Explore
 Lists  Reviews  Images  Update feed
Categories
MoviesTV ShowsMusicBooksGamesDVDs/Blu-RayPeopleArt & DesignPlacesWeb TV & PodcastsToys & CollectiblesComic Book SeriesBeautyAnimals   View more categories »
Listal logo
Avatar
Added by Tumppi on 25 Apr 2014 04:28
2076 Views 13 Comments
30
vote

Some watched films with comments (Finnish/English)

Sort by: Showing 1-50 of 52
Decade: Rating: List Type:
People who added this item 4 Average listal rating (3 ratings) 3 IMDB Rating 0
Sain tämän taianomaisen elokuvan lahjaksi nimimerkki kurkkuharjalta, joka ilmeisesti tietää jotain jouluntaiasta sekä laatuviihteestä.

Tässä opittiin vaikka mitä.

Hauskaa joulua vaan teillekin!
Tumppi's rating:
People who added this item 2199 Average listal rating (1374 ratings) 6.1 IMDB Rating 6.6
Tässä vaiheesa olisin halunnut olla jo kotona, mutta Nikkisen piru sai minut jämään vielä toviksi paikalle.

Mitäs sitten? Tom Hanksilla oli pedofiilijuna, johon pallinaama pentu joutui vangiksi. Alkoi hurja matka pohjoisnavalle eli napapiirille, jossa pukki tyjensi kassinsa kaikkien lasten päälle, Aerosmith veti sekunnin mittaisen keikan ja sitten opittiin elämästä. Ai niin tässä oli neekeri ja kaikki näytti muutenkin rumalta.
Tumppi's rating:
Grumpy Cat on Meemi.

t. Puuttuva Linkki eli Link.

PS. Tässä opittiin vähän Joulusta ja kaikille tuli joulumieli, koska pahat saivat palkkansa ja kissaa vitutti. Katsoimme tämän, koska toimittaja Monosen mielestä ajatus oli kiehtova. Katsokaa tekin, jos pidätte Joulusta. Älkää katsoko, jos ette pidä kissoista.
Tumppi's rating:
David Hess ohjastelee slasherin, jossa ei ole mitään hyvää. Joulu on pukkeja täynnä, eikä Jonen pikkujoulut kiinnostanut vittuakaan. Lopussa oli twisti, mutta en kerro sitä teille.

Soittelimme myös pilapuheluita nimimerkki Tom Henrylle, joka ei tullut paikalle.
Tumppi's rating:
Zombit eivät ole jouluntaikaa. Reservoir Dogsia parodioitiin alkumetreillä erittäin epäonnistuneesti, mutta tunnisttevasti. Musiikeista miinusta.

t. Uffe Saatana
Tumppi's rating:
People who added this item 114 Average listal rating (80 ratings) 6.7 IMDB Rating 6.1
"Onko se aave, paholainen vai itse Saatana? Et voi paeta sitä, piiloutua siltä, pysäyttää sen kulkua... KALMAN KAARA"
Tumppi's rating:
People who added this item 2630 Average listal rating (1673 ratings) 7.7 IMDB Rating 8.1
Platoon (1986)
Sota on helvettiä.
Tumppi's rating:
People who added this item 11 Average listal rating (6 ratings) 5.5 IMDB Rating 5.7
Illan toinen koitos... Ostin tämän joskus Kurkkuharjalle kirpputorilta, koska elokuvan suomenkielinen nimi on jotain niinkin upeaa kuin Venusansa ja pääosassa Horst-Günter Marx. Elokuvan ruokapöytäkeskustelu oli hupia, koska asunnossa ei saa olla kotieläimiä, mutta nainen voisi päästää miehen karvaisen kaverin hiirenloukkuunsa.

Huomiona voisi mainita, että kirppikseltä ostetun kasetin sisältä löytyi kaksi euroa. Minulle siis maksettiin tämän elokuvan ostamisesta.
Tumppi's rating:
People who added this item 4 Average listal rating (4 ratings) 2.8 IMDB Rating 5.4
Kyseessä ei suinkaan ollut keltainen nainen, vaikka Kurkkuharja niin väittikin. Oikeasti tilanteen päällä oli keltainen mies, jota voisi kutsua vino_silmäksi. Kaiken kaikkiaan sellaista paskaa taas, että en tiedä mitä sanoa. Vadelmamehu voisi olla hyvää kossun kanssa. Elokuva aiheutti myös keskustelua vartijoista, dokaamisesta ja Mengelen matkailuhaaveista.

