Explore
 Lists  Reviews  Images  Update feed
Categories
MoviesTV ShowsMusicBooksGamesDVDs/Blu-RayPeopleArt & DesignPlacesWeb TV & PodcastsToys & CollectiblesComic Book SeriesBeautyAnimals   View more categories »
Listal logo
Avatar
Added by Jpit on 2 Jan 2012 12:27
5430 Views 1 Comments
57
vote

Watched in 2012

Add header image

Choose file... or enter url:
Sort by: Showing 1-50 of 408
Decade: Rating: List Type:
People who added this item 449 Average listal rating (295 ratings) 5.1 IMDB Rating 5.1
The Cave (2005)
31.12
TV

Lena Headey on hieno näyttelijä ja vielä kummallisen hehkeänä, mutta siihen ne tämän turhan ja niin omaperäisen remaken mainitsemisen arvoiset asiat jäävät. Putkissa rämpinen ja joltain demoneilta yms. pakeneminen kikkikamerankäytön ja muutenkin kädelleen menneen elokuvan tekemisen myötä ei jaksa kiinnostaa. Mainittakoon tosin, että Morris Chestnutin läsnäolo aiheuttaa aina nykyään myös pientä hilpeyttä ja Daniel Dae Kim oli niin unohdettava, että siinäkin oli jo jotain huvittavaa.
Jpit's rating:
Rate:
Watched Wanted Custom
People who added this item 90 Average listal rating (59 ratings) 6.5 IMDB Rating 6
30.12
DVD

Tuttu juttu taas. Eli Chuckia, josta puuttuu lähes kaikki aspektit mitä toimintaelokuva vaatisi. Henry Silvan jatkuva pakeneminen paikalta ja replat ym. lopputaistelun aikana naurattivat, mutta muuten en oikein tajunnut että miksi hienoa miestä tuhlataan niin tylsässä pahisroolissa.
Jpit's rating:
Rate:
Watched Wanted Custom
People who added this item 1428 Average listal rating (771 ratings) 7.4 IMDB Rating 7.3
29.12
DVD

Alun epähauskan hassuttelun ja guirky-menon jälkeen loppua kohden huomattavasti paranevaa Gondrya, jossa uni ja todellisuus menee lähes käsi kädessä ja oikeiden tehosteiden käyttö tietokonepaskan sijasta ilahduttaa silmää. Toimi myös eräänlaisena erilaisena rakkaustarinana, vaikka sellaista ei tässä oikeastaan edes kunnolla ole.
Jpit's rating:
Rate:
Watched Wanted Custom
People who added this item 17 Average listal rating (12 ratings) 5.9 IMDB Rating 5.4
28.12
DVD

Toimivan tyypillistä ja tarpeeksi viihdyttävää ysäritoimintaa kahdella kovalla pallinaamalla varustettuna, mutta jotain asioita puuttuu jotta puhuttaisiin mistään Stone Coldista tai vastaavasta genren mestariteoksesta.
Jpit's rating:
Rate:
Watched Wanted Custom
People who added this item 3055 Average listal rating (1897 ratings) 8.1 IMDB Rating 8.2
27.12
DVD

Yllättävän hyvää Miyazakia, koska alkuun tuo hyvin itsetarkoituksellinen fantasiahakuisuus tuntui lähinnä ärsyttävältä ja meno on muutenkin paikoin melkoisen yltiösentimaalista, josta itse en muuten pidä lainkaan. Jotenkin nämä haitat on kuitenkin saatu toimimaan ihan kohtalaisesti elokuvassa, ihme kyllä, tiedä sitten miten. Kestonkin huomioon ottaen viihdyin hyvin.
Jpit's rating:
Rate:
Watched Wanted Custom
27.12
DVD
Jpit's rating:
Rate:
Watched Wanted Custom
People who added this item 642 Average listal rating (434 ratings) 5.3 IMDB Rating 5.8
Timecop (1994)
26.12
DVD
Rewatch - ** - ***

