Explore
 Lists  Reviews  Images  Update feed
Categories
MoviesTV ShowsMusicBooksGamesDVDs/Blu-RayPeopleArt & DesignPlacesWeb TV & PodcastsToys & CollectiblesComic Book SeriesBeautyAnimals   View more categories »
Avatar
Added by Nosoki on 1 Jan 2017 04:00
1941 Views No comments
43
vote

Watched in 2017

Add header image

Choose file... or enter url:
Sort by: Showing 1-50 of 182
Decade: Rating: List Type:
Add items to section

Elokuu

20.8.

Sexy Storybook Collection 2:n viimeinen elokuva on siitä omituinen tapaus, että siinä ei ole lainkaan paljasta pintaa. Tämän vuoksi Guess What Happened to Count Dracula? muistuttaa vain tavallista roskaelokuvaa. Tämä on outoa senkin takia, että ilmeisesti alkuperäinen versio elokuvasta on ollut hardcore-homopornoa, ja siitä on sitten päätetty leikata heterodraculan röpelöseikkailu. Superkäppä ei varmasti uppoa kaikkiin, mutta odotuksiin nähden se oli erittäin positiivinen yllätys.

Leffan alussa kultistinainen tarjoaa itseään Draculalle, johon vanha verenimijä toteaa ettei hän ole enää kiinnostunut naisista. Tämän jälkeen vampyyrimme rakastuu ensimmäiseen näkemäänsä naiseen.
Nosoki's rating:
Rate:
Watched Wanted Custom
People who added this item 29 Average listal rating (17 ratings) 7.8 IMDB Rating 7.6
19.8.

Sympaattisessa pikkuelokuvassa kohtelias bussikuski tarjoaa erinomaista asiakaspalvelua myös niille, jotka eivät matkusta linjalla. Hyvälle tuulelle saavassa elokuvassa ihmiset ovat mukavia toisilleen ja auttavat tarvittaessa. Kohtaukset, joissa bussi ajaa kohti tiellä käveleviä ihmisiä, ja sen jälkeen leikataan toiselle puolelle heitä ohituksen jälkeen, muistuttavat hyvinkin paljon videopelien random encountereita - tietenkin ilman itse taistelua, koska Mr. Thank Youssa kaikki ovat vain kohteliaita toisilleen.
Nosoki's rating:
Rate:
Watched Wanted Custom
17.8.

Päätin, että minun täytyy nyt kahlata lyhyessä ajassa Sexy Storybook Collection 2 läpi, jotta voin sen jälkeen olla ajattelematta sitä enää koskaan. Pari vuotta sitten kestin kolme elokuvaa lyhen aikavälin sisään. Nyt kahden jälkeen alkaa tökkiä ja pahasti. Näiden katsominen on aivan kamalaa tuskaa. Vielä pitäisi kestää yhden seksikkään Draculan verran.

Minusta alkaa tuntua, että boksi on kaikkien aikojen huonoin ostokseni, vaikka en edes maksanut koko boksista... tai edes ostanut sitä.
Nosoki's rating:
Rate:
Watched Wanted Custom
17.8.

Nobuhiko Obayashin teinikomediassa tyttö ja poika vaihtavat vahingossa ruumiita ja siitä seuraa hulvattomia kommelluksia. Elokuvalla olisi varmasti paljon annettavaa nykypäivän sukupuoli-identiteettikeskusteluun 80-lukulaisine asenteineen. Leffa onnistuu naurattamaan, mutta se on liian pitkä. Sassyass pissypantsin muuttuminen sosiaaliseksi burgeriksi kummastuttaa, koska nuorten luonteet eivät vaihdu päittäin tai mitään.
Nosoki's rating:
Rate:
Watched Wanted Custom
People who added this item 3 Average listal rating (3 ratings) 2.7 IMDB Rating 5.5
16.8.

