Join Listal here 
Existing members 
Login here 
Join Listal to create lists, share images, get recommendations and much more
Avatar
Added by Joizo

on 21 Jul 2012 08:08

27
1501 Views 11 Comments

Press Start

Choose file... or enter url:
Sort by: Showing 1-50 of 79
Next » 1« Prev

Now playing


Recently played

People who added this item 0  Average listal rating (1 ratings) 8  IMDB Rating
3. Wolfenstein: The Old Blood - PlayStation 4
23.5.2015

Kyllähän minä tästä pidin, ei voi kiistää. The New Order oli yksi viimevuoden kovimmista yllättäjistä ja tää Old Blood oli aikalailla sitä samaa maukasta mättöä. Eihän tää toki pituudella ollut pilattu, itselläni meni Über-vaikeustasolla jotain karvan verran alle 7 tuntia ensimmäiseen läpipeluuseen. Ekat neljä chapteria meni about tunti/chapter, mutta loppua kohti vauhti kiihtyi. Johtunee tosin siitä että lopussa jätin tutkimisen ihan minimiin koska yritin vältellä isompia taisteluita. Ihan hyvin onnistuin.

Pelin loppubossi aiheutti ennakkoon pientä pelkoa, koska New Orderin loppubossi oli aika helvetin vaikea vaikeimmalla vaikeustasolla. Old Bloodin pomo oli kuitenkin aika naurettavan helppo verrattuna New Orderiin. Tän pelin loppubossi meni kolmannella yrittämällä läpi kun tajusin pysytellä vain toisella puolella kenttää. Aika iisiä.

Challenge mappeja oon pelannut reilu puolet ja niistä pitäis kaikista saada kultamitalit, tarinan vedän uudestaan läpi helpoimmalla samalla pelaten kaikki Nightmare-kentät (nyt en pelannut niitä ollenkaan) ja kaikki kerättävät kamat pitäis myös kerätä. Sit pitäiskin Platina-trophy nasahtaa tilille ja jään odottamaan Machine Gamesin seuraavaa liikettä. Itse ainakin haluaisin tälle sarjalle jatkoa.
Joizo's rating:

People who added this item 62  Average listal rating (29 ratings) 7.9  IMDB Rating
4. Dishonored - PlayStation 3
15.5.2015

Lajityyppinsä ystäville Dishonored on luultavasti mestariteos. Itse kuitenkin olen niin paska hiippailemaan videopeleissä että ajoittain tämä peli aiheutti suunnatonta turhautumista ja verisuonten katkeilua päässäni. Kuolin ihan älyttömän monesti koska jäin melkein aina kiinni kun yritin sniikkailla huomaamattomasti. Siinä vaiheessa kun viholliset rynni päälle, niin harvoin jaksoi edes taistella vastaan koska turpaan tuli kuitenkin.

Alkuun yritin olla tappamatta porukkaa, mutta jossain vaiheessa rupes kyrsimään niin isosti että pistin kaikki vastaantulijat kilon paloiksi. Jotenkin onnistuin kuitenkin läpäisemään pelin low chaos -tasolla eli en mä nyt ihan älyttömästi tuhoa aiheuttaunut vaikka välillä siltä tuntuikin.
Joizo's rating:

People who added this item 0  Average listal rating (2 ratings) 8  IMDB Rating
5. Guacamelee! Super Turbo Championship Edition - PlayStation 4
12.5.2015

Jälleen kerran Playstation+ tarjosi itselleni aivan loistavan pelikokemuksen. Reilut 5 tuntia pelkkää pelaamisen iloa. Lukuunottamatta paria kohtaa jossa otin turpaan ihan huolella.

Tää oli kyllä sen verta mukava peli että saatan yrittää hommata tästä Platina-trophyn, koska siten virtuaalinen penikseni kasvaa entistä suurempiin mittoihin.
Joizo's rating:

People who added this item 19  Average listal rating (13 ratings) 8.3  IMDB Rating
6. Shovel Knight - PC Games
5.5.2015

Ei jumalauta että tää oli vaikea peli. Tykkäsin kyllä, mutta jotkut kohdat oli semmosia että teki mieli mennä peiton alle itkemään kurjaa elämääni. Ja harvoin noi ajatukset heräsi pelin epäreiluuden takia vaan lähinnä siksi että olen niin paska pelaamaan tämän tyylisiä pelejä.

New Game+:n vois alottaa joskus kun saan kerättyä tarpeeksi rohkeutta.
Joizo's rating:

People who added this item 16  Average listal rating (11 ratings) 7.9  IMDB Rating
7. The Evil Within - PlayStation 4
26.4.2015

Vihdoin ja viimein tää meni läpi. Jotenkin tää ei nyt oikein jaksanut innostaa. Mulla oli tossa joku kuuden kuukauden taukokin pelaamisessa kun ei vaan huvittanut pelata tätä yhtään. Nyt tässä muutamassa illassa sitten vedin loput chapterit (melkein puolet koko pelistä) läpi.

Tavallaan oisin halunnut tykätät tästä enempi, mutta toi juoni oli vaan niin typerä. Jopa kauhupelien tasolla ihan vammanen tarina. Pelattavuus oli ihan jees eikä tää loppujenlopuks niin vaikea ollut vaikka kuolinkin 77 kertaa.
Joizo's rating:

People who added this item 218  Average listal rating (109 ratings) 8.9  IMDB Rating
8. Batman: Arkham City - PlayStation 3
21.4.2015

Tää ei jostain syystä napannut niin hyvin messiin kuin Arkham Asylum. Mulla olikin tossa monta kuukautta taukoa kun en pelannut tätä ollenkaan, mutta nyt sitten muutamassa illassa vedin tarinan läpi. Ihan ok settiä, mutta pidin silti Asylumista enempi. Sivutehtäviä en pahemmin jaksanut alkaa hoonaamaan. Catwoman ja Harley Quinn lisärit vedän ehkä läpi, mutta tuskinpa paljoa muuta.

Se Arkham Knight kyllä kiinnostaa aika kovasti. Ehkä hommaan sen.
Joizo's rating:

People who added this item 21  Average listal rating (13 ratings) 8.8  IMDB Rating
9. Middle-earth: Shadow of Mordor - PlayStation 4
21.4.2015

Siihen nähden että en ole Tolkien-fani, niin tää peli kolahti yllättävän hyvin. Taistelu oli mukavaa ja tarinakin ihan jees. DLC:t hommasin myös, mutta niitä en oo vielä kerinnyt aloittamaan. Loistava peli.
Joizo's rating:

People who added this item 11  Average listal rating (4 ratings) 6.3  IMDB Rating
10. Crysis 3 - PlayStation 3
21.4.2015

Joskus latasin tän plussasta vaikkei ees kiinnostanut. Tylsä peli, mutta onneksi oli lyhyt.
Joizo's rating:

People who added this item 1  Average listal rating (3 ratings) 8.7  IMDB Rating
11. Rogue Legacy - PlayStation Network
21.4.2015

Aika helvetin hyvä peli. Alkuun äärettömän vaikea, mutta lopulta harjoitus palkitsee. Remix-bossit oli varmaan yks vaikeimmista haasteista mitä olen peleissä koskaan kohdannut ja onnistunut voittamaan.
Joizo's rating:

People who added this item 1  Average listal rating (5 ratings) 7.4  IMDB Rating
12. Sherlock Holmes: Crimes and Punishments - PlayStation 3
21.3.2015

Ihan ok peli, tuskin olisin koskaan tätä ostanut mutta onneks plussasta sai ilmaseks.