Tässäkään elokuvassa aikamatkustelussa ja tulevaisuuskuvassa ei ole paljon mitään järkeä, mikä nyt ei ole varmasti kenellekään suuri yllätys. Pidin tästä vähän enemmän kuin viimeksi, mutta siltin monet älyttömyydet naurattavat huomattavasti enemmän paperilla kuin itse elokuvassa, joten mihinkään 'hyvää paskaa' jne. kärkikastiin en tätä itse laskisi. Ihan vain katsottavaa ysäridammea, mutta ei paljoa enempää, vaikka pieniä nostalgiarvoja saattaa tulla siitä, että kyseessä on yksi ensimmäisiä dvdeitä jota koskaan ostettiin meidän taloon ollessani nuorempi.
Jpit's rating:
Rate:
Watched Wanted Custom
People who added this item 40 Average listal rating (28 ratings) 5.9 IMDB Rating 5.9
The Hunted (1995)
26.12
DVD

Ihan kohtalainen, mutta pettymyksellinen Lambert, koska yakuzateemasta ja erityisesti tuosta julisteessa isolla lymyilevästä herrasta itsestään otetaan ihan liian vähän mitään irti. Toimintaakin oli ysäriksi vähän ja Toshirô Obata jää vielä enemmän taustayrmyksi kuin koskaan ennen. En nyt erityisemmin vihannut tätä, mutta potentiaali jäi hyödyntämättä.
Jpit's rating:
Rate:
Watched Wanted Custom
People who added this item 324 Average listal rating (155 ratings) 7.3 IMDB Rating 7.1
Slacker (1991)
25.12
DVD
Rewatch

Edelleenkin sen verran ainutlaatuisella tyylillä toteutettua paskanjauhantaa ja kaupunkikuvaa, että melkein haluaisin pitää tästä enemmänkin, mutta kenties pienoisuuden epätaisaisuuden vuoksi en siihen kykene. Pidin siitä että nimestään ja tietynlaisesta maineestaan huolimatta Slacker toimii toteutuksensa vuoksi hyvin koko Stoner/Slackerkomedian ulkopuolella, koska itsellä on ehtinyt mennä jo sen tyyppisen elokuvan vaihe tyyliin täysin ohi.

Mainituista syistä pitäisi myös katsoa Dazed and Confused uusiksi, koska en ole enää lainkaan varma sen mestarillisuudesta, vaikka todennäköisesti se olisikin edelleen hyvä, koska Linklaterilla kuitenkin oli ainakin vielä ysikytluvulla paljon omaa tyyliä ja elokuvallisia arvoja kuin muilla saman tyylin tekijöillä.

----------------------

Tätä ennen tuli katsottua listalta jo löytyvä Expendables 2, jota laskin puolikkaalla, koska onhan se nyt hyvin vammainen elokuva kaikella tapaa. Toimintaelokuva on kuollut, eikä nykytoiminta ole old schoolia vain sen takia että siinä on isoja nimiä mukana ja heitetään paskoja viittauksia vanhoihin hyviin elokuviin.
Jpit's rating:
Rate:
Watched Wanted Custom
25.12
DVD
Jpit's rating:
Rate:
Watched Wanted Custom
24.12
PC

Mikäs sen parempaa kun katsoa loistavalla youtube-kuvanlaadulla varustettua Cüneyt Arkinin tähdittämää röyhkeää Star Wars-ripoffia? Alkupuolen avaruustaistelussa ja sen jälkeisissä aavikkoepisodeissa tuli naurettua ihan kiitettävästi ja Arkinin habitus on enemmän kuin jees (ne lähikuvat!), mutta kun sitä hauskaa tappelua hassuja vastuksia vastaan näkee n. joka toisessa kohtauksessa, alkaa se kieltämättä loppua kohden pirullisen puuduttavaksi. Sama juttu menee ikävä kyllä myös pääpahiksen maailmanvalloituspuheisiin ja muuhunkin itseään toistavaan sisältöön. Arkinin ja blondin naisen romanssi on sitä parasta laatua tosin onneksi ja sanoma ihmisen hyvyydestä on ihan helvetin syvällistä. Pidin myös kaksintaistelusta, jossa Arkin periaatteessa vain hyppii vastuksen yli kerta toisen jälkeen, mitä ilmeisimmin tramboliinin avulla, vaikkei sitä ikinä näytetäkään.
Jpit's rating:
Rate:
Watched Wanted Custom
People who added this item 39 Average listal rating (19 ratings) 6.7 IMDB Rating 7.3
24.12
DVD

