Explore
 Lists  Reviews  Images  Update feed
Categories
MoviesTV ShowsMusicBooksGamesDVDs/Blu-RayPeopleArt & DesignPlacesWeb TV & PodcastsToys & CollectiblesComic Book SeriesBeautyAnimals   View more categories »
Listal logo
Avatar
Added by Termos on 1 Jan 2018 05:08
225 Views No comments
8
vote

Rainaloki 2018

Add header image

Choose file... or enter url:
Sort by: Showing 1-50 of 58
Decade: Rating: List Type:
People who added this item 1181 Average listal rating (758 ratings) 5.9 IMDB Rating 6.5
22.9.

Ysärin jännäreissä yllättävä juonenkäänne ei ole mikään harvoin käytetty tehokeino. Ylikäytettynä ja yhdistettynä kohtuullisen nimekkääseen castiin ja eroottiseen sisältöön (lieneekö jopa Richardsin "urahuippu" tällä saralla) saadaan helposti varsin muoviselta ja laskelmoidulta haiskahtava lopputulos. Ja kun ei vilauttelustakaan oikein viitsi enää lisäpisteitä antaa.
Termos's rating:
Rate:
Watched Wanted Custom
People who added this item 19 Average listal rating (2 ratings) 6.5 IMDB Rating 0
The Predator (2018)
21.9. Tennispalatsi (DCP)

Pakkohan tämä oli käydä katsomassa. AVP:ista hataria muistikuvia, mutta sköndäähän ne taisivat olla. Predators oli jo parempi. En ole skeneä seuraillut viime aikoina ja tämäkin filkka tuli hieman yllättäen vastaan. Mäiskintä itsessään on mukavan brutaalia, mutta yleistä sohlausta ja juonen köyhyyttä yritetään peitellä jatkuvalla vitsin vääntämisellä. Mutta taisipa olla niin, että aivottomalle viihteelle oli katseluhetkellä tilausta.
Termos's rating:
Rate:
Watched Wanted Custom
People who added this item 560 Average listal rating (345 ratings) 7.7 IMDB Rating 7.7
14.9. Korjaamo (DCP)

Argentoa ilmestyi restauroituna kotimaan kankaille viimeksi noin vuosi sitten Suspirian muodossa. Aavistuksen pöhkö kauhusatu oli ensikatselun perusteella visuaalisesti ja äänimaisemaltaan varsin nautittavaa jöötiä. Jokseenkin samoilla vesillä liikkuu pari vuotta aiemmin ilmestynyt Profondo Rosso, vaikka yliluonnollisen kauhuilun tilalla on veitsen heiluttelua ja nahkakäsineet. Eli gialloa. Omalla kohdallani vieläpä ekaa kertaa.

Ennustajaeukon pääkoppaan välittyy kokemuksia teräaseen väärinkäytöstä ja tästähän ei asianomainen tietenkään pidä. Pääosan parivaljakolle, eritoten hermostuneen oloiselle pianistiukolle mysteerin selvittämisestä muodostuu jonkinlainen päähänpinttymä. Sanonta "tuli seinä vastaan" ei ole hänelle tuttu. Hiljalleen avautuva murhavyyhti syöksee katsojan todistamaan varsin makaabereja tilanteita. Argento osaa selvästi nostattaa tunnelmaa tarpeen tullen, mutta tässä tekeleessä välistä löytyy roppakaupalla himmailua ja kepeä sanailu pianistin ja reportterin kesken ottaa ehkä liiankin suurta roolia. Mustempaa huumoria viljellään lopussa yllättäen ja pyytämättä, mitä ei voi kuin arvostaa.

Goblinin musiikkia soi tässäkin ja sehän pauhasi Korjaamon salissa aivan helvetin (liian) lujaa. Progeen kallellaan olevat biisinpätkät on roiskittu kohtauksiin vähän miten sattuu, toisinaan jopa heikentäen niiden tunnelmaa. Eli ihan maaliin ei osuttu tälläkään saralla, vaikka sinällään tällaista musaa kyllä mielellään elokuvissa kuulee.

