Explore
 Lists  Reviews  Images  Update feed
Categories
MoviesTV ShowsMusicBooksGamesDVDs/Blu-RayPeopleArt & DesignPlacesWeb TV & PodcastsToys & CollectiblesComic Book SeriesBeautyAnimals   View more categories »
Avatar
Added by Nosoki on 1 Jan 2017 04:00
256 Views No comments
28
vote

Watched in 2017

Add header image

Choose file... or enter url:
Sort by: Showing 12 items
Decade: Rating: List Type:
Add items to section

Tammikuu

People who added this item 740 Average listal rating (464 ratings) 5.1 IMDB Rating 5.4
13.1.

Nicolas Cage kyllästyy tappamaan ilman jumalaista hehkua, joten hän karkaa ristiretkiltä ja päätyy kommellusten kautta kuljettamaan noitaa kohti munkkiluostaria. Noita paljastuukin itse superluciferiksi, ja on aika lukea muinaisia herjauksia, jotka ärsyttävät vanhaa vihtahousua niin paljon, että hän kärventää Ron Perlmanin halauksen aikana. CGI näyttää aivan hirveältä eikä elokuvasta löydy paljoakaan kehumisen arvoisia asioita. Siitä huolimatta hymyilin koko roskan typeryydelle ja Cagen itseironiselle vakavalle näyttelylle, joten en voi sanoa vihanneeni leffaa ainakaan aivan täysillä.
Nosoki's rating:
Rate:
Watched Wanted Custom
People who added this item 977 Average listal rating (555 ratings) 6.9 IMDB Rating 7.2
The Outsiders (1983)
9.1.

Vanhan (yli 35v) Tom Cruisen naurun katselu skientologiadokkarissa sai minut janoamaan nuoren (alle 35v) Tom Cruisen poikamaista virnettä. Digiboksilta löytyi tallennus Coppolan jämäpaskasta, joten se pyörimään vaan.

Harmittavasti koko elokuvassa on vain pari minuuttia nuorta (alle 35v) Tom Cruisea. Hän sanoo leffassa ehkä viisi sanaa, heittää voltin ja saa turpaansa. Nämä kohtaukset ovat tottakai elokuvan taikaa puhtaimmillaan. Muu elokuva ei sitten kiinnostanutkaan oikeastaan yhtään minkään vertaa.
Nosoki's rating:
Rate:
Watched Wanted Custom
8.1.

Skientologiasta kertova dokkari on hyvin mielenkiintoinen läpileikkaus "kirkon" sisälle siitä eronneiden paljastusten saattelemana. Dokumenttielokuvana se ei tarjoa teknisellä puolella mitään uutta ja mullistavaa, vaan haastatteluja ja arkistokuvamateriaalia. Tällaisessa dokumentissa aiheen tulee sitten olla hyvin mielenkiintoinen, jotta jaksan seurata leffaa. Going Clearissa aihe on hyvin mielenkiintoinen.

Vanhan (yli 35v) Tom Cruisen nauru skientologivideolla on painajaismateriaalia aidoimmillaan...
Nosoki's rating:
Rate:
Watched Wanted Custom
People who added this item 2205 Average listal rating (1445 ratings) 7.4 IMDB Rating 7.9
Halloween (1978)
7.1.

Joo ei se slasher ole minun genreni, vaikka kuinka elokuva olisi genrensä mestariteoksia tai ensimmäisiä ja kaikki troopit synnyttäneitä, tai vaikka kuinka ohjaajana olisi John Carpenter, jonka muista aikakauden töistä pidän suuresti. En vain saa veitsihipasta mitään sen kummoisempia fiboja. Soundtrack sentään on aivan helvetin hyvä, ja alussa on kivaa euroroskafiilistä.

Onpahan sekin aukko sivistyksessä paikattu.
Nosoki's rating:
Rate:
Watched Wanted Custom
People who added this item 19 Average listal rating (10 ratings) 6.4 IMDB Rating 6.7
Desert Fury (1947)
7.1.

Värillinen film noir näyttää värimaailmansa kirkkauden ansiosta äärimmäisen upealta ulkokuvissa, mutta ajelukohtausten karmiva back projection ei taaskaan toimi jostain kumman syystä minulle. Juoni kertoo väärään mieheen rakastuvasta naisesta ja on aivan täysin yhdentekevä. Oikeastaan myös koko elokuva on aivan täysin yhdentekevä, mutta kivat kuvat eivät tee siitä kuitenkaan huonoa.
Nosoki's rating:
Rate:
Watched Wanted Custom
People who added this item 106 Average listal rating (52 ratings) 6.7 IMDB Rating 5.9
6.1.

Kolme naista huomaa, että showbisnes vaatii veronsa, ja pillerit auttavat hetkellisesti kaikkeen ahdinkoon. Pillerien liikakäyttö taas sitten lisää ahdinkoa. Valley of the Dolls on jenkkivastine brittiläisen BFI Flipside -sarjan julkaisuille isommalla volyymillä tehtynä. Se näyttää kivalta, näyttely on ihastuttavan campia, ja kaiken takaa löytyy vielä jotain sanomaakin kevyesti ilmaistuna.
Nosoki's rating:
Rate:
Watched Wanted Custom
People who added this item 8 Average listal rating (2 ratings) 8 IMDB Rating 7
6.1.

