Explore
 Lists  Reviews  Images  Update feed
Categories
MoviesTV ShowsMusicBooksGamesDVDs/Blu-RayPeopleArt & DesignPlacesWeb TV & PodcastsToys & CollectiblesComic Book SeriesBeautyAnimals   View more categories »
Listal logo
Avatar
Added by Fantômas on 10 Jul 2010 01:37
1822 Views 9 Comments
17
vote

The worst movies of all time

Add header image

Choose file... or enter url:
Sort by: Showing 24 items
Decade: Rating: List Type:
People who added this item 6056 Average listal rating (3935 ratings) 6.5 IMDB Rating 0
Aikamoinen mahalasku verrattuna edelliseen. Täyttä paskaa tätä ei ole, mutta en koskisi tähän uudestaan. Juoni toistaa samaa edellistä, ja on täynnä filosofisten löpinöiden sekä mätkinnän sekoitusta, kuorrutettuna dialogilla täynnä pelkkiä latteuksia. Erityisesti pohjamutia tongitaan eräässä rituaalikohtauksessa leffan alkupuolella, sekä leffan loppupuolella. Mätkintä onnistuu olemassa parissa kohdassa jotenkin viihdyttävää, vaikka kyse onkin lähinnä epärealistisen näköisestä ja aivottomasta tappelusta, jota on pitkitetty hidastuksilla. Ja niitähän riittää, samoin kuin erikoisefektejä, jotka ovat tylsän näköisiä. Näyttelijät ovat aikas huonoja, paitsi Hugo Weaving joka hänkään ei tällä kertaa vakuuta sen suuremmin. Kaiken kaikkiaan Matrix Reloaded on huono ja tylsä elokuva. Jos ei omaa suuria hengenlahjoja, voi vain hypätä suoraan tähään osaan. Ei tosin tarvitse suuria aivoja tajutakseen, että kyseessä on lähes puhdasta roskaa.
Fantômas's rating:
Rate:
Watched Wanted Custom
Huono. The Spirits Within ei onnistu vangitsemaan FF-pelien tarinankerronnan ja idealismin parhaita puolia, vaan jää latteaksi esitykseksi jolla ei ole mitään tekemistä pelisarjan kanssa. Efektit ovat kunnossa ja muutenkin elokuva näyttää upealta, mutta se ei riitä varsinkin kun itse sisältö on... no, sisällötöntä; henkilöhahmot jäävät yksiulotteisiksi, ääninäyttelijät ovat keskinkertaisia, oliot ja tapahtumapaikat ovat mitäänsanomatonta scifin mittapuulla, kaikki on kliseistä ja loppu yrittää pelastaa mutta epäonnistuu, kuten koko muu leffa. Final Fantasy-fanien ei kannata tätä siis käsiinsä saada. Voi Sakaguchi minkä teit.
Fantômas's rating:
Rate:
Watched Wanted Custom
People who added this item 128 Average listal rating (81 ratings) 3.8 IMDB Rating 3.5
Vittu mitä paskaa. Ensinnäkin käsikirjoitus on sekava ja epälooginen, ja vaikkei suoranaisesti hypikään paikasta toiseen, niin jatkuvasti jää sellainen fiilis, että mitä nyt oikein tapahtuu. Tappajahai-vaikutteet ovat selviä, ja tappavissa pirajoissa on runsaasti plagiarismin makua. Näyttelijät eivät osaa hommaansa yhtään ja kävelevät rooliensa läpi. Kauhutunnelmaa ei ole lainkaan, mikä johtuu mm. noista piraijoista, jotka näyttävät enemmän siivillä varustetuilta ahvenilta. Ja pitääkö sen kameran heilua koko ajan?
Fantômas's rating:
Rate:
Watched Wanted Custom
Toivottavasti Dr. Seuss on helvetin ja taivaan vaiheilla. Ei sen takia, että hän kirjoitti lastensatuja, mutta kun nämä filmatisoinnit tuppaavat olemaan parhaimmillaankin keskinkertaisia. Pahinta laatua on ehkä Katti (The Cat in the Hat). Elokuvan materiaali on jopa liian rajua lapsille. Myös itse Katti on mustavalkoiseksi maalattu mies. Muutkin näyttelijät ovat huonoja. Sitä ihmettelee, että voiko 80 minuuttia olla tosiaan näin pitkä aika?
Fantômas's rating:
Rate:
Watched Wanted Custom
People who added this item 69 Average listal rating (41 ratings) 3.8 IMDB Rating 4.6
Young Gods (2003)
Ei näin. Ei TODELLAKAAN näin. Hymypoika on jo paperilla paska idea, ja surkean toteutuksen takaavat hatara juoni jossa on aivan liikaa kamaa ja joka ei johda oikein mihinkään, roolihahmot kuin pahimmista teinileffa-painajaisista, surkeat näyttelijät ja ennen kaikkea se, että se yrittää olla älyllinen. Se ei ole. Viimeistään räp sekä kaikki se pinnallisuus, mikä elokuvassa on, tekevät Hymypojasta suomalaisen elokuvateollisuuden merkkipaalun: ollaan saatu aikaan oma soma elokuva teineille, jossa ei ole yhtään mitään sisältöä. Ja parempaa pehmopornoa löytyy muuten mistä tahansa.
Fantômas's rating:
Rate:
Watched Wanted Custom
Se, joka sai idean tehdä tälläisen elokuvan, istuu varmasti tällä hetkellä pehmustetussa huoneessa ja miettii, mitä onkaan saanut aikaan. Näille elokuville on yksi hieno adjektiivi, jota voi taivuttaa myös komparatiivissa ja superlatiivissa: kehno, kehnompi, kehnoin. Ei herrajumala mitä paskaa.
Fantômas's rating:
Rate:
Watched Wanted Custom
People who added this item 164 Average listal rating (107 ratings) 3.4 IMDB Rating 0
Miksi tehdä tälläinen elokuva jostain hevibändistä? Ja miksi tehdä tälläinen elokuva EUROVIISUT voittaneesta hevibändistä? Kysymykset kierivät päässäni kehää.