Sinänsä mielenkiintoinen katsaus Imamuralta miehen katoamistapaukseen ja dokumentin ja fiktion häilyviin rajoihin, mutta koska sisältö on periaatteessa vain haastatteluja toisensa perään, en voi pitää tätä ihan niin mainiona kun olisi ollut mahdollista. Kenties jotain muutakin lähestymistapaa olisi voinut koittaa yli kaksituntiseen elokuvaan, vaikka näinkin kyseessä on ihan menevä yritys. En tiedä onko tämä hyvä vai huono asia, ei kenties kumpaakaan itselleni, mutta mielenkiintoista on se että itse aiheena olevaan katoamiseen ei elokuva lopulta valaise mitään niin paljoa.
Jpit's rating:
Rate:
Watched Wanted Custom
People who added this item 82 Average listal rating (48 ratings) 6.3 IMDB Rating 6.5
Takeshis' (2005)
23.12
DVD

Jes jes, on Kitano ja Kitano. Toinen on kaikille tuttu monitoimimies ja toinen on tuntematon vässykkä. Se siitä, sekoilua seuraa. Kitanon huumoria hehkuttaneena on hyvin omituista nähdä elokuva jossa mies vetää tuota omaa juttuaan jo niin ylitse, että se on vain ja ainoastaan hyvin randomia, ilman pienintäkään logiikkaa. Boiling Pointissa nyt esimerkiksi huumori on sellaista jonka pystyy erikoisuudestaan huolimatta tajuamaan ja surrealismikin on jotain muuta kuin vain itsetarkoituksellista sellaista. Kitano mainitsee dvdltä löytyvässä haastattelussa ettei kukaan tunnu tajuavan mistä elokuvassa on kyse, ja ehkä siitä on juuri itselläkin kyse.

Miehen muita elokuvia nähneenäkin ei tästä tunnu saavan muuta irti kuin randomien viittauksien bongaamista sieltä ja täältä. Ihmetyttää muutenkin vitsailu Kitanon tehtailemista yakuzakuvista, koska ainakin miehen omat ohjaukset ovat Brotheria lukuunottamatta suhteellisen ainutlaatuisia tapauksia, eivätkä vain tavanomaisia gangsterielokuvia (kyllä, myös Outrage, jossa se tavanomaisuus vedettynä äärimilleen on jo niin erikoista ettei sitä edes voi sanoa enää lainkaan tavanomaiseksi. Nerokas elokuva oikeastaan). Veli heitti tuohon tosin ihan hyvän pointin - että olisi enemmänkin kyse siitä miten ihmiset näkevät Kitanon, eli lähinnä yakuzaelokuvia tekevänä "toimintatähtenä" - mikä sekin on tosin aika ihmeellistä, koska kyseessä on ihan perseestä vedetty maine.

