Explore
 Lists  Reviews  Images  Update feed
Categories
MoviesTV ShowsMusicBooksGamesDVDs/Blu-RayPeopleArt & DesignPlacesWeb TV & PodcastsToys & CollectiblesComic Book SeriesBeautyAnimals   View more categories »
Listal logo
32
vote
3114 Views    Share:

Viimeinen elokuvapäiväkirja 2018

Movie list created by Tumppi Avatar

Add header image

Choose file... or enter url:
Sort by: Showing 1-50 of 223
Decade: Rating: List Type:
Add items to section

Heinäkuu

21.7. (Nelonen)
Tumppi's rating:
Rate:
Watched Wanted Custom
20.7. (Netflix)
Tumppi's rating:
Rate:
Watched Wanted Custom
People who added this item 124 Average listal rating (91 ratings) 6.5 IMDB Rating 6.8
20.7. (FYEO)
Tumppi's rating:
Rate:
Watched Wanted Custom
People who added this item 492 Average listal rating (322 ratings) 6.5 IMDB Rating 6.8
20.7. (FYEO)
Tumppi's rating:
Rate:
Watched Wanted Custom
People who added this item 653 Average listal rating (446 ratings) 6.3 IMDB Rating 6.9
19.7. (FYEO)
Tumppi's rating:
Rate:
Watched Wanted Custom
19.7. (Kirjasto/BD)
Tumppi's rating:
Rate:
Watched Wanted Custom
People who added this item 861 Average listal rating (558 ratings) 6.6 IMDB Rating 7
19.7. (Yle Areena)

#leffahaaste2018

Leffahaaste on siinä mielessä hankala, että en nyt sitten osaa sanoa, voiko tätä laskea selviytymistarinaksi. Ainakin tässä selvittiin puolitoista tuntia arkussa, ja spoilaan nyt lopun, joka sai aikaan inhottavan tunteen, kun Reynolds luulee jo selviävänsä, mutta todellisuudessa hänen pelastajansa ovat toisen haudatun arkun luona. Viimeinen kuva on sykähdyttävä, jossa herra hautautuu hiekkaan.

Tiedän, ettei tämä ole kovinkaan realistinen kuvaus elävältä hautaamisesta, mutta en siitä välitä, sillä ahtaan paikan kammosta kärsivälle tämä varmasti aiheuttaa hikisiä hetkiä - minulle myös. Yllätyin siitäkin, kuinka hyvin yhteen tilaan sijoittuva elokuva toimi. Kirjaimellisesti tiiviisti kuvatussa filmissä oli oikeasti sellainen ahdistava ja pelottava tunnelma. Ihan oikeasti olin huolissani päähenkilön puolesta, vaikka hän vaikutti todella kusipäiseltä tyypiltä, jolla oli asenne vamma. Joku voisi sanoa hänen saaneen ansionsa mukaan. Varmaan paikkansa pitävä väite, mutta ei se poista sitä seikkaa, etteikö hänen kärsimyksensä olisi ollut käsin tunnettavissa. Joskus on kuolemaakin pahempia vaihtoehtoja.

Mielestäni parhaassa kohdassa Reynolds puhuu esimiehensä kanssa puhelimessa, joka päättää nauhoittaa keskustelun. Esimies väittää Reynoldsin olleen seksisuhteen kollegan kanssa, joka on purkanut hänen sopimuksensa ennen arkkuun joutumista. Tämän vuoksi firma ei ole enää missään vastuussa Reynoldsin turvallisuudesta tai ole korvausvelvollinen hänen perheelleen, jos hän menehtyy arkkuun. Kyyninen ja paljon ajatuksia herättävä hetki, joka saa pohtimaan isojen yritysten sopimuspykäliä.
Tumppi's rating:
Rate:
Watched Wanted Custom
People who added this item 313 Average listal rating (143 ratings) 8.2 IMDB Rating 8.1
18.7. (Yle Areena)

#leffahaaste2018

Näen kyllä, kuinka tämä on ollut merkittävä elokuva juuri Bergmanille. Näen myös, kuinka tämä on ollut merkittävä elokuva Kubrickille. Elokuvan nähneet ymmärtävät nämä molemmat toteamukset. En silti saa tästä kirjoitettua mitään järjellistä. Mykkäelokuvat harvemmin jaksavat innostaa, mutta tämän elokuvan nimikkohahmossa oli jotain selkäpiitä karmivaa, että olisi varmaan syytä tutustua tuon aikakauden kauhutarjontaan suuremmin.
Tumppi's rating:
Rate:
Watched Wanted Custom
People who added this item 316 Average listal rating (225 ratings) 6.5 IMDB Rating 7
18.7. (Netflix)

Mel Gibson päätyy meksikolaiseen vankilaan, jossa hän alkaa isähahmoksi nuorelle pojalle, jonka maksa on haluttua tavaraa, koska paikallisen rikollisen maksa ei ole kestänyt juopottelua. Gibson ottaa tylysti ohjat käsiinsä, polttelee tupakkaa ja käskee pojan hankkia sokeriaddiktion. Isäni ei vieläkään osaa tehdä jäätelöä, mutta sitä saa kojuista rahaa vastaan.
Tumppi's rating:
Rate:
Watched Wanted Custom
17.7. (Netflix)

