Explore
 Lists  Reviews  Images  Update feed
Categories
MoviesTV ShowsMusicBooksGamesDVDs/Blu-RayPeopleArt & DesignPlacesWeb TV & PodcastsToys & CollectiblesComic Book SeriesBeautyAnimals   View more categories »
Listal logo
Avatar
Added by E-Mies on 26 Mar 2018 11:40
303 Views No comments
16
vote

Watched in 2018

Add header image

Choose file... or enter url:
Sort by: Showing 8 items
Decade: Rating: List Type:
People who added this item 12 Average listal rating (38 ratings) 5.6 IMDB Rating 6.8
Red Sparrow (2018)
E-Mies's rating:
Rate:
Watched Wanted Custom
People who added this item 14 Average listal rating (14 ratings) 4.9 IMDB Rating 5.6
Kaksi rantavahtina työskentelevää pentua haluavat järjestää kesän päätösbileet, koska toinen lähtee Harvardiin. Toinen on läski ja luuseri. Muuta en muistakkaan.
E-Mies's rating:
Rate:
Watched Wanted Custom
People who added this item 2403 Average listal rating (1448 ratings) 6.5 IMDB Rating 0
Kolmannessa osassa ollaan jo niin laiskoja, että hypätään suoraan ryöstöön. Pacino kusettaa Gouldia ja kostoksi ryöstetään Pacinon huippukasino. Ryöstöä suunnitellaan puolet elokuvasta ja loput toteutetaan. Kaikki on juuri niin kuin kahdessa edellisessäkin osassa.
E-Mies's rating:
Rate:
Watched Wanted Custom
People who added this item 4097 Average listal rating (2755 ratings) 7.4 IMDB Rating 0
Jaska Bournea ammutaan kahdesti selkään, hän menettää muistinsa ja joutuu omien koirien jahtaamaksi. Jaska Bourne on kuitenkin parempi kuin kaikki muut. Mukana Keski-Euroopan roadtripillä kulkee kiintiöakka, joka on Jaska Bournen ainoa ystävä. Onneksi tässä ei soinut pomppumetalli.
E-Mies's rating:
Rate:
Watched Wanted Custom
People who added this item 4 Average listal rating (13 ratings) 7.9 IMDB Rating 8.2
Pentti Linkolan ja Ted Kaczyskin ero on siinä, ettei Linkola osaa tehdä kotitekoisia pommeja. Discoveryn rahoittamassa semidokumentaarisessa tv-sarjassa metsästetään unabomberia lingvistiikan avulla ja huolimatta kaikkien tietämästä lopputuloksesta, ajojahtia on ihan viihdyttävä seurata.
E-Mies's rating:
Rate:
Watched Wanted Custom
People who added this item 2137 Average listal rating (1382 ratings) 7.2 IMDB Rating 0
Jenkit sotivat jälleen Lähi-idässä, mutta tällä kertaa fokus on pomminpurkajissa - nuissa aliarvostetuissa, kylmähermoisissa johtojenkatkojissa. Entinen pomminpurkaja räjähtää, joten kolmihenkiseen partioon tarvitaan Jeremy Renner uudeksi korvaajaksi. Renneri on kova jätkä, joka vähät välittää suojista ja suorastaan haluaa tulla räjäytetyksi. Elokuva etenee pomminpurusta seuraavaan ja välillä käydään kiivasta asemasotaa tarkka-ampujaa vastaan. Tunnelma on alati intensiivinen, Bigelow hallitsee hyvin tilan ja tunnelman. Kaikki tehdään kuitenkin viihdyttävyyden ehdoilla. Kolmihenkisestä partiosta yksi haavoittuu fyysisesti, toinen henkisesti ja Renneri käy mutkan kotonaan ihan vain tajutakseen, että haluaakin takaisin. Kyllä, sota on kamalaa, mutta se on hauskaa huumetta.
E-Mies's rating:
Rate:
Watched Wanted Custom
People who added this item 334 Average listal rating (194 ratings) 6.3 IMDB Rating 6.5
The Lucky One (2012)
Zac Efron on tullut parrankasvuikään. Tämän virtsanpylvään myötä hän tulee myös tajunneeksi, että sodassa voi kuolla. Efroni ei kuitenkaan kuole, koska löytää jonkun akan kuvan ja välttää sen takia pommi-iskun. Kotiin palatessaan, tämä suojelusenkelin virkaa Efronin mielestä hoitava daami on löydettävä. Sitten tapahtuu se, mitä tapahtuu aina. Vähän kotitöitä ja palkinnoksi cunnilingus. Välirikko. Hetkellinen elämänarvojen uudelleenkoodaus. Sitten vähän kansantajuistettua Byronia ja palkinnoksi cunnilingus.

Ei tässä oikeasti siteerattu Byronia.
E-Mies's rating:
Rate:
Watched Wanted Custom
Jenkkilän isopyssyiset pojat jäävät jumiin mihinliekonsulaattiin sekasorron vallassa olevassa Libyassa. Alkaa asemasota loputtomasti respawnaavia rättipäitä vastaan ja kaikki on menetetty aina siihen asti kunnes kaikki on pelastettu. Kaveria kuolee vähän siinä välissä, mutta kaikki on paremmin kun tuijotellaan hetki arkkuja ja murican lippua. Ja koskaanhan en sotimaan enää lähde! Kunnes lähden.
E-Mies's rating:
Rate:
Watched Wanted Custom

Heissulivei! Olen viettänyt elokuvien suhteen hiljaiseloa monta vuotta. En ole ehtinyt katsoa niitä, tarpeeksi ainakaan, enkä kirjoittaa/puhua niistä. Voisin sanoa, että tänä vuonna kaikki on toisin. Todennäköisesti ei ole. Kuka tietää. Aion kuitenkin yrittää parhaani kuin reipas katolilainen kuoropoika. Aion myös raapustaa jotain, joka kutkuttelee jokaisen teidän limbistä järjestelmää sangen mukavasti.

Arrivederci gnocca prelibatezza!

Added to
Related lists

Series Watched In 2018
9 item list by nathan
2 votes
Watched in 2018 so far...
39 item list by imanshole
38 votes 3 comments
Films watched in 2018
99 item list by nathan
22 votes
Movies Watched In 2018
38 item list by Crashervania
16 votes
Watched In 2018
75 item list by Ultimo
19 votes
Elokuvapäiväkirja 2018
153 item list by Darth Brutus
26 votes 4 comments
Movies Watched 2018
31 item list by Joe
12 votes 1 comment
Destiny... Fate... Dreams - Anime Watched In 2018
11 item list by AKB48Fan
3 votes
Watched in 2018
88 item list by DuckNation
17 votes

View more top voted lists

People who voted for this also voted for


More lists from E-Mies
Post comment


Insert image

drop image here
(or click)
or enter URL:
 link image?  square?

Insert video

Format block