Heard Custom
En ole koskaan ollut kovin suuri AC/DC fani, mutta kun ottaa tämän listan huomioon, on jopa helppo pitää tästä levystä. Levy rullasi mukavasti eteenpäin, eikä tylsiä hetkiä pahemmin tullut. Riffit olivat tyypillisen yksinkertaisia, jonka vuoksi tästä puuttui yllätyksellisyys. Ei huono, muttei mikään erityinekään levy.

Kuuluu tälle listalle toistaiseksi, koska olen vieläkin shokissa tuosta Morissetten olemassa olosta.
Tumppi's rating:
Rate:
Owned Wanted Heard Custom
People who added this item 128 Average listal rating (86 ratings) 7.7 IMDB Rating 0
Toys in the Attic - Aerosmith
Vanhaa kunnon Aerosmithia, tässsä oli vielä sitä jotain, joka katosi 80 ja 90-luvulla. Biisit ovat nopeatempoisempia, ja ne kuulostavat enemmän rockilta kuin paskalta powerballadilta. Silti ihmettelen, että tämä oli juuri se levy bändiltä, joka äänestettiin tälle listalle. Näiden herrojen alkupään tuotannossa olisi ollut muitakin hyviä tai jopa parempia levyjä.

Hyvä levy, joka ansaitsee paikkansa täällä häntäpäässä.
Tumppi's rating:
Rate:
Owned Wanted Heard Custom
People who added this item 125 Average listal rating (97 ratings) 8.2 IMDB Rating 0
Heaven and Hell - Black Sabbath
Mitähän vittua tämäkin levy tekee näin huonolla sijalla?

Ehdottomasti paras levy tähän mennessä ja niitä ainoita hyviä Sabbath -levyjä ilman Ozzya. Dion tuleminen laulajaksi toi jykevyyttä ja teknistä osaamista tulkintaan. Samalla kitaroinnit ja muut soundit olivat parempia kuin pitkään aikaan. Nimikkobiisi on edelleen yksi Sabbath -lemppareistani ja Neon Knightsiakin on tullut viime viikkoina tykitettyä paljon.

Kuuluu todellakin 100 parhaan levyn joukkoon, tällä listalla jopa mahdollisesti top 20-kamaa.
Tumppi's rating:
Rate:
Owned Wanted Heard Custom
People who added this item 231 Average listal rating (156 ratings) 8.7 IMDB Rating 0
Hieno levy ei siitä pääse minnekään. Tässä oli kyllä niin monipuolista lahjakkuutta, että harvoin sellaista on näin paljon yhdessä bändissä. Itselleni parhaiten jäivät mieleen Harrisonin biisit. Olen muutenkin aina sanonut, että hän oli se lahjakkain Beatle, joka vain jäi kahden isomman egon taakse piiloon. Lopussa tuli vähän sellainen fiilis, että mitähän hittoa mä kuuntelen?
Tumppi's rating:
Rate:
Owned Wanted Heard Custom
People who added this item 819 Average listal rating (668 ratings) 7.8 IMDB Rating 0
In Utero - Nirvana
Uskomatonta, mutta pidin tästäkin. Olen aina pitänyt Grungesta, koska 90-luvulla se oli kova juttu. Nirvana oli tuolloin yksi lemppareistani, mutta olen pikkuisen menettänyt kosketusta bändiin. In Utero oli kuitenkin sen verta raivokasta tunteiden purkua, että pystyin jotenkin hyvin samaistumaan levyn tunnelmiin matkalla töihin.
Tumppi's rating:
Rate:
Owned Wanted Heard Custom
People who added this item 44 Average listal rating (33 ratings) 7.2 IMDB Rating 0
Lick It Up - Kiss_II
Mun puolesta KISS voisi jatkossa nuolla postimerkkejä, koska tällä levyllä ei ole mitään kiinnostavaa. Pari biisiä on ihan rock tai glam, mutta en kyllä oikeasti muista tästä yhtään mitään. Uu Yeah!

