Explore
 Lists  Reviews  Images  Update feed
Categories
MoviesTV ShowsMusicBooksGamesDVDs/Blu-RayPeopleArt & DesignPlacesWeb TV & PodcastsToys & CollectiblesComic Book SeriesBeautyAnimals   View more categories »
Avatar
Added by Nosoki on 1 Jan 2017 04:00
801 Views No comments
35
vote

Watched in 2017

Add header image

Choose file... or enter url:
Sort by: Showing 1-50 of 65
Decade: Rating: List Type:
Add items to section

Maaliskuu

People who added this item 260 Average listal rating (140 ratings) 7.6 IMDB Rating 7.8
F for Fake (1973)
26.3.
Nosoki's rating:
Rate:
Watched Wanted Custom
People who added this item 44 Average listal rating (20 ratings) 7.7 IMDB Rating 7.8
Coeur Fidèle (1923)
26.3.
Nosoki's rating:
Rate:
Watched Wanted Custom
People who added this item 52 Average listal rating (25 ratings) 6.3 IMDB Rating 6
Naked Killer (1992)
25.3.
Nosoki's rating:
Rate:
Watched Wanted Custom
People who added this item 77 Average listal rating (32 ratings) 7.3 IMDB Rating 7.5
The 47 Ronin (1941)
25.3.
Nosoki's rating:
Rate:
Watched Wanted Custom
People who added this item 2 Average listal rating (2 ratings) 7.5 IMDB Rating 6.7
22.3.
Nosoki's rating:
Rate:
Watched Wanted Custom
People who added this item 545 Average listal rating (330 ratings) 7.7 IMDB Rating 7.7
Deep Red (1975)
20.3.
Nosoki's rating:
Rate:
Watched Wanted Custom
People who added this item 4 Average listal rating (5 ratings) 7.4 IMDB Rating 6.6
19.3.
Nosoki's rating:
Rate:
Watched Wanted Custom
People who added this item 1 Average listal rating (2 ratings) 6 IMDB Rating 6.1
19.3.
Nosoki's rating:
Rate:
Watched Wanted Custom
People who added this item 9 Average listal rating (8 ratings) 6.5 IMDB Rating 7.1
16.3.

Alain Delonin jämäleffassa mies esittää pakoilevaa rikollista, joka asettuu farmille toimimaan apukätenä iäkkäämmälle leskirouvalle. Jonkinlainen rakkaussuhde leimahtaa, mutta himokasta seksiä se ei ole - sitä harrastetaan naapuritalon tytön kanssa salaa. Kuvauspaikkana toiminut pikkukylä on aivan upean näköinen, mistä johtuu suurin osa elokuvan viehätysvoimasta. Tarina itsessään on melkoisen mitäänsanomatonta pööpöilyä. Yleisvaikutelma jää kivasti plussalle.
Nosoki's rating:
Rate:
Watched Wanted Custom
People who added this item 13 Average listal rating (7 ratings) 7.4 IMDB Rating 6.5
15.3.

Separijengin kokoontumisen kakkososassa Andy Laun täytyy tuhota yritys, jonka ilkeä liikemies kaappaa itselleen velkomisprosessissa. Tämän Lau ja hänen uskolliset apurinsa tekevät vähitellen muun muassa idioottimaisella robottihuumorilla, puolisoidensa pettämisellä, loukkaavalla homohuumorilla, äärimmäisen loukkaavalla AIDS-huumorilla ja pistämällä Fui-On Shingin tunkemaan unissaan kaktuksen Shui-Fan Fungin perseeseen. Adam Sandler -komediassa tämä olisi paskaa, honkkarikomediassa tämä on maailman parasta elokuvaa.
Nosoki's rating:
Rate:
Watched Wanted Custom
People who added this item 2030 Average listal rating (1214 ratings) 7.5 IMDB Rating 7.8
Fantasia (1940)
13.3.

Walt Disneyn kokeellisessa pööpöilyssä hienosti pukeutunut herrasmies kertoo katsojille jokaisen kohtauksen sisällön, koska katsojat eivät ilmeisesti ole tekijöiden mielestä tarpeeksi älykkäitä seuraamaan juonellisia lyhäreitä ilman dialogia. Täysin juonettomat ja inhimillisiä hahmoja vailla olevat jaksot voisivat olla oikein kivoja, mutta katsojan aliarvointi ärsyttää. Klassinen musiikki ei sovi kokeelliseen elokuvaan niin hyvin kuin painajaisdrone.

