Explore
 Lists  Reviews  Images  Update feed
Categories
MoviesTV ShowsMusicBooksGamesDVDs/Blu-RayPeopleArt & DesignPlacesWeb TV & PodcastsToys & CollectiblesComic Book SeriesBeautyAnimals   View more categories »
47
vote
4476 Views    Share:

My movie year 2017

Movie list created by Kurkkuharja Avatar

Add header image

Choose file... or enter url:
Sort by: Showing 1-50 of 475
Decade: Rating: List Type:
People who added this item 24 Average listal rating (14 ratings) 7.3 IMDB Rating 7.2
22.9. (Teatteri/DCP) (HIFF)
Kurkkuharja's rating:
Rate:
Watched Wanted Custom
People who added this item 3 Average listal rating (1 ratings) 9 IMDB Rating 7.2
A Ciambra (2017)
22.9. (Teatteri/DCP) (HIFF)
Kurkkuharja's rating:
Rate:
Watched Wanted Custom
People who added this item 697 Average listal rating (446 ratings) 6.6 IMDB Rating 6.9
Creepshow (1982)
21.9. (Teatteri/35 mm) (HIFF)

Pääsi oikeuksiinsa teatterissa. Pisteet nousivat kolmannella katselulla tähdellä. Pyrin kirjoittamaan raporttiin jotakin.
Kurkkuharja's rating:
Rate:
Watched Wanted Custom
People who added this item 3 Average listal rating (1 ratings) 8 IMDB Rating 6.1
Close-Knit (2017)
21.9. (Teatteri/DCP) (HIFF)

Japseissa, etenkin maaseudulla trans-jutut ovat tabu. Close-Knit puolestaan on maassa tehty draama aiheesta. Euroopassa tästä saataisiin kaiketi aikaiseksi sitä samaa propagandapaskaa, mitä esimerkiksi Voima-lehti meille tarjoaa (enhän kärjistänyt mitenkään? Sori, alkanee mennä hermot tähän nykypäivän stalinismiin), Naoko Ogigamin ohjaama teos puolestaan on elämänläheinen, kaunis ja haikea. Vaikka leffasta löytyy vaivaannuttavammat hetkensä – kuten pippeleiden kutominen (koin suurta tuskaa katsoessani hyvän materiaalin heittämistä hukkaan, kun nämä lopulta poltettiin) – ei hipsteripippaloihin heittäydytä ja alleviivatun oikean ajatuskaavan antamisen sijaan katsoja tuntee surua nähdessään, kuinka yhteiskunta sortaa kaavastaan poikkeavia. Ulkoiselta asultaan ja sävellyksiltään elokuva on myöskin vakuuttava.
Kurkkuharja's rating:
Rate:
Watched Wanted Custom
People who added this item 2 Average listal rating (3 ratings) 7.3 IMDB Rating 6.3
Tiger Girl (2017)
21.9. (Teatteri/DCP) (HIFF)

Saksan nuorisorikolliset riehuvat. Omaa tematiikaltaan kiinnostavia puolia, kuten millaisen auktoriteettiaseman ja luottamuksen virkapuku monelle herättää. Hidastetut tappelut kuvauksineen eivät vakuuta ja esimerkiksi taidenäyttelykahinasta tulee jostain syystä mieleen sellainen kakkapökäle kuin Lauri Mäntyvaaran tuuheet ripsit. Kellopeliappelsiinimäisen rankasta katuväkivallasta huolimatta vaisu teos.
Kurkkuharja's rating:
Rate:
Watched Wanted Custom
People who added this item 391 Average listal rating (246 ratings) 6.9 IMDB Rating 7
20.9. (VHS)

Abel Ferraran näkemys New Yorkista poikkeaa hivenen Woody Allenin omasta. Ison omenan kadut nähdään jälleen viheliäisen likaisina, mitä fiilistä pahaa vinkunaa katselun aikana pitänyt videokasettini vahvisti positiiviseen suuntaan. Aseet paukkuvat Christopher Walkenin varmistaessa kruunuaan kaupungin kunkkuna, taustalla soi erittäin menevä räppi Schoolly D:sta alkaen – oh boy, ennen tämäkin musatyyli oli hyvää muunkin kuin ug-marginaalin osalta.

