Explore
 Lists  Reviews  Images  Update feed
Categories
MoviesTV ShowsMusicBooksGamesDVDs/Blu-RayPeopleArt & DesignPlacesWeb TV & PodcastsToys & CollectiblesComic Book SeriesBeautyAnimals   View more categories »
Avatar
Added by Nosoki on 1 Jan 2017 04:00
1464 Views No comments
39
vote

Watched in 2017

Add header image

Choose file... or enter url:
Sort by: Showing 1-50 of 131
Decade: Rating: List Type:
Add items to section

Kesäkuu

People who added this item 138 Average listal rating (61 ratings) 7.2 IMDB Rating 6.6
Faust (2011)
27.6.

Saatana tulee vierailemaan tiedemiehen luo ja juo tämän hyllyssä olevan myrkkypullon sisällön. Paholaisparan masu menee tästä aivan kuralle, joten hänen on käytävä ripuloimassa paikallisessa kirkossa. Tiedemiehemme vakuuttuu tästä niin paljon, että myy sielunsa saadakseen pesää. Homma menee vituiksi, mutta ei ollenkaan miehen toivomalla tavalla. Lopussa kiitos seisoo.
Nosoki's rating:
Rate:
Watched Wanted Custom
People who added this item 188 Average listal rating (123 ratings) 6.8 IMDB Rating 7.2
26.6.

Police Storyn jatko-osassa pommit räjähtelevät ja Maggie Cheung ottaa aina sijaiskärsijänä pataansa. Lopputaistelussa on taas kerran aivan mielettömiä temppuja ja pannutuksia, mutta elokuvassa on valitettavasti myös turhan paljon hidastempoista tyhjäkäyntiä tai hissipiereskelyä. Charlie Chon nauru piristää aina, kuten myös ennen elokuvaa tulevat useat Media Asian logot.
Nosoki's rating:
Rate:
Watched Wanted Custom
People who added this item 3 Average listal rating (1 ratings) 6 IMDB Rating 6.9
25.6.

Skotlannissa työttömät nuoret keksivät varastaa ison kasan lavuaareja, joilla tienataan rahaa hieman South Parkin kalsaritonttujen tapaan yhden välivaiheen ollessa ??? ennen tuottoa. Teinipoikia näyttelevät oikeasti nuoret finninaamat, jotka ovat kaukana elokuvissa nähtävistä kauniskasvoisista komistuksista, ja heidän separointiaan on erittäin mukava seurata. 70-luvun lopun Skotlanti näyttää hienolta eikä sitä ihan liikaa elokuvissa nähdäkään noin muuten.
Nosoki's rating:
Rate:
Watched Wanted Custom
People who added this item 25 Average listal rating (12 ratings) 7.1 IMDB Rating 7.7
Duelle (1976)
24.6.

Artsypartsymestari Jacques Rivetten velhoelokuva on oikestaan hyvin roskainen, ja se tuo tavallaan mieleen jopa seksploitaation. Lisäksi se on artsypartsyä. Yhdistelmä toimii lähes täydellisesti.

Sanoisin, että Arrow'n Rivette-boksi on yksi tämänhetken parhaista tavoista käyttää rahansa. Rakastan tuota järkälettä.
Nosoki's rating:
Rate:
Watched Wanted Custom
People who added this item 331 Average listal rating (169 ratings) 6.5 IMDB Rating 6.7
Albert Nobbs (2011)
23.6.

Käänteisessä Mrs. Doubtfiressä Glenn Close esittää mieheksi pukeutuvaa naista 1800-luvun Irlannissa. Taustalla on kivoja juttuja siitä, miten työt ovat helpompia, kun joku ei koko ajan taputtele pyllylle ja pyydä istumaan polvelle, mutta elokuva hukkaa potentiaalinsa kuvaamalla Closen hahmon unelmia timburtonlaisessa karkkimaailmassa satumusiikin soidessa. Joku on ehkä joskus saattanut tajuta, että en oikein pidä sellaisesta.
Nosoki's rating:
Rate:
Watched Wanted Custom
People who added this item 2006 Average listal rating (1327 ratings) 5.6 IMDB Rating 6
20.6.