Elokuvan BD-julkaisua on muuten CGI-kyllästetty, koska nyt se on "sellainen kuin Walt Disney halusi". Mies näköjään osasi nähdä tulevaisuuteen, joten painajaisdronen soundtrackilla pitäisi olla aivan mahdollista.
Nosoki's rating:
Rate:
Watched Wanted Custom
People who added this item 34 Average listal rating (21 ratings) 7.2 IMDB Rating 7.4
11.3.

Olin pitkästä aikaa krapulassa ja oli aika katsoa poikain seikkailua. Fanfan la Tulipen meno on kiitettävän pöhköä ja veijarimaista. Päähenkilöllä on karismaa, ja toimintakohtaukset näyttävät kivalta. Jostain syystä pelkäsin etteivät ranskalaiset osaisi tehdä hyvää poikain seikkailua, mutta elokuva todisti ennakkoluuloni vääriksi. Krapulassa en kyllä siltikään halua olla taas vähään aikaan.
Nosoki's rating:
Rate:
Watched Wanted Custom
People who added this item 298 Average listal rating (169 ratings) 8.1 IMDB Rating 8.3
Los Olvidados (1950)
9.3.

Buñuel kuvaa Los Angelesin alkoholisti-isiä kiitettävällä antaumuksella.
Nosoki's rating:
Rate:
Watched Wanted Custom
People who added this item 91 Average listal rating (50 ratings) 7.4 IMDB Rating 7.7
Ludwig (1973)
5.3.

Luchino Viscontin nelituntisessa megaeepoksessa EI TAPAHDU YHTÄÄN MITÄÄN. Se kuvaa yläluokkaista glamööriä rikkauksilla hekumoiden, ja heittää loppuun vähän hihihihi, hallitsija on hullu -meininkiä, jotta tavallinenkin katsoja tajuaisi, miten hitsin vaikeaa niillä rikkailla voikaan olla. Tuotannon osalta elokuva on kaiketi melko pätevää tavaraa, mutta se ei kiinnostanut minkään vertaa. Neljä tuntia pelkkää tappotylsää on aika kova koettelemus.
Nosoki's rating:
Rate:
Watched Wanted Custom
People who added this item 19 Average listal rating (11 ratings) 6.5 IMDB Rating 5.6
4.3.

Clarence Fokilla on edelleen ihastuttavan omaperäinen tyyli, jossa tapahtuu koko ajan sellaista, mitä ainakaan länsimainen katsoja ei pysty ymmärtämään. Tempo on huikea eikä koko hommaa miettimällä tule kuin päänsärkyä. Elokuvan parhaassa kohtauksessa Maggie Cheungia ammutaan selkään, jonka jälkeen ampujalta kysytään "miksi ammuit häntä selkään?" Tähän ampuja vastaa "voin minä ampua rintaankin", minkä jälkeen hän ampuu Cheungia rintaan. Aikaa tämän esittämiseen kuluu noin kolme sekuntia.
Nosoki's rating:
Rate:
Watched Wanted Custom
People who added this item 16 Average listal rating (9 ratings) 7.1 IMDB Rating 7
4.3.

Narusen mykkäelokuvassa nainen joutuu onnettomuuden jälkeen onnettomaan avioliittoon, jossa onnettomuus johtuu paskamaisesta anopista ja alempiarvoisia nenänvarttaan pitkin katsovasta kälystä. Naisen asema Japanissa kiinnostaa aina, ja elokuvan näkökulma siihen on piristävän erilainen siihen normaaliin "mies kohtelee naista kuin paskaa" -tarinaan.
Nosoki's rating:
Rate:
Watched Wanted Custom
People who added this item 799 Average listal rating (564 ratings) 6.6 IMDB Rating 6.9
3.3.

Bruce Willisillä on koko elokuvan ajan kiitettävä Bruce Willis -krapula, johon ei auta vittumainen senaattori ja jalkapallojoukkueen omistajan salajuoni vittumaisen senaattorin murhaamiseksi. Damon Wayans heittäytyy mukaan meininkeihin, mutta kukaan ei opeta Bruce Willisille räppiä tai katujen kieltä. Toiminta on hienoa, ja Bruce Willisin Bruce Willis -krapula tuntuu vain pahenevan mitä pidemmälle elokuva etenee. Huumori on törkeydessään erinomaista.
Nosoki's rating:
Rate:
Watched Wanted Custom
Add items to section

Helmikuu

27.2.

Kim Longinotton elokuva rakkaudesta koostuu arkistomateriaalista eri aikakauden elokuvista BFI:n holvien valikoimasta. Kronologinen eteneminen näyttää, miten naiset saavat vähitellen vapautta ja vähemmistötkin uskaltavat rakastaa. Tästä huolimatta pätkät tuntuvat vain satunnaisesti elokuvaan läimityiltä enkä voi antaa anteeksi sitä, että elokuva spoilaa usean leffan loppuratkaisun näyttämällä aivan liian pitkiä pätkiä niistä yhteen putkeen.
Nosoki's rating:
Rate:
Watched Wanted Custom
People who added this item 23 Average listal rating (10 ratings) 7.5 IMDB Rating 7.1
The Victors (1963)
26.2.