Kai näillä kavereilla olisi ollut tälle listalle jotain parempaakin tarjolla?
Tumppi's rating:
Rate:
Owned Wanted Heard Custom
People who added this item 3 Average listal rating (1 ratings) 3 IMDB Rating 0
Oriental Beat - Hanoi Rocks,Michael Monroe,Andy McCoy,Nasty Suicide,Sam Yaffa,Gyp Casino
Vähän sama juttu kuin KISS:in kanssa. Ei tällä levyllä ollut mitään muistettavaa. Varmasti Hanoi Rocksilla on oma merkityksensä Glam -historiassa, mutta ei se tee tästä hyvää levyä. Tältäkään levyltä en muista juuri mitään. Nyt ei Hanoi kyllä rokannut. Valitettavasti.
Tumppi's rating:
Rate:
Owned Wanted Heard Custom
People who added this item 373 Average listal rating (246 ratings) 8.1 IMDB Rating 0
Houses of the Holy - Led Zeppelin
Pakko sanoa, vaikka kuinka saisin vihat niskaan, Led Zeppelin on yliarvostettu. Saman ajan musiikista Black Sabbath, Deep Purple, Pink Floyd ja jopa Uriah Heep ovat parempia.

Tämä levy kuulosti omaan korvaani jotenkin väsyneeltä ja varsin tasapaksulta pökäleeltä. En muista lähes mitään tästä ja se kertoo jo hyvin paljon tämän levyn kokonaisuudesta. Todella unettava ja unohdettava tapaus.
Tumppi's rating:
Rate:
Owned Wanted Heard Custom
People who added this item 332 Average listal rating (214 ratings) 6.3 IMDB Rating 0
Load - Metallica
Tällä listalla on lähes kaikki Metallican levyt, koska Metallica on Jumala. Loadia tuli kuunneltua joskus junnuna aika paljon, mutta nykyään en arvosta tätä levyä. Metallican parhaat levyt ovat 80-luvulta. Niissä oli vielä asennetta. Tässä on vain neljä kyllästynyttä jätkää tekemässä rahaa, koska musiikki on bisnestä ja sillä ei ole mitään taiteellista merkitystä. Muutama ihan hyvä biisi, mutta voi haukotus, kuinka paskaa tämä kokonaisuutena oli.
Tumppi's rating:
Rate:
Owned Wanted Heard Custom
People who added this item 1338 Average listal rating (990 ratings) 8 IMDB Rating 0
OK Computer - Radiohead
Radiopään tärkein levy ja ehdottomasti se paraskin. Tämä levy kestää suhteellisen hyvin kulutusta ja on ansainnut kulttimaineensa alternative genren merkkiteoksena. Biisit ovat haiketa, kummallia ja kokeellisia. Silti kokonaisuus toimii varsin hyvin ja moni biisi jää hyvin mieleen. Erittäin mukavaa kuunneltavaa Loadin ripulimäiskeen jälkeen.
Tumppi's rating:
Rate:
Owned Wanted Heard Custom
People who added this item 344 Average listal rating (206 ratings) 6.9 IMDB Rating 0
One by One - Foo Fighters
Taas yksi niitä käsittämättömiä aivopieruja tällä listalla. Foo Fighters! Ooh! Rock Rock! Tajuttoman ylipitkä ja tylsä levy, joka ei sisällä parin biisin lisäksi mitään muutaa kuin täytettä. Unohdin jo tässä parin päivän aikana, että mitkä ne hyvät biisit olivat.
Tumppi's rating:
Rate:
Owned Wanted Heard Custom
People who added this item 464 Average listal rating (291 ratings) 7.6 IMDB Rating 0
Mulla ei varsinaisesti ole mitään U2:sta vastaan ja joskus tätä yhtyettä on tullut kuunneltua enemmänkin, mutta tämä ei kyllä nyt ole se levy, jonka pitäisi olla parhaiden levyjen listalla. Vähän sama juttu kuin Foo Fightersin kanssa. Unohdettavaa ja pitkää paskaa.