Krokotiili puraisee viidakon kuningas Tarzin pippelin irti. Runoilijamme toteaa tähän "Crocodile bite Tarz cock off". Matkalla uuden vekottimen löytämiseksi sattuu ja tapahtuu - esimerkiksi puolet porukasta päätyy gorillan raiskaamaksi. Uusi värkki on niin upea jöpöttävä dildo, että Tarzin näyttelijä joutuu pitämään siitä loppuelokuvan ajan kiinni, koska muuten se ei pysyisi paikallaan. Kaikki kuulostaa kerrottuna hyvältä, mutta katsottuna räpellys ei edes muistuta elokuvaa.
Nosoki's rating:
Rate:
Watched Wanted Custom
People who added this item 19 Average listal rating (8 ratings) 7.5 IMDB Rating 7.3
16.8.

Erinomaisessa unkarilaiselokuvassa nuori tyttö palaa sodan jälkeen kotimaahansa vain huomatakseen huonon neuvostomenon vallitsevan siellä samaan malliin kuin evakkopaikkakunnalla. Vanhemmat ovat kuolleet eikä uusi perhe oikein miellytä. Välillä muistellaan, välillä opitaan elämästä itseään viisaammilta. Nuoresta rakkaudestakin pitäisi samalla hankkia kokemuksia.

Menneisiin aikakausiin sijoittuvissa elokuvissa on kiinnostavaa tarkkailla, millaisia jo kuolleita työtehtäviä ihmisillä oikein on ollut. Nykyisessä tilanteessa, jossa työpaikkoja ei ole olemassakaan, on jotenkin irvokkaan kiinnostavaa miettiä, että aikaisemmin jonkun työ on voinut koostua pelkästään julkisen WC:n edessä istumisesta ja siellä käyvien rahastamisesta.
Nosoki's rating:
Rate:
Watched Wanted Custom
15.8.

Henri-Georges Clouzot'n jämäpaska viihdytti minua paljon odottamaani enemmän. Murhamysteeriparodia tarjoilee aikansa troopit hauskaan, mutta ei liian alleviivaavaan sävyyn, jolloin huumoripuoli ei tunnu pakotetulta. Suzy Delairin esittämä Mila Malou on aivan mielettömän herttainen hupakko, ja tarinan loppuratkaisukin typeryydessään hyvällä tavalla koominen. Itse asiassa hieman ilmiselvintä huumoria karsimalla ja täyden nobodyn ohjaamana elokuva tuntuisi melkeinpä kalkkunalta - vieläpä hyvällä tavalla.
Nosoki's rating:
Rate:
Watched Wanted Custom
People who added this item 164 Average listal rating (81 ratings) 8.5 IMDB Rating 8.3
Early Summer (1951)
15.8.

Setsuko Hara halutaan naittaa pois nurkista, mutta nainen itse haluaisi toisen miehen. Onneksi Ozulla on ajan määre ja vuodenaika, jotta tilanne saadaan selvitettyä.
Nosoki's rating:
Rate:
Watched Wanted Custom
People who added this item 61 Average listal rating (32 ratings) 8 IMDB Rating 8
Lonesome (1928)
13.8.

Useita erilaisia teknisiä tekokeinoja yhdistelevä kaupunkisinfonia kuvastaa yksinäisten ihmisten elämissä tapahtuvaa muutosta elokuvateknisin keinoin iskemällä kohtauksiin satunnaisesti äänitettyä dialogia, ristikuvia, pikaista leikkausta ja jälkiväritettyä kuvaa. Yhdistelmä toimii upeana läpileikkauksena aikansa hyväksi todettuihin ja uusiin tekniikoihin. Tarina kahdesta toisensa löytävästä yksinäisestä sielusta ja heidän viettämästään ihanasta päivästä on niin herttainen, että elokuvan jälkeen jää takuulla hyvälle tuulelle.
Nosoki's rating:
Rate:
Watched Wanted Custom
13.8.

Nuori mies haluaisi kovasti menettää neitsyytensä, joten hän puhuu nokkelasti kameralle jahdin aikana. Alkuun melkeinpä sietämättömän ärsyttävä elokuva paranee edetessään muuttuen aina vain omituisemmaksi pesäehdokkaiden ollessa vaikka mitä. Sanomaltaan elokuva on sovinistinen, mutta ainakaan se ei yritä olla mitään muuta - onhan kyseessä vain seksikomedia. Tavallista seksikomediaa mielenkiintoisemman siitä tekevät 60-luvun Stevenage ja psykedelia.
Nosoki's rating:
Rate:
Watched Wanted Custom
People who added this item 10 Average listal rating (8 ratings) 6.4 IMDB Rating 6.6
13.8.