Yllätyshyvässä sotaelokuvassa jenkkisotilaiden pataljoona tajuaa, ettei sotimisessa olekaan mitään hohtoa. Sodasta voittajana selviäminen ei ole oikeastaan minkään arvoista. Tätä ei hierota katsojan naamaan tai vedetä nyyhkyvasaralla. Kaksi ja puoli tuntia ei tunnu pitkältä.
Nosoki's rating:
Rate:
Watched Wanted Custom
People who added this item 68 Average listal rating (38 ratings) 7.7 IMDB Rating 7.5
25.2.

Hirokazu Koreedan elokuvassa kolmen yhdessä asuvan siskoksen isä kuolee, ja tämän myötä heille selviää, että on olemassa vielä yksi sisko. Teini-ikäinen vahvistus muuttaa kimppakämppään ja siitäkös riemu repeää. Oikeasti naiset elävät elämää ilman sekoilua tai pelkkää rakkauden etsimistä. On aina virkistävää, kun naisen elämäntehtävä ei ole ainoastaan rakkauden löytäminen.
Nosoki's rating:
Rate:
Watched Wanted Custom
People who added this item 5 Average listal rating (4 ratings) 5.8 IMDB Rating 7.1
Aan (1953)
21.2.

Ilahduttavassa sekametelisopassa virnuileva miespäähenkilö päättää rakastavansa julman tyrannihallitsijan tympeää siskoa. Naisella ei ole tässä rakkausasiassa mitään sanomista, koska kyllä mies hänet puolelleen voittaa kun tarpeeksi pakottaa ja kidnappaa. Kilpailevasta morsmaikusta päästään eroon, kun hän tappaa itsensä päästäkseen pakoon tyrannihallitsijaa. Kansa nousee, mutta muistaa myös puhjeta välillä lauluun. Värimaailma näyttää kivalta. Orionissa esitetty lyhyt versio aiheutti muutamia hymähdyksiä, kun tarinankerronnasta puuttui välillä aivan massiivisia aukkoja. Vakavasta murhatragediasta siirryttiin välittömästi iloiseen hääjuhlalaulamiseen ja niin poispäin. Elokuvallisesti Salaperäinen Intia on oikeastaan seka tarinankuljetukseltaan että tarinansa moraalikäsityksiltä täyttä paskaa, mutta jokin sen meiningissä nappasi mukaansa.
Nosoki's rating:
Rate:
Watched Wanted Custom
People who added this item 67 Average listal rating (37 ratings) 7.7 IMDB Rating 7.7
La Ronde (1950)
20.2.

Tässä vaiheessa elokuvaharrastusta koko ELOKUVAN TAIAN konsepti alkaa synnyttää aina vain suurempia ja suurempia antipatioita. Tuitelituimainen pelleily jostain rakkaudesta rakkauden rakastamiseen on älylliseltä sisällöltään jo jotain Tim Burtonia. Hienosti lavastettu ja komeasti kuvattu elokuva on sisällöltään paikoitellen jopa vastenmielistä katsottavaa. En ymmärrä pappa-Ophülsin arvostusta.
Nosoki's rating:
Rate:
Watched Wanted Custom
People who added this item 24 Average listal rating (12 ratings) 7.3 IMDB Rating 6.6
19.2.

Yuen Biao jahtaa non-stopina pahisnaurua vetävää Yuen Wahia läpi ajan. Nykyajan Hongkongissa supertaitavan soturimme onkin sitten aika ihmetellä televisioita ja vessanpönttöjä. Tiedemiehet tekevät homo- ja AIDS-tulkintojaan ihastuttavan loukkaavaan honkkarityyliin. Kasarisähkö sinkoilee, savukone pauhaa ja neonvalot vilkkuvat, kun Ming-dynastian aikaiset soturit vetäisevät lopussa vielä Highlander-homagen katolla tapahtuvassa miekkataistelussa. Komeita toimintakoreografioita, hölmöä velholentelyä, asioiden ihmettelyä ja huutokohkaamista on juuri sopivassa suhteessa, jolloin elokuva muuttaa mukavasti muotoaan edetessään. Kaikki on juuri oikealla tavalla tyhmää ja ...no, honkkaria. Clarence Fok on nero, ja noin vuosien 1985-1993 välillä tehty honkkarielokuva parasta, mitä koko taiteenlaji on ikinä tarjonnut.