Tarina ei ole aukoton ja välistä sitä pohtii, miksi jengin kovimmat, miljoonakauppoja tekevät korstot ammuskelevat vihollisiaan kujilla ja halleissa, mutta väkivaltasinfonian menoa tämä ei latista. Lopulta Walkenin metodit kaupungin "puhdistamiseksi" eivät liiemmin eroa tämän perässä olevien äärioikeistolaisten Magnum Force -jeparien vastaavista, ja hänen manifestinsa toimiensa oikeutukseksi voisi olla suoraan kenen tahansa bisneshain suusta: "Minä en luonut ongelmaa, olen vain liikemies." Viimein tämäkin hyn(/v)äntekijä kohtaa loppunsa ja katsoja oppii, ettei rikos valkokankaalla kannata: Sipilän jengi ja muu hallitus tuskin koskaan omistaan rangaistusta tässä maailmassa tulevat saamaan.

Ai niin! Vielä sananen kasetin suomennoksesta! Larry Fishburnen huikatessa Wesley Snipesille "black man", kääntää tekstitys tämän muotoon "mutakuono".
Kurkkuharja's rating:
Rate:
Watched Wanted Custom
People who added this item 1783 Average listal rating (1038 ratings) 7.3 IMDB Rating 7.6
20.9. (VHS)

En ihmettelisi, jos olisi Malickin paras elokuva. Vakuuttava esitys pasifismin ja sodan järjettömyyden puolesta sankaritaruja ja pilipalikunniamerkkejä vastaan. Sama ongelma kuin monissa muissa mammuttimittaisissa genrensä eepoksissa: vaikka sanoma olisi hyvä, itse en jaksa juuri koskaan katsella sodan helvettiä enää sitä kolmatta tuntia.
Kurkkuharja's rating:
Rate:
Watched Wanted Custom
People who added this item 1555 Average listal rating (924 ratings) 7.8 IMDB Rating 8.1
Amores Perros (2000)
20.9. (VHS)

Päätin tämän aikana hankkivani vielä joskus ystäväkseni verikoiran nimeltä Stalin.
Kurkkuharja's rating:
Rate:
Watched Wanted Custom
People who added this item 107 Average listal rating (74 ratings) 6.4 IMDB Rating 7.2
Crime Busters (1977)
19.9. (DVD)

Lienen käynyt läpi jonkinlaisen ympyrän elokuvamakuni suhteen. Teininä kavereideni kanssa Bud Spencereitä katsellessani ajattelin paria poikkeusta (Banaani-Joe, Luoja armahtaa, minä en) lukuun ottamatta, että nämä ovat tylsää hakkaamista huonolla huumorilla. Jossain välissä innostuin Spencerin ja Hillin leffoista tajuttomasti, nautin niiden katselusta ja hamstrasin suuren osa Future Filmin sarjaa hyllyyni. Nyttemmin olen taas alkanut pohtimaan: miksi? Pisteet putoaisivat varmaan ylipäätään roimasti, mikäli noita muutaman vuoden takaisia leffoja uudestaan alkaisin nyt katsomaan. On olemassa aika budmanian pyörteissä ja sen jälkeen, eikä tässä koko tähdittämisprosessissa näin ollen ole mitään järkeä.

Turpiin vaan ja onnea! Tämä oli jälleen kerran Enzo Barbonin ohjaama veijarointi Floridan maisemissa. Kahden tunnin (kuka näitä leikkaa?) aikana taisin nauraa kerran, kun yläikäisten nuorisorikollisten jengi alkoi riehua korneilla mainoskylteillä (joista yhden kuvaamisella koko kohtaus alkaa) sisustetussa kahvilassa. Oliver Onionsin musat menevät toisesta korvasta sisään ja toisesta ulos. Siskoni suuttui kuullessaan ensimmäisen tunnin kohdalla pätkän olevan puolivälissä ja lähti kotiin.
Kurkkuharja's rating:
Rate:
Watched Wanted Custom
People who added this item 2663 Average listal rating (1607 ratings) 8.1 IMDB Rating 8.1
19.9. (DVD)