PS.

Yanni (tähän sydänhymiö)
Tumppi's rating:
Nyt tiedän, mitä Kurkkuharja saa joululahjaksi!

Jotkut naiset koskettelevat toistensa tissejä, ja kehuvat toisiaan suuresti. Joku jannu on mustasukkainen, siksi hän taisi leikata naisten päitä irti. Kaikki tämä oli vaivaannuttavan tökerön francomaista hiplailua, jossa ei ole erotiikkaa, kauhua tai mitään muutakaan kiihottavaa.

Joten Kurkkuharja ole hyvä vaan!
Tumppi's rating:
People who added this item 2598 Average listal rating (1731 ratings) 7.4 IMDB Rating 7.8
The Goonies (1985)
Tumppi's rating:
People who added this item 425 Average listal rating (282 ratings) 7.2 IMDB Rating 6.8
Toveri Kurkkuharja sanoi nähneensä tämän ainakin kolmesti. Ehkä jopa neljäkin kertaa. Minun täytyy nokittaa tätä tilastoa ja sanoa, että olen nähnyt tämän Night Visionsin 35mm kopion nyt kahdesti. Itse elokuvan ainakin kuudesti. Saattaa siis hyvinkin olla itselleni se tärkein italozombien marssi. Printti oli kusinen ja välillä oli hauskaa seurata koneenkäyttäjän tuskailua, kun filmistä piti pitää sormin kiinni, jottei se katkennut. Eräänlainen kokemus tämäkin siis oli.

Frizzi tosiaan oli paikalla ja sain myös nimmarin. Herra kaiken lisäksi muisti minut. Ehdotteli kaljottelua, mutta hätäännyin.

Mainitaan vielä, että Frizzi 2 Fulci oli kaiken odottamisen arvoinen kokemus, jossa musiikki ja kankaalle heijastetut kuvat tukivat täydellisesti toisiaan. Voisin kirjoittaa tästä pidemmänkin jutun.

----------------------------------------------------

Comrade Sore Brush aka. Kurkkuharja said he saw this at least three times. Maybe even four times. I have to do better in this statistic and say that I saw this Night Visions 35mm copy twice. In fact, the movie at least six times. It may therefore well be the most important thing for me as italozombi march. Print was shitty and there was a lot of fun to follow the operator's agonizing when the film was to be held with the fingers, so as not to cut. A kind of experience it was.

Frizzi really was there, and I also got his autograph. Hi, moreover, remembered me. Recomended some beer drinking, but panic.

Mentioned yet that Frizzi 2 Fulci was all worth the wait experience where the music and the screen projected images was perfect for each other. I could write a longer story here.
Tumppi's rating:
People who added this item 170 Average listal rating (110 ratings) 7 IMDB Rating 6.8
Dead or Alive (1999)
Kannen mukaan tässä piti olla seksuaalista väkivaltaa, väkivaltaista seksiä ja väkivaltaista väkivaltaa. Lupasivat myös klovneja. Niitä taisi olla yhdessä kohdassa. Kyseessä oli siis aika paljon muistikuvia huonompi kokemus, jonka alku ja loppu naurattivat, mutta kaikki siinä välissä oli tylsää paskaa.
Tumppi's rating:
Olisiko nyt taas jonkun aika tulla sanomaan, että minä en tiedä mistään mitään ja olen muutenkin täysi idiootti?