Arskalla on leffan alussa esimerkillisen upea Bruce Willis -krapula, joka ei ainakaan helpotu yhtään, kun mies päätyy vahingossa lastentarhan opettajaksi. Alkuun Arska huutaa lapsille ja saa heidät itkemään. Tämä on elokuvan paras osio. Muuten elokuva on sellaista pientä kepeää hassuttelua, jota en vihannut niin paljon kuin oletin vihaavani, koska Lastentarhan kyttä on kuitenkin suunnattu myös perus-Arskoja katsoville ihmisille eikä pelkästään kakaroille. Siitä huolimatta lapset ovat pilanneet maailman.
Nosoki's rating:
Rate:
Watched Wanted Custom
People who added this item 3309 Average listal rating (2128 ratings) 7.6 IMDB Rating 7.9
11.6.

Teinikomedian suuri teinejä ymmärtävä oivallus on se, että reksi on tyhmä.
Nosoki's rating:
Rate:
Watched Wanted Custom
People who added this item 120 Average listal rating (60 ratings) 6 IMDB Rating 5.6
Blacula (1972)
10.6.

Draculan blaxploitaatioversiossa ei oikeastaan tapahdu yhtään mitään, ja leffan tuotantoarvotkin ovat aivan totaalista käppää. Tämä ei kuitenkaan tee elokuvasta mitenkään surkeaa, vaan siinä on samanlaista viehätysvoimaa kuin esimerkiksi jonkin aikaa sitten katsomissani Fu Manchu -elokuvissa.
Nosoki's rating:
Rate:
Watched Wanted Custom
People who added this item 7 Average listal rating (4 ratings) 5.8 IMDB Rating 6.3
10.6.

Entinen poliisi ajelee moottoripyörällä ympäriinsä virkattu kalastajanhattu päässä ja tappaa rikollisia milloin mistäkin perheestä. Kosto on mielessä ja samalla pitäisi pelastaa joku kidnapattu penskakin. Toimintaa on melko vähän, mutta hyvä meno kannattelee elokuvaa noin muuten.
Nosoki's rating:
Rate:
Watched Wanted Custom
People who added this item 4641 Average listal rating (3067 ratings) 7.6 IMDB Rating 8.4
Braveheart (1995)
10.6.

Fargon jälkeen jäin jumittamaan Braveheartia ja nukkumaan mennessäni huomasin katsoneeni sitä noin pari tuntia. Aamulla päätin, että minun on nyt pakko katsoa sekin loppuun. Leffassa näytetään persettä ja pallia engelsmanneille ja voitetaan (perseen ja pallien) vapaus, mistä päästäänkin seuraavaan aihepiiriin...

Vitsailin joskus, että en tule ikinä tekemään jollain Braveheartin DVD:llä mitään, joten voisin ihan hyvin vaikka heittää sen menemään. TV-lähetystä väärässä kuvasuhteessa ja kaikki mahdolliset pehmennys- ja filmirakeenpoistofiltterit päällä katsoessani ja sen jälkeen DVD:ltä oikean kuvasuhteen ja kunnon filmijäljen saatuani tajusin, miten kamalalta nykyiset TV-lähetykset mainoskanavilla näyttävätkään. DVD:n hieman siloittelematon kuva näytti aivan törkeän paljon komeammalta kuin "nykykatsojalle miellyttävämmäksi tehty" kuvanmuokkaus. Sinä hetkenä tajusin, että minähän tarvitsen Braveheart-DVD:n.
Nosoki's rating:
Rate:
Watched Wanted Custom
People who added this item 3236 Average listal rating (2124 ratings) 7.8 IMDB Rating 8.1
Fargo (1996)
9.6.

Katsoin tämän puolivahingossa telkkarin äärellä jumittaessani. Peter Stormarella on kaikin puolin hyvä meno enkä keksi elokuvasta mitään suurempia valittamisen aiheita, vaikka "jaa"-huutelu ärsyttävältä tuntuukin. Oikeastaan Fargo oli uusintakatselulla parempi kuin muistikuvieni perusteella sen olisi pitänyt olla.
Nosoki's rating:
Rate:
Watched Wanted Custom
People who added this item 120 Average listal rating (58 ratings) 7.1 IMDB Rating 7.7
2.6.

