Explore
 Lists  Reviews  Images  Update feed
Categories
MoviesTV ShowsMusicBooksGamesDVDs/Blu-RayPeopleArt & DesignPlacesWeb TV & PodcastsToys & CollectiblesComic Book SeriesBeautyAnimals   View more categories »
Listal logo
Avatar
Added by The Wolf on 2 Jan 2012 12:27
1162 Views No comments
25
vote

Watched films in 2012 (jawing in Finnish)

Add header image

Choose file... or enter url:
Sort by: Showing 1-50 of 70
Decade: Rating: List Type:
People who added this item 135 Average listal rating (81 ratings) 7.5 IMDB Rating 0
23.12.
Digiboksi

Tää on niin selkeä aikakautensa elokuva, etten oikeasti pysty sanomaan, onko se hyvä vai huono asia. Schifrinin musiikit on kuin suoraan jostain blacksploitaatiopornosta. Tosin koin erittäin kiehtovana seikkana, kuinka huomattavasti loppupuolella score muistuttaa myöhempää Carpenterin Halloween-scorea. Kun en yhtään tiedä, onko sattumaa vaiko todellinen yhteys. Walter Matthau on ilmetty Richard Nixonin lupsakka kaksoisolento. Tämä tuo jostain vitun absurdista syystä mun silmissä Varrickin hahmoon lisää ulottuvuutta.

Noin niin rötöskissahiirihamsterielokuvana oikein mainio tapaus. Siegeliä arvostan jännäriohjaajana vaikka, kuten Lamourderer asian jossain ilmaisi, ei tällä oikein ole omaa tyyliä. Eipä tuo jostain syystä ole kertaakaan häirinnyt. Näen Charley Varrickin jälleen mahdollisesti aika absurdisti Tuokaa Alfredo Garcian pään kanssa jonain sisarteoksena. Ei sillä, että tähän näkemykseen liittyen mitään sanoa ajattelin. Ihan muuten vaan.
The Wolf's rating:
Rate:
Watched Wanted Custom
People who added this item 15 Average listal rating (12 ratings) 7.3 IMDB Rating 0
18.12.
TV

Mun mielestä on vähän väärin, että sarja, jonka jo nimensä puolesta pitäisi käsitellä metallin evoluutiota, on aiheen käsittelyltään tasoa naapurinmamma. Naapurin eläkeikäinen mamma ei tosin näytä hipiltä ja kuulosta adhd-kakaralta peliluolassa. Metallin historia kaikessa rikkaudessaan on kuitenkin niin mielenkiintoinen, että luulisi yhteentoista osaan sisältyvän järkevääkin sisältöä paria jaksoa enempää. Onneksi kaikkein turhimmille metallin alagenreille ja loogisesti myös grungelle on varattu kaikille omat jaksot. Äärimetalli siivuutetaan täysin. Ei varmaan sit oo TV-kelpoista näytettävää. Mut sentään tulee selväksi, kuinka kovia ja uraa uurtavia jotkut Korn ja Slipknot on. On toki hienoa, että tällainen sarja on sentään tehty, mutta kyllä mun mielestä olisi vähintäänkin kohtuullista, että sisältö olisi oikeasti suhteessa nimeensä.

Mua vitutti tää sarja välillä sen verran, et oli pakko alentaa Headbanger's Journeyn pisteytystä puolikkaalla, vaikken ihmeemmin siitä muistakkaan, koska tuli vaan sellanen tunne, et tykkäsin siitä liikkaa muutama vuosi sitten.
The Wolf's rating:
Rate:
Watched Wanted Custom
People who added this item 814 Average listal rating (439 ratings) 7.7 IMDB Rating 0
Belle de Jour (1967)
16.12.
Digiboksi

Buñuel on edelleen kaikkein suurimpia aukkoja sivistyksessäni. Mittavasta filmografiasta Päiväperho on vasta kolmas näkemäni. Kiinnostus ei toki ole vuosien aikana mihinkään laantunut, oon vaan nykyään pitkälti TV-tarjonnan armoilla.

