Explore
 Lists  Reviews  Images  Update feed
Categories
MoviesTV ShowsMusicBooksGamesDVDs/Blu-RayPeopleArt & DesignPlacesWeb TV & PodcastsToys & CollectiblesComic Book SeriesBeautyAnimals   View more categories »
Listal logo
Avatar
Added by Rensy on 21 Apr 2010 12:10
1279 Views No comments
17
vote

Gaming Diary

Add header image

Choose file... or enter url:
Sort by: Showing 38 items
Rating: List Type:
Add items to section

Completed Games

People who added this item 7 Average listal rating (7 ratings) 5.6 IMDB Rating 0
Mafia III - PC Games
18.8.2017
Rensy's rating:
Rate:
Owned Wanted Played Custom
People who added this item 69 Average listal rating (20 ratings) 5.4 IMDB Rating 0
27.7.2016

Tulipa sitten ostettua tämäkin heti päästyäni ykkösen läpi kun parilla eurolla sai ja päivässä parissa tuli lopputekstit ruutuun, joten pituutta ei kovin paljoa ole. Tuntui itselleni samaan aikaan aika turhalta peliltä mutta samaan aikaan kuitenkin suht viihdyttävältä paukuttelulta. Toiminta/pelattavuus tuntui mielestäni paljon ykköstä viihdyttävämmältä tässä, etenkin suuremman asevalikoiman takia, joita sai avattua noita käsikirjoitussivuja löytämällä, jolloin niidenkin etsimiseen oli itselläni enemmän motiivia kuin ykkösessä. Tarinan tai oikeastaan koko pelinhän puolesta tää on nyt aivan eri planeetalta, ykkösen tunnelmaa ei ole tässä tippaakaan. Pelimaailma (kentät) alkoi kyllästyttämään jossain kohtaa. Mutta joo, hintansa puolesta mitä tästä tuli maksettua en jaksanut kuitenkaan tästä enempää kitistä, vaikka sinänsä todellinen "Alan Wake 2" olisikin ollut mielenkiintoisempi tapaus. Tuota arcade -hässäkkää voisi kokeilla vielä jossain vaiheessa.
Rensy's rating:
Rate:
Owned Wanted Played Custom
People who added this item 163 Average listal rating (60 ratings) 7.5 IMDB Rating 0
Alan Wake - PC Games
26.7.2017

Pelasin tätä ensimmäistä kertaa joskus Xboxilla pelin julkaisupäivän tienoilla, enkä edes muista pelanneeni tätä kokonaan silloin läpi vaan jätin jostain syystä kesken, ja myöhemmin tuli sitten katseltua koko peli läpi youtubesta. Nyt vasta jaksoin sitten puurtaa tän itsekin PC:llä läpi, joka on ollut jonkinlainen ikuisuusprojekti itselläni. Mitä pelistä sanoisi lyhyesti, niin tarinaltaan melko koukuttava ja loistava tunnelma täydensi sitä hienosti. Pelattavuus vaan omalla kohdallani tökki ajoittain melko pahastikin, aluksi melko simppeli systeemi tuntui ihan viihdyttävältäkin mutta siinä puolivälin paikkeilla alkoi kyllästyttämään kaavan toistaessa liikaa itseään. Lähinnä mielenkiintoisen tarinan ansiosta jaksoin kuitenkin painamaan tämän läpi suht helposti.
Rensy's rating:
Rate:
Owned Wanted Played Custom
People who added this item 110 Average listal rating (53 ratings) 7.8 IMDB Rating 0
Sleeping Dogs - PC Games
12.12.2016 (Definitive Edition)

En ole viimeaikoina jaksanut pelata juuri mitään kuin silloin tällöin niin jäänyt listan päivittely laiskaksi mutta sainpa vihdoin tämän edes läpäistyä. Aloitin jo ties kuinka kauan sitten pelaamaan tämän PS3-versiota mutta näin järkevämmäksi poimia alesta tuon definitive editionin PC:lle (ilmeisesti siis jonkinlainen remasterointi hieman paremmalla ulkoasulla ja lisärit valmiina) ja siirtyä siihen kun sai myös pöyrimään nätisti rupu PC:lläni.

En saanut oikeastaan pelatessani vielä PS3:lla mitään kimmoketta tästä. Tuntui lähinnä rasittavalta arcade/hiekkalaatikko -mättöpeliltä, erittäin rasittavalla ajettavuudella, mutta palatessani tähän uudelleen PC-version myötä alkoi maistumaan paremmin ja tulikin välillä pelattua 7-8 tuntia putkeen sivutehtäviäkin tehden. Ajattavuus tosiaan melko 100% arcade menoa, mutta kun tuohon tottui niin ei tuntunut enään niin rasittavalta mitä pelin alussa. Tappelusysteemiä aika paljon hehkuteltu eri sivustoilla, ja pidin siitä itsekin melko paljon, vaikka välillä tietyt asiat siinä hieman häiritsi. Ärsytti myös mielettömästi nuo isommat jengiläiset, joiden iskuja ei välillä tuntunut käytännössä pystyä blokkaamaan millään, eli saivat etenkin pelin alkupuolella melkein aina jonkinlaista vahinkoa pelihahmoon ja sai hakata tuntikausia kun taas nuo laihemmat perusäijät hoiteli suhtkoht helposti.

Sivutehtäviä myös tuli tehtyä päätarinan aikana yllättävän paljon. Pidin myös tuosta mahdollisuudesta kehittää päähahmoa roolipelien tapaan kehitystaulukoissa, joista irtosi uusia iskuja ja tapoja helpottaa vihollisjengiläisten hoitamista pois. Tuo Face -mittarin kehitys, jota tasoja nostamalla aina kymppi -tasoon asti sai ostaa pelihahmolle uusia hienompia kuteita (joista saattoi saada myös tiettyjä boonuksia) sekä parempia autoja/moottoripöyriä - ihan mukava ja myös koukuttavakin idea. Etsittävistä/kerättävistä asioista noiden Health Shrinien ripottelu ympäri pelimaailmaa (joita löytämällä sai täydennettyä pelihahmon health -mittaria) ja patsaiden keräily joista sai uusia hyökkäyksiä opittavaksi, ihan kiva lisä. Nuo rahasalkut taas tuntui melko turhilta enkä jaksanut käyttää aikaa niiden etsimiseen kuin ne jotka sattumalta sattui tulemaan nenän eteen.
Tarinaa tuli seurattua aika löyhästi ja pidin tästä henk. kohtaisesti pelillisesti enemmän. Jossain oli taidettu muistaakseni tätä verrata honkkari elokuvaan (tiedä sitten mitä elokuvia tarkoitettu), mutta en saanut tästä kyllä mitään honkkari leffojen tuomia tunnelmaviboja tai vastaavaa irti. Lähinnä tuli mieleen ehkä välillä joku Tokyo Drifter (noista pelin driftaus -kisoista) tai joku amerikkalaistuotantoa oleva pätkä jossa on päähahmona taistelukykyinen kiinalainen tai sijoittuu Chinatowniin yms. Myös asiaan vaikutti luultavasti englannin puhuminen, ja olisinkin toivonut että olisi ollut valittavissa englannin ohella ihan pelkkä kiinakin (pääjehujenkin puhumana, eikä vaan noiden random sivullisten) mikä latisti tuota tunnelmaa jonkin verran, mutta ei toki pilannut pelinautintoa täysin kun pelillisesti sai tästä ihan mukavasti irti loppujen lopuksi.
Rensy's rating:
Rate:
Owned Wanted Played Custom
People who added this item 37 Average listal rating (16 ratings) 6.1 IMDB Rating 0
Homefront - PC Games
12.2.2016
Rensy's rating:
Rate:
Owned Wanted Played Custom
People who added this item 245 Average listal rating (150 ratings) 8.5 IMDB Rating 0
Grand Theft Auto V - PlayStation 3
21.7.2015