Tumppi's rating:
Rate:
Owned Wanted Heard Custom
People who added this item 54 Average listal rating (41 ratings) 7.8 IMDB Rating 0
Olen vasta viime aikoina alkanut ymmärtää Dion merkityksen metallille. Tämäkin levy on ihan jees kamaa ja sisältää monta hyvää tulkintaa, mutta ei kyllä millään yllä Heaven and Hellin tasolle. Uskomatonta, että tämä on korkeammalla tällä listalla. Mikä ihmisiä vaivaa?
Tumppi's rating:
Rate:
Owned Wanted Heard Custom
People who added this item 660 Average listal rating (484 ratings) 7.5 IMDB Rating 0
Ohhoh... Mähän diggasin tästä. Kusipää veljekset ovat ilmeisesti puristaneet kaiken luovuutensa nimenomaan tähän albumiin. Brittipopin jonkin sortin magnum opus, joka sisältää kyseisen yhtyeen kaikki parhaat biisit. Muutenkin erittäin toimiva kokonaisuus, joka ainakin minut yllätti täysin.
Tumppi's rating:
Rate:
Owned Wanted Heard Custom
People who added this item 89 Average listal rating (69 ratings) 7.7 IMDB Rating 0
No More Tears - Ozzy Osbourne
Ozzy lopetti kaman vetämisen ja meni hoitoon. Hoidon jälkeen sitten vahingossa tämä levy. Kaiketi tämä todistaa sen, ettei ainat tarvitse olla kännissä, ainessa tai muuten vain sekasin, jotta voi tehdä hyvää musiikkia.
Tumppi's rating:
Rate:
Owned Wanted Heard Custom
People who added this item 51 Average listal rating (33 ratings) 7.2 IMDB Rating 0
Who Made Who - AC/DC
Ei vittu. Tämä levy todella pistää miettimään suomalaisten käsitystä ihan koko rock-musiikista. Soundtrackiksi koottu kokoelma, jolla on samoja biisejä kuin muilla AC/DC:n levyillä. Ei kiitos ja vittuun tältä listalta.
Tumppi's rating:
Rate:
Owned Wanted Heard Custom
People who added this item 427 Average listal rating (267 ratings) 6.9 IMDB Rating 0
Audioslave - Audioslave
Yllättäväkin hyvä sekoitus Soundgardenia ja Rage Against the Machinea. En oikeastaan odottanut tämän olevan mitenkään kummoinen levy, koska 2000-luvun musiikista puuttuu yleensä se jokin.
Tumppi's rating:
Rate:
Owned Wanted Heard Custom
People who added this item 140 Average listal rating (101 ratings) 8.1 IMDB Rating 0
Van Halen - Van Halen
Tämä levy kuulemma muutti heti käsityksen rock-musiikista. No jaa. Ehkä ainakin sen kitaroinneissa oli jotain omaperäistä, mutta muuten kyllä varsin tavallinen 70-luvun lopun tykitys. Pidin kuitenkin.
Tumppi's rating:
Rate:
Owned Wanted Heard Custom
People who added this item 145 Average listal rating (110 ratings) 7.8 IMDB Rating 0
Joskus tätä tuli kuunneltua aika paljon. Nimi on edelleen mielestäni mainio ja kertoo jotain ihmisen perusluonteesta. Itse biisit ovat tiukkaa thrashia, jossa kitaralla on voimakas merkitys. Nimikkobiisi on klassikon leimansa ansainnut.
Tumppi's rating:
Rate:
Owned Wanted Heard Custom
People who added this item 86 Average listal rating (60 ratings) 6.8 IMDB Rating 0
Roots - Sepultura
Ööör! Roots! Vitun Roots! Pum pum pum! Roots! Roots! Pläm Päm Päm!!!

