Explore
 Lists  Reviews  Images  Update feed
Categories
MoviesTV ShowsMusicBooksGamesDVDs/Blu-RayPeopleArt & DesignPlacesWeb TV & PodcastsToys & CollectiblesComic Book SeriesBeautyAnimals   View more categories »
Avatar
Added by Nosoki on 1 Jan 2017 04:00
637 Views No comments
34
vote

Watched in 2017

Add header image

Choose file... or enter url:
Sort by: Showing 44 items
Decade: Rating: List Type:
Add items to section

Helmikuu

People who added this item 66 Average listal rating (36 ratings) 7.8 IMDB Rating 7.8
La Ronde (1950)
20.2.

Tässä vaiheessa elokuvaharrastusta koko ELOKUVAN TAIAN konsepti alkaa synnyttää aina vain suurempia ja suurempia antipatioita. Tuitelituimainen pelleily jostain rakkaudesta rakkauden rakastamiseen on älylliseltä sisällöltään jo jotain Tim Burtonia. Hienosti lavastettu ja komeasti kuvattu elokuva on sisällöltään paikoitellen jopa vastenmielistä katsottavaa. En ymmärrä pappa-Ophülsin arvostusta.
Nosoki's rating:
Rate:
Watched Wanted Custom
People who added this item 22 Average listal rating (12 ratings) 7.3 IMDB Rating 6.6
19.2.

Yuen Biao jahtaa non-stopina pahisnaurua vetävää Yuen Wahia läpi ajan. Nykyajan Hongkongissa supertaitavan soturimme onkin sitten aika ihmetellä televisioita ja vessanpönttöjä. Tiedemiehet tekevät homo- ja AIDS-tulkintojaan ihastuttavan loukkaavaan honkkarityyliin. Kasarisähkö sinkoilee, savukone pauhaa ja neonvalot vilkkuvat, kun Ming-dynastian aikaiset soturit vetäisevät lopussa vielä Highlander-homagen katolla tapahtuvassa miekkataistelussa. Komeita toimintakoreografioita, hölmöä velholentelyä, asioiden ihmettelyä ja huutokohkaamista on juuri sopivassa suhteessa, jolloin elokuva muuttaa mukavasti muotoaan edetessään. Kaikki on juuri oikealla tavalla tyhmää ja ...no, honkkaria. Clarence Fok on nero, ja noin vuosien 1985-1993 välillä tehty honkkarielokuva parasta, mitä koko taiteenlaji on ikinä tarjonnut.

Tavallaan tämä on yhtä lailla alkoholismitutkielma kuin Frankenheimerin samalla nimellä kulkeva elokuva, koska ei tällaista kamaa selvinpäin kirjoiteta.
Nosoki's rating:
Rate:
Watched Wanted Custom
People who added this item 404 Average listal rating (217 ratings) 7.8 IMDB Rating 8
19.2.

Hirviö kaipaisi ihan tosissaan aitoa rakkautta, joten hän päättää hankkia sellaista uhkaamalla tappaa vangitsemansa tytön isäpapan, koska hirviömme sattuu VIHAAMAAN ruusuja poimivia ihmisiä. Vankina pidetylle tytölle hän sönköttää aivan tajutonta dadaa, jonka sisällöstä varmaankin puolet on pelkkää naisen nimen huutamista sen oloisena, että pössyttelyä on harrastettu. Joskus hirviö myös vain juoksee sönkötyksensä jälkeen huitin vittuun ruudusta, koska eläimelliset vietit saavat hänet valtaansa tai jotain. Öisin herra hirviö seisoo kaunottaren oven takana savuten ja verisenä - kaunottaren kauhistuneesta reaktiosta päätellen villisti masturboiden. Upeiden lavasteiden ja puvustuksen lisäksi elokuva tarjoilee lähinnä pelkkää kalkkunamaista käppää, joka nauratti minua hyvinkin paljon.
Nosoki's rating:
Rate:
Watched Wanted Custom
People who added this item 172 Average listal rating (107 ratings) 6.7 IMDB Rating 7.1
Armour of God (1986)
18.2.

Hieman vaisussa Jackie Chanissa stunttinumeroiden vähyys selittynee sillä, että mies meinasi päästä hengestään kuvausten aikana, mikä ehkä vähän saa varomaan tekemistensä kanssa. Muuten elokuvan ongelmaksi nousee sen liiallinen tähtääminen kansainvälisille markkinoille, jolloin osa wanhasta kunnon honkkarimenosta loistaa poissaolollaan. Armour of God on tästä huolimatta myös 80-luvun Jackie Chan -elokuva, joten kyllä sen parissa viihtyy, vaikka parempaakin on nähty.
Nosoki's rating:
Rate:
Watched Wanted Custom
People who added this item 83 Average listal rating (36 ratings) 7.8 IMDB Rating 7.6
The Wheel (1923)
18.2.

