Explore
 Lists  Reviews  Images  Update feed
Categories
MoviesTV ShowsMusicBooksGamesDVDs/Blu-RayPeopleArt & DesignPlacesWeb TV & PodcastsToys & CollectiblesComic Book SeriesBeautyAnimals   View more categories »
Listal logo
33
vote
3835 Views    Share:

Viimeinen elokuvapäiväkirja 2018

Movie list created by Tumppi Avatar

Add header image

Choose file... or enter url:
Sort by: Showing 1-50 of 307
Decade: Rating: List Type:
Add items to section

Syyskuu

People who added this item 135 Average listal rating (74 ratings) 7.5 IMDB Rating 7.3
21.9. (Yle Areena)

Surrealistiset lavasteet ja kapakkatappelu ovat ne asiat, jotka tästä jäi mieleen. Paras näistä Areenan Suzukeista tähän mennessä.
Tumppi's rating:
Rate:
Watched Wanted Custom
People who added this item 659 Average listal rating (394 ratings) 7.8 IMDB Rating 7.9
20.9. (Kirjasto/BD)

Vielä kerran kauniit ihmiset! Before Midnight päättää trilogian 18 vuotta ensimmäisten tapahtumien jälkeen. Paljon on ehtinyt tapahtua ja paljon muuttunut. Kaunis elokuva käsittelee hyvin parisuhteen vuoristoradan ja kipupisteet. Lopulta kaikki on hyvin, ja katsojana jään odottamaan vuotta 2022. Ehkä saamme taas uuden sivun tähän tarinaan.
Tumppi's rating:
Rate:
Watched Wanted Custom
People who added this item 20 Average listal rating (15 ratings) 6.7 IMDB Rating 6
20.9. (Yle Areena)

En tiedä, missä hemmetin käsityksessä elin, kun kuvittelin Operation Avalanchen olevan kiinnostava leffa. Olin väärässä, vaikka tässä viriteltiin hyviäkin elementtejä. Itse uskon salaliittoihin, ja näistä mielenkiintoisin on ensimmäinen kuulento. Kaverini mukaan ihminen on käynyt kuussa, mutta ei vuonna 1969. Olen hänen kanssaan samoilla linjoilla, kuten myös tämän elokuvan tekijät. Lento on mahdollisesti lavastettu kylmän sodan vuoksi. Minulle nauretaan usein, kun nostan tämän aiheen esille, koska eihän hallitus missään nimessä koskaan salaisi meiltä asioita. Uskoo ken tahtoo.
Tumppi's rating:
Rate:
Watched Wanted Custom
People who added this item 46 Average listal rating (25 ratings) 7.3 IMDB Rating 7.6
19.9. (Yle Areena)

Juttelimme nimimerkki Kurkkuharjan kanssa Suzukista. Tulimme siihen tulokseen, että nämä leffat ovat tasapaksuja. Kansikuvapoika on kunnon hapannaama, joka toki on plussaa, vaikka toistelen näitä samoja fraaseja jatkuvasti.
Tumppi's rating:
Rate:
Watched Wanted Custom
People who added this item 2178 Average listal rating (1499 ratings) 6.5 IMDB Rating 7.2
18.9. (DVD)

Toimintaa, koska toiminta on hyvää aivojen nollaamista. Mielestäni kyseessä on Cameronin viimeinen aidosti hyvä elokuva. Arnold on rautaa!
Tumppi's rating:
Rate:
Watched Wanted Custom
11.9. (Kirjasto/BD)

#leffahaaste2018

Jos minä jotain opin, niin sen, että The Psychedelic Furs on hyvää musiikkia. Opittiin tässä myös rakkaudesta, kesästä ja persikkaan masturboimisesta. Munaa imettiin enemmän kuin kuvittelin. Hyvin kaunis kasvutarina, jossa miljööt ja maisemat oli taltioitu upeasti.
Tumppi's rating:
Rate:
Watched Wanted Custom
People who added this item 29 Average listal rating (356 ratings) 7.6 IMDB Rating 8.5
9.9. (Kirjasto/BD)

Nyt pakotetaan kommentit ajan tasalle. En tiedä, onko se oikeasti hyvä idea, koska se tuntuu väkinäiseltä. Coco sen sijaan on aika koskettava filmi Pixarilta ja sopi hyvin krapulapäivän lopettajaksi. Näin paljon minulla on sanottavaa.
Tumppi's rating:
Rate:
Watched Wanted Custom
8.9. (35mm)

Minut käytiin aamulla hakemassa kotoa, kun istuin boksereissa juomassa kahvia. Seuraavaksi huomasin olevani pakohuoneessa, josta matka jatku saksalaiselle kirkolle, jossa minua odotti partaveitsi ja vauva. Sieltä matka taittui Turkin suurlähetystölle. Söin paskaa ja sain seuraavan vihjeen. Olin Frank matkalla Eiraan. En kuitenkaan Armoton, koska se tehtävä lankesi nimimerkki Kurkkuharjalle.