Olen nähnyt paljon parempia honkkarikomedioita ja mielestäni tässä ei nyt päästy lähellekään sitä perseilytasoa, johon olen mieltynyt. Ehkä näitä ei pitäisi katsoa yksin? Vai mitä sanoo arvon raati?
Tumppi's rating:
People who added this item 3 Average listal rating (1 ratings) 8 IMDB Rating 5.5
Hocus Pocus (1984)
Katsoessani tätä elokuvaa avovaimoni hoki toistuvasta, että me ei sitten ikinä mennä Kiinaan. Tämä johtui varmaankin aika monesta asiasta, joita ruudulla nähtiin. Siellä vilahti mm. aave, jolla oli hervoton muovailuvahapää, josta tuli hiustuppoja. Lisäksi tämä kummitus meni erään kiinalaisen kehoon ja ainoa tapa manata hänet pois oli laittaa pikkupoika kusemaan tämän kiinalaisen päälle. Lopussa mentiin vinhaa vauhtia ja sekoilua oli riittävästi. Menetin yöuneni ja mietin toistuvasti, että jos Vesku seuraavassa Vain Elämää -jaksossa laulaisi Jenni Vartiaisen Mä En Haluu Kuolla Tänä Yönä -biisin. Tulin toisin sanoen hulluksi.
Tumppi's rating:
People who added this item 1219 Average listal rating (842 ratings) 6.6 IMDB Rating 7
Tumppi's rating:
People who added this item 12 Average listal rating (8 ratings) 5.8 IMDB Rating 5.5
Alley Cat (1984)
Hän on karatekujan kujakissa!

Ei mulla muuta.
Tumppi's rating:
People who added this item 236 Average listal rating (171 ratings) 3.7 IMDB Rating 4.2
Ice Cube on vakavasti otettava räp-artisti.
Tumppi's rating:
People who added this item 936 Average listal rating (631 ratings) 3.7 IMDB Rating 4
Norbit (2007)
The only reason why I even bothered to watch this was because fellow member kurkkuharja promised to watch some good movies, if I watch this piece of shit. So now kurkkuharja must watch Lock, Stock and Two Smoking Barrels.

What can I say about Norbit. It's racist and dumb film. I've heard stories that kurkkuharja's roommate likes this film...
Tumppi's rating:
People who added this item 137 Average listal rating (80 ratings) 6.6 IMDB Rating 4.5
Samurai Cop (1991)
Best of the best. This film has everything. I should watch this every week.
Tumppi's rating:
People who added this item 9 Average listal rating (6 ratings) 5.5 IMDB Rating 4.1
I watched this because Samurai Cop is best of the best. Amir is my new favorite director and Z'Dar is fucking tough guy. Z'Dar's head looks like toast and swollen Ronn Mosses cross-breeding. Shit happend in this film and we were drinking cheap beer. It is nice to be on vacation.
Tumppi's rating:
People who added this item 12 Average listal rating (10 ratings) 6.3 IMDB Rating 5.6
Pets (1975)
Username Kurkkuharja thought this was bad. So, I guess it was bad? The picture quality was shitty, or otherwise nothing exciting happened. The only reason to watch this is the director's name, which is Nussbaum.
Tumppi's rating:
People who added this item 472 Average listal rating (335 ratings) 6.3 IMDB Rating 7
Jackass 3 (2010)
I think that pissing and farting to the other person's face is not funny.
Tumppi's rating:
People who added this item 3543 Average listal rating (2337 ratings) 7.7 IMDB Rating 7.9
Tämä viimeistään todisti minulle sen, että John Hughes oli perseestä.

Tumppi's rating:
People who added this item 261 Average listal rating (183 ratings) 5.4 IMDB Rating 5.6
Erehdyin luulemaan, että tämä palauttaisi elokuvan tason kasarille, mutta kuinka väärässä olinkaan. Tosiaan tässä on yritetty tuoda takaisin sitä hekumaa, joka ensimmäisessä Child’s Playssa aikanaan oli. Tässä ei kuitenkaan onnistuta, koska vanhoja aikoja ei voi saada takasin, esimerkkinä voisi mainita Stallonen uusimmat elokuvat. Yksi sana kiteyttää Curse of Chuckyn parhaiten ja se on tylsä. Elokuva on niin vitun tylsää seurattavaa, etteivät edes muutamat onnistuneet kohtaukset jaksa enää säväyttää. Lisäksi tässä oli lesboilua, The Thingin musat ja viittauksia siihen, että uusi seitsemäs Child’s Play on tulossa. Tosin tämä vei kaiken mielenkiinnon sarjalta.
Tumppi's rating:
People who added this item 673 Average listal rating (445 ratings) 4.4 IMDB Rating 4.8
Miksi tämä on monien mielestä huono?

