Join Listal here 
Existing members 
Login here 
Join Listal to create lists, share images, get recommendations and much more
Avatar
Added by Tumppi

on 22 Nov 2012 07:24

23
2425 Views 3 Comments

100 kaikkien aikojen parasta rock-albumia

Choose file... or enter url:
Sort by: Showing 1-50 of 100
Next » 1« Prev
People who added this item 612  Average listal rating (422 ratings) 7.3  IMDB Rating
100. By the Way - Red Hot Chili Peppers
Tästä se lähtee!
Odotin kyllä, että tämä olisi ollut huomattavasti paskempi levy. Ne radiohitit tosin vituttivat urakalla, mutta muutama ihan kivakin rallattelu oli mahtunut mukaan. Ihan kivasti meni kuitenkin bussimatka kotiin tätä kuunnellessa.

Kuuluuko tämä listalle vai ei?

En osaa vielä sanoa, mutta jos kuuluu, on sijoitus aika lähellä totuutta.
Tumppi's rating:

People who added this item 181  Average listal rating (122 ratings) 8  IMDB Rating
99. Morrison Hotel - The Doors
Nyt tuntuu, että tämä projekti alkaa lähteä kunnolla käyntiin. Yllättäen tänne häntäpäähän oli päätynyt oikeasti hyväkin levy. The Doorsia en ole pahemmin kuunnellut, mutta Morrison Hotelin perusteella bändiin pitäisi ehkä tutustua paremmin. Biisit eivät olleet kovin kaupallisia, jonka vuoksi ne kuulostivat huomattavasti rehellisemmiltä kuin edellisen chilipippurin paskimmat pökäleet.

Listan kokonaisuuden huomioiden, tämä kuuluu ehdottomasti tänne. Sijoituskin voisi olla paljon parempi.
Tumppi's rating:

People who added this item 785  Average listal rating (551 ratings) 7  IMDB Rating
98. Jagged Little Pill - ALANIS MORISSETTE
En keksi mitään järkevää selitystä, miksi tämä on tällä listalla. Kuka oikeasti jaksaa kuunnella levyllisen verran vittuuntuneen muijan ruikutusta, siitä miten joku jätkä on tuottanut sille pettymyksen parisuhteessa. En löytänyt tästä mitään hyvää ja vihasin jo 90-luvulla niitä radiohittejä, joita tämä paskapökäle sisälsi.

Suurin osa biiseistä muuten oli vain "aaah uuhh öööh äääh". Todella syvällistä.
Tumppi's rating:

People who added this item 117  Average listal rating (78 ratings) 7.6  IMDB Rating
97. For Those About to Rock (We Salute You) - AC/DC
En ole koskaan ollut kovin suuri AC/DC fani, mutta kun ottaa tämän listan huomioon, on jopa helppo pitää tästä levystä. Levy rullasi mukavasti eteenpäin, eikä tylsiä hetkiä pahemmin tullut. Riffit olivat tyypillisen yksinkertaisia, jonka vuoksi tästä puuttui yllätyksellisyys. Ei huono, muttei mikään erityinekään levy.

Kuuluu tälle listalle toistaiseksi, koska olen vieläkin shokissa tuosta Morissetten olemassa olosta.
Tumppi's rating:

People who added this item 117  Average listal rating (72 ratings) 7.6  IMDB Rating
96. Toys in the Attic - Aerosmith
Vanhaa kunnon Aerosmithia, tässsä oli vielä sitä jotain, joka katosi 80 ja 90-luvulla. Biisit ovat nopeatempoisempia, ja ne kuulostavat enemmän rockilta kuin paskalta powerballadilta. Silti ihmettelen, että tämä oli juuri se levy bändiltä, joka äänestettiin tälle listalle. Näiden herrojen alkupään tuotannossa olisi ollut muitakin hyviä tai jopa parempia levyjä.

Hyvä levy, joka ansaitsee paikkansa täällä häntäpäässä.
Tumppi's rating:

People who added this item 99  Average listal rating (72 ratings) 8  IMDB Rating
95. Heaven and Hell - Black Sabbath,Ronnie James Dio
Mitähän vittua tämäkin levy tekee näin huonolla sijalla?

