Explore
 Lists  Reviews  Images  Update feed
Categories
MoviesTV ShowsMusicBooksGamesDVDs/Blu-RayPeopleArt & DesignPlacesWeb TV & PodcastsToys & CollectiblesComic Book SeriesBeautyAnimals   View more categories »
Listal logo
Avatar
Added by Nosoki on 7 Jan 2018 06:00
325 Views No comments
28
vote

Watched in 2018

Add header image

Choose file... or enter url:
Sort by: Showing 7 items
Decade: Rating: List Type:
Add items to section

Tammikuu

People who added this item 189 Average listal rating (102 ratings) 7.8 IMDB Rating 0
Nosoki's rating:
Rate:
Watched Wanted Custom
People who added this item 111 Average listal rating (65 ratings) 7.4 IMDB Rating 0
Spider Baby (1967)
12.1.

Jack Hillin roskakauhussa kaupungin laidalla on talo, jossa Lon Chaney nuorempi kaitsee jälkeenjääneitä sisaruksia, joilla on hieman murhanhimoisia taipumuksia. Sukurasitteesta on kyse, kuulen ma. Serkukset haluavat kuitenkin talon itselleen, joten on aika viettää yö talossa kera kauhuisten kommervenkkien ja Hitler-viiksisen lakimiehen. Sukuhulluus iskee, tiukkapipoinen nainen alkaa keikistellä hepenissä ja nuoret siskokset telmivät ja tappavat. Tuotantoarvot ja näyttely ovat ö:tä - viihdyttävällä tavalla.
Nosoki's rating:
Rate:
Watched Wanted Custom
People who added this item 492 Average listal rating (329 ratings) 6.7 IMDB Rating 0
7.1.

Olympoksella jumalat ovat todella kettumaisia munapäitä, jotka tuhoavat kokonaisia kaupunkeja loukkaannuttuaan jostain pienestä. Tämän keskellä Zeuksen poika seikkailee ja yrittää... saada pesää kauniilta nuorelta neidolta. Tämä taisi olla lopulta elokuvan juoni. Seikkaillessa käydään monissa erilaisissa tarunomaisissa paikoissa ja kaadetaan jos jonkinmoista ökkömönkiäistä. Ray Harryhausenin stop motion -liskot ovat viihdyttävää seurattavaa, ja ne sopivat tällaiseen puisevaan käppään oikein hyvin. Pääosaa esittävä Harry Hamlin on sen luokan hönöperse, että tekee oikein mieli hurrata hänen näyttelylleen. Laurence Olivier saa Zeusin vaikuttamaan seinähullulta seniililtä vanhalta papparaiselta, eli oikeastaan hän ei edes näyttele. Lopputulos on kaksi tuntia kestävä puuduttava patsastelu, jolla tavallaan on hetkensä.
Nosoki's rating:
Rate:
Watched Wanted Custom
6.1.

Vahingossa koomasin sohvalla, kun tämä tuli telkkarista. En muistanutkaan Jar Jar Binksin olevan oikeasti niin raivostuttavan ärsyttävä kuin hän oikeasti onkaan. Myös elokuvan erikoistehosteet olivat kammottavampia kuin muistinkaan. Pod-racingit ja ärsyttäväksi kirjoitetun kakaran jihuu-huudot saivat vakavasti miettimään pisteiden laskua. En tee sitä kuitenkaan, koska olen nähnyt leffan ensimmäistä kertaa kakarana, ja kakaroille suunnattua cinemaa tämä onkin. Siksi miellän sen jotenkin osaksi omaa Star Wars -kaanoniani.

Darth Maulin näyttelijä osaa selkeästi jotain kamppailulajeja, ja Duel of Fates on hyvä biisi. Lopputaistelun tuo osio onkin oikeastaan erinomaista katsottavaa edelleen. Se pelastaa aika paljon, koska samaan aikaan toisessa kohtauksessa ärsyttävä CGI-lisko kompastuu asioihin ja saa siten vastustajan robotit tuhottua. Liam Neesonista on vaikea olla pitämättä.
Nosoki's rating:
Rate:
Watched Wanted Custom
People who added this item 697 Average listal rating (504 ratings) 5.9 IMDB Rating 0
Under Siege (1992)
6.1.

Gary Busey ei tarvitse mielestään psykologista arviointia, vaikka miehellä on selkeästi suuria ongelmia laivan kokin kanssa. Ysäritoiminta toimii 2010-luvullakin ja noin 30 kertaa nähtynä.
Nosoki's rating:
Rate:
Watched Wanted Custom
1.1.

Nelituntinen megapitkä versio on ensimmäisen osan pidennetyn version tavoin täysin tarpeeton verrattuna elokuvaversioon. Lisäkohtaukset ovat satunnaisia dialoginpätkiä, jotka eivät tuo yhtään mitään lisää kohtauksiin. Massiivisia taisteluita nähdään ja ne toimivat. Ilmassa on kivaa lopun tuntua. En pitänyt ratkaisusta laittaa sormusaaveet puhumaan Dart Vader -äänellä, koska ne olivat paljon pelottavampia kaavuissa kuiskailemassa ssssshiii...rreeeee.... baaaggg...iiinsssshhh.. kuin örisemässä jättimäiset kypärät päässä. Myös siirto mätänevistä hevosista isoihin lentoliskoihin vei niiden vaikuttavuutta.
Nosoki's rating:
Rate:
Watched Wanted Custom
1.1.

Vuodenvaihteen LotR-maraton jatkui h-hetken jälkeen sillä keskimmäisellä osalla, josta katsoimme normaaliversion, koska en ole koskaan jaksanut tehdä mitään pidennetyn hankkimiseksi. Ratkaisu oli siinä mielessä toimiva, että kahteen muuhun megapitkään verrattuna elokuvaversio keskimmäisestä tarjoili jokseenkin menevintä tarinankerrontaa. Sitä vaivaa trilogian keskimmäisen osan ongelmat toimimattomuudesta itsenäisenä teoksena, mutta eipä se haittaa maratonimuodossa. Samat asiat ovat hyviä kuin muissakin osissa.


Ja taas kuva tähän, jotta sen saa varmasti pysymään koko vuoden listan thumbnailina.
Nosoki's rating:
Rate:
Watched Wanted Custom

Leffapäiväkirjaa vuodelle 2018 pukkaa. Samat hommat kuin aikaisempinakin vuosina, eli jokaisesta leffasta tulee jotain kommenttia, mutta joskus kirjoittamisessa kestää pari viikkoa, koska en jaksa stressata päivyrin tai leffojen suorittamisen kanssa.

Vuoden tavoite voisi olla joku noin 200 elokuvaa. Olen ehkä myös päättänyt katsoa ainakin boksillisen verran jotain elokuvasarjaa - kunpa vain tietäisin mitä...

Added to
Related lists

Films watched in 2018
13 item list by nathan
17 votes
Movies Watched In 2018
9 item list by Crashervania
15 votes
Watched In 2018
9 item list by Ultimo
6 votes
Elokuvapäiväkirja 2018
35 item list by Darth Brutus
24 votes 2 comments
Movies Watched in 2018
14 item list by CD Smiles
18 votes
Watched in 2018
22 item list by nusch
9 votes
Watched in 2018
4 item list by lit_sp0715
2 votes
Watched in 2018
6 item list by Sasa
6 votes
watched in 2018
6 item list by muh
2 votes

View more top voted lists

People who voted for this also voted for


More lists from Nosoki
Post comment


Insert image

drop image here
(or click)
or enter URL:
 link image?  square?

Insert video

Format block