Puzzlet oli ihan jees, jaksoin jopa tehdä ne kaikki ihan ite vaikka tässä tuo typerä skippaus mahdollisuus olikin.

Keissit oli ihan jees, mutta ehkä ne ois saanut olla enempi yhteydessä toisiinsa. Olisin kaivannut semmosta koko pelin kestävää tarinaa kuten LA Noiressa. Nyt noi kaikki kuusi tapausta ei liittynyt toisiinsa oikein mitenkään.

Pakko sanoa että toi Sherlock Holmes on kyllä yksi rumimmista pelihahmoista ikinä. En tiedä kenen naamaa tossa on käytetty mallina, mutta voi vittu.
Joizo's rating:

People who added this item 4  Average listal rating (4 ratings) 6  IMDB Rating
13. Murdered: Soul Suspect - PlayStation 4
10.3.2015

Kaikinpuolin aika pläääh kokemus. En jaksa sössöttää enempää.
Joizo's rating:

People who added this item 18  Average listal rating (8 ratings) 8  IMDB Rating
14. Prototype 2 - PlayStation 3
3.3.2015

Tää oli itseasiassa oikein kiva peli. Alku lähti vähän hitaasti käyntiin, mutta kun Hellerille sai enempi noita supervoimia niin sitten tää olikin kunnon tykittelyä.

Toi päähahmo, James Heller, oli muuten varmaan yks kovimmista jätkistä ikinä. Välillä tuli niin huikeeta läppää että meinasin kusta housuun.

Taas yksi hyvä peli jonka olisin saletisti ohittanut ilman PS+:aa.
Joizo's rating:

People who added this item 17  Average listal rating (9 ratings) 7.6  IMDB Rating
15. The Order: 1886 - PlayStation 4
21.2.2015

No siis olihan tää lyhyt. Jotain 7-8 tuntia meni siihen että Platina-trophy kilahti kassaan. Ainoastaan kaksi trophya jäi saamatta läpipeluun aikana joten aika pieneksi jäi loppusiivoukset. Onneks toi chapter-select oli oikein mainio eikä tarvinnut pitkiä aikoja pelata samoja kohtauksia muutamien keräilyesineitten takia.

Tarina oli ihan jees. Ei mikään tajunnanräjäyttävä, mutta tarpeeks hyvä. Räiskintä oli hauskaa, mutta olihan sitä auttamatta liian vähän. Jotkut varmaan narisee enempikin noista välivideoiden määrästä, mutta ei ne mua sillein vituttanut. Olis vaan toivonut että äksöniä ois ollut enempi.

Jos tälle joskus tulee jatkoa, niin luultavasti hommaan sen. Jos ei muuten niin viiksien takia. Orderissa oli ehdottomasti parhaat videopeliviikset mitä on nähty.
Joizo's rating:

People who added this item 5  Average listal rating (5 ratings) 6.8  IMDB Rating
16. WWE 2K15 - PlayStation 4
21.2.2015

Taas hommasin uusimman WWE pelin vaikka tiesin että tää on ihan perseeenpaskaa. Next-gen in my ass.
Joizo's rating:

People who added this item 8  Average listal rating (4 ratings) 8.8  IMDB Rating
17. The Binding of Isaac: Rebirth - PlayStation Network
21.2.2015

Tää peli oli yksi mun viimevuoden lemppareista. Olikohan tää Lokakuussa tarjolla PS+:n omistajille ja sieltä sitten nappasin kun kiinnosti jonkin verran. Kiinnosti jopa niin paljon että edelleenkin tulee päivittäin tätä pelattua.

Ainut miinus siitä että eurooppa ei ole vieläkään saanut patchia joka korjaisi muutamat trophyt siihen kuntoon että joskus vois saada Platinan tästä. Eipä tuo oo kuitenkaan pelaamista haitannut.
Joizo's rating:

People who added this item 4  Average listal rating (4 ratings) 8.3  IMDB Rating
18. Tales from the Borderlands - PlayStation 3
21.2.2015(PS4)

Pelasin tän ekan episodin. Oli ihan hauska vaikkei Borderlands olekaan mulle millään tavalla tuttu pelisarja.
Joizo's rating:

People who added this item 11  Average listal rating (12 ratings) 7.6  IMDB Rating
19. Life Is Strange - PC Games
21.2.2015 (PS4)

Ekan episodin perusteella paha lähteä vielä mitään ihmeempiä lähteä avautumaan, mutta tykkäsin kyllä ekasta episodista.
Joizo's rating:

People who added this item 6  Average listal rating (5 ratings) 7.2  IMDB Rating
20. Game of Thrones - PC Games
3.12.2014 (PS4)

Episode 1 - Iron From Ice

Aika mukava startti uudelle pelisarjalle, mutta niin mä vähän odotinkin koska TellTale. Tuo että on useampi pelattava hahmo, niin en ole ihan varma mitä mieltä olen siitä. Tavallaan ihan järkevää koska useampi tapahtumapaikka, mutta toisaalta toi vähän syö fiilistä kun hypitään hahmosta toiseen eikä saa oikein luotua tunnesidettä pelattavaan hahmoon.

Nyt saa sitten taas ootella kuukausikaupalla jatkoa. Hmph.

8/10

4.2.2015

Episode 2 - The Lost Lords

9/10
Joizo's rating:

People who added this item 2  Average listal rating (3 ratings) 5.7  IMDB Rating
21. Never Alone - PlayStation Network
28.1.2015

No joo, tää oli tämmönen ihan kiva pikku puzzle/tasoloikka/seikkailu. Alle kolmea tuntia meni pelin läpäisyyn vaikka keräsinkin kaikki keräiltävät jutut. Parasta tässä pelissä olikin noi keräiltävät jutut koska ne sisälti ihan mielenkiintoisia videoita inuiiteista ja niiden historiasta.

Ihan kiva.
Joizo's rating:

People who added this item 5  Average listal rating (4 ratings) 7.8  IMDB Rating
22. DuckTales Remastered - PlayStation Network
22.1.2015

En tiedä oliko vika minussa vai pelissä, mutta tän pelin kontrollit olivat aivan perseestä. Ehkä en vaan osannut, mutta kovin haaste tässä oli kiivetä niitä köysiä/ketjuja/liaaneja pitkin ja se oli mielestäni aika mälsää.

Onneks tää oli ilmainen, olis vituttanu maksaa tästä.
Joizo's rating:

People who added this item 5  Average listal rating (5 ratings) 6.6  IMDB Rating
23. The Swapper - PlayStation Network
15.1.2015

Eipä ollut ihan mun tyylinen peli, mutta onneks tää oli lyhyt.
Joizo's rating:

People who added this item 14  Average listal rating (6 ratings) 7.5  IMDB Rating
24. Injustice: Gods Among Us - Ultimate Edition - PlayStation 4
5.1.2015

Tarinamoodi oli ihan turha, tai no en tiiä kun skippasin kaikki välivideot. Ei vaan jaksanut kiinnostaa. Tappelu itessään on ihan jees vaikka nykyään en kyseisen genren pelejä jaksakkaan oikein pelata. Hahmojen superliikkeet oli tän pelin parasta antia, tai ainakin sen ekan kerran kun ne näki niin ne oli hauskoja.
Joizo's rating:

People who added this item 3  Average listal rating (7 ratings) 8.1  IMDB Rating
25. Valiant Hearts: The Great War - PlayStation Network
20.12.2014

Yllätti positiivisesti. Hieno peli. Tarina oli mahtava ja puzzlet sopivan helppoja kaltaiselleni idiootille. Pituutta olis saanut olla ehkä snadisti lisää, mutta ei välttämättä. Toimii tää näinkin. Tykkäsin kovasti.
Joizo's rating:

People who added this item 319  Average listal rating (162 ratings) 8.6  IMDB Rating
26. Batman: Arkham Asylum - PlayStation 3
7.11.2014

PS+:sta hommasin tän kun sen sieltä ilmaiseksi sai. Erittäin hyvä peli, yllätyin positiivisesti vaikka paljon hyvää olinkin kuullut.