Kastelin rannalla kenkäni ja en suostunut ajamaan viiksiä. Matka jatkui. Saavuimme omenahotellille, jossa sain uuden ystävän Leroy nimisestä neekeristä. Huomasin olevani matkalla Mannerheimin haudalle. Söin siellä matoja ja muutuin nokipojaksi. Matka jatkui taas. Kävelimme keskustassa. Sain ilkeitä katseita. Menimme hienoon venäläiseen ravintolaan syömään, mutta ennen tätä olimme todistaneet häät Johanneksen kirkon edessä.

Ruuan jälkeen saavuimme katsomaan Flavia the Hereticia. Se ei ollut hyvä elokuva. Sammuin hetkeksi. Heräsin. Olimme menossa Malmille, koska kehtoon täytyi vielä päästä kerran. Joimme olutta ravintolassa ja menimme nakkikioskille. Söin hodarin kahdella nakilla ja otimme taksin. Olin kotona. Sellaiset polttarit. Kiitos kaikille.
Tumppi's rating:
Rate:
Watched Wanted Custom
People who added this item 334 Average listal rating (226 ratings) 5.6 IMDB Rating 5.7
7.9. (BD)

Yritinpä selittää vaimolle jotain sopimatonta Dolph Lundgrenin pakaroista. Toiminta on tässä nihilististä ja ostin tämänkin itselleni lahjaksi. Parasta Marvelia, jos minulta kysytään.
Tumppi's rating:
Rate:
Watched Wanted Custom
People who added this item 12 Average listal rating (9 ratings) 5.3 IMDB Rating 6.3
6.9. (BD)

Hikikarpalot nousevat pintaan, kun miettii Roarin autenttista toteutusta. Näyttelijät tepastelevat oikeiden villieläinten seassa, ja heidän reaktionsa ovat vähintäänkin pelokkaita. Hämmentävä leffa, jonka tuotantoa on pakko ihmetellä ja saman aikaisesti arvostaa. Onko tässä sitten haluttu tehdä mukavaa perheleffaa, joka on leijonien nälänhetkellä muuttunut puhtaaksi kauhuksi. Toista vastaavaa saa hakea. Kuka tämänkin on suostunut rahoittamaan. Ostin muuten Roarin itselleni syntymäpäivälahjaksi.
Tumppi's rating:
Rate:
Watched Wanted Custom
People who added this item 4 Average listal rating (143 ratings) 6.7 IMDB Rating 7.1
5.9. (Kirjasto/BD)

Sitten jotain aivan muuta. Game Night oli niitä leffoja, jotka vaimo (siis minulla on tätä nykyä vaimo!) tykkäsi katsoa. Kevyttä komediaa, mustaa huumoria ja vauhdikasta juonenkuljetusta. Ei ollenkaan huono leffa.
Tumppi's rating:
Rate:
Watched Wanted Custom
5.9. (Yle Areena)

Hienolla nimellä varustettu, mutta muuten kovin lattea Suzukin gangsteripätkä. Hapannaamaiset ihmiset piristivät kokonaisuutta.
Tumppi's rating:
Rate:
Watched Wanted Custom
People who added this item 1668 Average listal rating (970 ratings) 7.7 IMDB Rating 8.1
4.9. (DVD)

Kuten mainitsin jo ensimmäisen osan kohdalla, toimii tämä jatko-osa mainiosti. Vanhojen tuttujen hahmojen pariin kiva palata, kun samalla huomaa itse kasvaneensa ja kehttyneensä ihmisenä kuten päähenkilöt. Paljon ehtinyt tapahtua yhdeksässä vuodessa - omassakin elämässä siinä ajassa on puhaltanut vahvat muutoksen tuulet. Samaistumispintaa on siis jossain määrin. Varmasti kaikki katsojat löytävät tästä jotain itsestään.
Tumppi's rating:
Rate:
Watched Wanted Custom
4.9. (Yle Areena)

Kaksi viikkoa myöhemmin enää vaikea sanoa, mitä todella tapahtui. Areenassa on Suzukin filmejä, jotka eivät ainakaan tämän ensimmäisen laakin kohdalla herättäneet suurta mielenkiintoa.
Tumppi's rating:
Rate:
Watched Wanted Custom
People who added this item 1758 Average listal rating (1073 ratings) 7.9 IMDB Rating 8.1
3.9. (DVD)

Kirjoittaminen ei ole toviin tuntunut näin raskaalta. Nyt saan huomata, että minulla on hommia rästissä aivan vitusti. Anteeksi siitä. Palasin siis lomilta töihin. Ei siinä mitään, mutta muut asiat kuormittivat jaksamista. Olen kuitenkin tällä hetkellä onnellinen, vaikka ympärilläni on masennuksen virtaa. Rakkautta ennen -elokuvasarja lienee yksi onnistuneimpia rakkauden kuvauksia ja on aidosti moderni klassikko. Päähenkilöiden sielut ja kemiat kohtaavat. Huomasin nauttivani tästä vielä uusintakatselulla enemmän. Wienin maisemat ovat kauniita ja sinnehän voisi matkata joskus.
Tumppi's rating:
Rate:
Watched Wanted Custom
People who added this item 1091 Average listal rating (718 ratings) 6.8 IMDB Rating 7.3
1.9. (Kirjasto/DVD)