Tänkin kommentointi viivästynyt, en vaan ole keksinyt tästä mitään ihmeellistä sanottavaa. Ehkä itsekin olen jo sarjasta kasvanut ulos (osittain), jäi tästäkin lähinnä se tunne, että tulipahan pelattua koska tämä on GTA. Omalla kohdallani alkupuoli viihdytti tässä paljon enemmän kuin loppupuolisko. Alussa uudet asiat, ainakin omaan silmääni mainio ulkoasu, muut jipot mm. tehtävien alkaminen saumattomasti tai ylipäätänsä latausruutujen puuttuminen käytännössä kokonaan, loksautti leuat. Mutta jotenkin siinä pelin puolipaikkeilla ja siitä eteenpäin en vaan jaksanut innostua asioista läheskään niin hyvin kuin ekojen tuntien aikana. Tehtävissä tuntui vallitsevan edelleenkin suunnilleen se sama kaava kuin aikaisemmissa osissa, vaikka esim. ammuskelu tai pelattavuus/kontrollit ylipäätänsä tässä onkin ihan eri tasolla mitä se oli vielä gta nelosessa. Jos voisi lyhyesti hahmoista jotain heittää, niin en tiedä pidinkö itse tuosta, että pelattavana on kolme eri hahmoa, itse ehkä olisin kuitenkin mieltynyt enemmän siihen vanhaan systeemiin, että vain yksi hahmo pelattavissa, mutta varmaan mielipidekysymys. Hahmoista pidin eniten siitä Michaelista, ja siitä maalaishullustakin siinä alussa jolloin se ensimmäistä kertaa ilmesty kuvioihin, mutta jossain kohtaa alkoi se tyypin jatkuva vittuilu ja rageilu ihan kaikille ärsyttämään, vaikkakin toki se varmaan hahmossa olikin pointtina.
Yksinpelistä kahlasin lähinnä tarinan läpi, jotain muutamia sivujuttuja tuli välillä tehtyä, mutta mihinkään 100 % lukemiin en kuitenkaan tainnut päästä edes lähelle, enkä tosin olisi jaksanutkaan tätä pelata enempää.
Vielä Onlinea pitäisi yrittää kokeilla lähipäivinä. Oli tarkoitus aloittaa sen parissa heti kun sain yksinpelin tarinan lävitse, mutta houkutteli jo toi Sleeping Dogs niin paljon, että siirryin tästä suoraan sen maailmaan, niin jäi toi nettipuoli sitten koittamatta. Btw, ei tämä kuitenkaan läheskään paska peli ollut, ehkä toi tekninen puoli oli tässä juuri se paras asia, ja mielestäni parempi kuin GTA 4.

Niin ja olis mieli tehny tästäkin hommata PS3 -version sijaan PC:lle tämä (lähinnä toi lisämatsku joka siinä on mm. se FPS-kuvakulma), mutta hinnan puolesta säästyi vaan roimasti kun päädyin vielä pleikkari versioon, sekä ei oikein mitään hajua jaksaako tää edes omalla koneellani pöyriä. Mutta varmaan saatan ton PC-version hommailla kunhan hinta tipahtaisi tai mahd. jostain Steamin kausialeista joskus.
Rensy's rating:
Rate:
Owned Wanted Played Custom
People who added this item 55 Average listal rating (26 ratings) 7.1 IMDB Rating 0
Watch_Dogs - PlayStation 3
11.6.2015

Some notes with my weak English at this time.

Finally i got the story-mode completed. Overall a game that have variety of good things and some things that feels to make gameplay few times very annoying. I actually didn’t pay so much attention to story (or can i say that even i liked the story that much), but somehow I liked Aiden even although he’s not a special. Few sections in story (example that Aiden's sister) felt unnecessary. I enjoyed some certain things in gameplay. Hacking feels to bring nice addition to gameplay (like when you are escaping from cops or enemies) even it's very simple and easy. Almost every missions i went using stealth, and i even didn't want use any gun that have no silencer on it (except snipers and you can use a silencer only a guns where it is already connected), it was just more fun to use stealth and stun enemies which you can or trying to kill them by headshots with that focus skill and without trying to make any noise. I'm usually lazy to do any side missions in games but in this i did lots of them for some reason (i enjoyed especially gang hideouts -sidemissions). The criminal convoy -sidemissions where you had only to stun a defined enemy (not kill) was very irritating because there was situations when there could been more than one enemy which you have to stun... and i remember running like crazy and trying to get near of those guys while thousands of enemies shooting you. Many times i failed in mission because i accidentally shot one of these enemies. Situations where it did not matter do you kill them or stun was much easier, because you just could take a grenade launcher and explode whole car into the sky and escape. Also that police run away section in end of the game was from ass... but i still would recommend to try this game at least.

I actually started playing a PC -version of this, but my average crap PC seems to be little bit outdated to run this smoothly, so i rather decide to buy also PS3 –version. And the graphics in PS3 -version feels to be quite poor if compering to PC or PS4/One, but it still didn't bother to playing PS3-version in my case. I’m also (maybe) trying to complete this 100 % at some point and perhaps going to buy the DLC –things also.
Rensy's rating:
Rate:
Owned Wanted Played Custom
People who added this item 102 Average listal rating (65 ratings) 7.7 IMDB Rating 0
Spec Ops: The Line - PC Games
22.1.2015