Lievästä pettymyksestä huolimatta tyylilaji kiinnostaa ja varmaan pitää väsätä joku muistilista nimikkeistä jatkoa ajatellen.
Termos's rating:
Rate:
Watched Wanted Custom
9.9.

Melko yllätyksetön aavistuksen liian vakavalla otteella purkitettu actionkyhäelmä, joka ei kuitenkaan ole Norrisin huonoimpia. Käytännössä kyseessä on jonkinlainen teksasilaisversio Dirty Harrystä, jossa erottamattomana osana hevostelut ja takapihalla räiskimiset länkkärimystiikalla höystettynä. Ilman virvokkeita en rupeaisi katsomaan.
Termos's rating:
Rate:
Watched Wanted Custom
8.9. Union (35 mm)

Olin ennalta arvioinut kisakuntoni kestävän kaksi näytöstä, mikä piti kutinsa, sillä toisen filkan puolessa välissä haukottelutahti kiihtyi uhkaavasti. Koomiset splatter-rähinät eivät pelastaneet valitettavan tylsäksi käynyttä haahuilua, joskin avauskohtaus oli riemastuttava. En löisi vetoa sen puolesta, että nuo loput osat tulisi joskus nähtyä. Tosin en yleensä lyö vetoa minkään puolesta.
Termos's rating:
Rate:
Watched Wanted Custom
8.9. Union (35 mm)

Toxic Avenger ja Troma-filmit on likasaavi, johon en ole tainnut aikaisemmin sukeltaa. Ensimmäinen osa soljui eteenpäin mukavasti kasarijuuston ja slapstickin voimin välttäen pahemman tyhjäkäynnin. Kömpelö, mutta sympaattinen tuotos, jollaisia pitäisi ehdottomasti katsoa useammin.
Termos's rating:
Rate:
Watched Wanted Custom
People who added this item 127 Average listal rating (86 ratings) 7.8 IMDB Rating 7.2
1.9. Orion (35 mm)

Aika tarkalleen kuusi vuotta sitten tämä tuli nähtyä ekan kerran, ja nyt sitten ihan filmiltä. Nero jakaa oikeutta ryijy vilkkuen, ja tietysti tämmöiset tärkeät visuaaliset yksityiskohdat pääsevät formaatissa oikeuksiinsa. Tunnussävelmä ärsytti ylikäytöllään mongolialaista kurkkulaulantaa muistuttavista osuuksista puhumattakaan. Meno pääasiassa mukavan synkeää ja lohdutonta. Syksy voisi olla leffahommissakin tsemppauksen aikaa.


Termos's rating:
Rate:
Watched Wanted Custom
6.8.

Maukas western Sampalta, jossa viski virtaa vähän liiankin kanssa. Tämä netflix-versio taisi olla se tuottajaportaan raskaasti leikkelemä teatteriversio, joten en viitsi kolmea tähteä enempää antaa. Toivottavasti tulee joskus tsänssi nähdä ohjaajan versio sinireiskalta tai kankaalta.
Termos's rating:
Rate:
Watched Wanted Custom
People who added this item 0 Average listal rating (8 ratings) 6.4 IMDB Rating 0
Calibre (2018)
30.7.

Perushyvä Netflixin brittituotanto pieleen menevästä metsästysreissusta. Aihepiirin ja kerronnan puolesta vähintään yhtä lohduton kun ajatus loman päättymisestä. Leffaputken päättyminen on sen sijaan iloinen asia. Yksin ilman olutta nimittäin aika kovaa hommaa. Kyynel.
Termos's rating:
Rate:
Watched Wanted Custom
People who added this item 7 Average listal rating (45 ratings) 5.4 IMDB Rating 6.5
30.7.

