Explore
 Lists  Reviews  Images  Update feed
Categories
MoviesTV ShowsMusicBooksGamesDVDs/Blu-RayPeopleArt & DesignPlacesWeb TV & PodcastsToys & CollectiblesComic Book SeriesBeautyAnimals   View more categories »
Listal logo
Avatar
Added by E-Mies on 26 Mar 2018 11:40
457 Views No comments
17
vote

The Worst Film Journal Ever

Add header image

Choose file... or enter url:
Sort by: Showing 23 items
Decade: Rating: List Type:
People who added this item 19 Average listal rating (40 ratings) 5.9 IMDB Rating 0
E-Mies's rating:
Rate:
Watched Wanted Custom
People who added this item 5101 Average listal rating (3372 ratings) 8 IMDB Rating 8.5
E-Mies's rating:
Rate:
Watched Wanted Custom
People who added this item 5896 Average listal rating (3884 ratings) 8.2 IMDB Rating 8.8
Inception (2010)
E-Mies's rating:
Rate:
Watched Wanted Custom
E-Mies's rating:
Rate:
Watched Wanted Custom
E-Mies's rating:
Rate:
Watched Wanted Custom
People who added this item 381 Average listal rating (251 ratings) 5.3 IMDB Rating 5.3
Bachelorette (2012)
Typerät akat järjestämässä läskille kaverilleen polttareita.
E-Mies's rating:
Rate:
Watched Wanted Custom
People who added this item 559 Average listal rating (325 ratings) 8.3 IMDB Rating 8.3
Still-kuvia viemäreistä. Taide.
E-Mies's rating:
Rate:
Watched Wanted Custom
People who added this item 9092 Average listal rating (5780 ratings) 7.9 IMDB Rating 8.8
Tom Wanks on idiootti, joka ajautuu jokaiseen mahdolliseen Yhdysvaltain historian merkkitapahtumaan, koska vain ajautuu. Murikassa idioottikin voi menestyä, kunhan annat virran viedä. Utopistista ja naiivia, ja sitähän kansa rakastaa. Elokuva toimii myös samalla inspiraationa Wanksille, joka päätti alkaa tästä eteenpäin esittämään itseään jokaisessa tulevassa elokuvassaan.
E-Mies's rating:
Rate:
Watched Wanted Custom
People who added this item 11 Average listal rating (97 ratings) 8.1 IMDB Rating 8.6
Mielenkiintoinen katsaus 70-luvun loppupuolelle, jolloin FBI päätti ymmärtämisen sijasta teloittaa sarjamurhaajat. Kaksi agenttia toimivat kivijalan roolissa rikollisten profiloinnissa ja psykologisen rikostutkinnassa. Ensimmäinen kausi painottuu dialogille agenttien ja sarjamurhaajien välillä. Konservatiiviset, vuosikausien pinttämät tavat hidastavat kehitystä, ja samalla agenttien psyyke ajautuu uusille, tutkimattomille rintamille. Tulevat (mahdolliset) tuotankokaudet näyttävät sarjan todellisen arvon.
E-Mies's rating:
Rate:
Watched Wanted Custom
People who added this item 109 Average listal rating (86 ratings) 6 IMDB Rating 6.4
Solace (2015)
Anthony Hopkins on meedio, joka jahtaa omaa eutanasiaansa ajavaa sarjamurhaajaa, koska Hopkins näkee tulevaisuuden ja ilmeisesti myös paloja menneisyydestä. Jutun jujuna on sarjamurhaajan samanlainen kyky. Voisin pitää tuntien luennon tulevaisuusparadoksista, mutta en jaksa, koska ei siihen jaksa kukaan muukaan kiinnittää huomiota. Loppujen lopuksi hyvin mitäänsanomaton turhake, joka olisi ehkä pitänyt ennustaa ennen katsomista.
E-Mies's rating:
Rate:
Watched Wanted Custom
People who added this item 2560 Average listal rating (1783 ratings) 8 IMDB Rating 8.4
Django on kaltoinkohdeltu orja, joka kostaa valkoisen ylivallan edustajille. Myös Tarantinon maalauspaletissa on kaikki kliseesateenkaaren värit aina pitkitetystä dialogista, ultraväkivallan kautta hienosti kirjoitettuihin hahmoihin asti edustettuina. Raapaisee sieltä sun täältä aina jotain aikakauteen liittyvää, mutta Tarantinon pääpaino on selkeästi ollut kuljettaa Django kostoretkensä alkupisteestä maaliin asti, pysähtyen huoltoasemille jutustelemaan eksentristen hahmojen kanssa.
E-Mies's rating:
Rate:
Watched Wanted Custom
People who added this item 3986 Average listal rating (2576 ratings) 8.3 IMDB Rating 8.7
Scorsesen maalauspaletissa on kaikki kliseesateenkaaren värit aina kertojaäänestä neljännen seinän rikkomiseen asti edustettuina. Viihdyttää vuodesta toiseen, mutta ei anna mitään, mitä Kummisetä ei antanut.
E-Mies's rating:
Rate:
Watched Wanted Custom
People who added this item 3189 Average listal rating (2091 ratings) 7.3 IMDB Rating 7.8
Jaska Bourne jahtaa jälleen kadonneen identiteettinsä palasia, mutta tällä kertaa matkaa motivoi myös kosto. Greengrassin vaihduttua ohjaajaksi, käsivaralla kuvaaminen on lisääntynyt kymmenenteen potenssiin, koska dokumentaarisuus. Myös CIA on paha, koska CIA.
E-Mies's rating:
Rate:
Watched Wanted Custom