Tavallaan tämä on yhtä lailla alkoholismitutkielma kuin Frankenheimerin samalla nimellä kulkeva elokuva, koska ei tällaista kamaa selvinpäin kirjoiteta.
Nosoki's rating:
Rate:
Watched Wanted Custom
People who added this item 412 Average listal rating (221 ratings) 7.8 IMDB Rating 8
19.2.

Hirviö kaipaisi ihan tosissaan aitoa rakkautta, joten hän päättää hankkia sellaista uhkaamalla tappaa vangitsemansa tytön isäpapan, koska hirviömme sattuu VIHAAMAAN ruusuja poimivia ihmisiä. Vankina pidetylle tytölle hän sönköttää aivan tajutonta dadaa, jonka sisällöstä varmaankin puolet on pelkkää naisen nimen huutamista sen oloisena, että pössyttelyä on harrastettu. Joskus hirviö myös vain juoksee sönkötyksensä jälkeen huitin vittuun ruudusta, koska eläimelliset vietit saavat hänet valtaansa tai jotain. Öisin herra hirviö seisoo kaunottaren oven takana savuten ja verisenä - kaunottaren kauhistuneesta reaktiosta päätellen villisti masturboiden. Upeiden lavasteiden ja puvustuksen lisäksi elokuva tarjoilee lähinnä pelkkää kalkkunamaista käppää, joka nauratti minua hyvinkin paljon.
Nosoki's rating:
Rate:
Watched Wanted Custom
People who added this item 176 Average listal rating (109 ratings) 6.7 IMDB Rating 7.1
Armour of God (1986)
18.2.

Hieman vaisussa Jackie Chanissa stunttinumeroiden vähyys selittynee sillä, että mies meinasi päästä hengestään kuvausten aikana, mikä ehkä vähän saa varomaan tekemistensä kanssa. Muuten elokuvan ongelmaksi nousee sen liiallinen tähtääminen kansainvälisille markkinoille, jolloin osa wanhasta kunnon honkkarimenosta loistaa poissaolollaan. Armour of God on tästä huolimatta myös 80-luvun Jackie Chan -elokuva, joten kyllä sen parissa viihtyy, vaikka parempaakin on nähty.
Nosoki's rating:
Rate:
Watched Wanted Custom
People who added this item 86 Average listal rating (36 ratings) 7.8 IMDB Rating 7.6
The Wheel (1923)
18.2.

Neljä ja puoli tuntia pitkässä megaelokuvassa kasvavissa määrin alkoholisoituva veturinkuljettaja nappaa junaturmasta selvinneen pikkutytön omaan perheeseensä. Tytön kasvettua aikuiseksi alkaa isäpapalle tulla vähän woodyallenia, mutta rakkautta häiritsee se, että kaikki muutkin rakastuvat tyttöön. Rakkaustarina tarjoilee melkoista melodraamailua, mutta loppujen lopuksi elokuva keskittyykin kuvaamaan elämän epäonnistumia melkoisen pessimistiseen tyyliin sen sijaan, että se olisi vain rakkaustarina. Aikaansa edellä olevat tekniset ratkaisut viehättävät, ja lähikuvat isojen veturien jurnuttavista pyörärivistöistä ovat erittäin jees.
Nosoki's rating:
Rate:
Watched Wanted Custom
People who added this item 14 Average listal rating (8 ratings) 6.1 IMDB Rating 7.2
16.2.

Kolmen muskettisoturin mykkäparodiassa vedetään Kummelia ja huonoa Chaplinia muistuttavaa koikkelehtimista, joka itsessään riittää ilmeisesti hulvattoman hauskaksi komediaksi. Kaikki on auttamattoman vanhentunutta huonolla tavalla eikä Max Linder ole sellainen mykkäelokuvan unohdettu mestari jollaiseksi häntä väitetään. Annan puoli lisätähteä kardinaalista, joka silittelee valtaistuimensa äärellä Esa Pakarisen näköisen lakeijansa kaljua ja blackfaceissa esiintyvästä orkesterista, jonka yksi jäsen vetää akustisella kitaralla sellaista cannoningia, että hänen ei kannattaisi lukita avointa ovea. Juokse pois, juokse pois.
Nosoki's rating:
Rate:
Watched Wanted Custom
15.2.