#leffahaaste2018

Ron Howard on yhdistänyt voimansa mahtavan George Lucasin kanssa. Lopputulos on tylsä elokuva, jossa on paljon pieniä ihmisiä. Val Kilmer käy velmuilemassa, mutta siihen ne hyvät jutut sitten jäävätkin.
Tumppi's rating:
Rate:
Watched Wanted Custom
People who added this item 2766 Average listal rating (1849 ratings) 6.4 IMDB Rating 7.1
1.9. (DVD)

Colin Farrell hikoilee puhelinkopissa, koska Kiefer Sutherlandilla sattuu olemaan tylsä päivä.
Tumppi's rating:
Rate:
Watched Wanted Custom
Add items to section

Elokuu

People who added this item 3900 Average listal rating (2440 ratings) 7.9 IMDB Rating 8.3
31.8. (Kirjasto/BD)

Nostan pisteet täyteen viiteen! Koska Scarface on muuten hyvä elokuva. Minulle tuli muutama viikko sitten kova hinku katsoa Scarface. Tajusin, ettei minulla enää ollut Scarfacea hyllyssä. Kirjasto auttoi köyhää. Siellä oli Scarface. Tarvitsen silti tulevaisuudessa Scarfacen omaan hyllyyn.
Tumppi's rating:
Rate:
Watched Wanted Custom
30.8. (Kirjasto/BD)

Kesällä katsoin telkkarista sen kuuluisan kolmosen. Olihan tämäkin sitten pakko vanhojen aikojen muistoksi katsoa.
Tumppi's rating:
Rate:
Watched Wanted Custom
People who added this item 16 Average listal rating (9 ratings) 6.1 IMDB Rating 7
Rigas sargi (2007)
30.8. (Kirjasto/DVD)

#leffahaaste2018

Haasteen baltialaisen ohjaajan elokuva on sontaa. En pidä näistä sotaleffoista, jotka kertovat isänmaansa synnystä tai taistelusta. En osaa sanoa siihen suurempaa syytä. Ainakin tämä oli teknisesti ihan päin vittua tehtyä kamaa. Kahden tunnin kesto tuntui kidutukselta.
Tumppi's rating:
Rate:
Watched Wanted Custom
People who added this item 160 Average listal rating (113 ratings) 5.7 IMDB Rating 5.8
29.8. (FYEO)

Illan toisessa pätkässä ei nähty mitään tajuntaa mullistavaa, vaikka tämäkin oli Das Boot The Thingin ja Alienin kanssa tehosekoittimeen heitettynä. Winstonin tehosteet olivat sopivan limaisia, vaikka lopun haikohtaukset ja hirviö olivat turhia ja rumia.
Tumppi's rating:
Rate:
Watched Wanted Custom
29.8. (FYEO)

Pidimme ystäväni kanssa leffa iltaa ja katsoimme jonkun Mark Hamillin b-leffan, joka yhdistää Blade Runnerin ja Time Copin. Mark näyttää usein väsyneeltä. Pienoismallit olivat komeita.
Tumppi's rating:
Rate:
Watched Wanted Custom
28.8. (DVD)

Löysin tämän kierrätyskeskuksen ilmaispisteestä. Joten pakkohan se oli ottaa talteen. Kuvanlaatu DVD:ssä oli sanalla sanoen huono, mutta Kevin Costnerin heikkotasoinen veijarointi ja Morgan Freemanin Allah-hehkutukset jaksoivat viihdyttää. Toimintaa ja menoa ja meininkiä on paljon, joka pitää pitkän keston siedettävänä. Alan Rickman näyttää jatkuvasti siltä, että hänellä on huono päivä. Viimeistään Bryan Adamsin laulaessa lopputekstien aikana, tiesin katsoneeni jotain kaunista.
Tumppi's rating:
Rate:
Watched Wanted Custom
26.8. (DVD)

Russell Crowe ei hyväksy vinosilmiä kotimaahansa, koska hän on valkoisen herrarodun jalo edustaja.
Tumppi's rating:
Rate:
Watched Wanted Custom
People who added this item 832 Average listal rating (516 ratings) 5.5 IMDB Rating 6.1
Simone (2002)
25.8. (DVD)

#leffahaaste2018

Al Pacino on menestynyt ohjaaja, joka menettää tähtinäyttelijänsä viime hetkellä, koska nallekarkit eivät mene aina tasan. Joku sekopää kertoo hänelle, että digitaalisesti voi luoda naisen eli näyttelijän. S1m0ne luodaan ja siksi tässä luodaan jotain uutta. Pöljä elokuva on jossain määrin ajatuksia herättävä, mutta liian höpsö toimiakseen vakavammasta näkökulmasta. Pacino myös aloitti alamäkensä näihin aikoihin.
Tumppi's rating:
Rate:
Watched Wanted Custom
People who added this item 319 Average listal rating (205 ratings) 7.4 IMDB Rating 7.7
25.8. (Kirjasto/BD)

#leffahaaste2018

Olen joskus ollut postinjakamisen ammattilainen. Nyt haaveilen runoilusta. Siksi Posteljooni oli mukava leffa. Koska olen muutenkin paskapää, niin lisäsin tämän osaksi haastetta. Onhan kyseessä uusintaversio. Musiikit muuten olivat upeat, kuvaus kaunista ja näyttely toimivaa. Knoppina elokuvan pääosanäyttelijä menehtyi heti kuvausten jälkeisenä päivänä. Se lisää tämän elokuvan tunnetta. Olisin myös tahtonut juoda punaviiniä ja syödä juustoja tätä katsoessa.
Tumppi's rating:
Rate:
Watched Wanted Custom
People who added this item 185 Average listal rating (139 ratings) 6.2 IMDB Rating 6.5
Europa Report (2013)
24.8. (Kirjasto/BD)