Miekkonen karkaa vankilasta ja päätyy johtamaan massiivista levy-yhtiötä. Menneisyys on paljastua entisen sellitoverin ilmaannuttua kuvioihin. Kaikki ratkeaa poikamaisella leikkimielisellä laululla. Omaisuutta tärkeämpää on vapaus. Elokuvana teos on pelkkää hömppää - jokseenkin ihan viihdyttävää sellaista.
Nosoki's rating:
Rate:
Watched Wanted Custom
Add items to section

Toukokuu

People who added this item 52 Average listal rating (19 ratings) 7.5 IMDB Rating 7.4
Medium Cool (1969)
28.5.

Todellisia tapahtumia ja fiktiota sekoittavassa elokuvassa lehdistön moraali ja koskemattomuus ovat vaakalaudalla. Juonipuoli on ihan toimivaa, mutta huomio keskittyy elokuvan loppupuolella olevaan kohtaukseen, jossa näyttelijät vuorovaikuttavat oikeassa mellakassa viranomaisten turvautuessa liiallisiin voimakeinoihin.
Nosoki's rating:
Rate:
Watched Wanted Custom
People who added this item 435 Average listal rating (295 ratings) 7.1 IMDB Rating 7.1
The Lobster (2015)
25.5.

Parin vuoden takainen megahitti sisältää Loven tapaan nasevia ja tarkkanäköisiä kommentteja - tällä kertaa parinmuodostuksen dynamiikasta. Vaikka oma ihmisyys on lähellä lähteä, ei pariksi kelpuuteta kuin hyvännäköisiä ihmisiä ja mieluummin valehdellaan sellaisen saamiseksi kuin puhutaan totta omaa persoonaa vastaavalle, mutta hieman rumemmalle. Kertojan käyttö pissii heti alussa silmään, ja elokuva menettää otteensa viimeistään yksinäisten metsäelämään siirtyessään. Kylmä esitystapa voisi teoriassa toimia, mutta kreikkalaiset nykyohjaajat tuntuvat munaavan sen kerta toisensa jälkeen.
Nosoki's rating:
Rate:
Watched Wanted Custom
People who added this item 158 Average listal rating (104 ratings) 6.2 IMDB Rating 6
Love (2015)
21.5.

Gaspar Noén KOHUelokuvassa on joitain ihan päteviä näkökulmia rakkauteen - esimerkiksi bailauskohtauksessa, jossa juuri tyttöystäväänsä pettänyt mies raivostuu kuullessaan tyttöystävän pettäneen häntä. Tällaiset nasevat kommentit vain uppoavat persruman visuaalisen ilmeen ja AIVAN UMPISURKEAN PALLINAAMAPÄÄHENKILÖN vielä surkeamman näyttelyn alle. Kertojanäänellä nähdyt kohtaukset siitä, miten päähenkilöä vituttaa nykytilanne, tuntuvat jo parodialta. 3D-ruikkaukset jäivät kotisohvalla saapumatta kasvoilleni, joten niistä en osaa sanoa mitään. Päällimmäinen tunne tätä katsoessa oli vanha kunnon megavitutus.
Nosoki's rating:
Rate:
Watched Wanted Custom
People who added this item 124 Average listal rating (62 ratings) 7.3 IMDB Rating 7.6
20.5.

Sympaattisessa nuorisokuvauksessa teinit rakastuvat ensimmäistä kertaa ja se on oikein ihanaa. Sen katsominen antaa jonkinlaista uskoa elämään sellaisella hellanlettas tuttelituu -tavalla ilman, että siitä tulee kyyninen ja itsetietoisen raivostunut olo.
Nosoki's rating:
Rate:
Watched Wanted Custom
People who added this item 137 Average listal rating (64 ratings) 8.2 IMDB Rating 8.3
The Wind (1928)
15.5.

Kinokonserttielokuvassa on ihan kivaa luontoelementin käyttöä, mutta jotenkin en saanut tästä yhtään mitään irti. Erikoistehosteet ovat sopivan mielipuolisia, mutta suurimman osan elokuvan kestosta minun oli liian vaikea suodattaa Kehä III:n ulkopuolta sönkkääviä lännen miehiä.

Nautin suuresti näytöksen aikana häiriköineen miehen ulosheittämisen katselusta. Kiitos Orionin henkilökunta - tiedät kuka olet. Heitä vastaisuudessa kaikki ihmiset ulos.
Nosoki's rating:
Rate:
Watched Wanted Custom
People who added this item 170 Average listal rating (99 ratings) 7.8 IMDB Rating 7.8
13.5.

