Join Listal here 
Existing members 
Login here 
Join Listal to create lists, share images, get recommendations and much more
Avatar
Added by The Wolf

on 2 Jan 2012 12:27

25
1075 Views No comments

Watched films in 2012 (jawing in Finnish)

Choose file... or enter url:
Sort by: Showing 1-50 of 70
Next » 1« Prev
People who added this item 112  Average listal rating (68 ratings) 7.5  IMDB Rating 7.6 
1. Charley Varrick (1973)
23.12.
Digiboksi

Tää on niin selkeä aikakautensa elokuva, etten oikeasti pysty sanomaan, onko se hyvä vai huono asia. Schifrinin musiikit on kuin suoraan jostain blacksploitaatiopornosta. Tosin koin erittäin kiehtovana seikkana, kuinka huomattavasti loppupuolella score muistuttaa myöhempää Carpenterin Halloween-scorea. Kun en yhtään tiedä, onko sattumaa vaiko todellinen yhteys. Walter Matthau on ilmetty Richard Nixonin lupsakka kaksoisolento. Tämä tuo jostain vitun absurdista syystä mun silmissä Varrickin hahmoon lisää ulottuvuutta.

Noin niin rötöskissahiirihamsterielokuvana oikein mainio tapaus. Siegeliä arvostan jännäriohjaajana vaikka, kuten Lamourderer asian jossain ilmaisi, ei tällä oikein ole omaa tyyliä. Eipä tuo jostain syystä ole kertaakaan häirinnyt. Näen Charley Varrickin jälleen mahdollisesti aika absurdisti Tuokaa Alfredo Garcian pään kanssa jonain sisarteoksena. Ei sillä, että tähän näkemykseen liittyen mitään sanoa ajattelin. Ihan muuten vaan.
The Wolf's rating:

People who added this item 12  Average listal rating (11 ratings) 7.5  IMDB Rating 8.5 
2. Metal Evolution (2011)
18.12.
TV

Mun mielestä on vähän väärin, että sarja, jonka jo nimensä puolesta pitäisi käsitellä metallin evoluutiota, on aiheen käsittelyltään tasoa naapurinmamma. Naapurin eläkeikäinen mamma ei tosin näytä hipiltä ja kuulosta adhd-kakaralta peliluolassa. Metallin historia kaikessa rikkaudessaan on kuitenkin niin mielenkiintoinen, että luulisi yhteentoista osaan sisältyvän järkevääkin sisältöä paria jaksoa enempää. Onneksi kaikkein turhimmille metallin alagenreille ja loogisesti myös grungelle on varattu kaikille omat jaksot. Äärimetalli siivuutetaan täysin. Ei varmaan sit oo TV-kelpoista näytettävää. Mut sentään tulee selväksi, kuinka kovia ja uraa uurtavia jotkut Korn ja Slipknot on. On toki hienoa, että tällainen sarja on sentään tehty, mutta kyllä mun mielestä olisi vähintäänkin kohtuullista, että sisältö olisi oikeasti suhteessa nimeensä.

Mua vitutti tää sarja välillä sen verran, et oli pakko alentaa Headbanger's Journeyn pisteytystä puolikkaalla, vaikken ihmeemmin siitä muistakkaan, koska tuli vaan sellanen tunne, et tykkäsin siitä liikkaa muutama vuosi sitten.
The Wolf's rating:

People who added this item 689  Average listal rating (379 ratings) 7.8  IMDB Rating 7.8 
3. Belle de Jour (1967)
16.12.
Digiboksi

Buñuel on edelleen kaikkein suurimpia aukkoja sivistyksessäni. Mittavasta filmografiasta Päiväperho on vasta kolmas näkemäni. Kiinnostus ei toki ole vuosien aikana mihinkään laantunut, oon vaan nykyään pitkälti TV-tarjonnan armoilla.

