Explore
 Lists  Reviews  Images  Update feed
Categories
MoviesTV ShowsMusicBooksGamesDVDs/Blu-RayPeopleArt & DesignPlacesWeb TV & PodcastsToys & CollectiblesComic Book SeriesBeautyAnimals   View more categories »
Listal logo
Avatar
Added by Juuso on 2 Jan 2018 08:13
1019 Views 2 Comments
13
vote

Game Diary -18

Sort by: Showing 24 items
Rating: List Type:
People who added this item 0 Average listal rating (1 ratings) 3 IMDB Rating 0
Burly Men at Sea - PlayStation 4
7.12.

En suosittele edes helppojen trophyjen takia.
Juuso's rating:
Rate:
Owned Wanted Played Custom
People who added this item 33 Average listal rating (13 ratings) 9.8 IMDB Rating 0
Red Dead Redemption 2 - PlayStation 4
7.12.

Tarina läpi. Muuten olis täyden kympin peli, mutta aivan uskomattoman kuraset kontrollit laskee pisteitä yhdellä. Enempää en jaksa lässyttää.

Hyvää joulua.
Juuso's rating:
Rate:
Owned Wanted Played Custom
People who added this item 28 Average listal rating (17 ratings) 6.2 IMDB Rating 0
Call of Duty: Black Ops III - PlayStation 4
23.10.

Kampanjan vedin läpi ja moninpeliä mätin tasolle 55 asti. Yllättävän mukavaa puuhaa oli kummatkin. Tää oli eka Call of Duty -peli mitä oon pelannut ihan kunnolla. Aiemmin oon vähän testannut sitä ekaa BLOPSia. Ei musta sarjan fania tämän myötä tullut, mutta kun ilmaseks sai niin mikäpäs siinä pelatessa.
Juuso's rating:
Rate:
Owned Wanted Played Custom
People who added this item 22 Average listal rating (11 ratings) 8 IMDB Rating 0
Marvel's Spider-Man - PlayStation 4
21.9.

Hyvää mäyhää pääjuonen osalta, mutta sivutehtävät oli kyl harvinaisen kuppasia. Nykin kaduilla sinkoilu oli hauskaa. Jos ja kun tulee jatko-osa, niin pelaan myös sen.
Juuso's rating:
Rate:
Owned Wanted Played Custom
People who added this item 96 Average listal rating (51 ratings) 8.1 IMDB Rating 0
Batman: Arkham Knight - PlayStation 4
28.8.

Aikasemmin tänä vuonna pelasin Arkham Cityn läpi ja siitä jäi halu pelata lisää Batmania, joten tein niin. Harmi että tää peli ei oo lähellekkään niin hyvä kuin Asylum ja City. Toki taistelu ja hiiviskelysetit toimii edelleen yhtä hyvin kuin aina ennenkin, mutta tarina on tässä ihan pyllystä ja inhoan sitä että Batmobile on tässä niin isossa osassa. Eipä siinä, kyllä sitäkin hyödynnettiin välillä ihan nokkelasti mutta suurin osa oli pelkkää räiskimistä ja se oli todella tylsää.

Hommasin tähän nyt kaikki DLC:t ja pelasin nekin läpi sekä pakko oli myös kaikki trophyt kerätä. Ne aiheuttikin vähän harmaita hiuksia kun jotkut dlc-trophyt oli pirun hankalia.

Paremmalla stoorilla ja vähemmällä lepakkokaaralla tää olis ollu varmaan ihan mahti peli.
Juuso's rating:
Rate:
Owned Wanted Played Custom
People who added this item 10 Average listal rating (5 ratings) 8 IMDB Rating 0
Enter the Gungeon - PlayStation 4
31.7.

Tähän tuli pari viikkoa sitten iso päivitys joka oli kaiken lisäksi aivan ilmainen, mikä näin herran vuonna 2018 on varsin erikoinen asia. Varsinkin kun ottaa huomioon miten paljon uutta toi päivitys sisälsi niin ilo oli entistä suurempi.

Joku parikyt tuntia tuli tähän tällä kertaa upotettua ja se on ihan sopiva määrä taas vähäksi aikaa. Tämähän oli jo ennestään täyden kympin peli, mutta tää uus päivitys kyllä entisestään paranti pelattavuutta. Tää on varmaan mun GOTY 2018 vaikka onkin kaksi vuotta vanha peli.
Juuso's rating:
Rate:
Owned Wanted Played Custom
People who added this item 456 Average listal rating (246 ratings) 8.6 IMDB Rating 0
Fallout 3 - Xbox 360
5.7.