Leave Her to Heaven saa kolme tähteä, koska ärsyttävä lapsi kuolee.
Nosoki's rating:
Rate:
Watched Wanted Custom
People who added this item 41 Average listal rating (22 ratings) 6 IMDB Rating 4.3
13.5.

Omituisessa perseilyssä mies muuttaa itsensä naiseksi trollatakseen omaisuuden miljonääriltä. Homman kiemurat eivät ole aivan täysin loogisia, mutta meininki on välillä melkoista. Pelleily onnistuu naurattamaan paikoitellen ja herättää sopivasti häh-elämyksiä, mutta suurin osa Myra Breckinridgestä on vain joko tylsää paskaa tai liian obskuuria paskaa. Suurimmat hymyt elokuva aiheuttaa, kun sitä miettii nykypäivän transkeskustelun yhteydessä. Luultavasti käytin vääriä termejä, joten minulla ei ole siis oikeutta keskustella tästä asiasta.
Nosoki's rating:
Rate:
Watched Wanted Custom
People who added this item 132 Average listal rating (66 ratings) 7.4 IMDB Rating 7.7
Carlos (2010)
6.5.

Viisi ja puoli tuntia pitkässä elokuvan ja minisarjan välimaastossa kekkuloivassa teoksessa seikkaillaan terrorin ihmeellisessä maailmassa. Kehuja ja hehkutusta herättänyt tapaus ei uponnut toivotulla tavalla, koska sen ensimmäiset neljä tuntia ovat oikeastaan vain terroritekojen näyttämistä. Iskut on tehty kyllä tyylitietoisesti, mutta näin pitkässä tekeleessä toivoisin olevan enemmän hahmonkehitystä tai vastaavaa. Asiaa voidaan selittää sillä, että teos perustuu tositapahtumiin, mutta jos jo alkuteksteissä kerrotaan tämän olevan romantisoitu fiktiivinen kertomus asioista, niin silloin on mahdollista ottaa enemmän vapauksia myös hahmonkehityksen ja dialogin suhteen. Tyylitietoisesta toteutuksesta huolimatta valitsen tappamista halutessani ysäritoimintaa ihan minä päivänä tahansa.
Nosoki's rating:
Rate:
Watched Wanted Custom
People who added this item 51 Average listal rating (29 ratings) 6.7 IMDB Rating 7.1
5.5.

Parituntinen hönökomedia sisältää paljon itseironista tyhmää, joka menee siihen hyvän tyhmän kategoriaan. Itseensä huumorilla suhtautuva elokuva tarjoilee paljon pelleilyä ja deus ex machinan kautta sattuvia kommelluksia ja saavutuksia. Alkuun yllätyshyvän elokuvan ongelma on se, että se kestää noin 20 minuuttia liian pitkään. Alle 100-minuuttisena pisteet olisivat korkeammat.
Nosoki's rating:
Rate:
Watched Wanted Custom
People who added this item 19 Average listal rating (9 ratings) 7.2 IMDB Rating 6.5
Beat Girl (1960)
1.5.

Meno on kohdillaan, kun isukki raahaa uudeksi äitipuoleksi 24-vuotiaan ranskattaren ja 17-vuotiaan päähenkilömme on aika lontoobailata kapinoinnin yhteydessä. Erinomainen tunnusbiisi siivittää päähenkilömme ranskattaren epäpuhtoisen menneisyyden äärelle. Christopher Lee tarjoaa työtä stripparina ja ehkä vähän muunakin. Bileet eivät lopu ennen kuin joku saa puukosta. Oliver Reedin kännibailaus on aivan maailmanluokkaa.
Nosoki's rating:
Rate:
Watched Wanted Custom
People who added this item 58 Average listal rating (33 ratings) 7.2 IMDB Rating 7.5
Black Girl (1966)
1.5.

Ranskaan muuttavalla afrikkalaisnaisella ei olekaan Ranskassa samat mahdollisuudet kuin kantaväestöllä. Naisen palkannut perhe ajattelee toimivansa oikein ja ihmettelee, kun naisella pitäisi vielä olla rahaa ja unelmiakin - olisi nyt kiitollinen että pääsee pois sieltä kamelinpaskan ääreltä tai jotain sellaista. Asetelma ei ole ihan niin yksinkertainen. Runsaasta kertojanäänestä ja elokuvamaisesta itsemurhasta huolimatta Black Girl on suorastaan erinomainen.
Nosoki's rating:
Rate:
Watched Wanted Custom
People who added this item 8 Average listal rating (5 ratings) 6.8 IMDB Rating 6.7
1.5.