Edustaa pitkälti valmistusaikansa rohkeinta länsimaista tuotantoa ja pilkan kohteelle varmaan vieläkin kova pala. Ihailtavan avoin porvaristolle vittuilu lämmittää sydäntä kovasti. Ulkokohtausten visuaalinen ilme on upea. Hyvin vangitseva ja irvokkaasti hauska kuvaus seksuaalisesta turhautumisesta ja porvarillisen elämäntavan tyhjyydestä.
The Wolf's rating:
Rate:
Watched Wanted Custom
People who added this item 902 Average listal rating (570 ratings) 8.2 IMDB Rating 0
The Gold Rush (1925)
15.12.
Digiboksi

Uusintakatselu. Katselussa alkuun tietämättäni versio, jossa on välitekstit poistettu ja tilalla Chaplinin kertojaääni. Tää on ihan periaattesta aika vammaista, mutta siitä kiva, että lapsikin kykenee seuraamaan ja Chaplin kertojana nyt vaan on.

Edellinen katselmus suoritettu yli puolen vuosikymmentä sitten, enkä jostain syystä pitänyt. Kolme tähteä silloin annoin. Olisin varmaan antanut vähemmänkin, jos olisin kehdannut. Romanssi oli mukamas turha ja päälleliimattu, eikä komiikkakaan uponnut.

Chaplinin fyysinen komiikka on uskomattoman upeaa ja kekseliästä. Toki myös erittäin hauskaa. Aiemmin suunnatonta ärsytystä herättänyt romanssikin on liikuttavimpia ja todentuntuisimpia elokuvan historiassa. Tähän vielä päälle elokuvan poliittinen ulottuvuus, niin todella huomaa, kuinka pienillä aineksilla saa liki täydellistä elokuvaa.
The Wolf's rating:
Rate:
Watched Wanted Custom
People who added this item 297 Average listal rating (195 ratings) 6.3 IMDB Rating 0
Them (2006)
14.12.
Digiboksi

Aattelin jatkaa näillä uutuuksilla, kun ne nyt näyttää jo valmiiksi dominoivan tätä vuotta. Ehkä se on toisaalta ihan hyvä nähdä omin silmin, millaista on tän päivän mainstream.

Siitä huolimatta, että tää on lähtökohdiltaan ehkä maailman toiseksi kliseisintä jännäriä, onnistuu olemaan hyvinkin tehokas ja välistä jopa painostava. Sisällöltään toki aika yhdentekevä, mutta nykykauhun joukossa kuitenkin kohtuullisen positiivinen ilmestys.
The Wolf's rating:
Rate:
Watched Wanted Custom
TV

15-osainen, erittäin vangitseva dokumentaari kaikissa puutteissaan ja hölmöilyissäänkin. Useimmiten Cousins eksyy niin ihmeellisiin paikkoihin innostuessaan, että tämä absurdius itsessään on kiehtovaa. Toisena eksymisen ääripäänä toki silkka vammaisuus, jossa Baz Luhrman on joku kiistaton post-modernismin nero. Puutteita on toki turhankin helppo löytää, joten ei niistä mitään. Itsestäänselvyyksien ohessa sisältää kuitenkin isot läjät erittäin mielenkiintoisia elokuvia sekä idästä että eritoten Afrikasta, joista iso osa allekirjoittaneelle täysin tuntemattomia.