Erittäin positiivinen yllätys. Visuaalisesti ja etenkin ääniteknisesti nerokas. Tosin vaatii teatterikokemuksen, jotta hiljaisuus tuntuu todellakin hiljaisuudelta. Pääpiirteissään Alien-henkinen selviytymiskauhu nousee massaturhakkeiden yläpuolelle yllämainittujen seikkojen lisäksi parilla käsikirjoituksellisella kiinnekohdalla, kuten Emily Bluntin esittämän, viimeisillään raskaana olevan vaimon lähestyvällä synnytyksellä. Jim Halpert hoitaa hommansa hyvin kameran kummallakin puolella. Dwight ei ole mukana, mutta se ei haittaa ketään.
E-Mies's rating:
Rate:
Watched Wanted Custom
Synkkä ja likainen kuin New York 1900-luvulle tultaessa. Sarjamurhaaja murhaa ja silpoo ladyboylapsiprostituoituja. Tarinan keskiössä on oikeuspsykiatri, joka ei vielä tuolloin ollut oikea lääkäri kuten eivät hammaslääkärit ole vielä tänäkään päivänä. Apuna on kuvittaja, jonka varsinaista apua tarvitaan yhdessä ainoassa tapauksessa, vahva naisosa, koska #metoo ja statistiveljeskaksikko. Kymmenen jakson ykköskausi on kuin eksoottisen miljöön Criminal Minds, jossa kaikki on vielä tuoretta. Kyllä tätä katsoi.
E-Mies's rating:
Rate:
Watched Wanted Custom
Ulkomaanmatkani oli yhtä tapahtumarikas kuin Hakkaraisen pikkujoulut. Kaksoisagentiksi minua ei värvätty Jennifer Lawrencen tapaan. Vai värvättiinkö sittenkin? Lawrence riisuu nälkäpelit yltään venäläisvampin roolissaan. Alastomuutta ja väkivallan purkauksia, tosin ei PG-13 tyyliin turboleikattuna. Lopussa kusetetaan kaikkia niinkuin vakoojan kuuluu.
E-Mies's rating:
Rate:
Watched Wanted Custom
People who added this item 14 Average listal rating (18 ratings) 4.9 IMDB Rating 5.6
Kaksi rantavahtina työskentelevää pentua haluavat järjestää kesän päätösbileet, koska toinen lähtee Harvardiin. Toinen on läski ja luuseri. Muuta en muistakkaan.
E-Mies's rating:
Rate:
Watched Wanted Custom
Kolmannessa osassa ollaan jo niin laiskoja, että hypätään suoraan ryöstöön. Pacino kusettaa Gouldia ja kostoksi ryöstetään Pacinon huippukasino. Ryöstöä suunnitellaan puolet elokuvasta ja loput toteutetaan. Kaikki on juuri niin kuin kahdessa edellisessäkin osassa.
E-Mies's rating:
Rate:
Watched Wanted Custom
People who added this item 4097 Average listal rating (2755 ratings) 7.4 IMDB Rating 7.9
Jaska Bournea ammutaan kahdesti selkään, hän menettää muistinsa ja joutuu omien koirien jahtaamaksi. Jaska Bourne on kuitenkin parempi kuin kaikki muut. Mukana Keski-Euroopan roadtripillä kulkee kiintiöakka, joka on Jaska Bournen ainoa ystävä. Onneksi tässä ei soinut pomppumetalli.
E-Mies's rating:
Rate:
Watched Wanted Custom
Pentti Linkolan ja Ted Kaczyskin ero on siinä, ettei Linkola osaa tehdä kotitekoisia pommeja. Discoveryn rahoittamassa semidokumentaarisessa tv-sarjassa metsästetään unabomberia lingvistiikan avulla ja huolimatta kaikkien tietämästä lopputuloksesta, ajojahtia on ihan viihdyttävä seurata.
E-Mies's rating:
Rate:
Watched Wanted Custom
People who added this item 2137 Average listal rating (1385 ratings) 7.2 IMDB Rating 7.6
Jenkit sotivat jälleen Lähi-idässä, mutta tällä kertaa fokus on pomminpurkajissa - nuissa aliarvostetuissa, kylmähermoisissa johtojenkatkojissa. Entinen pomminpurkaja räjähtää, joten kolmihenkiseen partioon tarvitaan Jeremy Renner uudeksi korvaajaksi. Renneri on kova jätkä, joka vähät välittää suojista ja suorastaan haluaa tulla räjäytetyksi. Elokuva etenee pomminpurusta seuraavaan ja välillä käydään kiivasta asemasotaa tarkka-ampujaa vastaan. Tunnelma on alati intensiivinen, Bigelow hallitsee hyvin tilan ja tunnelman. Kaikki tehdään kuitenkin viihdyttävyyden ehdoilla. Kolmihenkisestä partiosta yksi haavoittuu fyysisesti, toinen henkisesti ja Renneri käy mutkan kotonaan ihan vain tajutakseen, että haluaakin takaisin. Kyllä, sota on kamalaa, mutta se on hauskaa huumetta.
E-Mies's rating:
Rate:
Watched Wanted Custom
People who added this item 334 Average listal rating (195 ratings) 6.3 IMDB Rating 6.5
The Lucky One (2012)
Zac Efron on tullut parrankasvuikään. Tämän virtsanpylvään myötä hän tulee myös tajunneeksi, että sodassa voi kuolla. Efroni ei kuitenkaan kuole, koska löytää jonkun akan kuvan ja välttää sen takia pommi-iskun. Kotiin palatessaan, tämä suojelusenkelin virkaa Efronin mielestä hoitava daami on löydettävä. Sitten tapahtuu se, mitä tapahtuu aina. Vähän kotitöitä ja palkinnoksi cunnilingus. Välirikko. Hetkellinen elämänarvojen uudelleenkoodaus. Sitten vähän kansantajuistettua Byronia ja palkinnoksi cunnilingus.