Miehen tärkein tehtävä on puolustaa perhettään. Jos ei puolusta, käy helposti niin kuin Paul Kersey -nimiselle henkilölle usein käy. Tuttu tarina vaikeuksien (ja asekaupan) kautta voittoon -filtterin läpi tungettuna. Elokuvan hulppeimpia hetkiä on Dean Norris syömässä gluteenitonta luomupatukkaa paljon puhuva ilme kasvoillaan.
Termos's rating:
Rate:
Watched Wanted Custom
People who added this item 23 Average listal rating (18 ratings) 6.4 IMDB Rating 6.2
30.7.

Aika keskinkertainen tapaus, vaikka lopussa tatsi alkaa löytyä. Edellisosan kaltaista blaxplo-tykittelyn ja perinteisemmän gangsterielokuvan sekoitusta, jossa vakavaa menoa ja himmailua on hitusen liikaa. Fredin kertojanääni rupesi jostain syystä vaivaannuttamaan. Maanantaimaraton vähän tökkii, kaljaa ei ole, huomenna töitä ja meininki ei välttämättä parane ihan heti.
Termos's rating:
Rate:
Watched Wanted Custom
30.7.

Ei tästä suurempia fiiliksiä irronnut, mutta ihan tasavahvaa Bronson-laatua kuitenkin. Junaleffana toimiva tapaus, eikä lopun tutumpi western-kuvasto menoa ainakaan latista. Goldsmith on hönkinyt musiikkeihin genreen kuuluvaa tunnelmaa.
Termos's rating:
Rate:
Watched Wanted Custom
30.7.

Olisin ehkä saanut tästä enemmän irti, jos olo ei olisi ollut niin tunkkaisen väsynyt ja jos ei olisi tarvinnut käydä ripuloimassa puolen tunnin välein. Turhan fiini valinta hikisen leffamaratonin alkajaisiksi.
Termos's rating:
Rate:
Watched Wanted Custom
27.7.

Lievähkö mancrushini Neesoniin ei ota laantuakseen. Tällä kertaa Neeson on junassa. Melkein putoaakin sieltä. Mutta hoitaa homman himaan. Pitkälti pikkukivaa jännitystä, mitä nyt lopussa vedetään mutkia suoriksi.
Termos's rating:
Rate:
Watched Wanted Custom
People who added this item 30 Average listal rating (78 ratings) 3.9 IMDB Rating 5.1
19.7.

Nykyään bussin istuimen selkämyksestä saattaa nähdä elokuvan.
Termos's rating:
Rate:
Watched Wanted Custom
People who added this item 765 Average listal rating (542 ratings) 7.5 IMDB Rating 7.7
17.7.

Jenginäkökulma on virkistävää vaihtelua, ainakin jos on tottunut seuraamaan otsanauha- ja liiviporukan elämän päättymistä jonkun keskiluokkaisen oikeudenjakajan toimesta. Vuosia katselulistalla ollut The Warriors taittui verkkokalvoille lopulta Netflixin kautta, jonne on muutama muukin kulttiraina viime aikoina eksynyt. Pläjäys osoittautui tällä katselulla hikiseksi säntäilyksi, jonka ansioita lienee ainakin cool urbaani atmosfääri metrojunineen ja (tylsästi sanottuna) fyysinen tekemisen meininki.

Termos's rating:
Rate:
Watched Wanted Custom
People who added this item 101 Average listal rating (70 ratings) 5.6 IMDB Rating 5.2
12.7.

Genrensä tutuimpia aineksia läpeensä kierrättävä, joskin varsin riemukas tykittely. Jäi jostain syystä katsomatta aikana, jolloin tämän tyyppiset rainat edustivat parasta viihdettä ikinä missään. Weathers oli urallaan pahasti sylttyarskojen varjossa, mutta jälkipolville jäi sentään tämä. Hot, hotter, hottest.
Termos's rating:
Rate:
Watched Wanted Custom
People who added this item 504 Average listal rating (279 ratings) 6.8 IMDB Rating 6.9
9.7.