Tarinan vedin läpi ja ehkä joskus kerään kaikki Riddler-trophyt yms. yms. Nyt en jaksa ihan kaikkea tuosta hoonata, koska haluan aloittaa Cityn pelaamisen mahdollisimman nopeasti eli heti.
Joizo's rating:

People who added this item 60  Average listal rating (28 ratings) 8.1  IMDB Rating
27. inFAMOUS: Second Son - PlayStation 4
20.10.2014

Pelasin tän jo viikko sitten läpi. Ihan ok, ei mikään mestarillinen. First Light oli mukavampi paketti.
Joizo's rating:

People who added this item 40  Average listal rating (25 ratings) 9.6  IMDB Rating
28. The Last of Us - Remastered - PlayStation 4
10.10.2014

Edelleen parhautta. Platinaa tuli tästäkin jokin aikaa sitten. Moninpeliä tulee edelleen hakattua lähes päivittäin.

En jaksa kirjottaa. Vittu.
Joizo's rating:

People who added this item 16  Average listal rating (10 ratings) 7.7  IMDB Rating
29. inFAMOUS: First Light - PlayStation 4
10.10.2014

First Light oli ensikosketukseni inFamous-sarjaan. Tykkäsin tästä sen verran että päätin hommata Second Sonin joka ei alkujaan kiinnostanut itseäni yhtään.

Tästäkin tuli Platina hommattua, koska se oli helppoa kuin lapsen lyöminen.
Joizo's rating:

People who added this item 41  Average listal rating (19 ratings) 7  IMDB Rating
30. PlayStation All-Stars Battle Royale - PlayStation 3
10.10.2014

Latasin tän plussasta kun ilmaseks sai. Hankin Platina-trophyn. Kamala peli. Poistin kovalevyltä heti kun Platina napsahti tilille.

Sanoinko jo että tää oli kamala peli.
Joizo's rating:

People who added this item 37  Average listal rating (26 ratings) 8.7  IMDB Rating
31. The Walking Dead: Season Two - PlayStation Network
20.12.2013

Episode 1

Pitkä odotus on lunastettu. Olihan tää edelleen sitä samaa mahtavuutta kuin ensimmäinenkin kausi. Jo ensimmäisen kymmenen minuutin aikana muistin miksi rakastuin tähän pelisarjaan alunperin. Huikeita hetkiä jo heti alussa ja tietysti läpi koko "jakson". Oli mukava huomata että pelimekaniikka oli The Wolf Among Usista tuttua, eli melkein kuten ekassa Walking Deadissä mutta hieman hiotumpana versiona. Pidin kovasti.

Tästä on ihan tyhmä kirjottaa mitään koska en halua spoilata kenenkään kokemusta. Jos oot pelannu ekan kauden niin tää on pakko-ostos. Jos et ole ekaa kautta pelannut, niin pelaa se ensin ja sit tää.

Sellasta.

5.3.2014

Episode 2

Niin. Tämä oli hyvä, mutta liian lyhyt kuten aina. Tähän episodiin meni mulla tasan 1 tunti ja 40 minuuttia. Jotenkin sitä kaipais vähän pidempiä pelisessioita kun näitä uusia episodeja saa aina odottaa ihan muna solmussa monta kuukautta.

Ei mulla muuta.

14.5.2014

Episode 3

Olipahan muuten maukas episodi taas vaihteeks. Nyt tuntui että tuo meininki oli jotenkin erityisen brutaalia. Aikamoista. Kyllähän tää peli on edelleen yksi parhaista mitä viimeaikoina on tullut. Niin ja tää on ainut peli mitä enää tulee Xbox 360:llä pelattua. Muuten on kyseinen konsoli aika vähäisessä käytössä jos ei Netflixiä lasketa.

1.8.2014

Episode 4

Pelasin tän nyt PS3:lla kun latasin tän pelin myös sille. Toki aiemmat jaksot vedin läpi myös PS3:lla koska eihän siinä muuten mitään järkeä olisi ollut.

Ihan helvetin kova episodi. Paras tältä kaudelta. Odotukset finaalia kohtaan nousi aika korkealle.

31.8.2014

Episode 5

5/5 'nuff said
Joizo's rating:

People who added this item 7  Average listal rating (4 ratings) 5.8  IMDB Rating
32. Tekken Revolution - PlayStation Network
23.8.2014

Tää oli ilmainen ja tästä sai helppoja trophyjä. Ihan kiva.
Joizo's rating:

People who added this item 54  Average listal rating (32 ratings) 7.8  IMDB Rating
33. Spec Ops: The Line - PlayStation 3
15.8.2014

No kai tästä vois sanasen sanoa vaikka läpipeluusta onkin jo muutama päivä.

Pelin ehdoton koukku on tuo sen tarina. Olin kuullut tästä paljon hyvää ja että tuo tarina olisi jotenkin erikoinen, mutta ei se mielestäni mikään tajunnanräjäyttävä ollut. Ihan hyvä, mutta ei enempää. Peli oli onneksi sen verran lyhyt että tuo juoni jaksoi kiinnostaa kuitenkin koko kestonsa ajan. Eka pelikerta kesti vähän vajaa 4 ja puol tuntia, joten aika nopeesti tuo tuli rykästyä läpi. Piti sitten pelata tuo vielä uudestaan kahteenkin kertaan jotta sisäinen Trophy-huora sai rauhan sielulleen Platinan kilahtaessa tilille.

Pelimekaaniikka oli tässä vähän kökkö. En missään vaiheessa oikein sisäistänyt tuota cover-mekaniikkaa. Se tuntui jotenkin äärimmäisen hankalalta. Varsinkin FUBAR-vaikeustasolla otti välillä pattiin kun ukko ei halua millään mennä suojaan ja kuolemahan siinä koitti aika usein. Ampuminen oli onneks suht jämäkkää joten siitä ei valittamista.

Eniten tässä pelissä vitutti nuo kaksi kaveria jotka sulla on mukana pelin aikana. Ei jumalauta mitä urpoja. Varsinkin vaikeimmalla vaikeustasolla tuli Game Over useammin noiden sankarien takia kuin omien mokien myötä. Tää peli olis ollut niin paljon nautinnollisempi jos noista kahdesta sankarista ei olisi tarvinut välittää. Parempi kuin ne ei olis ollut ollenkaan mukana muuta kuin välivideoissa.

tl;dr Ihan kiva tarina, tönkkö ohjaus & vammaset tekoäly-kaverit
Joizo's rating:

People who added this item 34  Average listal rating (22 ratings) 7.3  IMDB Rating
34. Watch Dogs - PlayStation 4
1.8.2014

Odotukset oli helvetin korkealla eikä niitä lunastettu. Pelkästään tarinan läpäisemiseen mulla meni 2 kuukautta, koska ei tää vaan kiinnostanut. Suurimmanosan tehtävistä pelasin viime viikonloppuna läpi kun halusin vaan päästä tän läpi.