Mai Zetterlingin debyyttikokopitkässä juonenkuljetus vaatii katsojaltaan paljon, vaikka ei ole itsessään mitenkään kovin monimutkaista. Kolmella naisella on samankaltaisia huolia, koska asema ja naiseus vaikuttavat annettuihin mahdollisuuksiin. Herrat tykkäävät paneskella nuoria naisia, mutta paneskelevat nuoret naiset ovat huoria herroille. Paheksunta pilaa vain toisen osapuolen elämän. Kunniallisuus on kaikki kaikessa.
Nosoki's rating:
Rate:
Watched Wanted Custom
People who added this item 102 Average listal rating (53 ratings) 6.7 IMDB Rating 6.6
7.8.

Vincent Price elelee kaikessa rauhassa kuolleen vaimonsa ruumis sänkyyn sullottuna. Samalta näyttävä nainen pilaa erakoitumissuunnitelmat, mutta Pricen kissa alkaa terrorisoida uutta puolisoa. Huikeassa lopputaistelussa päähenkilömme juoksee ympäri taloa ruoskien kissaa ja sytyttäen vahingossa koko talon palamaan. Valitettavasti tyhjäkäyntiä on hyvin paljon, vaikka elokuvan aidot kuvauspaikat näyttävät todella upeilta linnoineen ja raunioineen.
Nosoki's rating:
Rate:
Watched Wanted Custom
People who added this item 4 Average listal rating (4 ratings) 5 IMDB Rating 6.2
Mobile Horror (2010)
7.8.

2000-luvun alun IT-buumiin sijoittuvassa komediassa mobiilifirma yrittää kehittää uuden superhitin. Huumori on lähinnä sitä, että kaikki huutavat kirosanoja ja puhuvat panemisesta. Kamalan räpellyksen ainoa ansio taitaa olla se, että se onnistuu melko hyvin vaikuttamaan 2000-luvun alussa tehdyltä, jos ei oteta huomioon ajan isoimpien hittien soittamista, mitä tämän budjetin elokuvassa ei todellakaan olisi pystytty tekemään 17 vuotta sitten.

Katsoin Mobile Horrorin työjuttujen takia. Muuten en ikinä olisi päätynyt sen pariin.
Nosoki's rating:
Rate:
Watched Wanted Custom
People who added this item 7 Average listal rating (6 ratings) 6 IMDB Rating 7.5
6.8.

Kiarostamin Teniin rinnastettu dokumentti keskittyy liikaa leffassa kuvatun ambulanssin miehistöön kertomatta heistä kuitenkaan mitään kiinnostavaa. Premissi voisi toimia, mutta ongelmia riittää. Leikkaus yrittää saada elokuvan vaikuttamaan yhdeltä kiireiseltä työvuorolta, mutta hieman muuttuvat kampaukset ja pukeutumistyylit pilaavat illuusion tästä. Oikeastaan elokuvalla ei ole mitään syytä yrittää vaikuttaa siltä, että se kuvastaisi yhtä työvuoroa. Sosiaaliset ongelmat ja maan rappio kuvataan elokuvassa niin, että ne vaikuttavat vain inhimillisiltä huolimattomuusvirheiltä massiivisten leikkausten ja yleisen piittaamattomuuden sijaan.
Nosoki's rating:
Rate:
Watched Wanted Custom
People who added this item 25 Average listal rating (13 ratings) 7.6 IMDB Rating 8
I Am Twenty (1965)
6.8.

Erinomaisessa nuorisokuvauksessa sodan jälkeinen sukupolvi yrittää löytää elämän pienet ilot, mutta näköalattomuus ja rutiineihin tottuminen vaivaavat.
Nosoki's rating:
Rate:
Watched Wanted Custom
People who added this item 209 Average listal rating (142 ratings) 6.8 IMDB Rating 6.8
5.8.