#leffahaaste2018

Europa on paikka, jossa en ole käynyt. Tiedettävästi siellä ei ole myöskään käynyt ihmisiä, vaikka tämä mukadokkari yrittää jotain sellaista kertoa. Voisi jopa luulla, että kyseessä on huono pätkä, mutta yllätyin positiivisesti. Europa Report ei ole täysin toivoton tapaus, ja pienellä budjetilla on saatu kasaan tunnelmallinen ja näyttelijöihin luottava elokuva. Toki tässä on paljon genrelle tyypillistä kompastelua - kuten kameroiden niin sanottu mukana oleminen pitkällä avaruuslennolla. En kuitenkaan antanut asioiden vaivata liikaa, koska matka tuntemattomaan voi alkaa tästä.
Tumppi's rating:
Rate:
Watched Wanted Custom
23.8. (DVD)

#leffahaaste2018

Haasteen kouluaiheinen elokuva aiheutti vähän päänvaivaa, koska olen katsonut monia aihepiirin leffoja vuosien aikana. Jopa tänä vuonna tähän kohtaa olisi sopinut useampi pätkä. Heath Ledgerin teinileffa on syystä tai toisesta jäänyt näkemättä, vaikka se edustaa puhtaasti oman lapsuuteni/teini-ikäni cinemaa. Ehkä juuri tästä syystä filmi toimi odotettua paremmin. Pieruvitsejä ja eritteellä leikkimistä ei ollut eksynyt mukaan, joka on piristävää, kun miettii nykyamerikkalaisen komedian tasoa.
Tumppi's rating:
Rate:
Watched Wanted Custom
22.8. (FYOE)

Tuttuun Shawin veljesten tapaan tässä on paljon tyhjäkäyntiä ja muutamia tanssia muistuttavia toimintajaksoja. Ihan pätevää viihdettä silloin tällöin, jäin silti kaipaamaan enemmän äksöniä ja sekopäämeininkiä.
Tumppi's rating:
Rate:
Watched Wanted Custom
People who added this item 0 Average listal rating (2 ratings) 2.5 IMDB Rating 5
22.8. (FYOE)

Kiinnosti kiviäkin. Pelasimme Paavon leffavisaa.
Tumppi's rating:
Rate:
Watched Wanted Custom
People who added this item 2 Average listal rating (4 ratings) 7.8 IMDB Rating 7
Final Score (1986)
22.8. (FYOE)

Arizal laittaa tuulemaan! Nainen raiskataan, poika tapetaan ja sitten laitetaan Bronson-vaihde päälle. Legendaarista kuonaa leffailtaan! Lupasin kirjoittaa tästä projektiin, mutta se jää nähtäväksi. Oli tässä ainakin japanilainen talo, jonka ikkunoista ajettiin läpi moottoripyörällä.
Tumppi's rating:
Rate:
Watched Wanted Custom
People who added this item 7 Average listal rating (5 ratings) 5.4 IMDB Rating 6.6
Vampire Doll (1970)
22.8. (FYOE)

Verisuihku tosiaan on Quentin Tarantinon keksintö. Tässä leffassa oli kuitenkin sellainen ja keltasilmäinen nainen! Puhuimme politiikasta eli kommunismista tämän aikana toverin toimittaja Nikkisen kanssa.
Tumppi's rating:
Rate:
Watched Wanted Custom
People who added this item 31 Average listal rating (23 ratings) 2.9 IMDB Rating 3.7
22.8. (DVD)

#leffahaaste2018

Pekko muuttuu yhdessä kohtaa uusioneekeriksi, jos Jopelta kysytään. Totaalinen rimanalitus, jos minulta kysytään.

Palataanpa tähän, koska olen tunnettu kusipää! Lisäsin tämän osaksi leffahaastetta. Koko haaste on syytä pitää miellyttävänä ja tässähän käsiteltiin onnistuneesti yhteiskunnallista ongelmaa, kun Perähikiän asukkaat eivät olleet koskaan nähneet mustaa miestä.
Tumppi's rating:
Rate:
Watched Wanted Custom
21.8. (DVD)

Fuck the Rules! Paikoin sekavan kerrontansa takia heikoksi vajoava leffa, mutta silti jotenkin arakimaisen mystisesti kiehtovaa kuvastoa. Nuoret eivät voi hyvin ja se on selvää. Oman käden kautta päädytään usein onneen, vaikka naimaankin päästän. Elokuva ei kuitenkaan onnistu käsittelemään samaan tapaan juppikuntien muodostumista kuin Amerikan Psyko. Ehkä tässä on ollut tarkoituksena jokin muu. Musiikit olivat kovaa kamaa.
Tumppi's rating:
Rate:
Watched Wanted Custom
People who added this item 52 Average listal rating (24 ratings) 6.9 IMDB Rating 7.2
21.8. (DVD)