Mahdollista jatko-osaa en todellakaan hanki ellei jotain suurta ja mullistavaa tapahdu.

En jaksa kirjottaa enempää koska näppäimistöni on vitusta ja saatanasta.
Joizo's rating:

People who added this item 4  Average listal rating (4 ratings) 7.8  IMDB Rating
35. EA Sports UFC - PlayStation 4
1.8.2014

Hienoinen pettymys verrattuna UFC Undisputed 3:een. Career-mode oli melko turha, mutta onneksi nettipeli pelasti aika paljon. Tässä mä jopa pärjäsin netissä kun toi matsisysteemi on tässä jokseenkin fiksu ja aika varmuudella saa pelata omantasoisia tyyppejä vastaan.

Pelattavuus on tässä ihan jees, mutta odotan seuraavalta osalta paljon enempi. EA tuntien tästä varmaan tulee vuosittainen julkaisu, joka sinällään on perseestä.

Niin joo Platina tuli tästäkin hommattua ja se oli aika kova saavutus, koska parit online-trophyt oli aika brutaaleja.
Joizo's rating:

People who added this item 289  Average listal rating (136 ratings) 9.4  IMDB Rating
36. The Last of Us - PlayStation 3
18.6.2013

No ensinnäkin voisin sanoa, että The Last of Us oli yksi upeimmista pelikokemuksistani ikinä. Tarina nappasi mukaansa jo heti alkumetreillä enkä missään vaiheessa tuntenut mitään kyllästymisen tunnetta. Toi tarina sai mut vaan fiilistelemään kuinka hienon elokuvan tai ehkäpä jopa TV-sarjan tuosta olisi saanut aikaan. Ehkä oli parempi että tää oli kuitenkin videopeli jotta tuon pääsi ihan omin pikku kätösin kokemaan.

Aloitin pelin Normal-vaikeustasolla (vai millä lienee sitä tässä kutsuttiinkaan), koska halusin ensin nauttia tuon tarinan läpi turhia tuskailematta. Näin jälkikäteen ehkä hieman kaduttaa, koska en kyllä missään vaiheessa peliä kokenut kovinkaan suuria tuskia etenemisen suhteen. Toki kuolemia tuli ihan kiitettävä määrä, mutta yleensä vika oli itsessäni. Välillä tuli ehkä turhankin paljon ramboiltua, mutta normal-tasossa ei kyllä ollut ammuksista pulaa joten se vähän puolsi tuota rambo-toimintaa. Yleensähän siinä sitten kuitenkin kävi hassusti, mutta onneksi peli ei kovin paljoa rankaissut kuolemista. Harvoinpa sitä kovinkaan kauas joutui palaamaan kun kuolo koitti. Tämmöselle casual-gaymerille tuo oli ihan positiivinen juttu.

Pelin ehdottomasti paras puoli olivat nuo hahmot. Joel nousi ehdottomasti yhdeksi suosikkipelihahmoistani ikinä, eikä Elliekään kyllä kauaksi jäänyt. Alkuun tosin Ellie ärsytti jonkin verran, mutta matkan edetessä aloin oikeasti diggaamaan tuosta hahmosta. Pakko antaa myös plussaa sivuhahmoille, jotka oli todella loistavia. Varsinkin Bill ja David nousivat ihan omalle tasolleen. Harmi että Billin osuus pelissä oli suht lyhyt, tuossa kaverissa olisi ollut potentiaalia.

Pelattavuus tässä pelissä oli mielestäni juuri niin hyvää kuin odottaa saattoikin. Olen pelannut kaksi ensimmäistä Unchartedia läpi ja niihin verrattuna pidin huomattavasti enempi The Last of Usin pelattavuudesta. Missään vaiheessa ei tullut mitään ongelmia vaikka vihulaisia hyökkäsikin suurella joukolla kimppuun. Toki ampuminen olisi voinut olla hieman sujuvampaa, mutta ehkäpä siitä voi syyttää myös pelaajaa. Oli toi tuliaseiden käyttö kuitenkin huomattavasti miellyttävämpää kuin Unchartedeissa. The Last of Usissa yritin kuitenkin suurimman osan ajasta pärjätä hiiviskelemällä ja tekemällä yllätyshyökkäyksiä vihujen niskaan, toki monessa kohtaa homma meni ihan täydeksi sodaksi mutta kannatti ainakin yrittää. Oli se aina parempi tappaa pari vihua salassa kuin hyökätä kerralla kaikkien kimppuun.

Pelin läpäisyyn mulla meni karvan verran alle 14 tuntia (en muista mitä aiemmin valehtelin, mutta tarkastin tuon todellisen ajan eilen) ja se oli mielestäni ihan riittävä aika. Missään vaiheessa ei tullut mitään venytyksen makua. Omasta mielestäni yritin hoonata (tästä sanasta kiitos MoonTV:n Jarkko Grönbergille) kaikki mahdolliset paikat, mutta en siltikään löytänyt läheskään kaikkia tavaroita mitä olisi voinut löytää. Luultavasti pelikelloon olisi tullut enempi minuutteja jos olisin ollut tarkempi noilla tutkimusreissuilla.

Moninpeliä testailin tässä juhannuksen aikaan jonkin verran ja olihan se ihan hauskaa. Noista kahdesta pelimuodosta "Tarvikesota" (olikohan se tuolla nimellä?) oli enempi mieluisa, joten sitä tulee varmaan jatkossa pelailtua enempi. Moninpeli vaikutti muutenkin ihan sujuvalta eikä mitään suurempia ongelmia tullut vielä vastaan. Yhden pelin aloitus tuntui kestävän ikuisuuden, mutta loppujenlopuksi sekin alkoi. Vielä kun vaan oppis pelaamaan hyvin eikä kuolis koko aikaa, niin tuostakin nauttisi enempi.

Tänään (22.6.) aloitin pelin Selviytyjä-tasolla ja katsotaan nyt pääsenkö tuota läpi. Oli muuten ihan mukava yllätys että Normal-tason läpäistyä pääsi suoraan tuohon Selviytyjään eikä tarvinnut Vaikeaa-tasoa pelata ensin läpi. Jos jotain eroja hakee Normalin ja Selviytyjän välillä, niin ainakin panoksia löytyy ihan helvetisti vähempi ja tulee todella tarkkaan mietittyä että koska sitä pyssyä käyttää. Tällä toisella pelikerralla olen pelannut reilun tunnin ja olen ampunut viisi laukausta (osumatarkkuus 100%) ja pistoolissani on vain yksi kuti jäljellä. Pitäisi vieläkin rajoittaa tuota räiskimistä. Onneksi Tess heittää hädän hetkellä lääkepakkauksia jotta kuolema ei korjaa, nimittäin aika usein se on ollut jo lähellä heti pelin alkupuolella.

