Explore
 Lists  Reviews  Images  Update feed
Categories
MoviesTV ShowsMusicBooksGamesDVDs/Blu-RayPeopleArt & DesignPlacesWeb TV & PodcastsToys & CollectiblesComic Book SeriesBeautyAnimals   View more categories »
Listal logo
Avatar
Added by Fantômas on 30 Jun 2010 07:32
1497 Views 4 Comments
15
vote

Worst TV shows ever (in Finnish)

Sort by: Showing 10 items
Decade: Rating: List Type:
People who added this item 62 Average listal rating (42 ratings) 4.5 IMDB Rating 3.8
En ole koskaan ymmärtänyt tätä sarjaa millään lailla. Ehkä alkupäästä löytyy jotain menettelevää, mutta ainakin nykyään sarja on täyttä paskaa, joka yksinkertaisesti kierrättää itseään. Samalla lisätään sarjan vakiohahmojen, Ismon ja Sepon (joista on tehty vitsejä YouTubeen loputtomat, loputtomat määrät) päälle aina lisää ja lisää hahmoja. Jos tämä on Suomen katsotuin ohjelma, minua alkaa huolestuttamaan.
Fantômas's rating:
Rate:
Watched Wanted Custom
Näin teet täydellisen, suomalaisen tosi-TV-reseptin: Ostat ulkomailta jonkun typerän ohjelmaformaatin, tuot sen Suomeen ja etsit tarvittavan määrän vapaaehtoisia hölmöjä, jotka vapaaehtoisesti haluavat tehdä itsestään pellen televisiossa, ja joilla kaikilla on anorektinen homo stailistina. Etsit juontajan, jonka naama näkyy kaikkialla, ja sekoitat tasapaksuksi. Lisää alkoholi, eristäytyminen ja ihmiselämän kaikki tunteet ja laita paistumaan tulisilla hiilillä koko ihmismassan edessä.
Fantômas's rating:
Rate:
Watched Wanted Custom
People who added this item 19 Average listal rating (16 ratings) 2.9 IMDB Rating 3.8
Ohjelmaformaatteja Suomeen osa 2. Idolsissa on lyhyesti kolme tuomaria, jotka päättävät ketä menee jatkoon ja kenestä tulee Suomen epävirallinen vuoden idoli. Idolsin tehtävä on sama kuin Euroviisujen, eli nostaa Suomen radioihin niitä tylsimpiä esityksiä, mm. Antti Tuisku ja "hevimies" Ari Koivunen. Ainoa sarjassa ollut kuuluisa ja samaan aikaan hyvä on Anna Puustjärvi, jota on ihan kiva kuunnella joskus radiosta. Mutta pitääkö ne häviäjät sitten nolata?
Fantômas's rating:
Rate:
Watched Wanted Custom
People who added this item 1697 Average listal rating (1074 ratings) 6.8 IMDB Rating 7.4
Katsoin tätä kerran, ja petyin vahvasti. Lyhyesti sanottuna: sarja on tylsää, kirjasarjaan perustuvaa tasapaksua moskaa. Näyttelijät ovat huonoja ja käsikirjoitus tylsää. Jaksosta toiseen toistuu sama kaava: jotain tapahtuu, "Gossip Girl" levittää tietoa ja pallo päästetään pyörimään. Tarvitseeko mainita, että on se paskaa. No, sentään sarjassa on esiintynyt mainio Sonic Youth esittämässä Star Power-nimisen kappaleensa akustisena.
Fantômas's rating:
Rate:
Watched Wanted Custom
People who added this item 1425 Average listal rating (980 ratings) 6.9 IMDB Rating 8.7
Äärimmäisen huonoa piirrosjälkeä, joka on aivan samalla tasolla mangan kanssa (omistan yhden pokkarin, polttakaa se!). Surullisinta on kuitenkin se tosiasia, kuinka joukko värikkäitä steroidimiehiä taistelee "KAMEHAMEHA!!!!"-säteillä ja sen sellaisilla, taustalla kuuluessa sellainen huuto, kuin joku synnyttäisi. Tälläkö nyt saadaan lapset ostamaan sitä oheiskrääsää?
Fantômas's rating:
Rate:
Watched Wanted Custom
People who added this item 1224 Average listal rating (733 ratings) 6.6 IMDB Rating 8.2
Japanilainen manga-anime-mikälie osa 2. Tästä en oikein osaa sanoa mitään. Sanonpa vain, että yksinkertaisesti huonoa.
Rate:
Watched Wanted Custom
People who added this item 1853 Average listal rating (1308 ratings) 6.6 IMDB Rating 7.3
Tylsä sarja, jonka tarkoitus on vaan poikia runsaaasti oheistuotteita ja tuottaa siten rahaa. Kolme supersankarilasta pelastaa yhden kaupungin (joka on nimetty saatanan tyhmästi: "Townsville", are you fucking kidding me) täydelliseltä tuholta aina hölmömmän ja hölmömmän näköisiä olioita vastaan. Jihuu.
Fantômas's rating:
Rate:
Watched Wanted Custom
Ketä tästä nyt oikeasti pitää? En toki lähde sarjan opettavaisuudesta sanomaan mitään, mutta piirrosjälki on niin huonoa, että pää meinaa revetä. Myöskin dubbaus on loistoluokkaa, kun yksi ainoa näyttelijä (Heikki Määttänen) dubbaa kaikkia hahmoja. Ja alkuperäiset äänet kuuluvat taustalla. No jaa, on Määttänen tässä parempi kuin Mikko Mallikas-sarjassa.
Fantômas's rating:
Rate:
Watched Wanted Custom
People who added this item 2406 Average listal rating (1670 ratings) 6.4 IMDB Rating 7.5
Täydelliset naiset on täydellistä hömppää, siitä ei pääse yli eikä ympäri. Sarja on täydellisesti seksin ja suhteiden pyörittämä draamakomedia, jonka tuoreissa jalanjäljissä monet nuoleskelevat tusinasarjat, mm. Eronnut nainen astelevat. Katsottua muutama jakso on pakko kysyä, että miksi h-lvetissä joku katsoo tätä? Sarjassa ei tunnu tapahtuvan mitään, ja juoni on aikalailla irrallinen. Jokaisessa tuotantokaudessa on sentään jokin mysteeri, joka onkin elokuvan paras puoli, ja valitettavasti yksi ainoista. On kiva tietää, että on muutakin fanin harmaat aivosolut liikkeelle pistävää kuin kuutio, joka on tarkoitus koota ja hajottaa. Kaiken kaikkiaan Täydelliset naiset ratsastaa seksillä ja naiskauneudella, ja onkin täydellinen malliesimerkki siitä, miten seksi myy, eikä katsojan tarvitse kuin pitää kaukosäädintä toisessa kädessä, kannabisjointia toisessa ja oluthattua päässä. (Edellisen ymmärtävät vain Dead Kennedys - fanit).
Fantômas's rating:
Rate:
Watched Wanted Custom
People who added this item 34 Average listal rating (22 ratings) 6 IMDB Rating 7.4
Espanjan Salatut elämät. Kyllä tämä Salkkarit voittaa, mutta silti käsikirjoitus on kliseistä, kulunutta ja kehnoa. Sarjan käsikirjoitusta voi verrata kiisseliin: jos teet sitä liian kauan, siitä tulee huonoa. Jotkut tyypit pystyvät kuitenkin onnistuneisiin suorituksiin: Antonio Resinekselle voisi antaa 5 tähteä, mutta kuitenkin hahmo on niin pieni osa kokonaisuutta, että tälle ei kauheasti pisteitä irtoa.
Fantômas's rating:
Rate:
Watched Wanted Custom

Pretty self-explanatory. No TV movies.

Added to
Related lists

Worst video games ever (in Finnish)
11 item list by Fantômas
18 votes 7 comments
Worst TV Shows EVER!!
3 item list by LilyofTheValley
2 votes
The Shittiest TV-Shows (In finnish)
11 item list by Miika
22 votes 3 comments
TV Shows - Best to Worst
100 item list by Coby
72 votes 14 comments
The worst movies of all time
24 item list by Fantômas
17 votes 9 comments
Oh God! Turn the Channel, QUICK!
17 item list by Haydn, The Salami
1 votes
Favorite TV Shows Of All Time
110 item list by CreativeAndrew
11 votes
the best tv shows ever
16 item list by demididi
2 votes
Worst books of all time
15 item list by darkmatter
9 votes 4 comments
Worst movies l've ever seen
70 item list by antiqueqq
56 votes 20 comments

View more top voted lists

People who voted for this also voted for


More lists from Fantômas