Perushyvässä nuorisokuvauksessa itäberliiniläiset nuoret kapinoivat ja mellastavat niinkuin nuoret nyt kapinoivat ja mellastavatkaan. Suljetun vainopoliittinen ympäristö tekee Berlin - Ecke Schönhauserista tavallista nuorisokuvausta lähtökohtaisesti mielenkiintoisemman.
Nosoki's rating:
Rate:
Watched Wanted Custom
Add items to section

Huhtikuu

People who added this item 127 Average listal rating (79 ratings) 7.6 IMDB Rating 7.7
Mustang (2015)
30.4.

Sisarukset ovat kasvaneet siihen pisteeseen, että isoäiti lukitsee heidät sisälle taloon ja alkaa kaupata heitä lähialueen miehille vaimoiksi. Hehkutusta saaneen leffan ongelma on se, että sen hahmot ovat täysin tyhjiä kuoria. Kaikilta tuntuu puuttuvan persoona aivan täysin, vaikka elokuva nimenomaan rakentaa sen varaan, että tytöt haluavat olla ihmisiä eivätkä vaimoja ja tulevaisuuden lapsikoneita. Tekotyyliltään elokuva on niin länsieurooppalaista R&A-kamaa, että se onnistuu jopa hieman ärsyttämään. Mustangista oikein huomaa, että sitä ei missään nimessä ole suunnattu tekomaansa yleisölle, vaikka sitä eksoottisena mestariteoksena hehkutetaankin.
Nosoki's rating:
Rate:
Watched Wanted Custom
People who added this item 2775 Average listal rating (1778 ratings) 6.4 IMDB Rating 7
Knocked Up (2007)
29.4.

Pajapää pistää uranaisen paksuksi yhden illan jutun jälkeen. Järkevin ratkaisu on pitää lapsi ja yrittää parisuhdetta. Pajarihuumori on välillä jopa sellaista, että sille naurahtelee. Elokuvan sanoma siitä, miten perinteiset amerikkalaiset perhearvot ovat parasta ikinä, on taas aivan tajutonta skeidaa.
Nosoki's rating:
Rate:
Watched Wanted Custom
People who added this item 20 Average listal rating (11 ratings) 5.5 IMDB Rating 6.9
27.4.

Peter Lorre esittää erittäin uskottavasti japanilaista etsivää, joka tappaa kaikki vastaantulijat. Sen luulisi olevan kiinnostavaa, mutta se on aivan älyttömän epäkiinnostavaa.
Nosoki's rating:
Rate:
Watched Wanted Custom
People who added this item 19 Average listal rating (9 ratings) 6.7 IMDB Rating 5.9
27.4.

Superkäpässä nainen haluaa tutustua superpahaan leyak-magiaan ja saakin aimo-annoksen sitä kun pää erkanee ruumiista ja lähtee lentelemään raskaana olevien naisten haaroväleihin. Pahisnaurua on paljon.
Nosoki's rating:
Rate:
Watched Wanted Custom
People who added this item 359 Average listal rating (171 ratings) 7.7 IMDB Rating 8.1
27.4.

Oopperaseurueeseen liittynyt poika on nyt tyttö, koska hänelle sanotaan, että hän on naisellinen. Alueen oopperaperinteeseen kuulunut tapa siitä, että naiset eivät saa esiintyä, joten heidän tilalleen otetaan naista esittävä mies, tarjoilee hyvät puitteet pohtia hieman sukupuoli-identiteettijuttuja pintapuolisesti. Sen lisäksi elokuvassa nähdään poikkeuksellisen kekseliästä kolmiodraamaa - keskiössä ystävyys, kaipuu ja pienoinen gay-alavire.
Nosoki's rating:
Rate:
Watched Wanted Custom
People who added this item 2243 Average listal rating (1522 ratings) 7 IMDB Rating 7.5
Total Recall (1990)
26.4.

