Explore
 Lists  Reviews  Images  Update feed
Categories
MoviesTV ShowsMusicBooksGamesDVDs/Blu-RayPeopleArt & DesignPlacesWeb TV & PodcastsToys & CollectiblesComic Book SeriesBeautyAnimals   View more categories »
Listal logo
Hartenstrijd video

Hartenstrijd | Trailer

49 Views
0
vote
Avatar
Added by johanlefourbe
5 years ago on 1 December 2018 22:07

Na voor de zoveelste keer teleurgesteld te zijn in de liefde, is voor motoragente Tina (Jennifer Hoffman) de maat vol. Van nu af aan zal ze zich niet meer binden aan een man en alleen nog daten voor de seks. Voor het emotionele gedeelte heeft ze haar beste vriendin Fleurtje (Eva van de Wijdeven), de meest intimiderende kleuterjuf van Nederland. Tegelijkertijd sluit de uiterst charmante kroegbaas Sven (Tibor Lukács) een weddenschap met zijn vriend Dennis (Oscar Aerts) om te bewijzen dat hij heus wel kan daten met een vrouw zonder met haar naar bed te gaan. Sven en Tina zijn beslist niet elkaars type, maar voor hun ‘experiment’ denken ze een perfecte match te zijn. Wat begint als een koelbloedig spel wordt al snel een verwarrende en hilarische zoektocht naar oprechte liefde.

Regisseur: Janice Pierre
Scenario: Nienke Römer
Cast: o.a. Jennifer Hoffman, Tibor Lukács, Oscar Aerts, Eva van de Wijdeven, Georgina Verbaan, Miro Kloosterman, Anniek Pheifer, Loek Peters, Mark Rietman, Sieger Sloot, Cees Geel, Murth Mossel, Kay Nambiar, Kim-Lian van der Meij, Margôt Ros, Roxeanne Hazes en Willeke Alberti

Meer videos ► goo.gl/Cuwkwa
Word abonnee en mis niks! ► goo.gl/HBQHEx

Website ► www.independentfilms.nl/
Facebook ► www.facebook.com/VolgIndependentFilms
Twitter ► twitter.com/IF_NL
Instagram ► www.instagram.com/independentfilmsnl/
Nu in de bioscoop ► independentfilms.nl/catalogus/in-de-bioscoop/
Verwacht ► independentfilms.nl/catalogus/verwacht/
Catalogus ► independentfilms.nl/catalogus/

------------------------------­---------­----

Respecteer elkaar s.v.p. in de reacties.

Welkom op het officiële YouTube-kanaal van Independent Films. Hier houden we je op de hoogte van de nieuwste bioscoop films!

Delen en liken stellen we op prijs. Laat je hieronder een reactie achter?

Mis niks en klik hier om abonnee te worden: goo.gl/HBQHEx

#independentfilmsnl #IF