Parhaimmillaan sarja on sekä antaessaan erilaisia näkemyksiä ja tekniikkaan keskittyvää runkkausta elokuviin, jotka ovat mahdollisesti jo turhankin tuttuja että käytännössä luodessa uusia must-see -listoja.
The Wolf's rating:
Rate:
Watched Wanted Custom
People who added this item 2424 Average listal rating (1721 ratings) 7.3 IMDB Rating 0
Predator (1987)
9.12.
Digoboksi

Uusintakatselu. Ei muutoksia.
The Wolf's rating:
Rate:
Watched Wanted Custom
People who added this item 779 Average listal rating (492 ratings) 6.3 IMDB Rating 0
2.12.
Digiboksi

Joo. Täysin tarpeellinen ja syväluotaava filmatisointi. Nykyaikaistettu on joo, mutta vähän näyttää siltä, että tämä tuo mukanaan ihan vaan paskaa. Cravenin "alkuperäisen" sosiaalikritiikistä tai oikeasti painostavasta väkivallan kuvauksesta ei ole tietoakaan. Tai mistään muustakaan järjellisestä. Näyttää just samalta kuin tuorein Perjantai 13. filmatisointi. Plussaa toki on annettava pahimpien adhd-leikkausten ja nu metallin puutteesta. Musiikkivideolta näyttää kyllä silti.

Tätäkin vissiin pitäisi arvioida itsenäisenä teoksena. Ihan on yhtälailla paskaa näkökulmasta riippumatta.
The Wolf's rating:
Rate:
Watched Wanted Custom
People who added this item 575 Average listal rating (311 ratings) 7.9 IMDB Rating 0
1.12.
Digiboksi
The Wolf's rating:
Rate:
Watched Wanted Custom
People who added this item 80 Average listal rating (59 ratings) 5.4 IMDB Rating 0
Vuosaari (2012)
25.11.
Blu-ray

Hahmot ja tapahtumat ovat niin kliseisiä kuin vain suinkin mahdollista ja noin niin kokonaisuutena arvioiden Salatut elämätkin on paljon vakuuttavampaa draamaa ja peräti vähemmän ennalta-arvattavaa. Kantavana teemana - kaikki panee, ja mieluiten vieraita. Onnellinen loppu tietenkin kruunaa tyhjänpäiväisen synkistelyn.
The Wolf's rating:
Rate:
Watched Wanted Custom
People who added this item 1217 Average listal rating (857 ratings) 6.6 IMDB Rating 0
Commando (1985)
24.11.
Digiboksi

Uusintakatselu. Puolikas lisää.
The Wolf's rating:
Rate:
Watched Wanted Custom
People who added this item 1167 Average listal rating (748 ratings) 6.4 IMDB Rating 0
Pet Sematary (1989)
22.11.
Digiboksi

Kyllä tästä aiheesta olis pitänyt fiksumpi lopputulos saada. Isän tahto herättää poikansa keinolla millä hyvänsä henkiin riskeistä riippumatta ei oikein toimi, kun tuska on tasolla "Yh, juon lasin viskiä ja kaivan poikani haudan auki." Taaperoikäisen lapsen kuoleman aiheuttaman surun kehittyminen kerrotaan noin kahdessa ja puolessa sekunnissa. Sillä ei ihan vakavasti otettavaa dramatiikka saada.
The Wolf's rating:
Rate:
Watched Wanted Custom
People who added this item 1498 Average listal rating (1046 ratings) 5.6 IMDB Rating 0
19.11.
Digiboksi
The Wolf's rating:
Rate:
Watched Wanted Custom
People who added this item 2791 Average listal rating (1780 ratings) 6.4 IMDB Rating 0
Knocked Up (2007)
21.10.
Digiboksi

Rogen on hauska, huomaan. Muutoin yllättävän tylsästi ja sovinnaisesti kasattu. Viihdyttää toki jopa ylipitkän kestonsa ajan, mutta odottamani uudistusmieli on vähän hukassa.
The Wolf's rating:
Rate:
Watched Wanted Custom
People who added this item 3182 Average listal rating (2134 ratings) 7.2 IMDB Rating 0
Zombieland (2009)
17.7.
Digiboksi