Screw you at the party, Richter!
Nosoki's rating:
Rate:
Watched Wanted Custom
People who added this item 22 Average listal rating (12 ratings) 7.9 IMDB Rating 7.3
26.4.

Wuxiapelleilyssä taistelun kautta tuleva kunnia on tärkeintä mitä ikinä löytyy, kunnes joku kyseenalaistaa asian. Lopulta kuitenkin taistellaan... kuolemaan asti. En olisi uskonut. Lopussa wuxialentely menee niin överiksi, että se naurattaa todella paljon. Väkivalta on sopivan törkeää.
Nosoki's rating:
Rate:
Watched Wanted Custom
People who added this item 8 Average listal rating (6 ratings) 6.3 IMDB Rating 6.8
24.4.

En tiedä Portugalista mitään, mutta elokuva sen tilanteesta kiinnosti - ehkä jopa poikkeuksellisten kuva- ja leikkausratkaisujensa ansiosta.
Nosoki's rating:
Rate:
Watched Wanted Custom
People who added this item 14 Average listal rating (11 ratings) 6.7 IMDB Rating 6.6
24.4.

Tsui Harkin pershullussa kannibaalielokuvassa on megaluokan separointia, jonka takia melkein kaikki meinaavat päästä hengestään. Superälykäs Agentti 999 miettii, että tilanteessa on jotain mätää, kun kimppuun käy aina murhanhimoisia naamiomiehiä sen jälkeen kun hän on sanonut kylän virkamiehelle menevänsä johonkin. Kung fu -kohtaukset ovat ihan näyttäviä, vaikka niissä ei sinänsä ole mitään älyttömän ihmeellistä.
Nosoki's rating:
Rate:
Watched Wanted Custom
People who added this item 8 Average listal rating (6 ratings) 8 IMDB Rating 7.8
Divertimento (1992)
24.4.

Vaihtoehtoisessa ja pari tuntia lyhyemmässä versiossa La belle noiseusesta paljon materiaalia jää pois ja elokuva muuttuu täysin. Nyt se on erittäin hyvä perusranskis.
Nosoki's rating:
Rate:
Watched Wanted Custom
People who added this item 46 Average listal rating (26 ratings) 6.5 IMDB Rating 7.1
Il boss (1973)
24.4.

Henry Silvalla on alkuun erinomainen meno päällä, kun hän tekee kiväärikranaattihyökkäyksen pornoteatteriin ja alkaa sen jälkeen ammuskella äänenvaimennetulla pistoolilla. Tämän jälkeen elokuva tylsistyy ja koostuu pääasiassa keskusteluista, joiden dialogilla ei ole mitään oikeaa merkitystä. Tyly loppu ei toimi ihan samalla tavalla kuin trilogian aikaisemmissa osissa - alkaisikohan tässä vaiheessa ohjaajalla olla paukut käytettynä.
Nosoki's rating:
Rate:
Watched Wanted Custom
People who added this item 179 Average listal rating (87 ratings) 7.6 IMDB Rating 7.9
24.4.

Koirat säntäävät ulos tutkimuslaitoksesta ja metsästäjät säntäävät koirien perään. Koirat säntäävät lampaiden kimppuun, mutta ihmisiäkin pitää muistaa ampua haulikolla päähän. Karkaava koira on jostain kumman syystä alakynnessä ihmistä vastaan.
Nosoki's rating:
Rate:
Watched Wanted Custom
People who added this item 1065 Average listal rating (616 ratings) 8.2 IMDB Rating 8.4
Das Boot (1981)
22.4.

Merkkasin katsotuksi elokuvaversion, vaikka DVD:n kannessa luki, että olisin katsonut minisarjan. Mitään indikaattoreita jaksojen välillä ei vaan nähty, joten koin katsovani ennemmin elokuvan kuin sarjan. Jään odottelemaan oikeushaasteita.

Sukellusveneessä on melkoinen meininki meneillään kun miehisten miesten hiki alkaa lemuta yhdessä homeisten ruokien kanssa. Sitä, miksi pitkälle reissulle otetaan helposti pilaantuvia ruokia eikä esimerkiksi purkkisapuskaa, en tiedä. Klaustrofobia iskee paikoitellen ja satiaiset kutittelevat kulmakarvoissa asti. Noin puolitoista tuntia ennen loppua tuleva käväisy toisella aluksella vähän niin kuin (das) boottaa koko elokuvan, mikä mielestäni on hieman tyylirikko, koska olisin halunnut nähdä miehisen hikitilanteen eskaloituvan vielä entisestään. Viisi tuntia meni kuitenkin melkoisen vaivattomasti.
Nosoki's rating:
Rate:
Watched Wanted Custom
People who added this item 40 Average listal rating (32 ratings) 2.9 IMDB Rating 5.3
Reunion (2015)
21.4.