Tieteen ja perimmäisten kysymysten selvittelyn nimissä lienee sallittua vähän laajennella tajuntaa. Kelluntatankista saa lisäpotkua. Kutkuttavaa sekoilua, vaikka Alien-lainailua ynnä muuta täytettä löytyy.
Termos's rating:
Rate:
Watched Wanted Custom
People who added this item 791 Average listal rating (545 ratings) 8.2 IMDB Rating 8.3
The Hunt (2012)
8.7.

Kiteyttää aika hyvin sen, miksi suhtaudun nihkeästi kaiken maailman pedofiilinpaljastajiin ja muihin öyhöttäjiin. Vaikka joihinkin Pakistanin ja Intian perähikiältä kantautuviin uutisiin verrattuna elokuvassa tapahtuvat vääryydet ovat verrattain kevyttä kauraa, on maalaiskylän huhumylly ja lynkkaysmeininki kovin lohdutonta seurattavaa. Totuus tai sen selvittäminen on toissijaista. Mikkelsenin suoritus kantaa pitkälle, mutta onneksi tilaa on annettu myös hahmon skidille.

Termos's rating:
Rate:
Watched Wanted Custom
People who added this item 308 Average listal rating (310 ratings) 6.2 IMDB Rating 6.7
7.7.

Mikä luultavasti olisi ollut 12-vuotiaana maailman kovin leffa, ei sitä ole tänä päivänä, mutta ainakaan tämä ei ole tylsä. Siis jos tylsyyden määritelmä olisi ammuskelun ja räjähdyksien puute. Apecalypse now.
Termos's rating:
Rate:
Watched Wanted Custom
10.6.

Juoppo ex-kyttä häärää omiaan. Baarissa töissä oleva eukko on karannut Tarantinon leffasta. Joku hipsteripastori listii porukkaa. Viihdyin kyllä paikoin, mutta sillisalaatin maku jäi.
Termos's rating:
Rate:
Watched Wanted Custom
10.6.

Pudotin arvosanaa, kun tällä kertaa ei mielenkiinto riittänyt ihan loppuun asti. Tosin ei tainnut olla täysin leffan vika.
Termos's rating:
Rate:
Watched Wanted Custom
People who added this item 303 Average listal rating (224 ratings) 5.7 IMDB Rating 5.8
26.5.

Toinen katselu. Kuntoutusmontaasi panhuilun ryydittämänä toimii edelleen ja oikeastaan kaikki muukin. Onhan tämä luultavasti Seagalin kovin leffa. Fuck you and die.
Termos's rating:
Rate:
Watched Wanted Custom
People who added this item 62 Average listal rating (309 ratings) 7.1 IMDB Rating 8.3
26.5. Kinopalatsi (DCP)

Mjoo.
Termos's rating:
Rate:
Watched Wanted Custom
People who added this item 146 Average listal rating (97 ratings) 6.6 IMDB Rating 6.5
25.5.

Hauskahko satiiri, josta olisin halunnut tykätä enemmän. Lopussa palautui mieleen joitakin internetin ihmeellisessä maailmassa ammoin näkemiäni juttuja. Kestänee överiydessään uusintakatselunkin.
Termos's rating:
Rate:
Watched Wanted Custom
People who added this item 16 Average listal rating (230 ratings) 6.8 IMDB Rating 7
18.5.
Termos's rating:
Rate:
Watched Wanted Custom
10.5. Kino Tapiola (DCP)

Hillitty maalaismysteeri, jossa kivoja maisemaotoksia. Kulutin penkkiä yllättävänkin tyytyväisenä, vaikka leffa äkkiseltään vaikuttaa olevan vähän pihalla siitä, mitä haluaa olla.
Termos's rating:
Rate:
Watched Wanted Custom
10.5. Kino Tapiola (DCP)

Walking Dead aiheutti aikanaan itselle zombiedraaman ähkyn, enkä ole lajityypin elokuviinkaan jaksanut sen koommin tutustua. Espoo Cinéssä oli tätä tavaraa sitten useampikin nimike tarjolla. The Cured ei kummoinen tekele ole, vaikka antaa jonkunlaista aihetta moraaliselle pohdiskelulle. Parissa kohtaa pelottavakin pläjäys sortuu genrensä perisynteihin turhan usein. Kuten tuo aiemmin katsomani Jane Doe. En jää muistelemaan.
Termos's rating:
Rate:
Watched Wanted Custom
1.5.
Termos's rating:
Rate:
Watched Wanted Custom
30.4.