Teemme euroviisuvoittajasta elokuvan,
saamme kuulla joka pojan mankuvan;
tämä leffa on varmasti supermahtava,
nyt on mun suuntana luksus-Thaimaa.
Fantômas's rating:
Rate:
Watched Wanted Custom
Haluatteko tietää eron muihin Pokemon-elokuviin? No se on siinä, että tässä on eri päävihollinen. Tämä on vain juhamietomaisen sadasosan parempi kuin Kulutusjuhlamon 3. Tämä on juuri sellainen elokuva, jota kaikki natiaiset mankuvat ostoskärryissä. Jos eivät saa, niin heittäytyvät lattialle makaamaan. Ääninäyttely ja piirrosjälki ovat tönkköjä. Täyttä paskaa, johon on tungettu vielä elementtilintuja jotteivat pikku Hermannit vaan nukahtaisi vaan huutelisivat pum-pum-pumia joka välissä kun sankari Tuhka Ketsuppi lähettää Pikachun taistelemaan.
Rate:
Watched Wanted Custom
Ihan täyttä kuraa, jolla ei ole minkäänlaista viihdearvoa. Vanhat Pokemon-sarjat ja pelit ovat sitä jotain, mutta nämä elokuvat ja uudemmat tuotannot... ei, puhkaiskaa silmäni. Mutta minkäs teet, kun kulutushysteria päättää.

"Gotta catch 'em all!"
Rate:
Watched Wanted Custom
People who added this item 1514 Average listal rating (1000 ratings) 5.1 IMDB Rating 0
I've had it with these motherfucking movies from that motherfucking Hollywood!
Fantômas's rating:
Rate:
Watched Wanted Custom
Mitä tämä on?