Minulla oli selkeästi joku vuoden 2015 essential-elokuvien katselupäivä. Luokkakokous oli oikeastaan yllättävän hajuton ja mauton tapaus, joka näyttäytyi minulle lähinnä tylsänä ja laahaavana. Nauroin tosin Sami Hedbergin maaniselle ilmeelle hänen katsoessaan sähköpaimenta hyväilemässä kilpakosijan palleja. Muuten kohua herättänyt kreisikomedia oli vain mitäänsanomaton.
Nosoki's rating:
Rate:
Watched Wanted Custom
21.4.

Ensimmäinen tämän aikakauden Star Warseista oli minulle vähän kuin Hobitti: tykkäsin enemmän kuin kuvittelin, vaikka tiedostin samalla ongelmat. Alkuperäisen trilogian fanien nuoleskeluksi tarkoitettu leffa onnistuu lavasteissaan, jotka ovat taas sitä wanhaa kunnon Star Warsia. CGI nyt on tottakai aivan törkeän rumaa joissain taistelukohtauksissa, mutta elokuva ei mene pilalle asti.
Nosoki's rating:
Rate:
Watched Wanted Custom
People who added this item 13 Average listal rating (11 ratings) 5.3 IMDB Rating 4.9
Night or Day (1962)
20.4.

Yö vai päivä? uhka vai mahdollisuus? taidetta vai paskaa?

paskaa
Nosoki's rating:
Rate:
Watched Wanted Custom
People who added this item 5 Average listal rating (2 ratings) 5.5 IMDB Rating 6.8
Zoot Suit (1981)
19.4.

Edward James Olmos esittää näytelmään perustuvassa musikaalissa pachuca-kulttuurin ydintä ja boustailee sutenööripuvussa muiden ihmisten ongelmatilanteissa. Boustailu voisi olla ihan jees, mutta elokuva yrittää aivan liikaa olla kerronnaltaan erilainen, joten se on kuin näytelmä... kameralla kuvattuna. Ratkaisu on lähinnä puuduttava.

En todellakaan tiennyt, mikä tämä elokuva yrittää olla ennen sen katsomista. Hyllyyni levy päätyi Lamourhaajan roskalaaria tutkiessani, koska DVD:n kannessa on Edward James Olmos boustailemassa sutenööripuvussa. Lisäksi kaveri käski minua ottamaan leffan.
Nosoki's rating:
Rate:
Watched Wanted Custom
People who added this item 449 Average listal rating (262 ratings) 7.5 IMDB Rating 7.5
18.4.

Jack Nicholson dumppaa rakastettunsa ja lähtee rekkamiehen matkaan.
Nosoki's rating:
Rate:
Watched Wanted Custom
People who added this item 20 Average listal rating (13 ratings) 7.5 IMDB Rating 8
The Cruise (1970)
17.4.

Vanha (yli 35v) The Cruise tarjoilee kujeilevaa satiiria aikansa kommunistisista epäkohdista. Vanhan (yli 35v) The Cruisen dialogi koostuu ilmeisesti puolalaisista sanaleikeistä, jotka eivät käänny ei-puolalaisia kieliä sönköttävän ymmärrystaajuudelle sitten mitenkään tekstitysten läpi. Muuten vanhassa (yli 35v) The Cruisessa on mahtava meininki meneillään.
Nosoki's rating:
Rate:
Watched Wanted Custom
People who added this item 284 Average listal rating (198 ratings) 5.8 IMDB Rating 6
Above the Law (1988)
16.4.