Ehdottomasti paras levy tähän mennessä ja niitä ainoita hyviä Sabbath -levyjä ilman Ozzya. Dion tuleminen laulajaksi toi jykevyyttä ja teknistä osaamista tulkintaan. Samalla kitaroinnit ja muut soundit olivat parempia kuin pitkään aikaan. Nimikkobiisi on edelleen yksi Sabbath -lemppareistani ja Neon Knightsiakin on tullut viime viikkoina tykitettyä paljon.

Kuuluu todellakin 100 parhaan levyn joukkoon, tällä listalla jopa mahdollisesti top 20-kamaa.
Tumppi's rating:

People who added this item 218  Average listal rating (149 ratings) 8.7  IMDB Rating
94. The Beatles [The White Album] - The Beatles
Hieno levy ei siitä pääse minnekään. Tässä oli kyllä niin monipuolista lahjakkuutta, että harvoin sellaista on näin paljon yhdessä bändissä. Itselleni parhaiten jäivät mieleen Harrisonin biisit. Olen muutenkin aina sanonut, että hän oli se lahjakkain Beatle, joka vain jäi kahden isomman egon taakse piiloon. Lopussa tuli vähän sellainen fiilis, että mitähän hittoa mä kuuntelen?
Tumppi's rating:

People who added this item 818  Average listal rating (633 ratings) 7.7  IMDB Rating
93. In Utero - Nirvana
Uskomatonta, mutta pidin tästäkin. Olen aina pitänyt Grungesta, koska 90-luvulla se oli kova juttu. Nirvana oli tuolloin yksi lemppareistani, mutta olen pikkuisen menettänyt kosketusta bändiin. In Utero oli kuitenkin sen verta raivokasta tunteiden purkua, että pystyin jotenkin hyvin samaistumaan levyn tunnelmiin matkalla töihin.
Tumppi's rating:

People who added this item 41  Average listal rating (30 ratings) 7  IMDB Rating
92. Lick It Up - Kiss_II
Mun puolesta KISS voisi jatkossa nuolla postimerkkejä, koska tällä levyllä ei ole mitään kiinnostavaa. Pari biisiä on ihan rock tai glam, mutta en kyllä oikeasti muista tästä yhtään mitään. Uu Yeah!

Kai näillä kavereilla olisi ollut tälle listalle jotain parempaakin tarjolla?
Tumppi's rating:

People who added this item 3  Average listal rating (1 ratings) 3  IMDB Rating
91. Oriental Beat - Hanoi Rocks,Michael Monroe,Andy McCoy,Nasty Suicide,Sam Yaffa,Gyp Casino
Vähän sama juttu kuin KISS:in kanssa. Ei tällä levyllä ollut mitään muistettavaa. Varmasti Hanoi Rocksilla on oma merkityksensä Glam -historiassa, mutta ei se tee tästä hyvää levyä. Tältäkään levyltä en muista juuri mitään. Nyt ei Hanoi kyllä rokannut. Valitettavasti.
Tumppi's rating:

People who added this item 341  Average listal rating (216 ratings) 8.1  IMDB Rating
90. Houses of the Holy - Led Zeppelin
Pakko sanoa, vaikka kuinka saisin vihat niskaan, Led Zeppelin on yliarvostettu. Saman ajan musiikista Black Sabbath, Deep Purple, Pink Floyd ja jopa Uriah Heep ovat parempia.

Tämä levy kuulosti omaan korvaani jotenkin väsyneeltä ja varsin tasapaksulta pökäleeltä. En muista lähes mitään tästä ja se kertoo jo hyvin paljon tämän levyn kokonaisuudesta. Todella unettava ja unohdettava tapaus.
Tumppi's rating:

People who added this item 308  Average listal rating (193 ratings) 6.4  IMDB Rating
89. Load - Metallica
Tällä listalla on lähes kaikki Metallican levyt, koska Metallica on Jumala. Loadia tuli kuunneltua joskus junnuna aika paljon, mutta nykyään en arvosta tätä levyä. Metallican parhaat levyt ovat 80-luvulta. Niissä oli vielä asennetta. Tässä on vain neljä kyllästynyttä jätkää tekemässä rahaa, koska musiikki on bisnestä ja sillä ei ole mitään taiteellista merkitystä. Muutama ihan hyvä biisi, mutta voi haukotus, kuinka paskaa tämä kokonaisuutena oli.
Tumppi's rating:

People who added this item 1332  Average listal rating (909 ratings) 8  IMDB Rating
88. OK Computer - Radiohead
Radiopään tärkein levy ja ehdottomasti se paraskin. Tämä levy kestää suhteellisen hyvin kulutusta ja on ansainnut kulttimaineensa alternative genren merkkiteoksena. Biisit ovat haiketa, kummallia ja kokeellisia. Silti kokonaisuus toimii varsin hyvin ja moni biisi jää hyvin mieleen. Erittäin mukavaa kuunneltavaa Loadin ripulimäiskeen jälkeen.
Tumppi's rating:

People who added this item 337  Average listal rating (196 ratings) 7  IMDB Rating
87. One by One - Foo Fighters
Taas yksi niitä käsittämättömiä aivopieruja tällä listalla. Foo Fighters! Ooh! Rock Rock! Tajuttoman ylipitkä ja tylsä levy, joka ei sisällä parin biisin lisäksi mitään muutaa kuin täytettä. Unohdin jo tässä parin päivän aikana, että mitkä ne hyvät biisit olivat.
Tumppi's rating:

People who added this item 446  Average listal rating (275 ratings) 7.6  IMDB Rating
86. Achtung Baby - U2
Mulla ei varsinaisesti ole mitään U2:sta vastaan ja joskus tätä yhtyettä on tullut kuunneltua enemmänkin, mutta tämä ei kyllä nyt ole se levy, jonka pitäisi olla parhaiden levyjen listalla. Vähän sama juttu kuin Foo Fightersin kanssa. Unohdettavaa ja pitkää paskaa.
Tumppi's rating:

People who added this item 40  Average listal rating (27 ratings) 7.8  IMDB Rating
85. The Last in Line - Dio
Olen vasta viime aikoina alkanut ymmärtää Dion merkityksen metallille. Tämäkin levy on ihan jees kamaa ja sisältää monta hyvää tulkintaa, mutta ei kyllä millään yllä Heaven and Hellin tasolle. Uskomatonta, että tämä on korkeammalla tällä listalla. Mikä ihmisiä vaivaa?
Tumppi's rating:

People who added this item 660  Average listal rating (452 ratings) 7.5  IMDB Rating
84. (What's The Story) Morning Glory? - Oasis_II
Ohhoh... Mähän diggasin tästä. Kusipää veljekset ovat ilmeisesti puristaneet kaiken luovuutensa nimenomaan tähän albumiin. Brittipopin jonkin sortin magnum opus, joka sisältää kyseisen yhtyeen kaikki parhaat biisit. Muutenkin erittäin toimiva kokonaisuus, joka ainakin minut yllätti täysin.
Tumppi's rating:

People who added this item 82  Average listal rating (59 ratings) 7.6  IMDB Rating
83. No More Tears - Ozzy Osbourne
Ozzy lopetti kaman vetämisen ja meni hoitoon. Hoidon jälkeen sitten vahingossa tämä levy. Kaiketi tämä todistaa sen, ettei ainat tarvitse olla kännissä, ainessa tai muuten vain sekasin, jotta voi tehdä hyvää musiikkia.
Tumppi's rating:

People who added this item 42  Average listal rating (27 ratings) 7  IMDB Rating
82. Who Made Who - AC/DC
Ei vittu. Tämä levy todella pistää miettimään suomalaisten käsitystä ihan koko rock-musiikista. Soundtrackiksi koottu kokoelma, jolla on samoja biisejä kuin muilla AC/DC:n levyillä. Ei kiitos ja vittuun tältä listalta.
Tumppi's rating:

People who added this item 411  Average listal rating (248 ratings) 6.9  IMDB Rating
81. Audioslave - Audioslave
Yllättäväkin hyvä sekoitus Soundgardenia ja Rage Against the Machinea. En oikeastaan odottanut tämän olevan mitenkään kummoinen levy, koska 2000-luvun musiikista puuttuu yleensä se jokin.
Tumppi's rating:

People who added this item 113  Average listal rating (82 ratings) 8.1  IMDB Rating
80. Van Halen - Van Halen
Tämä levy kuulemma muutti heti käsityksen rock-musiikista. No jaa. Ehkä ainakin sen kitaroinneissa oli jotain omaperäistä, mutta muuten kyllä varsin tavallinen 70-luvun lopun tykitys. Pidin kuitenkin.
Tumppi's rating:

People who added this item 125  Average listal rating (94 ratings) 7.8  IMDB Rating
79. Peace Sells... But Who's Buying? - Megadeth
Joskus tätä tuli kuunneltua aika paljon. Nimi on edelleen mielestäni mainio ja kertoo jotain ihmisen perusluonteesta. Itse biisit ovat tiukkaa thrashia, jossa kitaralla on voimakas merkitys. Nimikkobiisi on klassikon leimansa ansainnut.
Tumppi's rating:

People who added this item 75  Average listal rating (49 ratings) 7.1  IMDB Rating
78. Roots - Sepultura
Ööör! Roots! Vitun Roots! Pum pum pum! Roots! Roots! Pläm Päm Päm!!!

Nümetalin merkkipaalu, mutta voi vittu kun oli "pump pump!" vähän tylsä levy.
Tumppi's rating:

People who added this item 35  Average listal rating (24 ratings) 8.1  IMDB Rating
77. Keeper of the Seven Keys Part I - Helloween
Nyt oli kunnon kikkelimenoa! Biisit olivat eeppisiä ja tätä levyä jaksoi takoa monta kertaa joskus taannoin. Rootsin jälkeen oli kiva palata vähän paremman metallimusiikin pariin.
Tumppi's rating:

People who added this item 698  Average listal rating (448 ratings) 7.6  IMDB Rating
76. The Joshua Tree - U2
Vähän kivempi levy U2:lta, muttei tämäkään mikään mestariteos ole. Tälläkin listalla on aivan väärät levyt tältä bänditä. En osaa sanoa, että mikä tässä oli paskaa tai hyvää, koska en kovinkaan paljon muista kokonaisuudesta. Ainakin olin antanut tälle kolme tähteä.
Tumppi's rating:

People who added this item 201  Average listal rating (138 ratings) 7.8  IMDB Rating
75. Killers - Iron Maiden
Ennen Brucea tehty levy, jossa on ihan kiva tekemisen maku, mutta laulaja ei ole aivan niin kova hevittäjä ja äänikin on jotenkin ronskimmin falskaava. Silti ihan kiva levy, joka on paljon punkimpi kuin uudemmat Maidenit. Tavallaan pidin, mutta kuinka moni Radio Rockin kuuntelija on edes kuunnellut tämän levyn ja tietää, ettei sillä laula Bruce Dickinson? Veikkaan, että kaksi tai kolme.
Tumppi's rating:

People who added this item 543  Average listal rating (390 ratings) 8.3  IMDB Rating
74. London Calling - The Clash
Kummallinen sekoitus punkkia ja rockia. En ole koskaan ollut mikään Clash fani, mutta ne tietyt biisit ovat kolahtaneet ihan hyvin. Mielestäni tämä ei kuitenkaan ole tarpeeksi punk ollakseen punk-levy. Sex Pistols henkeen ja vereen!
Tumppi's rating:

People who added this item 289  Average listal rating (189 ratings) 8.2  IMDB Rating
73. Dirt - Alice in Chains
Grungessa olen aina diggaillut Nirvanasta ja Alicea en ole pahemmin kuunnellut, mutta voi että kun tämä olikin hyvä levy. Rosoista angstia, jossa on paikoitellen hyvä metallisoundi. Pituutta levyllä on aivan vitusti, mutta se ei tunnu missään, kun suurin osa biiseistä on avain törkeän hyviä.
Tumppi's rating:

People who added this item 96  Average listal rating (71 ratings) 7.5  IMDB Rating
72. Destroyer - Kiss_II,Bob Ezrin
Olihan tässä Detroit Rock City, mutta mitä sitten? Beth on aivan kamala biisi ja saa korvat vuotamaan verta. Onneksi tällä listalla oli vain kaksi KISS:in levyä. Tosin Lick It Upin tilalla olisi voinut olla joku parempikin levy.
Tumppi's rating:

People who added this item 370  Average listal rating (245 ratings) 6.4  IMDB Rating
71. Reload - Metallica
Uuh Yehhee!

