Explore
 Lists  Reviews  Images  Update feed
Categories
MoviesTV ShowsMusicBooksGamesDVDs/Blu-RayPeopleArt & DesignPlacesWeb TV & PodcastsToys & CollectiblesComic Book SeriesBeautyAnimals   View more categories »
Listal logo
Avatar
Added by E-Mies on 18 Jan 2015 04:00
919 Views No comments
33
vote

Watched in 2015

Add header image

Choose file... or enter url:
Sort by: Showing 35 items
Decade: Rating: List Type:
People who added this item 980 Average listal rating (732 ratings) 7.5 IMDB Rating 8
The Martian (2015)
E-Mies's rating:
Rate:
Watched Wanted Custom
People who added this item 9653 Average listal rating (5720 ratings) 7.8 IMDB Rating 8.7
The Matrix (1999)
E-Mies's rating:
Rate:
Watched Wanted Custom
People who added this item 661 Average listal rating (432 ratings) 6.3 IMDB Rating 6.8
Spectre (2015)
E-Mies's rating:
Rate:
Watched Wanted Custom
People who added this item 547 Average listal rating (376 ratings) 6.3 IMDB Rating 6.8
Chappie (2015)
E-Mies's rating:
Rate:
Watched Wanted Custom
People who added this item 367 Average listal rating (262 ratings) 6.7 IMDB Rating 7.1
Everest (2015)
Älä vittuile luonnolle. Luonto vittuilee takaisin. Ja jos satut olemaan 8000 metriä merenpinnan yläpuolella, et halua luonnon vittuilevan sinulle. Homo Sapiens on havainnut, että Everest, tuo Telluksen korkein stondis on valloitettavissa. Homo Sapiens on myös huomannut, että toiset Homo Sapiensit ovat valmiita maksamaan isoja summia päästäkseen käymään stonkan kärjessä. Veikka Gustafssonin sanoin: "Ei se Everest muuta ole kuin vittumainen mäki". No 1996 tapahtunut äksidentti oli traaginen omalta osaltaan, mutta johtui täysin Homo Sapiensin ahneudesta, väliinpitämättömyydestä ja kaupallistamisesta. Kormakurin maisemaelokuva kertoo enemmän tai vähemmän totuudenmukaisen version tapahtuneesta. Teatterissa katsottuna Everest on upeaa katsottavaa. Varsinkin ollessaan niitä harvoja elokuvia, joissa 3D oikeasti toimii. Loppujen lopuksi ihminen on aika mitätön shittisontiainen, vaikka kuinka löytyisi cojonesia nousta Telluksen swingin nupille ihastelemaan maisemia.
E-Mies's rating:
Rate:
Watched Wanted Custom
People who added this item 223 Average listal rating (149 ratings) 6.3 IMDB Rating 6.6
Run All Night (2015)
Viidenkympin kriisistä kärsivä Liam Neeson on päättänyt haluavansa alkaa tusinatoimintatähdeksi, joka vääntää tusinan turhakkeita yhteen Telluksen kiertoon. Tässä kappaleessa on mukana myös Ed Harris, joka ei enää välitä vittuakaan. Neeson on entinen gangstereiden tappomies, jolla menee elämä päin helvettiä. Luurangot kolistelevat ja poika ei ole tuntevansa. Tapahtuu juttuja, jonka seurauksena Neeson joutuu pakenemaan ja vähän bondaamaan poikansa kanssa. Mukana on myös se Full Metal Jacketin läski. Tätä katsoessani minulla oli aivan liikaa verta alkoholissani, mutta tajusin silti katsovani stereotypian päälle kasattua stereotypiaa.
E-Mies's rating:
Rate:
Watched Wanted Custom
People who added this item 673 Average listal rating (452 ratings) 6 IMDB Rating 6.5
Tajusin tässä vastikään sen, että olen katsonut kuluneen vuoden aikana oikeastaan pelkkää paskaa. Arvioilta noin 99 % elokuvista on Hollywood-tuotantoja. Enkö jaksa enää olla artsyfartsy ja katsoa viinilasi kädessä Akermanin 17 tuntista maalinkuivumisdraamaa, jossa draamankaari on lyhyempi kuin pippelini? Taustalla soisi Coltrane ja Kerouac odottaisi ymmärtäväisenä sohvapöydällä. Olisinhan täten arvostettu elokuvaintellektuelli, enkä vain tyhjäpää, joka haukkuu paskaksi kaiken katsomansa. Joku saattaisi jopa lukeakin tätä kyseistä bittimuotoista vessapaperia. En tiedä. Ehkä sekin hetki koittaa vielä jälleen. Ehkä ei. Ehkä haluan kiduttaa itseäni Hollywoodilla. Ehkä en. Sillä ei ole oikeastaan väliä. Katson mitä katson.

