Explore
 Lists  Reviews  Images  Update feed
Categories
MoviesTV ShowsMusicBooksGamesDVDs/Blu-RayPeopleArt & DesignPlacesWeb TV & PodcastsToys & CollectiblesComic Book SeriesBeautyAnimals   View more categories »
Listal logo
Avatar
Added by Fantômas on 7 Feb 2010 08:53
2850 Views 7 Comments
18
vote

Worst video games ever (in Finnish)

Sort by: Showing 11 items
Rating: List Type:
People who added this item 9 Average listal rating (7 ratings) 1.9 IMDB Rating 0
NES-grafiikka ei aina ole mitään huippuluokkaa, mutta kamoon jätkät, tämän täytyy olla rumin videopeli koskaan. Muutenkin kovaa päänsärkyä aiheuttava, läpimätä ja rikkinäinen tuotos, jonka ylitse itseään kunnioittavan retropelaajan tulisi hypätä taakseen katsomatta.
Fantômas's rating:
Rate:
Owned Wanted Played Custom
People who added this item 75 Average listal rating (53 ratings) 2 IMDB Rating 0
Lienee turhan selvää laittaa tämä listalle, mutta tämä on se ansainnut. Atari 2600:n pelit eivät monimutkaisuudellaan tai taiteellisuudellaan häikäise, mutta tälläinen rimanalitus niin pelattavuudessa kuin ulkoasussa ansaitsee huutia. On varsin huojentavaa tajuta, kuinka vähän tällä on tekemistä sen Spielbergin (ihan hyvän) leffan kanssa.
Fantômas's rating:
Rate:
Owned Wanted Played Custom
People who added this item 56 Average listal rating (45 ratings) 1.5 IMDB Rating 0
Superman - Nintendo 64
Olen joskus käsittänyt tämän pelin prototyypin, itse pelin ja julkaisemattoman PS1-remaken olevan kuin perhettä. Ja kuten yleensä, keskonen on se heikoin ja vammaisin.

Lex Luthor on keksinyt mahtavimman rikollisen juonen ikinä: hän on vanginnut metropolislaisia ihmisiä virtuaaliseen versioon kyseisestä kaupungista, jota peittää paksu kryptoniittisumu (todellisuudessa se on vain tekosyy piirtoetäisyydelle). Kaupunki on myös täynnä renkaita, joista Teriksen täytyy lennellä; helppoa tämä ei ole, sillä Clark Kent sinkoutuu ohjaustatin hipaisustakin puoli kilometriä suuntaansa. Muitakin tehtäviä on, mutta onko niillä väliä? Luthorin juonen olennainen osa on nimittäin tylsistyttää niin Teräsmies kuin pelaaja, tehden kummastakin ihmisraunion. Teris jääköön korppikotkille, minä siirryn toisen pelin pariin.
Fantômas's rating:
Rate:
Owned Wanted Played Custom
People who added this item 24 Average listal rating (22 ratings) 2.4 IMDB Rating 0
Custer's Revenge - Atari 2600
Juoni: Olet nakupellenä keskellä preeriaa heiluva kenraali George Armstrong Custer, jonka tehtävänä on vältellä nuolia päästäkseen raiskaamaan Revenge-nimisen intiaanitytön (höhöö, nokkelaa).

Vaikutuitko? Eivät myöskään 80-luvun kuluttajat; lapsuuden legoistakin saa pienellä vaivalla paljon kiihottavampia, ovathan ne sitä paitsi konkreettisempia kuin tämä tekele, joka kaiken lisäksi sortuu kenraali Custerin nimeä käyttäessään lapselliseen pilkkaamiseen.
Fantômas's rating:
Rate:
Owned Wanted Played Custom
People who added this item 128 Average listal rating (77 ratings) 6.4 IMDB Rating 0
Pac-Man - Atari 2600
Pelin kääntäminen toiselle konsolille on operaatio, jonka voi joko suorittaa kunnialla tai ryssiä täysin. Atari-Pacmanin tekijäkaarti teki jälkimmäisen. Grafiikkaa ei voi Atarilla haukkua, mutta näin pienessä pelissä jo se, että vain yksi haamu on nähtävissä kerralla, pudottaa pisteitä paljon. Eikä Pac-Man ole Atarilla muutenkaan mitenkään nautiskelun arvoinen kokemus. Puoli tähteä.
Fantômas's rating:
Rate:
Owned Wanted Played Custom
People who added this item 34 Average listal rating (27 ratings) 1.6 IMDB Rating 0
sub.

