Explore
 Lists  Reviews  Images  Update feed
Categories
MoviesTV ShowsMusicBooksGamesDVDs/Blu-RayPeopleArt & DesignPlacesWeb TV & PodcastsToys & CollectiblesComic Book SeriesBeautyAnimals   View more categories »
Listal logo
INNA video

La Radio cu Andreea Esca și Inna

26 Views
0
vote
Avatar
Added by sinaia16
4 years ago on 17 November 2019 20:45

www.europafm.ro/la-radio-cu-andreea-esca-si-inna-video/
INNA a început să colaboreze cu echipa de producători Play & Win în 2008, an în care a fost lansat și primul său disc single, „Hot”, piesă ce a ajuns pe primul loc în clasamentele radio din numeroase țări, ajungând să fie cunoscută pe toate continentele.

INNA este populară mai ales în țări precum Franța, Spania, Germania, Turcia, Liban, România, Mexic, Chile sau SUA.

Până în prezent, a lansat cinci albume, anume „Hot”, în 2009, „I Am the Club Rocker”, în 2011, „Party Never Ends” în 2013, „INNA”, în 2015 ,„Nirvana”, în 2017 și ”Yo” (2019).

Povestea artistei o aflăm într-o ediție de colecție La Radio cu Andreea Esca.

Abonează-te la canalul de YouTube Europa FM: bit.ly/EuropaFM-YouTube


Europa FM este cu tine online:
www.europafm.ro

www.facebook.com/europafmromania
instagram.com/radioeuropafm
twitter.com/europafmromania
Poți asculta Europa FM online de oriunde la adresa www.europafm.ro/live sau ne găsești în FM pe una dintre frecvențele naționale disponibile aici: www.europafm.ro/club-vip/faq/cum-asculti-europa-fm

Pentru a asculta pe smartphone poți folosi aplicația gratuită Radio Europa FM disponibilă pentru IOS ( apple.co/2LezmU5 ) și ANDROID ( bit.ly/2G6gbrg ). Ai acces instant la podcasturi și poți afla pe loc mai multe despre piesele preferate pe care le auzi la Europa FM.