Explore
 Lists  Reviews  Images  Update feed
Categories
MoviesTV ShowsMusicBooksGamesDVDs/Blu-RayPeopleArt & DesignPlacesWeb TV & PodcastsToys & CollectiblesComic Book SeriesBeautyAnimals   View more categories »
Listal logo
Avatar
Added by Kurkkuharja on 21 Sep 2012 11:25
929 Views 4 Comments
12
vote

Russ Meyer marathon 21.-23.9.2012

Add header image

Choose file... or enter url:
Sort by: Showing 19 items
Decade: Rating: List Type:
21.9.

Russ Meyer-maratonin käynnistänyt nudie cutie -komedia on kieltämättä eräänlainen lajityyppinsä virstanpylväs ja pienestä tylsyydestä huolimatta jopa suht kivuttomasti katsottava pikkutuhmailu. Moraaliton herra Teas saa kyvyn nähdä naisten vaatteiden läpi, siinä muulla mauttomalla huumorilla höystettynä idea lyhykäisyydessään. Suurin hermoja raastava puoli on parista luupista koostuva musatarjonta, etenkin kun liki tauotta taustalla soivat kipaleet ovat omiaan kiristämään rusettiaan tiukemmalle.
Kurkkuharja's rating:
Rate:
Watched Wanted Custom
People who added this item 17 Average listal rating (15 ratings) 4.6 IMDB Rating 4.1
21.9.

Nyt alkaakin sitten todella tylsä ja yhdentekevä Meijeri. Tässä oli joku talkkari joka tunkee päänsä pesukoneeseen huomaamatta, että tyttönen vieressä riisuu itsensä ilkosilleen. Huumori kusee ja Hanskaäijän kesto tuntuu pieneltä ikuisuudelta.
Kurkkuharja's rating:
Rate:
Watched Wanted Custom
People who added this item 19 Average listal rating (16 ratings) 4.5 IMDB Rating 4.2
21.9.

Voi aivokuolema! Reilun tunnin mittainen länkkäri, joka tuntuu puolet pidemmälle ja jossa ei ole juonta, ainoastaan läjäpäin irrallisia kohtauksia, joissa baarin aukeamista odottava ukko kertoo heidän kaupunkinsa kansasta, joiden arkeen kuuluvat tappelut, ammuskelut, nakuina pitkin poikin juoksevat naiset ja joku huussi, jonka sisällä on uutuuttaan kiiltävä kaakeliamme ja jonka pari jannua tyrkkäävät aina nurin, kun joku päättää veskiä käyttää. Surrealistista sontaa, jonka uusintakatselua ennemmin söisin vaikka unssin elimistömme tuottamaa ruskeaa kuona-ainetta.
Kurkkuharja's rating:
Rate:
Watched Wanted Custom
People who added this item 25 Average listal rating (14 ratings) 6.2 IMDB Rating 5.1
Black Snake (1973)
21.9.

Russakan ensimmäinen "oikea" elokuva maratonin aikana. Black Snake on nimensämukaisesti siis juonellinen blackis, jossa sadistinen herrarotu alistaa mustia orjia karibialaisella plantaasilla, kunnes pakkotyöläisten mitta lopulta tulee täyteen. Katsottava filmi, joka sai heräämään tähän maailmaan jopa helvetillisen Wild Gals of the Naked Westin puudutuksesta. Ohjaaja tosin itse oli vähemmän tyytyväinen elokuvaansa, mihin saattaa vaikuttaa se, että tuottajilla lienee laadukkaasta lopputuloksesta päätellen ollut jotain näppiään tässä pelissä.
Kurkkuharja's rating:
Rate:
Watched Wanted Custom
People who added this item 12 Average listal rating (10 ratings) 5.3 IMDB Rating 4.6
21.9.

Meyer mondoilee. Euroopan seksihurjastelujahan tässä kauhistellaan Ruotsista Tanskan kautta Saksaan. En nyt enää hirveästi muista muuta, kuin että ainakin tässä stripattiin ja ihan hauskaa eksploitaatiota taisi olla joo.
Kurkkuharja's rating:
Rate:
Watched Wanted Custom
21.9.

Mustavalkoista taide-Meijeriä. Älkää pakottako muistelemaan enempiä.
Kurkkuharja's rating:
Rate:
Watched Wanted Custom
People who added this item 52 Average listal rating (38 ratings) 5 IMDB Rating 0
21.9.