#leffahaaste2018

Lapsi heräsi kesken päiväunien ja innostui näkemästään. Onneksi hän ei nähnyt dynamiittikalastusta ja haiden tappamista. Pidin silti hävyttömän paljon Cousteaun vedenalaisista seikkailusta. Jättikilpikonnalla ratsastaminen oli lapseni mielestä elokuvan paras kohtaus.
Tumppi's rating:
Rate:
Watched Wanted Custom
People who added this item 4019 Average listal rating (2552 ratings) 7.4 IMDB Rating 7.6
20.8. (DVD)

Kuka on Patrick Bateman? Sitä pohditaan laajakuvan ikuisuusprojektia varten.
Tumppi's rating:
Rate:
Watched Wanted Custom
20.8. (Yle Areena)

Vähään aikaan mikään ei ole ahdistanut yhtä paljoin kuin Kieslowskin elokuva tappamisesta. Etenkin lopun kylmän kliininen teloitus sai aikaan pohdintaa kuolemanrangaistuksen merkityksestä.
Tumppi's rating:
Rate:
Watched Wanted Custom
19.8. (DVD)

Jammun haamukoira on oikeastaan aika tyypillinen filmi ohjaajalleen. Pidin siitä vielä vuosienkin jälkeen. Tunnelma on kolmijakoinen, kun gangstat, samurait ja gangsterit laitetaan kaikki samaan soppaan. Liemi on siksi hyvin omaperäinen ja Nobodyn näkeminen katolla saa aikaan riemun.
Tumppi's rating:
Rate:
Watched Wanted Custom
People who added this item 757 Average listal rating (460 ratings) 6.7 IMDB Rating 7.1
18.8. (DVD)

Unholaan painuneessa poliittisessa satiirissa De Niro palkkaa Hoffmanin tekemään kuvitteellisen sodan Yhdysvaltain ja Albanian välille, jotta äänestäjien katseet saataisiin käännettyä pois istuvan presidentin seksiskandaalista. Salaliittoteoreetikoille oikein hyvä makupala teatterihengessä.
Tumppi's rating:
Rate:
Watched Wanted Custom
18.8. (DVD)

Sylvester Stallonen näkeminen vaipoissa on viimeinen näky, jonka sitä tahtoisi lauantai-iltapäivänä nähdä. Silmäni syöpyivät tästä.
Tumppi's rating:
Rate:
Watched Wanted Custom
People who added this item 1324 Average listal rating (894 ratings) 6.4 IMDB Rating 7
17.8. (DVD)

John Rambon viimeisimmät seikkaillut ovat saatanan rajua kamaa. Stallone tahtoi sijoittaa tarinan keskelle Burman kansanmurhaa, jolta ihmiset ovat sulkeneet silmänsä. Ajatus on hyvä ja vie Rambon takaisin sodanvasteiselle tielle. Julmuudet näytetään juuri niin kuin pitääkin - eli sotilasjuntta tappaa miehiä, naisia ja lapsia häpeilemättä. Hollywood-elokuvaksi se on rankkaa, mutta toimivaa shokkihoitoa. Ultraväkivaltaiseksi yltyvä teos on jollain tapaa kuitenkin korni, kuten kaikki elokuvasarjan jatko-osat. Väkivalta tuntuu paikoin vain viihteeltä ja amerikkalaisten onnistuminen ja pelastuminen nostetaan korkeimmalle jalustalle. Silti voisin kirjoittaa tästäkin laajakuvan projektiin. Stallonen monet elokuvat ovat ristiriitaisia silmissäni.
Tumppi's rating:
Rate:
Watched Wanted Custom
17.8. (DVD)

Koska kävin Roger Watersin keikalla, niin olihan se jo aikakin katsoa tämä musiikkielokuva. Sanottavaa tästä ei juurikaan ole. The Wall on kaikessa komeudessaan yksi parhaita rock-levyja, ja tämä filmi tukee hyvin sen viestiä. Painostava ja ahdistava kokonaisuus, jonka katsominen keskellä päivää oli ehkä vähän huono idea.
Tumppi's rating:
Rate:
Watched Wanted Custom
People who added this item 1368 Average listal rating (703 ratings) 7.5 IMDB Rating 7.7
16.8. (DVD)

Juttua laajakuvan projektiin.
Tumppi's rating:
Rate:
Watched Wanted Custom
People who added this item 48 Average listal rating (21 ratings) 6.4 IMDB Rating 6.8
The Sadist (1963)
16.8. (FYEO)

Rumaakin rumempi pallinaama ilmestyy sadistisesti huoltoasemalle, ja ilmeisesti elokuva menee reaaliajassa. Tämä ei kiinnosta, koska rumaakin rumempi pallinaama putoaa lopussa käärmeansaan.
Tumppi's rating:
Rate:
Watched Wanted Custom
15.8. (BD)

Tekstiä toiseen paikkaan.
Tumppi's rating:
Rate:
Watched Wanted Custom
People who added this item 921 Average listal rating (646 ratings) 5.5 IMDB Rating 5.7
15.8. (DVD)

