Explore
 Lists  Reviews  Images  Update feed
Categories
MoviesTV ShowsMusicBooksGamesDVDs/Blu-RayPeopleArt & DesignPlacesWeb TV & PodcastsToys & CollectiblesComic Book SeriesBeautyAnimals   View more categories »
Listal logo
Nevermind review
68 Views No comments
0
vote

Review of Nevermind

Add header image

Choose file... or enter url:
Jos sun pitäisi selittää asiaan vihkiytymättömälle mitä on grunge riittää että laitat tämän levyn soimaan, näytät kuvan Kurt Cobainista ja näytät Youtubesta tämän live-vedon. Niihin kulminoituu koko grunge.

Nevermind on ehdottomasti parasta Nirvanaa ja myös koko grunge-genren esittelylevy. Paikoitellen kömpelö miksaus ei tippaakaan latista levyn tunnelmaa. Cobain esittelee sekopäistä ja paikoitellen maanista mielenlaatuaan sanoituksissa ja laulussaan huutaen, karjuen, kirkuen, laulaen pehmeästi ja ivallisesti. Siis silkkaa timanttia koko levy alusta loppuun ja toimii edelleen vuosienkin jälkeen kuin junan vessa ja nehän toimii aina.

Levyllä Nirvana on täydellisesti yhtä. Cobain ei mielestäni missään vaiheessa ollut kaksinen kitaristi, mutta hoiti hienosti tonttinsa ja koko homma pysyi kasassa. Sanomattakin selvää, että tämä sepustus on Nirvana-fanipojan lasien takaa kirjoitettu :)

10/10
Avatar
Added by fmatic
7 years ago on 29 January 2011 10:47
Post comment


Insert image

drop image here
(or click)
or enter URL:
 link image?  square?

Insert video

Format block