Explore
 Lists  Reviews  Images  Update feed
Categories
MoviesTV ShowsMusicBooksGamesDVDs/Blu-RayPeopleArt & DesignPlacesWeb TV & PodcastsToys & CollectiblesComic Book SeriesBeautyAnimals   View more categories »
Listal logo
I Am Ozzy review
89 Views No comments
0
vote

Review of I Am Ozzy

Add header image

Choose file... or enter url:
Minä, Ozzy (I am Ozzy) kertoo jo nimenä vähänkin musiikkia edes etäisesti seuranneelle kenestä kirjassa on kysymys ja kuka sen päätähti on. Legendaarinen Pimeyden Prinssi, Heavy-dinosaurus John Michael Osbourne alias Ozzy Osbourne. Viihdyttävä ja vauhdikas elämäkerta maailman legendaarisimman sekopään elämästä.

Mitä mainioin valistuskirja rokkarin elämään ja erinomainen huumeiden vastainen kannanotto. Mieshän on vetänyt muutakin kuin pulkkaa perässään ja herra on melkoinen lääketieteellinen ihme, että ylen päänsä on enää edes elossa. Kirjassa Osbourne antaa itsestään tyystin erilaisen kuvan kuin vaikkapa reality-sarjassaan: The Osbournes. Tiedä sitten kuinka paljon sarja oli etukäteen käsikirjoitettu ja lisätty katu-uskottavuutta, mutta kaikkinensa Ozzy on mielenkiintoinen persoona.

Kirjassaan hän ei juurikaan kehuskele tekemisillään ja tekemättä jättämisillään päin vastoin paikoitellen varsin nöyränä, mutta mitään kaunistelematta kartoittaa elämääsä ja sekoilujaan: "Tulipahan tehtyä".

Kirja kattaa Ozzyn elämän aina lapsuudesta nykyaikoihin asti. Teos on kuin tuhkimotarina konsanaan: “Ryysyistä rikkauksiin”. Köyhän työläisperheen pikkurikollinen poika löytää elämälleen suunnan: “musiikki, viina, laulu ja naiset”.

Suosittelen kirjaa jopa niille joita Ozzy Osbournen musiikki ei voisi vähempää kiinnostaa, sillä kirja on kaikessa raadollisuudessaan varsin viihdyttävä ja hulvattoman hauska :)
Avatar
Added by fmatic
7 years ago on 29 January 2011 11:21
Post comment


Insert image

drop image here
(or click)
or enter URL:
 link image?  square?

Insert video

Format block