Onko kyseessä vain ohjaajan oma pieni vitsi ja vittuilu katsojaa kohtaan? En olisi yhtään yllättynyt, ja vähän jopa toivon sen olevan tapaus, vaikka en voisi millään ilveellä siltikään sanoa nauttineeni elokuvan katsomisesta. Siltin ehkä vähän parempi kuin Zatoichi.
Jpit's rating:
Rate:
Watched Wanted Custom
People who added this item 113 Average listal rating (63 ratings) 7.2 IMDB Rating 4.7
Samurai Cop (1991)
22.12
PC
Rewatch - ***½ - ****

Jpit's rating:
Rate:
Watched Wanted Custom
People who added this item 149 Average listal rating (86 ratings) 7.8 IMDB Rating 7.9
The Train (1964)
22.12
DVD

Tyylikkäästi kuvattua Frankenheimeria, jossa päähenkilöiden motiivit taideteoksia kuljettavan junan sabotointiin ei vakuuta niin paljoa, että heitä kiinnostaisi kannattaa yhtään elokuvan aikana - ja tämän aspektin arvosteleminen jää parista yrityksestä huolimatta aika heikonlaiseksi lopulta. Tuntuu myös että tämän tyyppisen juonen omistavaan elokuvaan toiminnan lisäys olisi ollut ihan toimiva ratkaisu, koska mitään erityistä tempoa tai meininkiä ei edes pahemmin löydy - etenkään ensimmäisen tunnin aikana. Kamera-ajot olivat sen verran näyttäviä että niitä olisi saanut olla huomattavasti enemmänkin, ja lopussa tuleva Paul Scofieldin puhe ja sen jälkeinen tylytys edusti sellaista sisältöä jota itse olisin mieluusti nähnyt jo aikaisemmin elokuvan aikana.
Jpit's rating:
Rate:
Watched Wanted Custom
People who added this item 57 Average listal rating (40 ratings) 6.7 IMDB Rating 5.7
Blastfighter (1984)
21.12
DVD

Oikeastaan toiminnan vähäisyydestä huolimatta ihan menevää kasariroskaa, koska pelkästään rednecknäyttely ja päähenkilöiden metsässä rämpinen on saatu ihan viihdyttäväksi. Teemakappale on niin loistava, että sitä soitetaan varmaan jotain parikymmentä kertaa perän jälkeen loppumyllytyksen aikana.
Jpit's rating:
Rate:
Watched Wanted Custom
People who added this item 71 Average listal rating (53 ratings) 5.7 IMDB Rating 5.4
The Hitman (1991)
20.12
TV
Rewatch - ***½ - ***
Jpit's rating:
Rate:
Watched Wanted Custom
People who added this item 2751 Average listal rating (1611 ratings) 7.6 IMDB Rating 7.9
20.12
Elokuvateatteri

En ole lukenut kirjaa, joten siihen liittyen en sano mitään. En oikeastaan tajua tämän elokuvan pointtia. Taru Sormusten Herrat-ovat kuitenkin suhteellisen eeppisiä elokuvia ja vielä jossain määrin aikuismaisia, jotenka tämän tyyppinen aivan liian goofyna ja lapsellina toteutettu tarina, joka yrittää olla niinikään eeppistä seikkailuelokuvaa, mutta on loppujen lopuksi enemmänkin teennäisen ja väkisin väännetyn oloinen, ei vaan toimi. Kaikesta huokuu myös tietynlainen turhuus ja tuntuu ettei tuossa tarinassa ole mitään sellaista että siitä saisi kolmen elokuvan mittaisen (koska oikeastaan jo tämän elokuvan loputtua kesken olin siihen hyvin tyytyväinen). Voin arvata kuinka tylsiä jatko-osat tulee olemaan. Niin ja tarinallisessa puolessa on muutenkin vikoja; kääpiöt ovat kaikki kasvottomia turhuuksia ja vanhat hahmot tuntuvat olevan mukana lähinnä siksi, koska he olivat edellisessä trilogiassa (puhun nyt siis lähinnä pienistä piipahduksista). En myöskään ymmärtänyt miksi siihen helvetin ruskeaan velhoon piti käyttää niin tajuttomasti aikaa.