Neljä ja puoli tuntia pitkässä megaelokuvassa kasvavissa määrin alkoholisoituva veturinkuljettaja nappaa junaturmasta selvinneen pikkutytön omaan perheeseensä. Tytön kasvettua aikuiseksi alkaa isäpapalle tulla vähän woodyallenia, mutta rakkautta häiritsee se, että kaikki muutkin rakastuvat tyttöön. Rakkaustarina tarjoilee melkoista melodraamailua, mutta loppujen lopuksi elokuva keskittyykin kuvaamaan elämän epäonnistumia melkoisen pessimistiseen tyyliin sen sijaan, että se olisi vain rakkaustarina. Aikaansa edellä olevat tekniset ratkaisut viehättävät, ja lähikuvat isojen veturien jurnuttavista pyörärivistöistä ovat erittäin jees.
Nosoki's rating:
Rate:
Watched Wanted Custom
People who added this item 12 Average listal rating (8 ratings) 6.1 IMDB Rating 7.2
16.2.

Kolmen muskettisoturin mykkäparodiassa vedetään Kummelia ja huonoa Chaplinia muistuttavaa koikkelehtimista, joka itsessään riittää ilmeisesti hulvattoman hauskaksi komediaksi. Kaikki on auttamattoman vanhentunutta huonolla tavalla eikä Max Linder ole sellainen mykkäelokuvan unohdettu mestari jollaiseksi häntä väitetään. Annan puoli lisätähteä kardinaalista, joka silittelee valtaistuimensa äärellä Esa Pakarisen näköisen lakeijansa kaljua ja blackfaceissa esiintyvästä orkesterista, jonka yksi jäsen vetää akustisella kitaralla sellaista cannoningia, että hänen ei kannattaisi lukita avointa ovea. Juokse pois, juokse pois.
Nosoki's rating:
Rate:
Watched Wanted Custom
15.2.

Alain Delon ja Romy Schneider viettävät kuumia päiviä huvilassa, jossa on UIMA-ALLAS. Ohjaaja Jacques Deray tykkää kuvata Romy Schneideriä ilman housuja UIMA-ALTAAN vieressä. Soppa syntyy, kun Romyn vanha rakas saapuu teinityttärensä kanssa UIMA-ALTAALLE. Delonia alkaa himottaa teinityttö ilman housuja UIMA-ALTAAN äärellä. Sitten Romyn vanha rakas murhataan UIMA-ALTAASSA. UIMA-ALLAS ei tarjoile mitään erityisen viihdyttävää tai erikoista, vaan tuntuu tosiaankin olevan olemassa vain siksi, että ohjaaja halusi kuvata naisnäyttelijöitään ilman housuja... UIMA-ALTAALLA.
Nosoki's rating:
Rate:
Watched Wanted Custom
People who added this item 66 Average listal rating (38 ratings) 5.9 IMDB Rating 6.7
14.2.

Epookkien kultakauden jämäpatsastelussa hyvin jähmeät spartalaiset menevät ahtaaseen solaan joka ei vaikuta millään tavalla ahtaalta. Sen jälkeen käydään todellista käppää olevia taisteluita, joissa huippusoturit heiluttelevat keihäitä kuin John Wayne nyrkkejä konsanaan. Typeryys viihdyttää hetken, mutta elokuva kestää melkein kaksi tuntia.
Nosoki's rating:
Rate:
Watched Wanted Custom
People who added this item 15 Average listal rating (12 ratings) 7.2 IMDB Rating 8
Carousel (1956)
13.2.

raps raps raps raps raps raps raps raps raps raps raps raps raps raps raps raps raps raps raps raps raps raps raps raps raps raps raps raps raps raps raps raps raps raps raps raps raps raps raps raps raps raps raps raps raps raps raps raps raps raps raps raps raps raps raps raps raps raps raps raps raps raps raps raps raps raps raps raps raps raps raps raps raps raps raps raps.
Nosoki's rating:
Rate:
Watched Wanted Custom
People who added this item 2365 Average listal rating (1504 ratings) 7.7 IMDB Rating 8.1
12.2.

Maailman ääriin ylistetty kasarifantasia on vähän turhan itsetietoisen tyhmä toimiakseen kunnolla silmissäni. Erikoistehosteista tykkäsin.
Nosoki's rating:
Rate:
Watched Wanted Custom
People who added this item 7 Average listal rating (6 ratings) 7.3 IMDB Rating 7
12.2.