Tässä Travolta yrittää perseillä ja olla pahapylly, koska heittää voltteja ja tappaa porukkaa. Se toinen kauniskasvo ei nyt tee mitään tärkeää. Travolta ja kauniskasvo liikkuvat paikasta A paikkaan B ja Travolta tappaa porukkaa. Lopussa tajutaan juttuja. Verta roiskuu ja hidastuksia käytetään, koska se on coolia (ilmeisesti vieläkin)...
E-Mies's rating:
Rate:
Watched Wanted Custom
People who added this item 372 Average listal rating (259 ratings) 6.2 IMDB Rating 6.7
2 Guns (2013)
Olen reissannut maailmaa ja pitänyt pitkää hiljaiseloa elokuvista. Onneksi kukaan ei tätä päiväkirjaa enää vaivaudu edes lukemaan, joten lähinnä informoin itseäni. Elokuvallinen detoksikaatio synnytti jälleen uudenlaisen palon useamman vuosikymmenen kestäneen intohimon pariin, joten voin jälleen informoida itseäni kaikesta turhasta paskasta mitä olen katsonut.

Tässä kiintiöneekeri Denzel ja kiintiöjauhonaama Wahlberg ovat kaksi agenttisotilasmitälietä, pakosalla niin CIA:ta, laivaston lainsuojattomia kuin latinogangstereita. Kaiken keskipisteenä on joltain pöllityt 43 milliä. Käsikirjoitus vetelee pirikiikarit päässään mutkia suoriksi maantiejyrällä ja oikeastaan missään ei ole mitään järkeä, mutta kaipa tämä täyttää tusinatrillerijyskeen hetkellisen kaipuun. Denzel näyttelee Denzeliä, joka näyttelee 70-luvun epäonnistunutta parittajaa ja Wahlberg on kaikkea muuta kuin Marky Mark. Mikä on sääli.
E-Mies's rating:
Rate:
Watched Wanted Custom
People who added this item 2444 Average listal rating (1399 ratings) 8.8 IMDB Rating 9.5
Valtteri Valkoinen kyllästyy rahvaan elämään ja päättää alkaa valmistamaan metamfetamiinia ennenkuin pitkälle edennyt keuhkosyöpä korjaa rikkaruohot pois. Valtterin nousu lukion kemian opettajasta huumeparoniksi on töyssyinen ja mukaan mahtuu sivullisia uhreja, salailua, peitetarinoita ja lopulta täydellistä väliinpitämättömyyttä kaikesta. Niitä harvoja, yhden käden sormella laskettavissa olevia, televisiosarjoja, jotka pystyvät nostamaan tasoaan kausi kaudelta. Cranston ruumiillistaa ongelman, joka on koitunut jokaisen hirmuhallitsijan/huumeparonin/diktaattorin turmioksi: egoismi.
E-Mies's rating:
Rate:
Watched Wanted Custom
People who added this item 1825 Average listal rating (1123 ratings) 6.7 IMDB Rating 7.2
Super Size Me (2004)
Maailman läskein ja tyhmin kansa syö liikaa mäkkiruokaa. Dokumentaristi liittyy kuoroon todistaakseen, että se on epäterveellistä ja tuhoaa terveyden. Dokumentaristista tulee kuuluisa, dokumentista palkittu ja menestynyt, ja maailman läskein ja tyhmin kansa jatkaa paskan syöntiä.
E-Mies's rating:
Rate:
Watched Wanted Custom
People who added this item 4884 Average listal rating (3296 ratings) 7.5 IMDB Rating 7.9
Iron Man (2008)
En tiedä miksi katsoin tämän uudelleen. Onneksi nykyään ei supersankarielokuvia tehdä kuin 750 kertaa vuodessa vaihtaen ainoastaan näyttelijää ja kostyymia. Siihen nähden rautamies on mukavan virkistävä, jossa on jotain pikkuisen kirkasta yleisen paskakerroksen päällä. Viihdearvot ovat korkealla ja kokkelinokka tykkää roolistaan. Onneksi tämäkin saatiin kusettua kahdessa jatko-osassa + kahdessa kolmen tunnin infrastruktuurituhossa aka Avengers.
E-Mies's rating:
Rate:
Watched Wanted Custom
People who added this item 103 Average listal rating (80 ratings) 5.1 IMDB Rating 5.4
Big Game (2014)