Tää on taas näitä, josta pitää enemmän kuin oikeasti pitäisi tai kehtaa myöntää. Paskaa zombiepaskaa odotin ja joudun valitettavasti myöntämään yllättyneeni positiivisesti tän miellyttävyyteen. Vaikka terve järki toki sanoo, ettei tässä ole mitään miellyttävää. Häpeällistä, myönnän.
The Wolf's rating:
Rate:
Watched Wanted Custom
People who added this item 1042 Average listal rating (709 ratings) 5.7 IMDB Rating 0
The Dictator (2012)
12.10.
Blu-ray

Luonnollisesti ihan saatanan hauska, mutta kerronnalisesti turhan hätiköity ja yksinkertainen.
The Wolf's rating:
Rate:
Watched Wanted Custom
People who added this item 370 Average listal rating (255 ratings) 6 IMDB Rating 0
The Dead Pool (1988)
6.10.
Digiboksi

Noin. Kaikki Likaisen Harryn jatko-osat katsottu ensikertaa. Olen erittäin yllättynyt ja mieltynyt näiden tasosta.
The Wolf's rating:
Rate:
Watched Wanted Custom
People who added this item 399 Average listal rating (273 ratings) 6.5 IMDB Rating 0
Sudden Impact (1983)
4.10.
Digiboksi

Omankädenoikeuden tuplamääräistä ylistystä. En vieläkään ymmärrä, miksi, mutta edelleen saan jotain sairasta nautintoa näistä amerikkalaisen moraalin riemuvoitoista. Tässä tapauksessa eritoten lopetus lämmittää sydäntä.
The Wolf's rating:
Rate:
Watched Wanted Custom
People who added this item 307 Average listal rating (229 ratings) 6.6 IMDB Rating 0
The Enforcer (1976)
2.10.
Digiboksi
The Wolf's rating:
Rate:
Watched Wanted Custom
People who added this item 436 Average listal rating (288 ratings) 6.9 IMDB Rating 0
Best in Show (2000)
30.9.
Digiboksi
The Wolf's rating:
Rate:
Watched Wanted Custom
People who added this item 2022 Average listal rating (1335 ratings) 5.6 IMDB Rating 0
23.9.
Digiboksi

Silkkaa neuroutta. Tai on toki pieni mahdollisuus, että tämä voi olla myös puhdasta paskaa. Koko elokuva ja melkeinpä elokuvakerronta yleensäkin kulminoituu kohtaukseen, jossa kuvaan on rajattu vain Ahnoldin kasvot ja punaista hyytelöä pahvilautasella. Kaunista.

Vähän jäi tosin epäselväksi, kenelle tämä on suunnattu. Toimintakohtaukset ovat auttamatta liian raakoja lapsille ja kaikki muu taas liian vammaista kaikille muille. Tämä ristiriita luonnollisesti lisää elokuvan hienoutta.
The Wolf's rating:
Rate:
Watched Wanted Custom
People who added this item 187 Average listal rating (92 ratings) 7.1 IMDB Rating 0
The 4th Man (1983)
19.9.
Digiboksi

Ihan on vänkä elokuva ja varsin kivasti kuvattu, mutta häiritsevästi tuntuu, että tän olis nähnyt jo useampaan kertaan aiemminkin. Ei vissiin tarinana mikään originellein. Tämä on oikeastaan elokuvan ainoa ongelma ja se on valitettavasti vähän turhan iso ongelma. Tässä on niin paljon sekä visuaalisia että rakenteellisia kivoja pikkujippoja, että sitä samaa vimmaa olisi tarvinnut myös itse tarinan parantamiseen.
The Wolf's rating:
Rate:
Watched Wanted Custom
People who added this item 1848 Average listal rating (1249 ratings) 6.1 IMDB Rating 0
16.9.
TV

