Explore
 Lists  Reviews  Images  Update feed
Categories
MoviesTV ShowsMusicBooksGamesDVDs/Blu-RayPeopleArt & DesignPlacesWeb TV & PodcastsToys & CollectiblesComic Book SeriesBeautyAnimals   View more categories »
Listal logo
Avatar
Added by Cuomi on 30 Jan 2011 03:25
628 Views 2 Comments
4
vote

2011 in music

Sort by: Showing 6 items
Rating: List Type:
People who added this item 8 Average listal rating (6 ratings) 8.5 IMDB Rating 0
Primordialin julkaisutahti ei päätä huimaa, mutta julkaisut ovat olleet pääasiassa laadukkaita ja niin tälläkin kertaa. To The Nameless Dead oli aikanaan sellainen tajunnanräjäyttäjä että uutukaisella oli kova paikka laittaa paremmaksi. Siltä ei ainakaan vielä tunnu mutta perkeleen kova levy kyseessä on silti. Primordial on niitä harvoja nykybändejä, jotka kuulostavat vain ja leimallisesti omalta itseltään, ja bändin massiiviset äänivallit yhdistettynä Nemtheangan hulluihin vokaakeilin on kaava millä on helvetin huono mennä vikaan.
Cuomi's rating:
Rate:
Owned Wanted Heard Custom
People who added this item 25 Average listal rating (17 ratings) 7.1 IMDB Rating 0
Heritage - Opeth
Cuomi's rating:
Rate:
Owned Wanted Heard Custom
People who added this item 4 Average listal rating (4 ratings) 9 IMDB Rating 0
Tree Of Life - Orne
Ornen toinen pitkäsoitto oli itselleni yksi vuoden odotetuimmista tapauksista, niin perkeleen hyvä maku Conjuration By Fire-debyytistä aikanaan jäi. Harmillisesti vahvoja Van Der Graaf-viboja tuoneet saxofonit on tällä levyllä paitsiossa, mutta 70's viboja luodaan tällä kertaa mm, memotronilla. Yhtyeen soitto tuntuu vain parantuneen, etenkin Earlin rumpuosuuksista löytyy nyannseja ja sopivassa määrin kikkailua, sortumatta kuitenkaan itsetarkoitukselliseen kilkutteluun. Miehen soittotaito oli havaittavissa jo Reverend Bizarren aikoina, mutta se pääsee vielä paremmin esille Ornen tyylisessä musiikissa, jossa rumpalilla on enemmän tilaa toteuttaa itseään. Peterin kitaraosuuksissa on edelleen sitä diippiä mystisyyttä ja Albert vetää muutamat hienoimmista laulusuorituksistaan, etenkin Return Of The Sorcererissa, joka lienee myös koko levyn komein yksittäinen kappale.
Lyriikkaosastolla ollaan myös syvissä vesissä, Lovecraft ja Crowley pomppaavat luonnollisesti esiin aina sieltä ja täältä ja onhan levyllä myös erittäin hieno, Nicholas Roegin Don't Look Now-elokuvaan pohjaava kappale. Yksi vuoden kohokohtia.
Cuomi's rating:
Rate:
Owned Wanted Heard Custom
People who added this item 4 Average listal rating (3 ratings) 7.3 IMDB Rating 0
Edellisen Moonsorrow levyn tarinassa tapahtui maailmanloppu joten nyt ollaan luonnollisesti post-apo-maisemissa. Kahden puolen tunnin pläjäyksen sijaan kappaleita on nyt reilu puolisen tusinaa joista osa toimii eräänlaisina lyhyinä välisoittoina pidempien eeposten välillä. Tyylillisesti ollaan vielä melko samoissa vesissä, joskin eeppisyysmittaria on väännetty jälleen pykälä ylöspäin. Komeimpia tapauksia on helvetin jylhillä koskettimilla maustettu Huuto sekä lopetuksena toimiva Kuolleiden Maa.
Cuomi's rating:
Rate:
Owned Wanted Heard Custom
People who added this item 1 Average listal rating (1 ratings) 8 IMDB Rating 0
Vinum Intus - Alghazanth
Alghazanth jatkaa erittäin melodisella, jossain määrin blackiin kallellaan olevalla kaahauksellaan, josta löytyy paljolti tarttumapintaa ja hienoja koukkuja näennäisestä simppeliydestä huolimatta. Jylhät kitaramelodiat on tässä selkeästi pääosassa, muiden elementtien tahtoessa jäädä välillä paitsioon. Hienosta kansitaiteesta plussaa.
Cuomi's rating:
Rate:
Owned Wanted Heard Custom
People who added this item 2 Average listal rating (2 ratings) 5.5 IMDB Rating 0
Sadistik Forest - Sadistik Forest
Melko turvallista ja perinteitä kunnioittavaa dödistä mistä löytyy kuitenkin muutama ihan kiinnostavakin idea. Vokaalipuolelta löytyy kivaa glenbentonmaisuutta ja soitinpuolelta etenkin alataajuuksista löytyy ihan kivasti munaa. Levyllä on pituuttakin juuri sopivat puolisen tuntia joten puutumaankaan ei pääse. Loppupeleissä ei kuitenkaan tarjoa mitään uutta tai mullistavaa mutta tästä on hyvä jatkaa.
Cuomi's rating:
Rate:
Owned Wanted Heard Custom

Added to
Related lists

WHO'S WORTH WHAT?THE BIGGEST EARNERS IN MUSIC 2011
24 item list by ♔ Katrina_96♔
7 votes 2 comments
Watched in 2011
199 item list by Noodles
23 votes 4 comments
Watched in 2011
56 item list by Fernanda
33 votes 3 comments
Played in 2011
33 item list by Juldeenious
12 votes 2 comments
Best International Picture in 2011 by SMB Awards
50 item list by SMB Awards
2 votes
Watched in 2011
53 item list by Lexie
11 votes 1 comment
Watched In 2011
419 item list by Ultimo
14 votes 4 comments
Movies Watched in 2011
30 item list by Dave
3 votes 1 comment
Revisited in 2011
17 item list by Andre Dantas
1 votes

View more top voted lists

People who voted for this also voted for