Explore
 Lists  Reviews  Images  Update feed
Categories
MoviesTV ShowsMusicBooksGamesDVDs/Blu-RayPeopleArt & DesignPlacesWeb TV & PodcastsToys & CollectiblesComic Book SeriesBeautyAnimals   View more categories »
Listal logo
Avatar
Added by Tapio on 12 Jul 2016 09:02
222 Views
12
vote

Movie Diary 2016 (In Finnish)

Sort by: Showing 1-50 of 52
Decade: Rating: List Type:
People who added this item 294 Average listal rating (183 ratings) 6.3 IMDB Rating 6.6
Katsottu: 16.10.2016, Teatteri

Woody Allen tekee Woody Allen -elokuvan osa 172. Hollywoodin kulta-aikana kaikki näyttää kellertävältä, koska ennen vanhaan kaikkihan oli kellertävää. Jos Woody päättää olla näyttelemättä pääroolia elokuvassaan, hän voisi myös olla kirjoittamatta pääroolia itselleen. Kyllähän tämän nyt silti katsoo, mutta ei mitään uutta alla auringon. Gangsteripelleily huvitti.
Tapio's rating:
People who added this item 1226 Average listal rating (798 ratings) 8 IMDB Rating 8.2
Katsottu: 15.9.2016, DVD

Rewatch, ei muutoksia. Myöskin yksi Hitchcockin mestariteoksista, mutta Takaikkuna on temaattisesti mielenkiintoisempi, siinä missä tämä on enemmän suoraviivaisempi jännäri.
Tapio's rating:
People who added this item 2716 Average listal rating (1891 ratings) 8.5 IMDB Rating 8.5
Katsottu: 14.9.2016, DVD

Rewatch ****¬Ĺ - *****. Viime katselusta taitaa olla jotain kuusi vuotta, mutta on t√§m√§ kyll√§ edelleen elokuva.
Tapio's rating:
People who added this item 621 Average listal rating (395 ratings) 6.1 IMDB Rating 6.5
Katsottu: 10.9.2016, Digiboksi

Hyvällä tapaa tunnekylmä ja pessimistinen salaliittopööpöily, jossa jahdataan ihan vitun pahaa pankkijärjestöä. Pidin tästä enemmän kuin oletin.
Tapio's rating:
People who added this item 190 Average listal rating (100 ratings) 7.5 IMDB Rating 7.5
Katsottu: 13.8.2016, Digiboksi

Yllättävän hyvä kuvaus haalistuneen rakkauden avioliitosta. Jotkut kerronnalliset ratkaisut eivät toimi ja välillä elokuva tuntuu jumittuvan paikoilleen, mutta vaikeuksien kautta voittoon -paskalta säästytään. Arvostin myös, että tilanne esitetään elokuvassa hyvin aikuisesti, eikä siitä syytetä ketään, eikä siihen myöskään tarjota helppoja ratkaisuja.
Tapio's rating:
People who added this item 175 Average listal rating (100 ratings) 7.3 IMDB Rating 7.5
Katsottu: 31.7.2016, DVD

Preston Sturges yrittää parhaansa mukaan pilata oman elokuvansa todella raivostuttavan vammaisilla sivuhahmoilla ja hassuilla musiikkiefekteillä. Päänäyttelijöiden välinen karisma ja hyvä väärinkäsityssekoilu pelastaa onneksi leffan plussan puolelle.
Tapio's rating:
People who added this item 118 Average listal rating (62 ratings) 7.5 IMDB Rating 7.4
Katsottu: 31.7.2016, DVD

Barrymore ja Lombard vetävät aivan mielettömät roolit tässä ruuvipalloklassikossa, jolla kestää hieman aikaa käynnistyä, mutta loppua kohden mopo lähteekin sitten täysin käsistä ja meno alkaa olla aivan timanttia.
Tapio's rating:
People who added this item 26 Average listal rating (16 ratings) 7.3 IMDB Rating 7.5
Katsottu: 31.7.2016, Kirjaston DVD

