Join Listal here 
Existing members 
Login here 
Join Listal to create lists, share images, get recommendations and much more
Avatar
Added by Kurkkuharja

on 21 Sep 2012 11:25

7
453 Views 4 Comments

Russ Meyer marathon 21.-23.9.2012

Choose file... or enter url:
Sort by: Showing 19 items
People who added this item 37  Average listal rating (22 ratings) 4.8  IMDB Rating 4.8 
1. The Immoral Mr. Teas (1959)
21.9.

Russ Meyer-maratonin käynnistänyt nudie cutie -komedia on kieltämättä eräänlainen lajityyppinsä virstanpylväs ja pienestä tylsyydestä huolimatta jopa suht kivuttomasti katsottava pikkutuhmailu. Moraaliton herra Teas saa kyvyn nähdä naisten vaatteiden läpi, siinä muulla mauttomalla huumorilla höystettynä idea lyhykäisyydessään. Suurin hermoja raastava puoli on parista luupista koostuva musatarjonta, etenkin kun liki tauotta taustalla soivat kipaleet ovat omiaan kiristämään rusettiaan tiukemmalle.
Kurkkuharja's rating:

People who added this item 16  Average listal rating (13 ratings) 4.5  IMDB Rating 4.1 
2. Eve and the Handyman (1961)
21.9.

Nyt alkaakin sitten todella tylsä ja yhdentekevä Meijeri. Tässä oli joku talkkari joka tunkee päänsä pesukoneeseen huomaamatta, että tyttönen vieressä riisuu itsensä ilkosilleen. Huumori kusee ja Hanskaäijän kesto tuntuu pieneltä ikuisuudelta.
Kurkkuharja's rating:

People who added this item 18  Average listal rating (15 ratings) 4.3  IMDB Rating 4.1 
3. Wild Gals of the Naked West (1962)
21.9.

Voi aivokuolema! Reilun tunnin mittainen länkkäri, joka tuntuu puolet pidemmälle ja jossa ei ole juonta, ainoastaan läjäpäin irrallisia kohtauksia, joissa baarin aukeamista odottava ukko kertoo heidän kaupunkinsa kansasta, joiden arkeen kuuluvat tappelut, ammuskelut, nakuina pitkin poikin juoksevat naiset ja joku huussi, jonka sisällä on uutuuttaan kiiltävä kaakeliamme ja jonka pari jannua tyrkkäävät aina nurin, kun joku päättää veskiä käyttää. Surrealistista sontaa, jonka uusintakatselua ennemmin söisin vaikka unssin elimistömme tuottamaa ruskeaa kuona-ainetta.
Kurkkuharja's rating:

People who added this item 24  Average listal rating (13 ratings) 6  IMDB Rating 5.2 
4. Black Snake (1973)
21.9.

Russakan ensimmäinen "oikea" elokuva maratonin aikana. Black Snake on nimensämukaisesti siis juonellinen blackis, jossa sadistinen herrarotu alistaa mustia orjia karibialaisella plantaasilla, kunnes pakkotyöläisten mitta lopulta tulee täyteen. Katsottava filmi, joka sai heräämään tähän maailmaan jopa helvetillisen Wild Gals of the Naked Westin puudutuksesta. Ohjaaja tosin itse oli vähemmän tyytyväinen elokuvaansa, mihin saattaa vaikuttaa se, että tuottajilla lienee laadukkaasta lopputuloksesta päätellen ollut jotain näppiään tässä pelissä.
Kurkkuharja's rating:

People who added this item 12  Average listal rating (9 ratings) 4.9  IMDB Rating 4.5 
5. Europe in the Raw (1963)
21.9.

Meyer mondoilee. Euroopan seksihurjastelujahan tässä kauhistellaan Ruotsista Tanskan kautta Saksaan. En nyt enää hirveästi muista muuta, kuin että ainakin tässä stripattiin ja ihan hauskaa eksploitaatiota taisi olla joo.
Kurkkuharja's rating:

People who added this item 39  Average listal rating (25 ratings) 6.7  IMDB Rating
6. Lorna (1964)
21.9.

Mustavalkoista taide-Meijeriä. Älkää pakottako muistelemaan enempiä.
Kurkkuharja's rating:

People who added this item 47  Average listal rating (33 ratings) 4.9  IMDB Rating 4.8 
7. Mondo Topless (1966)
21.9.

Russ kuvaa joitakuita vähäpukeisia naisia ja leikkaa väliin pätkiä Europe in the Rawsta. Ei Mondo Topless niin mahdoton ole kuin voisi kuvitella, mutta kun parhaat puolet ovat filmin vetävä nimi sekä toisesta leffasta revityt skenet, aika turhaksi pannukakuksi kokonaisuus jää.
Kurkkuharja's rating:

People who added this item 36  Average listal rating (20 ratings) 6.4  IMDB Rating 6.5 
8. Mudhoney (1965)
21.9.