Superälykkäässä akuankkajuonessa joukko tiedemiehiä kutistetaan ja lähetetään miehen sisuskaluihin korjaamaan hengenvaarallista vammaa. Kaikilla muilla vaikuttaa olevan kutistetussa aluksessa joku tehtävä, mutta Stephen Boyd vain tuijottaa hämmentyneenä sisäpintoja. Ehkä juuri sen takia hän on tarinamme päähenkilö. Lopussa Donald Pleasence sekoaa ja yrittää tappaa kaikki. Jättimäinen valkosolu imaisee miehen parempiin suihin. Voitonfanfaarien soidessa kukaan komentokeskuksessa ei ihmettele kertaakaan, mihin Pleasencen hahmo on kadonnut.
Nosoki's rating:
Rate:
Watched Wanted Custom
People who added this item 830 Average listal rating (587 ratings) 7.5 IMDB Rating 7.8
5.8.

Tarantinon uutukaisessa on hyvää dialogia ja komeaa kuvausta. Vainoharhat majatalossa osoittavat, että ohjaaja on Dragon Inninsä katsonut, ja Channing Tatumin kohtalosta tulee kieltämättä mieleen A Better Tomorrow. Kurt Russell oksentamassa sisäelimiään Jennifer Jason Leigh'n päälle on melkoista cinema magnifiquea. The Hateful Eightin ainoa ongelma on se, ettei sillä ole yhtä ainoaa syytä olla melkein kolme tuntia pitkä.
Nosoki's rating:
Rate:
Watched Wanted Custom
People who added this item 256 Average listal rating (110 ratings) 7.8 IMDB Rating 7.9
5.8.

Massiivipitkässä mykässä superpaha megaroisto hypnotisoi uhrinsa, mutta meno ei ole Etelä-Koreaa, vaan oikeastaan kaikki toimii lähes täydellisesti. Lavasteet ovat upeita ja näyttely sopivan ilmeitä korostavaa. Myös leikkausratkaisut ovat reippaasti aikaansa edellä. Masters of Cineman levyltä löytyvä soundtrack vieläpä tukee visuaalisia ratkaisuja erinomaisesti. Mitään suuria oivalluksia elämästä ei nähdä, mutta ensimmäinen Mabuse tarjoilee äärimmäisen viihdyttävät ja upean näköiset neljä ja puoli tuntia.
Nosoki's rating:
Rate:
Watched Wanted Custom
People who added this item 234 Average listal rating (131 ratings) 5.5 IMDB Rating 5.4
4.8.

Kävi niin, että digiboksitallenteelta katsomani The Day the Earth Stood Stillin loppuessa televisio heitti minut jollekin roskakanavalle, jolta tämä alkoi juuri. Jäin sitten jumittamaan sohvalle, ja jossain vaiheessa tajusin katsoneeni tätä sivusilmällä niin pitkään etten voinut enää lopettaa kesken.

Leffa itsessään on yhdistelmä paskaa chick flickiä, paskaa toimintakomediaa ja superpaskaa Freddie Prinze Jr.:n näyttelyä.

Jotenkin tämä toimi minulle karuna muistutuksena siitä, että suurin osa ihmisistä katsoo pelkästään jotain tällaista, ja omat katseluni saavat minut näyttämään friikiltä heidän silmissään. Oikeastaan tämä taitaa olla suurimmalle osalle jo liian vanha elokuva.
Nosoki's rating:
Rate:
Watched Wanted Custom
People who added this item 802 Average listal rating (479 ratings) 7.4 IMDB Rating 7.8
4.8.

Superälykäs muukalainen saapuu maapallolle ihmettelemään asioita, mutta ymmärtää kaiken liian nopeasti ollakseen definitiivinen älykköalien a'la Jeff Bridges Starmanissa. Tästä huolimatta elokuva tarjoilee hyvät 50-lukuscifit ja vähän sodan ja ydinvoiman vastaista sanomaa siinä sivussa. Erikoistehosteet ovat tekoaikaansa nähden hienoja, vaikka back projection nyt on rumaa aikakaudesta riippumatta.