Jätti vähän ristiriitaiset fiilikset. Se mielenkiintoisin asia tässähän oli nimenomaan tarina, jota aika monessa paikassa on hehkutettu - jonka takia itsekin pelin päädyin ostamaan. Niin ja kyllähän tuosta tarinasta tai pelin tavasta yrittää tuoda jotain vaihtelua muihin codiräiskintöihin verrattuna pidin aika paljon, vaikka muutamat seikat/kohdat tarinassa hieman häiritsi. Musiikillinen puoli ei yhtään hullummalta kuullostanut ja toimi kivana tunnelman nostattajana kentissä. Sitten taas se pelillinen puoli ei toiminut läheskään yhtä hyvin. Pelin toistaessa kaavaa mene suojaan ja ammu ja toista koko pelin keston ajan, alkoi vaan puuduttaa ja kyllästyttämään sen verran ettei tätä olisi välillä millään jaksanut painaa eteenpäin. Myös kontrollit sekoilevat ajoittain esim. jos yrität pinkoa suojasta pois nopeasti juoksemalla, alkaa hahmo hortoilla minne sattuu. Nauratti myös vihollisten pursuaminen kentissä. Useassa kohdassa päästyäni checkpointille asti luulin jo että saisi hetken hengähdystauon niin eiköhän siellä seuraavan kulman takana venaile taas seuraavat kymmenen tuhatta solttua ammuttavaksi, jonka jälkeen pääset vasta tarinassa eteenpäin. Mukana heiluu kaksi kaveria, joista esimerkiksi toisen voi kätevästi käskeä sniputtelemaan kaukana seisovia vastapuolen vihollisia, mikä helpottaa menoa ehkä vähän. Pelialueet on myös vähän turhan lineaarista putkea muutamia sivureittejä lukuunottamatta sekä aika monet kohdat ärsyttävästi skriptattu. Ei tämä kuitenkaan todellakaan mistään huonoimmasta päästä ollut, vaikka petrausta olisi vielä vaatinut.
Rensy's rating:
Rate:
Owned Wanted Played Custom
People who added this item 32 Average listal rating (15 ratings) 7.7 IMDB Rating 0
22.12.2014

Pelattavuudeltaan mielestäni yllättävän toimiva, vaikkakin toinen osapuoli eli juoni/hahmot aika heikolta tuntui. Juoni ajoittain aika puuduttavaa peruskauraa mitä odotinkin sekä hahmoisssa ja varsinkin niiden ääninäyttelyssä olisi parantamisen varaa jäänyt iso tovi. Meno kentissä on lähinnä hitaanpuoleista. Edetään suojasta suojaan samalla vähän väliä vihollisjoukkoja räiskien. Tiimipohjaisuus (pelaajalla useita tiimitovereita käskytettävänä) on aika suuressa osassa, ja lisäksi sen toteutus ihan OK, vaikkakin vähän rajallinen. Mahdollisuus käskeä esim. omia tiimitovereita olemaan ampumatta tietyllä hetkellä puuttuu täysin, jolloin esimerkiksi vastapuolen solttujen yllättäminen tuntuu menevän aika vaikeaksi kun joku omista päättää antaa aseen laulaa heti kun vaan sattuu jonkun vihollisen pään jostain kulman takaa huomaamaan. Kontrolleissa ei kuitenkaan mitään isompaa takkuilua tuntunut olevan. Graafinen ulkoasu etenkin siinä pelin alkupään vihertävässä ruohikko -kentässä aika hieno sekä äänipuoli ihan vaikuttava.
Rensy's rating:
Rate:
Owned Wanted Played Custom
People who added this item 14 Average listal rating (7 ratings) 5.4 IMDB Rating 0
2.12.2014
(Pelattu about puoleenväliin/ei läpäisty)

Jäi kesken lähinnä mielenkiinnon puutteesta. Täytyy katsoa jos jaksaisin jossain kohtaa painaa loppuun asti. Yksinpelin strategisempi ote tuntui mielenkiintoiselta ja vaihtelevuutta tuovalta muihin räiskintöihin verrattuna, vaikka tietyt ongelmat vaivaavat tätä aika paljon. Yksinpelin kampanjan juoni tuntui olevan aikalailla tasoa: mitäänsanomaton ja tylsä. Ääninäyttelyssä parantamisen varaa olisi reilusti ja etenkin musiikkipuolelle on aivan ihme aivopieruja mahdutettu. Komentopaneeli -ominaisuus (joka toimii omien käskyttämisessä) ihan näppärä ja toimiva, jota vaivaa kuitenkin omien tiimiläisten surkea teköäly, eikä vastapuolen soltut myöskään yhtään viisaammilta vaikuttaneet. Yksinpeliä on mahdollista pelata halutessaan kolmen kaverin kanssa co-oppina, joka todennäköisesti on hyvä vaihtoehto jos siihen on mahdollisuus. Graafinen puoli mielestäni enimmillään keskinkertaista OK-tasoa, vaikka välillä huono piirtoetäisyys aavikoilla vuoristojen ympäröimissä kentissä häiritsi. Hahmoihin en kiinnittänyt kummemmin huomiota, mutta esille nousi usein eräs ärtyisä kersantti, jonka tarkoitus on ilmeisesti vain vittuilla kaikille tehtävien aikana.
Rensy's rating:
Rate:
Owned Wanted Played Custom
People who added this item 5 Average listal rating (2 ratings) 7 IMDB Rating 0
The Godfather II - PC Games
10.9.2014

Ostin aikanaan ihan puhtaana heräteostoksena, innostuttuani Mafia 2 läpäisyn jälkeen, mutta en oikein millään tasolla päässyt tähän sisälle edellä mainittuun peliin verratuna. Jäi vähän meh -fiilis kaikesta. Jotain tuttuja kohtauksia/hahmoja saman nimisestä elokuvasta pitäisi tässä olla mukana, mutta en niihin edes jaksanut kiinnittää mitään huomiota tarinan ollessa aika diipadaapaa loppuun asti, sekä paikoin rasittavien ja geneeristen toimintakohtauksien takia. Tehtäviin mahtuu ammuskelua ihan perhanasti ja päästäähän tässä huristelemaan autoillakin gta-tyyliin, vaikka ajettavuus vedetty taas enintään keskinkertaiseksi. Päähenkilön ohjattavuus pääsi ärsyttämään toisinaan aika kivasti pienempiekin esteiden blokatessa kulkureitit, jota häiritsee myös että pelissä ei voi hypätä. Tarjolla on jotain pientä hahmokehitys -härpäkettä (mahdollisuus ostaa rahalla hahmopisteitä ja käyttää niitä taitojen nostamiseen). Jotain kevyttä strategiaa on myös mukaan mahdutettu (rahabisneksien hoitamista, uusien apureiden palkkaus ja vihollisten hoodien valtaamista jne.), mikä sinänsä tuntui ihan kivalta lisältä tylsän räiskimisen rinnalle, mutta olisi toiminut varmaan paremmin mikäli muut osa-alueet olisi kunnossa.
Rensy's rating:
Rate:
Owned Wanted Played Custom
People who added this item 54 Average listal rating (29 ratings) 7.9 IMDB Rating 0
Tekken Tag Tournament 2 - PlayStation 3
25.8.2014
(Ghost battleä sekä netissä joitakin tunteja)

