Explore
 Lists  Reviews  Images  Update feed
Categories
MoviesTV ShowsMusicBooksGamesDVDs/Blu-RayPeopleArt & DesignPlacesWeb TV & PodcastsToys & CollectiblesComic Book SeriesBeautyAnimals   View more categories »
Listal logo
Avatar
Added by Tumppi on 7 Jan 2014 01:24
815 Views 10 Comments
13
vote

Erethon

Sort by: Showing 10 items
Decade: Rating: List Type:
Spede yrittää ostaa litran maitoa ja reikäleivän, mutta kaikki nauravat hänelle. Danny laulaa vain yhdessä kohdassa, vaikka hän on pääosassa. Vesku sekoilee, koska asioita tapahtuu, ja join vahingossa yhden koffin. Spedestä tuli ovisketsihahmo. Loppu.

Huomasimme, että Spede on Suomen Orson Welles ja Ere Kokkonen on Brian De Palma sekä Alfred Hichcock.
Tumppi's rating:
Ere ohjaa tämän hassun hauskan filmin, jonka lopussa kuvaan tulee värit. Pankissa nauretaan, koska siellä pitää nauraa, ja maailmassa on vain yksi leikkikalugangsteri. Spedellä oli piippu ja paljon leluja.
Tumppi's rating:
People who added this item 24 Average listal rating (21 ratings) 6.3 IMDB Rating 0
Vesku tekee elokuvaa! Vesulla on ruma paita, joka muistuttaa ampparijätskiä. Spede tulee pilaamaan kaiken. Leffassa on myös ihomaalattuja inkkareita. Ere Kokkonen on Suomen Dario Argento, koska tässä oli gorea ja pitkiä kamera-ajoja. Leffa loppui, koska rahat loppuivat. Suomen maisemat olivat kuitenkin Jonen mielestä kauniita.
Tumppi's rating:
People who added this item 13 Average listal rating (12 ratings) 2.9 IMDB Rating 5.5
Jussi Pussi (1970)
Jussi on pussi ja radikaali. Naisia pannaan, turisteja opastetaan ja välillä käydään Tanskassa. Mitään kiinnostavaa ei siis tapahdu.
Tumppi's rating:
People who added this item 21 Average listal rating (19 ratings) 2.1 IMDB Rating 5.5
Tässä oli viu-hah hah-taja, Leo Lastumäki ajamassa minimoottoriveneellä ja ufot kävelivät pilipalimusiikin tahdissa nopeutettuna. Ere se sitten osaa.
Tumppi's rating:
People who added this item 40 Average listal rating (35 ratings) 4.5 IMDB Rating 7
Pikkupojat (1986)
Tämän aikana Paavo ja Tom Henry tulivat paikalla. Jone vaipui psykoosiin. Pojat on poikia, ja tässä ei ollut mitään hyvää. Ei edes metatasolla, tai millään tasolla. Ystäväni mielestä tämä on hyvä elokuva. Hän on väärässä.

PS. Simo oli kakalla.
Tumppi's rating:
People who added this item 20 Average listal rating (15 ratings) 4.9 IMDB Rating 6.2
Liian isoa. Tässä Vesku roikkui puhelinlangasta, ja joku piti bordellia keskustassa. Lopussa Taika-Jim taikoi bussin kadoksiin, ja Rytkönen tulee olemaan pitkä.
Tumppi's rating:
Tämän aikana mietimme, että mitä vittua? Rytkönen räjäytti dynamiittia ja poltteli taloja. Santeri Kinnunen ajoi taksia, ja minua vitutti suuresti. Paasilinna voi puolestani painua vittuun. Lisäksi tässä oli varmaan DVD-historian rumin alkuvalikko.

Tumppi's rating:
Jengi ajelee bussilla ympäri Suomea, ja miettii itsemurhaa. Tässä on varmasti joka ikinen suomalainen paskanaama mukana, ainakin Kinnusten klaanin Heikki ja Santeri. Ehkä paras kohta tässä on se, kun luulin bussin ajavan kielekkeeltä alas, ja tekevän sen hurmaavan joukkoitsemurhan, niin kaikki yhtäkkiä oppivatkin elämästä. Sitten siirryttiin melko randomisti kohtauksesta toiseen, ja lopulta ollaan Sveitsissä. Siellä opittiin lisää elämästä, koska kuoleminen ei olekaan kivaa, mutta suomalaisten tyhmyydelle nauraminen on.
Tumppi's rating:
People who added this item 14 Average listal rating (13 ratings) 4.4 IMDB Rating 5.2
Tämän aikana herra Kurkkuharja oli psykoosissa, ja kuuntelimme kommunistilauluja.

Jepulis! Esko Salminen on kova panemaan. Santeri Kinnunen ajaa taas taksia, ja viittaa yhdessä kohdassa Rytköseen. Tissit siellä ja tissit täällä, Esko Salminen panee alla tai päällä. Joku nainen sai sydärin kesken aktin, mutta hei sehän on vaan hauskaa. Ere tietää miten tehdään hauska farssi, kun lopussa Paasilinna jätetään kadulle. Sitten tämä maraton olikin ohi.

PS. Mitä tapahtui?

Tumppi's rating:

Uunojen innoittamana.Added to
Related lists

Watched in 2015
676 item list by Tumppi
64 votes 182 comments

View more top voted lists

People who voted for this also voted forMore lists from Tumppi