No tietenkin Tommy Wiseaun toinen "merkittävä" esiintyminen valkokankaalla! Nippa nappa vartin mittainen kauhukomedia ei ole kuitenkaan suurmestarin oma tuotos, ja se näkyy kaikessa: Wiseaun jo pelkän olemuksen kirvoittama hykertely on ainoa hyvä asia minkä tästä pikkupätkästä saa irti. Muilta osa-alueiltaan The House (ei siis The Room) on täysin epäolennainen ja välttämätön elokuvan tahi maailman historiassa.
Fantômas's rating:
Rate:
Watched Wanted Custom
"Hei!"
"No mitä?"
"Tehdään Tehotytöistä elokuva?"
"Ai sellainen tuttu tarina, joka on vähän niin kuin pidennetty jakso?"
"Juuri sellainen, siis elokuvien leivonnainen: torttua sokerilla! Nyt vielä tyttöenergiaa, oheistuotteita, väkivaltaa, kirkkaita värejä ja liiankin tuttu moraali!"
"Tämä on ehdoton hitti!"
Fantômas's rating:
Rate:
Watched Wanted Custom
People who added this item 3481 Average listal rating (2342 ratings) 4.3 IMDB Rating 0
Huonoin näkemäni Batman-leffa. Tarina on ontuva ja hahmoissa on onnistuttu surkeasti: harvoin näkee leffoja, joissa yhtä suuri osa elokuvan kestosta on kulutettu turhaan kinaamiseen. Robin on edelleen itsepäinen ja lapsellinen; tätä seikkaa edesauttaa se, että Chris O'Donnell on äärimmäisen taidoton ja rasittava näyttelijä. George Clooney on erittäin epäsopiva Batmaniksi. Arskan roolisuoritus on mukiinmenevä, mutta koska parhaat viholliset on käytetty aiemmissa leffoissa, sillä ei ole paljoa merkitystä. Tai sanotaanko, että Muratista ja Pakkasherrastakin saisi hyviä pahiksia, mutta Schumacherin onneton ohjaus ja näkemys kusevat sen täydellisesti. Erikoistehosteetkin ovat kulahtaneita, ja näiden kaikkien seikkojen takia toimintakaan ei toimi. Käsikirjoituksessa on aivan uskomattomia typeryyksiä ja koko kahden tunnin ajan silmiin paistaa camp-henkisyys, joka on viimeinen naula arkussa. Jotain sentään on yritetty, ja välillä elokuvaa pystyi katsomaan ilman vaikeuksia, mutta Batman & Robin on silti yksinkertaisesti huono.
Fantômas's rating:
Rate:
Watched Wanted Custom
People who added this item 1792 Average listal rating (1122 ratings) 6 IMDB Rating 0
Täyttä jätettä. Juoni on surkea, täysin ennalta-arvattava ja toistaa tyylikeinoillaan samaa kuin mitä kaikki tämänkaltaiset elokuvat. Etenkin loppu loistaa typeryydellään ja mukayllättävyydellään. Hahmotkin ovat mitäänsanomattomia ja persoonnattomia. Irtovitsejä (välillä aikuisille suunnattuja) ripotellaan koko ajan, mutta laimeista tokaisuista ja tapahtumista kun saa vaan myötähäpeän tunnetta. Näyttelijöistä kaikki eivät ole aivan pahinta B-luokkaa, mutta osa on vain niin surkeita että loputkaan eivät vaikuta edes keskinkertaisilta vaan huonoilta. ABBAn musiikki on OK, mutta se häpäistään mitä pahimmalla tavalla: kun samat näyttelijät, jotka eivät osaa näytellä tippaakaan, päästetään laulamaan, ei lopputulos voi olla hyvä, Mamma Mia! onkin elokuvallisesti surkea tekele, jonka katsominen on silkkaa masokismia.
Fantômas's rating:
Rate:
Watched Wanted Custom
People who added this item 5109 Average listal rating (3512 ratings) 7.1 IMDB Rating 0
300
This is Sparta. Jipii.
Fantômas's rating:
Rate:
Watched Wanted Custom
Terminator - Rahastus (nimi korjattu) on yksi suurimmista leffamaailman kauheuksista, mitä on ikinä "onnistuttu" tekemään. Elokuva on ensinnäkin täysin turha, eikä sitä olisi tarvinnut tehdä. Juoni on tylsää ja mielenkiinto katoaa viimeistään viidennellä katsomisminuutilla. Dialogi on latteaa ja usein niin idioottimaista sekä kliseistä, että katsomisinto lopahtaa. Näyttelijät ovat surkeita. Christian Bale, joka on yleensä aivan perushyvä näyttelijä (keskitasoa parempi); on tällä kertaa yksiulotteinen ja huono. Niin kuin kaikki muutkin tässä elokuvassa. Ja miksei, oi miksei Arska ole mukana? Ei Terminator vaan ole Terminator ilman Arskaa, edellyttipä se häntä tai ei. Erikoistehosteetkin ovat tylsää tietokonehuttua. Lyhyt taistelu terminaattori-robotin kanssa miltei valoi uskoa, mutta ei se juuri tätä paranna.