Ei tästä muuta fiilistä omalla kohdallani jäänyt kuin että tämä on Tekken. Kuudetta osaa pelasin aika paljon aikoinaan, joten meno oli ennestään tuttua. Tuntuu että yksinpelaajalle ei tässä ole mitään erityistä tarjottavaa, kun kerran edellistä osista poiketen kaikki hahmot on lämpätty käytettäväksi jo heti valmiiksi, eikä mitään kummoista tarinamodia ole. Lähinnä tuli aluksi pelattua Ghost Battleä, jota jaksoin pelata joitakin tunteja sijoja nostellen kunnes koko homma alkoi maistua paskalta, ja siirryin pelaamaan netissä muita pelaajia vastaan, joka tuntui hieman viihdyttävämmältä yksinpelaamiseen verattuna. Hieman ärsytti myös turhan pitkät lataustauot kenttien välissä sekä graafisesti jotain pieniä puutteita tuntui olevan. Kaksinpelinä kaverin tai muuten vaan randomisti tätä hakaten toimii varmaan parhaiten, mutta ei tässä kuitenkaan tuntunut mitään uutta kutoseen verrattuna olevan, että jaksaisi esim. yksinpelatessa paneutua enemmän.
Rensy's rating:
Rate:
Owned Wanted Played Custom
People who added this item 218 Average listal rating (98 ratings) 7.8 IMDB Rating 0
Mass Effect 3 - PC Games
29.7.2014

Viivästy kommentin kirjoittaminen vähän turhan paljon, mutta voisin nyt jotain mietteitä heittää. Ehkä parhaimpina parannuksina kakkoseen verrattuna oli jälleen paluu enemmän ykkösen tarjoamaan monipuolisempaan hahmon rakenteluun. Mahdollisuus esim. valita kahdesta eri suuntautumis vaihtoehdosta skillien välillä mielestäni paljon kakkosen typistetympää parempi, ja avaa enenemmän erilaisia pelityylejä/tapoja miten taisteluissa haluaa edetä. Adeptilla olin aluksi pelaamassa, mutta innostuin lopulta enemmän Infiltraattorista, jolla tätä sitten tuli tahkottua. Niin ja paragonina tuli pelattua, mutta todennäköisesti renegadea ja muitakin hahmoluokkia tulen jossain välissä kokeilemaan. Planeettojen skannailukin jätetty pois ja siirytty tässä toisenlaiseen metodiin, mutta sekin tuntui aika mitäänsanomattomalta, vaikka en osaa kunnolla sanoa onko kakkosen vastaavaan verrattuna yhtä rasittava. Kontrollit/pelattavuus tuntui toimivan ainakin PC:llä erittäin sulavasti.

Mitä juonesta tai hahmoista voisi sanoa, niin ei ehkä ihan ykkösen tasolle pääse, mutta kakkoseen verratuna ainakin itse tykästyin enemmän kolmoseen, vaikka muutamat kakkosessa nähdyt hahmot ei tässä niin suuressa roolissa olekaan Thanen näkeminen vain muutamassa cutscenessä (ei siis pelattavana) ja Mordinin kuolema pelin puolipaikkeilla (ellet saa sen mieltä käännytettyä sen tehtävän lopussa), tosin esim. Jackin jättäminen pieneen sivurooliin vain hyvä juttu. Vanhoista hahmoista suosikkini Garrus onneksi ihan pelattavana, eikä uudet tuttavuudet James (joka alussa ei vakuuttanut yhtään, mutta tuntui paremmalta tarinan edetessä) sekä mm. ykkösen Kaidan huonoja olleet.
Rensy's rating:
Rate:
Owned Wanted Played Custom
People who added this item 315 Average listal rating (165 ratings) 8.7 IMDB Rating 0
Mass Effect 2 - PC Games
21.6.2014

Tykkäsin ykkösestä aikanaan todella paljon, mutta ihan samaa ei voi tästä sanoa. Etenkin hahmojen kehitystä ja rakentelua on karsittu aika aika lailla. Adeptilla pelatessani homma tuntui alussa olevan lähinnä suojassa kyykkimistä ja skillien spämmäämistä, koska asevalikoima kyseisellä hahmoluokalla on huomattavasti nirsompi kuin esim. soltulla, ja alussa saatavilla hernepyssyillä ei saanut sen kummempaa vahinkoa vihollisjoukkoja vastaan.

Hahmoista omia suosikkeja oli ehkä Mordin ja Thane, mutta esim. Jack ärsytti ihan suunnattomasti, ja muutama muu kaveri tuntui välillä aika turhalta. Kunnollisen juonen puute jäi harmittamaan ja sisällön koostuessa lähinnä uusien hahmojen värväämisestä tiimiin ja niiden loyalty -tehtävien suorittamisesta. Myös muut vapaaehtoiset sivutehtävät toisti itseään naurettavan paljon. Minipelinä toimiva planeettojen skannaus ei alussa tuntunut niin pahalta, mutta noin vartin skannailun jälkeen innostus romahti totaalisesti, ja koko homman huonoin puolihan taitaa olla siinä että sitä on melkein pakko tehdä tunteja kamojen ja ominaisuuksien parantamiseksi (etenkin jos pelaa haastavimmalla -vaikeusasteella peliä). Olisi melkein mieli tehnyt käyttää niiden resurssien hankkimiseen jotain Traineria, mutta yritin toistaiseksi selvitä ilman. Ei tämä nyt kuitenkaan ihan paska ollut, vaikka edellä mainitut asiat pelikokemusta häritsivät. Taisteluissa esim. Adeptin skilleillä vihollisten heittely ympäri kenttiä jaksoi viihdyttää ihan mukavasti.

Pitäisi se ykkönenkin pelailla uudelleen läpi kun sen PC:lle saan hommattua (Xboxilla joskus läpi pelattu). Olisin toki kakkosen voinut pelailla samalla hahmolla ykkösestä, mutta en sitten jaksanut koska oli suuri hinku päästä vihdoin kakkosen pariin, kun oli hyllyssä aika kauan jo notkunut.
Rensy's rating:
Rate:
Owned Wanted Played Custom
People who added this item 185 Average listal rating (82 ratings) 7.7 IMDB Rating 0
Metro 2033 - PC Games
12.6.2014

Pidin hieman enemmän stalkkeriin verrattuna, vaikka en tätäkään ihan erinomaiseksi kutsuisi. Kentissä jäi vähän harmittamaan turha lineaarisuus, metroasemien asukkaille ei kummemmin voi puhua tai sitä että heillä olisi mitään tärkeää sanottavaa tarinan kannalta ja esimerkiksi hiiviskelyllä en ainakaan itse onnistunut kentissä etenemään kun tuntui, että vihut huomaavat pimeässä turhan helposti. Tallennuspaikat peli päättää pitkälti pelaajan puolesta, mikä jäi myös ärsyttämään. Ei meno muuten kuitenkaan aivan surkeaa ollut, ja varmaan alla olevan pelin tapaan ehkä suurimpana innoituksen kohteena mielenkiintoinen pelimaailma, joka on aiheeseen nähden juuri sopivan rujo. Myös etenkin paskaisen ruosteiset aseet ja hengähdyspaikkoina toimivat metroasemat nosti tunnelmaa entisestään.
Rensy's rating:
Rate:
Owned Wanted Played Custom
People who added this item 93 Average listal rating (33 ratings) 7.6 IMDB Rating 0
10.6.2014