Lainasin tämän koska sekoitin sen kirjastossa johonkin aivan toiseen elokuvaan, eli onhan tämä silti katsottava koska näin vaan mennään. Nättejä maisemia ja hyvää mustalaismystiikkaa ja -musiikkeja, mutta ei tämä nyt ihan hirveästi napannut. Loppuratkaisussa ei ole mitään järkeä.
Tapio's rating:
People who added this item 43 Average listal rating (24 ratings) 6.9 IMDB Rating 6.8
Katsottu: 29.7.2016, YLE Teema

Burt Lancaster haluaa kansalle kerrottavan ulkopolitiikasta, joten hän kaappaa käyttöönsä ohjussiilon ja kiristää Yhdysvaltain presidenttiä. Sisältää hihityttävää komentokeskushuolestumista ja varsin hyviä jännittäviä hetkiäkin, mutta on kokonaisuutena hieman epätasainen toimiakseen tämän paremmin. Split screenin käyttö on lähtenyt aivan käsistä, ja se repeilyttää hetkillä, jolloin toisessa kuvassa tapahtuu jotain, ja toisessa kuvataan vain Tärkeitä Herroja olemassa hyvin huolestuneita. Kaikilla muilla hetkillä se on lähinnä vaan häiritsevän perseestä.

Elokuvan enkkunimi on muuten todella hieno.
Tapio's rating:
People who added this item 28 Average listal rating (17 ratings) 6 IMDB Rating 0
Katsottu: 29.7.2016, DVD

Juuri niin yhdentekevän yksitoikkoista gangsteri-noiria, etten muista tästä viikon kuluttua enää mitään. Huonompi homma, että lähes kaikista omistamistani film noir -bokseista minulla on katsomatta enää juuri tällasia teoksia.
Tapio's rating:
People who added this item 185 Average listal rating (120 ratings) 7.7 IMDB Rating 7.6
Katsottu: 28.7.2016, DVD

Joojoo, ei ollut täyttä huutopaskaa, mutta en kyllä nauttinut tästä lainkaan, enkä näe mitään syytä antaa tämän parempia pisteitä. En ole koskaan pitänyt Marx-veljesten elokuvista, eikä tämä tuottanut poikkeusta kaavaan. Vitsit eivät ole hauskoja, muusta elokuvasta irralliset tanssi- ja laulukohtaukset eivät kiinnosta, ja Groucho Marx on täysin sietämätön. Muut veljeskatraan elokuvat ovat sentään armollisen lyhyitä kestäen vain hieman yli tunnin, tällä on kestoa melkein kaksi tuntia.
Tapio's rating:
People who added this item 492 Average listal rating (270 ratings) 7.3 IMDB Rating 7.5
The Class (2008)
Katsottu: 28.7.2016, Kirjaston DVD

Mursun alkupala on selkeä mestariteos jo siksi, ettei minun tehnyt mieli tutustuttaa jokaista luokan lasta nyrkkirautaan... Todella erinomainen kuvaus koulutusjärjestelmästä, murrosiästä ja monikulttuurisesta yhteiskunnasta ylipäätään. Elokuvan jokaista hahmoa ja tilannetta pystyy ymmärtämään, ja dokumentaarinen kuvaustapa toimii erinomaisesti.
Tapio's rating:
People who added this item 608 Average listal rating (369 ratings) 7.7 IMDB Rating 7.7
Katsottu: 27.7.2016, DVD

Rewatch, ei muutoksia. Uusintakatselullakin erittäin hyvin toiminutta vitsisarjatulta, joka repeilyttää useasti.
Tapio's rating:
Katsottu: 24.7.2016, PC

Kaksi erittäin komeaa jätkää tekevät esimerkillistä poliisityötä ja laittavat kaiken paskaksi. Sisältää varsin hihityttävää sikailua, kun tyypit esimerkiksi astelevat etsintäluvan kanssa sisään asuntoon, ja käyvät vuorotellen naimassa siellä asuvan naisen tytärtä. Moottoripyörällä ajellaan ja rikolliset saavat kaikki kuulan kalloon. Musiikkipuoli toimii myös hyvin.
Tapio's rating:
People who added this item 95 Average listal rating (67 ratings) 6.6 IMDB Rating 6.8
Katsottu: 24.7.2016, Kirjaston DVD