Paskaa cgi:tä oli muuten ihan liikaa. Oikea elokuvan tekeminen ei taida oikeen kiinnostaa enään Peter Jacksonia - eikä edes oikeanlaisen cgi:n.
Jpit's rating:
Rate:
Watched Wanted Custom
People who added this item 1536 Average listal rating (927 ratings) 7.8 IMDB Rating 8
19.12
PC

Vähän liiankin sekavaa scifi-animea, josta luulisin pitäneeni jonkin verran, vaikka välillä tulikin oikeasti mietittyä, että 'mitä tässä nyt tapahtuu'. Lopetus oli äkillisyydessään mainio.
Jpit's rating:
Rate:
Watched Wanted Custom
People who added this item 25 Average listal rating (17 ratings) 5.6 IMDB Rating 4.6
Bad Blood (1994)
19.2
PC

Veriefektit ja hidastukset ovat harvinaisen asiallisia ja Lorenzo Lamas hyppää voltin liikkuvan auton yli. Toiminnan ulkopuolelta olisi voinut kiinnostaa enemmänkin, koska etenkin alkupuolella tulee ihan liikaa vain ja ainoastaan tylsää höpönlöpönpaskadraamaa. Shootfighterin jatko-osan läski kiinamies oli hyvin hieno ilmestys pääpahiksena.
Jpit's rating:
Rate:
Watched Wanted Custom
People who added this item 1081 Average listal rating (708 ratings) 5.4 IMDB Rating 5.9
Wild Hogs (2007)
14.12
TV

Born to be wild. Ei ollut kovin erikoinen. Wild Angelskin alkoi tuntumaan lähes mestarilliselta.
Jpit's rating:
Rate:
Watched Wanted Custom
People who added this item 1028 Average listal rating (544 ratings) 7.5 IMDB Rating 7.5
12.12
TV
Jpit's rating:
Rate:
Watched Wanted Custom
People who added this item 757 Average listal rating (492 ratings) 6.8 IMDB Rating 6.9
10.12
TV
Rewatch - *** - **½

Piti katsoa samaan aikaan Teemalta tullut Virginia Woolf, mutta yllätys yllätys, se pääsi livahtamaan silmien alta. Vähän harmitti.

Tästäkään en muistanut mitään ja ne jutut jota luulin muistavani jostain ninjoista (joista ei oteta tyyliin mitään irti), taisikin tapahtua jossain Mooressa, joka luultavammin on myös elokuvana viihdyttävämpi tapaus. Connery ei sukella onneksi, mutta hengaa lähes toimettomana Japanissa senkin edestä, eikä elokuva muutenkaan parista yrityksestä huolimatta pahemmin vahdilla päätä paina. Tambakin oli melkein ihan sama, eikä edes Connerya tunnu pahemmin kiinnostavan. Ei ollut ehkä ihan niin huono kuin Pallosalama, mutta ei paljon parempikaan loppujen lopuksi.
Jpit's rating:
Rate:
Watched Wanted Custom
People who added this item 38 Average listal rating (18 ratings) 6.9 IMDB Rating 5.3
8.12
PC

Hauskaa amatööripaskaa, jossa vain tajuttoman typerien ninjojen vähäisyys harmitti, vaikka heissäkään ei ole tosin onneksi mitään järkeä.
Jpit's rating:
Rate:
Watched Wanted Custom
People who added this item 718 Average listal rating (490 ratings) 6.7 IMDB Rating 7
Thunderball (1965)
3.12
TV
Rewatch - *** - **½

Aivan varmasti se tylsin Conneryn Bond. En muistanut tästä muuta kuin ainakin omalla kohdalla legendastatuksen saaneen hierontatuolitappoyrityksen, eikä ihme, sillä muuten elokuvassa ei tehdä muuta kuin sukelleta, sukelleta, sukelleta ja sukellella vähän lisää. Hienosti tehtyjä kohtauksia ne ovat ulkonäöltään, mutta siihen se sitten jääkin. Connery itsekin osaa olla paljon hienompi ilmestys, vaikka suurimmaksi osaksi tässäkin kannattelee elokuvaa harteillaan.
Jpit's rating:
Rate:
Watched Wanted Custom
People who added this item 70 Average listal rating (49 ratings) 5.1 IMDB Rating 5.5
29.11
TV