Tom Cruisella on vapaa-aikaa ja kasvukipuja - poikuudesta on luovuttava ja sitten kaiken seurauksena päädytään perustamaan rahakas bordelli. Riski tavallaan kannattaa, koska Cruise oppii, että tekemättä hyviä päätöksiä, elämässä voi silti päästä eteenpäin. Joe Pantolianoa tämä kaikki vituttaa ja hän päättää varastaa kaikki Cruisen huonekalut. Musiikit ovat muuten aika hyvät.
Tumppi's rating:
Rate:
Watched Wanted Custom
16.7. (Kirjasto/BD)

Surullisesti yritin puolustella tämän elokuvan olemassa oloa avovaimolle. Hän huomasi tämän ja tavallaan ymmärsi kantani, koska olin nähnyt Kadonneen Maailman ensi kertaa lapsena. Elokuva onkin hyvin lapsekas, ja sisältää paljon ohjaajalleen tyypillistä muka nokkelaa huumoria. Huonoa näyttelyä oli suurissa määrin ja koko touhussa ei oikeasti ole mitään järkeä. Ehkä siinä on se yksi syy, miksi en voi tätä vihata? Kuuleman mukaan taianomainen Spielberg teki elokuvan rahasta. Perhe pitää elättää, ja pihalla täytyy olla kultainen suihkulähde.
Tumppi's rating:
Rate:
Watched Wanted Custom
People who added this item 377 Average listal rating (269 ratings) 5.9 IMDB Rating 6.6
16.7. (Netflix)

Sarjamurhaajia kopioivasta sarjamurhaajasta saisi varmasti Fincherin käsittelyssä mielenkiintoisen tutkielman ihmismielen nyrjähtäneestä puolesta. Silti Copycat on ihan hyvin etenevä jännäri, jossa on muutamia ihan toimivia jännitystä nostavia hetkiä. Loppuhuipennus sen sijaan on sen verran kova antikliimaksi, että se jos mikä pilaa elokuvan lähes kokonaan. Pisteet yläkanttiin, koska sain elokuvasta inspiraatiota lukea näistä oikeista murhaajista, joiden teot ja tarinat ovat elokuvaa karmivampia.
Tumppi's rating:
Rate:
Watched Wanted Custom
16.7. (Netflix)

Ehkä turhin vähään aikaan näkemäni pätkä, jonka ensimmäiselle osalle olen näemmä antanut kolme tähteä viidestä, joka kertoo tarpeellisen tietämyksestäni. Jääkiekkoaiheinen leffa kannattaa myös katsoa kesällä, koska ulkona ei ainakaan ole kylmä. Verta tässä lentää aivan vitusti, ja kerrankin pääsen sanomaan, että vähemmän olisi ollut parempi. Vitsit olivat huonoja ja kiinnostukseni tapahtumia kohtaan nolla.
Tumppi's rating:
Rate:
Watched Wanted Custom
People who added this item 1008 Average listal rating (589 ratings) 6.6 IMDB Rating 6.7
15.7. (DVD)

Johnny Depp luulee olevansa Don Juan, jonka takia Marlon Brando vihdoin löytää kadoksissa olleen kipinänsä avioliitossaan. Voisi kai tätä sanoa kepeäksi hyvän mielen elokuvaksi, jossa Brando on varsin tukevassa kunnossa ja Depp alkaa näyttää enemmän merirosvolta kuin itseltään.
Tumppi's rating:
Rate:
Watched Wanted Custom
People who added this item 2733 Average listal rating (1700 ratings) 6.8 IMDB Rating 7.2
15.7. (Kirjasto/BD)

Mukavan erilainen Disney-elokuva, vaikka lopussa opittiin elämän viisauksia ja juttuja perheestä ja ystävyydestä. Kuninkaan musiikit ovat edelleen svengaavia.
Tumppi's rating:
Rate:
Watched Wanted Custom
14.7. (DVD)

Päätin sitten kirjoittaa tästä projektiin. Italia on rauhallinen maa, koska he eivät pelanneet MM-kisoissa tänä vuonna.
Tumppi's rating:
Rate:
Watched Wanted Custom
14.7. (DVD)

Tässä on sitten elokuva, joka on niin vitun Tom Cruisea ja Tony Scottia! Jätkät ajaa kilpaa, koska Cruisen pitää voittaa kisa, vaikka sitten pyörätuolilla rullaten.
Tumppi's rating:
Rate:
Watched Wanted Custom
People who added this item 541 Average listal rating (351 ratings) 6.2 IMDB Rating 6.6
13.7. (DVD)

#leffahaaste2018

Tässä oli sitten elokuva vanhemmuudesta, joka oli kyllä niin vitun ysäriä kuin olla voi. Ydinperheen arki revitään riekaleiksi, koska lääkäri on kosketellut naista herkistä paikoista. Loppu on painostavaa kamaa, vaikka kukaan ei oikeastaan osaa näytellä. Silti pidin tästä jotenkin turhan paljon.
Tumppi's rating:
Rate:
Watched Wanted Custom
13.7. (Netflix)