Todella iso pettymys. Lupaavasta lähtökohdasta ei saada aikaiseksi kunnon korkkarimeininkiä, vaan enimmäkseen elokuvassa on vain vanhoja herroja olemassa vanhoja. Veijarimeininki puuttuu. Musiikkivalinnat eivät toimi.
Tapio's rating:
People who added this item 112 Average listal rating (44 ratings) 7.9 IMDB Rating 7.8
Katsottu: 21.7.2016, PC

Erinomainen scifielokuva, joka pyyhkii kaikenmaailman Matrixeilla kyllä lattiaa. Kestoa on kolme ja puoli tuntia, mutta onnistui vangitsemaan itseni ruutuun aivan täysin. Alkupuolen paranoiat ovat parempia kuin loppu, jossa asioita ruvetaan mielestäni selittelemään vähän liikaa.
Tapio's rating:
People who added this item 26 Average listal rating (19 ratings) 6.7 IMDB Rating 6.5
San Quentin (1937)
Katsottu: 21.7.2016, DVD

Ihan okei vankilafilmi. Ei tästä muuta sanottavaa ole.
Tapio's rating:
People who added this item 158 Average listal rating (73 ratings) 7.3 IMDB Rating 7.6
Katsottu: 20.7.2016, YLE Areena

Näyttäviä kuvia sisältävä wuxia-klassikko, joka on ensimmäiset kaksi tuntia oikein katsottava, joskaan ei milloinkaan mestarillinen tai edes lähellä sitä. Pääjuonen lopputaistelun jälkeen elokuva jatkuu kuitenkin vielä 40 minuuttia, jolloin tapahtuu suunnanvaihdos ja uusia juonenkäänteitä, jota pohjustetaan aiemmassa elokuvassa erittäin heikosti tai ei ollenkaan. Tämä ei ole hyvää elokuvantekoa eivätkä viimeiset 40 minsaa tuo leffaan oikeasti mitään lisää. YLE:n näyttämä versio elokuvasta oli kyllä kuvanlaadultaan täyttä perseripulia, mikä harmittaa, koska esimerkiksi MoC:an julkaisema uusi masterointi tästä näyttää upealta.
Tapio's rating:
People who added this item 4 Average listal rating (3 ratings) 5.3 IMDB Rating 6.4
Katsottu: 20.7.2016, PC

Fasupala-projektin viimeinen elokuva sisältää 90 minuuttia satunnaisia segmenttejä filmatuista teatteriesityksistä, joiden päälle Fassbinderin kertojaääni siteeraa Antonin Artaudin esseitä. Kiinnostuskissa kehräsi aika kovaa.
Tapio's rating:
Katsottu: 19.7.2016, PC

Lisää filmattua teatteria Fassbinderiltä. Pelkästään naisnäyttelijöitä sisältävä täysin mielisairas elokuva, joka kuvaa yläluokkaisten naisten ystäväpiiriä, jossa lähestulkoon kaikki hahmot ovat opportunistista ja tunnekylmää "social climber" -ihmispaskaa. Avioliitto on tapa saada hyvä sosiaalinen status, lapsia tehdään, jotta avioero olisi hankalampi miehelle, ja omaa asemaa pönkitetään lähinnä juoruilemalla ja puukottamalla muita selkään. Todella röyhkeä tapaus.
Tapio's rating:
People who added this item 87 Average listal rating (42 ratings) 6.5 IMDB Rating 7.4
Katsottu: 19.7.2016, DVD

Liian lapsellista koheltamista sisältävä höttökomedia, jossa köyhä taiteilija voittaa lotossa miljoonan, mutta hukkaa kupongin. En pitänyt tästä René Clairin klassikosta laisinkaan, se tuntui lähinnä sisältävän monia elementtejä, jotka on toteutettu muissa elokuvissa paljon paremmin kuin tässä.
Tapio's rating:
People who added this item 34 Average listal rating (15 ratings) 7.5 IMDB Rating 7.2
Katsottu: 19.7.2016, DVD