Ei ole varmaan mikään ihme että 2000-luvun suoraan videolle mennyt Wesley Snipes-elokuva on hyvin epäoriginaali ja ruma yritys. Kahden GOT-näyttelijän näkeminen esittämässä tässäkin isää ja tytärtä oli ihan hauska sattuma.
Jpit's rating:
Rate:
Watched Wanted Custom
People who added this item 370 Average listal rating (172 ratings) 8.4 IMDB Rating 8.2
Love Exposure (2008)
27.11
DVD
Rewatch

Olen aika harmissani siitä että vaikka en pitänyt tämän alkupuolta lähes ollenkaan ärsyttävänä, kuten viime katsomisella (se oli tuon päähenkilön vika ja huumori tuntui vähän vammaiselta, jotain sellaista), mutta vastapuoleksi loppupuolella en voinut saada ihan kaikkea irti, koska tiesin lopputuloksen. Siltin ei voi kieltää sitä etteikö kyseessä olisi hyvin eeppinen elokuva jossa on kirjaimellisesti kaikkea, ja yksi lisätodiste siitä että Sion Sono on yksi tämän vuosituhannen hienoimmista ohjaajista.
Jpit's rating:
Rate:
Watched Wanted Custom
People who added this item 61 Average listal rating (41 ratings) 5.9 IMDB Rating 6.9
Trapeze (1956)
26.11
TV

Nuori trapezeilija tapaa vanhan moisen, jonka hän haluaa opettajakseen, ja nuori nainen on kaikessa välissä. Hyvin tylsä tarina toteuttuna hyvin tylsällä tyylillä, mutta näyttävät trapeze-kohtaukset pelastavat paljon ja kamerankäyttö on muuten paikoin hyvin kekseliästä. Vaikkakin ehkä väärässä elokuvassa.
Jpit's rating:
Rate:
Watched Wanted Custom
26.11
PC

En hyväksy päähenkilön ajatusmaailmaa ja tekemisiä lainkaan, mutta dokumenttina elokuva on sen verran mielenkiintoinen kaikessa rohkeudessaan, ettei voi olla pitämättä. Shohei Imamuran näkeminen krediiteissä ei yllättänyt lainkaan, sillä olin jo aiemmin ajattelut tämän muistuttavan hänen elokuvia.
Jpit's rating:
Rate:
Watched Wanted Custom
People who added this item 189 Average listal rating (118 ratings) 7.5 IMDB Rating 7.4
23.11
DVD

Juoni on melkoisen yhdentekevää ihan samaa tässä Woossa, mutta sillä ei ole pahemmin väliä kun toiminta on tiukkaa ja Fui-On Shing yrmyää ja panee huitomaan kirveen kanssa (jälkinmäisenä mainittu oli se päällimmäinen syy miksi halusin katsoa itse elokuvan).

Kommentointi on muuten ollut viime aikoina harvinaisen laiskaa siitä syystä että muutin, enkä omista omaa konetta, joten olen joutunut lisäämään elokuvia kerralla noin 2-3 viikon ajalta. Yritän kuitenkin parhaani mukaan vielä kommentoida noita aiempia katsottuja, mutta ihan kaikkiin tuskin edes yritän pistää mitään.
Jpit's rating:
Rate:
Watched Wanted Custom
22.11
DVD