En hyväksy selityksiä, koska tämä on hyvä. Aluksi voisi sanoa, ettei tässäkään leffassa Chuckya tuoda takaisin millään järkevällä tavalla, mutta eikö ole pääasia, että tuodaan? Saadaan lisää näitä kaikkien rakastamia leffoja. Juoni on muutenkin ihan vitun omituinen. Jennifer Tilly esittää itseään ja Redman haluaa ohjata elokuvan Neitsyt Mariasta. Chucky runkkaa purkkiin, Redmanin suolet lentävät lattialle ja metaelokuvatasolla tämä on törkeän hölmöä sekä viihdyttävää settiä.
Tumppi's rating:
People who added this item 1154 Average listal rating (716 ratings) 5 IMDB Rating 5.5
Hävyttömän aliarvostettu Ronny Yu palauttaa sarjan oikeille raiteille ja tekee samalla parhaan jatko-osan. Miten tämän sanoisi, tässä vaiheessa koko touhu menee jo totaalisen campin puolelle. Honkkariohjaajan tuominen puikkoihin tuo lisää hidastuksia, räjähdyksiä ja sekoilua. Toimii! Huumori on kökköä, mutta naurattaa juuri siksi. Vitsit ovat tasoa nuket panevat, höhö.
Tumppi's rating:
People who added this item 573 Average listal rating (387 ratings) 5 IMDB Rating 5.1
Ja taas mennään: Chuckky is back!

Tälläkin kertaa Charles Lee Rayn sielu palaa takaisin typerällä tavalla, mutta kuten sanoin, ei se haittaa. Joka tapauksessa tämä oli varmaan koko sarjan kehnoin osa. Chucky iskee silmänsä keharinekruun, joka jostain syystä ei yhtään kyseenalaista puhuvan nuken ”piilotetaan sielu” –leikkiä. Muutenkin koko armeijatouhu on vain vammaista vammaa. Loppukohtaus tivolissa vähän piristää menoa, muttei tee tästä kuitenkaan hyvää leffaa.
Tumppi's rating:
People who added this item 734 Average listal rating (504 ratings) 5.5 IMDB Rating 5.8
Tämän näkemisestä oli varmaan kuusi tai kahdeksan vuotta, joten rewatch oli ihan paikallaan. Edelliset pisteeni olivat 4/5! Ei tämä ihan niin hyvä ollut, mutta teoriassa ihan hyvä jatko-osa, johon Mancini on ujuttanut alkuperäisen kässärin elementtejä. Kuten loppukohtauksen lelutehtaalla, joka on mukavaa splattaamista, vaikka eletäänkin post-kasaria. On myös ihailtavaa huomata, että jo toisen osan kohdalla Chucky tuodaan takaisin listimään jengiä ihan vitun vammaisella tavalla, jossa ei ole oikeastaan mitään järkeä. Toisaalta pitääkö näissä ollakaan mitään tolkkua, kun puhutaan tappajanukesta?
Tumppi's rating:
People who added this item 1228 Average listal rating (851 ratings) 6.2 IMDB Rating 6.6
Child's Play (1988)
Yritänpä näistä sanoa muutaman sanasen. En kylläkään tiedä miksi? Elikkä ajattelin pitää LOMA:n aluksi maratonin, joka käsittää kaikki Child's Playt.

Ensimmäinen osa on silmissäni edelleen hieno teos, joka ei ole menettänyt tehokkuuttaan. Dourif on äijä, voodoo-jutut upeita ja kasarimenoa on vitullinen määrä. Kasari korostuu sähkötehosteissa ja kohtauksessa, jossa nainen lentää hidastettuna ikkunan läpi. Aah!
Tumppi's rating:
PS. Ewokit on kivoja.

Tumppi's rating:
Pitänee todeta, enpä muuten ole tajunnutkaan Lucasin rakastaneen jo aikojen alusta asti kökköjäleikkauksia. Onneksi ne eivät kuitenkaan pilaa tätä kokemusta, vaikka olen edelleenkin sitä mieltä, että juomapeli olisi maailman paras idea.

Turha tästä on mitään muuta löpistä, koska kaikki tietävät jo kaiken.
Tumppi's rating:
Skidisti menee nostalgian ja sen piikkiin, että Revenge of the Shit -trilogia oli paskaa perseestä, että tämä on kovaa kamaa!

