Explore
 Lists  Reviews  Images  Update feed
Categories
MoviesTV ShowsMusicBooksGamesDVDs/Blu-RayPeopleArt & DesignPlacesWeb TV & PodcastsToys & CollectiblesComic Book SeriesBeautyAnimals   View more categories »
Listal logo
Avatar
Added by Tumppi on 27 May 2012 08:50
488 Views No comments
8
vote

JCVD -projekti osa 3

Sort by: Showing 10 items
Decade: Rating: List Type:
People who added this item 190 Average listal rating (135 ratings) 5.2 IMDB Rating 5.6
Ensimmäinen elokuva takana. Tässä leffassa Damme on vankilaan tuomittu rikollinen, joka onnistuu karkaamaan vankilabussista. Hän leiriytyy lähelle pientä farmia, jonka omistaa miehensä menettänyt vaimo. Naisen lapset kiintyvät Dammeen, kun näkevät tämän järkyttävän kokoisen peniksen. Tästä heitetään sitten läppää ruokapöydässä. Samaan aikaan pahat miehet suunnittelevat golf-kentän rakentamista alueelle. Damme ei tästä tykkää, koska se tarkoittaa, että kaikkien farmin asukkaiden tilat poltetaan.

Perussettiä heti tähän alkuun. Kaikki oli ihan vitun ysäriä!

Tumppi's rating:
Rate:
Watched Wanted Custom
People who added this item 218 Average listal rating (158 ratings) 5.3 IMDB Rating 5.5
Maximum Risk (1996)
Kuinkakohan mones kerta tämä on, kun Dammella on kauan kadoksissa ollut kaksoisveli?

Varmaan aika vitun mones, ja leffan taso on heikko. Tämä oli just niitä leffoja, joissa honkkariohjaaja ajetaan sisään Hollywoodin tuotantomyllyyn. Lam tavallaan ohjaa kaikki toimintakohtaukset ihan taitavasti, mutta Dammen valtava pallinaama on lähes kokoajan vain tiellä. Tällä kertaa Damme ei edes vammaile tarpeeksi paljon, jotta tällä olisi jotain huumoriarvoa.

Tumppi's rating:
Rate:
Watched Wanted Custom
People who added this item 219 Average listal rating (153 ratings) 4.9 IMDB Rating 5.4
Damme on ylpeä nyrkkeilijä, joka ei suostu huijaamaan vedonlyönnin takia. Mafia suuttuu ja hänen kaveri tapetaan. Sitten liitytään legioonaan, jossa kaikki on aivan vitun kovaa, kun vaatteet pestään saippualla. Siellä Damme oppii elämästä sekä saa uusia ystäviä. Hän myös muistaa kertoa neekerille, että kaikkia sorretaan tasavertaisesti. Lopussa räjäytetään paljon vanhoja rauniota. Kaikki Dammen kaverit delaavat. Ihan saatanan eeppistä!

Tumppi's rating:
Rate:
Watched Wanted Custom
People who added this item 265 Average listal rating (178 ratings) 4.3 IMDB Rating 4.1
Ööh... mitähän vittua tämä oli? Dammesta on tullut ihminen, ja koko edellisen leffan juoni on vain pieni muisto. Missään ei ole mitään vitun järkeä, mutta tässä räjähtelee aivan törkeästi. Se on upeaa ja tekee tästä toimintaelokuvan.

Tumppi's rating:
Rate:
Watched Wanted Custom
People who added this item 85 Average listal rating (54 ratings) 4.3 IMDB Rating 3.9
Nyt ollaan sellaisen paskan äärellä, että oksat vittuun ja halleluujaa. Tämä menee helposti paskinpien leffojen joukkoon, mitä olen ikinä nähnyt. Damme ajaa prätkällä liikkuvan junan päällä, ja koko helvetin touhusta ei saa mitään selvää. Leffa on täynnä aivan saatanan rumaa CGI:tä ja joka ikinen räjähdys on rumin koskaan näkemäni.

Ai niin... Junassa oli myös tappava virus, joka ei kuitenkaan tappanut ketään.

