Explore
 Lists  Reviews  Images  Update feed
Categories
MoviesTV ShowsMusicBooksGamesDVDs/Blu-RayPeopleArt & DesignPlacesWeb TV & PodcastsToys & CollectiblesComic Book SeriesBeautyAnimals   View more categories »
Listal logo
Albania video

Amazing Albania - Summer 2014

31 Views No comments
0
vote
Avatar
Added by grl
3 years ago on 22 March 2016 18:12
Amazing Albania - Summer 2014

Ndalohet kopjimi i klipit!
Mundeni ta shperndani vetem nga linku origjinal nga kanali im ne youtube!

Shqiperia, vendi i shqipes
Nje klip nga bregdeti shqiptar ku do shifni mrekullinë e detit Jon me ujë kristali. Pamjet jan të gjitha të gjiruara nga ajri. Ktu perfshihen vendet si: Saranda, Vlora, Ksamili, Butrinti, Dhermi, Palasë, Borsh dhe Syri i Kaltert. Me keto pamje aq të bukura të vendit tonë shqiptar, më të vertet më bejnë që të jem krenar që jam shqiptar dhe kemi nje vend më të bukurin në botë.

Albania The Land Of Eagle

A aerial view of south Albanian riviera where we can see the beauty of Ionian sea crystal clear water. The places this video covers is: Sarandë, Vlorë, Dherrm, Palase beach, Dyrmades beach, Borsh, Ksamil, old city of Butrint and Blue Eye. Albania is the most secret of European tourism but the gate is open now and the paradise of Albania is waiting for you.

Extremely rich culture and history, a lot of archaeological sites which are thousands of years old.[Link removed - login to see]
[Link removed - login to see]