Edustaa pitkälti valmistusaikansa rohkeinta länsimaista tuotantoa ja pilkan kohteelle varmaan vieläkin kova pala. Ihailtavan avoin porvaristolle vittuilu lämmittää sydäntä kovasti. Ulkokohtausten visuaalinen ilme on upea. Hyvin vangitseva ja irvokkaasti hauska kuvaus seksuaalisesta turhautumisesta ja porvarillisen elämäntavan tyhjyydestä.
The Wolf's rating:

People who added this item 768  Average listal rating (491 ratings) 8.2  IMDB Rating 8.3 
4. The Gold Rush (1925)
15.12.
Digiboksi

Uusintakatselu. Katselussa alkuun tietämättäni versio, jossa on välitekstit poistettu ja tilalla Chaplinin kertojaääni. Tää on ihan periaattesta aika vammaista, mutta siitä kiva, että lapsikin kykenee seuraamaan ja Chaplin kertojana nyt vaan on.

Edellinen katselmus suoritettu yli puolen vuosikymmentä sitten, enkä jostain syystä pitänyt. Kolme tähteä silloin annoin. Olisin varmaan antanut vähemmänkin, jos olisin kehdannut. Romanssi oli mukamas turha ja päälleliimattu, eikä komiikkakaan uponnut.

Chaplinin fyysinen komiikka on uskomattoman upeaa ja kekseliästä. Toki myös erittäin hauskaa. Aiemmin suunnatonta ärsytystä herättänyt romanssikin on liikuttavimpia ja todentuntuisimpia elokuvan historiassa. Tähän vielä päälle elokuvan poliittinen ulottuvuus, niin todella huomaa, kuinka pienillä aineksilla saa liki täydellistä elokuvaa.
The Wolf's rating:

People who added this item 255  Average listal rating (163 ratings) 6.4  IMDB Rating 6.5 
5. Them (2006)
14.12.
Digiboksi

Aattelin jatkaa näillä uutuuksilla, kun ne nyt näyttää jo valmiiksi dominoivan tätä vuotta. Ehkä se on toisaalta ihan hyvä nähdä omin silmin, millaista on tän päivän mainstream.

Siitä huolimatta, että tää on lähtökohdiltaan ehkä maailman toiseksi kliseisintä jännäriä, onnistuu olemaan hyvinkin tehokas ja välistä jopa painostava. Sisällöltään toki aika yhdentekevä, mutta nykykauhun joukossa kuitenkin kohtuullisen positiivinen ilmestys.
The Wolf's rating:

People who added this item 55  Average listal rating (33 ratings) 7.8  IMDB Rating 8.2 
6. The Story of Film: An Odyssey (2011)
TV

15-osainen, erittäin vangitseva dokumentaari kaikissa puutteissaan ja hölmöilyissäänkin. Useimmiten Cousins eksyy niin ihmeellisiin paikkoihin innostuessaan, että tämä absurdius itsessään on kiehtovaa. Toisena eksymisen ääripäänä toki silkka vammaisuus, jossa Baz Luhrman on joku kiistaton post-modernismin nero. Puutteita on toki turhankin helppo löytää, joten ei niistä mitään. Itsestäänselvyyksien ohessa sisältää kuitenkin isot läjät erittäin mielenkiintoisia elokuvia sekä idästä että eritoten Afrikasta, joista iso osa allekirjoittaneelle täysin tuntemattomia.

Parhaimmillaan sarja on sekä antaessaan erilaisia näkemyksiä ja tekniikkaan keskittyvää runkkausta elokuviin, jotka ovat mahdollisesti jo turhankin tuttuja että käytännössä luodessa uusia must-see -listoja.
The Wolf's rating:

People who added this item 2145  Average listal rating (1535 ratings) 7.3  IMDB Rating 7.9 
7. Predator (1987)
9.12.
Digoboksi

Uusintakatselu. Ei muutoksia.
The Wolf's rating:

People who added this item 692  Average listal rating (446 ratings) 6.3  IMDB Rating 6.6 
8. The Last House on the Left (2009)
2.12.
Digiboksi