Kon Ichikawan mustassa komediassa liikemies pyörittää kymmentä rakastajatarta, jotka saavat vihiä toisistaan. Naiset päättävät kostaa miehelle pistämällä tämän hengiltä. Joidenkin on kuitenkin vaikea päästää irti rakkaasta mussukasta, joten matkaan tulee mutkia väärinkäsitysten ja tunteenpurkausten kautta. Komean näköinen elokuva ei onnistu nappaamaan mukaansa sellaisella intensiteetillä, mitä odotin alkuasetelmalta.
Nosoki's rating:
Rate:
Watched Wanted Custom
People who added this item 2 Average listal rating (0 ratings) 0 IMDB Rating 6.3
5.1.

Rikollistoverinsa menettänyt tyyppi päättää kostaa Maurizio Merlin esittämälle poliisimiehelle. Pahis ottaa poliisiasemallisen verran panttivankia ja sitten siirtyy karkumatkalle Maurizion pojan kanssa. Maurizio ei pidä tilanteesta, vaan päättää hankkia poikansa takaisin. Nimestään ja italostatuksestaan huolimatta leffa ei kuitenkaan ole pelkkää törkyilevää poliziottescoa, vaan oikeastaan melko tavanomainen rikostrilleri. Tavanomaisena rikostrillerinä se on vieläpä melko hyvä.
Nosoki's rating:
Rate:
Watched Wanted Custom
People who added this item 311 Average listal rating (177 ratings) 7.5 IMDB Rating 7.7
4.1.

James Cagney haluaa olla rikollinen, joten hänen täytyy tehdä ultimaattinen uhraus: lopettaa normaali puhuminen ja vääntää jokainen lauseensa vinkuvalla nasaalilla. Gangsterinasaali tuo hänelle rahaa, valtaa ja naisia, mutta lopulta rikollisuus ei ilmeisesti kannata. 80 minuuttia menee nopeasti, mutta alan kyllä tässä vaiheessa harrastusta olla melko täynnä perinteisiä Hollywood-gangsterileffoja. Loppuratkaisu on sentään tympeydessään melkoisen hyvä.
Nosoki's rating:
Rate:
Watched Wanted Custom
People who added this item 193 Average listal rating (87 ratings) 7.3 IMDB Rating 7.4
3.1.

Idän pikajunassa ei tapahdu asioita kovinkaan pikaisesti - ja suurin osa tapahtuu itse asiassa junan ulkopuolella. Kiinalainen kapinallisjohtaja kaappailee vähäsen, ja sitten neuvotellaan, tapetaan ja paetaan. Samalla syttyy sammunut rakkauden liekki. Leffasta löytyy jonkin verran kaukomaaeksotiikkaa, mutta seikkailun sijaan siinä on melko paljon pönötystä. En ollut hulluna leffaan, mutta ei se missään vaiheessa ärsyttänytkään. Shanghai Expressin kohtalo on puuroutua tusina-Hollyksi päässäni ennen kuin tämä kuukausi ehtii edes loppua.
Nosoki's rating:
Rate:
Watched Wanted Custom
People who added this item 25 Average listal rating (24 ratings) 6.6 IMDB Rating 6.6
1.1.

The Roben jatko-osassa ensimmäisen osan sivuhahmo Demetrius pääsee Ernest Borgninen vetämään gladiaattorikouluun ja sen myötä iskemään miekkaa kylkiluiden väliin. Hieman yli puolitoista tuntia pitkänä Demetrius and the Gladiators ei pääse puuduttamaan pahemmin, vaikka kuivaa patsastelua siinä nähdäänkin. Gladiaattoritaisteluissa on välillä jopa yritystä jonkinlaiseen koreografiaan, joten niidenkin parissa voi jopa viihtyä.
Nosoki's rating:
Rate:
Watched Wanted Custom
People who added this item 79 Average listal rating (50 ratings) 6.5 IMDB Rating 6.8
The Robe (1953)
1.1.

Vuosi 2017 sai alkaa jähmeällä patsastelulla, joka on vaipunut unholaan. Richard Burton esittää päällikköä, joka ristiinnaulitsee Jeesuksen ja tajuaa sen jälkeen, että olis ollut vitu awesome hengailla vapahtajan kanssa. Onneksi koskaan ei ole liian myöhäistä katua, jos katumukseen vain kuuluu tarpeeksi pönöttämistä. Sitä The Robessa sitten riittääkin - reilusti yli kaksi tuntia.


Ja taas kuva tähän, jotta sen saa varmasti pysymään koko vuoden listan thumbnailina.
Nosoki's rating:
Rate:
Watched Wanted Custom

Vuosi 2017 tulee pitämään sisällään elokuvia, joista sitten kirjoitan tänne.

Yritän pitää tekstit suht ajan tasalla, mutta joskus voi olla parin viikon viivettä kun ei vain ehdi.

Added to
Related lists

Movies watched in 2017
23 item list by Sulo
29 votes
Watched in 2017
8 item list by Blonde
24 votes
Movies I Watched In 2017!
7 item list by SleepyHollowFan5
9 votes
The Good & The Bad - Movies Watched In 2017
23 item list by AKB48Fan
23 votes
Movies watched in 2017
7 item list by Yokihana
6 votes
Watched In 2017
15 item list by Ultimo
9 votes
Watced in 2017
5 item list by apc 53
16 votes
Watched in 2017 by Appelsiinipuutikku
7 item list by Appelsiinipuutikku
15 votes
2017 - Movies & TV Watched
11 item list by soulistic
6 votes
Movies viewed in 2017
21 item list by wrenster
15 votes 1 comment

View more top voted lists


Post comment


Insert image

drop image here
(or click)
or enter URL:
 link image?  square?

Insert video

Format block