Explore
 Lists  Reviews  Images  Update feed
Categories
MoviesTV ShowsMusicBooksGamesDVDs/Blu-RayPeopleArt & DesignPlacesWeb TV & PodcastsToys & CollectiblesComic Book SeriesBeautyAnimals   View more categories »
Listal logo
Avatar
Added by E-Mies on 9 Aug 2018 07:24
603 Views No comments
15
vote

The Worst Movie Journal Ever

Sort by: Showing 11 items
Decade: Rating: List Type:
People who added this item 227 Average listal rating (159 ratings) 4.5 IMDB Rating 5.6
Voi sitä hukatun potentiaalin määrää.

Yksi sana.

David Hasselhoff

E-Mies's rating:
Rate:
Watched Wanted Custom
People who added this item 529 Average listal rating (367 ratings) 6 IMDB Rating 6.4
Michael Bay on pyllystä. Vöyh, öyh. Räjähdyksiä. Öyh, vöyh. Miljardibudjetti. Vöyh, öyh. Transformers. Öyh, vöyh.

En edes yllättynyt siitä faktasta, että tämä perustuu tositapahtumiin. Florida. Florida, jumalauta.

Bay on löytänyt juuri oikean värisen viihdyttävyyden väriliidun, jolla tositapahtumia karikatyrisoidaan. Kyllä, mukana on kaikki ne asiat, jotka Bayn aikaisemmissa tuotoksissa vituttavat. Siitä huolimatta kunnioitan Bayn päätöstä olla nostamatta jalkaa perseilykaasulta, koska mitä enemmän ylitsevedettyä kaikki on, sitä enemmän se peittää alleen kaiken negatiivisuuden. Ja ei, en välitä vittuakaan kuinka loukkaavaa tämä on kuolleiden omaisille ynnä muuta kitinää ja lässytystä. Se on silti helvetin hauskaa.
E-Mies's rating:
Rate:
Watched Wanted Custom
People who added this item 17 Average listal rating (27 ratings) 7.4 IMDB Rating 0
Tarantinoismi on vahvasti läsnä niin episodirakenteessa kuin hirtehisen synkässä tunnelmassakin eikä se ole aina niin negatiivinen asia vaikka. Yllätyin positiivisesti Goddardin maltista avata tarinavyyhtiä henkilöiden kautta kiirehtimättä turhaan katarsiksen tarjoavaan loppuperseilyyn. Joka muuten myös on tarantinoismia kaikessa kliseisyydessään. Vaikutteet ovat kaikille selvät, mutta tämä ei vähennä mielestäni silti elokuvan viihdyttävyysarvoa vaikka useimmat nirppanokat niin kitisevätkin.
E-Mies's rating:
Rate:
Watched Wanted Custom
People who added this item 20 Average listal rating (13 ratings) 6.5 IMDB Rating 0
Like Father (2018)
En muista tästä juurikaan mitään muuta kuin Frasierin. Tuttu ja turvallinen tarina lapsensa hylkäämästä isästä, joka katuu tekoaan ja haluaa ujuttautua takaisin aikuisen lapsensa elämään.
E-Mies's rating:
Rate:
Watched Wanted Custom
Jarella on möykky sisällään. Möykky ei ole kuulemma kasvain. Jare ei ole lääkäri.
E-Mies's rating:
Rate:
Watched Wanted Custom
People who added this item 188 Average listal rating (125 ratings) 6.9 IMDB Rating 7.2
Mainosvideo Cruisen lentotaidoista. Cruise myös metodinäyttelee puhumalla lievällä etelävaltion korostuksella. Myös ihan viihdyttävä biopikki helvetin tyhmästä amerikkalaisesta, joka päätti Medellinin kartellin lisäksi työskennellä kaikille ja joka ei oli liian ahne tajutakseen suunnitelman typeryyden.
E-Mies's rating:
Rate:
Watched Wanted Custom
People who added this item 1010 Average listal rating (660 ratings) 7.2 IMDB Rating 7.2
Hajuton ja mauton Tarantino-pastissi, jossa Colin Farrell on darrassa ja Christophen Walken esittää Christophen Walken-pastissia, joka pohjautuu Christophen Walkenille esittämässä itseään, joka itsessään ei ole näyttelemistä vaan olemista ja hengittämistä ja... Kuten huomaatte tästä elokuvasta löytyy enemmän metatasoja kuin Inceptionista, eikä se ole ollenkaan hyvä juttu. McDonagh osoittaa satunnaisia neronleimauksia ja olisi varmasti onnistunutkin paremmin, jos viitsisi aurata omaa polkuaan. Sam Rockwell on erittäin, erittäin aliarvostettu näyttelijä.
E-Mies's rating:
Rate:
Watched Wanted Custom
Tom Cruiselta loppuvat stuntit tätä menoa kesken. Edellisessä osassa tuli roikuttua lentävän koneen kyljessä kiinni pelkän vaijerin varassa ja sukellettua ilman happilaitteita kymmenisen minuuttia. Uusimmassa osassa törmäillään helikoptereilla ja pompitaan korkeiden rakennusten katolta toiselle. Itsesuojeluvaistoa ei tarvita, jos on top tier ylijumala. Cruise muistaa myös juosta, virnuilla ja tarpeen tullen näyttää vakavalta aina välillä, koska salaliitot ja ydinpommikriisit ovat vakavia asioita. Lippuluukkumenestyksen perusteella amerikkalaiset ovat saaneet oman siloitellun ja kiltin Bondinsa, joka ei juo eikä huoraa, ja on kaiken lisäksi ostanut itselleen vielä kuolemattomuudenkin.
E-Mies's rating:
Rate:
Watched Wanted Custom
Tässä juodaan pääosin kaljaa. Ihan helvetisti. Tosin amerikkalainen kalja on laimeaa dromedaarin virtsaa. Eli kusta. Viemäriin kaadettavaa, mutta ei se olisi oikein viemärille. Anna Kendrick ja se kaveri Band of Brothersista eivät juo niin paljon, joten heidän hahmonsa eivät saa paljon ruutuaikaa. Olivia Wilde ja joku partasuu taasen juovat, flirttailevat mutta ovat niin hyviä kavereita, etteivät viitsi alkaa seurustelemaan. Vittuakos siitä, kaljan juonti on mukavampaa.
E-Mies's rating:
Rate:
Watched Wanted Custom
People who added this item 911 Average listal rating (541 ratings) 8.2 IMDB Rating 8.1
Welles puhisee ja puuskuttaa hyvästinsä Hollywoodin kaikkea kontrolloivalle studiokoneistolle ja Hestonin kulmakarvat ovat erittäin maskuliiniset. Mettyn kamerankäyttö varastaa kaiken huomion, koska juonesta ei kukaan saa kiinni, eikä tarvitsekaan. Korruptio ja pseudorasistinen pahuus ilmenevät sammakkoperspektiivillä ja uhkaavilla lähikuvilla. Jäin kaipaamaan Janet Leighin joukkoraiskausta.
E-Mies's rating:
Rate:
Watched Wanted Custom
People who added this item 77 Average listal rating (54 ratings) 4.7 IMDB Rating 5.6
Olen menettänyt sietokykyni täysin näitä entisten Saturday Night Live -näyttelijöiden täyttämiä paskakomedioita kohtaan. Castingista huolimatta tässä ei ole edes mitään hauskuuden rajamaastossa pidettävää. R-merkinnän turvin voidaan työntää vittua ja verta kohtauksiin, koska se on ilmeisesti autonomisesti hauskaa. No ei se ole. Ferrell ja Poehler perustavat laittoman kasinon, koska heillä ei ole rahaa lapsensa koulutukseen. Lopulta heillä on rahat siihen. Välissä ei tapahdu mitään, millä olisi mitään väliä minkään kanssa.
E-Mies's rating:
Rate:
Watched Wanted Custom