Jos tästä kaikesta tekstin sekamelskasta saa jotain selvää, niin minä pidin suunnattomasti The Last Of Usista. Se lienee tämän tekstin perimmäinen pointti. PS3 on ollut kämpässäni vasta reilun kuukauden, mutta hetkeäkään ei ole tarvinnut katua. Jos Naughty Dog tekee jatkossakin vain Sonylle pelejä, niin valintani seuraavasta sukupolvesta ei ole vaikea. Unchartedit ja The Last of Us on suht kova vastus Xboxin yksinoikeuksille, jotka eivät edes pahemmin kiinnosta.

The Last of Us on Tomb Raiderin ohella itselleni vuoden kovimpia pelitapauksia. Lisää tällaisia pelejä kiitos.

(Kirjoitin tämän saman postauksen Pelaajaboardille, joten jos joku ihmettelee niin en varastanut tätä sieltä vaan olen sama tyyppi. Moi.

13.8.2013 UPDATE!!!

Viime kuukaudet on mennyt täysin The Last of Usin parissa enkä ole pelannut tuona aikana mitään muuta. X360 on jäänyt täysin paitsioon enkä mä oikeastaan edes välitä. PS3 osoittautui erinomaiseksi hankinnaksi jo pelkästään tämän pelin ansiosta. Seuraavan sukupolven konsolivalinta on aika helppo, PS4.

Niin joo ja tän päivityksen tarkoitus oli se että hetki sitten tästä pelistä napsahti Platina-trophy. Ny rillataa! En tiiä, helvetin kova peli. Väittäisin jopa kaikkienaikojen lempipelikseni. Katotaan sitten muuttako GTA V tilanteen, mutta sen näkee sitten syyskuussa eli ihan pian!!1!

1.8.2014

Tässä viimeaikoina on tätä tullut hakattua sen verran että kaikki mahdolliset trophyt tuli hommattua. Grounded -vaikeustaso oli aika hankala, mutta ne mp-trophyt vasta haastavia olikin. Tulipahan kuitenkin kaikki hommattua ilman boostailua.

Nyt sitten päätin vielä ostaa tän mestariteoksen PS4:lle, joten mulla menee vielä hetki tän pelin parissa eikä haittaa yhtään.
Joizo's rating:

People who added this item 32  Average listal rating (18 ratings) 8.5  IMDB Rating
37. The Wolf Among Us - Xbox One
28.10.2013

Episode 1 "Faith"

Alunperin en ollut kovinkaan innostunut tästä pelistä vaikka rakastankin Telltalesin Walking Dead -peliä yli kaiken. Jotenkin nää satuhahmot ei jaksanut innostaa, mutta jostain kumman syystä latasin kuitenkin tuon ensimmäisen episodin ja samalla Season Passin jolla saa kaikki loput jaksot sitten kunhan ne julkaistaan.

Olihan tää kova. Siis todella kova. En nyt ihan Walking Deadin yläpuolelle nostaisi tän yhden episodin perusteella, mutta jos tällä samalla meiningillä jatketaan tai parhaimmillaan parannetaan vielä tästä, niin saattaa olla että WD on löytänyt haastajansa.

Walking Deadiä pelanneille tän pelaaminen on varmasti tuttua huttua, mitä nyt pieniä viilauksia on tehty siellä sun täällä mutta aika tutulta tuo pelaaminen tuntui. En viitsi tuosta juonesta paljoa spoilata, mutta tuttuja satuhahmoja tässä siis paljon pyörii. Mistään lastenpelistä ei voi kuitenkaan puhua koska väkivalta on aika saatanan brutaalia tässä.

Negatiivisia juttuja oli ajoittainen nykiminen ja se että tää oli ihan törkeän lyhyt. Oiskohan mennyt ees 1,5 tuntia kun "lopputekstit" jo rullas ruudulla. Jatkossa episodit on toivottavasti vähän pidempiä.

Olen huono kehumaan mitään, joten jätän tän tähän. Innolla odottelen kakkos-osaa.

9/10

5.2.2014

Episode 2 "Smoke and Mirrors"

En voi sanoa että olisin tähän kamalan pettynyt ollut, mutta silti en saanut tästä kakkos-osasta ihan samaa fiilistä kuin ensimmäisestä episodista. Tykkäsin kyllä siitä mihin suuntaan juonta lähdettiin viemään, mutta tällä kertaa ei kyllä saatu tehdä kovinkaan suuria päätöksiä juonen kannalta.

Vaikka suuria päätöksiä ei tehtykään, niin pidin kyllä noista kuulustelutilanteista ja keskusteluista muutenkin. En muista ihan salettiin että miten pelasin ekassa osassa, mutta tässä olin kyllä ihan selkeästi good guy Bigby. On mukavaa olla mukava.

Jo tuossa ensimmäisessä osassa ulisin tuosta pelin ajoittaisesta nykimisestä ja tässä sitä vasta paljon olikin. Välillä tuli kesken keskustelujenkin ihan ihmeellisiä taukoja. Pikkasen söi fiilistä kun kokoajan tuntui homma tökkivän. Ehkä olis pitänyt odottaa hetki jos tätä ois vaikka hiottu vähän paremmaksi, mutta en malttanut odottaa mitään päivityksiä.

Lopun twisti ei ihan niin huikea ollut kuin ekassa episodissa, mutta jäin odottamaan jatkoa. Toivottavasti ei tartte odottaa ihan niin kauaa kuin viimeksi...

8/10

9.4.2014

Episode 3 "A Crooked Mile"

Jos edellisestä osasta ei jäänyt niin törkyisen hyvä maku suuhun, niin tästä kolmannesta osasta kyllä jäi. Nostaisin tän melkein jopa ensimmäisen episodin kanssa tasoihin mahtavuutensa kanssa. Pituutta olis saanut taas olla huomattavasti enempi. Nippanappa tais puoltoista tuntia mennä rikki. Toki muutamat Book of Fablesit missasin, joten ne aion vielä käydä etsimässä.

Tarina eteni mielestäni jännittävään suuntaan enkä malttais odottaa seuraavaa osaa. Eiköhän siinä taas se pari kuukautta mene ennenkuin tää jatkuu, huah.

9/10

4.6.2014

Episode 4 "In Sheep’s Clothing"

Ihan hyvä episodi taas, mutta törkeen lyhyt. Ei tää kestänyt ku jotain vähän päälle tunnin. Siitä on jo pakko rokottaa pisteitä.

Viimeistä osaa odotan kyllä melko kuumeisesti. Jännä nähä miten tää loppuu.

7/10

9.7.2014

Episode 5 "Cry Wolf"

Ai saatana että oli kova päätös tälle ensimmäiselle kaudelle. Tykkäsin ihan saatanasti. Ei mulla muuta.

10/10

Noissa mun yksittäisten episodien pisteytyksissä ei oo mitään vitun järkeä, koska kokonaisuutena tää pitää arvostella ja se oli mielestäni ihan täys kymppi. Parempi kuin The Walking Dead ja se on aika paljon sanottu koska rakastan kuolleita kävelijöitäkin aivan helvetisti.
Joizo's rating:

People who added this item 63  Average listal rating (36 ratings) 8.9  IMDB Rating
38. The Walking Dead - PlayStation 3
9.7.2014

Pelasin tän läpi 2. - 5. heinäkuuta. Tosiaan oonhan mä pelannut tän jo Xboxilla läpi, mutta koska 2.kausi oli tarjouksessa PSN:ssä, niin hommasin sit samalla tänkin.