Nümetalin merkkipaalu, mutta voi vittu kun oli "pump pump!" vähän tylsä levy.
Tumppi's rating:
Rate:
Owned Wanted Heard Custom
People who added this item 42 Average listal rating (29 ratings) 8.2 IMDB Rating 0
Nyt oli kunnon kikkelimenoa! Biisit olivat eeppisiä ja tätä levyä jaksoi takoa monta kertaa joskus taannoin. Rootsin jälkeen oli kiva palata vähän paremman metallimusiikin pariin.
Tumppi's rating:
Rate:
Owned Wanted Heard Custom
People who added this item 710 Average listal rating (484 ratings) 7.5 IMDB Rating 0
Vähän kivempi levy U2:lta, muttei tämäkään mikään mestariteos ole. Tälläkin listalla on aivan väärät levyt tältä bänditä. En osaa sanoa, että mikä tässä oli paskaa tai hyvää, koska en kovinkaan paljon muista kokonaisuudesta. Ainakin olin antanut tälle kolme tähteä.
Tumppi's rating:
Rate:
Owned Wanted Heard Custom
People who added this item 229 Average listal rating (159 ratings) 7.8 IMDB Rating 0
Killers - Iron Maiden
Ennen Brucea tehty levy, jossa on ihan kiva tekemisen maku, mutta laulaja ei ole aivan niin kova hevittäjä ja äänikin on jotenkin ronskimmin falskaava. Silti ihan kiva levy, joka on paljon punkimpi kuin uudemmat Maidenit. Tavallaan pidin, mutta kuinka moni Radio Rockin kuuntelija on edes kuunnellut tämän levyn ja tietää, ettei sillä laula Bruce Dickinson? Veikkaan, että kaksi tai kolme.
Tumppi's rating:
Rate:
Owned Wanted Heard Custom
People who added this item 547 Average listal rating (430 ratings) 8.3 IMDB Rating 0
London Calling - The Clash
Kummallinen sekoitus punkkia ja rockia. En ole koskaan ollut mikään Clash fani, mutta ne tietyt biisit ovat kolahtaneet ihan hyvin. Mielestäni tämä ei kuitenkaan ole tarpeeksi punk ollakseen punk-levy. Sex Pistols henkeen ja vereen!
Tumppi's rating:
Rate:
Owned Wanted Heard Custom
People who added this item 311 Average listal rating (206 ratings) 8.2 IMDB Rating 0
Dirt - Alice in Chains
Grungessa olen aina diggaillut Nirvanasta ja Alicea en ole pahemmin kuunnellut, mutta voi että kun tämä olikin hyvä levy. Rosoista angstia, jossa on paikoitellen hyvä metallisoundi. Pituutta levyllä on aivan vitusti, mutta se ei tunnu missään, kun suurin osa biiseistä on avain törkeän hyviä.
Tumppi's rating:
Rate:
Owned Wanted Heard Custom
People who added this item 109 Average listal rating (82 ratings) 7.4 IMDB Rating 0
Destroyer - Kiss_II
Olihan tässä Detroit Rock City, mutta mitä sitten? Beth on aivan kamala biisi ja saa korvat vuotamaan verta. Onneksi tällä listalla oli vain kaksi KISS:in levyä. Tosin Lick It Upin tilalla olisi voinut olla joku parempikin levy.
Tumppi's rating:
Rate:
Owned Wanted Heard Custom
People who added this item 392 Average listal rating (268 ratings) 6.3 IMDB Rating 0
Reload - Metallica
Uuh Yehhee!