"Sosiaaliset kokeet" on lähtökohtaisesti mielenkiintoisia, mutta aika nopeasti käy selväksi, ettei tämä mikään Battle Royale ole. Lisäksi posteri herätti toiveita toimistoirtaimiston aktiivisesta hyödyntämisestä, mutta jengiä lähinnä ammutaan käsiaseilla. Ei tuo juuri mitään uutta genreensä.
Termos's rating:
Rate:
Watched Wanted Custom
People who added this item 165 Average listal rating (96 ratings) 6.8 IMDB Rating 6.7
29.4.
Termos's rating:
Rate:
Watched Wanted Custom
People who added this item 10 Average listal rating (11 ratings) 6.5 IMDB Rating 6.4
22.4.

Ihan kuin leffan ja roolihahmon nimi olisi valittu vain siksi, että hahmo pääsee laukomaan yhden tylyn lainin. Ja tässä vedetään muuten Tom Feltonia turpaan.
Termos's rating:
Rate:
Watched Wanted Custom
People who added this item 57 Average listal rating (37 ratings) 5.1 IMDB Rating 4.6
Squirm (1976)
21.4. NV Andorra (35 mm)

Ruraali Georgia, multa ja hiki löyhkää vaan kohta joku muukin. Kömpelyys huipentuu massiiviseen selkärangattomien vyöryyn. Hienoltahan se filmiltä näytti. Night Visions päättyi omalta osaltani tähän.
Termos's rating:
Rate:
Watched Wanted Custom
People who added this item 0 Average listal rating (1 ratings) 6 IMDB Rating 5.7
Holiday (2018)
21.4. NV Basso-sali (DCP)

Erilaista näkökulmaa gangsterielokuviin. Provon puolelle mennään niin, että hujahtaa. Ohjaaja pyrkii vangitsemaan katsojan hetkeen (mm. ansiokkaalla kameran käytöllä), mutta toisaalta päähenkilön ajatukset ja tunteet jätetään pitkälti arvailun varaan. Freesi debyytti, vaikka kokonaisuudessa pintaraapaisun tuntua.
Termos's rating:
Rate:
Watched Wanted Custom
People who added this item 4 Average listal rating (77 ratings) 5.9 IMDB Rating 6.3
20.4.

Kiinnostus tätä kohtaan lopahti yllättävän nopeasti ja pian huomasinkin jo tuijottavani erästä täkäläistä nisäkästä muistuttavaa skandinaavisista pakanauskomuksista summonoitua örvelöä. Yhdelle hahmoista oli viitsitty kirjoittaa jonkinlainen päänsisäinen kamppailu.
Termos's rating:
Rate:
Watched Wanted Custom
People who added this item 8 Average listal rating (6 ratings) 5.8 IMDB Rating 5.6
19.4. NV Andorra (DCP)

Hassuja asuja. Aerobicia. Aidontuntuinen ja koskettava rakkaustarina. Asians.
Termos's rating:
Rate:
Watched Wanted Custom
People who added this item 51 Average listal rating (30 ratings) 5.7 IMDB Rating 6.1
Blue Sunshine (1977)
18.4. NV Andorra (DCP)

