Explore
 Lists  Reviews  Images  Update feed
Categories
MoviesTV ShowsMusicBooksGamesDVDs/Blu-RayPeopleArt & DesignPlacesWeb TV & PodcastsToys & CollectiblesComic Book SeriesBeautyAnimals   View more categories »
Listal logo
Diana Moldovan video

La Radio cu Andreea Esca si Diana Moldovan

59 Views
0
vote
Avatar
Added by sinaia16
6 years ago on 27 January 2018 16:30

Diana Moldovan este unul dintre cele mai cunoscute modele
din România.

Ea a prezentat creatii pentru case de moda precum Chanel, Dolce&Gabbana, Gucci, Dior,Chloé, Emilo Pucci, Marc by Marc Jacobs, Mugler, Guy Laroche, Kenzo, Anteprima, Vionnet.

A pozat in editoriale pentru Numero,Harper's Bazaar,Elle Germania,dar si pentru editiile Vogue Brazilia,Spania,Paris,Rusia sau Korea.

Mai apare si in reclame si pentru Hermes, Oscar de la Renta,Carolina Herrera, Cacharel,H&M,Trussardi Jeans,YSL Beauty, Emporio Armani, Emporio Armani Beauty, Dior, Clarins, Lacoste,Dior eyewear.


Europa FM este cu tine și online:

www.europafm.ro
www.stirileeuropafm.ro

www.facebook.com/europafmromania
plus.google.com/+europafm
instagram.com/radioeuropafm
twitter.com/europafmromania

Poți asculta Europa FM online de oriunde la adresa www.europafm.ro/live sau ne găsești în FM pe una dintre frecvențele naționale disponibile aici: www.europafm.ro/club-vip/faq/cum-asculti-europa-fm

Pentru a asculta pe smartphone poți folosi aplicația gratuită Radio Europa FM disponibilă pentru IOS și ANDROID. Ai acces instant la podcasturi și poți afla pe loc mai multe despre piesele preferate pe care le auzi la Europa FM.