Ties kuinka monennes kerta kun pelasin tätä peliä. Nyt sain hukattua semmoset reilu 25 tuntia ja se riittänee taas tällä erää. Fallout 3 aikoinaan oli varsin merkittävä peli itselleni ja kyllä tuo edelleenkin jaksoi napata mukaansa. Jostain syystä en saanut DLC:itä toimimaan Xbox Onella vaikka ne oon 360:lle aikoinaan ostanut. Oisin halunnut pelata nekin läpi uudestaan. Pitää varmaan kaivaa vanha kunnon X360 tuolta kaapista sitä varten. Joku päivä.
Juuso's rating:
Rate:
Owned Wanted Played Custom
People who added this item 24 Average listal rating (19 ratings) 8.1 IMDB Rating 0
Cuphead - Xbox One
5.6.

Julkaisussa jo hommasin ja aloitinkin, mutta sitten pidin noin puoli vuotta taukoa ennenku jaksoin jatkaa. Äsken meni viimenen bossi läpi ja olihan se ihan hauskaa. Olihan tää vaikea kuin saatana, mutta ei oikeastaan ees kertaakaan tehny mieli särkeä paikkoja tätä pelatessa. Se oli ihan positiivista.

Miinusta annettava kyllä siitä että välillä oli hankala ymmärtää että teenkö vahinkoa ollenkaan vai ammunko ihan turhaan kun viholliset ei sitä millään tavalla liikkeillä tai eleillä osoita. Ois voinu jollain tavalla hoitaa tuon asian paremmin.

Muuten ei paljoa valittamista. Run 'n' Gun -kentät oli turhia mutta onneks niitä oli vain kuusi.
Juuso's rating:
Rate:
Owned Wanted Played Custom
People who added this item 33 Average listal rating (13 ratings) 8.1 IMDB Rating 0
Detroit: Become Human - PlayStation 4
27.5.

Aika perinteinen David Cage-peli. Näistä joko tykkää tai ei.
Juuso's rating:
Rate:
Owned Wanted Played Custom
People who added this item 58 Average listal rating (33 ratings) 8.4 IMDB Rating 0
God of War - PlayStation 4
23.5.

Ihan hyvä peli. Kommentoin ehkä joskus lisää.
Juuso's rating:
Rate:
Owned Wanted Played Custom
People who added this item 7 Average listal rating (6 ratings) 9 IMDB Rating 0
XCOM 2 - PlayStation 4
13.5.

Teki mieli ampua taas vaihteeksi avaruuden muukalaisia naamaan joten tein niin. Pelasin tällä kertaa Commander-vaikeustasolla, joka on toisiksi vaikein, ja meinashan se alkuun olla vähän hankalaa. Jossain vaiheessa kuitenkin kun varusteet alkoi olemaan kohdillaan, niin elämä helpottui huomattavasti. Kunnes viimeisessä tehtävässä tuli turpaan niin että hampaat heilui, taas. Oikeastaan toi viimeinen tehtävä on ainut negatiivinen asia joka tässä pelissä ärsyttää. Edes ajottainen nykiminen tai pitkät latausajat ei ärsytä niin paljoa kuin tuo lopun kaaos kun ölliäisiä tulee päälle aivan kamalan hirvittävän hurjia määriä. Tavallaan kiva että on haastetta, mutta tossa tehtävässä onnistuminen on vähän liian paljon riippuvainen hyvästä tuurista.

Jossain vaiheessa vois yrittää Ironman-modea, mutta ihan heti en uskalla.
Juuso's rating:
Rate:
Owned Wanted Played Custom
People who added this item 9 Average listal rating (7 ratings) 7.1 IMDB Rating 0
30.4.

Pelasin 3 viimeistä episodia, koska minulla oli jäänyt tämä kesken vuonna 2014. Oon kylläkin tässä välissä pelannut tän läpi PS3:lla, PS4:llä sekä Xbox Onella. Tämänkin pelasin läpi Onella, mutta kyseessä siis X360-versio.

Mitäpä tästä kertomaan. Ei ehkä näin neljännellä kerralla maistunut niin hyvin kuin ekalla, mutta silti aivan hyvä edelleen.
Juuso's rating:
Rate:
Owned Wanted Played Custom
People who added this item 42 Average listal rating (19 ratings) 7.2 IMDB Rating 0
Mad Max - PlayStation 4
22.4.