Edelleen ihan vitun huikeutta.
Joizo's rating:

People who added this item 60  Average listal rating (21 ratings) 7.3  IMDB Rating
39. ModNation Racers - PlayStation 3
9.7.2014

Sain tän pelin sillon ku ostin PS3:n, mutta enpä pahemmin jaksanut silloin tätä hoonailla. Nyt parina iltana jyystin menemään ja keräilin helppoja trophyjä. Uratilaakin yritin pelata jonkin verran, mutta se oli aikamoista kurapaskaa joten en jaksanut loppuun asti vetää. Ehkä joskus taas tylsyyksissäni tätä pelaan. Tuskin.
Joizo's rating:

People who added this item 17  Average listal rating (7 ratings) 8.9  IMDB Rating
40. Wolfenstein: The New Order - PlayStation 4
21.6.2014

Pelattu läpi ja Platina-trophy hommattu. Erittäin hyvä peli.
Joizo's rating:

People who added this item 317  Average listal rating (150 ratings) 8.6  IMDB Rating
41. Uncharted 3: Drake's Deception - PlayStation 3
23.8.2013

Uncharted 3 jatkoi tutuksi tulleella linjalla, mutta silti tää jätti ehkä ristiriitaisimmat fiilikset sarjan peleistä. Tykkäsin tän pelin tarinasta ehkä eniten näistä kaikista kolmesta ja muutamat uudet hahmot oli mun mielestä todella hyviä. Huumori oli edelleen huonoa (hyvällä tavalla), maisemat oli tyylikkäitä ja tietyt kohtaukset oikein hehkusivat eeppisyyttä. Pidin myös kovasti tän pelin loppubossitappelusta. Se oli todella mukavasti toteutettu verrattuna aiempien osien loppubosseihin.

Siinäpä olikin oikeestaan ne hyvät puolet. Huonoja puolia olikin sitten roimasti enempi. Pienin murhe nyt oli pelin lyhyys. Mulla meni tän parissa kuusi minuuttia kauemmin kuin ensimmäisessä osassa eli 7 tuntia ja 36 minuuttia, joka oli mun mielestä todella vähän. Odotin hieman pidempää kokemusta, koska en mielestäni kiirehtinyt missään vaiheessa. Aarteitakin löysin yli puolet ja mun kaltaiselle muusiaivolle toi oli ihan kova saavutus.

Se kaikkein negatiivisin asia mitä Uncharted 3:sta jää mieleen on ne kaikki aivan järkyttävän kamalat räiskintäkohtaukset. En muista millon viimeks olisin ollut niin raivoissani, tuskissani ja hulluuden partaalla kuin tän pelin ammuskeluosuuksissa. En mä aiemmissakaan osissa tuosta räiskinnästä pitänyt, mutta tässä tunsin kyllä tulevani perseraiskatuksi. Ohjain oli hyvin lähellä lentää seinään moneen otteeseen, mutta onneksi se säilyi ehjänä.

Ehkä mun odotukset oli The Last of Usin ja aiempien osien jälkeen vähän turhan korkealla, mutta kyllä tästä loppujenlopuks aika kakka maku jäi suuhun vaikka hyvä peli olikin. En vaan saanut mitään tyydytystä noiden raivostuttavien osuuksien pelaamisen jälkeen, tunsin vaan lähinnä vitutusta että miksen päässyt niitä helpommin läpi. Niin ja pelasin tosiaan Normal-tasolla jonka ei nyt niin saatanan vaikea luulis olevan...

Se siitä sitten. Nyt yritän keksiä jotain muuta pelaamista ennen GTA V:n julkaisua. Kiitos jumala ja jeesus ja hyvää kesää kaikille.

Ja jos tässä tekstissä on kirjotusvirheitä, niin vittu sentään. Olkoot.

24.5.2014

Tuli nyt tästäkin hommattua tuo Platina-trophy kuten aiemmistakin osista. Edelleen tää oli mun mielestä sarjan huonoin osa, mutta silti oikein mainio peli. Räiskintä oli edelleen perseestä tosin, mutta yllättävää kyllä Crushing meni paljon helpommin läpi kuin mitä oletin. Ehkä nuo aiempien osien hoonaamiset on pikkusen kehittänyt mun taitoja.

Aika suuret odotukset kyllä Uncharted 4:ää kohtaan tällähetkellä.
Joizo's rating:

People who added this item 10  Average listal rating (6 ratings) 7  IMDB Rating
42. Stick it to The Man - PlayStation Network
20.5.2014

Kun ei nyt tuolle PS4:lle ole vielä pahemmin mielenkiintoisia pelejä ilmestynyt, niin päätinpä ladata tämän. Ja täähän on tosiaan plussalaisille ilmainen, joten rahaa ei ainakaan mene hukkaan vaikkei tykkäiskään.

Tykkäsinkö itse? En oikein tiedä. En ole oikein tän tyylisin peleihin tutustunut. Ei tässä oikein muuta tarvinnut tehdä kuin hyppiä, mutten silti kutsuisi kokemusta tasoloikaksi. Pieniä puzzleja oli siellä täällä, mutta nekin oli tasoa "helppoa kuin lapsen lyöminen".

Tarina kait tässä se pääjuttu oli ihan kirjaimellisesti, koska pelihahmon, Rayn, päässä oli juttu. He. He. Ei tuo tarina nyt kuitenkaan mikään älyttömän mukaansatempaava tai hauska ollut. Kyllä tästä huumoria löytyi, mutta en nauranut ääneen kuin muutamassa kohdassa ja nekin aikalailla pelin loppupuolella.

Ikinä en olisi tästä rahaa maksanut, mutta kun ilmaiseksi sai niin ihan mielellään pelasi. Aikaa tähän meni ehkä vähän päälle 4 tuntia ja siinä ajassa keräsin myös kaikki Trophyt. Eli jos pariks illaks kaipaa pelaamista niin kai tästä jotain saa irti.
Joizo's rating:

People who added this item 10  Average listal rating (4 ratings) 7.8  IMDB Rating
43. Trials Fusion - PlayStation 4
14.5.2014

Totta tosiaan tuli PS4 hommattua ja tää peli siihen kylkeen. Evolutionista tykkäsin sillon aikoinaan kovasti ja aikalailla samaa settiä tämäkin peli oli. Pikkasen vaikeammalta tää kyllä tuntuu, mutta ehkä se johtuu siitä että en oo kerenny hioa taitojani tarpeeksi.

Kaikista kentistä oon saanut kultamitalit hommattua lukuunottamatta Extreme-ratoja. En oo noista extremeistä muutenkaan päässyt läpi kuin vasta ensimmäisen. En oo jaksanu edes pahemmin yrittää kun ei meinaa hermot kestää. Jotenkin pistää masentamaan kun yhteen hyppyyn menee yli 100 yritystä, mutta tulosta ei synny.

Ehkä joskus...

Moninpeliä tässä vielä ei ole ja vähän pelottaa että se menee multa täysin ohi kun alan kunnolla hommaamaan PS4:lle pelejä. Evolutionin multiplayer oli kuitenkin sen verran hauskaa puuhastelua että mielellään sitä tämänkin parissa jo harrastaisi.
Joizo's rating:

People who added this item 109  Average listal rating (54 ratings) 9  IMDB Rating
44. BioShock Infinite - PlayStation 3
15.2.2014

Peli läpäisty. Kommenttia tulossa myöhemmin. Ehkä. En tiiä.

