Explore
 Lists  Reviews  Images  Update feed
Categories
MoviesTV ShowsMusicBooksGamesDVDs/Blu-RayPeopleArt & DesignPlacesWeb TV & PodcastsToys & CollectiblesComic Book SeriesBeautyAnimals   View more categories »
Listal logo
Catrinel Menghia video

Teilor Pure Diamonds Campaign

116 Views
0
vote
Avatar
Added by sinaia16
4 years ago on 22 March 2020 15:55

Catrinel Marlon este din nou protagonista povestii Teilor Pure Diamonds. Priviri hipnotizante, senzualitate, naturaleţe si diamante.
Pietrele pretioase sunt folosite de către bijutieri pentru a da strălucire unor contururi fluide, fine, ce urmează îndeaproape formele corpului. Îmbinarea perfectă dintre talent, măiestrie și concepte inedite stă la baza unor piese cu adevărat unice.
Bijuteriile Teilor Pure Diamonds, îmbrăcate în aur și diamante au fost alese pentru spirite cu o viziune curajoasă și nonconformistă. Extravaganța pendulează cu liniile clasice, sclipirile efervescente în care sunt îmbrăcate bijuteriile fiind o declarație stilistică, plină de strălucire. În final, accentele arhitecturale minimaliste sunt cele care conturează și conferă o luminozitate aparte învelișului superior al bijuteriilor.
Dincolo de design și exigența în materie de calitate a bijuteriilor, dorința de a oferi inovație și unicitate contribuie la realizarea unor accesorii atemporale, ce par a se afla la granița dintre realitate și magie.
Descopera colectia de bijuteriii atat online, cat si in locatiile Teilor Exclusive.