En keksi tämän jatko-osan olemassa ololle yhtään syytä. Pystyn vielä katsomaan ensimmäistä elokuvaa nostalgian ansiosta, ja siitä syystä, että se todella yritti uudistaa kauhuelokuvaa. Tässä ei ole mitään järkeä ja viimeinen vartti on aivan tajuttoman puuduttavaa ja pitkäveteistä meininkiä, josta on kauhu kaukana. Tuottajilla taitaa oikeasti olla ideat lopussa.
Tumppi's rating:
Rate:
Watched Wanted Custom
People who added this item 101 Average listal rating (70 ratings) 5.6 IMDB Rating 5.2
13.7. (Netflix)

On perjantai 13. päivä. Minulla on kuuma. Hiki virtaa myös Action Jacksonin tummalla hipiällä. Hänelle on syytä olla vittuilematta, sillä turpaan tulee ja lujaa. Otin pitkästä aikaa Netflixin käytöön, ja heti sieltä tuli vastaan tällaista laatutavaraa, jonka parissa päivä käynnistyy rattoisissa merkeissä. Joel Silverin tuotanto pitää tämän myös varsin äijämäisenä, joka on mieleeni.
Tumppi's rating:
Rate:
Watched Wanted Custom
People who added this item 73 Average listal rating (39 ratings) 7.2 IMDB Rating 7.7
12.7. (Yle Areena)

Keskinkertaista Kieslowskia, keskinkertaiseen päivään. Muutamissa kohdissa todella hyviä keskusteluja, muttei omasta mielestäni yltänyt herran parhaiden ohjausten tasolle. Oli tässä sentään paheksuntaa herättäviä kommareita (Marsista) ja nainen masturboimassa vuoteessaan.
Tumppi's rating:
Rate:
Watched Wanted Custom
People who added this item 1057 Average listal rating (652 ratings) 7.1 IMDB Rating 7.3
11.7. (HBO Nordic)

Teineillä ei mene taaskaan hyvin. Kiinnostukseni tätä filmiä kohtaan loppui melkein heti. Ikään kuin joku olisi ohjannut mustan huumorin täyttämää John Hughes -leffaa, jossa teinejä tappavat teinit lavastavat kuolemat itsemurhiksi. Joku voi nähdä tämän satiirin hyvänä asiana, mutta itseäni se lähinnä vain haukotutti.
Tumppi's rating:
Rate:
Watched Wanted Custom
People who added this item 70 Average listal rating (48 ratings) 5.9 IMDB Rating 6.1
10.7. (Youtube)

Pappa Carpenter sekoilee menemään ruumishuoneella ja kertoo meille kolme (vaihtelevan tasoista) kauhutarinaa. Näistä ensimmäinen sijoittuu huoltoasemalle, jonka asiakkaana käväisee muun muassa humalainen Wes Craven. Lopussa Sam Raimi löytyy kuolleena kaapista ja Carradinen klaanin edustaja paljastuu murhamieheksi. Tarina toimii, koska se ei kestä puolta tuntia kauemmin. Toinen osa on suosikkini lapsuudesta, jossa kaljuuntumisesta kärsivä ukko päättää hankkia hiussiirron. Yllätykseksi tämä Kauhua Kryptasta -tyylinen osio oli edelleen paras näistä kolmesta. Pidän kovasti, kun ihminen turhamaisuuden takia päättää muovata kehoaan. Yleensähän tästä ei hyvä seuraa ja opetus on toki päivänselvä.

Viimeisen episodin on ohjannut vanha kunnon Tobe Hooper ja sen pääosassa on huonoa näyttelyä jälleen edustava Mark Hamill. Silmäpuolisesta pesäpallon pelaajasta kertova tarina on aivan liian pitkäpiimäinen ja kiinnostus lopahtaa hyvin äkkiä. Onneksi kaksi ensimmäistä tarinaa nostava Body Bagsin voiton puolelle. Lopussa Pappa vielä paljastuu kuolleeksi ja hänen ruumistaan tulee tutkimaan vanha kunnon Tobe Hooper.
Tumppi's rating:
Rate:
Watched Wanted Custom
10.7. (Youtube)

Kirjaimellisesti vammaisella huumorilla maustettu ozploitaatio, jossa on muutamia oikein kivan näköisiä käytännöntehosteita. Juoni tuo mieleen jonkun verran Street Trashin ja Stuffin, sillä tässäkin kaupanhyllyiltä löytyy tuote, joka ei läpäise valvontaa. Tälläkin kertaa se aiheuttaa ihmisissä arvaamattomia oireita, kuten sulamista. Parhaassa kohdassa raskaana olevan naisen vatsa aukeaa kuin The Thingissä konsanaan. Kokonaisuus on kuitenkin sen verran töksähtelevä, ettei tämän vitseille jaksa koko aikaa nauraa. Kertakatselulla ihan hyvä, mutta useampi kerta voisi aiheuttaa silmien sulamisen.
Tumppi's rating:
Rate:
Watched Wanted Custom
People who added this item 1 Average listal rating (2 ratings) 5.5 IMDB Rating 7.3
9.7. (Youtube)

Ensimmäisen osan aikana mietin jo, kuinka kauan tätä vitsiä jaksaa. Sitä jaksoi vielä hetken, mutta kyllä tämä oli oikeasti aika puuduttava.
Tumppi's rating:
Rate:
Watched Wanted Custom
People who added this item 7743 Average listal rating (5057 ratings) 7.2 IMDB Rating 8.1
8.7. (BD)

Innostuin kirjoittamaan pidempää tekstiä.
Tumppi's rating:
Rate:
Watched Wanted Custom
People who added this item 2 Average listal rating (3 ratings) 7 IMDB Rating 7.9
Goremageddon (2011)
8.7. (Youtube)