Samoissa värittömissä sfääreissä mennään kuin Lornankin parissa. Itse asiassa ensimmäinen ja Mudhoney tuntuivat niinkin samanlaisille elokuville katseluhetkellä, etten luoja paratkoon enää edes muista, kummassa tapahtui mitä. Ei tämä kaksikko kai ihan toivotonkaan ollut, mutta RM-maratonin ensimmäisen päivän loppupuolella muutama valkovenäläistä ja useampi pullo kaljaa alla mielenkiinto ei ole huomattavin.
Kurkkuharja's rating:

People who added this item 406  Average listal rating (220 ratings) 7.2  IMDB Rating 6.8 
9. Faster, Pussycat! Kill! Kill! (1965)
22.9.

Tyylikästä ja tylyä naistoimintaa mustavalkofiiliksissä, joka ei ainakaan ole ollut esikuvana Tarantinon Death Proofille missään nimessä.
Kurkkuharja's rating:

People who added this item 40  Average listal rating (28 ratings) 6.3  IMDB Rating 5.9 
10. Motorpsycho! (1965)
22.9.

Ensimmäisen Russ-illan viimeinen elokuva. Tylsä oli ja naftatilakin niin täyteläinen, että muuta on vaikea Motor Psychosta muistaa kuin moottoripyörät ja jälleen vaihteen vuoksi hukkuneet värikynät.
Kurkkuharja's rating:

People who added this item 24  Average listal rating (16 ratings) 6.4  IMDB Rating 5.7 
11. Good Morning... and Goodbye! (1967)
22.9.

Ajattelimme elokuvan Good Morning... and Goodbye olevan jo nimeltään pahoja ennustava aloitus löörndagin ensimmäiseksi Russakoksi, mutta yllättävän viihdyttävää saippuapelleilyä tästä löytyi. Metsänhenki on liki surrealistinen ja alkutekstit olivat kuulemma kekseliäät, vaikka itse tuolloin suihkussa taisin jumittaa.
Kurkkuharja's rating:

People who added this item 33  Average listal rating (18 ratings) 5.9  IMDB Rating 5.5 
12. Cherry, Harry and Raquel! (1970)
22.9.

Tää taisikin olla se elokuva, jonka matskuista aika sievoinen siivu katosi jonnekin vissiin kehitysvaiheen paikkeilla. Tämä materiaali on korvattu jättitissisillä intiaaneilla ja naisilla, jotka juoksevat erämaassa pasuuna tai trumpetti tai mikälie päässään. Haulikoilla ammutaan, alastomia naisia on ja ikärajaksi muistelen X-ratedin. En ole ihan varma, mikä tässä loppujen lopuksi vetosi, mutta kun ei odota leffalta mitään ja meno äkkiä käykin hävyttömän viihdyttäväksi tuubaksi, ei ainakaan voi vinkua. Maratonin mahdollisesti paras leffa.
Kurkkuharja's rating:

People who added this item 25  Average listal rating (16 ratings) 6.1  IMDB Rating 4.9 
13. Common Law Cabin (1967)
22.9.

Joo, en vaihteeksi muista tästäkään yhtään mitään. Samana iltana pommittamistani pisteistä päätellen mainion Cherry, Harry and Raquel!n jälkeen taisi kuitenkin olla paluu maanpinnalle Russin todellisiin taitoihin kova.
Kurkkuharja's rating:

People who added this item 16  Average listal rating (11 ratings) 4.2  IMDB Rating 4.1 
14. Pandora Peaks (2001)
22.9.

Rumat jättikumitissit sanoo "sfink sfink" halki tunnin pituisen pseudodokkarin. Voi herran haltuun taas kerran. Itse luin Pandora Peaksin ajan Watchmen-sarjista, katselukumppanini TomHenry taisi olla koneella tai jotain. Voi muffini.
Kurkkuharja's rating:

People who added this item 22  Average listal rating (17 ratings) 5.6  IMDB Rating 5.5 
15. Finders Keepers, Lovers Weepers! (1968)
22.9.

Nyt muuten toistan jo vittumaisissa määrin itseäni... mutta muistin karkailu vaivaa taas yhtä Meyerin pökälettä. Yritin lukea IMDb:n plot keywordsia ja synopsista, mutta ei perkele, en vaan saa päähäni yhtään mitään tästä ratosta. Jumala on siis sittenkin olemassa.
Kurkkuharja's rating:

People who added this item 95  Average listal rating (60 ratings) 6.3  IMDB Rating 5.8 
16. Vixen! (1968)
22.9.