Alain Delon ja Romy Schneider viettävät kuumia päiviä huvilassa, jossa on UIMA-ALLAS. Ohjaaja Jacques Deray tykkää kuvata Romy Schneideriä ilman housuja UIMA-ALTAAN vieressä. Soppa syntyy, kun Romyn vanha rakas saapuu teinityttärensä kanssa UIMA-ALTAALLE. Delonia alkaa himottaa teinityttö ilman housuja UIMA-ALTAAN äärellä. Sitten Romyn vanha rakas murhataan UIMA-ALTAASSA. UIMA-ALLAS ei tarjoile mitään erityisen viihdyttävää tai erikoista, vaan tuntuu tosiaankin olevan olemassa vain siksi, että ohjaaja halusi kuvata naisnäyttelijöitään ilman housuja... UIMA-ALTAALLA.
Nosoki's rating:
Rate:
Watched Wanted Custom
People who added this item 69 Average listal rating (38 ratings) 5.9 IMDB Rating 6.7
14.2.

Epookkien kultakauden jämäpatsastelussa hyvin jähmeät spartalaiset menevät ahtaaseen solaan joka ei vaikuta millään tavalla ahtaalta. Sen jälkeen käydään todellista käppää olevia taisteluita, joissa huippusoturit heiluttelevat keihäitä kuin John Wayne nyrkkejä konsanaan. Typeryys viihdyttää hetken, mutta elokuva kestää melkein kaksi tuntia.
Nosoki's rating:
Rate:
Watched Wanted Custom
People who added this item 17 Average listal rating (12 ratings) 7.2 IMDB Rating 8
Carousel (1956)
13.2.

raps raps raps raps raps raps raps raps raps raps raps raps raps raps raps raps raps raps raps raps raps raps raps raps raps raps raps raps raps raps raps raps raps raps raps raps raps raps raps raps raps raps raps raps raps raps raps raps raps raps raps raps raps raps raps raps raps raps raps raps raps raps raps raps raps raps raps raps raps raps raps raps raps raps raps raps.
Nosoki's rating:
Rate:
Watched Wanted Custom
People who added this item 2384 Average listal rating (1510 ratings) 7.7 IMDB Rating 8.1
12.2.

Maailman ääriin ylistetty kasarifantasia on vähän turhan itsetietoisen tyhmä toimiakseen kunnolla silmissäni. Erikoistehosteista tykkäsin.
Nosoki's rating:
Rate:
Watched Wanted Custom
People who added this item 11 Average listal rating (6 ratings) 7.3 IMDB Rating 7.1
12.2.

Häikäilemätön baseball-scoutti on valmis tekemään mitä tahansa saadakseen huippulupauksen seuransa riveihin. Nuorukaisen valmentajalla on oma lehmä ojassa, eivätkä perheenjäsenetkään ole valmiita luopumaan tärkeästä rakkaastaan ilman korvausta. Rahalla saa kaiken ja ottajia riittää. Loppuratkaisu kääntää kaiken päälaelleen, mutta nuorukaisen itsensä tekemä näpäytys ei tunnukaan elokuvamaisen oikeutetulta. Oikeastaan häikäilemättömien paskiaisten karut kohtalot tuntuvat aika pahoilta. Se on melko harvinaista elokuvissa.
Nosoki's rating:
Rate:
Watched Wanted Custom
People who added this item 143 Average listal rating (77 ratings) 6.7 IMDB Rating 7.2
Project A 2 (1987)
11.2.

Toinen Project A keskittyy enemmän huumoriin ja vähemmän stuntteihin. Stuntit ovat tottakai komeita, mutta tapahtumia ei ole niin paljoa kuin ykkösessä. Huumorin taso vaihtelee tylsästä hyvään honkkarimenoon. Studiolavasteet ovat upeita.
Nosoki's rating:
Rate:
Watched Wanted Custom
People who added this item 3 Average listal rating (2 ratings) 7.5 IMDB Rating 6.8
11.2.

Pirun viihdyttävässä toimintaelokuvassa sota on ohi, mutta Prahassa taistellaan viimeisiä miehittäjiä vastaan. Hommat eskaloituvat kiitettävään tahtiin alkaen parista luodista ohiajavaan raitiovaunuun, josta noin minuuttia myöhemmin ollaan täydessä hyökkäyksessä natseja vastaan. Tapahtumat eivät etene uskottavasti, mutta kaupunkisotaa on todella kiva katsoa. Selkeästi sodan viihteellistämiselle on ollut tarvetta jo näinkin vähän aikaa sen päättymisen jälkeen.
Nosoki's rating:
Rate:
Watched Wanted Custom
People who added this item 8 Average listal rating (4 ratings) 6 IMDB Rating 7.1
La Bandera (1935)
10.2.