Sellanen. Ainoa selvä valttikortti tässä on oikeastaan tunnelma, joka ei sekään jaksa kannatella kuin ajoittain. Tyhjäkäyntiä on liikaa etenkin väsyneelle katsojalle. Ahdistavimmassa kohtauksessa lapset kinuaa jätskiä. Leffan jälkeen ohjaaja myönsi, ettei ole ehkä Brian De Palman veroinen talentti. En usko, sillä vielä on Remote Control ja Squirm näkemättä.
Termos's rating:
Rate:
Watched Wanted Custom
18.4. NV Andorra (DCP)

Joaquin Phoenixin esittämä ukko löylyttää ammatikseen pedofiilejä ja hyväksikäyttäjiä sekä pelastaa lapsia heidän kynsistään. Mielenkiintoista tässä ei niinkään ole tuo kyseinen leipälaji vaan Phoenixin kaikesta tekemisestä välittyvä tunne, että elämä on vasaroinut palkkatappajaa enemmän kun tämä pedofiilejä yhteensä. Silti tätä alleviivataan vähän turhankin kanssa. Elämänsyrjässä pitää kiinni enää usko siihen, että hän voi jokusen viattoman sielun vielä pelastaa. Täysin Phoenixin leffa, jossa noir-henkinen juoniviritelmä ja kivat musat ovat mukavia bonuksia.
Termos's rating:
Rate:
Watched Wanted Custom
People who added this item 24 Average listal rating (260 ratings) 6.5 IMDB Rating 7.8
13.4. Tennispalatsi (DCP)

En tiennyt kaivanneeni tämänkaltaista kepeää viihdettä. Tehostetykitystä ja pelimaailman referenssejä koko rahan tai siis lahjalipun edestä. Tuli melkein hyvä mieli.
Termos's rating:
Rate:
Watched Wanted Custom
People who added this item 39 Average listal rating (175 ratings) 7.5 IMDB Rating 7.8
8.4.

Ei nyt oikein iskenyt. Jostain korviini oli kantautunut kovaakin hehkutusta. Taisivat olla Night Visions -mainosmiehiä. Sheridanilla on ollut ihan hyviäkin kässäreitä, mutta tässä kiirehditään. Lisäksi kohtauksissa näyttäisi monesti olevan mitä parhain hiihtokeli luontoäidin hurjastelun sijaan. Synkkyyttä painotetaan, eikä Jeremy Renneriä naurata.
Termos's rating:
Rate:
Watched Wanted Custom
People who added this item 245 Average listal rating (177 ratings) 7.2 IMDB Rating 7.5
1.4.
Termos's rating:
Rate:
Watched Wanted Custom
24.3. Orion (35 mm)

Huumekauppias on siinä elämän vaiheessa, että mitähän tässä. Ajelehtiminen on alkanut ahdistaa ja tulevaisuus on auki. Ratkaisu on löydyttävä vaikka vanhasta suolasta. Dafoe on hyvä. Rauhallisesti etenevä tarina nostaa panoksia loppupuolella, muttei lähde onneksi pahasti laukalle. Jotain tunnelmajatsia olisivat muutamat kohtaukset kaivanneet taustalle.
Termos's rating:
Rate:
Watched Wanted Custom
People who added this item 1587 Average listal rating (886 ratings) 7.5 IMDB Rating 7.6
23.3.

Rupesin katsomaan Netflix-sarjoja ja leffojen tsiigailu jäi. Sitten Areenaan ilmestyi Lynchiä. Lost Highway ei ole mikään mahdoton mysteeri, mutta juonen nyanssit taisivat tällä kertaa jäädä oluthuurujen peittoon. Tykkäsin silti.
Termos's rating:
Rate:
Watched Wanted Custom
People who added this item 277 Average listal rating (168 ratings) 6.8 IMDB Rating 6.4
3.3.

Homojen alakulttuuri pistää Pacinon pään pyörälle. Hämärää fiilistelyä synkillä klubeilla ja Nykin öisillä kaduilla. Diggailin, mitä nyt puolessa välissä iskenyt väsy otti veronsa.
Termos's rating:
Rate:
Watched Wanted Custom
People who added this item 1 Average listal rating (5 ratings) 6.4 IMDB Rating 6.4
1.3.
Termos's rating:
Rate:
Watched Wanted Custom
People who added this item 14 Average listal rating (94 ratings) 6.5 IMDB Rating 7
23.2.