laiskuus

vastenmielinen suhtautuminen tekemiseen; yksi seitsemästä kuolemansynnistä
Fantômas's rating:
Rate:
Owned Wanted Played Custom
People who added this item 22 Average listal rating (14 ratings) 3.5 IMDB Rating 0
Super Pitfall - Famicom and NES
Ellet ole Big Rigs-fani, suosittelen ettet edes harkitse tämän pelin käsiisi saamista. Kahden hyvän, yksinkertaisen Pitfall-pelin jälkeen sankarimme Harry Pitfall (joka on stailannut itsensä Luigin näköiseksi) päättää hämmentää käsitystämme olevaisuudesta esittelemällä meille hyyyyyyvin keskeneräisen oloisen pelin. Kaikki tieto on salattua, grafiikat ovat niin ja näin, kontrollit ovat aamustondista jäykempiä, vihuihin osuminen on oma taiteenlajinsa ja peliin piilotetut salaisuudet ovat liian salaisia jopa Indiana Jonesille - tai no, oikeastaan kenelle tahansa, sillä kukaan ei jaksaisi tavaraa löytääkseen hyppiä näin paljon niin elävässä elämässä kuin Super Pitfallissa. Taustalla soiva mieltäraiskaava, minimalistinen looppi antaa vihjeen siitä, ettei vaan kannata jatkaa.

Peleistä tehtyjä kauhutarinoita liikkuu netissä tiheään tahtiin, mutta Super Pitfallista sellaista ei tarvitse tehdä. Se aiheuttaa jo itsessään painajaisia, pahaa oloa ja kurjuutta. Hengeltään lujimmat voivat pelata rauhassa vain runsaalla pannullisella kahvia.
Fantômas's rating:
Rate:
Owned Wanted Played Custom
People who added this item 19 Average listal rating (11 ratings) 3.6 IMDB Rating 0
Superman - Atari 2600
Yritin pitkän aikaa keksiä tähän kunnollista kommenttia, mutta kun on kokenut näinkin epäselvän ja surkean "pelin", joka hädin tuskin on peli sillä sen pelattavuus on nollassa ja mistään ei ole tietoakaan, on vaikeaa kirjoittaa mitään.
Fantômas's rating:
Rate:
Owned Wanted Played Custom
People who added this item 3 Average listal rating (2 ratings) 1 IMDB Rating 0
Fun 'n Games - Super famicom and SNES
Kuuluukohan tämä edes listalle? Kumpikaan "pelin" nimen lupailemasta asiasta ei nimittäin toteudu missään vaiheessa sen parissa aikaa viettäessä, mutta menkööt.
Fantômas's rating:
Rate:
Owned Wanted Played Custom
People who added this item 17 Average listal rating (13 ratings) 1.8 IMDB Rating 0
Captain Novolin - Super famicom and SNES
Onko se lintu? Onko se Mr. Gay Finland? Ei! Se on Captain Novolin!

Kapu Novolin on "supersankari", jonka omana kryptoniittina toimii sokeritauti eli diabetes. Z-luokan tasoloikassa kohdataan ruokaa (jota tulisi kerätä) ja vihollisia (roskaruoka tappaa kapteenin tavoin jok'ikisen sokeritautisen parista osumasta). Kokonaisuus on kasassa pysyvä, mutta kuitenkin horjuva kömpelöine ohjauksineen ja pienine tietoiskuineen.

Varsinaisten tasojen välissä kaksi maahanmuuttajatohtoria ohjaavat sinua kohti ainoaa oikeaa ruokavaliota ja antavat sinulle tehtäväksi yhdistää kaksi väriä toisiinsa, ihan oikeasti. Jos opetus diabeteksestä on tätä tasoa, opettaa peli korkeintaan sen ettei tämänkaltaista räpellystä pidä tehdä valistamisen varjolla.

Tarkoitus ei pyhitä keinoja
- Jesuiitat pelattuaan Captain Novolinia
Fantômas's rating:
Rate:
Owned Wanted Played Custom
People who added this item 23 Average listal rating (14 ratings) 2.9 IMDB Rating 0
Karate Champ - Famicom and NES
En vaivaudu kirjoittamaan mitään muuta kuin että paska peli. Kaverin kanssa pelaaminen saattaa olla hauskaa, mutta vain tahallisen huonoutensa takia. Karate champ my ass.
Fantômas's rating:
Rate:
Owned Wanted Played Custom

My list of the worst video games ever released. Note that even though the title and description of the list are in English, the notes are pure Finnish.

Added to
Related lists

Worst TV shows ever (in Finnish)
10 item list by Fantômas
15 votes 4 comments
Played in 2011
33 item list by Juldeenious
12 votes 1 comment
Played in 2010
8 item list by Juldeenious
16 votes
Top 10 Most Expensive Video Games Budgets
10 item list by CelShader
42 votes 3 comments
Video Game Films - Ranked
43 item list by Bml93
36 votes 6 comments
All video games I have ever played!
243 item list by CDexWard
2 votes
Candidates for cult video games
76 item list by Narratorjebi
4 votes
My all time favourite video games
48 item list by KillaSkep
2 votes 1 comment
Top 10 Foxes in Video Games
10 item list by WhitsEnd
3 votes
15 Most Annoying Video Game Characters
15 item list by SanyoMute
18 votes 4 comments

View more top voted lists

People who voted for this also voted for


More lists from Fantômas