Joo. Täysin tarpeellinen ja syväluotaava filmatisointi. Nykyaikaistettu on joo, mutta vähän näyttää siltä, että tämä tuo mukanaan ihan vaan paskaa. Cravenin "alkuperäisen" sosiaalikritiikistä tai oikeasti painostavasta väkivallan kuvauksesta ei ole tietoakaan. Tai mistään muustakaan järjellisestä. Näyttää just samalta kuin tuorein Perjantai 13. filmatisointi. Plussaa toki on annettava pahimpien adhd-leikkausten ja nu metallin puutteesta. Musiikkivideolta näyttää kyllä silti.

Tätäkin vissiin pitäisi arvioida itsenäisenä teoksena. Ihan on yhtälailla paskaa näkökulmasta riippumatta.
The Wolf's rating:

People who added this item 495  Average listal rating (270 ratings) 7.9  IMDB Rating 8.1 
9. Anatomy of a Murder (1959)
1.12.
Digiboksi
The Wolf's rating:

People who added this item 71  Average listal rating (54 ratings) 5.5  IMDB Rating 6.5 
10. Naked Harbour (2012)
25.11.
Blu-ray

Hahmot ja tapahtumat ovat niin kliseisiä kuin vain suinkin mahdollista ja noin niin kokonaisuutena arvioiden Salatut elämätkin on paljon vakuuttavampaa draamaa ja peräti vähemmän ennalta-arvattavaa. Kantavana teemana - kaikki panee, ja mieluiten vieraita. Onnellinen loppu tietenkin kruunaa tyhjänpäiväisen synkistelyn.
The Wolf's rating:

People who added this item 1084  Average listal rating (777 ratings) 6.5  IMDB Rating 6.6 
11. Commando (1985)
24.11.
Digiboksi

Uusintakatselu. Puolikas lisää.
The Wolf's rating:

People who added this item 1037  Average listal rating (656 ratings) 6.4  IMDB Rating 6.5 
12. Pet Sematary (1989)
22.11.
Digiboksi

Kyllä tästä aiheesta olis pitänyt fiksumpi lopputulos saada. Isän tahto herättää poikansa keinolla millä hyvänsä henkiin riskeistä riippumatta ei oikein toimi, kun tuska on tasolla "Yh, juon lasin viskiä ja kaivan poikani haudan auki." Taaperoikäisen lapsen kuoleman aiheuttaman surun kehittyminen kerrotaan noin kahdessa ja puolessa sekunnissa. Sillä ei ihan vakavasti otettavaa dramatiikka saada.
The Wolf's rating:

People who added this item 1376  Average listal rating (963 ratings) 5.6  IMDB Rating 6.2 
13. Last Action Hero (1993)
19.11.
Digiboksi
The Wolf's rating:

People who added this item 2577  Average listal rating (1657 ratings) 6.4  IMDB Rating 7.1 
14. Knocked Up (2007)
21.10.
Digiboksi

Rogen on hauska, huomaan. Muutoin yllättävän tylsästi ja sovinnaisesti kasattu. Viihdyttää toki jopa ylipitkän kestonsa ajan, mutta odottamani uudistusmieli on vähän hukassa.
The Wolf's rating:

People who added this item 2725  Average listal rating (1843 ratings) 7.3  IMDB Rating 7.7 
15. Zombieland (2009)
17.7.
Digiboksi

Tää on taas näitä, josta pitää enemmän kuin oikeasti pitäisi tai kehtaa myöntää. Paskaa zombiepaskaa odotin ja joudun valitettavasti myöntämään yllättyneeni positiivisesti tän miellyttävyyteen. Vaikka terve järki toki sanoo, ettei tässä ole mitään miellyttävää. Häpeällistä, myönnän.
The Wolf's rating:

People who added this item 840  Average listal rating (568 ratings) 5.7  IMDB Rating 6.4 
16. The Dictator (2012)
12.10.
Blu-ray