Jostain kumman syystä kiinnostuin nyt leffan re-makesta, koska Keanu Reeves on luultavasti synnynnäinen lahjakkuus ihmettelemään asioita hönöilme kasvoillaan. Potentiaalia siis löytyy, mutta jos alkuperäisessäkin ihmettely loppuu lyhyeen, niin tuskin re-makessakaan päästään Billin ja Tedin sfääreihin.
Nosoki's rating:
Rate:
Watched Wanted Custom
People who added this item 1535 Average listal rating (857 ratings) 7.3 IMDB Rating 7.1
Melancholia (2011)
4.8.

Alun hääkohtaus on aivan mahtava, mutta jälkimmäinen puolisko ei kolisuttanut melaa. Planeettahommelit oikeastaan jopa ärsyttivät.
Nosoki's rating:
Rate:
Watched Wanted Custom
People who added this item 90 Average listal rating (63 ratings) 6.9 IMDB Rating 7
Fantomas (1964)
2.8.

Väsähtäneellä ranskalaiskomedialla on periaatteessa mahdollisuudet olla samalla tavalla viihdyttävää jähmeää roskaa kuin esimerkiksi Fu Manchu -elokuvat. Susipaska huumori kuitenkin pilaa koko elokuvan. Lyhyt, äkäinen ja kaljuuntuva poliisimestari juoksemassa nopeutettuna ympäriinsä hassuttelumusiikin saattelemana on omissa silmissäni erittäin kaukana hyvästä elokuvaviihteestä. Vähän veikkaan, että trilogian kaksi jälkimmäistä osaa jäävät katsomatta.
Nosoki's rating:
Rate:
Watched Wanted Custom
Add items to section

Heinäkuu

People who added this item 16 Average listal rating (5 ratings) 8.8 IMDB Rating 7.7
29.7.

Kolme nuorta naista lähtee lomalle, jossa kikatetaan puukengille ja ollaan erittäin huolettomia. Työkaveri saapuu paikalle "vahingossa" ja kutsuu itsensä kylään. Sen jälkeen hän alkaa tehdä mieshommia, koska miehen tehtävä on tehdä niitä. Meno on kiusallista, mutta elokuvassa on paljon muutakin kuin myötähäpeää. Loppukesän elokuvavalinnaksi Du Côté d'Orouët on luultavasti parhaita mahdollisia valintoja. Uusintakatselun jälkeen se itse asiassa taitaapi nousta yhdeksi omista suosikkielokuvistani.
Nosoki's rating:
Rate:
Watched Wanted Custom
People who added this item 102 Average listal rating (78 ratings) 5.9 IMDB Rating 5.7
24.7.

Paikallisen koulun vieressä sijaitseva ydinvoimala on saanut oppilaat käyttäytymään omituisesti. Tekijöiden käsitys huumeita käyttävistä nuorista on aivan mahtava, ja se tarjoaakin monet hyvät naurut. Yli-ikäiset nahkajengiläiset suoraan post-aposta ovat juuri sitä, mitä minäkin pelkäsin lukioni käytävillä.
Nosoki's rating:
Rate:
Watched Wanted Custom
People who added this item 49 Average listal rating (26 ratings) 6.6 IMDB Rating 6.4
23.7.

Tämän jähmeämmäksi patsastelua on enää vaikea pistää.
Nosoki's rating:
Rate:
Watched Wanted Custom
People who added this item 10 Average listal rating (6 ratings) 5.5 IMDB Rating 6.4
23.7.

Olen ottanut tehtäväkseni näyttää jokaisessa miitissä VierasTalolle arvostetun japanilaisohjaajan random-jämäpaskateoksen, jotta se olisi ensimmäinen elokuva, jonka VT näkee kyseiseltä mestarilta. Nyt vuorossa oli Keisuke Kinoshita.
Nosoki's rating:
Rate:
Watched Wanted Custom
People who added this item 93 Average listal rating (42 ratings) 7.1 IMDB Rating 6.8
The Shout (1978)
22.7.