Jos Big Game olisi amerikkalainen elokuva, se olisi vuoden Razzie-palkinnon voittaja. Mutta, koska se on suomalaispohjainen tuotanto Rare Exportsin miehiltä, se joutuu tyytymään paskainen hilla-palkintoon. Lapissa lähes koko elämäni asuneena, syntyneenä ja kasvaneena on helvetin hienoa nähdä elokuvan maisemia. Olen kai asunut jossain saatanan tynnyrissä viimeiset 30 vuotta, kun en muista moisia laakeita vuoria ja lähes Alppien näköistä atmosfääriä. Myös kylähullut antavat kuvan, että internet saapuu Pohjoiseen vasta 50 vuoden päästä. Sähkö puolet aikaisemmin. Noo samapa tuo, Napapiirin sankarit vedettiin myös päin helvettiä, mutta mitäpä muuta sitä Kehäkolmosen runkkareilta odottaakaan. Samppa on jollain ilveellä tullut mukaan tähän parin tusina-Hollywood kaverinsa kanssa. Kellään ei kiinnosta vittuakaan, paitsi Onni Tommillalla, joka on hirveä näyttelijä, mutta omaa sympaattista varhaisteinin energiaa. Helander hallitsee ainakin visuaalisuuden ja haluaakin perseillä kieli syvälle poskeen survottuna. Kaipa se jotain hauskuttaa. Sinänsä kuitenkin Big Game on yksi tärkeimpiä suomalaisia elokuvia, sillä se tuo ison budjetin yhteisrahoituksella mukaan, mikä on ainoa tapa pelastaa suomalainen elokuva nykyisestä rappiotilastaan, jossa kukaan ei tee muuta kuin helvetin dokumentteja köyhistä ja surkimuksista.
E-Mies's rating:
Rate:
Watched Wanted Custom
People who added this item 119 Average listal rating (75 ratings) 5 IMDB Rating 5.8
The Gunman (2015)
Sean Penn kärsii Liam Neesonin tavoin viidenkympinkriisistä ja alkaa toimintatähdeksi. Gunmanissa olisi potentiaalia vaikka minkälaiseksi aidoksi kasari/ysärikauden brutaalimätöksi, mutta siinä on aivan liian paljon löpinää ja liian vähän pöhinää. Taistelukohtauksia on tyyliin kolme, joissa Peter Franzen demonstroi rallienglantia. Kaikki olisivat kai torilla, mutta ei tämä elokuva ketään kiinnostanut alunperinkään. Penn on tikissä ikäisekseen, mutta tuntuu haluavan tehdä toimintaelokuvasta jollain helvetin lailla yhteiskunnallisesti kantaaottavan kaikkine kaivon porauksineen sun muine turhine paskoineen. YK:n mainoselokuvat ovat homppeleille, pitäkää toimintaelokuva toimintaelokuvana!
E-Mies's rating:
Rate:
Watched Wanted Custom
Tomppa juoksee ja roikkuu lentokoneen sivussa ihan aikuisten oikeasti. Tomppa myös sukeltelee hyvin vaarallisesti. Tämä kaikki on ymmärrettävää, koska Tomppa on skientologiassa tasolla 10 ja ylijumalan asemassa. Hän on kuolematon, mutta ei löydä naista. Idiootti.
E-Mies's rating:
Rate:
Watched Wanted Custom
People who added this item 1099 Average listal rating (751 ratings) 6.1 IMDB Rating 6.3
Likainen ja hikisen homoeroottinen postapomeininki on vesitetty Hollywood-nössöilyksi, jossa ei niin hullu Max leikkii aavikkolasten kanssa. Lopussa käydään vähän kaahailemassa yhdessä koska se on hauskaa. Tuhmia miehiä lyödään paistinpannulla päähän. Lopussa kuunnellaan Tina Turneria ja katsotaan niiden nimiä, jotka suunnittelivat näitä leikkejä. Elokuvan ainoa mainitsemisen arvoinen asia on kohtaus, jossa Max lyö teinityttöä turpaan.
E-Mies's rating:
Rate:
Watched Wanted Custom
People who added this item 1237 Average listal rating (853 ratings) 7.4 IMDB Rating 7.6
Post-apokalyptinen Australia, tuo vanhojen jääkiekkosuojien mekka. Mel Beaverille ei enää tehdä niin pahoja, koska pahanteko kohdistetaan avuttomia öljynhamstraajia kohtaan. Onneksi Mel auttaa. Jotenkin kaipasin enemmän nahkaa ja lateksia, mutta toisaalta Jofan jääkiekkosuojat aavikkoisella dyynillä on riittävän absurdia. Lopun takaa-ajokohtauksessa vedin kaljat väärään kurkkuun. Osa tuli ulos kai nenänkin kautta.
E-Mies's rating:
Rate:
Watched Wanted Custom
People who added this item 1800 Average listal rating (1171 ratings) 6.8 IMDB Rating 7
Mad Max (1979)
Mel Beaver Gibsonin vaimolle ja lapselle tehdään pahoja ja Mel suuttuu ja kostaa. Vastassa on ryhmä Village Peoplen bändäreitä. Soundtrackilta puuttui YMCA. Tämä harmitti minua suuresti. Onneksi Beaverin pomo, dominatrixilta pöllityissä nahkapöksyissä, tyydytti homoerotiikan tarpeen.