Russ kuvaa joitakuita vähäpukeisia naisia ja leikkaa väliin pätkiä Europe in the Rawsta. Ei Mondo Topless niin mahdoton ole kuin voisi kuvitella, mutta kun parhaat puolet ovat filmin vetävä nimi sekä toisesta leffasta revityt skenet, aika turhaksi pannukakuksi kokonaisuus jää.
Kurkkuharja's rating:
Rate:
Watched Wanted Custom
People who added this item 43 Average listal rating (25 ratings) 6.4 IMDB Rating 0
21.9.

Samoissa värittömissä sfääreissä mennään kuin Lornankin parissa. Itse asiassa ensimmäinen ja Mudhoney tuntuivat niinkin samanlaisille elokuville katseluhetkellä, etten luoja paratkoon enää edes muista, kummassa tapahtui mitä. Ei tämä kaksikko kai ihan toivotonkaan ollut, mutta RM-maratonin ensimmäisen päivän loppupuolella muutama valkovenäläistä ja useampi pullo kaljaa alla mielenkiinto ei ole huomattavin.
Kurkkuharja's rating:
Rate:
Watched Wanted Custom
22.9.

Tyylikästä ja tylyä naistoimintaa mustavalkofiiliksissä, joka ei ainakaan ole ollut esikuvana Tarantinon Death Proofille missään nimessä.
Kurkkuharja's rating:
Rate:
Watched Wanted Custom
People who added this item 43 Average listal rating (31 ratings) 6.3 IMDB Rating 0
22.9.

Ensimmäisen Russ-illan viimeinen elokuva. Tylsä oli ja naftatilakin niin täyteläinen, että muuta on vaikea Motor Psychosta muistaa kuin moottoripyörät ja jälleen vaihteen vuoksi hukkuneet värikynät.
Kurkkuharja's rating:
Rate:
Watched Wanted Custom
People who added this item 24 Average listal rating (18 ratings) 6.2 IMDB Rating 5.7
22.9.

Ajattelimme elokuvan Good Morning... and Goodbye olevan jo nimeltään pahoja ennustava aloitus löörndagin ensimmäiseksi Russakoksi, mutta yllättävän viihdyttävää saippuapelleilyä tästä löytyi. Metsänhenki on liki surrealistinen ja alkutekstit olivat kuulemma kekseliäät, vaikka itse tuolloin suihkussa taisin jumittaa.
Kurkkuharja's rating:
Rate:
Watched Wanted Custom
People who added this item 34 Average listal rating (18 ratings) 6.2 IMDB Rating 5.5
22.9.

Tää taisikin olla se elokuva, jonka matskuista aika sievoinen siivu katosi jonnekin vissiin kehitysvaiheen paikkeilla. Tämä materiaali on korvattu jättitissisillä intiaaneilla ja naisilla, jotka juoksevat erämaassa pasuuna tai trumpetti tai mikälie päässään. Haulikoilla ammutaan, alastomia naisia on ja ikärajaksi muistelen X-ratedin. En ole ihan varma, mikä tässä loppujen lopuksi vetosi, mutta kun ei odota leffalta mitään ja meno äkkiä käykin hävyttömän viihdyttäväksi tuubaksi, ei ainakaan voi vinkua. Maratonin mahdollisesti paras leffa.
Kurkkuharja's rating:
Rate:
Watched Wanted Custom
People who added this item 28 Average listal rating (19 ratings) 6.1 IMDB Rating 0
22.9.

Joo, en vaihteeksi muista tästäkään yhtään mitään. Samana iltana pommittamistani pisteistä päätellen mainion Cherry, Harry and Raquel!n jälkeen taisi kuitenkin olla paluu maanpinnalle Russin todellisiin taitoihin kova.
Kurkkuharja's rating:
Rate:
Watched Wanted Custom
People who added this item 19 Average listal rating (13 ratings) 4.6 IMDB Rating 0
22.9.

Rumat jättikumitissit sanoo "sfink sfink" halki tunnin pituisen pseudodokkarin. Voi herran haltuun taas kerran. Itse luin Pandora Peaksin ajan Watchmen-sarjista, katselukumppanini TomHenry taisi olla koneella tai jotain. Voi muffini.
Kurkkuharja's rating:
Rate:
Watched Wanted Custom
22.9.

Nyt muuten toistan jo vittumaisissa määrin itseäni... mutta muistin karkailu vaivaa taas yhtä Meyerin pökälettä. Yritin lukea IMDb:n plot keywordsia ja synopsista, mutta ei perkele, en vaan saa päähäni yhtään mitään tästä ratosta. Jumala on siis sittenkin olemassa.
Kurkkuharja's rating:
Rate:
Watched Wanted Custom
People who added this item 133 Average listal rating (65 ratings) 6.3 IMDB Rating 0
22.9.