Pelaaminen tämän kohdalla oli pitkittinyt ties kuinka kauan kun en meinannut edes muistaa että tälläisenkin omistan. Ehkä eniten kiehtoi lähinnä hieno ja näyttävästi toteutettu pelimaailma, jännittävän tunnelman/survival horror -osuuksien kera, joka oli kuitenkin omalla kohdallani ehkä se suurin innoitus tämän pelaamiseen. Kuitenkin turhan monet asiat tässä tuntui ärsyttävän, jotka nakersi pelikokemusta turhan paljon. Etenkin rasitti viholliset, joilla tuntui melkein aina olevan paremmat pyssyt kuin itselläni, sekä välillä naurettavan korkea osumistarkkuus (osuvat pelaajaan myös pimeässä vaikka käsillään seisoen). Välillä taasen tekoäly ei toimi yhtään. Vihut rynnivät pelaajan eteen tai seikkailevat randomisti siellä täällä. Bugeja tässä on myös vaikka muille jakaa. Päivityksillä toki saa jonkin verran peliä parannettua, mutta kaatuilua sun muuta tuli itselläni silti välillä vastaan.
Rensy's rating:
Rate:
Owned Wanted Played Custom
People who added this item 39 Average listal rating (14 ratings) 8.4 IMDB Rating 0
20.5.2014

Tuntui maistuvan melkein yhtä hyvin kun ensimmäisen kerran X:ää joskus vuosina 2003-2004 pelasin, vaikka tarina ei iskenyt enään niin hyvin ja jossakin kohdissa tuli jopa melkoinen plääh -fiilis. Myös osat uusituista biiseistä ei itseäni erityisemmin miellyttänyt. Ulkoasussa on tapahtunut selvä muutos ja pelaaminenkin tuntui huomattavasti mukavammalta kuin PS2 -versiossa. Koluttavaahan tässä riittäisi ihan älyttömästi. Päätarinan sain pelattua läpi, mutta kaikkea en ole vielä tehnyt. PS2 -versiota pelattaessa muistan jättäneeni useimmat vaikemmista bosseista (Penance/Nemesis yms.) hakkaamatta, ja tarkoitus olisi ne tässä versiossa jossain kohtaa yrittää listiä. Jopa Blitzballia on tullut hakattua runsaasti, etenkin PS2-versiossa aikanaan.

X-2:sta pelasin ensimmäistä kertaa vasta joskus 2010 tienoilla PS2 -versiona. Jaksoin pelata sitä noin vartin kunnes kyllästyin ja peli lensi takaisin koteloonsa. Pitäisi nyt yrittää sekin painaa läpi jossain kohtaa. Kommenttia tulossa luultavasti myöhemmin kun olen sen läpäissyt.
Rensy's rating:
Rate:
Owned Wanted Played Custom
People who added this item 25 Average listal rating (18 ratings) 7.2 IMDB Rating 0
6.5.2014

Mietin aluksi annanko tälle 4 tai 3,5 -tähteä, joten pisteet on jossain siinä välissä.

Meno tässä muistutti jollakin erikoisella tapaa sarjan ensimmäisistä osista. Huumoria ei ole samalla tavalla mukana kuin TotD tai Crack in Time -osissa, vaan tarinaa on selvästi hieman vakavemmalla naamalla lähetty tekemään, mikä ei itseäni juurikaan haitannut. Ehkä suurin miinus on tässä lähinnä Quest for Bootyn tapaan turhan lyhyt yksinpeli. Olisin jaksanut pelata pitempääkin. Ulkoasu on laitettu jälleen kokonaan uusiksi aseita, minipelejä ja muutamaa uutta vempainta myöten. Pelattavuus ja kontrollit toimii ihan näppärästi, vaikkakin vaatii totuttelua. Toisin kuin Crack in Timessa, avaruudessa vapaata lentelyä ja siellä erilaisten tehtävien suorittamista ei tässä ole enään samassa muodossa tarjolla. Olisi voinut mielestäni toimia tässäkin ihan hyvin edellisissä osissa nähdyn vanhan "valitse planeetta kartasta ja paina nappia, johon kaksikko sitten automaattisesti aluksellaan lentää" -systeemin sijaan. Tähän asti pelaamistani PS3 -osista kuitenkin ehkä paras heti Crack in Timen jälkeen.
Rensy's rating:
Rate:
Owned Wanted Played Custom
People who added this item 14 Average listal rating (6 ratings) 4.2 IMDB Rating 0
12.2.2014

Ostin tämän Steamin viime joulualeista muistaakseni jollain parilla eurolla, joten en onneksi katunut ostoa niin paljon vaikka ei tästä jäänytkään käteen muuta kuin paskaa. Edes hyvänä ajantappoviihteenä ei toiminut. Pelaaminen koostuu lähinnä rasittavasta ja tylsästä räiskimisestä kirjaimellisesti putkimaisissa kentissä rynnien, vihollisten ja omien teköäly päin persettä sekä graafinen ulkoasu ehkä OK PS2 -peliksi. Surkea pelattavuus ja kontrollit aiheuttivat myös vaikeuksia ja ärsyyntymistä pelin edetessä, ja tarina tai siihen liitetyt "kauhuelementit" ei jaksanut kiinnostaa.
Rensy's rating:
Rate:
Owned Wanted Played Custom
People who added this item 144 Average listal rating (61 ratings) 8.1 IMDB Rating 0
3.1.2014

Oikeastaan tämä tuntui vasta siltä peliltä mitä odotin Tools of Destructionin olevan. Mukana iso liuta hyviä uudistuksia kuten mm. wrenchin heitto suoraan juostessa, kasa uusia pyssyjä + niiden kustomointi, vapaa matkustelu avaruudessa eri planeetoille samalla siellä tehtäviä suorittaen ja myös ne Clankin omat osuudet pelissä (etenkin se puzzle, jossa ainakin itse jouduin jo miettimään ratkaisua muutamassa kohtaa) sekä niillä hover bootseilla tai suomeksi rakettikengillä kruisailu ympäri kenttiä oli ihan hauskaa. Graafinen toteutus näyttävä ja äänimaailma (radiokanavat joita voi kuunnella avaruudessa lentäessä hauska idea). Pelattavuus/kontrollit toimii moitteetta. Tekemistä pelissä pitäisi riittää aika kivasti (mukana tietenkin edellisistä osista tuttu Challenge -moodi toista läpipeluukertaa varten). Ehkä pienenä miinuksena vaikeusasteen puolesta vähän turhan helppo, ja aseiden päivittyessä maksimitasolle tuntuu meno helpottuvan vain entisestään. Muun sisällön puolesta pientä kierrätystä edellistä osista tuntuu olevan myös havaittavissa, vaikkakaan ei suuremmin haitannut kokonaisuuteen nähden.
Rensy's rating:
Rate:
Owned Wanted Played Custom
People who added this item 109 Average listal rating (42 ratings) 6.8 IMDB Rating 0
25.12.2013