E-Mies's rating:
Rate:
Watched Wanted Custom
People who added this item 1097 Average listal rating (829 ratings) 8.2 IMDB Rating 8.5
Whiplash (2014)
Olisi siistiä olla Buddy Rich. Tai John Bonham. Tai Neal Peart. Mutta en ole. Joten tyydyn katsomaan Whiplashin. Jazzrumpali ei ole valmis jazzrumpali, mutta kiitos J.K. Simmonsin karjumisen, hän löytää oikean kehityssuunnan. Onneksi pahimmat kasvutarinan siirappisuudet vältetään suurinpiirtein ja kyseessä on ihan viihdyttävää viihdettä. Badumtss.
E-Mies's rating:
Rate:
Watched Wanted Custom
Kuuluisuus on riippakivi. Kaikki tietävät nimesi niin kauan kun teet jotain, joka jää ihmisten mieliin. Oli se sitten hittileffa, levy, maalaus tai Youtube-video itsestäsi perseilemässä Ikean vessaosastolla liikaa verta alkoholissasi. Ja kun et osoittaudu enää kiinnostavaksi, ihmiset unohtavat nimesi. Tämä on suosion peruslaki. Samaan asiaan paneutuu Inarritun Birdman, jossa Keaton ei halua olla supersankarileffojen tähti, vaan vakavasti otettava taiteilija. Jos ihmiset muistavat sinut lintuasuun pukeutuvana supersankarina, olet heille myöhemminkin lintuasuun pukeutuva supersankari, joka siteeraa Shakespearea. Edward Norton siteeraa Flaubertia, ja on oikea teatteritaiteilija. Syntyy jännitettä, koska kaksi taiteilijaa ei mahdu samaan tietoisuuteen. Birdman on kiinnostava sekoitus mustan huumorin sävyttämää tragikomediaa, yliluonnollisuutta ja ihan rehellistä individualismidramaa elokuvateollisuuden ja teatterin liitoskohdassa. Ikään kuin yhdellä otolla kuvattu Lintumies liitää sulavasti kestonsa ajan ja on ihan näppärää viihdettä. Jos Keatonilla olisi ollut Lepakkomiehen asu ja Edward Nortonilla Robinin, tämä olisi ollut loistava neljännen seinän rikkova parodia, vaikka Nortonilla ei mitään tekemistä Robinin kanssa olekaan. Onneksi.
E-Mies's rating:
Rate:
Watched Wanted Custom
People who added this item 360 Average listal rating (240 ratings) 6.2 IMDB Rating 6.6
Focus (2015)
Tässä on ohjaamani elokuva. Se nimi on Focus, koska se on siistin kuuloinen eikä tarkoita oikeastaan mitään. Tuotin myös tämän elokuvan, koska olen helvetin rikas. Eihän tämä nyt erikoisia summia tahkonnut lippuluukulla, mutta ihmiset ovatkin idiootteja. Näyttelen ohjaamassani ja tuottamassani elokuvassa miespääosaa. Nimeni on Will Smith. Olin joskus Bel Airin prinssi. Olen myös tummaihoinen aka Neekeri. Rasisti en ole. Katso vaikka instagramistani = #blackmatters. Näyttelen myös naispääosaa. Nimeni on jotain jotain. Taisi alkaa m-kirjaimella. Vitut, olen helvetin seksikäs. Olen myös valkoihoinen aka pureblood. Rasisti en ole. Katso vaikka instagramistani = #KKK4ever. Tarvitsisin apuasi. Katso tämä elokuva mieluiten laillisin keinoin ja lähetä miljoona euroa ohessa olevaan tilinumeroon = FI69 6969 696969 W177 SM17TH KUUKERIN NELLI. Kiitos, olet mukana monikansallisessa projektissa, josta ei ole sinulle mitään hyötyä, mutta minä tulen helvetin rikkaaksi. Kiitos.