Törkeän ylipitkä, suhteellisen mitään sanomaton ja kankea kokonaisuus. Pari ihan kivaa biisiä, mutta ei Metallica ole oikeasti saanut mitään aikaiseksi Mustan Albumin jälkeen. tämä (Re)Load-tuplapaskasetti vain todistaa, että bändi oli lopullisesti menettänyt kosketuksensa juuriinsa. Surullista.
Tumppi's rating:

People who added this item 90  Average listal rating (61 ratings) 8  IMDB Rating
70. Hysteria - Def Leppard
"Peruspaskaa" kasarirokkia. Ihan kivoja biisejä jne. Tämän levyn oleminen listalla kertoo hyvin paljon siitä yleiskuvasta, jonka koko helvetin lista antaa. Hysteriassa on omat ketkensä ja varmaankin vannoutuneet Leppardit saavat tästä hyvät kiksit, mutta minulle tämä oli vain keskinkertainen levy.
Tumppi's rating:

People who added this item 88  Average listal rating (65 ratings) 7.5  IMDB Rating
69. 1984 - Van Halen
Vähän sama juttu kuin Def Leppardin kanssa. Joten ei tästä kai tarvitse muuta sanoa.
Tumppi's rating:

People who added this item 235  Average listal rating (143 ratings) 8.4  IMDB Rating
68. Electric Ladyland - The Jimi Hendrix Experience, Jimi Hendrix
Aika helvetin kiva juttu, että joskus tälläkin listalla vastaan tulee ihan oikea rock-levy. Jimi soittaa kitaraa ja soundit on mageita.
Tumppi's rating:

People who added this item 32  Average listal rating (22 ratings) 7.1  IMDB Rating
67. Stay Hungry - Twisted Sister
Olipa jonkinmoinen yllätys. En täysin vihannut tätä levyä. Oikeastaan pidin siitä. Rehellisellä paska-asenteella tehty levy, etenee niin nopeasti, ettei ajan kulua huomaa. Yllätyin myös biisien laadukkuudesta. Etenkin ne vähemmän tunnetut biisit antoivat minulle uskoa Twisted Sisterin toimivuuteen.
Tumppi's rating:

People who added this item 993  Average listal rating (829 ratings) 8.2  IMDB Rating
66. Sgt. Pepper's Lonely Hearts Club Band - The Beatles
Tämä lista kaipaisi enemmän Beatlesia, mutta näillä mennään ja tämä on mahtava levy. Ei kuitenkaan omasta mielestäni edusta bändin parhaimmistoa, vaikka suhteellisen kova pioneeriteos onkin konseptialbumien saralla.
Tumppi's rating:

People who added this item 249  Average listal rating (169 ratings) 8.3  IMDB Rating
65. Black Sabbath - Black Sabbath
Ui ui... Sabbath on tällä hetkellä ehkä itselleni se kovin juttu ja tämä debyytti on vallan mainio teos. Biisit ovat rujoja, niissä on asennetta ja Ozzy on vaan vitun cool. N.I.B ja nimikkobiisi ovat ehdottomia klassikoita heavy-musiikin kattavassa kirjossa.
Tumppi's rating:

People who added this item 975  Average listal rating (712 ratings) 7.1  IMDB Rating
64. Dookie - Green Day
Joskus tuli kuunneltua paljon 90-luvun punkkia, mutta olen lähinnä Offspring-kaveri, enkä koskaan ole liiemmin välittänyt Green Daysta. Bändin nykyinen maine on vähän tahrannut tätäkin levyä, vaikka tämä edustaakin rehellisempää punk-asennetta. Pari ihan kivaa biisiä, mutta en mä tästä paljon mitään muista. Hoh hoh...
Tumppi's rating:

People who added this item 133  Average listal rating (91 ratings) 8.1  IMDB Rating
63. Angel Dust - Faith No More
Joskus totesin, että Mike Pattonilla on maailman kaunein miesääni. Olen edelleen sitä mieltä. Faith No Moren levyksi tämä on varsin hyvä ja sisältää jonkun verran myös kokeellisempaa settiä. Pidin kyllä todella paljon. Mike Patton saattaa olla laulunjumala?
Tumppi's rating:

People who added this item 121  Average listal rating (81 ratings) 7.5  IMDB Rating
62. Born in the U.S.A. - Bruce Springsteen
Olin kesällä Brucen keikalla ja pappa jaksoi heilua vielä yli neljä tuntia. En tiedä onko tämä herran paras levy, mutta ainakin se sisältää todella monta hyvää biisiä. Pieni kaupallisuus on aistittavissa, mutta itseäni se ei haitannut, koska etenkin nimikkobiisi yksinkertaisesti on aivan törkeän kova veto!
Tumppi's rating:

People who added this item 493  Average listal rating (303 ratings) 8  IMDB Rating
61. Led Zeppelin III - Led Zeppelin
Ei vieläkään kolahda Zeppelin. Vika on varmaan minussa ja asenteessa, mutta kun ei niin ei. Edelleen laulajan kiekuminen herättää enemmän huvitusta kuin kunnioitusta. Page on ihan hyvä kitaristi, mutta ei pelasta kokonaisuutta, joka auttamatta on aivan perkeleen yliarvostettu.
Tumppi's rating:

People who added this item 114  Average listal rating (75 ratings) 7.9  IMDB Rating
60. British Steel - Judas Priest
Nyt taas kolahti ja kovaa! En odottanut mitään, enkä muutenkaan ole kuunnellut Judas Priestia paljon. Silti tämän levyn biisit olivat tarttuvia, tahdikkaita ja ennen kaikkea kokonaisuutena toimivia.
Tumppi's rating:

People who added this item 527  Average listal rating (354 ratings) 7.9  IMDB Rating
59. Rage Against the Machine - Rage Against the Machine
Varmaankin suurin yllättäjä koko listalla. En olisi uskonut, että tämä on näin törkeän hyvä levy. Kyseessä on todellinen genren pioneeriteos, joka yhdistää useita tyylilajeja saumattomasti yhteen. Yhteiskuntakritiikki on aivan uskomattoman hyvin kerrottua ja soundit hakevat vertaistaan. Myös biisien totaalinen raivokkuus teki minuun suuren vaikutuksen. Erittäin kovaa kamaa!
Tumppi's rating:

People who added this item 151  Average listal rating (95 ratings) 7.6  IMDB Rating
58. High Voltage - AC/DC
Meillä on kitarariffi, me toistetaan se jokaisella levyllä. Meidän levyt myy paljon, koska se on hyvä riffi. Eiköhän tuo kiteytä aika hyvin kaiken. Perus AC/DC-levy.
Tumppi's rating:

People who added this item 42  Average listal rating (28 ratings) 7.2  IMDB Rating
57. Eliminator - Zz Top
Tätä kuunnellessa, en voinut olla miettimättä, että miten paska ZZ Topin uusin biisi on:


Tuohon verrattuna tämä levy on mestariteos.
Tumppi's rating:

People who added this item 35  Average listal rating (26 ratings) 8.1  IMDB Rating
56. Keeper of the Seven Keys Part II - Helloween
Melko kovaa kikkelöintiä, jota tuli joskus nuorempana kuunneltua paljonkin. Kokonaisuutena Keeper of the Seven Keys on eeppinen, ja sen jakaminen kahteen osaan on ollut järkevää.
Tumppi's rating:

People who added this item 193  Average listal rating (123 ratings) 7.3  IMDB Rating
55. Korn - Korn
Täytyy häpeäksi myöntää, että kuuntelen jonkun verran Kornia. Jotenkin kuitenkin ihmettelen, että mikä tästä levystä tekee muka hyvän. Kornilla on paljon parempiakin levyjä, jotka on tehty 90-luvulla. Jopa osa 2000-luvun tuotannosta on parempaa.
Tumppi's rating:

People who added this item 277  Average listal rating (188 ratings) 7.8  IMDB Rating
54. Never Mind the Bollocks, Here's the Sex Pist... - Sex Pistols
Punkin pioneeriteos ei menetä hohtoaan, vaikka sen kuuntelisi sata kertaa putkeen. Kyseessä on yksi genren tärkeimpiä levyjä, josta paistaa oikein kunnolla anarkismi! Erittäin kova levy, joka on minulle kaiken lisäksi todella tärkeä, koska olen lapsesta pitän kuunnellut punkkia ja punk-rockia. Aikuisempana aatemaailmanikin on kasvanut tämän tyylisuunnan mukaiseksi.
Tumppi's rating:

People who added this item 7  Average listal rating (2 ratings) 6  IMDB Rating
53. Two Steps from the Move - Hanoi Rocks,Michael Monroe,Andy McCoy,Nasty Suicide,Sam Yaffa,Razzle
Tätä levyä kuunnellassa mietin aika paljon sitä Kokkisodan jaksoa, jossa Andy joi kaljaa ja haukkui Sikkeä. Tällä kertaa Hanoi rokkasi vähän paremmin.
Tumppi's rating:

People who added this item 107  Average listal rating (65 ratings) 8.4  IMDB Rating
52. Deep Purple in Rock - Deep Purple
Deep Purple on kova ja tämä on kova kuin kivi. Katsokaa nyt vaikka tuota kanttakin.
Tumppi's rating:

People who added this item 24  Average listal rating (18 ratings) 7.8  IMDB Rating
51. Kings of Metal - Manowar
Yeah! metallijumalien, metallitotuus! voi vittu... kuka maksaa 75 euroa, ettÄ pÄÄsee kuuntelemaaaaan! tÄtÄ paskaa!!! circukseeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeen!!!!!
Tumppi's rating:


 

Tämä on se joskus muutama vuosi sitten äänestetty lista Radio Rockissa. Järjestys ei ole minun mielipiteiden perusteella.

Tarkoitus on kuunnella ja arvostella jokainen levy tältä listalta. Lista on jokseenkin ruma, ja sillä on ainakin 90 väärää levyä. Katsotaan mitä tästäkin tulee...

Added to
Related lists

The 100 Best Rock Classic Songs 1965-1979
100 item list by Dark Warrior
61 votes 10 comments
RSJ 100 Greatest Japanese Rock Albums of All Time
100 item list by Fabricio Mendes
3 votes
Rock Classic's Best Countdown # 91 To # 100
10 item list by Dark Warrior
16 votes
Rock Classic's Best Countdown # 141 To # 150
10 item list by Dark Warrior
24 votes
Rock Classic's Best Countdown # 131 To # 140
10 item list by Dark Warrior
18 votes 2 comments
Helena Ylänen: 100 Best Films (and 10 bad ones)
110 item list by bob loblaw
14 votes
Punk Rock
35 item list by Fabricio Mendes
17 votes
Top 25 movies
25 item list by Aatu
11 votes 4 comments
AFI'S 100 Years…100 Heroes
49 item list by AFIoscar
15 votes
Dark Warrior's Alternative Hard Rock Cd's
47 item list by Dark Warrior
13 votes 1 comment

View more top voted lists

People who voted for this also voted for

Watched in 2013
Watched in 2012
Anno Cinema 2013
Watched in 2013
Watched in 2013
Films watched - Katselut 2013
Movie Diary 2013
Watched in 2013
Katselut 2013
The Essential Works of Spede Pasanen
Watched in 2013
Elokuvapäiväkirjuli 2012

More lists from Tumppi

Watched in 2013
Watched in 2012
Erethon
JCVD -projekti osa 2
Watched in 2014
Navaronen Tykit suuri vaihtariprojekti Vol. Tumppi


Comments

Posted: 1 year, 11 months ago at Sep 9 4:52
Ei koskaan.

Login or Signup to post a comment