Explore
 Lists  Reviews  Images  Update feed
Categories
MoviesTV ShowsMusicBooksGamesDVDs/Blu-RayPeopleArt & DesignPlacesWeb TV & PodcastsToys & CollectiblesComic Book SeriesBeautyAnimals   View more categories »
Listal logo
Masiela Lusha video

Masiela Lusha

110 Views 1 Comments
0
vote
Avatar
Added by deleted
6 years ago on 18 September 2013 14:53

Shumë e talentuara Masiela Lusha fitoi famë në serialin televiziv "George Lopez" dhe qysh në moshë të vogël ajo u shqua për talentin e saj. Revista "Teen Magazine" do ta cilësonte atë si ndër pesë të rinjtë që do të kishte shansin e suksesit. Në fushën e letersisë, Masiela u cilësua si shkrimtarja më e re në botë, 12 vjeçare, që publikon një libër në dy gjuhë. Disa vite më pare ajo themeloi Fondacionin Fëmijët e Botës ndërsa këtë vit ajo është bërë Ambasadore Ndërkombëtare për të Rinjtë me fondacionin Athgo që promovon sipërmarrjen botëre dhe mbështetet nga UNICEF dhe Banka Botërore.