Kolmannen kerran Rambo pullistelee ja kuolema korjaa satoa. Pitäisi katsoa nelonen uudestaan. Naurattihan tämä välillä patriotisminsa ja antikommunismin takia, mutta Rocky IV onnistuu tässä viestissä paljon paremmin.
Tumppi's rating:
Rate:
Watched Wanted Custom
People who added this item 6 Average listal rating (5 ratings) 4.8 IMDB Rating 3.4
14.8. (DVD)

Hyvä dokumentti madoista.
Tumppi's rating:
Rate:
Watched Wanted Custom
13.8. (Kirjasto/DVD)

Vähään aikaan ei ole tullut katsottua näin tylsää leffaa. Maailmanlopun meininkiin sijoitettua pätkää on kehuttu hyväksi kauhuksi, vaikka sitä ei tässä ole nimeksikään. Asioita kerrotaan, asioita jätetään kesken. Leffa loppuu kuin seinään, eikä se missään vaiheessa käynnisty kunnolla. Hukkaan heitettyä aikaa ei saa takaisin.
Tumppi's rating:
Rate:
Watched Wanted Custom
People who added this item 59 Average listal rating (33 ratings) 7.3 IMDB Rating 7
Kamome Diner (2006)
13.8. (DVD)

Aluksi mukavan erilaista elokuvaa, jossa japanilainen nainen perustaa ruokalan Suomeen. Jopa kaurismäkeläisellä tyylillä vähäeleisesti etenevä tarina pitää ajoittain otteessaan. Tylsiä hetkiä on kuitenkin liiaksi ja kaupunkikuvaa helsinkiläisen näkövinkkelistä liian vähän. Hyvä mieli tästä silti jäi.
Tumppi's rating:
Rate:
Watched Wanted Custom
People who added this item 1328 Average listal rating (881 ratings) 6.2 IMDB Rating 6.4
Dragonheart (1996)
12.8. (DVD)

#leffahaaste2018

Ihan ensiksi täytyy mainita, että en ollut koskaan aiemmin nähnyt tätä. Elin harhaluulossa, että kyseessä olisi eeppinen fantasia, jonka tehosteet olisivat olleet uraa uurtavia. Kuinka väärässä olin. Leffahan oli lähinnä köyhän slapstick-huumorin varaan rakennettua kepeää viihdettä, jossa Connery on lohikäärme - ruma sellainen. Tehosteet eivät siis ole kestäneet aikaa. Kestoa on onneksi sopivan vähän ja rumaakin rumempi kuningas saa lopussa surmansa. Olen nähnyt tämän jatko-osan, joka ei ole paljon huonompi. Ihme juttuja.
Tumppi's rating:
Rate:
Watched Wanted Custom
Load more items (257 more in this list)

Matka alkaa sieltä, minne se loppuu.

Added to

44 votes
All "Watched in 2018" lists on Listal (219 lists)
list by Triggerhappy6
Published 6 months, 3 weeks ago 6 comments
10 votes
Watched Movies 2010-> (9 lists)
list by Tumppi
Published 6 years, 7 months agoRelated lists

Elokuvapäiväkirja 2018
400 item list by Darth Brutus
32 votes 6 comments
Elokuvapäiväkirja 2018
194 item list by Kookosbanaani
28 votes
Watched in 2018 so far...
45 item list by imanshole
43 votes 2 comments
Elokuvapäiväkirja
48 item list by stobesultan
9 votes
Watched in 2011
158 item list by apc 53
25 votes 1 comment
Katselut 2018 / Jurger
25 item list by Jurger
9 votes
Babes of FOX 2018-19 TV Season
49 item list by EatMorePez
13 votes 2 comments
2018 Viewing List
108 item list by ScPetit
8 votes
2018 VS Josephine Skriver II
231 item list by JaimeLeah
14 votes
2018 VS Jasmine Tookes II
173 item list by JaimeLeah
11 votes

View more top voted lists


Comments

Posted: 8 months, 3 weeks ago at Jan 1 13:23
Matkija!
Posted: 8 months, 3 weeks ago at Jan 1 13:32
Olen syytön.
Posted: 8 months, 2 weeks ago at Jan 4 9:47
Kakka-Mika palkitaan tänä vuonna DocPointissa.
Posted: 8 months, 2 weeks ago at Jan 4 10:07
Olipas kakkamainen juttu.
Posted: 8 months, 2 weeks ago at Jan 10 10:01
Salaviinanpolttajista: siitä en tiedä millaisen version itse olet katsonut, mutta ainakin teatterissa elokuva itsessään oli täysin mykkä, live-bändin ja foley-artistin luotua äänimaailman kokonaisuudessaan valkokankaan edessä.
Posted: 8 months, 2 weeks ago at Jan 10 10:03
Olin kuulevinani sellasia ääniä, jotka olivat tallentuneet ihmisten liikkeistä. Saatan tosin ihan muuten vain kuulla ääniä. Katsoin leffan areenasta.
Posted: 8 months, 2 weeks ago at Jan 10 10:24
En luottaisi yhteenkään ihmiseen, joka ei silloin tällöin kuule ääniä.
Posted: 8 months, 1 week ago at Jan 12 22:14
"Myös naisten antavat asusteet herättivät mielenkiintoni."