Tumppi's rating:
Rate:
Watched Wanted Custom
Olipahan tylsä leffa. Damme joutuu keskelle sissisotaa, jossa jonkun itäblokin maan pressan henkeä uhataan. Elokuva on ajanhermolla, mutta on silti aivan helvetin perseestä. Tässä ei vain yksinkertaisesti tapahdu mitään. Dammekaan ei perseile tai tee yhtään mitään. Plussaa täytyy antaa kuitenkin siitä, että tämä näytti elokuvalta. Toisin kuin tuo edellinen Derailed.

Tumppi's rating:
Rate:
Watched Wanted Custom
Damme suojelee jotain entistä nyrkkeilijää. Leffassa vilisee cooleja ghettoneekereitä, jotka pitävät asetta poikittain kädessä. Sikäli tämä oli kuitenkin hyvä parannus edelliseen, että tässä oli sentään yksi hyvä tappelukohtaus. Muuten tämä oli kyllä aivan liian pitkää paskaa, jotta tätä jaksaisi koskaan katsoa uudestaan.

Tumppi's rating:
Rate:
Watched Wanted Custom
People who added this item 96 Average listal rating (67 ratings) 5.5 IMDB Rating 6
Until Death (2007)
Tämä oli jopa melkein hyvä leffa. Ehkäpä Dammen 2000-luvun parhaimmistoa. Damme on huumeosaston poliisi, joka naukkailee vähän kovia aineita suoneen. Pieleen menneen keikan jälkeen hän vaipuu koomaan, josta herättyään, kosto on ainoa vaihtoehto. Toiminta on saatu näyttämään hyvältä ja väkivaltaviihteenä tämä meneekin oikein maukkaasti alas. Myös sellaista pientä pilkettä on ollut silmäkulmissa, jota Dammen parhaissa ysärileffoissa oli aikanaan.

Tumppi's rating:
Rate:
Watched Wanted Custom
Dolpha ja Damme ottavat snadisti yhteen elokuvan loppupuolella, muuten leffa oli kyllä aivan vitun tylsää settiä. Alussa ei oikein tapahdu mitään, eikä mikään kiinnosta paskaakaan. Lopussa räjähtelee paljon ja taustalla kuuluu tukkakauhusta tuttuja säikyttelyääniä. En kyllä tajua miksi? Vertakin tässä oli, mutta paska mikä paska. Miksi näitä leffoja tuotetaan itäblokissa?

Tumppi's rating:
Rate:
Watched Wanted Custom
People who added this item 130 Average listal rating (85 ratings) 5.4 IMDB Rating 6.2
Kiva, kiitti, ja hei!

Venäläinen mies oli dubannut kaikki äänet. Jaksoin katsoa ehkä kaks minuuttia. Se siitä sitten. Tavallaan katsoin kymmenen leffaa, jos No Retreat, No Surrender lasketaan mukaan. Olen niin vitun perseestä, että en jaksa enää.
Tumppi's rating:
Rate:
Watched Wanted Custom

Kesä on täällä... ja minä katson Dammea. Sama juttu kuin viime vuonna.

Added to
Related lists

JCVD -projekti osa 2
10 item list by Tumppi
8 votes
JCVD -projekti osa 4
9 item list by Tumppi
6 votes 1 comment
JCVD -projekti
10 item list by Tumppi
22 votes 5 comments
JCVD: Movies i have seen.
40 item list by Aprakadabra
3 votes
JCVD & Scott Adkins Friends or Foes?
4 item list by BAMF
5 votes
Tapani Maskula - 5 tähteä
160 item list by Mustanaamio7
35 votes 30 comments
Watched in 2015
312 item list by Nosoki
64 votes
Top 10 Jean-Claude Van Damme Movies!
10 item list by Exclusive
4 votes 1 comment
Christmas holidays Film Project
30 item list by Ruisperkele
21 votes
2014 - Movies
110 item list by Skywave
16 votes

View more top voted lists

People who voted for this also voted for


More lists from Tumppi