Pelasin tämän jo 2015, mutta nyt kun tää oli PS+ -pelinä niin sain inspiraation pelata uudestaan. Onneksi pelasin koska tykkäsin tästä kovasti. Tässä pelissä on oikeastaan kaikki osa-alueet minkä takia vihaan nykyään avoimen maailman pelejä, mutta jostain syystä tykkäsin tästä silti tosi paljon. Iso pelimaailma ja hirveästi asioita kerättävänä. Muissa peleissä se tuntuis tylsältä, mutta tässä se oli kivaa. En ymmärrä.

Tää oli muuten mun 100:s Platina-trophy. On mukava saavuttaa elämässä asioita. Niin...
Juuso's rating:
Rate:
Owned Wanted Played Custom
People who added this item 3 Average listal rating (2 ratings) 7 IMDB Rating 0
DeadPool - PlayStation 4
5.4.

Olisin varmaan nauttinut tästä huomattavasti enempi jos tää ois ollut teknisesti hiotumpi. Nyt meininki oli paikoitellen varsin nykivää, mikä ei tämmöisessä nopeatempoisessa pelissä ole kovin mukava juttu. Alunperin aloitin tän pelaamisen jo vuoden 2016 loppupuolella, mutta jätin sitten kesken noin pelin puolivälin tienoilla. Nyt pelasin tän kahdella istunnolla läpi ja aikaa meni alle 5 tuntia. Aika lyhyt siis, mutta enpä ois kyllä varmaan kauaa pidempää jaksanutkaan pelata.

Huumori on mitä on. Kyllä se hetkensä naurattaa, mutta ei se riitä oikein pitämään innostusta yllä kun tekninen puoli on aika pyllystä. Verisuonia nostatti myös tasoloikintaa vaativat kohdat. Ohjaus oli niin epätarkkaa että ohiloikkia tuli usein.
Juuso's rating:
Rate:
Owned Wanted Played Custom
People who added this item 3 Average listal rating (2 ratings) 6.5 IMDB Rating 0
Batman: The Enemy Within - PlayStation 4
27.3.

Ihan kiva vaikkei ekan kauden tasolle minun mielestäni yltänytkään. Jokeri oli aika vammanen tässä.
Juuso's rating:
Rate:
Owned Wanted Played Custom
People who added this item 13 Average listal rating (8 ratings) 7.5 IMDB Rating 0
26.3.

Ehkä pienoinen pettymys hienon New Orderin jälkeen. Tää tuntui vähän joka osa-alueella heikommalta kuin edeltäjänsä. Niin tarina, pelin maailma kuin pelattavuuskin oli kaikki vähän tylsempiä. Kyllähän tää siis hyvä peli oli ja hauskaa mäyhää, mutta odotin vähän enempi.

Sivutehtävät oli kyllä aivan turhia, varsinkin ne missä mentiin takaisin jo aiempiin vierailtuihin paikkoihin ja tapettiin lisää porukkaa jotta sai jonkun helvetin kortin.
Juuso's rating:
Rate:
Owned Wanted Played Custom
People who added this item 36 Average listal rating (28 ratings) 7.6 IMDB Rating 0
Ratchet & Clank - PlayStation 4
14.3.

Maaliskuun PS+ -tarjontaa. Aivan mainio peli. Pelisarja ei oo aiemmin tuttu, mutta ainakin tän perusteella ihan hauskaa mäyhää vaikka "lastenpeli" olikin. Suomalainen ääninäyttely oli yllättävän toimivaa vaikkei tarina nyt mikään kummoinen ollutkaan.
Juuso's rating:
Rate:
Owned Wanted Played Custom
People who added this item 287 Average listal rating (144 ratings) 8.6 IMDB Rating 0
Batman: Arkham City - PlayStation 3
10.3.

Tuossa pari viikkoa sitten ajattelin että olisi kiva pelata tää peli uudestaan. Edellisen kerran pelasin tän 2014 ja vaikka tykkäsinkin kyllä, niin ei tää ihan niin kovaa kolahtanut kun silloin toivoin. Nyt kolahti vähän paremmin.