Häikäilemätön baseball-scoutti on valmis tekemään mitä tahansa saadakseen huippulupauksen seuransa riveihin. Nuorukaisen valmentajalla on oma lehmä ojassa, eivätkä perheenjäsenetkään ole valmiita luopumaan tärkeästä rakkaastaan ilman korvausta. Rahalla saa kaiken ja ottajia riittää. Loppuratkaisu kääntää kaiken päälaelleen, mutta nuorukaisen itsensä tekemä näpäytys ei tunnukaan elokuvamaisen oikeutetulta. Oikeastaan häikäilemättömien paskiaisten karut kohtalot tuntuvat aika pahoilta. Se on melko harvinaista elokuvissa.
Nosoki's rating:
Rate:
Watched Wanted Custom
People who added this item 140 Average listal rating (77 ratings) 6.7 IMDB Rating 7.2
Project A 2 (1987)
11.2.

Toinen Project A keskittyy enemmän huumoriin ja vähemmän stuntteihin. Stuntit ovat tottakai komeita, mutta tapahtumia ei ole niin paljoa kuin ykkösessä. Huumorin taso vaihtelee tylsästä hyvään honkkarimenoon. Studiolavasteet ovat upeita.
Nosoki's rating:
Rate:
Watched Wanted Custom
People who added this item 0 Average listal rating (2 ratings) 7.5 IMDB Rating 6.9
11.2.

Pirun viihdyttävässä toimintaelokuvassa sota on ohi, mutta Prahassa taistellaan viimeisiä miehittäjiä vastaan. Hommat eskaloituvat kiitettävään tahtiin alkaen parista luodista ohiajavaan raitiovaunuun, josta noin minuuttia myöhemmin ollaan täydessä hyökkäyksessä natseja vastaan. Tapahtumat eivät etene uskottavasti, mutta kaupunkisotaa on todella kiva katsoa. Selkeästi sodan viihteellistämiselle on ollut tarvetta jo näinkin vähän aikaa sen päättymisen jälkeen.
Nosoki's rating:
Rate:
Watched Wanted Custom
People who added this item 6 Average listal rating (4 ratings) 6 IMDB Rating 7.1
La Bandera (1935)
10.2.

Julien Duvivierin muukalaislegioonakuvauksessa Jean Gabin esittää menneisyyttään pakoilevaa rikollista. Elokuva alleviivaa kaikkien tuntemaa käsitystä siitä, että muukalaislegioonassa ei kysellä taustoja, ja tämän toisteleminen tuntuu siltä, että se on ainoa asia, mitä tekijätiimi on oikeastaan tiennytkään koko aiheesta. Sen takia koko leffa tuntuu erittäin gimmick-vetoiselta. Lopussa vedetään typerä sankarikuolemamarssi, jossa pitää puolustaa linnaketta viimeiseen asti. Koko linnakkeen miehitys kuolee noin viiden minuutin sisään, ja sen jälkeen pelastusjoukko saapuu erittäin soveliaaseen aikaan. Koko tapahtumaa voisi verrata The Devil's Swordin kohtaukseen, jossa Barry Prima seuraa tarkkaan vierestä, kuinka krokotiilimiehet tappavat kokonaisen kylän sivullisia ja vasta sitten tappaa krokotiilimiehet sen sijaan, että olisi toiminut aikaisemmin. The Devil's Swordissa tämä oli hauskaa, La Banderassa ei todellakaan. Kunniakäsitykset ja miehiset miehisyydet ovat lähinnä noloa seurattavaa.

Meinasin saada hepulin kohtauksessa, jossa Gabinilta kysytään jotain hänen menneisyydestään, johon Gabin toteaa "Häh? Haluuksä turpaas?"
Nosoki's rating:
Rate:
Watched Wanted Custom
People who added this item 324 Average listal rating (214 ratings) 7.4 IMDB Rating 7.6
Police Story (1985)
5.2.

Kyllä minä vain edelleen tykkään katsoa, kun stunttimiehet pistävät koko kroppansa likoon pannutellen toisesta kerroksesta niskat edellä asfalttiin. Sellaisen jälkeen ei tee mieli katsoa CGI-pomppuja.
Nosoki's rating:
Rate:
Watched Wanted Custom
People who added this item 1 Average listal rating (3 ratings) 7.3 IMDB Rating 7.5
4.2.

Neuvostoliittolaisessa mykkäelokuvassa proletariaatti tulee nousemaan ja byrokraatit sun muut toimistorotat TAPETAAN. Leffassa on kiitettävän mielipuolinen meno päällä lähes koko ajan.

Kinokonsertti oli hieno kokemus musiikin osalta, mutta kankaan edessä seisova bändi vähän häiritsi seuraamista. Tekstityksiä oli hyvin vaikea seurata, mutta onneksi elokuvassa ei paljoa välitekstejä ollutkaan. Silti tämä oli ensimmäinen kerta, kun kinokonsertissa bändi on suoraan kankaan edessä. Luultavasti tämä oli joko tilasta riippuva ratkaisu tai bändin tietoinen valinta.
Nosoki's rating:
Rate:
Watched Wanted Custom
3.2.