Meillä oli kavereita kylässä, ja omatekoiset leffat nousivat puheenaiheeksi. Tämä on siis joku kaverinkaverin tekemä pätkä, jossa päivä menee vituiksi ja sitten splatataan. Tehosteet olivat ihan hyviä, mutta loppua kohden sitä alkoi miettiä, kuinka pitkään tällaista läträämistä ja räjähtelyä jaksaa katsoa. Alapäävitsit eivät naurattaneet, ja tässä oli sopivasta poliittisen epäkorrekteja juttuja, jotka toivat mieleen John Watersin ja Troman.
Tumppi's rating:
Rate:
Watched Wanted Custom
7.7. (Kirjasto/BD)

#leffahaaste2018

Koska minua ei huvita näistä kirjoittaa mitään. Sanotaan kuitenkin, että tässä pelattiin, jonka takia tämä on osa haastetta. Kukaan ei osannut näytellä ja en näe tämän elokuvan olemassa ololle mitään järjellistä selitystä.
Tumppi's rating:
Rate:
Watched Wanted Custom
People who added this item 93 Average listal rating (54 ratings) 7.7 IMDB Rating 8
Blind Chance (1987)
6.7. (Yle Areena)

Olen joskus myöhästynyt junasta, joskus olen kerennyt siihen. Onko elämäni lähtenyt siitä syystä eri raiteille? Pidin kovasti tästä Kieslowskin elokuvasta, mutta en näin jälkikäteen enää osaa luetella siihen syitä. Kaikki parhaat elokuvat loppuvat isoon räjähdykseen.
Tumppi's rating:
Rate:
Watched Wanted Custom
People who added this item 4813 Average listal rating (3261 ratings) 6.5 IMDB Rating 7
5.7. (BD)

Minulla oli kova hinku katsoa Muumio, koska joskus tämäkin elokuva oli videonauhurissa vähintään yhtä usein kuin Anaconda. Muumio ei itse asiassa ole ollenkaan huono, muttei mitenkään erityisen muistettavakaan elokuva. Tehosteet ovat paikoin kulahtaneita, vaikka osa niistä on kestänyt paremmin aikaa. Huumori on muutamaa läppää lukuun ottamatta ennalta arvattavan huonoa. Muistan kuitenkin, kuinka nauroin Arnold Vosloolle jo 90-luvulla. Hieno mies, jonka leffoja olisi syytä katsoa enemmän.
Tumppi's rating:
Rate:
Watched Wanted Custom
People who added this item 12 Average listal rating (7 ratings) 4.6 IMDB Rating 6.3
4.7. (Youtube)

Troman kanavalta katsotun elokuvan kuva oli paikoin niin tumma, ettei siitä saanut selvää. En muutenkaan ymmärtänyt, mitä tässä tapahtui, koska dialogi oli heikkotasoisesti äänitettyä. Aika ajoin tässä piikitettiin suoraan suoneen, joka varmasti on ollut ikävä juttu tuolloin.
Tumppi's rating:
Rate:
Watched Wanted Custom
3.7. (Yle Areena)

Homoilu on (naisellisten) miesten hommaa. Pitänee varmaan katsoa Teksasin Moottorisahamurhat joskus uudestaan, koska sitä etsittiin vuokraamosta tässä elokuvassa. Priscilla seikkaillut aavikolla ovat mielestäni ihan hyvin etenevä leffa. Mitään järjellistä en taaskaan saa aikaiseksi.
Tumppi's rating:
Rate:
Watched Wanted Custom
2.7. (HBO Nordic)

Joe Danten hyvin paljon Gremlinsin mieleen tuova lastenleffa, jossa on ajoittain ihan mukavia tehosteita. Kaikki tietokoneella kyhätty näyttää vanhentuneelta, eikä tämän juontakaan voi omaperäiseksi kutsua. Elokuvan ympärille olisi voinut hyvällä mäihällä muodostua figuurikultti. Flopannut kokonaisuus on sen sijaan vaipunut unholaan. Kaikki Danten vakionaamat käyvät heittämässä läpät ja lopussa rahan valta voittaa.
Tumppi's rating:
Rate:
Watched Wanted Custom
People who added this item 13 Average listal rating (9 ratings) 3.3 IMDB Rating 3.9
1.7. (DVD)

#leffahaaste2018

KUOLEMAN REKAT! Tämä oli joku kanadalainen remake Maximum Overdrivesta, jonka King ohjasi kokkelivekkulina. Ehkä se kirjakin on kirjoitettu niissä kuuluissa aineissa, koska herranen aika, kuinka sysipaskaa menoa tässä oli. Alkuperäinen versio lienee parempi, vaikka tässä lyötiin muun muassa kirveellä.
Tumppi's rating:
Rate:
Watched Wanted Custom
People who added this item 3973 Average listal rating (2494 ratings) 7.2 IMDB Rating 7.6
1.7. (Kirjasto/DVD)

Isän roolia hoidellessa. Ursula on joku Nikkisen frendi. Kommentoiminen kiinnostaa kuin kilo kiviä.
Tumppi's rating:
Rate:
Watched Wanted Custom
Add items to section

Kesäkuu

People who added this item 921 Average listal rating (659 ratings) 7.1 IMDB Rating 7.3
30.6. (BD)