Ei tässä oikeasti siteerattu Byronia.
E-Mies's rating:
Rate:
Watched Wanted Custom
Jenkkilän isopyssyiset pojat jäävät jumiin mihinliekonsulaattiin sekasorron vallassa olevassa Libyassa. Alkaa asemasota loputtomasti respawnaavia rättipäitä vastaan ja kaikki on menetetty aina siihen asti kunnes kaikki on pelastettu. Kaveria kuolee vähän siinä välissä, mutta kaikki on paremmin kun tuijotellaan hetki arkkuja ja murican lippua. Ja koskaanhan en sotimaan enää lähde! Kunnes lähden.
E-Mies's rating:
Rate:
Watched Wanted Custom

Heissulivei! Olen viettänyt elokuvien suhteen hiljaiseloa monta vuotta. En ole ehtinyt katsoa niitä, tarpeeksi ainakaan, enkä kirjoittaa/puhua niistä. Voisin sanoa, että tänä vuonna kaikki on toisin. Todennäköisesti ei ole. Kuka tietää. Aion kuitenkin yrittää parhaani kuin reipas katolilainen kuoropoika. Aion myös raapustaa jotain, joka kutkuttelee jokaisen teidän limbistä järjestelmää sangen mukavasti.

Arrivederci gnocca prelibatezza!

Added to
Related lists

Worst film franchises.
12 item list by SJMJ91
24 votes 20 comments
Top 50 worst movies ever
50 item list by johanlefourbe
65 votes 55 comments
Watched in 2013
334 item list by Aldenvdk
32 votes 2 comments
Movies Watched in 2017
91 item list by Aldenvdk
16 votes
Movies Watched in 2016
99 item list by Aldenvdk
5 votes 1 comment
Movies Watched in 2018
30 item list by Aldenvdk
5 votes 1 comment
The greatest band names ever conceived...
16 item list by The Flagship
34 votes 9 comments
Worst movie ever
19 item list by filmbuilder
1 votes 2 comments
You are the weakest director!
31 item list by Agent Kermit D. Fonz
6 votes
Films Considered The Worst
33 item list by filmbuilder
2 votes

View more top voted lists

People who voted for this also voted for


More lists from E-Mies
Post comment


Insert image

drop image here
(or click)
or enter URL:
 link image?  square?

Insert video

Format block