Kaiken järjen mukaan tän olis pitänyt olla paljon kivempi. Typerästä markkinoinnista olin ymmärtänyt, että Schwarzenweiserilla ja Williksellä olisi ollut vähän näkyvämmät roolit, kun näidenkin nimillä niin kovasti ratsastetaan. Myöskin olin vähän siinä käsityksessä, että tää olis itseironista übertoimintaa, mutten oikeastaan kumpaakaan löytänyt. Ellei sitten paskat one-linerit ja rumat adhd-leikkaukset mene sen piikkiin. Viihdyttävä joo, mutta ei kyllä muuta. Pettymys oli aikamoinen.
The Wolf's rating:
Rate:
Watched Wanted Custom
10.9.
Digiboksi

Aiheen käsittely on esimerkillisen neutraalia, kai tämä voisi olla joku anti-Moore -terminen. Kuolemantuomiosta kun tuntuu olevan mahdoton puhua ilman ylilyöntejä, kerrankin tuntuu mahdolliselta. Puhuvat päät osaavat yllättäen olla hyvinkin mielenkiintoisia, eivätkä vaikuta harjoitelluilta. Herzogilaisuus ei valitettavasti oikein näy, joten mitään ekstrakivaa ei varsinaisesti löydy. Ihan vain dokumenttina arvioiden toki helvetin hieno. Myönnän olevani sen verran Herzogin fanipoika, että odotan tämän elokuvilta helposti enemmän, kuin lähtökohtaisesti pitäisi.
The Wolf's rating:
Rate:
Watched Wanted Custom
People who added this item 320 Average listal rating (139 ratings) 7.8 IMDB Rating 0
10.9.
Digiboksi

Kohtalaisen häiriintynyt ja pimeä rakkaustarina. Siinä samalla kuitenkin poikkeuksellisen aito ja jopa liikuttava. Ei kai kukaan koskaan oo tosissaan väittänyt, ettei rakkaus olisi välillä häiriintynyttä tai pimeää. Aikalailla uskomattoman hienoa kerrontaa, etenkin kun yleensä on nähty hollywoodilaista rakkaustarinaa.
The Wolf's rating:
Rate:
Watched Wanted Custom
People who added this item 2221 Average listal rating (1391 ratings) 8.7 IMDB Rating 0
12 Angry Men (1957)
9.9.
Digiboksi

Onhan tämä nyt ihan vitun täydellistä elokuvantekoa. Miljöönä noin suurin piirtein olohuoneen kokoinen alue on jo itsessään loistava tehokeino. Tähän kun saadaan mukaan täydellinen henkilöohjaus ja upea kamerankäyttö, ei katsetta oikeasti saa ruudusta irti.
The Wolf's rating:
Rate:
Watched Wanted Custom
People who added this item 423 Average listal rating (303 ratings) 6.9 IMDB Rating 0
Magnum Force (1973)
8.9.
Digiboksi
The Wolf's rating:
Rate:
Watched Wanted Custom
People who added this item 506 Average listal rating (322 ratings) 4.3 IMDB Rating 0
25.8.
Digiboksi

Järki sanoo tämän olevan ihan hirveää paskaa, niin kuin se toki onkin, mutta jostain syystä se kyllä viihdytti. En sitten tiedä meneekö kalsarikännin vai köyhän nostalgian piikkiin.
The Wolf's rating:
Rate:
Watched Wanted Custom
People who added this item 3109 Average listal rating (1831 ratings) 7.4 IMDB Rating 0
23.8.
Digiboksi

Thompson on persoonana tai käsitteenä, miten vain, kyllä hyvinkin tuttu, mutta hänen töitänsä en ole ainuttakaan käsitellyt, joten sen puolesta varmasti missaan elokuvasta aika paljonkin.