Juttua Laajiksen projektiin kujatappelusta.
Tumppi's rating:
Rate:
Watched Wanted Custom
People who added this item 254 Average listal rating (175 ratings) 5.4 IMDB Rating 5.7
29.6. (DVD)

#leffahaaste2018

Elokuvan pääosa ei osaa olla luonteva läskipuvussa, mutta mustalaiskirouksen saatuaan hän onneksi alkaa laihtua. Siitä se luontevuus sitten löytyy. Haasteleffoista kirjoittaminen tuntuu typerältä ja tämä oli melko camp-henkistä Kingiä ysäriltä. Loppuratkaisu piirakan kera tuntui tutulta. Olenko tulossa hulluksi vai olenko nähnyt tämän aiemmin?
Tumppi's rating:
Rate:
Watched Wanted Custom
29.6. (HBO Nordic)

En keksi tätä mitään sanottavaa. Don Johnsonilla on ongelmia, koska isänmaa ja hevoset. Hitler suunnittelee sotaa ja eläimiä ei vahingoitettu. Ei ollut kovinkaan kiinnostava tai hyvä elokuva.
Tumppi's rating:
Rate:
Watched Wanted Custom
People who added this item 0 Average listal rating (3 ratings) 4.3 IMDB Rating 5.7
28.6. (Kirjasto/DVD)

Koko kansan Aleksanterilla menee niin hyvin, että hän päätti tehdä koko kansaa nuolevan elokuvan. Torilla tavaan!

95 on kaikille suomalaisille tuttu (muille se on myös tuttu Windowsin vuosikertana) vuosi juuri siitä yhdestä syystä, jolloin Ville Peltonen kypärätempullaan kuritti länsinaapureitamme kotitantereellaan. Mäkelä tarttuu tähän aiheeseen pilke silmäkulmassa ja hyvin eksploitaatiohenkisesti. Sen sijaan, että tässä kerrottaisiin joukkueen turnaus alusta loppuun, homma typistetään viimeiseen viikonloppuun ja siihen superhuipennukseen. Mäkelän roskaelokuvatyyli pääsee hyvin eduksi juuri tällä tapaa, eikä 95:sta voi missään vaiheessa katsoa turhan vakavissaan.

Kun Kulta-Curre tanssii Haddawayn tahdissa diskossa, Mikko "anaali" Leppilampi vie syöpää sairastavalle kaverilleen saattokotiin kaljaa ja Three Stooges matkaa (köyhän miehen Sami Hedbergin johdolla) Tukholmaan, niin eihän tätä herran pieksut voi vakavissaan katsoa.

Lopussa toki nostetaan kansallista tunnetta, kun ruotsalaiset jääkiekkoalan toimijat myöntävät Suomen ansainneen voittonsa, ja näin ollen tuulettavat mukana. Kohtauksesta tulee parodinen fiilis, joka ensimmäiseksi tuo mieleen Rocky IV:n huikean lopun. Viimeiseksi opetukseksi tästä kaikesta: älkää antako Samuli Edelmannin valmentaa lapsianne pelaamaan jääkiekkoa, koska hän murskaa unelmanne. Ihan viimeiseksi on vielä pakko mainita Pikku-Mikko, joka Iso-Sakulle sanoo Globenissa, että hän voittaa vielä itse maailmanmestaruuden. Jatko-osaa jäämme odottamaan.
Tumppi's rating:
Rate:
Watched Wanted Custom
27.6. (HBO Nordic)

Päätinpä katsoa pitkästä aikaa länkkärin, ja yllätyin, koska tämä ei ollut ollenkaan huono. Kivasti Bronsonia imitoiva Rourke on hyvässä iskussa ja hänen viiksensä komeat. Muissakin rooleissa on ihan hyviä tyyppejä ja kässäristä vastannut Eric Red pitää homman mukavan nopeana. Verellä ei varsinaisesti liioitella, mutta ampumisesta seuraa silti jotain punaista.
Tumppi's rating:
Rate:
Watched Wanted Custom
People who added this item 5 Average listal rating (4 ratings) 5.8 IMDB Rating 5.7
26.6. (HBO Nordic)

Dennis Hopper on sanonut, että tämä saattaa olla oudoin elokuva, jossa hän on näytellyt. Outo tämä kyllä on, kun Lovecraft jatkaa dekkarin hommia 50-luvun Hollywoodissa, jossa kaikkialla on taikaa ja noituutta. Loppupuolella pidetään poliittinen puhe ja laitetaan noita roviolle, yleisön hurratessa.
Tumppi's rating:
Rate:
Watched Wanted Custom
People who added this item 309 Average listal rating (195 ratings) 7.1 IMDB Rating 7.2
26.6. (Yle Areena)

En keksinyt muutakaan, niin sivusilmällä katselin tätä. Kusenruskehtava filtteri oli kyllä todella ruma. Jotkut ideat tässä toimivat hyvin, kuten lopussa nähty terroristihölmöily. Lieko se ollut ainoa kohta johon jaksoin keskittyä, mutta todettakoon, ettei Jeunet ole koskaan säväyttänyt minua ja hänen paras elokuvansa on Alienin neljäs tuleminen.
Tumppi's rating:
Rate:
Watched Wanted Custom
People who added this item 84 Average listal rating (49 ratings) 7.8 IMDB Rating 8
25.6. (Yle Areena)