Rahan ja statuksen vuoksi miehensä kanssa naimisiin mennyt nainen tapaa vanhan rakastajansa, ja päätyy hänen kanssaan salasuhteeseen. Tästä päädytään kolmiodraamailuun ja sitten pohditaan, että kumpi onkaan tärkeämpää, raha vai aito rakkaus. Ihan katsottava rakkausdraama, joka kärsii siitä, että sen aihe on täysin puhkikulutettu elokuvataiteen saralla. Homma etenee ennalta-arvattavia kaavoja pitkin ja tarinan opetus shokeeraa juuri niin paljon kuin varmaan osaatte arvatakin. Plussaa kuitenkin siitä, ettei tilanteen selvittämisessä ole päädytty liian kliseisiin ja helppoihin ratkaisuihin.
Tapio's rating:
People who added this item 424 Average listal rating (244 ratings) 7.5 IMDB Rating 7.5
Katsottu: 18.7.2016, DVD

Ihan kiva musikaalitolloilu, jonka sanoma on, että St. Louis on maailman paras paikka asua. Sisältää myös tyylikkäimmän kosinnan missään elokuvassa koskaan.
Tapio's rating:
People who added this item 156 Average listal rating (84 ratings) 6.8 IMDB Rating 6.8
Querelle (1982)
Katsottu: 18.7.2016, YLE Areena

Fassbinderin viimeiseksi jäänyt elokuva on kyllä aivan uskomattoman huono, vaikka sen erittäin tyylitelty miljöö miellyttääkin. Pääosan jäätävä pallinaama Brad Davis ja korni dialogi tekevät elokuvasta usein tahattoman koomisen. Muutenkin täyttä campia oleva filmi yrittää kuitenkin olla vakavasti otettava, ja lopputulos on lähinnä pökerryttävän typerä. Kertojaääni ja välillä ruutuun tulevat tekstilainaukset eivät myöskään toimi ollenkaan.
Tapio's rating:
People who added this item 4 Average listal rating (3 ratings) 5.7 IMDB Rating 6.9
Katsottu: 17.7.2016, PC

Visuaalisesti kiva, mutta muuten todella puiseva Ibsenin nukkekodin filmatisointi. Fassbinder on käsitellyt samoja teemoja muissa elokuvissaan paljon terävämmin ja mielenkiintoisemmin.
Tapio's rating:
People who added this item 325 Average listal rating (235 ratings) 7.4 IMDB Rating 7.6
Katsottu: 17.7.2016, DVD

Rewatch **** - *****. Krapulassa uusintakatseltuna tämä aivan huikea korkkarin ja poikain seikkailun yhdistelmä toimi niin hyvin, että pisteet nousevat täysiin. Clint Eastwood ja kaverit käyvät varastamassa natsikultaa ja vähän vapauttavat Ranskaa siinä samalla. Donald Sutherland ei pidä negatiivisista aalloista.
Tapio's rating:
People who added this item 10 Average listal rating (5 ratings) 7.2 IMDB Rating 7
Katsottu: 15.7.2016, PC

Hyvin kieroutunut parisuhdedraama, jossa hiirimäisen ja helposti manipuloitavissa olevan miehen elämä tuhoutuu täysin, kun hänen vaimonsa alkaa pettää häntä toisen kylänmiehen kanssa. Vaimon motiivit tähän ovat epäselviä, hän selkeästi rakastaa miestään, mutta samalla halveksuu tämän munattomuutta. Mies taas on käytännössä tietoinen vaimonsa puuhista, mutta antaa itsensä silti tulla nöyryytetyksi.
Tapio's rating:
People who added this item 180 Average listal rating (87 ratings) 7.8 IMDB Rating 7.7
Katsottu: 15.7.2016, DVD

Sisällissodan aikana kaksi naista joutuvat samuraiden raiskaamiksi ja tappamiksi, mutta palaavat kuolemansa jälkeen vainoamaan kaikkia samuraita vampyyrikissakummitus-henkinä. Alkuun huonolla tapaa vanhentuneelta kauhuelokuvalta vaikuttanut filmi saa uusia sävyjä ja sisältöä, kun tapausta lähetetään tutkimaan sodasta palannut samurai, joka on toisen murhatun naisen aviomies - ja vanhemman naisen poika. Sumukone on ollut runsaassa käytössä ja leffa näyttää komealta.
Tapio's rating:
People who added this item 43 Average listal rating (22 ratings) 7.5 IMDB Rating 7.3
Katsottu: 15.7.2016, DVD