Ei käytännössä muuta kuin tarinallinen jatko-osa edelliselle osalle samoilla aseilla (joista muistaakseni yli puolet karsittu pois), vempaimilla (joista käytössä ehkä muutama) ja samalla pelattavuudella. Valikot, ulkoasu yms. pysynyt täysin muuttumattomana. Mitään uutta ei kummemmin tarjolla ole, lopun pieniä minipelejä/ratkonta -tehtäviä lukuunottamatta. Naurettavan lyhyt pituus nakersi pisteitä myös aika paljon.
Rensy's rating:
Rate:
Owned Wanted Played Custom
23.12.2013

Oikeastaan se peli jonka vuoksi PS3:sen ostoa eniten aikoinaan harkitsin, mutta saatuani konsolin melko myöhään pääsin tämän pariin vasta nyt. Odotukset oli erittäin korkealla. Vaikka tämä ei tuntunut pääsevän läheskään kakkosen tai kolmosen tasolle, niin hakkaa kuitenkin esim. Gladiatorin mennen tullen. Meno jaksoi viihdyttää ihan mukavasti sekä graafinen hyppy PS2 -aikakaudesta tähän peliin ihan näyttävä.
Rensy's rating:
Rate:
Owned Wanted Played Custom
People who added this item 45 Average listal rating (25 ratings) 7.1 IMDB Rating 0
Resonance of Fate - Xbox 360
9.11.2013

Korkea vaikeusaste ja oppimiskynnys aiheutti turhautumista tämän parissa varmaan enemmän kuin missään muussa pelissä vähään aikaan. Pomomatseista useat oli lähes pakko mennä läpi tiettyä taktiikkaa käyttäen, muuten turpaan tuli ihan huolella. Edes grindaaminen ei tuntunut auttavan. Toki riittävästi haastetta haluavalle edellä mainitut asiat varmaan ihan OK, mutta olisin toivonut tähän silti jotain helpompaa vaikeusastetta. Kentät on myös aika tympeitä ja tylsiä sekä harmaa pelimaailma ei taida ihan kaikkia miellyttää. Eipä tämä kuitenkaan muiden osapuolten kannalta hullumpi ollut. Taistelujärjestelmä toimii ihan mallikkaasti ja eroaa mukavasti muista genren peleistä. Toiminta on kuin jostain John Woon ja The Matrixin sekoituksesta ja tarjolla on aika pitkä liuta myös muita tämän genren elementtejä vain toisenlaiseen muottiin liitettynä.
Rensy's rating:
Rate:
Owned Wanted Played Custom
People who added this item 51 Average listal rating (20 ratings) 5.6 IMDB Rating 0
29.10.2013

Tarinan puolesta melkoinen pannukakku, mutta kuitenkin viihdyttävän toiminnan takia jaksoin tätä pelata. Grafiikka on ihan nättiä sekä erilaisilla voimilla vihollisten turpaan mättäminen varsin mukavaa. Star Wars on itselleni pelien muodossa aika uusi juttu, mutta ei tämä kuitenkaan hullumpi ollut, vaikka petrausta olisi tarvinnut (etenkin tarinan kannalta).
Rensy's rating:
Rate:
Owned Wanted Played Custom
People who added this item 139 Average listal rating (32 ratings) 7.9 IMDB Rating 0
Eternal Sonata - PlayStation 3
Replayed: 3.10.2013

