Explore
 Lists  Reviews  Images  Update feed
Categories
MoviesTV ShowsMusicBooksGamesDVDs/Blu-RayPeopleArt & DesignPlacesWeb TV & PodcastsToys & CollectiblesComic Book SeriesBeautyAnimals   View more categories »

Images not loading

« Prev12 Next »
ScorpiOpal 1 year, 3 months ago at Mar 28 19:20 -
Images don't seem to be loading when I click on them. I have to refresh the page after clicking on the images.
Is anyone else having this issue? Is there a way to fix it?
Moderator
majordsmythe 1 year, 3 months ago at Mar 28 19:21 -
Same here. Some images show up, others... nothing.
ScorpiOpal 1 year, 3 months ago at Mar 28 19:27 -
Sometimes I get the '500 - Internal Server Error' thing.
foxylady 1 year, 3 months ago at Mar 28 20:04 -
Same here as well. It is only happening on Listal where my pictures do not load properly...what is going on? Anybody know of a fix?
ScorpiOpal 1 year, 3 months ago at Mar 28 20:07 -
Originally, they would load after refreshing the page. Now they're not loading at all :/
Moderator
SA-512 1 year, 3 months ago at Mar 28 20:13 -
image server issue that only Tom can resolve
DuckNation 1 year, 2 months ago at Apr 3 3:36 -
Looks like a image server went down im getting broken thumbnails
DuckNation 1 year ago at Jun 22 21:52 -
Getting broken thumbnails again
TrekMedic 1 year ago at Jun 23 6:02 -
Same here. I was uploading (and re-uploading, and re-uploading) a bunch of pics tonight. 2-3 tries before I got one without a broken thumbnail, then they all went to broken thumbnails.
Shiya 1 year ago at Jun 23 15:27 -
SAme for me ! Getting broken thumbnails again
Deleted user
Deleted 1 year ago at Jun 23 15:41 -
Same here.
DuckNation 1 year ago at Jun 23 18:48 -
so the problem is still ongoing.... thats a shame
TrekMedic 1 year ago at Jun 23 18:56 -
Yup. Has anyone contacted Tom directly?
TrekMedic 1 year ago at Jun 25 2:49 -
Back to normal!
Deleted user
Deleted 11 months, 3 weeks ago at Jul 9 9:38 -
Revenge of the broken thumbnails...they're back!
kathy 11 months, 3 weeks ago at Jul 9 10:28 -
I think it may be related to all of the spam messages posted to the feedback forum a couple of hours ago.
Moderator
Bml93 11 months, 3 weeks ago at Jul 9 12:32 -
The whole site is a bit slow as of now.
Deleted user
Deleted 11 months, 3 weeks ago at Jul 11 9:51 -
...again I'm getting broken thumbnails
DuckNation 11 months, 3 weeks ago at Jul 11 17:59 -
still broken thumbnails
TrekMedic 11 months, 2 weeks ago at Jul 12 16:13 -
Seems to be hit and miss right now,...
Deleted user
Deleted 11 months, 1 week ago at Jul 21 8:45 -
Lots of broken thumbnails, everywhere, here included...
DuckNation 11 months, 1 week ago at Jul 21 9:11 -
yup seems to be getting worse lets hope it gets fixed soon
Moderator
majordsmythe 11 months, 1 week ago at Jul 21 10:04 -
I'm finally logged on, but i'm getting a lot of broken thumbnails as of making this post.
TrekMedic 11 months, 1 week ago at Jul 21 11:40 -
Yup, again! And getting "500 Server Error" notices a lot yesterday.
Onion Jack 11 months, 1 week ago at Jul 21 12:39 -
This may be something to do with BT problems in the UK. A lot of websites are having problems.
Dez88 11 months, 1 week ago at Jul 21 14:42 -
Same here...images not loading
Deleted user
Deleted 11 months, 1 week ago at Jul 21 16:03 -
@ Onion Jack

True but we have had this problem at least once a week for the past few years haven't we? Albeit it's not always as bad as this so maybe you have a point.
Onion Jack 11 months, 1 week ago at Jul 21 16:29 -
Even if I'm right, which I'm not sure I am, at this point we probably need some sort of server kick. Shall we offer a reward for anyone who can find Tom?
Dez88 11 months, 1 week ago at Jul 21 17:16 -
I'll chip in...he never takes this long to fix something like this.
Deleted user
Deleted 11 months, 1 week ago at Jul 21 17:36 -
Lmao, good idea Jack.
Moderator
majordsmythe 11 months, 1 week ago at Jul 21 17:45 -
"Ground control to Major Tom,
We're drowning in broken thumbnails..."
Dez88 11 months, 1 week ago at Jul 21 18:32 -
This SUCKS!!!
J3RRY 11 months, 1 week ago at Jul 21 18:47 -
Trump is building his wall with our thumbnails.
JROCK1772 11 months, 1 week ago at Jul 21 19:30 -
Definitely been quite bothersome today...
Moderator
Admin
Tom 11 months, 1 week ago at Jul 21 22:49 -
They should slowly start coming back now
DuckNation 11 months, 1 week ago at Jul 21 23:07 -
Thumbnails in galleries still dont work
Blondie 11 months, 1 week ago at Jul 21 23:10 -
Still not working on my end
Dez88 11 months, 1 week ago at Jul 21 23:52 -
Nope
DuckNation 11 months, 1 week ago at Jul 21 23:58 -
its slowly coming back some thumbnails load some dont
Dez88 11 months, 1 week ago at Jul 22 0:02 -
Sweet, be easy on Tom and the moderators...they do a fantastic job and are doing their best to fix the problem. They always do
Dez88 11 months, 1 week ago at Jul 22 1:43 -
OK, that being said...THIS SUCKS!!!!
TrekMedic 11 months, 1 week ago at Jul 22 2:34 -
Frustrating not to be able to see pics that I might want to add to my lists and not post pics that can be seen without clicking on them!
maelstrom9999 11 months, 1 week ago at Jul 22 3:20 -
Same problem here. About 1/3 of the thumbnails don't load.
Moderator
majordsmythe 11 months, 1 week ago at Jul 22 8:03 -
Looks like we're back to normal.
TrekMedic 10 months, 4 weeks ago at Aug 2 17:44 -
And,...here we go again!
Moderator
majordsmythe 10 months, 3 weeks ago at Aug 5 16:36 -
They've gone again (broken thumbnails).
TrekMedic 8 months, 1 week ago at Oct 18 17:16 -
Looks like it started again last night. I thought it was my computer, but I'm seeing them on other people's posts this morning.
DuckNation 8 months, 1 week ago at Oct 18 19:09 -
yup it broke sometime last night sucks to see that its still ongoing
TrekMedic 8 months ago at Oct 27 4:07 -
Cleaned up for a few days and - BANG! - back again!! WTF??
Anautix 8 months ago at Oct 29 18:49 -
This image server is completely unreliable. I would have switched to another one, long ago.
« Prev12 Next »

Insert image

drop image here
(or click)
or enter URL:
 link image?  square?

Insert video

Format block