Siinä missä talouspaperi on jokapäiväistä, Jackie Chan vakavassa elokuvassa ei ole. Tykkään kostoelokuvista ja ehdin alussa vähän innostuakin, kunnes elokuvan keskiöön änkesi lahoamaan Brosnanin esittämä poliitikko. Kabinettipuolen jännitteiden kiristyessä Chan ramboilee taustalla ("cv" esitetään kovin tutunoloisesti). Tekijöillä pallo hukassa, mutta poliittisen kertakäyttöjännärin ainekset kasassa. Tuskin katsoisin uudestaan.
Termos's rating:
Rate:
Watched Wanted Custom
People who added this item 1115 Average listal rating (761 ratings) 6 IMDB Rating 6.4
19.2.

Vaikka elokuvaa katsoessa aivot olisivat tuhansien kilometrien päässä taipeilaisen tissibaarin narikassa, välittyy hömppäelokuvan onttous tajuntaan viiveettä ihan peruspenankin hoksottimilla. Idea oli luonnollisesti kiehtova ja Scarlettikin vähän.
Termos's rating:
Rate:
Watched Wanted Custom
18.2. Kinopalatsi (DCP)
Termos's rating:
Rate:
Watched Wanted Custom
17.2.

Köyhän miehen Bond-seikkailu, jossa lähtökohtaisesti raudanlujan ammattitappajan rutiineja riittää horjuttamaan yksi 2000-luvun leffajulisteiden kuluneimmista naamoista, joka on toki leffassa bikineissä keikistelyn lisäksi jonkinlainen humaani toimija. Tommy Lee Jones piipahtaa loppupuolella hassuttelemassa Under Siege -hengessä.
Termos's rating:
Rate:
Watched Wanted Custom
People who added this item 244 Average listal rating (158 ratings) 7.7 IMDB Rating 7.4
Thief (1981)
10.2.

Kaksituntinen soljui rattoisasti murtovaras-Caanin ja muutaman kaljan parissa. 80-lukulainen Chicago näyttää hienolta ja Tangerine Dreamin soundtrack on munan kova. Manhuntteri keväämmällä uusintakatseluun.
Termos's rating:
Rate:
Watched Wanted Custom
Load more items (8 more in this list)

Tykkään pitää kirjaa ja toisinaan lätistä paskaa katsomistani elokuvista. Tilapäisesti teen sitä täällä. Koska olen ollut saamaton lurjus leffojen katsomisen suhteen, asetan täksi vuodeksi tavoitteeksi 100 elokuvaa.

Leffassa: 17
Kotona: 39
Bussissa: 1

Added to

44 votes
All "Watched in 2018" lists on Listal (219 lists)
list by Triggerhappy6
Published 6 months, 3 weeks ago 6 commentsRelated lists

Rainaloki (loppuvuosi 2017)
12 item list by Termos
19 votes
Watched in 2018 so far...
45 item list by imanshole
43 votes 2 comments
Katselut 2018 / Jurger
26 item list by Jurger
9 votes
Babes of The CW 2018-19 TV Season
72 item list by EatMorePez
16 votes 1 comment
2018 Viewing List
108 item list by ScPetit
8 votes
2018 VS Jasmine Tookes II
173 item list by JaimeLeah
11 votes
2018 VS Josephine Skriver II
231 item list by JaimeLeah
14 votes
2018 VS Jasmine Tookes I *complete*
457 item list by JaimeLeah
7 votes
Elokuvapäiväkirja 2018
400 item list by Darth Brutus
32 votes 6 comments
In Memoriam 2018
88 item list by SwtChaos
10 votes 6 comments

View more top voted listsPost comment


Insert image

drop image here
(or click)
or enter URL:
 link image?  square?

Insert video

Format block