Törkeän ylipitkä, suhteellisen mitään sanomaton ja kankea kokonaisuus. Pari ihan kivaa biisiä, mutta ei Metallica ole oikeasti saanut mitään aikaiseksi Mustan Albumin jälkeen. tämä (Re)Load-tuplapaskasetti vain todistaa, että bändi oli lopullisesti menettänyt kosketuksensa juuriinsa. Surullista.
Tumppi's rating:
Rate:
Owned Wanted Heard Custom
People who added this item 103 Average listal rating (77 ratings) 7.9 IMDB Rating 0
Hysteria - Def Leppard
"Peruspaskaa" kasarirokkia. Ihan kivoja biisejä jne. Tämän levyn oleminen listalla kertoo hyvin paljon siitä yleiskuvasta, jonka koko helvetin lista antaa. Hysteriassa on omat ketkensä ja varmaankin vannoutuneet Leppardit saavat tästä hyvät kiksit, mutta minulle tämä oli vain keskinkertainen levy.
Tumppi's rating:
Rate:
Owned Wanted Heard Custom
People who added this item 107 Average listal rating (80 ratings) 7.5 IMDB Rating 0
1984 - Van Halen
Vähän sama juttu kuin Def Leppardin kanssa. Joten ei tästä kai tarvitse muuta sanoa.
Tumppi's rating:
Rate:
Owned Wanted Heard Custom
People who added this item 260 Average listal rating (168 ratings) 8.2 IMDB Rating 0
Electric Ladyland - The Jimi Hendrix Experience, Jimi Hendrix
Aika helvetin kiva juttu, että joskus tälläkin listalla vastaan tulee ihan oikea rock-levy. Jimi soittaa kitaraa ja soundit on mageita.
Tumppi's rating:
Rate:
Owned Wanted Heard Custom
People who added this item 41 Average listal rating (30 ratings) 7.7 IMDB Rating 0
Stay Hungry - Twisted Sister
Olipa jonkinmoinen yllätys. En täysin vihannut tätä levyä. Oikeastaan pidin siitä. Rehellisellä paska-asenteella tehty levy, etenee niin nopeasti, ettei ajan kulua huomaa. Yllätyin myös biisien laadukkuudesta. Etenkin ne vähemmän tunnetut biisit antoivat minulle uskoa Twisted Sisterin toimivuuteen.
Tumppi's rating:
Rate:
Owned Wanted Heard Custom
People who added this item 999 Average listal rating (910 ratings) 8.3 IMDB Rating 0
Tämä lista kaipaisi enemmän Beatlesia, mutta näillä mennään ja tämä on mahtava levy. Ei kuitenkaan omasta mielestäni edusta bändin parhaimmistoa, vaikka suhteellisen kova pioneeriteos onkin konseptialbumien saralla.
Tumppi's rating:
Rate:
Owned Wanted Heard Custom
People who added this item 281 Average listal rating (203 ratings) 8.4 IMDB Rating 0
Black Sabbath - Black Sabbath
Ui ui... Sabbath on tällä hetkellä ehkä itselleni se kovin juttu ja tämä debyytti on vallan mainio teos. Biisit ovat rujoja, niissä on asennetta ja Ozzy on vaan vitun cool. N.I.B ja nimikkobiisi ovat ehdottomia klassikoita heavy-musiikin kattavassa kirjossa.
Tumppi's rating:
Rate:
Owned Wanted Heard Custom
People who added this item 976 Average listal rating (764 ratings) 7.1 IMDB Rating 0
Dookie - Green Day
Joskus tuli kuunneltua paljon 90-luvun punkkia, mutta olen lähinnä Offspring-kaveri, enkä koskaan ole liiemmin välittänyt Green Daysta. Bändin nykyinen maine on vähän tahrannut tätäkin levyä, vaikka tämä edustaakin rehellisempää punk-asennetta. Pari ihan kivaa biisiä, mutta en mä tästä paljon mitään muista. Hoh hoh...
Tumppi's rating:
Rate:
Owned Wanted Heard Custom
People who added this item 150 Average listal rating (105 ratings) 8.2 IMDB Rating 0
Angel Dust - Faith No More
Joskus totesin, että Mike Pattonilla on maailman kaunein miesääni. Olen edelleen sitä mieltä. Faith No Moren levyksi tämä on varsin hyvä ja sisältää jonkun verran myös kokeellisempaa settiä. Pidin kyllä todella paljon. Mike Patton saattaa olla laulunjumala?
Tumppi's rating:
Rate:
Owned Wanted Heard Custom
People who added this item 134 Average listal rating (93 ratings) 7.6 IMDB Rating 0
Born in the U.S.A. - Bruce Springsteen
Olin kesällä Brucen keikalla ja pappa jaksoi heilua vielä yli neljä tuntia. En tiedä onko tämä herran paras levy, mutta ainakin se sisältää todella monta hyvää biisiä. Pieni kaupallisuus on aistittavissa, mutta itseäni se ei haitannut, koska etenkin nimikkobiisi yksinkertaisesti on aivan törkeän kova veto!
Tumppi's rating:
Rate:
Owned Wanted Heard Custom
People who added this item 531 Average listal rating (337 ratings) 8 IMDB Rating 0
Led Zeppelin III - Led Zeppelin
Ei vieläkään kolahda Zeppelin. Vika on varmaan minussa ja asenteessa, mutta kun ei niin ei. Edelleen laulajan kiekuminen herättää enemmän huvitusta kuin kunnioitusta. Page on ihan hyvä kitaristi, mutta ei pelasta kokonaisuutta, joka auttamatta on aivan perkeleen yliarvostettu.
Tumppi's rating:
Rate:
Owned Wanted Heard Custom
People who added this item 125 Average listal rating (86 ratings) 7.8 IMDB Rating 0
British Steel - Judas Priest
Nyt taas kolahti ja kovaa! En odottanut mitään, enkä muutenkaan ole kuunnellut Judas Priestia paljon. Silti tämän levyn biisit olivat tarttuvia, tahdikkaita ja ennen kaikkea kokonaisuutena toimivia.
Tumppi's rating:
Rate:
Owned Wanted Heard Custom
People who added this item 546 Average listal rating (378 ratings) 7.9 IMDB Rating 0
Rage Against the Machine - Rage Against the Machine
Varmaankin suurin yllättäjä koko listalla. En olisi uskonut, että tämä on näin törkeän hyvä levy. Kyseessä on todellinen genren pioneeriteos, joka yhdistää useita tyylilajeja saumattomasti yhteen. Yhteiskuntakritiikki on aivan uskomattoman hyvin kerrottua ja soundit hakevat vertaistaan. Myös biisien totaalinen raivokkuus teki minuun suuren vaikutuksen. Erittäin kovaa kamaa!
Tumppi's rating:
Rate:
Owned Wanted Heard Custom
People who added this item 169 Average listal rating (108 ratings) 7.6 IMDB Rating 0
High Voltage - AC/DC
Meillä on kitarariffi, me toistetaan se jokaisella levyllä. Meidän levyt myy paljon, koska se on hyvä riffi. Eiköhän tuo kiteytä aika hyvin kaiken. Perus AC/DC-levy.
Tumppi's rating:
Rate:
Owned Wanted Heard Custom
People who added this item 49 Average listal rating (33 ratings) 7.5 IMDB Rating 0
Eliminator - ZZ Top
Tätä kuunnellessa, en voinut olla miettimättä, että miten paska ZZ Topin uusin biisi on:


Tuohon verrattuna tämä levy on mestariteos.
Tumppi's rating:
Rate:
Owned Wanted Heard Custom
People who added this item 40 Average listal rating (30 ratings) 8.2 IMDB Rating 0
Melko kovaa kikkelöintiä, jota tuli joskus nuorempana kuunneltua paljonkin. Kokonaisuutena Keeper of the Seven Keys on eeppinen, ja sen jakaminen kahteen osaan on ollut järkevää.
Tumppi's rating:
Rate:
Owned Wanted Heard Custom
People who added this item 203 Average listal rating (134 ratings) 7.4 IMDB Rating 0
Korn - Korn
Täytyy häpeäksi myöntää, että kuuntelen jonkun verran Kornia. Jotenkin kuitenkin ihmettelen, että mikä tästä levystä tekee muka hyvän. Kornilla on paljon parempiakin levyjä, jotka on tehty 90-luvulla. Jopa osa 2000-luvun tuotannosta on parempaa.
Tumppi's rating:
Rate:
Owned Wanted Heard Custom
Punkin pioneeriteos ei menetä hohtoaan, vaikka sen kuuntelisi sata kertaa putkeen. Kyseessä on yksi genren tärkeimpiä levyjä, josta paistaa oikein kunnolla anarkismi! Erittäin kova levy, joka on minulle kaiken lisäksi todella tärkeä, koska olen lapsesta pitän kuunnellut punkkia ja punk-rockia. Aikuisempana aatemaailmanikin on kasvanut tämän tyylisuunnan mukaiseksi.
Tumppi's rating:
Rate:
Owned Wanted Heard Custom
People who added this item 7 Average listal rating (2 ratings) 6 IMDB Rating 0
Two Steps from the Move - Hanoi Rocks,Michael Monroe,Andy McCoy,Nasty Suicide,Sam Yaffa,Razzle
Tätä levyä kuunnellassa mietin aika paljon sitä Kokkisodan jaksoa, jossa Andy joi kaljaa ja haukkui Sikkeä. Tällä kertaa Hanoi rokkasi vähän paremmin.
Tumppi's rating:
Rate:
Owned Wanted Heard Custom
People who added this item 125 Average listal rating (84 ratings) 8.3 IMDB Rating 0
Deep Purple in Rock - Deep Purple
Deep Purple on kova ja tämä on kova kuin kivi. Katsokaa nyt vaikka tuota kanttakin.
Tumppi's rating:
Rate:
Owned Wanted Heard Custom
People who added this item 27 Average listal rating (20 ratings) 7.6 IMDB Rating 0
Kings of Metal - Manowar
Yeah! metallijumalien, metallitotuus! voi vittu... kuka maksaa 75 euroa, ettÄ pÄÄsee kuuntelemaaaaan! tÄtÄ paskaa!!! circukseeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeen!!!!!
Tumppi's rating:
Rate:
Owned Wanted Heard Custom
Load more items (50 more in this list)

