Explore
 Lists  Reviews  Images  Update feed
Categories
MoviesTV ShowsMusicBooksGamesDVDs/Blu-RayPeopleArt & DesignPlacesWeb TV & PodcastsToys & CollectiblesComic Book SeriesBeautyAnimals   View more categories »
Listal logo
Wounded Love video

Vatanım Sensin 35. Bölümde Neler Olacak?

14 Views
0
vote
Avatar
Added by biheys
6 years ago on 17 December 2017 19:14

Vatanım Sensin 35. Bölümde Dağıstanlı'nın yanında yer alan Kerim'in, Hilal'i kaçırmasıyla ortalık karışıyor. Cevdet, Hilal'i kurtarmayı başaracak mı?

Cevdet'i öldürmeyi başaramayan Kerim, Dağıstanlı'nın gözüne girebilmek için kızı Hilal'i kaçırır. Bu haber Yunan karargahında şok etkisi yaratır. Leon'un haberdar olduğu bu durumu Cevdet ile paylaşması, Cevdet başta olmak üzere Yunan General Filippos'u da harekete geçirir. Filippos karşı hamle olarak, Türklerin İzmir'in meydanında asılmalarını emrederken, vatanseverler de İzmir'de yaşayan Rumları kaçırmaya başlarlar. İzmir hiç olmadığı kadar savaşı hissetmeye başlar.

Vatanım Sensin, heyecan dolu yeni bölümüyle Perşembe akşamı saat 20.00'de Kanal D'de!

Vatanım Sensin 35. Bölüm Özeti

Cevdet, Filippos'un Dağıstanlı'nın yanına yerleştirdiği hainden habersiz Dağıstanlı'nın karşısına çıkıp kimliğini söylemek üzereyken, Kerim'in Hilal'i kaçırdığı haberini alır. Vatanım Sensin, heyecan dolu yeni bölümüyle 30 Kasım Perşembe 20.00'de!

Hilal'in vaziyeti, İzmir'in ve Dağıstanlı'nın çiftliğinin karışmasına sebep olur. Tevfik'le yüzleşen Azize, Hilal'in kurtulması için kendini ateşe atmaya karar verir. Filippos ise Simav'daki zaferinden sonra şimdi de Taşköprü'de milli mücadeleye büyük bir darbe indirmeye hazırlanmaktadır.

Şimdi Cevdet hem Hilal'i kurtarmanın bir yolunu bulmalı, hem de Ankara'yla zıtlaşan Dağıstanlı'yı kontrol edip Taşköprü'yü kurtarmalıdır. Ancak bu yolda Dağıstanlı ve Filippos'un gizli planlarıyla mücadele etmek zorundadır.

Vatanım Sensin, heyecan dolu yeni sezonuyla perşembe akşamı saat 20.00'de Kanal D'de!

KÜNYE

Yapım: O3 Medya

Yönetici Yapımcı: Onur Güvenatam

Uygulayıcı Yapımcı: Banu Gündoğdu

Yaratıcı Yapımcı: Yağmur Taylan, Durul Taylan

Yönetmen: Yağmur Taylan, Durul Taylan, Burak Arlıel

Senaryo: Uygar Şirin, Deniz Gürlek, Melek Seven, Melih Özyılmaz

Müzik: Yıldıray Gürgen

Oyuncular: Halit Ergenç (Cevdet), Bergüzar Korel (Azize), Onur Saylak (Tevfik), Okan Yalabık (Charles), Celile Toyon (Hasibe), Fatih Artman (Yüzbaşı Yakup), Boran Kuzum (Leon), Pınar Deniz (Yıldız), Miray Daner (Hilal), Genco Özak (Mehmet), Erman Bacak (Arnavut Cezmi), Ali Hikmet Kürekçi (Osman), Ahmet Uğur Say (Lütfü), Ufuk Bayraktar (Dağıstanlı), Levent Can (Filipos), Berker Güven (Aleksi)