Kun minun, Kurkkuharjan ja Nykän risteytys seikkailee videokameran kanssa Puolassa. Kieslowskin elokuvien tutkiminen jatkuu, ja tämä oli oikeasti hyvä elokuva. Sisäpiiriläiset ja elokuvan nähneet voivat poimia jo kaiken olennaisen ensimmäisestä lauseesta.
Tumppi's rating:
Rate:
Watched Wanted Custom
People who added this item 157 Average listal rating (105 ratings) 5.9 IMDB Rating 6.1
Gorgeous (1999)
24.6. (DVD)

Parhaassa kohdassa Jackie taistelee kuolleita presidenttejä vastaan. Oli tässä delfiinikin, mutta muutamaa pätevää toimintakohtausta lukuun ottamatta kyseessä on tylsä romanttinen komedia. On parempi kuitenkin kuin amerikkalaiset vastineensa.
Tumppi's rating:
Rate:
Watched Wanted Custom
23.6. (Blockbuster)

#leffahaaste2018

Syy The Roomin katsomiseen oli tässä. Onnistuin tehtävässä, sillä nyt vaimoketta alkoi kiinnostaa Tommy Wiseau ja hänen visionsa. Avovaimo myös totesi lopuksi, että hänen tekee mieli katsoa The Room uusiksi. Näytin hänelle, että miellä on hyllyssä The Disaster Artist kirja, josta pidän itse kovasti. Leffana tämä toimi ihan hyvin, vaikka kirja on huomattavasti absurdimpi kokemus. Ei jaksa jupista sen enempää, mutta sanottakoon lopuksi, että en lähde vertaamaan kirjaa ja elokuvaa toisiinsa sen enempää. Ne ovat kaksi täysin erilaista taiteenmuotoa, eikä elokuvan kuulu olla kirja, eikä kirjan elokuva. Don't worry about it!

Blockbuster on muuten aivan käsittämättömän surkea palvelu. Onneksi emme maksaneet vuokrauksesta mitään, joka tökki vähän väliä. On tietysti hyvä mainostaa palvelua hyvänä tapana maksaa vain siitä, mitä katsoo. Vaikeaksi se tehdään siinä vaiheessa, jos maksamaansa on vaikea katsoa.
Tumppi's rating:
Rate:
Watched Wanted Custom
23.6. (BD)

Tekstiä tulee myöhemmin toiseen paikkaan.
Tumppi's rating:
Rate:
Watched Wanted Custom
People who added this item 343 Average listal rating (307 ratings) 3.8 IMDB Rating 3.6
22.6. (DVD)

Näytin tämän avovaimolle, joka ei ollut uskoa silmiään. Hänen mukaansa tässä ei ollut mitään hauskaa, vaikka kuulin hänen nauravan.
Tumppi's rating:
Rate:
Watched Wanted Custom
22.6. (DVD)

Oon muuten tän nähnyt joskus ennenkin. Mikä lie vaiva se sellainen on, kun pitää katsoa Anacondaan liittyviä leffoja. Toveri kurkkuharja kertoi tästä kaiken oleellisen omassa päiväkirjassaan. Vaikka tosiaan olin nähnyt elokuvan, en muistanut siitä mitään. Aika on hukuttanut muistoni Borneoon, jossa tämän mukaan on anakondia.
Tumppi's rating:
Rate:
Watched Wanted Custom
People who added this item 6535 Average listal rating (4327 ratings) 6.8 IMDB Rating 7.2
22.6. (DVD)

Pientä ajanviettoa aamusta. Jatko-osaksi ihan kivaa tekemistä vielä. Antonio riehuu kissana, joka naurattaa välillä. Sopii myös perheen vanhamillille.
Tumppi's rating:
Rate:
Watched Wanted Custom
21.6. (Youtube)

Tästäkin tekstiä muualle. Paskan syöminen on taidetta.
Tumppi's rating:
Rate:
Watched Wanted Custom
Load more items (173 more in this list)

Matka alkaa sieltä, minne se loppuu.

Added to

39 votes
All "Watched in 2018" lists on Listal (197 lists)
list by Triggerhappy6
Published 4 months, 3 weeks ago 6 comments
10 votes
Watched Movies 2010-> (9 lists)
list by Tumppi
Published 6 years, 5 months agoRelated lists

Elokuvapäiväkirja 2018
320 item list by Darth Brutus
31 votes 6 comments
Elokuvapäiväkirja
7 item list by Overman
8 votes
Elokuvapäiväkirja
199 item list by Lamourhaaja
35 votes 12 comments
Elokuvapäiväkirja 2018
165 item list by Kookosbanaani
26 votes
Watched in 2018 so far...
45 item list by imanshole
43 votes 2 comments
Elokuvapäiväkirja
48 item list by stobesultan
6 votes
Watched in 2011
158 item list by apc 53
25 votes 1 comment
Babes of FOX 2018-19 TV Season
42 item list by EatMorePez
12 votes 2 comments
2018 Viewing List
108 item list by ScPetit
8 votes
Babes of The CW 2018-19 TV Season
61 item list by EatMorePez
15 votes 1 comment