Tämä on se joskus muutama vuosi sitten äänestetty lista Radio Rockissa. Järjestys ei ole minun mielipiteiden perusteella.

Tarkoitus on kuunnella ja arvostella jokainen levy tältä listalta. Lista on jokseenkin ruma, ja sillä on ainakin 90 väärää levyä. Katsotaan mitä tästäkin tulee...

Added to
Related lists

The 100 Best Rock Classic Songs 1965-1979
100 item list by Dark Warrior
81 votes 14 comments
Rock Classic's Best Countdown # 91 To # 100
10 item list by Dark Warrior
17 votes 1 comment
VH1's 100 Greatest Women in Rock & Roll
110 item list by JxSxPx
5 votes
Rock Classic's Best Countdown # 141 To # 150
10 item list by Dark Warrior
27 votes 1 comment
Rock Classic's Best Countdown # 131 To # 140
10 item list by Dark Warrior
18 votes 3 comments
All-Time Favorite Alternative Albums
100 item list by StealthRUSH
6 votes
100 Memorable New Rock Hits Of The 70's & 80's
102 item list by Dark Warrior
17 votes 1 comment
Helena Ylänen: 100 Best Films (and 10 bad ones)
110 item list by bob loblaw
16 votes 1 comment
Dark Warrior's Alternative Hard Rock Cd's
48 item list by Dark Warrior
18 votes 3 comments
B.T.O. : 8 Hard Rock & Rock Classic's
8 item list by Dark Warrior
17 votes 1 comment

View more top voted lists

People who voted for this also voted for