Kuitenkin tämä näyttää elokuvalta, vaikka Lucas ei mikään näyttelijäohjaaja olekaan. Efektit, lavasteet ja tunnelma ovat sata kertaa parempaa kuin yhdessäkään uudessa Tähtien Sodassa. Hauskaa myös huomata, ettei Lucas ole oikein onnistunut pitämään kässäripalettia kasassa, kun stoori on täynnä epäkohtia tai ainakin kummallisia muistinmenetyksiä. Muuta tästä ei pysty sanomaan. Seuraava elokuva on kaiketi se "paras kaikista", jos en väärin muista.
Tumppi's rating:
"Revenge of the Shit"

Nyt on "uusi" trilogia katsottu ja viinaa voisi juoda lisää. Tätä pidetään yleisesti hyvänä Tähtien Sotana, koska Vader ja niin edelleen. Minulla on teille uutisia: Samaa paskaa tämäkin on. Hayden ei osaa näytellä ja aina kun elokuva alkaa vaikuttaa kiinnostavalta, Lucas päättää leikata jonnekin Obi-Wanin CGI-seikkailuihin. Lopun "nouuuh!" huudahdus saa tämän tuntumaan enemmän parodialta kuin oikealta filmiltä. Kaiken kukkaraksi Lucas tuntunee rakastavan veikeitä leikkauksia, etenkin ympyrästä avautuvaa sellaista. Näitä nähdään lopussa aivan vitusti, joka sai minut miettimään mahdollista juomapeliä aiheen ympärille.
Tumppi's rating:
Hayden Christensen tuo maailman huonoin näyttelijä, joka tekee jokaisesta kohtauksesta vaivaannuttavan. Tarjolla on kaikille jotain. On romantiikkaa, on toimintaa, on jännitystä ja paskaa perseestä. HD-tason kuva paljastaa, että CGI on vielä rumempaa kuin aiemmin. Miten tähän on tultu?

En voi kuitenkaan ihan täysin vihata tätäkään. Tosin en tiedä miksi. Ehkä se johtui musiikeista, jotka toivat mieleen episodit IV-VI. Lisäksi tässä oli Christopher Lee hämmentyneenä lentämässä jollain vekottimella.

Join tämän aikana tulipallikolaa, joka oli naminamia.

Tumppi's rating:
Ajattelin tässä katsoa kaikki Tähtien Sodat kommenttien kera, koska se tuntui hyvältä idealta... nyt se ei enää tunnu siltä. Toisin sanoen, kuinka tuhota lapsuus kahdessa tunnissa. Episodi 1 oli 90-luvun lopussa allekirjoittaneelle jonkinlainen megatapaus, jonka näkemistä odotin kuola valuen. Silloin sokeana ja vähemmän tietämättömänä ihastuin elokuvaan ja katsoin sen lukuisia kertoja Virosta ostetulta piraattikasetilta.

Nyt 15 vuotta myöhemmin samaa hekumaa ei enää ole ja näen sen kaiken, jota ihmiset ovat tässä alusta asti vihanneet. Lucasin ohjaus on järkyttävän huonoa, tarinankerronta on tökkivää ja CGI on rumaa (vaikka ehkä aikaansa nähden ihan hyvää). En myöskään ole alkuperäisen trilogian suurin fani, koska se ei oikeastaan ole aikakauteni tuote. Olin silloin vielä pilke silmäkulmassa. Toki ne elokuvat on nähty lukuisia kertoja (tosin Lucasin 90-luvun raiskauksina) ja ovat miljoona valovuotta tätä pökälettä edellä.

PS. Ja voi vittu Jar Jar Binks oli muuten perseestä!

Tumppi's rating:
People who added this item 43 Average listal rating (35 ratings) 4.5 IMDB Rating 6.2
Kulman pojat (2012)
Elokuvan käsikirjoittajalla on valtava peniskauteus. Pippeli siellä, pippeli täällä, jalkapalloa voi pelata säällä kuin säällä. Muistakaa myös, että on ok olla homo, jos omistat hervottoman slerban.
Tumppi's rating:
Katsoin jotain vihaa, koska väsytti. Taisin nukahtaa lopussa, mutta onneksi sitä ennen oli jo opittu elämästä ja eläimistä. Muistakaa, että Michael Jordania ei valittu oman lukionsa koripallojengiin. Miten se liittyy mihinkään? Eihän tämä ole Space Jam?
Tumppi's rating:
Olenko tullut hulluksi vai enkö tiedä mistään mitään? Eli anteeksi mitä vittua contact ratings!