Kovalla ensemble-castilla varustettua japsielokuvaa, jossa juna räjähtää jos se menee tietyn nopeusrajan ali. Elokuva oli Sonny Chiban collectionissa, vaikka miehellä on vain muutama kohtaus junan ajajan roolissa n. yli tunnin verran ylipitkässä elokuvassa. Itse sisältö on muutenkin ihan tajuttoman epätasaista hyppimistä asiasta ja hahmosta toiseen, että otteen saaminen mistään on lähes mahdotonta. Muutamia hyviä juttuja oli mukana, mutta niitä tylsiäkin vähintään yhtä paljon.
Jpit's rating:
Rate:
Watched Wanted Custom
People who added this item 172 Average listal rating (85 ratings) 7.3 IMDB Rating 7.1
Time to Leave (2005)
21.11
TV
Jpit's rating:
Rate:
Watched Wanted Custom
People who added this item 763 Average listal rating (497 ratings) 7.2 IMDB Rating 7.1
Bronson (2008)
19.11
DVD
Rewatch - **½ - ***½

Rikon vähän aikaisempaa sääntöäni ja lisään aikaisemmin listalla olleen elokuvan "uudestaan", koska viimeksi katsoin kommenttiraidalla ja nostin nyt pisteitä.

Nicolas Winding Refnin muita töitä katsoneena ja miehen tyyliin valtavasti tykästyneenä ei ollut yhtään yllätys että tämä iski nyt huomattavasti kovempaa kuin viimeksi, vaikka pienen hakemisen ja epätasaisuuden takia ei puhuta ihan miehen parhaimmistosta. It's a Sin ja syntikkamusat rokkaavat ja Tom Hardy on tajuttoman loistava pääroolissa.

-----------------------------

5.4
DVD
Rewatch

Katsottu Winding Refnin ja journalisti Alan Jonesin kommenttiraidalla, joten elokuvasta itsestään ei voi sanoa mitään, etenkin kun sen katsomisesta on jo vierähtänyt ainakin vuosi aikaa. Saattaa olla että tulee katsottua uusiksi ihan lähiakoina, mutta tähän hätään kiinnosti vain tuo kommenttien kuuntelu.

Mutta kommenttiraita oli oikein kiva, kuten myös Valhalla Risingin (tämä oli varmaankin suosikkini, sillä sen myötä arvosti elokuvaa entisestään ja muutenkin on sellainen mukavan rennolla fiiliksellä tehty) ja Pusher 2 & 3:n, jotka tuli myös kuunneltua läpi tämän kuluneen viikon aikana. Ekasta Pusherista ei edes löytynyt moista, koska se on tyyliin eri julkaisun levy, tai jotain, vaikka olikin ihan muoveissa kun se tuli. hmmm.
Jpit's rating:
Rate:
Watched Wanted Custom
People who added this item 344 Average listal rating (194 ratings) 8 IMDB Rating 8
19.11
TV
Jpit's rating:
Rate:
Watched Wanted Custom
People who added this item 3 Average listal rating (1 ratings) 7 IMDB Rating 5.9
18.11
TV
Jpit's rating:
Rate:
Watched Wanted Custom
People who added this item 40 Average listal rating (22 ratings) 6.9 IMDB Rating 6.8
18.11
DVD
Jpit's rating:
Rate:
Watched Wanted Custom
People who added this item 531 Average listal rating (270 ratings) 7.6 IMDB Rating 7.8
18.11
DVD
Rewatch
Jpit's rating:
Rate:
Watched Wanted Custom
People who added this item 17 Average listal rating (8 ratings) 6.9 IMDB Rating 6.9
18.11
DVD

