Explore
 Lists  Reviews  Images  Update feed
Categories
MoviesTV ShowsMusicBooksGamesDVDs/Blu-RayPeopleArt & DesignPlacesWeb TV & PodcastsToys & CollectiblesComic Book SeriesBeautyAnimals   View more categories »
Listal logo
18
vote
1047 Views    Share:

Pelejäjä

Game list created by Madmasa Avatar

Sort by: Showing 1-10 of 21
Rating: List Type:
Add items to section

2016

People who added this item 98 Average listal rating (54 ratings) 8 IMDB Rating 0
The Warriors - PlayStation 2
Rockstarin leima tässä näkyy ja tuntuu. Mustan huumorin sävytteinen, moraaliton väkivaltakaaostelu toimii naurettavuudessaan.
Madmasa's rating:
People who added this item 22 Average listal rating (18 ratings) 7.4 IMDB Rating 0
Hyper Light Drifter - PlayStation 4
Madmasa's rating:
People who added this item 29 Average listal rating (17 ratings) 6.5 IMDB Rating 0
Battlefield 1 - PlayStation 4
Moninpeliä on tullut hakattua kaveriporukalla tosi monta iltaa. Operations-pelimoodi mahdollistaa 64 pelaajan rähinän suht pienelläkin pelialueella, mikä on mun mielestä mainiota. Muodollisesti peli on huikean näköinen ja tuntuinen, enkä ainakaan itse osaa verrata tähän sisällytettyä sotakaaoksen tuntumaa mihinkään muuhun genren peliin.
Madmasa's rating:
People who added this item 31 Average listal rating (22 ratings) 7.8 IMDB Rating 0
Mankind Dividedin kahden läpipeluun jälkeen sanoisin, että Square Enix ja Eidos Montreal voisivat nakata konseptin roskiin ja pyrkiä tekemään jotain omaa tällä samalla scifi-muotilla. Jo siitä syystä, että alkuperäisen Deus Exin käsikirjoituksellinen ja tarinankerronnallinen nerokkuus eivät ole läsnä, eikä augmentaatioteeman kanssa kriiseily ja sen heijastaminen ajankohtaisiin tapahtumiin tule toimimaan, koska allegoriat on ihan vitun laimeita ja lähes pohjattomia.

Teknisesti peli on tosi hyvä.

Madmasa's rating:
People who added this item 47 Average listal rating (21 ratings) 7.6 IMDB Rating 0
Alien: Isolation - PlayStation 4
Jos osittainen putkimainen juokseminen (avaruusaluksessa sentään) ei häiritse, helvetin skarpit, cinemaattiset grafiikat panettavat, sekä ultimaattinen trial & error survival horror toimii sulle, niin Alien: Isolation voi olla viihdyttävä kokemus.

70-, ja 80-luvun putkinäyttöscifi dynaamisesti valaistussa nykypelissä toimii aivan liian hyvin. Äänimaailmasta on otettu tarpeellinen irti, sillä ympäristöä on välillä kuunneltava aika tarkkaan. Sniikatessa tennarit saattavat välillä natista ja armoton kolina kuuluu ilmastointikanavasta Xenomorphin ryskätessä. Otus näyttää myös suhteellisen kuumottavalta ja hyvin animoidulta.

Kontrollit ja tuntuma ovat erittäin paikallaan. Pääosin pelissä joutuu sniikkailemaan ja välttelemään vihollisia, mutta puolustautumisen varalta pelaaja voi craftata lootatuista esineistä putkipommeja, molotov cocktaileja, flashbangeja jne. Taktikointia mahdollistaa noisemakerit ja savupommit.

Kaikki oikeastaan toimii niin hyvin yhteen, ettei tästä keksi paljon pahaa sanottavaa. Pelattiin tämä kaverin kanssa läpi hard-vaikeustasolla, enkä itse tahdo ymmärtää pelin vaikeustason yleistä kritiikkiä. Ylipituudesta voisi tietty rokottaa ihan snadisti, sillä loppupuolella peli ei ehkä tarjoa yhtä paljon vaihtelua, vaikka ryminääkin on tiedossa.

Suosittelen myös mikrofonin liittämistä ohjaimeen/koneeseen, jolloin vihut triggeröityvät pelatessa päästetyistä äänistä.

Madmasa's rating:
People who added this item 21 Average listal rating (14 ratings) 6.4 IMDB Rating 0
Street Fighter V - PC Games
Street Fighter V:n julkaisu ja hinta on ihan munasta, koska ei tässä ole contenttia 59,90 euron edestä saatana. Mutta tappelupelinä ihan loistava siinä mielessä, että peli toimii aivan mahtavasti ja epäloogisesta näppäinraiskauksesta rankaistaan (toisin kuin esim Tekkeneissä). Netissä saa ihan täböö turpiinsa, jos ei ole oman hahmon tekniikat ja taktiikat hyvin hallussa.
Madmasa's rating:
People who added this item 10 Average listal rating (4 ratings) 8.8 IMDB Rating 0
Shovel Knight - PlayStation 4
Penskana Ducktalesit, Castlevaniat ja Megikset useasti läpi pelanneena tämä tuntui mulle alusta asti täydellisen sulavalta tasohyppelyltä. Pelattavuus, pelielementit, musiikit ja vaikeustasot on kohdallaan.
Madmasa's rating:
People who added this item 47 Average listal rating (37 ratings) 6.5 IMDB Rating 0
Broforce - PC Games
Madmasa's rating:
People who added this item 474 Average listal rating (420 ratings) 8 IMDB Rating 0
Tekken 3 - PlayStation
Madmasa's rating:
People who added this item 41 Average listal rating (29 ratings) 8.1 IMDB Rating 0
Rocket League - PC Games
Madmasa's rating:
Load more items (11 more in this list)

Tämmönen pelilista.

Added to
People who voted for this also voted for


More lists from Madmasa