Kovaotteinen rikoselokuva, jossa seurataan huumeiden salakuljetusoperaation etenemistä San Franciscossa sekä rikollisten että tapausta tutkivien poliisien näkökulmasta. Molempien tarinoiden kuljettaminen samanaikaisesti toimii hyvin ja elokuva on varsin jännittävä.
Tapio's rating:
Katsottu: 14.7.2016, PC

Vahva naiselokuva itsenäistymään alkavasta kotivaimosta, jota kaikki elokuvan miehet halveksuvat, sillä heidän maailmassaan naisen on oltava vain edustava koriste-esine, jolla ei voi olla omia ajatuksia. Tätä mieltä ovat valitettavasti myös elokuvan harvat naishahmot. Olisi ansainnut korkeammat pisteet, mutta teatterilavalla kuvatun elokuvan useissa kohtauksissa hahmojen takana on pyörimässä backprojectionina punertavia luontokuvia auringonlaskusta ja -noususta sekä vedestä. Visuaalisella puolella elokuva on välillä siis aivan vieraannuttavan ruma, enkä pystynyt ymmärtämään tämän ratkaisun funktiota sitten ollenkaan.
Tapio's rating:
People who added this item 191 Average listal rating (76 ratings) 7.9 IMDB Rating 8
Katsottu: 14.7.2016, DVD

Nuoret sisarukset karkaavat äitinsä luota Ateenasta ja yrittävät matkustaa Saksaan, sillä lasten äiti on valehdellut heidän isänsä työskentelevän siellä. Todellisuudessa molemmat lapset ovat yhden illan juttujen tuotoksia, ja äiti on selittänyt tämän valheen välttääkseen kertomasta totuutta. Alkaa matka, jonka aikana lapset kohtaavat maailman välinpitämättömyyden ja oman lapsuudensa lopun. Ainoa helpotus saapuu heitä matkallaan monesti auttavan nuoren miehen muodossa. Mies on heitä vanhempi, mutta samalla yhtä lailla hukassa kuin nuoret lapsetkin. He kaikki tuntuvat etsivän elämäänsä kolkkona ja kylmänä kuvatusta maailmasta jotain, mitä ei ole edes olemassa.
Tapio's rating:
People who added this item 5 Average listal rating (3 ratings) 5.7 IMDB Rating 6.3
Katsottu: 13.7.2016, PC

Televisionäytelmässä Fassbinder kuvaa puisevasti näetteleviä ihmisiä teatterilavalla, jossa ei heidän lisäkseen ole muuta kuin tuoleja. Olisin halunnut pitää tästä enemmän, sillä lähtökohta on hyvällä tapaa todella kuiva. Harmi vain, että elokuvassa käydyt keskustelut eivät pidä sisällään mitään kovin mielenkiintoista, vaan ne tuntuvat keskittyvän pelkästään hahmojen välisiin raha-asioiden selvittelyyn.
Tapio's rating:
People who added this item 6 Average listal rating (2 ratings) 6.5 IMDB Rating 7.1
Katsottu: 12.7.2016, PC

Fassbinderin jämätöistä koostuvan miniprojektin käyntiin polkaiseva filmi oli varsin kieroutunut kuvaus 14-vuotiaan tytön ja 19-vuotiaan pojan välisestä romanssista. Vanhoilliset vanhemmat eivät voi hyväksyä tyttärensä aikuistumista, ja isä tokaiseekin, että natsien aikana asiat olivat hyvin, koska tuollaiset tyypit olisi heitetty keskitysleirille. Tilanteen ratkaisemisessa turvaudutaan lopulta äärimmäisiin keinoihin, ja meno yltyy varsin ilkeäksi.
Tapio's rating:
People who added this item 222 Average listal rating (136 ratings) 7.3 IMDB Rating 7.2
Katsottu: 12.7.2016, DVD