Angelopoulosin elokuvaksi yllättävän tarinavetoisessa tapauksessa toimittaja löytää poliitikkoa esittävän Marcello Mastroiannin maahanmuuttajalähiöstä. Mies haluaa todistaa poliitikon oikean henkilöllisyyden, mutta sitten elokuva keskittyykin oikeastaan vain toimittajaan jättäen Marcellon taka-alalle. Lopputuloksella ei ole niinkään väliä, koska leffa keskittyy juonestaan huolimatta haahuiluun Angelopoulosille tuttuun tyyliin.
Nosoki's rating:
Rate:
Watched Wanted Custom
Add items to section

Tammikuu

People who added this item 136 Average listal rating (56 ratings) 7.8 IMDB Rating 7.8
31.1.

Nuori mies näyttelee ihastuksensa kanssa elokuvassa, ja yrittää samalla kertoa, miten rakastaa tyttöä, joka on kerran katsonut häneen päin viettelevästi. Mies kertoo, miten haluaa pitää huolta tytöstä, mutta ei mitenkään ole valmis ymmärtämään, että naisella on myös oma tahto ja omat unelmat, joihin mies ei kuulu. Lopussa on hienoa nähdä, että aina ei tarvitse alistua.
Nosoki's rating:
Rate:
Watched Wanted Custom
People who added this item 209 Average listal rating (61 ratings) 8.7 IMDB Rating 8.4
Shoah (1985)
28.1.-29.1.

Tämän jälkeen ei välttämättä tee hetkeen mieli heittää juutalaisvitsejä.
Nosoki's rating:
Rate:
Watched Wanted Custom
People who added this item 30 Average listal rating (14 ratings) 6.5 IMDB Rating 6.6
Mr. Freedom (1968)
27.1.

William Kleinin supersankarielokuvassa Mr. Freedom lähtee Ranskaan levittämään vapautta kommunistipaskoille. Hulvattomassa Vietnam-allegoriassa mies ei vain pysty käsittämään, miksi joku ei halua länsimaista markkinataloutta. Räikeä kärjistäminen ja omituisen nimekäs cameo-kaarti viehättävät.
Nosoki's rating:
Rate:
Watched Wanted Custom
23.1.

Kolmas hobitti on oikeastaan vain kaksi ja puoli tuntia pitkä taistelukohtaus, jossa osa erikoistehosteista näyttää jopa melkoisen komealta. Kirjan kanssa leffalla ei ole mitään tekemistä, mutta sillä ei nyt ole mitään väliä. Puvustuksessa ja kuvauspaikoissa on onnistuttu hyvin. Kolmaskin osa oli positiivinen yllätys trilogialta, jolta odotin vain pahinta. Ainoastaan toinen osa oli huono.
Nosoki's rating:
Rate:
Watched Wanted Custom
People who added this item 34 Average listal rating (15 ratings) 6.7 IMDB Rating 7
Je tu il elle (1974)
22.1.

Chantal Akermanin elokuvassa nähdään erittäin tyyliteltyjä otoksia taiteilijasta itsestään tekemässä omia juttujaan. Tämän vastapainona lopussa nähtävä seksikohtaus on erinomaisen piristävä näky valkokankaalla, koska alun tyylittelyn sijaan se ei mitenkään estetisoi seksiä harrastavia naisia tai heidän vartaloitaan, vaan naiset ennemminkin vain makaavat toistensa päällä kyyryssä ja pyörivät kömpelön näköisesti. Kun tätä vertaa äärimmäisessä selkänotkossa oleviin rasvattuihin pakaroihin ja reisiä pitkin kulkevaan hitaaseen kameraan, joita elokuvissa yleensä nähdään, on kontrasti melkoinen.

Lisäksi elokuvassa miehinen mies selittää miehisimmillään omista panojutuistaan sen verran PANOÄIJIÄ satirisoiden, että internetin anonyymihuuteluista tasa-arvomielipiteensä muodostaneet miehenalut vetäisivät herneen nenäänsä jos joskus päätyisivät katsomaan taide-elokuvia.
Nosoki's rating:
Rate:
Watched Wanted Custom
22.1.

Fetisistisenä tissiväkivaltana alkava elokuva ei onnistu olemaan tarpeeksi törkyisen roskainen, jotta nauttisin siitä. Se ei myöskään ole tarpeeksi shokeeraava tai vilpitön, jotta kauheuksia kammoksuisi, niistä heräisi ajatuksia tai oikeastaan mitään tunteita tylsyyden lisäksi. Loppupuolella ei keskitytä niin paljoa kidutukseen, vaan meno muuttuu enemmän tavanomaiseksi b-roskaelokuvaksi, jolloin toinen Ilsa onnistuu pelastamaan sentään jotain. Paljoa pisteitä tuo pelastus ei kuitenkaan tuo.
Nosoki's rating:
Rate:
Watched Wanted Custom
People who added this item 3 Average listal rating (3 ratings) 7 IMDB Rating 6.2
22.1.

