Explore
 Lists  Reviews  Images  Update feed
Categories
MoviesTV ShowsMusicBooksGamesDVDs/Blu-RayPeopleArt & DesignPlacesWeb TV & PodcastsToys & CollectiblesComic Book SeriesBeautyAnimals   View more categories »
Listal logo
Wounded Love video

Vatanım Sensin 33. Bölüm

14 Views
0
vote
Avatar
Added by biheys
6 years ago on 17 December 2017 19:13

Vatanım Sensin 33. Bölümde savaşın en çirkin yüzü, Azize ve ailesine yüzünü gösteriyor; Cevdet’in verdiği mücadele giderek onu güç duruma düşürüyor!

Londra’da gördüğü tedavi sonrası İzmir’e gelen Cevdet, her şeyin daha da kötüleştiği gerçeğiyle yüzleşir. Azize’nin ölüm haberiyle kahrolan Cevdet, kızları ve annesini korumak için mücadelesine devam etmek zorundadır. Üstelik Mustafa Kemal Paşa emirlerini yerine getirebilmek için Yunan Ordusu içindeki vazifesine geri dönmesi gerekir.

Yunan Kumandan Filipos’u girdiği çatışmada kurtararak kendisini yeniden kanıtlamaya çalışır. Çatışma sırasında Filipos’u, Dağıstanlı’nın elinden kurtaran Cevdet yeni bir düşman kazanır. Dağıstanlı, Cevdet’i hedefi olarak belirler ve onu öldürmek için harekete geçmeye hazırlanır.

Azize ise Dağıstanlı’nın yanından kurtularak, Cevdet ve ailesini korumaya çalışır. Yaşadığı tekne kazası sonrası savaşın çirkin yüzüyle yüzleşmek zorunda kalan Azize, artık bambaşka biri haline gelir.

Vatanım Sensin 33. Bölüm Özeti:
Cevdet'in, Dağıstanlı'nın hedefi haline geldiğini öğrenen Azize, yeni bir plan yapmak zorunda kalıyor!

Cevdet, Dağıstanlı'yı da dahil ettiği bir planla hem Ankara'ya kurulan kumpası boşa çıkarmış hem de Filipos'u kurtararak Yunan ordusundaki görevine dönmüştür. Ancak bu hamlesi onu, gerçek kimliğinden habersiz Dağıstanlı'nın baş düşmanı haline getirmiştir. Şimdi sadece Filipos'un değil Ankara'nın da peşinde olduğu Dağıstanlı'yla yüzleşmenin bir yolunu bulmalıdır.

Cevdet görevinin yanı sıra karısının yokluğunda kızlarıyla baş etmekte de zorlanmaktadır. Azize'nin yaşadığı trajedinin sır perdesi aralanırken, Cevdet'in Dağıstanlı'nın hedefinde olduğunu öğrenen Azize'yi hayatının en zor kararı beklemektedir.