Tuli vaihdettua 360 -versio PS3:n vastaavaan, ja pelasin tämän sitten uudelleen lävitse, vaikka kummosia eroja ei noiden välillä ole (PS3:lle muutama uusi pelattava hahmo sekä jotain pientä lisämatskua). Kokonaisuudessaan muutoin uudelleen peluun jälkeen ihan perushyvä roolipeli. Parannuksia tähän mahtuisi paljonkin, mutta parhaimpina puolina itselleni jäi mieleen hieno, kaunis pelimaailma sekä loistava tarina.
Rensy's rating:
Rate:
Owned Wanted Played Custom
People who added this item 163 Average listal rating (70 ratings) 7.7 IMDB Rating 0
Max Payne 3 - PC Games
Ehkä hiukan negatiiviset mielikuvat oli kun tämä aikanaan julkaistiin, mutta nyt ensimmäisen läpipeluukerran jälkeen osoittautui kuitenkin ihan kivaksi yllätykseksi. Nuo brasilia -kentät oli itselleni vähän meh, ja jäin kaipaamaan enemmän ykkösen ja kakkosen film-noir fiilistä lumisateen/synkän tunnelman kera. Tarina onnistui kuitenkin nappaamaan yllättävän hyvin mukaansa. Jossain parissa kolmessa päivässä tuli hakattua tarinamodi läpi. Pelimekaniikka on varsin hyvin toteutettu ja uudistuksena oleva suojautumis -sydeemi pelittää varsin näppärästi, vaikka bullet-timea tulikin käytettyä huomattavasti vähemmän aikasempiin osiin verrattuna. Kymmenpäisten vihollislaumojen eliminoiminen oli alkupuolella ihan viihdyttävää, mutta ainakin omalla kohdallani alkoi tuntua loppuun mentäessä enään rasittavalta räiskimiseltä.
Rensy's rating:
Rate:
Owned Wanted Played Custom
People who added this item 170 Average listal rating (87 ratings) 7.9 IMDB Rating 0
Mafia II - PC Games
Ensimmäistä Mafiaa tuli joskus pelattua noin puoleenväliin saakka ja muistikuvat siitä on sen verran hatarat, että en tätä osaa siihen mitenkään verrata. Päälimmäisenä jäi mieleen loistava ja hyvin tarinaan sulautuva käsikirjoitus, joka jaksoi pitää mielenkiinnon yllä tarinaa eteenpäin pelatessa. Hiekkalaatikkomaisuudessaan tämä tuskin ylettyy GTA -pelien tasolle, mutta ei pahemmin päässyt haittaamaan. Fiilis oli peliä pelatessa usein korkealla ja hahmon kustomointi uusilla kuteilla nosti immersiota entisestään. Tulitaistelut oli kaikinpuolin myös näyttäviä, ja aseissa tuntuu olevan riittävästi potkua.
Rensy's rating:
Rate:
Owned Wanted Played Custom
People who added this item 11 Average listal rating (2 ratings) 3.5 IMDB Rating 0
Rogue Warrior - PC Games
Jonkinsortin ajantappoviihteenä olen tätä aina välillä tykännyt hakata, vaikka tuntuu että tässä onkin oikeastaan kaikki onnistuttu vetämään päin vittua. Minkäänlaisia graafikka-asetuksia ei PC-versiossa ole muuta kuin mahdollisuus säätää resoluutiota, eli siinä täytyy sitten toivoa että peli pyörii koneella edes jotenkin. Vaikka peli pyörikin omalla koneellani ilman pahempia ongelmia, on grafiikka kuitenkin aika kusahtanutta. Ääninäyttely tökkii melkoisesti, viholliset ovat teköälyn puolesta täysiä mulkkuja ja kentät aika perus putkea. Plussana kuitenkin mahdollisuus tehdä erilaisia stealth -tappoja välillä ihan viihdyttävää muuten varsin geneeriseen räiskintään nähden.
Rensy's rating:
Rate:
Owned Wanted Played Custom
People who added this item 9 Average listal rating (3 ratings) 7.3 IMDB Rating 0
NHL 13 - Xbox 360
Noh, tätä ei varsinaisesti voi sanoa pelaavansa läpi, mutta pelitunteja on tämän parissa sen verran jo kertynyt, että pientä komenttia voisi kuitenkin heittää. Merkittävämpänä uudistuksena mitä itse huomasin oli ehdottomasti tuo pelaajien luistelu sekä uusittu, loistavasti mallinnettu fysiikkamoottori. Pelaajien ominaisuudet vaikuttavat huomattavasti tämän liikkumisen, joka tuo myös huomattavasti lisää realistisuutta edellisiin änäreihin verrattuna. En oikeastaan näistä uramodeista tai vastaavista ole ollut erityisen kiinnostunut, vaan pelitunteja on kertynyt pääasiassa ihan random matseista tekoälyä tai netissä muita pelaajia vastaan. Itse pelasin aika paljon tuolla uudella true broadcast -kuvakulmalla, jolloin matseissa oli jo sellaista immersiota kun ihan oikeaa lätkää katsoisi.
Rensy's rating:
Rate:
Owned Wanted Played Custom
People who added this item 90 Average listal rating (32 ratings) 6.9 IMDB Rating 0
Aika perus rope tämäkin. Tarina ei ole mistään parhaimmasta päästä, mutta ei pahemmin pääse ärsyttämään. Ääninäyttelyn puolelta enkkudubbaus on ihan OK -tasoa. Grafiikka on ihan nättiä ja tunnelma on usein kohdillaan. Hahmonkehityssysteemi on vähän turhan paljon pelkistetty pelkkään jatkuvaan tasojen nostamiseen. Taistelusysteemi koostuu pitkälti Hack'n'slash -hakkaamisesta, joka on lähinnä puuduttavaa nappien rämpyttämistä. Kentät on ihan kivoja että niissä saa edetä suht vapaasti, mutta useimmissa kentissä olin jatkuvasti ihan vitun hukassa. Pelin kartat on aika perseestä, ja usein niissä ei ole mitään merkkiä tai vinkkiä siitä mihin pelissä pitäisi seuraavaksi edetä. Löytyyhän tästä sen verran purtavaa, että pelitunteja pitäisi kertyä ihan kiitettävästi jos aikoo kaiken tehdä.
Rensy's rating:
Rate:
Owned Wanted Played Custom
People who added this item 102 Average listal rating (38 ratings) 7.4 IMDB Rating 0
Sarjan aiempia osia en ollut pelannut, mutta tämä oli ihan positiivinen kokemus. Tarjolla on muiden JRPG-pelien tapaan tutut elementit. Tarinassa pyöritään pääasiassa scifi -meiningeissä, mutta sen taso oli taasen melkoista skeidaa. Juonenkuljetus kompastelee, ja etenkin kentissä saattaa ravata paikasta toiseen lähinnä huomatakseen ettei juonessa päästä eteenpäin ollenkaan. Myös pelin enkuksi dubattu ääninäyttely on perseestä. Muut osapuolet toimivat kuitenkin huomattavasti paremmin. Taistelusysteemi on lähes erinomainen sekä lisäsisältöä päätarinan ohella löytyy kattavasti. Pelattavaa pitäisi riittää moneksi tunniksi. Paikoissa pääsee yleensä liikkumaan suht vapaasti, jota hieman häiritsee kuitenkin se että 360-versiossa peli on jaettu kolmelle levylle, eli kenttiä vaihdettaessa joutuu levyä vaihtamaan turhan useasti.
Rensy's rating:
Rate:
Owned Wanted Played Custom
People who added this item 68 Average listal rating (31 ratings) 7.2 IMDB Rating 0
Singularity - PC Games
Tuli PC-versio pelattua läpi, ja kokonaisuudessaan ihan kohtalainen räiskintä. Tarina tarjoaa varsin mielenkiintoista menoa. Mukana on lukuisia juonenkäänteitä pelin loppuratkaisuun saakka, ja myös pelin loppussa pelaajalla on mahdollista tehdä omia valintoja. Toimintaa sekä räiskintää löytyy varmaan ihan riittävästi erikoisilla kalusteilla sekä aseilla varustettuna, kuten kivääri jonka panoksia voi ohjailla lennossa haluttuun kohteeseen ja aikamanipulaatiolla leikkiminen. Miinusta tosin kenttien putkimaisuudesta. Tarina tarjoaa kuitenkin runsaasti sen verran hektistä toimintaa ettei pelin pitäisi jättää kylmäksi.
Rensy's rating:
Rate:
Owned Wanted Played Custom
People who added this item 56 Average listal rating (28 ratings) 7.3 IMDB Rating 0
Edit:
Replayed 10.5.2014 (pisteytys 3,5 - 2)

Pelasin tämän tylsyyksissäni uudelleen lävitse, vaikkakin tarina/juonikoukerot jaksoi tällä kertaa kiinnostaa vieläkin vähemmän ja etenkin dialogi sekä hahmot tuntui lukuisissa kohdissa ihan naurattavan huonosti toteutetuilta. Tarkoitus oli saada tällä kertaa kaikki sivukrääsä (fragmenttien keräily yms.) suoritettua, vaikkakin jossain kohtaa tuli hieman puudutusta turhan toistamisen vuoksi. Ehkä suurimpana plussana edelliseen osaan nähden tässä on lähinnä vapaa matkustelu kenttien välillä, eli mitenkään älyttömän lineaariseksi (toisin kuin XIII:n tapauksessa) en tätä kutsuisi. DLC:eet ei mitään mullistavaa (pomomatseja ja välivideo yms.) Tuntuu että tässä on vähän samma kaava kuin esim. X:ssä, eli homma alkaa kunnolla vasta kun päätarina on saatu pois alta, jolloin jäljellä on vaikemmat bossit ja muu vapaaehtoinen koluaminen. On tämä omalla kohdallani kuitenkin huikan parempi kuin XIII.
Rensy's rating:
Rate:
Owned Wanted Played Custom
People who added this item 212 Average listal rating (96 ratings) 7.1 IMDB Rating 0
Final Fantasy XIII - Xbox 360
Pelin juonesta sain lähinnä sen selville, että jotain "falcii, palcii", sun muita organisaatioita siellä liikkuu, mutta en jaksanut välivideoissa keskittyä muuhun kuin lähinnä hienoon ulkoasuun. Hahmojen pulinat meinaa arvata välillä ennen kuin he ennättävät edes suutaan avata. Juonesta en saanut mitään kunnollista otetta. Hahmoista jäi positiivisina mieleen muutama naama, muut sitten vähemmän tai ennemmän kiinnostavina.

