Explore
 Lists  Reviews  Images  Update feed
Categories
MoviesTV ShowsMusicBooksGamesDVDs/Blu-RayPeopleArt & DesignPlacesWeb TV & PodcastsToys & CollectiblesComic Book SeriesBeautyAnimals   View more categories »
Listal logo
Avatar
Added by E-Mies on 9 Aug 2018 07:24
551 Views No comments
15
vote

The Worst Movie Journal Ever

Add header image

Choose file... or enter url:
Sort by: Showing 8 items
Decade: Rating: List Type:
People who added this item 0 Average listal rating (11 ratings) 6.7 IMDB Rating 0
Like Father (2018)
E-Mies's rating:
Rate:
Watched Wanted Custom
Jarella on möykky sisällään. Möykky ei ole kuulemma kasvain. Jare ei ole lääkäri.
E-Mies's rating:
Rate:
Watched Wanted Custom
Mainosvideo Cruisen lentotaidoista. Cruise myös metodinäyttelee puhumalla lievällä etelävaltion korostuksella. Myös ihan viihdyttävä biopikki helvetin tyhmästä amerikkalaisesta, joka päätti Medellinin kartellin lisäksi työskennellä kaikille ja joka ei oli liian ahne tajutakseen suunnitelman typeryyden.
E-Mies's rating:
Rate:
Watched Wanted Custom
People who added this item 981 Average listal rating (660 ratings) 7.2 IMDB Rating 7.2
Hajuton ja mauton Tarantino-pastissi, jossa Colin Farrell on darrassa ja Christophen Walken esittää Christophen Walken-pastissia, joka pohjautuu Christophen Walkenille esittämässä itseään, joka itsessään ei ole näyttelemistä vaan olemista ja hengittämistä ja... Kuten huomaatte tästä elokuvasta löytyy enemmän metatasoja kuin Inceptionista, eikä se ole ollenkaan hyvä juttu. McDonagh osoittaa satunnaisia neronleimauksia ja olisi varmasti onnistunutkin paremmin, jos viitsisi aurata omaa polkuaan. Sam Rockwell on erittäin, erittäin aliarvostettu näyttelijä.
E-Mies's rating:
Rate:
Watched Wanted Custom
Tom Cruiselta loppuvat stuntit tätä menoa kesken. Edellisessä osassa tuli roikuttua lentävän koneen kyljessä kiinni pelkän vaijerin varassa ja sukellettua ilman happilaitteita kymmenisen minuuttia. Uusimmassa osassa törmäillään helikoptereilla ja pompitaan korkeiden rakennusten katolta toiselle. Itsesuojeluvaistoa ei tarvita, jos on top tier ylijumala. Cruise muistaa myös juosta, virnuilla ja tarpeen tullen näyttää vakavalta aina välillä, koska salaliitot ja ydinpommikriisit ovat vakavia asioita. Lippuluukkumenestyksen perusteella amerikkalaiset ovat saaneet oman siloitellun ja kiltin Bondinsa, joka ei juo eikä huoraa, ja on kaiken lisäksi ostanut itselleen vielä kuolemattomuudenkin.
E-Mies's rating:
Rate:
Watched Wanted Custom
Tässä juodaan pääosin kaljaa. Ihan helvetisti. Tosin amerikkalainen kalja on laimeaa dromedaarin virtsaa. Eli kusta. Viemäriin kaadettavaa, mutta ei se olisi oikein viemärille. Anna Kendrick ja se kaveri Band of Brothersista eivät juo niin paljon, joten heidän hahmonsa eivät saa paljon ruutuaikaa. Olivia Wilde ja joku partasuu taasen juovat, flirttailevat mutta ovat niin hyviä kavereita, etteivät viitsi alkaa seurustelemaan. Vittuakos siitä, kaljan juonti on mukavampaa.
E-Mies's rating:
Rate:
Watched Wanted Custom
People who added this item 884 Average listal rating (539 ratings) 8.2 IMDB Rating 8.1
Welles puhisee ja puuskuttaa hyvästinsä Hollywoodin kaikkea kontrolloivalle studiokoneistolle ja Hestonin kulmakarvat ovat erittäin maskuliiniset. Mettyn kamerankäyttö varastaa kaiken huomion, koska juonesta ei kukaan saa kiinni, eikä tarvitsekaan. Korruptio ja pseudorasistinen pahuus ilmenevät sammakkoperspektiivillä ja uhkaavilla lähikuvilla. Jäin kaipaamaan Janet Leighin joukkoraiskausta.
E-Mies's rating:
Rate:
Watched Wanted Custom
People who added this item 25 Average listal rating (51 ratings) 4.6 IMDB Rating 5.6
Olen menettänyt sietokykyni täysin näitä entisten Saturday Night Live -näyttelijöiden täyttämiä paskakomedioita kohtaan. Castingista huolimatta tässä ei ole edes mitään hauskuuden rajamaastossa pidettävää. R-merkinnän turvin voidaan työntää vittua ja verta kohtauksiin, koska se on ilmeisesti autonomisesti hauskaa. No ei se ole. Ferrell ja Poehler perustavat laittoman kasinon, koska heillä ei ole rahaa lapsensa koulutukseen. Lopulta heillä on rahat siihen. Välissä ei tapahdu mitään, millä olisi mitään väliä minkään kanssa.
E-Mies's rating:
Rate:
Watched Wanted Custom

Pidettäköön tätä inkarnaationani. Tyhjensin sieluni sekalaisen sisällön ja nyt olen valmis kävelemään luolasta valoon. Tämä olkoon päiväkirjani, jolla täytän todellisuuteni tiiliseinän pala palalta. Laastina käytettäköön lingvististä lannoitetta. Kasvakoon rikkojen ruohot ja koirien putket. Gratissimum quod vale!

Added to
Related lists

Worst movie ever
19 item list by filmbuilder
1 votes 2 comments
Worst movie posters ever
42 item list by johanlefourbe
193 votes 43 comments
Top 10 Worst Performances of All Time
14 item list by filmbuilder
9 votes 1 comment
Top 50 worst movies ever
50 item list by johanlefourbe
65 votes 55 comments
Terrible movie posters
33 item list by Dri
35 votes 6 comments
October Movie Journal - Xanadon't
7 item list by Xanadon't
20 votes 14 comments
TGWTG Bad Movie Draft Picks
5 item list by LordDarkrai
3 votes
Monthly Movie Journal: October 2011
21 item list by Xanadon't
16 votes 10 comments
Monthly Movie Journal: November 2011
34 item list by Xanadon't
17 votes 9 comments

View more top voted lists

People who voted for this also voted for


More lists from E-Mies
Post comment


Insert image

drop image here
(or click)
or enter URL:
 link image?  square?

Insert video

Format block