Alan Bates huutelee hävyttömyyksiä, joista lammasfarmarit ottavat nokkiinsa.
Nosoki's rating:
Rate:
Watched Wanted Custom
People who added this item 14 Average listal rating (7 ratings) 7.3 IMDB Rating 6.5
22.7.

Manhunt in the City saa kolme ja puoli tähteä, koska siinä ammutaan pikkutyttö ja suurin osa varsinaisesta metsästyksestä tapahtuu itse asiassa kaupungin ulkopuolella.
Nosoki's rating:
Rate:
Watched Wanted Custom
People who added this item 18 Average listal rating (9 ratings) 6.9 IMDB Rating 7.2
Crossroads (1928)
22.7.

Rakastan japanilaismykkien näyttelytyyliä, koska se poikkeaa hyvin paljon aikakautensa muista elokuvista.
Nosoki's rating:
Rate:
Watched Wanted Custom
People who added this item 12 Average listal rating (8 ratings) 6.6 IMDB Rating 7.4
Underground (1928)
22.7.

"Definitiivinen metroelokuva" on ennemminkin definitiivinen elokuva 20-luvun modernisoituvasta Englannista. Metrokohtaukset ovat kivoja, mutta junapornoksi niistä ei vielä ole. Tavalliset ihmiset sentään tappelevat katoilla melkoisen hurjan näköisesti.
Nosoki's rating:
Rate:
Watched Wanted Custom
People who added this item 34 Average listal rating (23 ratings) 6.2 IMDB Rating 6.3
Creepy (2016)
22.7.

Rikollisprofiloija ja omituisesti käyttäytyvä rikollinen asuvat naapureina ja elämä kukoistaa.
Nosoki's rating:
Rate:
Watched Wanted Custom
People who added this item 21 Average listal rating (13 ratings) 7.2 IMDB Rating 7.4
22.7.

Tässä ei ollut aivan älyttömästi velhoja.
Nosoki's rating:
Rate:
Watched Wanted Custom
22.7.

Portugalilaismies ulisee, koska hän ei tykkää megabileiden pääruokalajista.
Nosoki's rating:
Rate:
Watched Wanted Custom
People who added this item 68 Average listal rating (35 ratings) 6.7 IMDB Rating 7.1
22.7.

30-luvun jämä-Hollyssä ei tapahdu yhtään mitään eikä mitään taisteluakaan nähdä.
Nosoki's rating:
Rate:
Watched Wanted Custom
People who added this item 198 Average listal rating (125 ratings) 4.6 IMDB Rating 4.9
22.7.

Dan Aykroyd näyttämässä Digital Undergroundille, miten hiphopia tehdään läskipuvussa pianolla, on elokuvan taikaa.
Nosoki's rating:
Rate:
Watched Wanted Custom
People who added this item 224 Average listal rating (115 ratings) 7.3 IMDB Rating 7.2
Martin (1978)
21.7.

Haluaisin Martinista sellaisen leikkauksen, jossa päähenkilö ei tee mitään verenjuomiseen tai tappamiseen liittyvää, vaan hänen sukulaisensa pelkästään juoksisi ympäri taloa huutaen "NOSFERATU!". Nytkin Martin on kyllä hyvä elokuva.
Nosoki's rating:
Rate:
Watched Wanted Custom
People who added this item 32 Average listal rating (13 ratings) 8.1 IMDB Rating 8.6
21.7.

Massiivipitkässä dokumentissa valtion omistamilla tehtailla ei mene hyvin, mutta aina voi olla munasillaan.
Nosoki's rating:
Rate:
Watched Wanted Custom
People who added this item 70 Average listal rating (34 ratings) 7.5 IMDB Rating 7.5
21.7.

Olin ennen miittiä nukkunut vain pari tuntia, joten yöllä katsottuna vedin kunnon pilkkimismaratonia tämän aikana. Se sopi leffaan oikein hyvin, koska audiovisuaalinen virta on elokuvan vahvuus ja kaikki muu yhdentekevää.
Nosoki's rating:
Rate:
Watched Wanted Custom
People who added this item 15 Average listal rating (8 ratings) 6.8 IMDB Rating 7.2
Revenge (1989)
20.7.