Perheellinen mies ja tuollainen sovinistisika!
Posted: 8 months, 1 week ago at Jan 13 9:36
Kaikki miehet on sikoja, minä myös.
Posted: 8 months, 1 week ago at Jan 13 9:46
Oink oink!
Posted: 8 months, 1 week ago at Jan 17 9:31
Kuinka rakastella neekerin kanssa VÄSYMÄTTÄ?!?!?!
Posted: 8 months, 1 week ago at Jan 17 9:36
Tervo on hullu rasisti ja sovinstisika!
Posted: 8 months, 1 week ago at Jan 17 16:04
Mitä SINÄ ajattelit tehdä asialle?

Posted: 8 months ago at Jan 18 6:33
Ma ei tieta.
Posted: 8 months ago at Jan 19 14:18
Mutsini mukaan Saku Kuosmanen on läski sika...
Posted: 8 months ago at Jan 19 14:51
Siks se on hauska.
Posted: 7 months, 3 weeks ago at Jan 28 13:18
Olen antanut poliisin pojalle niilomaiset viiskauttaviis. Pyydän nöyrästi anteeksi. Korjaan asian joku ilta. Muo aina vaivasi Akin leffoissa, kun Esko Nikkari laitetaan hengiltä. Puhuit Sakari Kuosmanen neroudesta, mutta Eskohan se vasta varsinainen karaktääri oli rooleissaan.
Posted: 7 months, 3 weeks ago at Jan 28 13:35
Poliisin Poika ei enää edes ansaitse vittuiluani. Aki osaa sentään tanssia ja Sakun sydän mahtuu pieneen pakkaseen.
Posted: 7 months, 3 weeks ago at Jan 28 16:49
Saku oli kanssa tuhonnut faijani kämpän joskus kasikytäluvulla tämän ollessa reilaamassa. Löytyi kuulemma kylpyammeesta rukoilemasta viinaa.
Posted: 7 months, 3 weeks ago at Feb 1 15:53
Missä kommentit, sinä viheliäinen pikkumies?
Posted: 7 months, 3 weeks ago at Feb 1 19:57
Sairaalassa.
Posted: 7 months, 3 weeks ago at Feb 2 12:40
Sairasta.
Posted: 7 months, 2 weeks ago at Feb 5 15:04
Yläasteella Unissakävelijöiden kovin kohtaus taisi olla maissintähkällä tehty murha. Oi niitä aikoja.
Posted: 7 months, 2 weeks ago at Feb 6 7:09
Kingin parhaat jutut liittyvät aina maissiin.
Posted: 7 months, 1 week ago at Feb 11 10:54
Näin omituista unta että katsoin Piiraisen Tapsan elokuvia... Liekö uhkaava ennenäky vaiko mitä...
Posted: 7 months, 1 week ago at Feb 12 6:27
Sun on pakko kattoa kaikki sen leffat!
Posted: 7 months, 1 week ago at Feb 13 8:49
Mitää, löysit kommenttini jostain? Onnea vaan kun itse saan penkoa noita tämän sivuston käyttäjäystävällisyyden vuoksi aina pienen ikuisuuden, jos jotain haluan tarkistaa. Muistaakseni Taxi Teheran oli ainakin osittain lavastettu, todellisiin asioihin perustuva pseudodokumentti. Hienoa että alat innostua iranilaisesta elokuvasta - älä unohda myöskään egyptiläistä elokuvataidetta ja Abbas Kamelia.
Posted: 7 months, 1 week ago at Feb 13 9:01
Olen bittiavaruuden neiti etsivä. Innostun usein, mutta sitten masennun. Eiköhän tässä käy samalla tapaa. #leffahaaste2018 masentaa jo nyt, vaikka aluksi puhisin intoa.
Posted: 7 months, 1 week ago at Feb 13 9:03
Hö.
Posted: 7 months, 1 week ago at Feb 14 11:55
Posted: 7 months, 1 week ago at Feb 16 23:35
500 - Internal Server Error
Posted: 7 months ago at Feb 19 13:44
Varo mitä sanot, Mossad kaappaa sut ja Mengeleen Otaniemestä ja kiidättää teidät telotettaviksi Tel Aviviin.
Posted: 6 months, 2 weeks ago at Mar 7 9:25
Toi oli vast alkupuoli: www.imdb.com/title/tt7349950/
Posted: 6 months, 2 weeks ago at Mar 7 11:44
Siksi se kesto olikin liikaa, kun kyseessä oli vasta alku.
Posted: 6 months, 2 weeks ago at Mar 8 14:26
Nyt jätkä mieti vähän mitä teet!
Posted: 6 months, 2 weeks ago at Mar 9 6:48
Vou vou vou!
Posted: 6 months, 2 weeks ago at Mar 9 12:53
Posted: 6 months, 1 week ago at Mar 14 10:14
Hardcore TomHenry! Nyt hei Windows 95 mies, et oo oikee hipsteri jos pidät Hymyilevästä miehestä! Muista et on omaperäistä löytää paljon negatiivistä kaikesta onnistuneesta ihan vaan siks, että muutkin pitää siitä. "Mie oon niin vitun persoonallinen individualisti, et melkeen itteenikin käy kateeks." City-pyöräkausi on alkanut. T: Narcissus