Fantômas's rating:
Rate:
Watched Wanted Custom
Sama paska, eri tapahtumapaikat. Mutta kun mukana on Disney, niin elokuva EI VOI OLLA HUONO! SE EI VOI! Onko tämä edes mikään musikaali? Ah, meidän söde kultapojamme Troy joutuu taas ongelmiin Gabriellan kanssa! Voi ei, miten tästä selvitäänkään? Kaikki toistuu edellisestä elokuvasta, eli juoni on niin samanlainen ykkösen kanssa, että yhtymäkohtia löytyy vaikka muille jakaa. Myös näyttelijät ovat teennäisiä ja huonoja. Mutta kun on kivaa pop-musaa, rakkaussuhde, söpö kultapoju ja itseääntoistava juoni, niin hitot siitä laadusta!
Fantômas's rating:
Rate:
Watched Wanted Custom
People who added this item 885 Average listal rating (580 ratings) 3.6 IMDB Rating 0
Aivot narikassakin turruttavan yksitoikkoista paskaa. Pari irtovitsiä niistä tuhannesta miljoonasta sai lievän hymyn huulille, muuten kaikki näyttelystä kässäriin tasapaksua jöötiä, joka ei oikeuta olemassaoloaan millään tavalla. Mikäli jaksaa oikeasti seurata ensimmäistä 10 minuuttia pidemmälle (kuten perisuomalaisella tahdonvoimalla ja huonojen leffojen aiheuttamalla masokistisella mielihyvällä tein), viimeistään Norbitin Rasputia-niminen vaimo (yksi Eddie Murphyn kolmesta roolista) kääntää päänsisäiset vitutusnupit kaakkoon. Ei sillä, kyllä tämä palkintonsa on ansainnut. Ne kahdeksan Razzietä nimittäin.
Fantômas's rating:
Rate:
Watched Wanted Custom
People who added this item 87 Average listal rating (51 ratings) 6.3 IMDB Rating 0
Suomalaisen elokuvan taso ei usein päätä huimaa, mutta onneksi Sensuelan kaltaisia, täydellisen ryssittyjä leffoja löytyy Suomen historiasta vain kourallinen. Juoni kertoo lappalaistytön ihastumisesta saksalaiseen upseeriin II maailmansodan aikana; lappalaistyttö tapaa vuosia myöhemmin tämän upseerin, ja he lähtevät Helsinkiin jonne tyttö ei todellakaan kuulu. Käsikirjoitus voisi ehkä toimia (repliikit uudelleenkirjoittaen), mutta se on täynnä epäloogisuuksia ja se on toteutettu surkeasti kaikin tavoin. Vaikka päätähtenä esiintyvä Marianne Träskman (taiteilijanimellä) on ihan nätti ilmestys, naisen näyttelytaidot ovat olemattomat. Amatöörimäisyys paistaa läpi joka käänteestä. Eivätkä muutkaan sen paremmaksi pistä. Myös dubbaus on erittäin huonoa, innotonta eikä usein edes osu kohdilleen niin että tulos kuulostaa erittäin päälleliimatulta. Äänitehosteet ovat myös jälkikäteen tehtyjä. Ei voi muuta kuin purskahtaa hillitsemättömään nauruun, kun Lapin porot huutavat tuskasta (käsittämätön huuto on oikeasti ihmisen suusta, kuten myös susien ulvonta). Huonosti leikattuun ja yksinkertaisia huolimattomuusvirheitä vilisevään elokuvaan on lisätty alkuun dokumenttipätkää Lapista, joka sekin on erittäin hyödytön; vaikka filmi on alunperin tehty englanninkielistä yleisöä varten, tuntuvat itsestäänselvät seikat turhilta. Musiikki on ylidramaattista eikä täten kuvasta ruudulla näkyviä tunnetiloja. Kuten nimestä voi päätellä, alastomuudessa löytyy (pehmopornoa) mutta sekään ei jaksa säväyttää koska toteutus on vaan niin kehnoa ettei siitä voi kukaan nauttia. Sensuela on mitä todennäköisimmin Suomen huonoin elokuva ikinä, eikä se edes ole mitenkään hyvä toisin kuin esim. Plan 9 from Outer Space, joka vilisee epäloogisuuksia ja virheitä, mutta on silti oikeana elokuvana oikeasti hyvä. Tämä on tahattoman huvittava, mutta hyvä se ei ole.
Fantômas's rating:
Rate:
Watched Wanted Custom
People who added this item 343 Average listal rating (294 ratings) 3.8 IMDB Rating 0
(Top-5 tästä Digimon-elokuvaan on erittäin löyhä, joten se voisi olla miltei ensimmäisenäkin.)