Kappas vain, kosto ei ole ihan älyttömän hyvä asia. Kuvallinen ulosanti miellytti silmää.
Nosoki's rating:
Rate:
Watched Wanted Custom
People who added this item 10 Average listal rating (7 ratings) 5.9 IMDB Rating 4.1
Double Down (2005)
20.7.

Tonnikalan vaarat uhkaavat päähenkilöämme, mutta onneksi kaikki on helppoa.

Tämä oli definitiivinen miittikokemus. Näin surkeasti tehty kurapaska muuttuu hauskaksi porukalla.
Nosoki's rating:
Rate:
Watched Wanted Custom
People who added this item 39 Average listal rating (23 ratings) 5.6 IMDB Rating 6.7
The Fits (2015)
20.7.

Hidastetussa R&A-ujelluksessa vaeltava pikkutyttö kulkee ryhmäpaineen mukana.
Nosoki's rating:
Rate:
Watched Wanted Custom
People who added this item 20 Average listal rating (12 ratings) 6.8 IMDB Rating 7
20.7.

Oliver Reed pakenee vankilasta tappamaan morsmaikkua. Meno on erittäin Flipsideä.
Nosoki's rating:
Rate:
Watched Wanted Custom
People who added this item 8 Average listal rating (5 ratings) 7.2 IMDB Rating 5.8
20.7.

Lanttulaatikossa Pikku Dieter ei uskalla lentää. Teräväpiirtoformaatti antaa teokselle hyvin paljon lisäarvoa, koska nyt kuvaan saadaan erittäin paljon todella suurta tarkkuutta vaativia objekteja.
Nosoki's rating:
Rate:
Watched Wanted Custom
People who added this item 175 Average listal rating (98 ratings) 7.2 IMDB Rating 7
15.7.

Linklaterin uusin on kasaria sillä tavalla kuin itsetietoiset kaupunkilaiset haluavat kuvitella kasarin. Teksasilaisjuntit kuuntelevat varhaista hiphopia ja oppivat samalla hieman elämästä ärsyttävän gimmickin näköisessä miljöössä. Kun elokuvan tekokasarista pääsee yli, on siellä joitain kivoja ajatuksia ja keskusteluita kasvamisesta ja itsensä etsimisestä. Pääasiassa Everybody Wants Some!! on vain dokaavia ja kujeilevia miehiä opiskelijaelämässä. Joskus se toimii, joskus se toimii vähän vähemmän.
Nosoki's rating:
Rate:
Watched Wanted Custom
People who added this item 1150 Average listal rating (800 ratings) 6.8 IMDB Rating 7.3
15.7.

Kolmannella katsomiskerralla Kurt Russellin rekka on edelleen kateissa kiinalaismagian jyllätessä kaikkialla. Russell katselee kiinalaisia yrmymaakareita "mitä vittua?" -ilme kasvoillaan. Joskus munaileva rekkakuskimme onnistuu jopa tekemään jotain oikein. Eräässä elokuvan kohokohdista yksi yrmyilevistä kiinalaispahiksista kuolee siihen, että häntä yksinkertaisesti vituttaa liian paljon.
Nosoki's rating:
Rate:
Watched Wanted Custom
People who added this item 54 Average listal rating (28 ratings) 5.8 IMDB Rating 5.8
The Big Sleep (1978)
12.7.

Kaanonklassikon re-makessa Robert Mitchum inisee tiensä mysteerin ytimeen. Meininkiä on 70-lukulaistettu, mikä tekee uusioversiosta mukavan erilaisen tapauksen. Hullut naiset ovat aivan totaalista käppää - joskus jopa huonolla tavalla. Lontoon pienet kujat ovat miljöönä kiehtovia, ja niitä katseli oikein mielellään. Orionissa oli kiva käydä pitkästä aikaa, ja leffan jälkeen ajattelin pitäneeni siitä jopa melko paljon. Mitä enemmän elokuvaa miettii, sitä vähemmän siitä löytyy hyviä asioita, mutta kokonaisuutena reissu kannatti ehdottomasti tehdä. Olen alkanut pitää Oliver Reedistä aina vain enemmän ja enemmän.
Nosoki's rating:
Rate:
Watched Wanted Custom
People who added this item 1248 Average listal rating (826 ratings) 7 IMDB Rating 7.6
11.7.