Tässähän oli kunnon meno. Etenkin lopussa mentiin vitun kovaa ja viimeinen puolituntia oli huikeaa elävää kuvaa. Ninjat luistelivat jäällä, sitten pahis ampuu armotta kaksi pikku tyttöä konekiväärillä, hiiret vievät dynamiittia telttaan, joka räjähtää, palava mies juoksee teltasta ulos... Eli edelleen, miten tämä on paskaa?

Tämän jälkeen vielä vedetään viimeinen ninjataistelu koivikossa, jossa paha saa palkkansa räjähtämällä tuusan nuuskaksi.Mitä DVD-julkaisuun tulee, niin tuntuu, että heittotähdet oli leikattu pois, mutta lapsen tappaminen on ihan ok.
Tumppi's rating:
People who added this item 3920 Average listal rating (2443 ratings) 8.2 IMDB Rating 8.4
Katsoin tästä redux-version, koska sellainen julkaisu minulla tästä on.

Aiempia muistikuvia parempaa settiähän tämä oli, mutta hiukan oli tietysti ylipituutta ja turhaa kestoa. Tämäkin varmaan johtui vain tästä pidemmästä versiosta, joka ei sisällöllisesti kuitenkaan tuonnut elokuvaan juuri mitään lisäarvoa.

Our motto is:
"Do you know that 'if' is the middle word in life?
Tumppi's rating:
People who added this item 306 Average listal rating (211 ratings) 6.3 IMDB Rating 5.9
Katson näemmä tämän aina silloin kun olen flunssan kourissa. Edellisestä näkemästä oli varmaankin sellainen viisitoista vuotta tai enemmän. Joka tapauksessa nyt nauratti ja aivan vitusti. Tosiaan silloin viime kerralla en kiinnittänyt niin paljon huomiota siihen, kuinka räkeä ripoff tämä todellisuudessa on. Olin vain mehuissa Leen ja Kareemin mätkintäkohtauksesta elokuvan loppupuolella. Ja olihan se edelleen aivan huikea. Katso jos pidät muuten vain huonoista elokuvista, mutta älä sitten katso jos et pidä huonoista elokuvista.
Tumppi's rating:
Elokuvassa Saturnuksen renkaat saavat miehen sulamaan. Katso, jos pidät sulavista miehistä. Älä katso, jos et pidä sulavista miehistä.

Tumppi's rating:
People who added this item 62 Average listal rating (44 ratings) 5.8 IMDB Rating 6.4
Road North (2012)
Tumppi's rating:
People who added this item 152 Average listal rating (86 ratings) 6.5 IMDB Rating 6.5
Rumaakin rumempi Ninetto nauratti niin vitusti, koska hän rikkoi kananmunia, leikki Chaplinia ja lauloi iloisesti.Lopussa paholaiset piereskelivät suolistaan ihmisiä ja harrastivat sodomiaa.

Tumppi's rating:
People who added this item 18 Average listal rating (12 ratings) 4.5 IMDB Rating 4.6
Donner Pass (2011)
Tästä elokuvasta olisi kenties voinut tulla napakymppi toisella ohjaajalla ja näyttelijöillä. Jenkit tekevät elokuvia jenkkien tyyliin.
Tumppi's rating:
People who added this item 68 Average listal rating (53 ratings) 6.2 IMDB Rating 7.2
Kyllä tämä oli oikeasti paskaa, sillä Metallican keikan ympärille kehitelty juoni oli tylsä ja järjetön. Tosin ei se järjellisenäkään olisi paljon paremmaksi muuttunut. En voi kuitenkaan antaa tälle yhtä tähteä, koska olen vanha fanipoika ja osassa biiseistä on edelleen hyvät sanat, jotka tulivat paremmin esille tekstitettynä.Mutta joo, taidanpa kuitenkin katsoa tähän perään jonkun oikean keikkataltioinnin, vaikka Manic Street Preachersilta. Ainakaan se ei ole kiiltokuvamainen bändin egon kasvattelu, vaan rehellinen poliittinen manifesti Kuubassa. Metallicalla tuskin on sinne mitään asiaa ja vaikka olisikin, niin tuskin jätkiä kiinnostaisi lähteä soittamaan Castron väelle. Tällaista tällä kertaa...
Tumppi's rating:
People who added this item 3257 Average listal rating (2110 ratings) 8 IMDB Rating 8.6
Piu bella cosa pasgam:

Tumppi's rating:
Nyt oli sikailua ilman Tromaa. Elikkä verta ei roisku alvariinsa, mutta törkyä tässä silti oli yllin kyllin. Poliisi myy huumeita, jotka on piilotettu kuolleisiin rottiin, toinen poliisi tahtoo nähdä hyvännäköisen muijan tissit ja uhkaa tätä aseella, ja kolmatta poliisia vedettiin hanuriin homopornolehden kuvauksissa. Metaelokuvana paukutteleva Dupieux'n kolmas on oikeastaan ihan kiva leffa poliisien korruptoituneisuudesta, vaikkei se Wrongin tasolle ylläkään. Musat olivat edelleen hyvää kamaa, varmasti sellaista, josta nimimerkki Tom Henry pitää.
Tumppi's rating:
People who added this item 139 Average listal rating (61 ratings) 6.9 IMDB Rating 6.3
Wrong (2012)
Melkoinen harppaus eteenpäin herra Dupieux'lta, sillä tämä oli oikeasti jo kiinnostava filmi. Dolphin Paul-koira karkaa, jonka seurauksena Dolph tulee tosi surulliseksi. Tämän jälkeen tarina hiihtelee jossain Jonzen ja Gondryn elokuvien välimaastossa, ollen kuitenkin täysin itsenäinen teos. Aah... elokuvan surrealistiset otokset ja kummallisuus olivat silmille varsinaista iloa ja huumori toimivaa. Pidin kovasti, todella kovasti.
Tumppi's rating:
People who added this item 404 Average listal rating (241 ratings) 5.7 IMDB Rating 5.7
Odotan edelleen nimimerkki Tom Henryn arvostelua, jonka olisi tarkoitus ilmestyä elokuvalehti Laajakuvassa. Sen valmistumisen odottaminen oli melkein yhtä jännää kuin tämän katsominen. Rubber on metaelokuva, jossa rengas tappaa eläimiä ja ihmisiä, katsoo telkkaria ja tappaa lisää ihmisiä. Tätä seuraa kiikareilla yleisö, joka myrkytetään. Lopussa rengas tapetaan ja "hänestä", Robertista, tulee tappajakolmipyöräinen.

Missään ei ole tolkkua, mutta musiikit olivat ihan kivaa kuunneltavaa.
Tumppi's rating:
Load more items (2 more in this list)

Koska olen pidempään ollut kirjoittamatta ja se on loukannut nimimerkki Kurkkuharjaa syvästi, päätin pistää uuden listan pystyyn, jossa on joistakin katsotuista elokuvista kommentti.

Added to
Related lists

My Anime List
8 item list by Peter
19 votes 1 comment
35 From 2: My Favorite Films From 2002
35 item list by The Mighty Celestial
6 votes 2 comments
20 From 70. My Favorite Films From The Year 1970
20 item list by The Mighty Celestial
13 votes 2 comments
20 From 71: My Favorite Movies Of 1971
20 item list by The Mighty Celestial
9 votes 3 comments
20 From 77: My Favorite Films Of 1977
20 item list by The Mighty Celestial
5 votes 3 comments
35 From 00: My Favorite Films From The Year 2000
35 item list by The Mighty Celestial
6 votes 1 comment
35 From 3: My Favorite Films From 2003
35 item list by The Mighty Celestial
6 votes 2 comments
35 From 1: My Favorite Films From 2001
35 item list by The Mighty Celestial
5 votes 1 comment
20 From 72: My Favorite Films Of 1972
20 item list by The Mighty Celestial
9 votes 2 comments

View more top voted lists

People who voted for this also voted forMore lists from Tumppi