Tuo uusittu, tosin yksinkertaistettu taistelu/hahmojen kehityssysteemi ihan OK. Tatktikointia tuli tarvittua lähinnä vaikeimmissa matseissa. Kuitenkin nuo tappelut jossain pelin alkupuoliskolla oli aika tylsää pakkopullaa. Yritin tuolloin vain juoksennella päättömästi kentästä toiseen päästäkseni nopeaa tahtia tarinassa eteenpäin. Kentät ovat välillä niin pirun lineaarisia, eikä täten pelaajalle anneta juuri mahdollisuuksia tehdä omia valintojaan kuin kokemuspisteiden tuhlaamista, kamojen valintaa ja paradigma taisteluissa. Loppuun mentäessä Gran Pulse (suuri vihertävä aukio) korjaa ehkä hieman putkimaisuutta, muttei tätä onnistu kokonaan pelastamaan.
Rensy's rating:
Rate:
Owned Wanted Played Custom
People who added this item 6 Average listal rating (2 ratings) 5.5 IMDB Rating 0
Ostin joskus random -ostoksena kiinnostuksesta samurai -aiheisia leffoja sekä myös pelejä kohtaan. Pelisarjan kahta ensimmäistä osaa en ole pelannut. Kokonaisuutena tämä on aika keskinkertainen ja tasapaksu. Tarina ei kummemmin jaksanut kiinnostaa ja välinäytökset on jotenkin köykäisen näköisesti toteutettu. Tarina on suoraasanottuna ihan helvetin sekava, ja välillä ei ole oikeastaan mitään hajua mihin pelissä pitäisi seuraavaksi edetä. Kentissä saa seikkailla aika vapaasti joka on ihan kiva juttu, eikä tätä nyt ainakaan putkimaiseksi voisi kutsua. Taistelusysteemi ei ole mistään parhaimmasta päästä mutta sellaista OK-tasoa. Varmaan parhaita puolia pelissä on loistava tunnelma, etenkin päivän vaihtuessa yöhön sekä soundtrack. Tarjolla myös alkuperäinen japaninkielinen ääniraita, joka on huomattavasti enkkudubbausta parempi.
Rensy's rating:
Rate:
Owned Wanted Played Custom
People who added this item 189 Average listal rating (86 ratings) 6.7 IMDB Rating 0
Far Cry 2 - PC Games
Pelailin PC -version joku aika sitten läpi. Xbox -versiota alunperin lähdin pelaamaan, mutta en sitä jaksanut kovin pitkälle pelata. Kaikinpuolin graafisesti erittäin nätti sekä pyöri koneellakin erittäin jouhevasti. Pelialueilla on sinänsä kiva seikkailla, mutta tunnelman puute jäi vähän harmittamaan. Kentät tuntuvat välillä huutavan tyhjyyttään ja pelialuueet ovat huonoimmillaan melkoisia kulisseja. Suurena plussana kuitenkin liikkumisvapaus kartalla. Pelaaja voi oman mielensä mukaan edetä määrättyihin paikkoihin, räiskiä vihuja turpaan haluamallansa tavalla sekä tutkia paikkoja muutenkin ilman mitään pahempia rajoitteita. Vaikka tehtävät ovatkin lopulta vähän samaa toistoa, niin kyllähän tähän silti jaksaa aina palata.
Rensy's rating:
Rate:
Owned Wanted Played Custom
People who added this item 173 Average listal rating (92 ratings) 6.9 IMDB Rating 0
Tuli ostettua ihan heräteostoksena aikoinaan, vaikka en varsinaisesti odottanutkaan peliltä mitään. Kaikinpuolin ihan menevä räiskintä komealla graafisella ulkoasulla, örkeillä ja audiovisuaalisella puolella varustettuna. Tunnelma välittyy loistavasti komeiden lumisten maisemien myötä. Pomotappelut tosin rupesi itselleni käymään lähinnä puuduttavaksi mättämiseksi, etenkin muutamat pelin loppupuolella saivat aikaan lähinnä vitutuksen.
Rensy's rating:
Rate:
Owned Wanted Played Custom
People who added this item 51 Average listal rating (27 ratings) 7.5 IMDB Rating 0
Kokonaisuudessaan yllättävän toimiva paketti. Yksinpelissä juoni on aikamoista b-luokan Hollywood -tyyppista huttua, joka ei myöskään missään kohdassa tunnu vetävän minkäänlaista kiinnostusta ylleen. Muut osapuolet toimivat kuitenkin huomattavasti paremmin, kuten pelin loistava suojautumis -systeemi. Myös oman solttunsa kustomointi erilaisilla varusteilla, vaatteilla, aseilla ynnä muilla kamppeilla yksinpelissä tienatuiden pisteiden avulla myös kiva lisä peliin. Vihollisten teköäly toimii erittäin hyvin, ja varsinkin vaikeimmilla vaikeusasteilla pelissä saa räiskiä ihan tosissaan. Omien tiimitoverien teköäly toimii myös sen verran hyvin ettei kaikkea joudu tekemään itse. Kentissä on myös mukavasti vallinvaraa edetä sekä suorittaa tehtäviä, joten ihan mitään totaalista putkipaskaa tämä ei ainakaan ole. Soundtrackiin onnistuin tykästymään aika paljon sekä tunnelma tuntui olevan useissa kohdissa aika jees vaikka juoni ei mistään parhaimmasta päästä olekaan. Moninpeli toimii myös ihan moitteetta.
Rensy's rating:
Rate:
Owned Wanted Played Custom

Gaming diary. Comments are in finnish, but i might try to do this in english maybe at some point.

Pelattuja pelejä. Nykään harvemmin varmaan mitään päivitystä listaan tulossa, koska pelailen usein lähinnä samoja pelejä, mutta koitan silloin tällöin saada jotain uuttakin lisättävää ja päästä keskeneräisiä pelejä läpi. Koitan kommenttia väsäillä kaikkiin aikanaan. Pelialustoina lähinnä PS3 ja PC. PS4:sen saatan vielä (ehkä) joskus tulevaisuudessa hankkia hinnan tipahtaessa.

Added to
Related lists

Gaming Diary
126 item list by Mies
46 votes
Gaming Diary 2018
27 item list by okkompt
1 votes
Dorian's RPG Gaming Diary
206 item list by dorianloganmeyers
1 votes
Gaming Diary 2017
22 item list by okkompt
1 votes
Gaming Diary
70 item list by VierasTalo
47 votes 10 comments
Bml93's Gaming Diary: 2015
21 item list by Bml93
22 votes
Gaming Systems
17 item list by Taffywall
5 votes 1 comment
Gaming - Best Music in Gaming
48 item list by mazardeus
2 votes 1 comment
My Biggest Gaming FAILS
8 item list by WhitsEnd
3 votes 1 comment
Gaming - My Favorite Moments in Gaming
50 item list by mazardeus
2 votes

View more top voted lists

People who voted for this also voted for


More lists from Rensy
Post comment


Insert image

drop image here
(or click)
or enter URL:
 link image?  square?

Insert video

Format block