Järkyttävää paskaa. Muutamat huutonaurut kirvoitti tahattomalla surkeudellaan (esim. kukkakauppakohtaus), mutta muuten kyseessä on elokuvien pohjanoteeraus Minas Morgulin syövereistä. Juoni on paska, hahmot ovat paskoja, dialogi on paskaa, näyttely on paskaa, leikkaus on paskaa ja lopputuloksena on samalla naurettava mutta masentava "kokonaisuus". Paras kohta leffasta oli Wiseaun näytellessä kuollutta (valitettavasti vain näytellessä).

"I feel like I'm sitting on an atomic bomb waiting for it to go off."
Fantômas's rating:
Rate:
Watched Wanted Custom
People who added this item 4039 Average listal rating (2605 ratings) 5 IMDB Rating 0
Odotin elokuvaa, joka olisi sentään niin paska että sille olisi voinut nauraa, mutta eipä Twilight ollut edes sitäkään. Tarina on typerä, töksähtelevä ja niin itsestäänselvä, ettei voi olla arvaamatta mitä seuraavaksi tapahtuu. Koko elokuva on kuin haggis: sisällä on paljon ällötystä (Twilightin tapauksessa romanttista höttöä) ja kuoret eivät houkuttele, mutta osa tästäkin pitää. Näyttelijät ovat kaikki aivan surkeita, varsinkin kiiltokuvarumilus Pattinson ja harvinaisen yksiulotteinen Stewart eivät tunnu tietävän, missä ovat, ja näin haahuilevatkin "mestarillisen" dialogin siivittämänä kaksi tuntia. Kuvauskin on aivan perseestä; kamera tuntuu liikkuvan missä haluaa ja missä huvittaa. Teinitytöille Twilight varmasti sopii, sillä kyky nähdä tässä mitään hyvää edellyttää sen, että kengännumero on suurempi kuin ÄO.
Fantômas's rating:
Rate:
Watched Wanted Custom
People who added this item 244 Average listal rating (191 ratings) 2.5 IMDB Rating 0
Tekopirteää filmin tuhlausta. Mitä tapahtuu kun näyttelijät vaihdetaan ja vitsejä kierrätetään? No tietysti *nimetön huumorisarja tähän* osa *numero tähän*, eli tässä tapauksessa Yksin kotona nelonen. Mikä tässä naurattaa? Eniten kai se, että tämä edes pääsee videolevitykseen.
Fantômas's rating:
Rate:
Watched Wanted Custom
People who added this item 356 Average listal rating (260 ratings) 2.7 IMDB Rating 2
Uwe Boll (Uwe Troll) on ihailtava persoona. Hän onnistuisi tekemään vaikka unelmaelokuvastani paskan tunkemalla tympeää nu-metalliräppiä, huonot näyttelijät ja huonon ja löysän juonen, joka hädin tuskin sitoo mitään yhteen. Missä se "kuolleiden talo" on? Typerin idea on kuitenkin käyttää aitoa kuvaa itse pelistä. Jokainen, joka tästä pitää, pitäisi hirttää uwe-ballseistaan kiinni kattoon.
Fantômas's rating:
Rate:
Watched Wanted Custom
People who added this item 174 Average listal rating (118 ratings) 5.8 IMDB Rating 0
Digimon, tuo Pokemonin vähintään yhtä kaupallinen haastaja, kuului lapsena suosikkiasioihini niin surkeasti dubatuista piirretyistä oheistuotteisiin. Kolmesta eri Digimon-leffasta länsimaita varten kasaanpätkitty The Movie on kuitenkin uskomatonta paskaa. Ääninäyttely ja käsikirjoitus ovat ankeampaakin ankeaa, tarinan irtonaisuus aivan omaa luokkaansa ja kaikki tässä rahamagneetissa on... no, typerää.
Fantômas's rating:
Rate:
Watched Wanted Custom