Ei oikeasti. Se oli vain huijausta. Silmänkääntötemppu. Olen huijari. Kirjoitin näin, koska tämä elokuva kertoi huijarista, joka huijasi ihmisiä. Hyi. Huijaaminen on tuhmaa, mutta se on siistiä. Ehkä minä vielä alan huijariksi, ehkä en. Ehkä tämä teksti oli satiiria, ehkä ei. Mietikkääpä sitä.

= Tämä yhtäkuinmerkki kuvastaa cliffhangeria.

= Tässä on uudestaan cliffhangeria kuvaava yhtäkuinmerkki.

Kirjoitin yhtäkuinmerkin tahallani väärin.

Yläpuolella olevassa lauseessa kirjoitin sen uudelleen väärin.
E-Mies's rating:
Rate:
Watched Wanted Custom
People who added this item 1013 Average listal rating (722 ratings) 7.3 IMDB Rating 7.7
Väkivalta on hassua. Ratkiriemukasta. Oi niin lystiä! Nauru täyttää eetterin. Se piristää kaikkia. Paitsi niitä, jotka kuolivat. Kuinka hauskaa oli niillä, jotka kuolivat nauruun? Kuolema on hilpeää. Lystiä on kun koko Telluksen poliittinen kerma räjähtää kaulasta ylöspäin. Kuin riemukkain ilotulitus. Hupaisaa on myös tappaa pyhätössä lauma syntisiä Free Birdin loppusoolon soidessa taustalla. Ah sitä riemua, ah sitä iloa! Peppupano skandinavialaisen jämäprinsessan kanssa... sitä riemun repeämisen määrää! Voi jestas sitä iloa, kun synonyymit loppuvat kesken.

Oikeastaan se on aika paskaa.
Kahlitsee luovuuden.
Eihän se nyt hauskaa ole.
Vittu.
Nyt minulla ei ole enää hauskaa.
Eikä muuten ole teilläkään.
Haistakaa paska.
Ei tämä ollut edes hauska.
Tukehtukaa sukkaan.
E-Mies's rating:
Rate:
Watched Wanted Custom
People who added this item 277 Average listal rating (145 ratings) 7.6 IMDB Rating 8.1
Mainstream
stream
netflix, niin
massaa vain
sitä hain
sitä sain

