Explore
 Lists  Reviews  Images  Update feed
Categories
MoviesTV ShowsMusicBooksGamesDVDs/Blu-RayPeopleArt & DesignPlacesWeb TV & PodcastsToys & CollectiblesComic Book SeriesBeautyAnimals   View more categories »
Listal logo
Wounded Love video

Yunan kumandanın korkunç planı! - Vatanım Sensin 42. Bölüm

13 Views
0
vote
Avatar
Added by biheys
6 years ago on 11 February 2018 19:26

Vatanım Sensin 42. Bölümde Yunan Kumandanı Filippos, Dağıstanlı ile Ankara Hükümeti'ni karşı karlıya getirecek bir plan yapıyor!

Efelerin kendisine cephe almasından sonra çiftliğinden kaçmak zorunda kalan Dağıstanlı ile Pehlivan, Yunan askerlerinin yaptığı kontrol sonrası yakalanmışlardı. Nezarete atılan ikilinin kimlikleri ortaya çıkmamıştı. Cevdet, Filippos'un Dağıstanlı'nın hücrede olduğunu öğrendiği vakit onu yaşatmayacağını farkındadır. Filippos, engellemeyi başarır ve Dağıstanlı ile Pehlivan'ın kaçırılması için harekete geçer. Oysaki hakikat çok başkadır. Ankara Hükümeti ile ters düştüğü bilinen Dağıstanlı'nın, hücrede olduğunu gören Filippos, bunu kullanmaya çalışır. Dağıstanlı ile Pehlivan'ın çıkarılmasını emreden Filippos, Ankara Hükümeti'nin başına bela olmalarını arzular.

Vatanım Sensin 42. Bölümde Cevdet, Azize’yi bulabilmek için tüm tehlikeleri göze alıyor!

Tevfik’i öldürmeye hazırlanan Cevdet, itiraf sonrası şaşkına döner. Tevfik, Cevdet’in kendisini öldüremeyeceğini savunur. Zira Azize’nin yaşadığını ve yerini sadece onun bildiğini ifade eder. Bu hakikat, Cevdet’i harekete geçirir. Azize’ye kavuşmak için herkesi karşısına almaya hazırdır. Tevfik’in söylediği konuma giden Cevdet, onu kurtarmak için başına gelebilecek her türlü tehlikeye karşı göğüs gerecektir.

Cevdet, öğrendiği hakikati İngiliz Hamilton’a da söyler. Charles Hamilton, Tevfik’in yaptığı bu itiraf sonrası tüm savaş planının bozulacağını düşünür. Cevdet’in gizli vazifesine devam edemeyeceğini düşünen Hamilton, yeni bir hamle yapmaya hazırlanır.

Yakalanan Dağıstanlı ise yeniden eski günlerine dönebilmek için harekete geçmeye hazırlanır. Milli mücadele için yeni girişimler planlanır.