Luonnollisesti ihan saatanan hauska, mutta kerronnalisesti turhan hätiköity ja yksinkertainen.
The Wolf's rating:

People who added this item 337  Average listal rating (234 ratings) 6  IMDB Rating 6.3 
17. The Dead Pool (1988)
6.10.
Digiboksi

Noin. Kaikki Likaisen Harryn jatko-osat katsottu ensikertaa. Olen erittäin yllättynyt ja mieltynyt näiden tasosta.
The Wolf's rating:

People who added this item 367  Average listal rating (257 ratings) 6.5  IMDB Rating 6.6 
18. Sudden Impact (1983)
4.10.
Digiboksi

Omankädenoikeuden tuplamääräistä ylistystä. En vieläkään ymmärrä, miksi, mutta edelleen saan jotain sairasta nautintoa näistä amerikkalaisen moraalin riemuvoitoista. Tässä tapauksessa eritoten lopetus lämmittää sydäntä.
The Wolf's rating:

People who added this item 269  Average listal rating (201 ratings) 6.6  IMDB Rating 6.7 
19. The Enforcer (1976)
2.10.
Digiboksi
The Wolf's rating:

People who added this item 390  Average listal rating (262 ratings) 6.8  IMDB Rating 7.5 
20. Best in Show (2000)
30.9.
Digiboksi
The Wolf's rating:

People who added this item 1877  Average listal rating (1259 ratings) 5.6  IMDB Rating
21. Kindergarten Cop (1990)
23.9.
Digiboksi

Silkkaa neuroutta. Tai on toki pieni mahdollisuus, että tämä voi olla myös puhdasta paskaa. Koko elokuva ja melkeinpä elokuvakerronta yleensäkin kulminoituu kohtaukseen, jossa kuvaan on rajattu vain Ahnoldin kasvot ja punaista hyytelöä pahvilautasella. Kaunista.

Vähän jäi tosin epäselväksi, kenelle tämä on suunnattu. Toimintakohtaukset ovat auttamatta liian raakoja lapsille ja kaikki muu taas liian vammaista kaikille muille. Tämä ristiriita luonnollisesti lisää elokuvan hienoutta.
The Wolf's rating:

People who added this item 155  Average listal rating (73 ratings) 7.2  IMDB Rating 7.3 
22. The 4th Man (1983)
19.9.
Digiboksi

Ihan on vänkä elokuva ja varsin kivasti kuvattu, mutta häiritsevästi tuntuu, että tän olis nähnyt jo useampaan kertaan aiemminkin. Ei vissiin tarinana mikään originellein. Tämä on oikeastaan elokuvan ainoa ongelma ja se on valitettavasti vähän turhan iso ongelma. Tässä on niin paljon sekä visuaalisia että rakenteellisia kivoja pikkujippoja, että sitä samaa vimmaa olisi tarvinnut myös itse tarinan parantamiseen.
The Wolf's rating:

People who added this item 1598  Average listal rating (1086 ratings) 6.1  IMDB Rating 6.5 
23. The Expendables (2010)
16.9.
TV

Kaiken järjen mukaan tän olis pitänyt olla paljon kivempi. Typerästä markkinoinnista olin ymmärtänyt, että Schwarzenweiserilla ja Williksellä olisi ollut vähän näkyvämmät roolit, kun näidenkin nimillä niin kovasti ratsastetaan. Myöskin olin vähän siinä käsityksessä, että tää olis itseironista übertoimintaa, mutten oikeastaan kumpaakaan löytänyt. Ellei sitten paskat one-linerit ja rumat adhd-leikkaukset mene sen piikkiin. Viihdyttävä joo, mutta ei kyllä muuta. Pettymys oli aikamoinen.
The Wolf's rating:

People who added this item 121  Average listal rating (66 ratings) 7.2  IMDB Rating 7.3 
24. Into the Abyss: A Tale of Death, a Tale of L... (2011)
10.9.
Digiboksi