Julien Duvivierin muukalaislegioonakuvauksessa Jean Gabin esittää menneisyyttään pakoilevaa rikollista. Elokuva alleviivaa kaikkien tuntemaa käsitystä siitä, että muukalaislegioonassa ei kysellä taustoja, ja tämän toisteleminen tuntuu siltä, että se on ainoa asia, mitä tekijätiimi on oikeastaan tiennytkään koko aiheesta. Sen takia koko leffa tuntuu erittäin gimmick-vetoiselta. Lopussa vedetään typerä sankarikuolemamarssi, jossa pitää puolustaa linnaketta viimeiseen asti. Koko linnakkeen miehitys kuolee noin viiden minuutin sisään, ja sen jälkeen pelastusjoukko saapuu erittäin soveliaaseen aikaan. Koko tapahtumaa voisi verrata The Devil's Swordin kohtaukseen, jossa Barry Prima seuraa tarkkaan vierestä, kuinka krokotiilimiehet tappavat kokonaisen kylän sivullisia ja vasta sitten tappaa krokotiilimiehet sen sijaan, että olisi toiminut aikaisemmin. The Devil's Swordissa tämä oli hauskaa, La Banderassa ei todellakaan. Kunniakäsitykset ja miehiset miehisyydet ovat lähinnä noloa seurattavaa.

Meinasin saada hepulin kohtauksessa, jossa Gabinilta kysytään jotain hänen menneisyydestään, johon Gabin toteaa "Häh? Haluuksä turpaas?"
Nosoki's rating:
Rate:
Watched Wanted Custom
People who added this item 335 Average listal rating (217 ratings) 7.4 IMDB Rating 7.6
Police Story (1985)
5.2.

Kyllä minä vain edelleen tykkään katsoa, kun stunttimiehet pistävät koko kroppansa likoon pannutellen toisesta kerroksesta niskat edellä asfalttiin. Sellaisen jälkeen ei tee mieli katsoa CGI-pomppuja.
Nosoki's rating:
Rate:
Watched Wanted Custom
People who added this item 5 Average listal rating (3 ratings) 7.3 IMDB Rating 7.5
4.2.

Neuvostoliittolaisessa mykkäelokuvassa proletariaatti tulee nousemaan ja byrokraatit sun muut toimistorotat TAPETAAN. Leffassa on kiitettävän mielipuolinen meno päällä lähes koko ajan.

Kinokonsertti oli hieno kokemus musiikin osalta, mutta kankaan edessä seisova bändi vähän häiritsi seuraamista. Tekstityksiä oli hyvin vaikea seurata, mutta onneksi elokuvassa ei paljoa välitekstejä ollutkaan. Silti tämä oli ensimmäinen kerta, kun kinokonsertissa bändi on suoraan kankaan edessä. Luultavasti tämä oli joko tilasta riippuva ratkaisu tai bändin tietoinen valinta.
Nosoki's rating:
Rate:
Watched Wanted Custom
3.2.

Angelopoulosin elokuvaksi yllättävän tarinavetoisessa tapauksessa toimittaja löytää poliitikkoa esittävän Marcello Mastroiannin maahanmuuttajalähiöstä. Mies haluaa todistaa poliitikon oikean henkilöllisyyden, mutta sitten elokuva keskittyykin oikeastaan vain toimittajaan jättäen Marcellon taka-alalle. Lopputuloksella ei ole niinkään väliä, koska leffa keskittyy juonestaan huolimatta haahuiluun Angelopoulosille tuttuun tyyliin.
Nosoki's rating:
Rate:
Watched Wanted Custom
Add items to section

Tammikuu

People who added this item 141 Average listal rating (56 ratings) 7.8 IMDB Rating 7.8
31.1.

Nuori mies näyttelee ihastuksensa kanssa elokuvassa, ja yrittää samalla kertoa, miten rakastaa tyttöä, joka on kerran katsonut häneen päin viettelevästi. Mies kertoo, miten haluaa pitää huolta tytöstä, mutta ei mitenkään ole valmis ymmärtämään, että naisella on myös oma tahto ja omat unelmat, joihin mies ei kuulu. Lopussa on hienoa nähdä, että aina ei tarvitse alistua.
Nosoki's rating:
Rate:
Watched Wanted Custom
People who added this item 216 Average listal rating (61 ratings) 8.7 IMDB Rating 8.4
Shoah (1985)
28.1.-29.1.

Tämän jälkeen ei välttämättä tee hetkeen mieli heittää juutalaisvitsejä.
Nosoki's rating:
Rate:
Watched Wanted Custom
People who added this item 32 Average listal rating (14 ratings) 6.5 IMDB Rating 6.6
Mr. Freedom (1968)
27.1.

William Kleinin supersankarielokuvassa Mr. Freedom lähtee Ranskaan levittämään vapautta kommunistipaskoille. Hulvattomassa Vietnam-allegoriassa mies ei vain pysty käsittämään, miksi joku ei halua länsimaista markkinataloutta. Räikeä kärjistäminen ja omituisen nimekäs cameo-kaarti viehättävät.
Nosoki's rating:
Rate:
Watched Wanted Custom
23.1.