Keisuke Kinoshitan elokuvassa kuvataan ihmisten elämää tilanteessa, jossa tietty kaupunginosa joutuu muuttamaan pois asunnoistaan, jotta alue saadaan sotakoneiston käyttöön. Alun perin evakuointia edistämään tehty elokuva ei sorru propagandapelleilyksi, vaan on mukavan humaani pikkuelokuva ihmisten arkielämästä, jonka taustalla vaikuttaa muutos. Ihmiset ovat kuitenkin pääasia.
Nosoki's rating:
Rate:
Watched Wanted Custom
People who added this item 23 Average listal rating (15 ratings) 3.9 IMDB Rating 2.7
21.1.

Kiinalainen Christopher Lee aikoo valloittaa maailman upottamalla Titanicin oopiumijäävuorella. Hänellä ei ole tukikohdassaan oikeastaan yhtään mitään, koska viidennessä osassa ei ole enää jaksettu pahemmin yrittää. Poliisivoimat ihmettelevät tyhjästä ilmestyviä jäävuoria. Onneksi Scotland Yardin superetsivä Nayland Smith taistelee superkonnaa ja hänen turkkilaiselta näyttäviä kiinalaisninjojaan vastaan, jotta maailma pelastuu.
Nosoki's rating:
Rate:
Watched Wanted Custom
People who added this item 452 Average listal rating (305 ratings) 3.9 IMDB Rating 3.6
21.1.

Bruce Payne -huuruissa minun oli pakko katsoa Dungeons & Dragons, jossa mies artikuloi jokaisen repliikkinsä piiiiiitkäään ja paaahaasssssti. Disney Acting Schoolista valmistunut ysärijakauspäähenkilö ja Marlon Wayans yrittävät hauskuuttaa todella rasittavasti siinä onnistumatta. Suurimmat naurut saadaan, kun Bruce Payne murhaa Marlon Wayansin ja potkaisee tämän alas linnan muureilta. Thora Birch näyttää aivan uskomattoman eksyneeltä ja Jeremy Irons on unohtanut mielialalääkkeensä hakiessaan inspiraatiota suoritukseensa pahana velhona. Kaikki on niin uskomattoman typerää, että leffasta muodostui minulle jonkinlainen guilty pleasure, koska ihan oikeasti häpeän myöntää nauraneeni melkein tauotta kalkkuna-arvoille joita ei tavallaan edes ole. Silti kolmikon Payne, Irons, Birch näyttely on aivan täyttä kultaa, joten annan tälle yhtä paljon pisteitä kuin Munkin Passengerille...
Nosoki's rating:
Rate:
Watched Wanted Custom
People who added this item 417 Average listal rating (303 ratings) 5.7 IMDB Rating 5.8
Passenger 57 (1992)
21.1.

Jatko-osassa Wesley Snipes esittää kovaotteista turvamiestä, joka joutuu vastakkain superkonna Charles Ranen kanssa. Ranea esittävä Bruce Payne on aivan mahtava artikuloidessaan jokaista vuorosanaansa piiiiiitkäään ja paaahaasssssti. Rulettia hän ei siltikään osaa pelata.

Minulla vuodesta 2002 asti olleen DVD:n subit olivat todella hellyyttävät, ja ne toivat mieleen 90-luvun TV-lähetykset. "Orange soda" kääntyy muotoon "jaffa" ja Charles Ranen lempinimi "Rane of Terror" muotoon "Raaka-Rane". Bruce Paynen älykkömestarinäyttely saa uusia puolia, kun häntä ajattelee jäisenä ranskanperunana.
Nosoki's rating:
Rate:
Watched Wanted Custom
People who added this item 102 Average listal rating (37 ratings) 7.7 IMDB Rating 7.6
Passenger (1963)
21.1.

Päivän double billinä nähtiin Andrzej Munkin Passenger ja Kevin Hooksin jatko-osa Passenger 57.