Visuaalisesti vähintäänkin mieletön, jopa väärässä kuvasuhteessa. Itsetarkoitukselliseksi häröilyksi ei kuvallinen anti missään vaiheessa vaivu, vaan näyttää ennemminkin ihan normaalilta Gilliamilta. Hervottoman hauskakin on.
The Wolf's rating:
Rate:
Watched Wanted Custom
People who added this item 656 Average listal rating (441 ratings) 5.9 IMDB Rating 0
Wolf Creek (2005)
20.8.
Digiboksi

Suht pätevää nykykauhua, vaihteeksi ilman kolmen vartin mittaisia kidutusruljansseja. Ainoa ongelma on, ettei juuri mitään uutta tarjottavaa ole ja tulevat tapahtumatkin osaa aika varmaksi arvata, vaikken tunne todellisia tapahtumia elokuvan takaa. Ihan on tyylillä kuitenkin noin ulkoisesti toteutettu, loppujakso on varsinkin kohtuullisen miellyttävä. Tapahtumaympäristö on varmaan kaikkein hienointa, maisemat varsinkin ovat kovin nättejä.
The Wolf's rating:
Rate:
Watched Wanted Custom
People who added this item 1384 Average listal rating (990 ratings) 7.2 IMDB Rating 0
Falling Down (1993)
18.8.
Digiboksi

Hämmentävä filmi. Ekana, miksi ruuhkajakso kestää jotain puoli minuuttia, vaikka sen varaan olisi pitänyt koko päähenkilön kilahtamiskaari rakentaa huolella ja mieluiten pitkän kaavan mukaan. Seuraavana, miten on Schumacher saanut hyvinkin viihdyttävän elokuvan kasaan? Eniten kuitenkin hämmentää ja häiritsee - mitä helsviidua kyseinen elokuva yrittää sanoa? Ilmassa leijuu sellainen ajatus, että asiaakin olisi, mutta ei. Mitään järjellistä ei irtoa. Vigilantea ilman selitystä. Ei siis edes mitään amerikkalaista moraalikäsitystä, lue mutkuseonpahisnimätapansen -paska, joka toki on useimmiten hauskaa. Ei vaan mitään. En tajua. Pakko siis päätyä tulokseen, että tämä on perinteinen hollywoodin toimintaelokuva, mutta ilman toimintaa. Sellaisena toki hyvinkin toimiva.


Liittymättä yhtään mihinkään, ilmaisen julkisesti ylltäyksellisen iloni. Kirpputori, Metropolis, Masters of Cinema, 2,50e. Ihan kiva.
The Wolf's rating:
Rate:
Watched Wanted Custom
People who added this item 2781 Average listal rating (1696 ratings) 7.1 IMDB Rating 0
12.8.
Digiboksi

Joo, mediasatiiri, yhteiskuntasatiiri jamitävielä. Jee jee. Ihan saatanan lapsellinen kritiikissään, liian täyteen ahdettu visuaalisesti ja noin niin muutenkin vitun ruma. Vankilajakso ylsi hetkittäin varsin mielenkiintoiseksikin, mutta muuten kyllä aikamoista muulin peräsuolta. Robert Downey jr.:n ja Tommy Lee Jonesin äärimmäisen yliampuvat roolit kyllä sentään lämmittivät.
The Wolf's rating:
Rate:
Watched Wanted Custom
People who added this item 219 Average listal rating (116 ratings) 7.3 IMDB Rating 0
9.8.
Digiboksi

Varmasti yksi hienoimmista kostoelokuvista koskaan. Visuaalisesti luonnollisesti upea, kun kerran Coutard kuvauksesta vastaa. Kohtuu täydellisesti rytmitetty ja kokonaisuus on toki erittäin intensiivinen. Moreau on harvinaisen kylmä roolissaan.
The Wolf's rating:
Rate:
Watched Wanted Custom
People who added this item 467 Average listal rating (274 ratings) 7.9 IMDB Rating 0
8.8.
DVD