Jabbing in Finnish. Includes TV movies.

Added to
Related lists

Worst Films Of All Time
25 item list by SJMJ91
7 votes 8 comments
The worst animes of all time
158 item list by Narratorjebi
3 votes
PhantomStrider's Top 10 Worst Movies
10 item list by filmbuilder
2 votes
Worst Animated Films of All Time
27 item list by Agent Kermit D. Fonz
5 votes
My Top 30 Favorite Movies of All Time
30 item list by CartoonDude1995
5 votes 1 comment
Worst books of all time
15 item list by darkmatter
9 votes 4 comments
Favorite Films of All Time (2003 Edition)
650 item list by Stehako
4 votes
Favorite Films of All Time (2004 Edition)
700 item list by Stehako
5 votes
The Greatest 100 Movies of All Time
100 item list by Denise
8 votes
My Favorite Movies of All Time
21 item list by indianastar
3 votes

View more top voted lists

People who voted for this also voted for


More lists from FantômasComments

Posted: 7 years, 4 months ago at Dec 20 20:39
Hey! Be nice to the Pokémon movies!
Posted: 7 years, 4 months ago at Dec 21 1:46
Thankfully I havent seen any of these movies, except 300 which I liked...lol
Posted: 7 years, 1 month ago at Mar 5 6:00
Pokemon + Digimon Epic MOVIES!!! haha
No, no that epic but they are for the fans only, leave them alone D:
And 300? are you serious?
Posted: 6 years, 3 months ago at Dec 28 10:25
Digimon and Pokemon movies are awesome! Of course you'll dislike them if you watch it at your age, but these movies are made for kids, Digimon/Pokemon made my childhood.
Posted: 5 years, 7 months ago at Sep 3 7:08
Digimon The Movie actually has beautiful animation. The English dubs are pretty awful, but I'm sure with the original Japanese script it's fine. But I mean, I think the movie's great anyway.
Posted: 4 years, 11 months ago at May 28 3:00
Agreed. Terminator: Salvation was horrible.
Posted: 4 years, 11 months ago at May 28 10:56
I have to disagree with you on Pokemon 2000 and Pokemon 3, I love them both. Mama Mia, that was horrible...but I hate musicals usually
Posted: 4 years, 11 months ago at May 28 12:55
Digimon's awesome!
Posted: 4 years, 11 months ago at May 29 8:20
...

Post comment


Insert image

drop image here
(or click)
or enter URL:
 link image?  square?

Insert video

Format block