Ensimmäinen matkusteluelokuva oli valtava pettymys. Ohjaajan kuolema kesken leffan näkyy pahasti rikkonaisena ja keskeneräisenä materiaalina, josta en löytänyt kunnon tarttumapintaa. Vihaan kertojaäänen käyttämistä elokuvan kantavana voimana, ja kun kuvamateriaalista puuttuu hyvin paljon, on kohtauksia nivottu yhteen juuri kertojalla. Silti valmiista kuvamateriaalista paistaa läpi se, että juonta on yritetty kuljettaa keskusteluilla ja hiljaisilla pätkillä. Käsitellyt teemat uppoavat tämän alle, ja lopulta minulle oli melkeinpä täysin yhdentekevää katsoinko elokuvan, vai luinko vain Second Runin DVD:n mukana tulleen esseebookletin, joka kertoo siitä.
Nosoki's rating:
Rate:
Watched Wanted Custom
People who added this item 22 Average listal rating (15 ratings) 6.2 IMDB Rating 6
Asphalt Lambs (1968)
20.1.

Mikko Niskasen elokuvassa 60-luvun Naantali näyttää erittäin upealta, mutta juoni on tasoa höttö + HULLU HIHIHIHIHI HULLU TÄMÄ MIES ON HULLU IIHIHIHIHIHIHI MIELISAIRAUS ON OIKEASTI TÄTÄ PUPPELIPUU TUTTELITUU.
Nosoki's rating:
Rate:
Watched Wanted Custom
People who added this item 55 Average listal rating (28 ratings) 6.5 IMDB Rating 6.2
20.1.

Joe Dallessandron esittämä homomies rakastuu Jane Birkinin esittämään poikatyttöön. Seksi kuitenkin muodostuu ongelmaksi, koska Dallessandron pippeli ei mahdu Birkinin peppuliin. Elokuvan ohjannut Serge Gainsbourg on varmasti naureskellut itsekseen ajatukselle siitä, millaisia reaktioita tämä herättää katsojissa.

Kaiken tämän alta paljastuu erinomainen kuvaus rakkaudesta, joka ei välitä sukupuolesta, ja sen mahdottomuudesta, jos kaikesta huolimatta seksuaalisuus turhauttaa eikä toista pidä fyysisesti haluttavana. Vaikka kuinka järkeilisi ja selittäisi itselleen haluavansa olla juuri tämän ihmisen kanssa, ei se vain välttämättä onnistu.
Nosoki's rating:
Rate:
Watched Wanted Custom
People who added this item 313 Average listal rating (218 ratings) 5.7 IMDB Rating 5.5
20.1.

Cannonin jatko-osassa on lähdetty kunnon perseilylinjalle. Alun douchebagien spedeajelu on aivan pelkkää huutonaurua, ja silloin kun Texas Chainsaw Massacre 2:ssa tapahtuu, on se aivan mahtava. Dennis Hopperilla on erittäin hyvä meno kolmen moottorisahan kanssa. Chop-Topin hahmo on kuitenkin niin ärsyttävä, että se syö paljonkin pisteitä. Loppua kohden miekkosta on tottakai paljon enemmän, joten lopun kaikesta hyvästä huolimatta leffa tuntui tuskallisen pitkältä.
Nosoki's rating:
Rate:
Watched Wanted Custom
People who added this item 1679 Average listal rating (1039 ratings) 7.4 IMDB Rating 7.5
19.1.

Texas Chainsaw Massacressa suurimman vaikutuksen minuun teki sen "no bullshit" -asenne. Vasaraniskut kalloon tulevat noin kahden sekunnin hämmästelyn jälkeen luonnollisena reaktiona, ja Leatherfacen habitus vaikuttaa siltä, että hän vain ihmettelee, miksi ihmiset juoksevat joukkona hänen taloonsa. Shoutgageja maalaillaan hyvin harvoin, ja elokuvan kauhu tuleekin siitä, miten tappajalle tämä on ihan täysin primitiivinen reaktio eikä mikään superälykäs suunnitelma, jossa leikitellään ja pelleillään. Nopea lopetus, selittelemättömyys ja kiero huumori tuovat kivan lisämaun soppaan.
Nosoki's rating:
Rate:
Watched Wanted Custom
People who added this item 740 Average listal rating (470 ratings) 5.1 IMDB Rating 5.4
13.1.

Nicolas Cage kyllästyy tappamaan ilman jumalaista hehkua, joten hän karkaa ristiretkiltä ja päätyy kommellusten kautta kuljettamaan noitaa kohti munkkiluostaria. Noita paljastuukin itse superluciferiksi, ja on aika lukea muinaisia herjauksia, jotka ärsyttävät vanhaa vihtahousua niin paljon, että hän kärventää Ron Perlmanin halauksen aikana. CGI näyttää aivan hirveältä eikä elokuvasta löydy paljoakaan kehumisen arvoisia asioita. Siitä huolimatta hymyilin koko roskan typeryydelle ja Cagen itseironiselle vakavalle näyttelylle, joten en voi sanoa vihanneeni leffaa ainakaan aivan täysillä.
Nosoki's rating:
Rate:
Watched Wanted Custom
People who added this item 977 Average listal rating (560 ratings) 6.9 IMDB Rating 7.2
The Outsiders (1983)
9.1.