Kotomaisen lätyn kuvanlaatu on aika paska. Elokuva itsessään on mestariteos, varsinkin visuaalinen sellainen.
The Wolf's rating:
Rate:
Watched Wanted Custom
People who added this item 394 Average listal rating (249 ratings) 6.9 IMDB Rating 0
6.8.
Digiboksi
The Wolf's rating:
Rate:
Watched Wanted Custom
People who added this item 1604 Average listal rating (989 ratings) 7.9 IMDB Rating 0
Downfall (2004)
Digiboksi
The Wolf's rating:
Rate:
Watched Wanted Custom
People who added this item 144 Average listal rating (101 ratings) 6 IMDB Rating 0
Raising Cain (1992)
Digiboksi
The Wolf's rating:
Rate:
Watched Wanted Custom
People who added this item 1962 Average listal rating (1272 ratings) 5.7 IMDB Rating 0
Digiboksi
The Wolf's rating:
Rate:
Watched Wanted Custom
13.6.
Blu-ray
The Wolf's rating:
Rate:
Watched Wanted Custom
12.6.
Blu-ray
The Wolf's rating:
Rate:
Watched Wanted Custom
10.6.
Blu-ray
The Wolf's rating:
Rate:
Watched Wanted Custom
People who added this item 502 Average listal rating (308 ratings) 6.7 IMDB Rating 0
Fido (2006)
Digiboksi
The Wolf's rating:
Rate:
Watched Wanted Custom
People who added this item 89 Average listal rating (57 ratings) 5.4 IMDB Rating 0
Backwoods (2006)
Digiboksi
The Wolf's rating:
Rate:
Watched Wanted Custom
People who added this item 2344 Average listal rating (1549 ratings) 7.8 IMDB Rating 0
Casino (1995)
DVD

Uusintakatselu, viimeksi katseltu muistaakseni reilut viis vuotta sitten. Puolikas vähemmän.
The Wolf's rating:
Rate:
Watched Wanted Custom
People who added this item 5211 Average listal rating (3448 ratings) 8 IMDB Rating 0
2.5.
Blu-ray

Uusintakatselu. Ei muutoksia.
The Wolf's rating:
Rate:
Watched Wanted Custom
People who added this item 2199 Average listal rating (1443 ratings) 6.3 IMDB Rating 0
22.4.
Digiboksi
The Wolf's rating:
Rate:
Watched Wanted Custom
People who added this item 915 Average listal rating (577 ratings) 5.2 IMDB Rating 0
20.4.
Digiboksi
The Wolf's rating:
Rate:
Watched Wanted Custom
People who added this item 1145 Average listal rating (781 ratings) 6.1 IMDB Rating 0
18.4.
Digiboksi
The Wolf's rating:
Rate:
Watched Wanted Custom
People who added this item 1488 Average listal rating (1073 ratings) 7.2 IMDB Rating 0
6.4.
Digiboksi
The Wolf's rating:
Rate:
Watched Wanted Custom
People who added this item 1147 Average listal rating (718 ratings) 7.4 IMDB Rating 0
King Kong (1933)
22.3.
Digiboksi
The Wolf's rating:
Rate:
Watched Wanted Custom
Load more items (20 more in this list)

Kaikki katsotut tältäkin vuodelta laiskanlaisesti sepitettynä.

Added to
Related lists

Watched films in 2010 (jawing in Finnish)
132 item list by The Wolf
37 votes
Watched films in 2013 (jawing in Finnish)
36 item list by The Wolf
35 votes 1 comment
Watched films in 2014 (jawing in Finnish)
8 item list by The Wolf
11 votes
Watched films in 2015 (jawing in Finnish)
28 item list by The Wolf
23 votes
Watched in 2012
408 item list by Jpit
57 votes 1 comment
Watched films in 2011 (jawing in Finnish)
41 item list by The Wolf
5 votes
Watched films in 2009 (jawing in Finnish)
95 item list by The Wolf
24 votes 2 comments
Watched in 2012
514 item list by Tumppi
44 votes 45 comments
Watched in 2013
148 item list by badwolf
36 votes 1 comment
Watched in 2012
534 item list by Nosoki
66 votes 15 comments

View more top voted lists

People who voted for this also voted for


More lists from The Wolf
Post comment


Insert image

drop image here
(or click)
or enter URL:
 link image?  square?

Insert video

Format block