Kolmas hobitti on oikeastaan vain kaksi ja puoli tuntia pitkä taistelukohtaus, jossa osa erikoistehosteista näyttää jopa melkoisen komealta. Kirjan kanssa leffalla ei ole mitään tekemistä, mutta sillä ei nyt ole mitään väliä. Puvustuksessa ja kuvauspaikoissa on onnistuttu hyvin. Kolmaskin osa oli positiivinen yllätys trilogialta, jolta odotin vain pahinta. Ainoastaan toinen osa oli huono.
Nosoki's rating:
Rate:
Watched Wanted Custom
People who added this item 34 Average listal rating (15 ratings) 6.7 IMDB Rating 7
Je tu il elle (1974)
22.1.

Chantal Akermanin elokuvassa nähdään erittäin tyyliteltyjä otoksia taiteilijasta itsestään tekemässä omia juttujaan. Tämän vastapainona lopussa nähtävä seksikohtaus on erinomaisen piristävä näky valkokankaalla, koska alun tyylittelyn sijaan se ei mitenkään estetisoi seksiä harrastavia naisia tai heidän vartaloitaan, vaan naiset ennemminkin vain makaavat toistensa päällä kyyryssä ja pyörivät kömpelön näköisesti. Kun tätä vertaa äärimmäisessä selkänotkossa oleviin rasvattuihin pakaroihin ja reisiä pitkin kulkevaan hitaaseen kameraan, joita elokuvissa yleensä nähdään, on kontrasti melkoinen.

Lisäksi elokuvassa miehinen mies selittää miehisimmillään omista panojutuistaan sen verran PANOÄIJIÄ satirisoiden, että internetin anonyymihuuteluista tasa-arvomielipiteensä muodostaneet miehenalut vetäisivät herneen nenäänsä jos joskus päätyisivät katsomaan taide-elokuvia.
Nosoki's rating:
Rate:
Watched Wanted Custom
22.1.

Fetisistisenä tissiväkivaltana alkava elokuva ei onnistu olemaan tarpeeksi törkyisen roskainen, jotta nauttisin siitä. Se ei myöskään ole tarpeeksi shokeeraava tai vilpitön, jotta kauheuksia kammoksuisi, niistä heräisi ajatuksia tai oikeastaan mitään tunteita tylsyyden lisäksi. Loppupuolella ei keskitytä niin paljoa kidutukseen, vaan meno muuttuu enemmän tavanomaiseksi b-roskaelokuvaksi, jolloin toinen Ilsa onnistuu pelastamaan sentään jotain. Paljoa pisteitä tuo pelastus ei kuitenkaan tuo.
Nosoki's rating:
Rate:
Watched Wanted Custom
People who added this item 5 Average listal rating (3 ratings) 7 IMDB Rating 6.3
22.1.

Keisuke Kinoshitan elokuvassa kuvataan ihmisten elämää tilanteessa, jossa tietty kaupunginosa joutuu muuttamaan pois asunnoistaan, jotta alue saadaan sotakoneiston käyttöön. Alun perin evakuointia edistämään tehty elokuva ei sorru propagandapelleilyksi, vaan on mukavan humaani pikkuelokuva ihmisten arkielämästä, jonka taustalla vaikuttaa muutos. Ihmiset ovat kuitenkin pääasia.
Nosoki's rating:
Rate:
Watched Wanted Custom
People who added this item 25 Average listal rating (15 ratings) 3.9 IMDB Rating 2.7
21.1.

Kiinalainen Christopher Lee aikoo valloittaa maailman upottamalla Titanicin oopiumijäävuorella. Hänellä ei ole tukikohdassaan oikeastaan yhtään mitään, koska viidennessä osassa ei ole enää jaksettu pahemmin yrittää. Poliisivoimat ihmettelevät tyhjästä ilmestyviä jäävuoria. Onneksi Scotland Yardin superetsivä Nayland Smith taistelee superkonnaa ja hänen turkkilaiselta näyttäviä kiinalaisninjojaan vastaan, jotta maailma pelastuu.
Nosoki's rating:
Rate:
Watched Wanted Custom
People who added this item 454 Average listal rating (306 ratings) 3.9 IMDB Rating 3.6
21.1.