Kasvoni pois
jonnekkin menetin
jos kasvot ois
näitä murehdin
populaarimassan
mereen itseni kastan
hollywoodin taksan
maksan kun jaksan
E-Mies's rating:
Rate:
Watched Wanted Custom
People who added this item 1414 Average listal rating (901 ratings) 6.7 IMDB Rating 7.4
Ryhmärämä kylvää melkoista infrastruktuurituhoa niin lännessä kuin idässäkin, mutta ei hätää, he ovat supersankareita, se heille suotakoon. Vajaa kaksi ja puoli tuntia riehutaan jossakin päin, yleensä kaupunkimiljöössä tekoälyn korruptoimia robotteja vastaan. Kaikki menee paskaksi. Kaikki. Sitten hiljennytään yhdessä nuotion äärelle itkemään ja kertomaan kuinka isä kiskoi hiuksista lapsena. Sitten, koska USA tietenki ja Star Spangled Spanner niin perkele, mehän vain kasvamme vaikeuksistamme! Ja taas, manner vaihtuu, ja supersankarit pistävät jonkun pienen banaanivaltion infrastruktuurin paskaksi. Ja totta kai, mukana on myös turpaanlyöntihuumoria, koska se on hauskaa. Hahaha. Oi niin hauskaa.
E-Mies's rating:
Rate:
Watched Wanted Custom
People who added this item 959 Average listal rating (717 ratings) 7.7 IMDB Rating 7.9
Nightcrawler (2014)
Kylmä mediakritiikki, jossa Jaskalla on silmäpussit. Kuolonuhreja vaatinut onnettomuus, murha ja oikeastaan kaikki vulgaari myyvät, kunhan se tapahtuu rikkaille. Ei köyhien tai mamujen kuolema ketään kiinnosta. Jaskan esittämä sosiopaattinen yökyöpeli haluaa keinolla millä hyvänsä parrasvaloihin. Rene Russo sen sijaan haluaa pysyä keinolla millä hyvänsä parrasvaloissa. Ihmishenki on halpaa kauppatavaraa.
E-Mies's rating:
Rate:
Watched Wanted Custom
People who added this item 832 Average listal rating (544 ratings) 6.6 IMDB Rating 7.3
Star Spangled Banner ja Allahu Akbar. Omenapiirakka, ja mies, joka oli aika tarkka ampumaan. Sitten mies kuoli traagisesti ja koko USA:lla oli pekkaspäivät. Äänestäkää republikaaneja. Eastwood.
E-Mies's rating:
Rate:
Watched Wanted Custom
People who added this item 1166 Average listal rating (753 ratings) 7.6 IMDB Rating 8
Elokuvallinen selibaatti loppui Oscarpaskojen katselulla. The Imitation Game ei voittanut muuta kuin sovitetun käsikirjoituksen pystin, vaikka olisin ehkä jopa Sherlock Holmesin palkinnut antaumuksellisesta roolisuorituksesta. Yleismeininki on jossain sotaelokuvan ja Kauniin mielen välimaastossa, kun Sherlock on sosiaalisesti rajoittunut matemaattinen nero Alan Turing, jonka tehtävänä oli murtaa natsien murtamattomaksi luultu Enigma-koodi. Turing on toki väärinymmärretty, joukkoon sopimaton hylkiö, joka kasvaa vähäsen elokuvan aikana, mutta saa lopulta vasta postuumisti ansaitsemansa kunnian. Muut näyttelijät vetävät lähinnä statisteina taustalla, paitsi se yksi vitun Lannister, jonka piti olla kuollut. Lopussa vähän nyyhkytellään ja soitellaan homofanfaaria, koska on muotia olla homoseksuaali tämän päivän maailmassa.
E-Mies's rating:
Rate:
Watched Wanted Custom
People who added this item 235 Average listal rating (123 ratings) 7.6 IMDB Rating 8.3
Elokuvien katsominen on jäänyt vähemmälle viime aikoina, koska ajattelin olevan korkea päivittää tietämystä viime vuosien televisiopaskasta. Black Sails on selvästi ottanut inspiraatiota Game of Thronesista ja koko HBO:n sarjojen tyylikatalogista. Tissejä näkyy, verta roiskuu ja kaikki juonittelevat. Piratismin kultakausi on historiallisesti kiehtova ajanjakso mielenkiintoisine persoonineen, josta olisi voitu repiä irti ykköskauden kahdeksaa jaksoa enemmän. Meritaisteluissa ei käytetä CGI:tä, mistä nautin. Ei tämä nyt täysin mukaansa vie, mutta samapa tätä on muutaman tuotankokauden verran lisääkin katsoa.
E-Mies's rating:
Rate:
Watched Wanted Custom
People who added this item 482 Average listal rating (310 ratings) 6.7 IMDB Rating 7.2
The Equalizer (2014)
Jokamiehen afrikanamerikkalainen Denzel on uudestisyntynyt musta Jeesus, joka tykkää lukea kirjallisuutta. Puolituttu huora hakataan sairaalakuntoon, joten on aika puolustaa oikeutta ja päästää päiviltä (taas) vähän venäläisgangstereita. Vaikka bodycount ei ole lähelläkään John Wickin tasoa, on myös Equalizer posiitivinen toimintayllätys. Denzel ei naulapyssyä lukuunottamatta ammu varsinaisesti ketään, vaan päästelee porukkaa päiviltä hyvin mielikuvituksellisin tavoin. Ilahduin tästä hyvin suuresti. Toiminta on vaadittavan brutaalia ja Denzelin moraalinen kompanssi sopivasti vituillaan. Ihmettelen suuresti, miten Fuqua on saanut jotain tällaista aikaan.
E-Mies's rating:
Rate:
Watched Wanted Custom
People who added this item 1078 Average listal rating (780 ratings) 7.4 IMDB Rating 7.9