"Muffinssi, muffinsi, muffini, muffin on kuohkeaksi valmistettu leivonnainen, joka valmistetaan uunissa. Muffinssin täytteenä voidaan käyttää muun muassa rusinoita tai pieniä hedelmiä. Muffinssin makuina voidaan käyttää esimerkiksi suklaata, sitruunaa, maissia tai mustikoita. Yleensä muffinsseja syödään kahvin tai teen kera."

(lähde: Wikipedia.org)
Kurkkuharja's rating:

People who added this item 143  Average listal rating (88 ratings) 6.2  IMDB Rating 6.2 
17. Supervixens (1975)
22.9.

Kansitaide on siistiä. Nimi houkutteleva. Leffa vähän mitäänsanomaton. Pettymys.

Tässä vaiheessa Russ Meyer-maratonin toista iltaa kellon käydessä lähellä seuraavaa vuorokautta alkoikin kuosi olla erinäisten nautittujen virvoitusjuomien sekä seitsen(ala)päisen taide-elokuvan myötä semmoinen, että parempihan sitä oli pistää toosa kiinni ja suunnata hyvin ansaitulle tauolle Matinkylän ostoskeskuksen saluunoille. Jatkakaamme sunnuntaina matkamme viimeiset etapit virkeinä kohti voittoa.
Kurkkuharja's rating:

People who added this item 98  Average listal rating (57 ratings) 6.9  IMDB Rating 6.1 
18. Up! (1976)
23.9.

Hitleriä piiskataan hanurille ja Eva Braun junior suunnittelee jotain kostoa. Alastomat naiset tappelevat ja juoni on mitä käsittämättömin, joten ansaitseehan Up! arvonsa Meyer-klassikkona, etenkin edellisillan promilleissa uuteen aamuun herätessä katsottuna.
Kurkkuharja's rating:

People who added this item 75  Average listal rating (48 ratings) 5.6  IMDB Rating 5.7 
19. Beneath the Valley of the Ultra-Vixens (1979)
23.9.

Lopettaa meijeröinnin mallikkaasti, eli tylsää meijerien esittelyä gallonakaupalla ja vailla pointsia. Vitun Russ!

Nyt se onneksi on ohi. 19 elokuvaa tissejä takana, joista käteen jäi pari loistopätkää, muutamia semiviihdyttäviä roippeita sekä kasa kamalaa paskaa. Loppujen lopuksi putki sujui huomattavasti kivuttomammin kuin uskaltaa odotti, mihin osasyynä saattoi vaikuttaa tekijöiden piheily filmin käytön suhteen sekä harras keskittyminen moneen muuhun asiaan kuin itse tv-ruutuun. Mitä tästä kaikesta sitten opimme? Jaa-as, jollemme muuta niin ainakin sen, että ainoastaan pahimmanlainen vellihousu skippaa (ja vielä maksaa siitä!) tälläisen tilaisuuden elokuvasivistyksensä edistämiseen niinkin turhan syyn kuin R&A-festareiden takia. Enkä nyt missään nimessä yritä osoitella sormellani ketään tiettyä käyttäjää tällä saitilla...

Jesus Franco part 3:a odotellessa.
Kurkkuharja's rating:


 

Added to
Related lists

21
6 item list by charidotes20
1 votes
Watched in 2013
146 item list by Lia
14 votes 1 comment
2012 Christmas Movie Marathon
32 item list by rewster
19 votes 1 comment
When I was 32... book diary, July/August 2015
41 item list by Villiana
24 votes
Watched in 2011
131 item list by Elina
14 votes
Nicole Meyer
11 item list by ElleJulia
2 votes
2014 Christmas Movie Marathon
28 item list by rewster
15 votes 1 comment
Favorite Images of Russ Tamblyn
30 item list by kathy
12 votes 6 comments
Movies watched in September 2012
52 item list by erichaskell
1 votes

View more top voted lists

People who voted for this also voted for

Enzo G. Castellari: The Filmography
Watched 2015
WATCHED IN 2015
Best movies
Angry!
Ernest Marathon
Gooood Muuuusic...
Zombie films I've seen
Ehkä 10 Parasta elokuvaa mitä on nähty
Erethon
Helsinki city nightclubs and bars i've visited
Macaroni Combat

More lists from Kurkkuharja

Lamberto Bava (top list as director)
Troma releases I've seen
Ozploitation top list
Jesus Franco memorial marathon (31.5.-2.6.2013)
Horror October 2015
Pre-Christmas party 2014


Comments

Posted: 2 years, 11 months ago at Sep 21 11:31
Mitäs nössöilyä tää on, kun on vain 10 elokuvaa?
Posted: 2 years, 11 months ago at Sep 22 8:29
Ei vittu jätkät.
Posted: 2 years, 11 months ago at Sep 22 11:37
Lauantai alkoi leffalla Good morning and goodbye...

Login or Signup to post a comment