No sanotaan nyt näin että tykkäsin kyllä tän pelin maailmasta ja tarinasta, mutta voi juku tuo räiskintä oli tylsää ja sitä oli ihan vitusti liikaa. En muutenkaan ole oikein FPS-pelien ystävä, joten yllätyin miten paljon tästä tykkäsinkään. Booker ja Elizabeth oli kuitenkin sen verran mainioita hahmoja että ei heistä vaan voinut olla tykkäämättä. Ja olihan toi maailma aika pirun nätti.

Toisaalta kiinnostais nyt tutustua sarjan aiempiin osiin, mutta toisaalta ei.

10.5.2014

Burial at Sea - Episode 1

No tulipahan jostain syystä hommattua tähän peliin Season Pass ja sitä myöten latasin kaikki mahdolliset lisäosat. Clash of the Cloudsista mulla ei ole muuta sanottavaa kuin että se on aika tylsää paahtamista. En oo vetäny vasta kuin ekan areenan siitä läpi enkä hirveästi innostunut.

Tää Burial at Sea oli kuitenkin ihan kiva kokemus. Tykkäsin tästä ehkä jopa enempi kuin itse pääpelistä. Aika lyhyt pakettihan tuo oli, mutta erittäin nautinnollinen sellainen. Pitää tuo Episode 2 pelata tässä mahdollisimman nopeasti kun nyt sai hyvän fiiliksen päälle tästä pelistä.

Oikeastaan tän Burial at Sean myötä mulle nousi suurempi mielenkiinto niitä aiempia sarjan osia kohtaan. Harmi vaan että taitaa muuta pelattavaa riittää niin paljon että jää nuo kokematta.
Joizo's rating:

People who added this item 7  Average listal rating (4 ratings) 5.5  IMDB Rating
45. Pro Evolution Soccer 2014 - PlayStation 3
2.5.2014

Tämänkin sai plussasta ilmaiseksi joten päätinpä ladata. Ei olis kannattanut koska tää oli aika helvetin tylsä peli. PES 5 PS2:lla oli joskus kovassakin pelailussa, mutta ei tätä uusinta hirveästi jaksanut pelata.

Platina-trophyn hommasin tästä, enkä ole siitä yhtään ylpeä. Paska peli.
Joizo's rating:

People who added this item 27  Average listal rating (10 ratings) 5.1  IMDB Rating
46. The Sims 3 - PlayStation 3
2.5.2014

Muutamana iltana tuli tuossa huhtikuun aikana tätä pelattua. Mitään fiksua en pelissä saanut aikaiseksi, mutta ei kyllä haittaakaan. En tajua miten jaksoin joskus PS2:lla pelata jotakin Simsiä ihan muna kovana. Nyt tää oli aika tylsää.
Joizo's rating:

People who added this item 25  Average listal rating (10 ratings) 8  IMDB Rating
47. XCOM: Enemy Unknown - PlayStation 3
2.5.2014

Hommasin tuon PlayStation Plus hommelin tuossa jokin aikaa sitten ja latasin tän pelin sieltä. Muutaman kerran tätä tuli kokeiltua, mutta ei ole oikein nää tän tyyliset pelit mun juttu. En usko että pääsin tässä alkua pidemmälle vaikka muutamana iltana tulikin alieneja teurastettua.

Loppuun asti en tätä kuitenkaan ole vielä päässyt ja tuskin ihan hetkeen pääsenkään. Jos joskus on oikein tylsää niin ehkä palaan tän pariin.
Joizo's rating:

People who added this item 561  Average listal rating (278 ratings) 8.9  IMDB Rating
48. Uncharted 2: Among Thieves - PlayStation 3
10.6.2013

Hyvinpitkälti samanmoista menoa kuin ensimmäisessä osassa. Räiskintää oli edelleen liikaa, mutta tälläkertaa se ei ollut ihan niin perseestä. Toki tälläkin kertaa kuolin muutamaan otteeseen vähän turhan usein kun en vaan tiennyt että mistä helvetistä mua ammutaan. Pistetään se nyt kuitenkin mun huonojen pelitaitojen osaksi. En oo tarpeeks ADHD.

Stoorista pidin ehkä hieman enempi kuin ensimmäisessä osassa tai en tiiä. Ihan kivoja tarinoita ollut kumpikin vaikka nuo örkkimölliäiset ei tässäkään oikein napannut.

Pelin läpäisyyn meni tälläkertaa 9 ja puol tuntia, eli pari tuntia enempi kuin ykkösessä. Se oli ihan kiva juttu. Ei tässä mitään venytyksen makua missään vaiheessa tullut, joten toi oli ihan sopiva pituus tälle.

Semmosta tällä kertaa.

18.4.2014

Tästäkin tuli vedettyä Platina-trophy kuten ykkösestä. Crushing oli tässä mun mielestä vähän vaikeampi kuin ekassa, mutta ei mitään kovin vaikeita kohtia vastaan tullut. Kyllä tää Among Thieves taitaa olla koko sarjan paras osa. Nostan pisteitä yhdellä eli nyt se on täys kymppi.

Seuraavana ois tarkotuksena platinoida Drake's Deception.
Joizo's rating:

People who added this item 550  Average listal rating (271 ratings) 8.1  IMDB Rating
49. Uncharted: Drake's Fortune - PlayStation 3
25.5.2013

Hetki sitten vierähti lopputekstit ja mitä tästä jäi käteen? Ihan kiva seikkailu muutamine raivostuttavine yksityiskohtineen. Isoin ongelma mulle tän pelin parissa oli tuo räiskintä. Voi veljet kuinka kuolin muutamassa kohtauksessa ihan huolella useampaan otteeseen. Loppufightista erikoismaininta. On aina mukava kuolla yhdestä osumasta. Ei ole.

Ehkä oon vaan niin paska pelaamaan että noi räiskintäkohdat tuntui välillä ihan ultimaattisen vaikeilta. Pelasin kuitenkin Normal-tasolla joten en uskalla ees aatella tuon pelaamista vaikeammalla. Aarteiden etsintä ja tuo seikkailumeininki oli enempi mun makuun tässä pelissä.

Tarina oli ihan jees, kuin myös hahmot. Huumori oli huonoa joten pidin siitä kovasti. Jos stoorista jotain negaa kaivais, niin ilman noita yliluonnollisuuksiakin olisin pärjännyt, mutta eipä siitäkään jaksa pahemmin valittaa. Ne örkit oli vaan aika vittumaisia ja tulee varmasti mun painajaisiin, yhyy ;__;

Kohtalaisen lyhyt tää peli kyl oli koska pelikello näytti 7 tuntia ja 31 minuuttia kun lopputekstit lähti rullaamaan. Enempikin olisin varmasti saanut aikaa käytettyä, jos olisin kaikki aarteet etsinyt. Nyt niitä aarteita löytyi 33, joten kyllähän niitä vielä ihan mukavasti sinne jäi.

Kiva peli, suosittelen. Seuraavaksi voisin aloittaa Heavy Rainin. Pitäisi myös hankkia lisää pelattavaa pleikkarille, ainakin tän Unchartedin jatko-osat. Ainakaan vielä ei tämän PS3:n osto kaduta.

