Explore
 Lists  Reviews  Images  Update feed
Categories
MoviesTV ShowsMusicBooksGamesDVDs/Blu-RayPeopleArt & DesignPlacesWeb TV & PodcastsToys & CollectiblesComic Book SeriesBeautyAnimals   View more categories »
Listal logo
Agnes Sebestyen video

Fitbalance Millenáris - Sebestyén Ágnes IFBB Fitness Bikini Model ... 12.

138 Views
0
vote
Avatar
Added by SA-512
10 years ago on 23 February 2014 21:09

FitBalance 2013 a Millenárison - Sebestyén Ágnes IFBB Fitness Bikini Model

Szeptember 12-én rendezték meg a FitBalance sajtótájékoztatóját, amelyen számos sportos híresség is részt vett. A sztárok beszámoltak arról mit jelent számukra a sport, és hogyan váltottak egészségesebb életmódra.

Voltak szépségkirálynők, énekesek, modellek, színésznők, erős emberek, celebek, gyerekek, kutyák, vagy 100 újságíró, kísérők, testőrök ... a szponzorok képviselői ...

Itt volt Erdei Zsolt, Szabó Zsófi, Sarka Kata és a gyerekei Dávid és Noémi. Salamon Dia, az arc. Tóth Dániel, Kis Virág, Kis Jenő. Szabó Nikolett, Szabó Melinda, Caramel, Tímár Brigitta és Kárpáti Rebeka, Berkes Gabi, Debreczeni Zita, Müller Attila, Ungár Anikó, Deutsch Anita és sokan mások.

A Fitbalance a Millenárison mintegy 40000 nm-en, 7 helyszínen, több mint 20 színpaddal Közép-Európa egyik legnagyobb egészség, fitness és mozgás fesztiválja. Itt minden sportimádó talál majd kedvére valót a programok között lesz többek között zumba, spinning, bodyart óra, és bemutatkoznak a legújabb fitness irányzatok is -- mondta el Bara Csaba, főszervező.

Színpadra áll számos ismert hazai edző is órát tart többek között Katus Attila, Schobert Norbert, Rubint Réka, Tatarek Rezső és Borsodi Balázs is.