"Muffinssi, muffinsi, muffini, muffin on kuohkeaksi valmistettu leivonnainen, joka valmistetaan uunissa. Muffinssin täytteenä voidaan käyttää muun muassa rusinoita tai pieniä hedelmiä. Muffinssin makuina voidaan käyttää esimerkiksi suklaata, sitruunaa, maissia tai mustikoita. Yleensä muffinsseja syödään kahvin tai teen kera."

(lähde: Wikipedia.org)
Kurkkuharja's rating:
Rate:
Watched Wanted Custom
People who added this item 156 Average listal rating (98 ratings) 6.2 IMDB Rating 0
22.9.

Kansitaide on siistiä. Nimi houkutteleva. Leffa vähän mitäänsanomaton. Pettymys.

Tässä vaiheessa Russ Meyer-maratonin toista iltaa kellon käydessä lähellä seuraavaa vuorokautta alkoikin kuosi olla erinäisten nautittujen virvoitusjuomien sekä seitsen(ala)päisen taide-elokuvan myötä semmoinen, että parempihan sitä oli pistää toosa kiinni ja suunnata hyvin ansaitulle tauolle Matinkylän ostoskeskuksen saluunoille. Jatkakaamme sunnuntaina matkamme viimeiset etapit virkeinä kohti voittoa.
Kurkkuharja's rating:
Rate:
Watched Wanted Custom
People who added this item 108 Average listal rating (61 ratings) 6.8 IMDB Rating 0
Up!
23.9.

Hitleriä piiskataan hanurille ja Eva Braun junior suunnittelee jotain kostoa. Alastomat naiset tappelevat ja juoni on mitä käsittämättömin, joten ansaitseehan Up! arvonsa Meyer-klassikkona, etenkin edellisillan promilleissa uuteen aamuun herätessä katsottuna.
Kurkkuharja's rating:
Rate:
Watched Wanted Custom
23.9.

Lopettaa meijeröinnin mallikkaasti, eli tylsää meijerien esittelyä gallonakaupalla ja vailla pointsia. Vitun Russ!

Nyt se onneksi on ohi. 19 elokuvaa tissejä takana, joista käteen jäi pari loistopätkää, muutamia semiviihdyttäviä roippeita sekä kasa kamalaa paskaa. Loppujen lopuksi putki sujui huomattavasti kivuttomammin kuin uskaltaa odotti, mihin osasyynä saattoi vaikuttaa tekijöiden piheily filmin käytön suhteen sekä harras keskittyminen moneen muuhun asiaan kuin itse tv-ruutuun. Mitä tästä kaikesta sitten opimme? Jaa-as, jollemme muuta niin ainakin sen, että ainoastaan pahimmanlainen vellihousu skippaa (ja vielä maksaa siitä!) tälläisen tilaisuuden elokuvasivistyksensä edistämiseen niinkin turhan syyn kuin R&A-festareiden takia. Enkä nyt missään nimessä yritä osoitella sormellani ketään tiettyä käyttäjää tällä saitilla...

Jesus Franco part 3:a odotellessa.
Kurkkuharja's rating:
Rate:
Watched Wanted Custom

Added to
Related lists

21
6 item list by charidotes20
2 votes
Watched in 2013
146 item list by Lia
14 votes 1 comment
2012 Christmas Movie Marathon
32 item list by rewster
19 votes 1 comment
When I was 32... book diary, July/August 2015
35 item list by Villiana
26 votes
When I was 32... book diary, Nov/Dec 2015
34 item list by Villiana
18 votes
Favorite candidates for Miss World 2017
23 item list by virtualspring
3 votes
When I was 32... book diary, Sep/Oct 2015
20 item list by Villiana
22 votes
Watched in 2011
131 item list by Elina
14 votes
Favorite Images of Russ Tamblyn
30 item list by kathy
13 votes 6 comments

View more top voted lists

People who voted for this also voted for


More lists from KurkkuharjaComments

Posted: 5 years, 7 months ago at Sep 21 11:31
Mitäs nössöilyä tää on, kun on vain 10 elokuvaa?
Posted: 5 years, 7 months ago at Sep 22 8:29
Ei vittu jätkät.
Posted: 5 years, 7 months ago at Sep 22 11:37
Lauantai alkoi leffalla Good morning and goodbye...

Post comment


Insert image

drop image here
(or click)
or enter URL:
 link image?  square?

Insert video

Format block