Explore
 Lists  Reviews  Images  Update feed
Categories
MoviesTV ShowsMusicBooksGamesDVDs/Blu-RayPeopleArt & DesignPlacesWeb TV & PodcastsToys & CollectiblesComic Book SeriesBeautyAnimals   View more categories »
Listal logo
Wounded Love video

Zafer Türk Milletinin! - Vatanım Sensin 59. Bölüm - Final

30 Views
0
vote
Avatar
Added by biheys
5 years ago on 11 June 2018 19:24

Vatanım Sensin 59. Bölümde vatan için, milliyet için, hürriyet için taaruza geçen Türkler, Yunanları denize dökmeyi başarmıştır!

Cevdet ve Azize'nin vatan uğruna kendilerini feda etmesi büyük bir başarıdır. Cevdet ve Azize gibi vatanseverler sayesinde Yunanlar büyük oyuna gelmiş, tüm askeri gücünü kaybetmiştir. Türklerin yaptığı taaruzlar zaferlere dönüşerek; İzmir'e kadar gelme başarısı gösterilmiştir.

Türklerin İzmir'e gelişiyle geçmişteki tüm o kötü günler bir nebze unutulmuş, büyük bir coşkuyla kutlanan zafere dönüşmüştür. Bu uğurda kendini feda eden nice vatanseverlerin kanları yerde kalmamış ve zafer Türk Milleti'nindir!

Vatanım Sensin 59. Bölüm Özeti - Veda

Kurtuluş Savaşı'nda sona yaklaşılıyor; Cevdet ile Azize en önemli sınavlarını veriyorlar!

Cevdet'in gizli vazifesini itiraf ettirmeyi başaramayan Filippos, ona karşı oynayabileceği en büyük koz olan Azize'yi ele geçirmiştir. Hilal ve Yıldız ise anne ve babalarının akıbetinden habersiz cepheye gider, yıllardır duydukları cehennemi kendi gözleriyle görürler. Yakup, Şafak Harekatı'nın son hazırlıklarını sürdürürken Leon da Filippos'un emriyle Sakarya Cephesi'ne ulaşır. Hilal, Leon, Yıldız ve Yakup'un kaderi savaş meydanında şekillenecektir...

Azize ile Cevdet, canları pahasına Filippos'un eziyetlerine direnirken takatleri anbean tükenmektedir. Üstelik Yunan Ordusu var gücüyle saldırmakta, Kurtuluş Savaşı'nın en önemli muharebesi sona yaklaşmaktadır. Geriye tek bir soru kalmıştır: Cevdet vazifesinin sonuna gelirken bir hain mi yoksa bir kahraman olarak mı anılacaktır?

Vatanım Sensin, heyecan dolu yeni bölümüyle perşembe akşamı saat 20.00'de Kanal D'de!

KÜNYE

Yapım: O3 Medya

Yönetici Yapımcı: Onur Güvenatam

Uygulayıcı Yapımcı: Banu Gündoğdu

Yaratıcı Yapımcı: Yağmur Taylan, Durul Taylan

Yönetmen: Yağmur Taylan, Durul Taylan, Burak Arlıel

Senaryo: Uygar Şirin, Deniz Gürlek, Melek Seven, Melih Özyılmaz

Müzik: Yıldıray Gürgen

Oyuncular: Halit Ergenç (Cevdet), Bergüzar Korel (Azize), Levent Can (Filipos), Fatih Artman (Yüzbaşı Yakup), Miray Daner (Hilal), Boran Kuzum (Leon), Pınar Deniz (Yıldız), Berker Güven (Aleksi), Ahmet Rıfat Şungar (Vecihi), Esra Ruşan (Emine), Merve Dizdar (Efsun), Devrim Özkan (Meryem), Ahmet Uğur Say (Lütfü), Erman Bacak (Arnavut Cezmi), Ali Hikmet Kürekçi (Osman) ve Celile Toyon (Hasibe)