View more top voted lists

People who voted for this also voted for


More lists from TumppiComments

Posted: 6 months, 3 weeks ago at Jan 1 13:23
Matkija!
Posted: 6 months, 3 weeks ago at Jan 1 13:32
Olen syytön.
Posted: 6 months, 2 weeks ago at Jan 4 9:47
Kakka-Mika palkitaan tänä vuonna DocPointissa.
Posted: 6 months, 2 weeks ago at Jan 4 10:07
Olipas kakkamainen juttu.
Posted: 6 months, 1 week ago at Jan 10 10:01
Salaviinanpolttajista: siitä en tiedä millaisen version itse olet katsonut, mutta ainakin teatterissa elokuva itsessään oli täysin mykkä, live-bändin ja foley-artistin luotua äänimaailman kokonaisuudessaan valkokankaan edessä.
Posted: 6 months, 1 week ago at Jan 10 10:03
Olin kuulevinani sellasia ääniä, jotka olivat tallentuneet ihmisten liikkeistä. Saatan tosin ihan muuten vain kuulla ääniä. Katsoin leffan areenasta.
Posted: 6 months, 1 week ago at Jan 10 10:24
En luottaisi yhteenkään ihmiseen, joka ei silloin tällöin kuule ääniä.
Posted: 6 months, 1 week ago at Jan 12 22:14
"Myös naisten antavat asusteet herättivät mielenkiintoni."

Perheellinen mies ja tuollainen sovinistisika!
Posted: 6 months, 1 week ago at Jan 13 9:36
Kaikki miehet on sikoja, minä myös.
Posted: 6 months, 1 week ago at Jan 13 9:46
Oink oink!
Posted: 6 months ago at Jan 17 9:31
Kuinka rakastella neekerin kanssa VÄSYMÄTTÄ?!?!?!
Posted: 6 months ago at Jan 17 9:36
Tervo on hullu rasisti ja sovinstisika!
Posted: 6 months ago at Jan 17 16:04
Mitä SINÄ ajattelit tehdä asialle?