Liettualainen sukellusvenekapteeni Sean Connery haluaa maistaa amerikkalaista omenapiirakkaa, joten hän tuo supersalaisen ydinsukellusveneen USA:n rannikolle. Homma on välillä jännittävää. Alec Baldwin on Alec Baldwin hyvässä ja pahassa.
Nosoki's rating:
Rate:
Watched Wanted Custom
People who added this item 477 Average listal rating (299 ratings) 7.2 IMDB Rating 7.1
8.7.

"Kaikkien aikojen täydellisimmin ohjattu elokuva" on varmaan härskeintä hevonpaskaa, mitä DVD:n kannen mainoslauseeksi voi kirjoittaa. Tuli ihan mieleen erään aikaisemmin käyttämäni leffasivuston "ohjaus oli hyvää" -kommentit. Leikkaus ja kuvaus ovat kyllä erittäin kekseliäitä ja elokuva muutenkin mukavan roskainen ilman yrityksiä Vakavaan ArtHouse-Elokuvaan tai Alfonson spiikkauksiin.
Nosoki's rating:
Rate:
Watched Wanted Custom
7.7.

Maurizio Merlin viikset jahtaavat pahamaineista rikollista. John Saxon syöttää petturit koirille, ja tunnari kiteyttää 70-luvun Italian melko hyvin. Perushyvä poliziottesco ei nouse genrensä kärkipäähän, mutta sitä katsoo siltikin erittäin mielellään.
Nosoki's rating:
Rate:
Watched Wanted Custom
People who added this item 1694 Average listal rating (898 ratings) 7.4 IMDB Rating 7.4
Eraserhead (1977)
7.7.

David Lynchillä on mahtanut olla tämän aikoihin melkoinen vauvakuume päällä.

Elokuvan alku, jossa Jack Nance vain kävelee teollisuusalueella rakeisen kuvan ja omituisen pörinän saattelemana, on selvästi Eraserheadin parasta ja omituisinta antia. Muuten elokuva on hieman liian kerronnallinen ollakseen silmissäni tarpeeksi outo tai sekopäinen sillä tavalla kuin sitä tunnutaan hehkutettavan. En siis missään nimessä vihannut elokuvaa, vaan pidin siitä - okbskuuriksi paskeeksi siitä vain ei tässä vaiheessa harrastusta ole. Luultavasti leffalla olisi paikka sydämessäni, jos olisin nähnyt sen 10 vuotta aikaisemmin.
Nosoki's rating:
Rate:
Watched Wanted Custom
Load more items (132 more in this list)

Vuosi 2017 tulee pitämään sisällään elokuvia, joista sitten kirjoitan tänne.

Yritän pitää tekstit suht ajan tasalla, mutta joskus voi olla parin viikon viivettä kun ei vain ehdi.

Added to
Related lists

Movies watched in 2017
160 item list by Sulo
38 votes
CT's movies watched in 2017
209 item list by cteddiesgirl
5 votes
Watched in 2017 so far...
100 item list by imanshole
48 votes 2 comments
Films watched in 2017
209 item list by nathan
5 votes
Movies I Watched In 2017!
65 item list by SleepyHollowFan5
24 votes
The Good & The Bad - Movies Watched In 2017
315 item list by AKB48Fan
37 votes
Watched (2017)
136 item list by Clarence1996
15 votes
Movies Watched 2017 - 1st Half
197 item list by Joe
38 votes
Ikou! - Anime Watched In 2017
32 item list by AKB48Fan
3 votes
Watched In 2017
235 item list by Ultimo
18 votes

View more top voted lists


Post comment


Insert image

drop image here
(or click)
or enter URL:
 link image?  square?

Insert video

Format block