2.4.2014

Sen verran palasin tän pelin pariin että hommasin Platina-trophyn. Aattelin että Crushing-vaikeustaso olis ollut nimensä mukainen, mutta ei mulla mennyt kuin 4,5 tuntia ja se oli läpi. Ennen tuota pelasin Hardilla läpi ja keräsin kaikki aarteet sekä tein muutkin puuttuneisiin trophyihin vaativat asiat. Sen verran mukavaa oli tätä pelatessa melkein vuoden tauon jälkeen, että nostin pisteitä puolikkaalla tähdellä. Ei tuo räiskintä tuntunut yhtään niin pahalta kuin ekalla pelikerralla.
Joizo's rating:

People who added this item 59  Average listal rating (33 ratings) 8.8  IMDB Rating
50. Heavy Rain - Move Edition - PlayStation 3
2.6.2013

Mitä tästäkin nyt voisi sanoa? Aivan käsittämättömän upea kokemus. Pelinä tää ei niinkään ollut kovin pelimäinen, mutta tuo tarina kyllä nappas ainakin meikäläisen ihan kunnolla otteeseensa. Kaikkihan tän on jo aikaa sitten pelannut, joten en ala tässä turhia lässyttämään. Odotukset Quantic Dreamin seuraava peliä kohtaan, Beyond: Two Souls, nousi kyllä kertaheitolla entistä kovemmiksi.

Niin ja tosiaan en pelannut tätä Move-kapuloilla vaikka Move Edition olikin. Itse pidän enempi tuosta perinteisestä padi-ohjauksesta ja kyllähän se tässä asiansa ajoikin vaikka hektisimmissä kohtauksissa menin välillä sekaisin toimintojen kanssa. Jos jotain negatiivista tuosta ohjauksesta sanoisi, niin en ymmärrä miksi tuosta kävelystä oli pitänyt tehdä tuollaista kuin se oli. En vaan tottunut missään vaiheessa siihen että piti painaa R2:sta jotta hahmo liikkuisi. Muutenkin siinä kävelyssä oli vähän tankkimaista fiilistä, mut ei se nyt paria kohtaa lukuunottamatta pahemmin häirinnyt.

Tän pariin on pakko kyllä palata uudestaan koska haluan nähdä kuinka tuota tarinaa pystyy teoillaan muokkaamaan.

--

27.3.2014

Ei ole tässä viimepäivinä ollut oikein muutakaan pelattavaa joten päätin palata Heavy Rainin maisemiin trophyjen metsästyksen parissa. Platina tuli hommattua tässä muutaman päivän aikana. Edelleen aika huikea peli.

Pelasin nyt myös sen The Taxidermist DLC:n joka oli tän move version mukana ihan ilmaiseksi. Eipä ollut kummoinen lisäosa. En olisi tuosta mitään maksanut, mutta kyllä sen nyt pelas. Aika lyhytkin oli, varmaan 20 minuuttia meni.

Katselin myös kaikki lisämateriaalit elikkäs videoita pelin tekemisestä. Ihan mielenkiintosia vaikka ei kaikista noista pelintekijöistä meinannut saada mitään selvää, koska kanada.
Joizo's rating:


 

Yeah, I play games.
I am a trophy whore and proud of it.
http://psnprofiles.com/Juzota
--

Comments are in finnish. Use google translator if you don't understand it.

Added to
Related lists

Movies that start with 'The'
231 item list by Sarah!
Maximum Press Comics
24 item list by Supernaut
12 votes 1 comment
Liberal Logic, part VI, The "Free" Press
20 item list by Iceviper
15 votes
Press Conference
29 item list by mojack
20 votes 2 comments
2009 Bram Stoker Award Winners
8 item list by MovieCat
3 votes
2010 Bram Stoker Award Winners
8 item list by MovieCat
3 votes
Five Favorite Films With Listal's Members
5 item list by xxxTheRipperxxx
1 votes
Victoria's Secret Model
48 item list by Barbara Fialho
7 votes
Watched Start To Finish(Updated)
22 item list by Blitz
14 votes
I will start watching this... at some point...
42 item list by Bobbayyyyy
3 votes

View more top voted lists

People who voted for this also voted for

Gaming Diaries 2012-2013
Movies seen in 2015
Gaming Diary
Nameless' Last Game Diary
Gaming Diary
Watched in 2015
Feature Films I've Seen, 2015
My Gaming Diary
Games in 2015
Miika's Movie Diary - 2011
Gaming Diary
Film Journal 2015

More lists from Joizo

Watched in 2013
My DVD Collection
My Blu-ray Collection
My TV Series Collection
What have I been watching in 2012
Watched in 2015


Comments

Posted: 2 years, 11 months ago at Jul 22 0:51
Samaa mieltä UFC:n kohdalla. Parasta urheilupeliä vuosiin!
Posted: 2 years, 1 month ago at May 4 21:12
Mukavaa, että sait rahoillesi vastinetta. Oon melkein samaa mieltä pelistä, paitsi että mua vitutti tappeleminen ja tarinasta tykkäsin kovasti, tosin siihen lopetukseen oltais voitu panostaa hiukan enemmän.
Posted: 2 years, 1 month ago at May 5 6:18
Mua häiritsi siinä juonessa se että se oli jo niin nähty. Mut ei siinä, olihan se ihan kiva vaikka ennalta-arvattava olikin. Jackien kohtalo ärsytti, koska se oli mun mielestä kiva veikkonen. Jo pelin alussa tiesin että jossain vaiheessa Jackieä on pakko kusettaa ja se pisti heti masentamaan.

Joo, en taida spoilata enempää...
Posted: 2 years ago at Jun 23 12:07
elikkäs tämän listasi perusteella olen päättänyt ostaa joskus Heavy Rainin ja ton The Last of Usin. Heavy Rain on kyl kiinnostanut jo ennenki mut tää sinetöi asian tai jotain.
Posted: 2 years ago at Jun 23 13:19
Elikkäs todella kiva kuulla että asia on näin. Mukavia pelihetkiä!
Posted: 2 years ago at Jun 27 1:42
Kiinnostaisi hieman, että mikä Mass Effectissa nyt noin pielessä on?
Posted: 2 years ago at Jun 27 13:37
No ei siinä varsinaisesti mitään vikaa ollut, mutta ei siinä mitään sellaistakaan ollut jonka takia olisin jaksanut pelaamista jatkaa. Tommoset avaruusseikkailut ei oo ihan mun juttu. Sit voikin kysyä että miks vitussa ylipäätään ostin koko pelin. No se oli halpa ja olin kuullut paljon hyvää. Ehkä mä joskus annan sille mahdollisuuden, mut nyt on paljon mielenkiintoisempiakin pelejä joita pelata.
Posted: 2 years ago at Jun 27 14:11
Minun mielestäni juuri ne 2 ensimmäistä tuntia ovat huonointa Mass Effect ykkösessä. Sen jälkeen peli alkaa vasta iskemään kunnolla.
Eli suosittelen että yrität jaksaa pelata vielä vähän eteenpäin sitä.
Posted: 2 years ago at Jun 27 18:10
Ehkä mä joskus annan sille uuden mahdollisuuden. Ehkä.
Posted: 1 year, 11 months ago at Jul 13 2:43
Hommaa nyt ihmeessä se WWE All-Stars jos toi Yukesin vammailutapa tehdä sama painipeli vuosi toisensa jälkeen vituttaa.
Posted: 1 year, 11 months ago at Jul 13 7:58
Tarkoituksenani on ollut hankkia se kunhan se jostain kävelee vastaan sopivan huokeaan hintaan. Ja kyllä, toi Yukesin touhu on ihan vehkeestä.

Login or Signup to post a comment