Posted: 6 months, 1 week ago at Mar 14 10:25
Nyt jätkä hei mieti vähän mitä sä sanot! Shitty-fillarin voi parkkeerta meidän ostarille.
Posted: 6 months, 1 week ago at Mar 14 11:03
Käyn puhkoo omastas kumit.
Posted: 6 months, 1 week ago at Mar 14 11:08
Kumi kun puhkee, niin voi käydä vahinko.
Posted: 6 months, 1 week ago at Mar 15 9:33
Eilen puhkes parit.
Posted: 6 months, 1 week ago at Mar 15 9:48
Ei kai Anakonda vaan päässyt uimaan?
Posted: 6 months, 1 week ago at Mar 15 10:07
Kuka avas häkin ovet?
Posted: 6 months, 1 week ago at Mar 16 8:18
Et voi antaa Espoon viimeiselle neitsyelle yhtä tähteä!
Posted: 6 months, 1 week ago at Mar 16 8:39
Miksen voi? Ansaitseeko Mengele enemmän kuin yhden tähden?
Posted: 6 months, 1 week ago at Mar 16 10:46
Et selkeästi ymmärrä todellisesta, suurella sydämellä tehdystä elokuvakomediasta yhtään mitään.
Posted: 6 months, 1 week ago at Mar 16 10:53
En tiedä mistään mitään.
Posted: 6 months, 1 week ago at Mar 17 10:49
Posted: 5 months, 3 weeks ago at Mar 29 12:19
Meinasin vetää riisit väärään kurkkuun kun luin Congon kommentin.
en.wikipedia.org/wiki/Mewtwo
Posted: 5 months, 3 weeks ago at Mar 29 12:49
Älä tukehdu. Senkin fasisti, rasisti ja sovinisti.
Posted: 5 months, 3 weeks ago at Mar 29 13:41
Älä unohda sexistiä!
Posted: 5 months ago at Apr 23 13:10
Muista että lupasit kirjoittaa turkkilaisesta namusta rojektiin!
Posted: 5 months ago at Apr 23 13:11
Joo, se Verhoevenin filmi on melko hyvä.
Posted: 5 months ago at Apr 24 7:49
Lopeta toi Bond-paska.
Posted: 5 months ago at Apr 24 7:53
Joo, se loppu tähän.
Posted: 4 months, 3 weeks ago at May 3 8:08
Basil-hiiri, mestarietsivä.
Posted: 4 months, 3 weeks ago at May 3 9:50
Sinulle on lahjoja.
Posted: 4 months, 3 weeks ago at May 3 14:14
Lilleri Lalleri söi paskaa, tukehtui ja kuoli.
Posted: 4 months, 2 weeks ago at May 10 10:26
Mistäs sun kommentteja pystyy ensi vuonna lukemaan?
Posted: 4 months, 2 weeks ago at May 10 12:27
Katotaan jos sais jonkun blogin aikaseksi.
Posted: 4 months, 1 week ago at May 16 8:37
Ei! Älä turhaan sano ei! Ei on turha sana välillämme! Tuhat eitä on yksi kyllä.
Posted: 4 months, 1 week ago at May 16 9:10
Ei se silleen parane. Ei.
Posted: 3 months, 3 weeks ago at May 29 14:35
Hämähäkki ei ole hyönteinen.
Posted: 3 months, 3 weeks ago at May 30 5:14
Ikään kuin Mengele ei ollut natsi.
Posted: 3 months, 2 weeks ago at Jun 7 12:38
Se itäblokki on semmonen.
Posted: 3 months, 1 week ago at Jun 13 10:14
Minä olen Sohon pornokeisari.
Posted: 3 months, 1 week ago at Jun 13 10:28
Ja minä olen Sohon teurastaja!
Posted: 3 months ago at Jun 20 18:04
Mueastaakseni Kieslowski ei itsekään pitänyt Arvesta... Olisiko ollut tilaustyö tms... Ei voe muestaa, ei voe muestaa...
Posted: 3 months ago at Jun 21 5:14
Näin vähän pelkäsin. Ehkä seuraava filmi on parempi.
Posted: 2 months ago at Jul 23 7:57
Joutuko Steven maksaa ekstraa tissien puristelusta?
Posted: 2 months ago at Jul 23 8:02
Steven on niin kova jätkä, ettei sille kelpaa kunnon vanha suutekniikka.
Posted: 2 months ago at Jul 23 8:02
Tissien puristelusta ei ollut puhetta.
Posted: 1 month ago at Aug 17 10:02
FYEO?
Posted: 1 month ago at Aug 17 13:02
For your eyes only.
Posted: 3 weeks ago at Aug 31 20:41
Katsoit hyvän elokuvan.
Posted: 2 weeks, 6 days ago at Sep 1 7:14
Näin tein!
Posted: 2 weeks, 6 days ago at Sep 1 9:17
Oot Mengele. Eka myyt kaiken ja sit ostat takas.

Mua muuten edelleen harmittaa, etten teininä poistanut sitä mystistä julkaisua Scarfacesta, joka lojui jossain Prisman hyllyssä ja oli muistaakseni K7 tms. En edelleenkään tajua mikä virhelyönti oikein oli kyseessä.

Post comment


Insert image

drop image here
(or click)
or enter URL:
 link image?  square?

Insert video

Format block