Cruise on majurinvässykkä, joka ei ikinä ole joutunut taisteluun. Ihmiskunnan sotiessa jotain helvetin avaruusmitälietä vastaan, Cruise joutuu eturintamalle ja kuolee. Mutta herää uudestaan samaan päivään. Toistaa samat asiat. Ja kuolee. Mutta herää uudestaan samaan päivään. Ja lopulta taas kuolee. Ja herää. Ja kuolee. Emily Blunt on kova akka, joka opettaa Cruisen tappelemaan. Mutta Cruise kuolee. Ja herää. Ja kuolee.
Kunnes elämät loppuvat ja on pakko vetää vereslihalla peli loppuun, koska viimeisestä checkpointista on niin vitusti aikaa.
E-Mies's rating:
Rate:
Watched Wanted Custom
People who added this item 941 Average listal rating (660 ratings) 7.8 IMDB Rating 8.1
Elite Squad (2007)
Favelan slummeissa huumejengit polttavat siviilejä renkaiden sisään ja poliisit ampuvat haulikolla aseettomia diilereitä lähietäisyydeltä kasvoihin. Kumpikin puoli syyllistyy raakuuksiin, kaikki on harmaata, eikä kenenkään moraalinen kompassi osoita pohjoiseen. Samalla myös tehokas kuvaus Rio de Janeiron poliisijärjestön korruptiosta, yhteiskuntaluokkien jakautumisesta ja poliisin ja sotilaan erosta lainvalvonnan tasolla.
E-Mies's rating:
Rate:
Watched Wanted Custom
People who added this item 771 Average listal rating (613 ratings) 7 IMDB Rating 7.3
John Wick (2014)
Pallinaama Reevesin vaimo kuolee ja parin päivän päästä venäläisgangsterit varastavat miehen Mustangin ja tappavat koiran. Väkivalta on parasta depressiolääkettä, joten on aika kaivaa esiin pyssyt naftaliinista ja haistattaa paskat kaikille. John Wick on toimintaelokuvaksi yllättävän positiivinen tapaus. Bodycount nousee yli sadan, toiminta on brutaalia ja Reeves on luonnollisesti pysäyttämätön tappokone. Stallone ja Ahnuld yrittivät tuoda aidon ja oikean äksönin 2010-luvulle viime vuoden tekeleillään, mutta floppasivat lippuluukulla suorastaan vituttavasti. John Wick sen sijaan tuotti hyvin, joten ehkä teillä maksavilla kusipäillä niin Ameriikoissa kuin Suomen maassakin on vielä jonkunlainen järki tallessa.
E-Mies's rating:
Rate:
Watched Wanted Custom
People who added this item 1008 Average listal rating (601 ratings) 5.2 IMDB Rating 5.6
Hajuton, mauton ja oikeastaan aika paska, mutta koska romkomin kuuluu kulkea aina tietyllä kaavalla, niin sitten kuljetaan. Mättö asuu kotona, Carrie esittää rakastuvansa Mättöön, jotta tämä muuttaisi pois. Ilmeisesti rakkaus ajaa peräkammarin pojat helvettiin norkumasta vanhempien nurkista. Mukana on myös muita turhakkeita, joilla ei ole mitään merkitystä minkään kannalta. Mättö myös virnuilee. Mättö virnuilee Teksasin aksentilla. Miettikääpä sitä.
E-Mies's rating:
Rate:
Watched Wanted Custom
People who added this item 1069 Average listal rating (720 ratings) 7.7 IMDB Rating 8
Mättö Mäkgonagei on homofobinen punaniskajuntti, joka saa HIV-tartunnan. Mättö ei hyväksy saaneensa homojen sairautta ja vetelee kokkelia ja viinaa sen minkä yskimiseltä ehtii. Kun kunto romahtaa uuden superlääkkeen sivuvaikutusten johdosta, aloittaa Mättö hyväksymättömien reseptilääkkeiden rahtaamiseen rajan eteläpuolelta. Lopulta homokammoinen kusipää alkaa sietämään homoja, kiitos transun bisneskumppani Jared Leton, rikastuu, rakastuu ja taistelee tuulimyllyjäkin vastaan siinä välissä. Mäkgonagei ja Leto panttasivat jääkaappinsa Oscar-pysteihin, koska elävä luuranko on selvä todiste kärsimyksestä Akatemialle. Pienen budjetin biopic on omalla tavallaan perinteinen kasvukertomus ja opetus elämän ainutkertaisuudesta sun muusta lässynläästä. Mätön esittämä Woodroof on ristiriitainen ja välillä jopa mielenkiintoinenkin persoona, mutta lässähtää lopussa kiitoksia keränneeksi ihmisoikeustaistelijaksi. Eivätkä homotkaan niin pahoja ole kuin lääkefirmat. Toki periaatteensa hylkääminen ja uuden, joviaalimman tilalle ottaminen täydentää kasvukertomuksen, mutta Woodroofissa olisi ollut enemmän särmää vittuilevana punaniskapaskapäänä.
E-Mies's rating:
Rate:
Watched Wanted Custom
People who added this item 504 Average listal rating (334 ratings) 6.1 IMDB Rating 6.6
Joku tappaa Mel Beaver Gibsonin tytön, joten on aika kostaa kaikille. Ensin pitää kuitenkin mietiskellä asioita ja puhua mielikuvitusystävälle. Beaver ei kuitenkaan saa skitsofrenialääkitystä, joten vitut, tapetaan kaikki. Ensin pitää kuitenkin mietiskellä lisää asioita ja näyttää krapulaiselta. Beaver ei kuitenkaan ehdi tappaa kaikkia, koska paljastuu salaliitto. Beaver haistattaa paskat ja aikoo tappaa kaikki. Ensin pitää kuitenkin juoda ja ajaa, jäädä kiinni, uhata viranomaisia, mutta siinä samalla muistaa kehua naiskytän tissejä, kusta lattialle ja syyttää juutalaisia kaikista. Sitten Beaver tappaa kaikki. Okei, ainakin suurimman osan.