Vanhan (yli 35v) Tom Cruisen naurun katselu skientologiadokkarissa sai minut janoamaan nuoren (alle 35v) Tom Cruisen poikamaista virnettä. Digiboksilta löytyi tallennus Coppolan jämäpaskasta, joten se pyörimään vaan.

Harmittavasti koko elokuvassa on vain pari minuuttia nuorta (alle 35v) Tom Cruisea. Hän sanoo leffassa ehkä viisi sanaa, heittää voltin ja saa turpaansa. Nämä kohtaukset ovat tottakai elokuvan taikaa puhtaimmillaan. Muu elokuva ei sitten kiinnostanutkaan oikeastaan yhtään minkään vertaa.
Nosoki's rating:
Rate:
Watched Wanted Custom
8.1.

Skientologiasta kertova dokkari on hyvin mielenkiintoinen läpileikkaus "kirkon" sisälle siitä eronneiden paljastusten saattelemana. Dokumenttielokuvana se ei tarjoa teknisellä puolella mitään uutta ja mullistavaa, vaan haastatteluja ja arkistokuvamateriaalia. Tällaisessa dokumentissa aiheen tulee sitten olla hyvin mielenkiintoinen, jotta jaksan seurata leffaa. Going Clearissa aihe on hyvin mielenkiintoinen.

Vanhan (yli 35v) Tom Cruisen nauru skientologivideolla on painajaismateriaalia aidoimmillaan...
Nosoki's rating:
Rate:
Watched Wanted Custom
People who added this item 2205 Average listal rating (1458 ratings) 7.4 IMDB Rating 7.9
Halloween (1978)
7.1.

Joo ei se slasher ole minun genreni, vaikka kuinka elokuva olisi genrensä mestariteoksia tai ensimmäisiä ja kaikki troopit synnyttäneitä, tai vaikka kuinka ohjaajana olisi John Carpenter, jonka muista aikakauden töistä pidän suuresti. En vain saa veitsihipasta mitään sen kummoisempia fiboja. Soundtrack sentään on aivan helvetin hyvä, ja alussa on kivaa euroroskafiilistä.

Onpahan sekin aukko sivistyksessä paikattu.
Nosoki's rating:
Rate:
Watched Wanted Custom
People who added this item 19 Average listal rating (11 ratings) 6.3 IMDB Rating 6.7
Desert Fury (1947)
7.1.

Värillinen film noir näyttää värimaailmansa kirkkauden ansiosta äärimmäisen upealta ulkokuvissa, mutta ajelukohtausten karmiva back projection ei taaskaan toimi jostain kumman syystä minulle. Juoni kertoo väärään mieheen rakastuvasta naisesta ja on aivan täysin yhdentekevä. Oikeastaan myös koko elokuva on aivan täysin yhdentekevä, mutta kivat kuvat eivät tee siitä kuitenkaan huonoa.
Nosoki's rating:
Rate:
Watched Wanted Custom
People who added this item 106 Average listal rating (55 ratings) 6.7 IMDB Rating 5.9
6.1.

Kolme naista huomaa, että showbisnes vaatii veronsa, ja pillerit auttavat hetkellisesti kaikkeen ahdinkoon. Pillerien liikakäyttö taas sitten lisää ahdinkoa. Valley of the Dolls on jenkkivastine brittiläisen BFI Flipside -sarjan julkaisuille isommalla volyymillä tehtynä. Se näyttää kivalta, näyttely on ihastuttavan campia, ja kaiken takaa löytyy vielä jotain sanomaakin kevyesti ilmaistuna.
Nosoki's rating:
Rate:
Watched Wanted Custom
People who added this item 8 Average listal rating (3 ratings) 7.3 IMDB Rating 7
6.1.

Kon Ichikawan mustassa komediassa liikemies pyörittää kymmentä rakastajatarta, jotka saavat vihiä toisistaan. Naiset päättävät kostaa miehelle pistämällä tämän hengiltä. Joidenkin on kuitenkin vaikea päästää irti rakkaasta mussukasta, joten matkaan tulee mutkia väärinkäsitysten ja tunteenpurkausten kautta. Komean näköinen elokuva ei onnistu nappaamaan mukaansa sellaisella intensiteetillä, mitä odotin alkuasetelmalta.
Nosoki's rating:
Rate:
Watched Wanted Custom
People who added this item 2 Average listal rating (1 ratings) 7 IMDB Rating 6.3
5.1.

