Explore
 Lists  Reviews  Images  Update feed
Categories
MoviesTV ShowsMusicBooksGamesDVDs/Blu-RayPeopleArt & DesignPlacesWeb TV & PodcastsToys & CollectiblesComic Book SeriesBeautyAnimals   View more categories »
Listal logo
Tim Schuhmacher video

Music & Fashion: Martin Garrix en Jordan Barrett op de cover van Vogue MAN

100 Views
0
vote
Avatar
Added by sinaia16
7 years ago on 26 September 2016 16:08

Abonneer je op het Youtube-kanaal van Vogue Nederland ►► vogue.nl/AbonneerVogueNederland

Voor deze derde editie van Vogue Man met als thema Music & Fashion konden we niet anders dan twee van dé grootste gezichten uit de muziek- en modewereld van vandaag op twee totaal verschillende covers zetten. Aan de ene kant hebben we Nederlandse dj Martin Garrix (20). Nog een jongen, maar wel eentje die hangt met David Guetta, Usher, Justin Bieber en Kanye West. Fotograaf Philippe Vogelenzang legde hem vast zoals je hem nog nooit gezien hebt, gestyled door Jos van Heel.

Aan de andere kant is daar Australisch model Jordan Barrett. Slechts negentien, maar nu al een van de meestgevraagde mannelijke modellen van het moment. Fotograaf Paul Bellaart fotografeerde hem in een op Herman Brood en Chet Baker geïnspireerde serie in het Hotel Prins Hendrik in Amsterdam, waar Baker in 1988 uit het raam viel. Nog meer in dit nummer? De dj’s, producers en managers van ADE, Sunnery James & Ryan Marciano, een exclusief interview met Paul Smith, talloze modeseries en de beste high-end horloges van nu. Neem hier een kijkje achter de schermen in de making-of van dit bomvolle muziek- en modenummer.

Vogue Man ligt op 22 september in de winkels. Meer mannennieuws? Volg ons op: www.vogue.nl/man

Video: Michelle Duijn

VOLG VOGUE NEDERLAND
Web: www.vogue.nl/
Facebook: www.vogue.nl/FacebookVogueNederland
Instagram: www.vogue.nl/InstagramVogueNederland
Snapchat: @voguenederland
Twitter: www.vogue.nl/TwitterVogueNederland
Pinterest: www.vogue.nl/PinterestVogueNederland
Google+: www.vogue.nl/GooglePlusVogueNederland
Nieuwsbrief: www.vogue.nl/NieuwsbriefVogueNederland

OVER VOGUE NEDERLAND
Vogue Nederland is het premium mode entertainment en lifestyle kanaal van Nederland. Met wekelijks nieuwe shorts met 's werelds spraakmakende modellen en andere mode-grootheden uit binnen- en buitenland, beauty tutorials en een inkijkje in de wereld achter Vogue krijg je op Vogue Nederlands Youtube kanaal exclusieve toegang tot de wereld van mode, beauty en cultuur.

Abonneer je op het Youtube-kanaal van Vogue Nederland ►► vogue.nl/AbonneerVogueNederland