Explore
 Lists  Reviews  Images  Update feed
Categories
MoviesTV ShowsMusicBooksGamesDVDs/Blu-RayPeopleArt & DesignPlacesWeb TV & PodcastsToys & CollectiblesComic Book SeriesBeautyAnimals   View more categories »
Listal logo
23 Views No comments
0
vote

Review of The Passage: A Novel

Add header image

Choose file... or enter url:
Tämä kirja on ehdoton suosikkini. En tiedä johtuuko siitä, että aihepiiri kuuluu lemppareihini... vai mistä, mutta tämä kirja oli vaikea laskea pois käsistään kun oli päässyt lukemaan. Harmikseni en ole niin nopea lukemaan, että reilu 800 sivua taittuisi yhdeltä istumalta... kuolisin kivuliaaseen makuuhaavaan ennen kuin saisin luettua.

Mielestäni tässä kirjassa yksi vahvuus oli juuri pituus. Olisi vituttanut rankemmalla kädellä jos olisi lukeminen heti alkuunsa loppunut kuin booli firman pikkujouluista. Vaan ei.. tätä riitti pitkälle. Kirjassa oli sopiva sekoitus sellasta "Zombi" tyylistä tartunnan pelkoa ja sitten myös tämä ihmiskunnan tuho teema... selviytymistä, uusien kulttuurien muodostumista... ihmisiä kuolee ja syntyy... Kokonaisuudessaan helvetin hyvä vihkonen! Pitäsköhän lukee hitto uusiks?

Kirjoittaja oli tehnyt ammattimaista työtä ja taitavasti saanut kirjan lukuisat hahmot kirjoitettua sillain, että niistä muodostuu tarkka kuva mielen syövereihin ja tapahtuma paikoista sama setti. Jos kirjaa pitäisi verrata johonkin, niin voisin vetää vaikka elokuvista sellaiset nimet kuin Resident Evil ja Underworld... mutta vitusti parempana. Menkää Kädelliset ihmisapina ystäväni siis kirjastoon tai kirja kauppaan hakemaan tämä kirjojen kuningas muodikkaaseen olkalaukkuunne ja hakekaa tekstin painikkeeksi vaikka muutama olut... takaan että ette pety.
Avatar
Added by vinttipimeen
6 years ago on 27 September 2011 05:41
Post comment


Insert image

drop image here
(or click)
or enter URL:
 link image?  square?

Insert video

Format block