Bruce Payne -huuruissa minun oli pakko katsoa Dungeons & Dragons, jossa mies artikuloi jokaisen repliikkinsä piiiiiitkäään ja paaahaasssssti. Disney Acting Schoolista valmistunut ysärijakauspäähenkilö ja Marlon Wayans yrittävät hauskuuttaa todella rasittavasti siinä onnistumatta. Suurimmat naurut saadaan, kun Bruce Payne murhaa Marlon Wayansin ja potkaisee tämän alas linnan muureilta. Thora Birch näyttää aivan uskomattoman eksyneeltä ja Jeremy Irons on unohtanut mielialalääkkeensä hakiessaan inspiraatiota suoritukseensa pahana velhona. Kaikki on niin uskomattoman typerää, että leffasta muodostui minulle jonkinlainen guilty pleasure, koska ihan oikeasti häpeän myöntää nauraneeni melkein tauotta kalkkuna-arvoille joita ei tavallaan edes ole. Silti kolmikon Payne, Irons, Birch näyttely on aivan täyttä kultaa, joten annan tälle yhtä paljon pisteitä kuin Munkin Passengerille...
Nosoki's rating:
Rate:
Watched Wanted Custom
People who added this item 421 Average listal rating (303 ratings) 5.7 IMDB Rating 5.8
Passenger 57 (1992)
21.1.

Jatko-osassa Wesley Snipes esittää kovaotteista turvamiestä, joka joutuu vastakkain superkonna Charles Ranen kanssa. Ranea esittävä Bruce Payne on aivan mahtava artikuloidessaan jokaista vuorosanaansa piiiiiitkäään ja paaahaasssssti. Rulettia hän ei siltikään osaa pelata.

Minulla vuodesta 2002 asti olleen DVD:n subit olivat todella hellyyttävät, ja ne toivat mieleen 90-luvun TV-lähetykset. "Orange soda" kääntyy muotoon "jaffa" ja Charles Ranen lempinimi "Rane of Terror" muotoon "Raaka-Rane". Bruce Paynen älykkömestarinäyttely saa uusia puolia, kun häntä ajattelee jäisenä ranskanperunana.
Nosoki's rating:
Rate:
Watched Wanted Custom
People who added this item 103 Average listal rating (37 ratings) 7.7 IMDB Rating 7.6
Passenger (1963)
21.1.

Päivän double billinä nähtiin Andrzej Munkin Passenger ja Kevin Hooksin jatko-osa Passenger 57.

Ensimmäinen matkusteluelokuva oli valtava pettymys. Ohjaajan kuolema kesken leffan näkyy pahasti rikkonaisena ja keskeneräisenä materiaalina, josta en löytänyt kunnon tarttumapintaa. Vihaan kertojaäänen käyttämistä elokuvan kantavana voimana, ja kun kuvamateriaalista puuttuu hyvin paljon, on kohtauksia nivottu yhteen juuri kertojalla. Silti valmiista kuvamateriaalista paistaa läpi se, että juonta on yritetty kuljettaa keskusteluilla ja hiljaisilla pätkillä. Käsitellyt teemat uppoavat tämän alle, ja lopulta minulle oli melkeinpä täysin yhdentekevää katsoinko elokuvan, vai luinko vain Second Runin DVD:n mukana tulleen esseebookletin, joka kertoo siitä.
Nosoki's rating:
Rate:
Watched Wanted Custom
People who added this item 24 Average listal rating (15 ratings) 6.2 IMDB Rating 6
Asphalt Lambs (1968)
20.1.

Mikko Niskasen elokuvassa 60-luvun Naantali näyttää erittäin upealta, mutta juoni on tasoa höttö + HULLU HIHIHIHIHI HULLU TÄMÄ MIES ON HULLU IIHIHIHIHIHIHI MIELISAIRAUS ON OIKEASTI TÄTÄ PUPPELIPUU TUTTELITUU.
Nosoki's rating:
Rate:
Watched Wanted Custom
Load more items (15 more in this list)

Vuosi 2017 tulee pitämään sisällään elokuvia, joista sitten kirjoitan tänne.

Yritän pitää tekstit suht ajan tasalla, mutta joskus voi olla parin viikon viivettä kun ei vain ehdi.

Added to
Related lists

Movies watched in 2017
88 item list by Sulo
35 votes
Movies watched in 2017
22 item list by Yokihana
12 votes
Movies I Watched In 2017!
22 item list by SleepyHollowFan5
16 votes
The Good & The Bad - Movies Watched In 2017
104 item list by AKB48Fan
29 votes
Watched (2017)
26 item list by Clarence1996
6 votes
Watched in 2017 so far...
43 item list by imanshole
39 votes 2 comments
Ikou! - Anime Watched In 2017
13 item list by AKB48Fan
2 votes
Watched In 2017
82 item list by Ultimo
16 votes
Watced in 2017
21 item list by apc 53
23 votes
Watched in 2017 by Appelsiinipuutikku
27 item list by Appelsiinipuutikku
18 votes

View more top voted lists


Post comment


Insert image

drop image here
(or click)
or enter URL:
 link image?  square?

Insert video

Format block