Sen verran innostuin tän pelaamisesta että Platina-trophy tuli hommattua ja myös kaikki DLC-trophyt hankin samassa rytäkässä. Pelkkä Platina oli aika iisi homma, mutta nuo DLC:nä julkaistut haasteet Catwomanille, Robinille ja Nightwingille oli paikoitellen aika hankalia. Varsinkin Catwoman oli todella vittumainen Predator-haasteissa ja Nightwing oli aika perseestä Combat-haasteissa. Jos haluaa pelkkään tarinaan keskittyä niin eipä noista tarvi mitään välittää. Minä nyt jostain syystä halusin hankkia kaikki trophyt joten oli pakko välittää. Eikä mulla parempaakaan tekemistä tässä ole ollut.

Tarina oli ihan hyvä, mutta kyllä mä edelleen tykkään enempi Arkham Asylumista. Siinä oli jotenkin parempi tunnelma ja se pelimaailma oli mielenkiintoisempi. City on toki kooltaan isompi ja tekemistä on paljon enempi, mutta jotkut sivutehtävistä oli aika turhia. Mutta tuo nyt on aika yleinen ongelma avoimen maailman peleissä.

Puolikkaalla nostan pisteitä. Ehkä ois voinu nostaa enempikin. En tiiä.
Juuso's rating:
Rate:
Owned Wanted Played Custom
People who added this item 16 Average listal rating (11 ratings) 8.3 IMDB Rating 0
9.3.

Varsinaiset episodit pelasin jo viime vuoden puolella, mutta nyt tähän tuli tuo Farewell-lisäri jonka pelasin tänään kun tätä tekstiä kirjoitan.

Koska en edellisvuonna pitänyt päiväkirjaa videopeleistä, niin sanotaan nyt että pidin kyllä tästä Before the Stormista, mutta ei tää alkuperäisen pelin tasolle yltänyt missään mielessä. Tuo Farewell oli ehkä parasta mitä tää peli tarjos ja nautinkin siitä aika paljon vaikka koko ajan tiesikin että mitä tuleman piti. Oli se kuitenkin ihan kiva larpata taas teinityttöä ja leikkiä merirosvoleikkejä. Loppu oli masentava vaikka sen tiesikin.

Mielenkiinnolla odottelen Life Is Strange 2:ta. Siinä ei vissiin enää Maxia ja Chloea nähdä pääosissa, mutta se ei välttämättä huono asia ole. Avoimin mielin jne.
Juuso's rating:
Rate:
Owned Wanted Played Custom
People who added this item 10 Average listal rating (5 ratings) 7.6 IMDB Rating 0
Rime - PlayStation 4
12.2.

Ihan mukava pieni seikkailu joka loppujen lopuksi olikin aika masentava kokemus. Ei siis siksi että tätä olisi ollut ikävä pelata vaan tarina oli aika synkkä vaikkei siltä ehkä aluksi vaikuttanutkaan. Oli tätä tosin välillä ikävä pelatakin kun kontrollit oli aika vehkeestä. Tai sit en vaan osaa pelata.
Juuso's rating:
Rate:
Owned Wanted Played Custom
People who added this item 44 Average listal rating (28 ratings) 7.5 IMDB Rating 0
30.1.

Itsehän olin yksi niistä harvoista hulluista jotka nauttivat Resident Evil 6:n älyttömyydestä. Eihän siinä pelissä ollut mitään järkeä, mutta sen takia rakastinkin sitä. Siksi en ollut alunperin kovin innoissani tästä tyylimuutoksesta, mutta onneksi se olikin ihan toimiva ratkaisu.

Vaikka tästäkin pelistä myös sitä räiskintää ja kaikkea älytöntä menoa löytyikin, niin kyllä tässä oli hieman enempi panostettu tunnelmaan ja välillä jopa vähän jänskätti että mitä tuleman pitää. Parasta olikin kun sai rauhassa edetä ja tutkailla paikkoja. Loppua kohden meni hieman turhan toimintapainotteiseksi, mutta se nyt on tälle pelisarjalle tuttua settiä.

Hyvä peli. Vois ehkä ne DLC:tkin pelata vaikka ovatkin kuulemma aika paskaa. Onneksi se ei estä minua.
Juuso's rating:
Rate:
Owned Wanted Played Custom
People who added this item 18 Average listal rating (7 ratings) 7.3 IMDB Rating 0
21.1.

Pelasin tän jo tuossa reilu kuukausi sitten, mutta aattelin nyt palata sen verran että keräsin kaikki keräiltävät jutut jotka alunperin missasin. Siitähän sai sitten palkinnoksi Platina-trophyn, ou vitun jea.