Ei huutonaurattaja, mutta viihdyttävä ja todella hyvän fiiliksen omaava honkkari, jossa vähän tanssitaan, mutta mitään oikeaa juonta - yllätys yllätys - ei tunnu olevan. Kohtaus jossa Donnie Yen ja Woo-ping Yuen alkavat punttisalilla vittuilemaan lähes täysin syyttä bodarinaiselle on loistava.
Jpit's rating:
Rate:
Watched Wanted Custom
People who added this item 337 Average listal rating (173 ratings) 7.9 IMDB Rating 7.9
The Eclipse (1962)
17.11
DVD
Jpit's rating:
Rate:
Watched Wanted Custom
People who added this item 253 Average listal rating (161 ratings) 7.5 IMDB Rating 7.5
17.11
DVD
Jpit's rating:
Rate:
Watched Wanted Custom
People who added this item 283 Average listal rating (189 ratings) 7.4 IMDB Rating 7.6
17.11
DVD
Jpit's rating:
Rate:
Watched Wanted Custom
People who added this item 2665 Average listal rating (1749 ratings) 7.1 IMDB Rating 7.6
Collateral (2004)
16.11
TV
Rewatch - ****½ - ****
Jpit's rating:
Rate:
Watched Wanted Custom
People who added this item 320 Average listal rating (138 ratings) 7.8 IMDB Rating 7.1
16.11
DVD
Rewatch
Jpit's rating:
Rate:
Watched Wanted Custom
People who added this item 140 Average listal rating (69 ratings) 7.7 IMDB Rating 7.8
The Green Ray (1986)
16.11
DVD
Jpit's rating:
Rate:
Watched Wanted Custom
People who added this item 1022 Average listal rating (680 ratings) 5.6 IMDB Rating 6.2
Next (2007)
15.11
TV
Jpit's rating:
Rate:
Watched Wanted Custom
People who added this item 8 Average listal rating (4 ratings) 6 IMDB Rating 4.3
Perfect Match (1989)
15.11
DVD

Muuten Jing Wongia ja honkkarihuumoria heikoimmillaan, koska sitä itse huumoria on liian vähän, mutta lopuksi onneksi Jing Wong itse ja maailman kovimmat jätkät Charlie Cho ja valtaisia rintakarvoja esittelevä Pak-Cheung Chan tulevat kehiin spedeilemään vartijoina. Jos koko elokuva olisi ollut heidän perseilyä, puhuttaisiin melko varmasti mestariteoksesta.
Jpit's rating:
Rate:
Watched Wanted Custom
People who added this item 507 Average listal rating (273 ratings) 8.2 IMDB Rating 8.3
Koyaanisqatsi (1982)
15.11
DVD
Jpit's rating:
Rate:
Watched Wanted Custom
People who added this item 133 Average listal rating (81 ratings) 7 IMDB Rating 7
Cobra Verde (1987)
14.11
DVD
Jpit's rating:
Rate:
Watched Wanted Custom
People who added this item 212 Average listal rating (123 ratings) 7.9 IMDB Rating 7.9
14.11
DVD
Jpit's rating:
Rate:
Watched Wanted Custom
People who added this item 214 Average listal rating (140 ratings) 7.2 IMDB Rating 7.2
Woyzeck (1979)
13.11
DVD
Jpit's rating:
Rate:
Watched Wanted Custom
Load more items (358 more in this list)

Katselut 2012, uusintakatselut mukaanlukien. Kommentit suomeksi.

Films watched in 2012, this time all the rewatches included. Comments in Finnish.

Added to
Related lists

Watched in 2012
43 item list by Fernanda
2 votes
Watched in 2012
102 item list by Danila
12 votes 1 comment
Watched in 2012
48 item list by brazilfashion
14 votes 2 comments
Movies Watched In 2012
211 item list by EdDave
24 votes 1 comment
DVD watched in 2012
47 item list by redrobin
8 votes
Movies Watched in 2012
339 item list by Shovel Justice
14 votes 2 comments
Movies watched in 2012
116 item list by Miklécio Costa
5 votes
Watched in 2012
182 item list by Jep
6 votes
Movies Watched in 2012
50 item list by mrwordman
1 votes
Rewatched in 2011
36 item list by Maary
8 votes

View more top voted lists

People who voted for this also voted forMore lists from Jpit
Comments

Posted: 5 years, 10 months ago at Jan 11 9:47
Since you love Asian movies so much, i was wondering if you would like to take part in discovering listal's favorites.

http://www.listal.com/list/listals-100-asian-films-see

Post comment


Insert image

drop image here
(or click)
or enter URL:
 link image?  square?

Insert video

Format block