Hyvällä tapaa pimeä filmi, jossa USA:n sisällissodassa haavoittunut Clint Eastwoodin esittämä jenkkisotilas selviää rintamalta hengissä, koska 12-vuotias tyttökoulun oppilas auttaa hänet koululleen. Haavojensa parantuessa sekä tyttökoulun opettajat että oppilaat alkavat himoita häntä, mikä aiheuttaa mustasukkaisuutta ja kateutta. Asetelmasta kytevä pervoilu repeilyttää suuresti, mutta siitä yritetään huonossa mielessä saada aikaiseksi liikaa oikeaa elokuvaa eikä jotain Russ Meyeriä.
Tapio's rating:
People who added this item 34 Average listal rating (17 ratings) 6.9 IMDB Rating 6.3
Love Nest (1951)
Katsottu: 11.7.2016, DVD

Todella mielenkiinnottomasti alkava elokuva parantaa loppua kohden, kun mukaan saadaan huvittavaa väärinkäsityshassuttelua ja pari hyvää vitsiä. Repeilin myös sille, että alkuun tarinan konnalta vaikuttanut herrasmieshurmuri, joka saa elantonsa huijaamalla rikkaita naisia, osoittautuukin hyväksi tyypiksi. Elokuvassa on jopa kohtaus, jossa hän perustelee, miksi rahojen huijaaminen heiltä on moraalisesti oikein. Jättää loputtuaan hyvän fiiliksen, mutta ei tätä tämän enempää kyllä voi silti arvostaa.
Tapio's rating:
People who added this item 35 Average listal rating (19 ratings) 6.1 IMDB Rating 7
Katsottu: 9.7.2016, DVD (MIITTI)

Rewatch, ei muutoksia. Itselleni miitin viimeiseksi jääneenä elokuvana katsottiin noiria, jonka olin nähnyt aiemmin, mutta en muistanut tästä yhtään mitään. Rewatchin yhteydessä muistin selkeästi, miksi en muistanut tästä yhtään mitään.
Tapio's rating:
People who added this item 9 Average listal rating (5 ratings) 4.8 IMDB Rating 4.7
Katsottu: 9.7.2016, PC (MIITTI)

Täysin katselukelvoton tekele, jonka tekijöillä ei ole ollut tippaakaan ammattitaitoa tai käsitystä siitä, miten elokuvaa kuuluu tehdä. Sanoin ennen miittiä, etten aio katsoa yhtäkään tietoisesti paskaa elokuvaa, enkä kyllä katsonutkaan, vaan pelasin tämän aikana kännykälläni.
Tapio's rating:
Katsottu: 9.7.2016, DVD (MIITTI)

Billy Zanen habitus nauratti. Muutoin tämä ei kyllä ollut laisinkaan minun palani kakkua.
Tapio's rating:
People who added this item 37 Average listal rating (19 ratings) 7.2 IMDB Rating 7.1
Privilege (1967)
Katsottu: 9.7.2016, DVD (MIITTI)

Juuri niin hienovarainen elokuva kuin Watkinsin Punishment Parkin perusteella osasin odottaa. Asioiden kärjistäminen äärimmilleen toimii ja siitä aiheutuva absurdius naurattaa.
Tapio's rating:
People who added this item 7 Average listal rating (5 ratings) 3 IMDB Rating 5.9
Money Crazy (1977)
Katsottu: 9.7.2016, DVD (MIITTI)

John Woon alkupään elokuva ei ole ihan täyttä huutopaskaa, mutta ei tässä mitään hyvääkään kyllä ollut. Todella lamaannuttava katselukokemus.
Tapio's rating:
People who added this item 51 Average listal rating (19 ratings) 6.7 IMDB Rating 6.2
Katsottu: 9.7.2016, DVD (MIITTI)

Psykiatri kuolee liian aikaisin. Paikalle ei edes tarvittaisi mitään hirviötä, sillä jengi separoi hyvin tehokkaasti itsensä hengiltä. Filmissä ollaan myös vahvasti mieltä.
Tapio's rating:
People who added this item 24 Average listal rating (13 ratings) 7.5 IMDB Rating 7.7
Katsottu: 9.7.2016, PC (MIITTI)