Hellblade oli kyllä ihan mielenkiintoinen peli eikä ihan sitä perushuttua, mutta oli toteutuksessa silti vähän toivomisen varaa. Toi että simuloidaan psykoosia noilla äänten kuulemisella on ideana ihan kiva, mutta mua se lähinni ärsytti kun en aina saanut selvää mitä ne äänet sanoi. Pelasin vielä kuulokkeitten kanssa koska se oli suositeltavaa, mutta en kyllä tiiä oliko siitä mulle ainakaan henkilökohtaisesti mitään iloa.

Puzzlet oli tässä aika tylsiä ja taistelut todella itseään toistavia. Vaikkei tää mikään kovin pitkä peli ollut, niin silti rupes puuduttamaan kun samoja vihollisia tuli vastaan käytännössä koko pelin ajan. Muutamat bossit oli mukaan saatu, mutta nekin oli aika perussettiä eikä vaatinu mitään erikoisia taktiikoita.

Kaiken negailun jälkeen sanottava että pidin tästä pelistä kuitenkin melko paljon. Tää peli näytti kyllä todella hyvältä ja sen tunnelma oli kohdillaan. Ihan hyvä peli, mutta tietyt asiat vähän rokottaa pisteitä joista aiemmin mainitsin. Kokemuksena kuitenkin ihan raikas tuulahdus.
Juuso's rating:
Rate:
Owned Wanted Played Custom
People who added this item 13 Average listal rating (11 ratings) 8.1 IMDB Rating 0
What Remains of Edith Finch - PlayStation 4
8.1.

Kävelysimulaattorit on omalla kohdallani semmonen genre että en oikein etukäteen osaa sanoa että tykkäänkö tietystä pelistä vai en. Jotkut kyseisen genren pelit ovat aivan uskomattoman tylsiä, mutta sitten on tapauksia kuten What Remains of Edith Finch jotka nappaavat mukaansa heti alussa ja jaksaa oikeasti pitää mielenkiinnon loppuun asti. No tavallaan tuo pitäisi olla itsestäänselvää kun pelillä on kestoa vain pari tuntia, mutta aina asiat ei mene näin mukavasti.

Pahemmin ei viitsi pelin tarinasta mitään kertoa, mutta sen sanon että pidin siitä kovasti. Tämä peli myös näytti ulkoisesti todella kivalta ja äänimaailma sekä ääninäyttely toimivat erinomaisesti.

Omassa genressään Edith Finch on kyllä ehdottomasti oma henkilökohtainen suosikkini. Virginia ja Firewatch ehkäpä sitten kaksi muuta jos tähän jonkun top 3:n nyt äkkiä keksin. Miksipä en keksisi? Listat on kivoja.
Juuso's rating:
Rate:
Owned Wanted Played Custom
People who added this item 13 Average listal rating (6 ratings) 6.8 IMDB Rating 0
The Evil Within 2 - PlayStation 4
2.1.

Tarina pelattu läpi. Siihen meni vähän päälle 14 tuntia. Hurjasti parempi kuin alkuperäinen The Evil Within kaikin puolin. Kontrollit vaati taas hetken totuttelua, mutta niin se taisi olla ensimmäisen pelinkin kanssa. Muuten ei valittamista.
Juuso's rating:
Rate:
Owned Wanted Played Custom

Yritetään taas vaihteeks listailla näitä pelattuja pelejäkin tänne. Viime vuonna en jaksanut sitä tehdä koska niin moni pelaamistani peleistä ei listalin tietokannasta löytynyt enkä jaksanut alkaa niitä ruveta lisäilemään. En tiedä oliko tuossa lauseessa edes mitään järkeä.

Added to
Related lists

Friday Night Game Night
191 item list by Nimpec
1 votes
Movie Diary -18
125 item list by Juuso
27 votes 35 comments
Mr. Lays' Game Diary 2013
11 item list by Mr. Lays
16 votes
QOH's October Movie Diary '18
10 item list by Queen of Horror
7 votes 1 comment
Mr. Lays' 30 Video Game Meme
30 item list by Mr. Lays
17 votes
Hamza's *New* 30 Days of Video Games
2 item list by Happy Vader
2 votes
Film Diary 2016/2017
252 item list by brawljeff
20 votes
yord's 30 Days of Video Games List
30 item list by yord
14 votes
cert 18 watched when I was under 18
5 item list by topshine
1 votes
Music Diary -18
77 item list by Juuso
9 votes 2 comments

View more top voted lists

People who voted for this also voted forMore lists from Juuso