E-Mies's rating:
Rate:
Watched Wanted Custom
People who added this item 3350 Average listal rating (2158 ratings) 7.6 IMDB Rating 7.9
Stereotyyppiset amerikkalaiskakarat joutuvat viettämään potentiaalisen dokauspäivän jälki-istunnossa, koska yhteiskunta on perseestä ja me syödään anarkiaa aamupalaksi. Jokainen kakara oppii hienoja asioita elämästä ja toisistaan, kunnes tajuavat, että ovat teennäisiä mulkkuja ja tsädäm, katarsis on saavutettu. Kasarisyntikan tahtiin tanssitaan ja opettaja on mulkku. Elokuvan opetus: siivooja on ravintoketjun kärjessä.
E-Mies's rating:
Rate:
Watched Wanted Custom

Same old shit so basically nothing. Or maybe something. But really nothing interesting. So don't waste your time reading. Anything. But if you still do, then your life sucks. Peace.

Added to
Related lists

Watched in 2015
246 item list by imanshole
49 votes 2 comments
Watched in 2015
91 item list by Juldeenious
17 votes
Watched in 2015
105 item list by apc 53
32 votes 1 comment
Anime Watched in 2015
19 item list by [REDACTED]
1 votes
Movies watched in 2015
13 item list by VigilanteProductions
22 votes 3 comments
Movies watched in 2015
59 item list by Miklécio Costa
11 votes
Watched in 2015
48 item list by Elina
18 votes 1 comment
Watched in 2015
352 item list by bob loblaw
36 votes
Movies Watched August 2015
46 item list by Joe
14 votes 1 comment
Watched in 2015
217 item list by keiju
13 votes

View more top voted lists

People who voted for this also voted forMore lists from E-Mies

Post comment


Insert image

drop image here
(or click)
or enter URL:
 link image?  square?

Insert video

Format block