Rikollistoverinsa menettänyt tyyppi päättää kostaa Maurizio Merlin esittämälle poliisimiehelle. Pahis ottaa poliisiasemallisen verran panttivankia ja sitten siirtyy karkumatkalle Maurizion pojan kanssa. Maurizio ei pidä tilanteesta, vaan päättää hankkia poikansa takaisin. Nimestään ja italostatuksestaan huolimatta leffa ei kuitenkaan ole pelkkää törkyilevää poliziottescoa, vaan oikeastaan melko tavanomainen rikostrilleri. Tavanomaisena rikostrillerinä se on vieläpä melko hyvä.
Nosoki's rating:
Rate:
Watched Wanted Custom
People who added this item 311 Average listal rating (179 ratings) 7.5 IMDB Rating 7.7
4.1.

James Cagney haluaa olla rikollinen, joten hänen täytyy tehdä ultimaattinen uhraus: lopettaa normaali puhuminen ja vääntää jokainen lauseensa vinkuvalla nasaalilla. Gangsterinasaali tuo hänelle rahaa, valtaa ja naisia, mutta lopulta rikollisuus ei ilmeisesti kannata. 80 minuuttia menee nopeasti, mutta alan kyllä tässä vaiheessa harrastusta olla melko täynnä perinteisiä Hollywood-gangsterileffoja. Loppuratkaisu on sentään tympeydessään melkoisen hyvä.
Nosoki's rating:
Rate:
Watched Wanted Custom
People who added this item 193 Average listal rating (87 ratings) 7.3 IMDB Rating 7.5
3.1.

Idän pikajunassa ei tapahdu asioita kovinkaan pikaisesti - ja suurin osa tapahtuu itse asiassa junan ulkopuolella. Kiinalainen kapinallisjohtaja kaappailee vähäsen, ja sitten neuvotellaan, tapetaan ja paetaan. Samalla syttyy sammunut rakkauden liekki. Leffasta löytyy jonkin verran kaukomaaeksotiikkaa, mutta seikkailun sijaan siinä on melko paljon pönötystä. En ollut hulluna leffaan, mutta ei se missään vaiheessa ärsyttänytkään. Shanghai Expressin kohtalo on puuroutua tusina-Hollyksi päässäni ennen kuin tämä kuukausi ehtii edes loppua.
Nosoki's rating:
Rate:
Watched Wanted Custom
People who added this item 25 Average listal rating (23 ratings) 6.7 IMDB Rating 6.6
1.1.

The Roben jatko-osassa ensimmäisen osan sivuhahmo Demetrius pääsee Ernest Borgninen vetämään gladiaattorikouluun ja sen myötä iskemään miekkaa kylkiluiden väliin. Hieman yli puolitoista tuntia pitkänä Demetrius and the Gladiators ei pääse puuduttamaan pahemmin, vaikka kuivaa patsastelua siinä nähdäänkin. Gladiaattoritaisteluissa on välillä jopa yritystä jonkinlaiseen koreografiaan, joten niidenkin parissa voi jopa viihtyä.
Nosoki's rating:
Rate:
Watched Wanted Custom
People who added this item 79 Average listal rating (49 ratings) 6.5 IMDB Rating 6.8
The Robe (1953)
1.1.

Vuosi 2017 sai alkaa jähmeällä patsastelulla, joka on vaipunut unholaan. Richard Burton esittää päällikköä, joka ristiinnaulitsee Jeesuksen ja tajuaa sen jälkeen, että olis ollut vitu awesome hengailla vapahtajan kanssa. Onneksi koskaan ei ole liian myöhäistä katua, jos katumukseen vain kuuluu tarpeeksi pönöttämistä. Sitä The Robessa sitten riittääkin - reilusti yli kaksi tuntia.


Ja taas kuva tähän, jotta sen saa varmasti pysymään koko vuoden listan thumbnailina.
Nosoki's rating:
Rate:
Watched Wanted Custom

Vuosi 2017 tulee pitämään sisällään elokuvia, joista sitten kirjoitan tänne.

Yritän pitää tekstit suht ajan tasalla, mutta joskus voi olla parin viikon viivettä kun ei vain ehdi.

Added to
Related lists

Movies watched in 2017
60 item list by Sulo
31 votes
Watched in 2017
26 item list by Blonde
26 votes
Movies watched in 2017
16 item list by Yokihana
7 votes
Movies I Watched In 2017!
14 item list by SleepyHollowFan5
13 votes
The Good & The Bad - Movies Watched In 2017
59 item list by AKB48Fan
27 votes
Watched (2017)
14 item list by Clarence1996
5 votes
Watched In 2017
53 item list by Ultimo
14 votes
Ikou! - Anime Watched In 2017
10 item list by AKB48Fan
1 votes
Watched in 2017 so far...
22 item list by imanshole
38 votes 2 comments
Watced in 2017
15 item list by apc 53
18 votes

View more top voted lists


Post comment


Insert image

drop image here
(or click)
or enter URL:
 link image?  square?

Insert video

Format block