Explore
 Lists  Reviews  Images  Update feed
Categories
MoviesTV ShowsMusicBooksGamesDVDs/Blu-RayPeopleArt & DesignPlacesWeb TV & PodcastsToys & CollectiblesComic Book SeriesBeautyAnimals   View more categories »
Listal logo
Emphasizer review
84 Views No comments
0
vote

jazz fusion voor de eenentwintigste eeuw

Add header image

Choose file... or enter url:
In 1999 begonnen ze er aan als trio, ze hadden samen net Mardi Grass achter de rug. Charlie Hunter op achtsnarige gitaar, Stanton Moore achter de drums en Skerik op de saxofoon. Snel besloten ze dat hun vriend Mike Dillon zijn talenten als percussionist niet ten volle benutte. Het kostte hun wel wat moeite, maar ze sloegen er wonderwel in Mike, die zich toenertijd verdiepte in de vertaling van oud aramese teksten, te overtuigen om Garage à Trois te vervoegen.
Samen trokken ze naar de planeet Jambandia op zoek naar eindeloos groovy jazzfunk. En die vonden ze ook. In 1999 kwamen ze met de EP Mysteryfunk op de proppen. Drie tracks die ze tussen andere opnames door in één take op plaat perstten. Na enkele stomende tournees nam het viertal even de tijd om een LP op te nemen. Het resultaat kan je bij de platenboer vinden onder de naam Emphasizer. Verwacht je niet aan kant-en-klare FM funk. Maar op zoek naar de groove ben je bij hen wel aan het juiste adres.8/10
Avatar
Added by statler
11 years ago on 13 November 2006 19:55
Post comment


Insert image

drop image here
(or click)
or enter URL:
 link image?  square?

Insert video

Format block