Kivoja luontokuvia.
Tapio's rating:
People who added this item 38 Average listal rating (19 ratings) 6.8 IMDB Rating 7.2
Katsottu: 9.7.2016, DVD (MIITTI)

Aivan liian pitkä ja raskassoutuinen filmi, joka on mielenkiintoisempi konseptina kuin itse elokuvana.
Tapio's rating:
People who added this item 28 Average listal rating (18 ratings) 6.7 IMDB Rating 7
The Big Heat (1988)
Katsottu: 8.7.2016, PC (MIITTI)

Erittäin tyylikästä rikoselokuvaa. Kaikki aasialaiset näyttävät keskenään samalta.
Tapio's rating:
People who added this item 65 Average listal rating (26 ratings) 6 IMDB Rating 6.2
Katsottu: 8.7.2016, DVD (MIITTI)

Tosi huono. Join varmaan kaksi pullollista viiniä tämän aikana.
Tapio's rating:
Katsottu: 8.7.2016, DVD (MIITTI)

Miitin parhaassa elokuvassa John Hurt ja kaverit perustavat erektiopuoleen, koska munattomat poliitikot vituttavat heitä. Hahmojen toiminta sisältää aivan huikeaa spedeilyä ja loistavaa dialogia. Loppua kohden meno vakavoituu, ja kaikki paljastuu pelkästään egoistiseksi suureksi sanalätinäksi, eikä hahmoilla ole oikeasti rohkeutta ryhtyä sanoista tekoihin.
Tapio's rating:
Katsottu: 8.7.2016, DVD (MIITTI)

Fullerin elokuva on varsin vanhentunut sisällöltään, mutta ihan kivaa katsottavaa noin muuten. Lyhyt kesto tosin aiheuttaa sen, että jotkut juonenkäänteet tapahtuvat yhtäkkisesti aivan tyhjästä.
Tapio's rating:
People who added this item 71 Average listal rating (32 ratings) 7.6 IMDB Rating 6.7
Katsottu: 8.7.2016, DVD (MIITTI)

Aleksey Germanin mielestä paskassa rämpiminen on niin vitun awesome, ettei hänen kolmetuntinen elokuvansa tarvitse mitään muuta sisältöä.
Tapio's rating:
Katsottu: 7.7.2016, DVD (MIITTI)

En tiedä missasinko nyt jotain oleellista, mutta tämä honkkari oli mielestäni lähinnä tylsä. Loppukohtauksessa vedetään naista turpaan, siitä puolikas lisää.
Tapio's rating:
People who added this item 41 Average listal rating (29 ratings) 7.1 IMDB Rating 6.9
Katsottu: 7.7.2016, DVD (MIITTI)

Erittäin komealta näyttävä elokuva, jossa kaikki pikkukylän asukkaiden ongelmat ratkeavat kun kylän pankki ryöstetään.
Tapio's rating:
Load more items (2 more in this list)

Movies I have watched 1.1.2016 - 31.12.2016. Also includes rewatches (they count as one). Comments in Finnish because I keep this diary for myself and it's easier to write in my native language. I'm finally back from my year in Australia, so let's try this movie watching thing again.

Added to
Related lists

Cannes Film Festival Movies 2016
47 item list by Stella
33 votes 3 comments
The Mystery Exchange #2
20 item list by Nosoki
26 votes
100 Part Great Movie Survey
74 item list by ‚ô• CHANi
12 votes 2 comments
Dear Cinema Diary - Vol 3 E8 - August 2012
33 item list by jaytoast
15 votes 10 comments
The 100 Part Great Movie Survey
59 item list by NMartucci
9 votes 2 comments
Dear Cinema Diary - Vol 3 E7 - July 2012
27 item list by jaytoast
14 votes 4 comments
Cinema Diary - Vol 4 E6 - The Gap
48 item list by jaytoast
9 votes 5 comments
Cinema Diary - Vol 4 E7 - Nov & Dec
38 item list by jaytoast
14 votes 5 comments
Navaronen Tykit suuri vaihtariprojekti vol. 1
45 item list by Ruisperkele
22 votes 1 comment
My Top 100 Favorite Films of 2010s
134 item list by mirinbuddy
27 votes

View more top voted lists