Steven Seagal huomaa epäkohtia paikallisessa huumekaupassa, joten hänen on aivan pakko päästä tappamaan Henry Silvaa ihan pikkaisen. Pam Grier hokee koko elokuvan ajan, että tämä on hänen viimeinen viikkonsa poliisihommissa. Hän saa elokuvassa yllättäen haulikosta. Kaavasta poiketen hän kuitenkin jää loppujen lopuksi henkiin.
Nosoki's rating:
Rate:
Watched Wanted Custom
People who added this item 437 Average listal rating (207 ratings) 7.5 IMDB Rating 7.7
Santa Sangre (1989)
16.4.

Odotin Santa Sangren olevan lähestulkoon jumalelokuva, joten petyin pahasti. Leffa tuntui roskaiselta giallolta, johon on heitetty mukaan Jodorowskyn sirkushuveja ja kääpiöitä. Ymmärrän, miksi sellainen viehättää ihmisiä, mutta giallo on todistetusti minulle vain ihan kivaa ajanvietettä eikä mitään sen suurempaa. Homma toimii ihan kivasti, mutta Holy Mountainin ja El Topon perusteella odotukset olivat jossain aivan muualla kuin ihan kivassa.
Nosoki's rating:
Rate:
Watched Wanted Custom
People who added this item 316 Average listal rating (160 ratings) 7.7 IMDB Rating 7.7
16.4.

Join tämän aikana kirsikkaista viiniä. Maistoin kirsikan maun. En halunnut tappaa itseäni. Elokuvan päähenkilö halusi tappaa itsensä. Pohdintoja itsensä tappamisesta muslimina pohdittiin.
Nosoki's rating:
Rate:
Watched Wanted Custom
People who added this item 846 Average listal rating (587 ratings) 6.9 IMDB Rating 7
15.4.

Persrumat tappelukohtaukset ja karmea CGI pilaavat ihan kelvollisen kaljottelukomedian.
Nosoki's rating:
Rate:
Watched Wanted Custom
People who added this item 98 Average listal rating (57 ratings) 7.2 IMDB Rating 7.5
15.4.

Pasolinin satiirikomediassa isukki ja poika kohtaavat Italian sellaisenaan ja joutuvat keskiaikaisessa jaksossa yhdistämään hyvin toimeentulevat haukat ja heikomman aineksen eli varpuset. Yhteistä kieltä ei meinaa löytyä sitten millään ja neuvotteluyhteydenkin löydettyä sortajat syövät sorretut. Näkemyksiä hallinnosta ja uskonnosta sorvataan sumppuun.
Nosoki's rating:
Rate:
Watched Wanted Custom
People who added this item 18 Average listal rating (8 ratings) 6.8 IMDB Rating 7.7
15.4.

Antonionin kolme ja puoli tuntia pitkässä kiinadokkarissa ei yllättäen keskitytäkään ylistämään kommunismia tai pällistelemään hulluja kiinalaisia, vaan siinä vain kuvataan elämää. Kolme ja puoli tuntia ihmisten kasvojen ja tekemisten kuvastamista on varmasti täydellinen yleisömagneetti, mutta minä ainakin viihdyin.
Nosoki's rating:
Rate:
Watched Wanted Custom
14.4.

Tavallaan se on kiva huomata, että lapsuuden suosikkikomedioiden vitsit ovat pääasiassa kaatuilua, joka ei enää naurata vanhaan malliin.
Nosoki's rating:
Rate:
Watched Wanted Custom
Load more items (81 more in this list)

Vuosi 2017 tulee pitämään sisällään elokuvia, joista sitten kirjoitan tänne.

Yritän pitää tekstit suht ajan tasalla, mutta joskus voi olla parin viikon viivettä kun ei vain ehdi.

Added to
Related lists

Movies watched in 2017
128 item list by Sulo
35 votes
Watched in 2017 so far...
85 item list by imanshole
46 votes 2 comments
Films watched in 2017
167 item list by nathan
4 votes
Movies I Watched In 2017!
56 item list by SleepyHollowFan5
24 votes
The Good & The Bad - Movies Watched In 2017
197 item list by AKB48Fan
37 votes
Movies watched in 2017
49 item list by Yokihana
14 votes
Watched (2017)
86 item list by Clarence1996
15 votes
Ikou! - Anime Watched In 2017
29 item list by AKB48Fan
3 votes
Watched In 2017
185 item list by Ultimo
17 votes
Watced in 2017
48 item list by apc 53
25 votes

View more top voted lists


Post comment


Insert image

drop image here
(or click)
or enter URL:
 link image?  square?

Insert video

Format block