Aiheen käsittely on esimerkillisen neutraalia, kai tämä voisi olla joku anti-Moore -terminen. Kuolemantuomiosta kun tuntuu olevan mahdoton puhua ilman ylilyöntejä, kerrankin tuntuu mahdolliselta. Puhuvat päät osaavat yllättäen olla hyvinkin mielenkiintoisia, eivätkä vaikuta harjoitelluilta. Herzogilaisuus ei valitettavasti oikein näy, joten mitään ekstrakivaa ei varsinaisesti löydy. Ihan vain dokumenttina arvioiden toki helvetin hieno. Myönnän olevani sen verran Herzogin fanipoika, että odotan tämän elokuvilta helposti enemmän, kuin lähtökohtaisesti pitäisi.
The Wolf's rating:

People who added this item 254  Average listal rating (120 ratings) 8  IMDB Rating 7.2 
25. Turkish Delight (1973)
10.9.
Digiboksi

Kohtalaisen häiriintynyt ja pimeä rakkaustarina. Siinä samalla kuitenkin poikkeuksellisen aito ja jopa liikuttava. Ei kai kukaan koskaan oo tosissaan väittänyt, ettei rakkaus olisi välillä häiriintynyttä tai pimeää. Aikalailla uskomattoman hienoa kerrontaa, etenkin kun yleensä on nähty hollywoodilaista rakkaustarinaa.
The Wolf's rating:

People who added this item 1873  Average listal rating (1173 ratings) 8.6  IMDB Rating 8.9 
26. 12 Angry Men (1957)
9.9.
Digiboksi

Onhan tämä nyt ihan vitun täydellistä elokuvantekoa. Miljöönä noin suurin piirtein olohuoneen kokoinen alue on jo itsessään loistava tehokeino. Tähän kun saadaan mukaan täydellinen henkilöohjaus ja upea kamerankäyttö, ei katsetta oikeasti saa ruudusta irti.
The Wolf's rating:

People who added this item 364  Average listal rating (265 ratings) 6.9  IMDB Rating 7.2 
27. Magnum Force (1973)
8.9.
Digiboksi
The Wolf's rating:

People who added this item 454  Average listal rating (283 ratings) 4.3  IMDB Rating
28. Halloween: Resurrection (2002)
25.8.
Digiboksi

Järki sanoo tämän olevan ihan hirveää paskaa, niin kuin se toki onkin, mutta jostain syystä se kyllä viihdytti. En sitten tiedä meneekö kalsarikännin vai köyhän nostalgian piikkiin.
The Wolf's rating:

People who added this item 2898  Average listal rating (1699 ratings) 7.5  IMDB Rating 7.7 
29. Fear and Loathing in Las Vegas (1998)
23.8.
Digiboksi

Thompson on persoonana tai käsitteenä, miten vain, kyllä hyvinkin tuttu, mutta hänen töitänsä en ole ainuttakaan käsitellyt, joten sen puolesta varmasti missaan elokuvasta aika paljonkin.

Visuaalisesti vähintäänkin mieletön, jopa väärässä kuvasuhteessa. Itsetarkoitukselliseksi häröilyksi ei kuvallinen anti missään vaiheessa vaivu, vaan näyttää ennemminkin ihan normaalilta Gilliamilta. Hervottoman hauskakin on.
The Wolf's rating:

People who added this item 569  Average listal rating (380 ratings) 5.9  IMDB Rating 6.3 
30. Wolf Creek (2005)
20.8.
Digiboksi

Suht pätevää nykykauhua, vaihteeksi ilman kolmen vartin mittaisia kidutusruljansseja. Ainoa ongelma on, ettei juuri mitään uutta tarjottavaa ole ja tulevat tapahtumatkin osaa aika varmaksi arvata, vaikken tunne todellisia tapahtumia elokuvan takaa. Ihan on tyylillä kuitenkin noin ulkoisesti toteutettu, loppujakso on varsinkin kohtuullisen miellyttävä. Tapahtumaympäristö on varmaan kaikkein hienointa, maisemat varsinkin ovat kovin nättejä.
The Wolf's rating:

People who added this item 1237  Average listal rating (887 ratings) 7.2  IMDB Rating 7.6 
31. Falling Down (1993)
18.8.
Digiboksi

Hämmentävä filmi. Ekana, miksi ruuhkajakso kestää jotain puoli minuuttia, vaikka sen varaan olisi pitänyt koko päähenkilön kilahtamiskaari rakentaa huolella ja mieluiten pitkän kaavan mukaan. Seuraavana, miten on Schumacher saanut hyvinkin viihdyttävän elokuvan kasaan? Eniten kuitenkin hämmentää ja häiritsee - mitä helsviidua kyseinen elokuva yrittää sanoa? Ilmassa leijuu sellainen ajatus, että asiaakin olisi, mutta ei. Mitään järjellistä ei irtoa. Vigilantea ilman selitystä. Ei siis edes mitään amerikkalaista moraalikäsitystä, lue mutkuseonpahisnimätapansen -paska, joka toki on useimmiten hauskaa. Ei vaan mitään. En tajua. Pakko siis päätyä tulokseen, että tämä on perinteinen hollywoodin toimintaelokuva, mutta ilman toimintaa. Sellaisena toki hyvinkin toimiva.


Liittymättä yhtään mihinkään, ilmaisen julkisesti ylltäyksellisen iloni. Kirpputori, Metropolis, Masters of Cinema, 2,50e. Ihan kiva.
The Wolf's rating:

People who added this item 2529  Average listal rating (1549 ratings) 7.2  IMDB Rating 7.3 
32. Natural Born Killers (1994)
12.8.
Digiboksi

Joo, mediasatiiri, yhteiskuntasatiiri jamitävielä. Jee jee. Ihan saatanan lapsellinen kritiikissään, liian täyteen ahdettu visuaalisesti ja noin niin muutenkin vitun ruma. Vankilajakso ylsi hetkittäin varsin mielenkiintoiseksikin, mutta muuten kyllä aikamoista muulin peräsuolta. Robert Downey jr.:n ja Tommy Lee Jonesin äärimmäisen yliampuvat roolit kyllä sentään lämmittivät.
The Wolf's rating:

People who added this item 185  Average listal rating (103 ratings) 7.4  IMDB Rating 7.3 
33. The Bride Wore Black (1968)
9.8.
Digiboksi

Varmasti yksi hienoimmista kostoelokuvista koskaan. Visuaalisesti luonnollisesti upea, kun kerran Coutard kuvauksesta vastaa. Kohtuu täydellisesti rytmitetty ja kokonaisuus on toki erittäin intensiivinen. Moreau on harvinaisen kylmä roolissaan.
The Wolf's rating:

People who added this item 369  Average listal rating (206 ratings) 7.8  IMDB Rating 7.8 
34. Eyes Without A Face (1960)
8.8.
DVD

Kotomaisen lätyn kuvanlaatu on aika paska. Elokuva itsessään on mestariteos, varsinkin visuaalinen sellainen.
The Wolf's rating:

People who added this item 337  Average listal rating (213 ratings) 6.9  IMDB Rating
35. King of New York (1990)
6.8.
Digiboksi
The Wolf's rating:

People who added this item 1429  Average listal rating (898 ratings) 7.9  IMDB Rating 8.3 
36. Downfall (2004)
Digiboksi
The Wolf's rating:

People who added this item 130  Average listal rating (87 ratings) 5.9  IMDB Rating 5.9 
37. Raising Cain (1992)
Digiboksi
The Wolf's rating:

People who added this item 1724  Average listal rating (1133 ratings) 5.8  IMDB Rating 6.4 
38. Paranormal Activity (2007)
Digiboksi
The Wolf's rating:

People who added this item 584  Average listal rating (341 ratings) 7  IMDB Rating 7.2 
39. The Girl Who Kicked the Hornet's Nest (2009)
13.6.
Blu-ray
The Wolf's rating:

People who added this item 689  Average listal rating (435 ratings) 6.9  IMDB Rating 7.1 
40. The Girl Who Played with Fire (2009)
12.6.
Blu-ray
The Wolf's rating:

People who added this item 1556  Average listal rating (948 ratings) 7.5  IMDB Rating 7.8 
41. The Girl with the Dragon Tattoo (2009)
10.6.
Blu-ray
The Wolf's rating:

People who added this item 445  Average listal rating (269 ratings) 6.8  IMDB Rating 6.8 
42. Fido (2006)
Digiboksi
The Wolf's rating:

People who added this item 83  Average listal rating (53 ratings) 5.4  IMDB Rating 5.7 
43. Backwoods (2006)
Digiboksi
The Wolf's rating:

People who added this item 2108  Average listal rating (1390 ratings) 7.8  IMDB Rating 8.2 
44. Casino (1995)
DVD

Uusintakatselu, viimeksi katseltu muistaakseni reilut viis vuotta sitten. Puolikas vähemmän.
The Wolf's rating:

People who added this item 4620  Average listal rating (3055 ratings) 8.1  IMDB Rating 8.3 
45. Inglourious Basterds (2009)
2.5.
Blu-ray

Uusintakatselu. Ei muutoksia.
The Wolf's rating:

People who added this item 1973  Average listal rating (1303 ratings) 6.3  IMDB Rating 6.7 
46. Quantum of Solace (2008)
22.4.
Digiboksi
The Wolf's rating:

People who added this item 772  Average listal rating (487 ratings) 5.3  IMDB Rating 5.6 
47. Friday the 13th (2009)
20.4.
Digiboksi
The Wolf's rating:

People who added this item 976  Average listal rating (681 ratings) 6  IMDB Rating 6.3 
48. Rambo: First Blood Part II (1985)
18.4.
Digiboksi
The Wolf's rating:

People who added this item 1260  Average listal rating (923 ratings) 7.2  IMDB Rating 7.7 
49. First Blood (1982)
6.4.
Digiboksi
The Wolf's rating:

People who added this item 1000  Average listal rating (625 ratings) 7.3  IMDB Rating
50. King Kong (1933)
22.3.
Digiboksi
The Wolf's rating:


 

Kaikki katsotut tältäkin vuodelta laiskanlaisesti sepitettynä.

Added to
Related lists

Watched films in 2010 (jawing in Finnish)
132 item list by The Wolf
36 votes
Watched films in 2013 (jawing in Finnish)
36 item list by The Wolf
33 votes 1 comment
Watched films in 2014 (jawing in Finnish)
4 item list by The Wolf
9 votes
Watched in 2012
408 item list by Jpit
56 votes 1 comment
Movies Watched in 2012
377 item list by Tom Henry
41 votes 11 comments
Watched films in 2011 (jawing in Finnish)
41 item list by The Wolf
5 votes
Watched films in 2009 (jawing in Finnish)
95 item list by The Wolf
24 votes 2 comments
Watched in 2012
514 item list by Tumppi
43 votes 45 comments
Watched in 2013
148 item list by badwolf
36 votes 1 comment
Watched in 2012
534 item list by Nosoki
63 votes 15 comments

View more top voted lists

People who voted for this also voted for

Watched in 2012
Watched in 2012
Leffapäiväkirja 2012
Films watched - Katselut 2013
Watched in 2013
Films watched - Katselut 2012
Petri's Movie Diary - 2012 Edition
Watched in 2013
Elokuvapäiväkirjuli 2012
TheNameless' Movie Diary 2013
Movie Diary 2013
Movie diary 2013


More lists from The Wolf

Watched films in 2009 (jawing in Finnish)
Watched films in 2010 (jawing in Finnish)
My favorites of the 80s
American Indies, the Top of the Crop
Overrated shit from modern Hollywood
300 great films
Login or Signup to post a comment