Pidettäköön tätä inkarnaationani. Tyhjensin sieluni sekalaisen sisällön ja nyt olen valmis kävelemään luolasta valoon. Tämä olkoon päiväkirjani, jolla täytän todellisuuteni tiiliseinän pala palalta. Laastina käytettäköön lingvististä lannoitetta. Kasvakoon rikkojen ruohot ja koirien putket. Gratissimum quod vale!

Added to
Related lists

Worst movie ever
19 item list by filmbuilder
1 votes 2 comments
Worst movie posters ever
42 item list by johanlefourbe
193 votes 43 comments
Top 10 Worst Performances of All Time
14 item list by filmbuilder
9 votes 1 comment
Top 50 worst movies ever
50 item list by johanlefourbe
65 votes 55 comments
Terrible movie posters
33 item list by Dri
35 votes 6 comments
October Movie Journal - Xanadon't
7 item list by Xanadon't
20 votes 14 comments
TGWTG Bad Movie Draft Picks
5 item list by LordDarkrai
3 votes
Monthly Movie Journal: October 2011
21 item list by Xanadon't
16 votes 10 comments
Monthly Movie Journal: November 2011
34 item list by Xanadon't
17 votes 9 comments

View more top voted lists

People who voted for this also voted for


More lists from E-Mies