Posted: 6 months ago at Jan 18 6:33
Ma ei tieta.
Posted: 6 months ago at Jan 19 14:18
Mutsini mukaan Saku Kuosmanen on läski sika...
Posted: 6 months ago at Jan 19 14:51
Siks se on hauska.
Posted: 5 months, 3 weeks ago at Jan 28 13:18
Olen antanut poliisin pojalle niilomaiset viiskauttaviis. Pyydän nöyrästi anteeksi. Korjaan asian joku ilta. Muo aina vaivasi Akin leffoissa, kun Esko Nikkari laitetaan hengiltä. Puhuit Sakari Kuosmanen neroudesta, mutta Eskohan se vasta varsinainen karaktääri oli rooleissaan.
Posted: 5 months, 3 weeks ago at Jan 28 13:35
Poliisin Poika ei enää edes ansaitse vittuiluani. Aki osaa sentään tanssia ja Sakun sydän mahtuu pieneen pakkaseen.
Posted: 5 months, 3 weeks ago at Jan 28 16:49
Saku oli kanssa tuhonnut faijani kämpän joskus kasikytäluvulla tämän ollessa reilaamassa. Löytyi kuulemma kylpyammeesta rukoilemasta viinaa.
Posted: 5 months, 2 weeks ago at Feb 1 15:53
Missä kommentit, sinä viheliäinen pikkumies?
Posted: 5 months, 2 weeks ago at Feb 1 19:57
Sairaalassa.
Posted: 5 months, 2 weeks ago at Feb 2 12:40
Sairasta.
Posted: 5 months, 2 weeks ago at Feb 5 15:04
Yläasteella Unissakävelijöiden kovin kohtaus taisi olla maissintähkällä tehty murha. Oi niitä aikoja.
Posted: 5 months, 2 weeks ago at Feb 6 7:09
Kingin parhaat jutut liittyvät aina maissiin.
Posted: 5 months, 1 week ago at Feb 11 10:54
Näin omituista unta että katsoin Piiraisen Tapsan elokuvia... Liekö uhkaava ennenäky vaiko mitä...
Posted: 5 months, 1 week ago at Feb 12 6:27
Sun on pakko kattoa kaikki sen leffat!
Posted: 5 months, 1 week ago at Feb 13 8:49
Mitää, löysit kommenttini jostain? Onnea vaan kun itse saan penkoa noita tämän sivuston käyttäjäystävällisyyden vuoksi aina pienen ikuisuuden, jos jotain haluan tarkistaa. Muistaakseni Taxi Teheran oli ainakin osittain lavastettu, todellisiin asioihin perustuva pseudodokumentti. Hienoa että alat innostua iranilaisesta elokuvasta - älä unohda myöskään egyptiläistä elokuvataidetta ja Abbas Kamelia.
Posted: 5 months, 1 week ago at Feb 13 9:01
Olen bittiavaruuden neiti etsivä. Innostun usein, mutta sitten masennun. Eiköhän tässä käy samalla tapaa. #leffahaaste2018 masentaa jo nyt, vaikka aluksi puhisin intoa.
Posted: 5 months, 1 week ago at Feb 13 9:03
Hö.
Posted: 5 months, 1 week ago at Feb 14 11:55
Posted: 5 months ago at Feb 16 23:35
500 - Internal Server Error
Posted: 5 months ago at Feb 19 13:44
Varo mitä sanot, Mossad kaappaa sut ja Mengeleen Otaniemestä ja kiidättää teidät telotettaviksi Tel Aviviin.
Posted: 4 months, 2 weeks ago at Mar 7 9:25
Toi oli vast alkupuoli: www.imdb.com/title/tt7349950/
Posted: 4 months, 2 weeks ago at Mar 7 11:44
Siksi se kesto olikin liikaa, kun kyseessä oli vasta alku.
Posted: 4 months, 2 weeks ago at Mar 8 14:26
Nyt jätkä mieti vähän mitä teet!
Posted: 4 months, 2 weeks ago at Mar 9 6:48
Vou vou vou!
Posted: 4 months, 2 weeks ago at Mar 9 12:53
Posted: 4 months, 1 week ago at Mar 14 10:14
Hardcore TomHenry! Nyt hei Windows 95 mies, et oo oikee hipsteri jos pidät Hymyilevästä miehestä! Muista et on omaperäistä löytää paljon negatiivistä kaikesta onnistuneesta ihan vaan siks, että muutkin pitää siitä. "Mie oon niin vitun persoonallinen individualisti, et melkeen itteenikin käy kateeks." City-pyöräkausi on alkanut. T: Narcissus
Posted: 4 months, 1 week ago at Mar 14 10:25
Nyt jätkä hei mieti vähän mitä sä sanot! Shitty-fillarin voi parkkeerta meidän ostarille.
Posted: 4 months, 1 week ago at Mar 14 11:03
Käyn puhkoo omastas kumit.
Posted: 4 months, 1 week ago at Mar 14 11:08
Kumi kun puhkee, niin voi käydä vahinko.
Posted: 4 months, 1 week ago at Mar 15 9:33
Eilen puhkes parit.
Posted: 4 months, 1 week ago at Mar 15 9:48
Ei kai Anakonda vaan päässyt uimaan?
Posted: 4 months, 1 week ago at Mar 15 10:07
Kuka avas häkin ovet?
Posted: 4 months, 1 week ago at Mar 16 8:18
Et voi antaa Espoon viimeiselle neitsyelle yhtä tähteä!
Posted: 4 months, 1 week ago at Mar 16 8:39
Miksen voi? Ansaitseeko Mengele enemmän kuin yhden tähden?
Posted: 4 months, 1 week ago at Mar 16 10:46
Et selkeästi ymmärrä todellisesta, suurella sydämellä tehdystä elokuvakomediasta yhtään mitään.
Posted: 4 months, 1 week ago at Mar 16 10:53
En tiedä mistään mitään.
Posted: 4 months ago at Mar 17 10:49
Posted: 3 months, 3 weeks ago at Mar 29 12:19
Meinasin vetää riisit väärään kurkkuun kun luin Congon kommentin.
en.wikipedia.org/wiki/Mewtwo
Posted: 3 months, 3 weeks ago at Mar 29 12:49
Älä tukehdu. Senkin fasisti, rasisti ja sovinisti.
Posted: 3 months, 3 weeks ago at Mar 29 13:41
Älä unohda sexistiä!
Posted: 2 months, 4 weeks ago at Apr 23 13:10
Muista että lupasit kirjoittaa turkkilaisesta namusta rojektiin!
Posted: 2 months, 4 weeks ago at Apr 23 13:11
Joo, se Verhoevenin filmi on melko hyvä.
Posted: 2 months, 4 weeks ago at Apr 24 7:49
Lopeta toi Bond-paska.
Posted: 2 months, 4 weeks ago at Apr 24 7:53
Joo, se loppu tähän.
Posted: 2 months, 2 weeks ago at May 3 8:08
Basil-hiiri, mestarietsivä.
Posted: 2 months, 2 weeks ago at May 3 9:50
Sinulle on lahjoja.
Posted: 2 months, 2 weeks ago at May 3 14:14
Lilleri Lalleri söi paskaa, tukehtui ja kuoli.
Posted: 2 months, 1 week ago at May 10 10:26
Mistäs sun kommentteja pystyy ensi vuonna lukemaan?
Posted: 2 months, 1 week ago at May 10 12:27
Katotaan jos sais jonkun blogin aikaseksi.
Posted: 2 months ago at May 16 8:37
Ei! Älä turhaan sano ei! Ei on turha sana välillämme! Tuhat eitä on yksi kyllä.
Posted: 2 months ago at May 16 9:10
Ei se silleen parane. Ei.
Posted: 1 month, 3 weeks ago at May 29 14:35
Hämähäkki ei ole hyönteinen.
Posted: 1 month, 3 weeks ago at May 30 5:14
Ikään kuin Mengele ei ollut natsi.
Posted: 1 month, 2 weeks ago at Jun 7 12:38
Se itäblokki on semmonen.
Posted: 1 month, 1 week ago at Jun 13 10:14
Minä olen Sohon pornokeisari.
Posted: 1 month, 1 week ago at Jun 13 10:28
Ja minä olen Sohon teurastaja!
Posted: 1 month ago at Jun 20 18:04
Mueastaakseni Kieslowski ei itsekään pitänyt Arvesta... Olisiko ollut tilaustyö tms... Ei voe muestaa, ei voe muestaa...
Posted: 1 month ago at Jun 21 5:14
Näin vähän pelkäsin. Ehkä seuraava filmi on parempi.

Post comment


Insert image

drop image here
(or click)
or enter URL:
 link image?  square?

Insert video

Format block