Huijarisaarnaajia öljykentillä. Sisko halusi tulla käymään, enkä pystynyt keskittymään elokuvaan ensinnäkään. Tummanpuhuvaa sisällöltään ainakin, asiaankuuluvan synkeän harmaasti nähtynä. Lopussa keilataan kubrickmaisissa kuvissa ja leffa lunastaa nimensä – hassua, että tämä raaimpiin kuuluva momentti jäi ainakin omaan mieleeni filkan lämpimimmän värisenä otoksena.
Kurkkuharja's rating:
Rate:
Watched Wanted Custom
People who added this item 57 Average listal rating (24 ratings) 6.7 IMDB Rating 7.1
19.9. (DVD)

Langin viimeisiin kuuluva elokuva tuo mieleen länsisaksalaiset Edgar Wallace -filmatisoinnit ja ylipäätään krimi-filmit. Sokea selvänäkijä auttaa opaskoirineen poliisia, eikä kaikki tietenkään ole sitä miltä näyttää. Lopussa kaahaillaan autoilla ja ammuskellaan. Valkosilmäisen herran vastaanotto on näyttävästi lavastettu, mutta parhaiten mieleen jää alku itsemurhakanditaatin esittäytyessä: kohtaus, joka kertoo esitystä töllistelevien sivustakatsojien kautta hyvin paljon ihmisluonteesta.
Kurkkuharja's rating:
Rate:
Watched Wanted Custom
People who added this item 256 Average listal rating (110 ratings) 7.8 IMDB Rating 7.9
18.9. (DVD)

Päätin tämän aikana, etten enää osta yhtään neljä- ja puolituntista mykkäklassikkoa hyllyyni. Mabusekin olisi varmasti ollut huomattavasti kovempi kokemus kollektiivisesti teatterin pimeydessä 35-millisenä. Nyt lähinnä pyörin sohvalla tuskissani, noudin aina välissä keittiöstä syötävää ja juotavaa ja siinä samalla vilkuilin kelloa, jotta milloin oikein pääsen nukkumaan. Ajankuvana 1920-luvun Berliinistähän tämän sanotaan olevan vertaansa vailla. Eniten pidin viimeisestä vartista, jolloin haamut ja pirut tulevat vainoamaan hypnoottista peluritohtoria.

Miksi puolilla tuon ajan suurista ohjaajista muuten on silmälappu? Joku sopimus pirun kanssa?
Kurkkuharja's rating:
Rate:
Watched Wanted Custom
People who added this item 738 Average listal rating (492 ratings) 7.2 IMDB Rating 7.3
Rescue Dawn (2006)
18.9. (DVD)

Jostain syystä luulin loppuun saakka tämän olevan jonkinlainen Vietnam-parodia (jolle jopa nauroin), mutta takakannen ja IMDb:n mukaan kyse on elämää suuremmasta sankaritarinasta. En tosiaan taida tietää mistään mitään. Maisemien kuvaus ja kaunis musiikki ovat tyypillisiä Herzogille, joka ei onneksi sitten jättänyt elokuvaa ensimmäisen leikkauksen kolmeen tuntiin.
Kurkkuharja's rating:
Rate:
Watched Wanted Custom
People who added this item 651 Average listal rating (353 ratings) 8.4 IMDB Rating 8.3
Ikiru (1952)
18.9. (DVD)

Ikirussa känniset todella vaikuttavat kännisiltä. Siitäpä oppia Richard Brooksille.
Kurkkuharja's rating:
Rate:
Watched Wanted Custom
People who added this item 1018 Average listal rating (564 ratings) 6.2 IMDB Rating 6.3
Dear John (2010)
18.9. (DVD)

Menetin työn sankarin mitalini ja päädyin ensimmäistä kertaa neljään vuoteen saikulle. Tällöin on hyvä katsoa maratonilla pitkiä taide-elokuvia, joihin ei välttämättä tuosta vain ehtisi/jaksaisi paneutua. Aloitin tällä Lasse Hallströmin ikuisella mestariteoksella, jonka joku kaverini oli minulle kaivanut roskiksesta. En voinut hillitä liikutustani WTC:n romahtaessa ja amerikkalaisten vapaustaistelijoiden rynnätessä patriotismia uhkuen palvelusaikaansa pidentämään. Etelän maisemiensa puitteissa sopii hyvin jatkoksi Kissalle kuumalla talolla.
Kurkkuharja's rating:
Rate:
Watched Wanted Custom
People who added this item 577 Average listal rating (341 ratings) 7.9 IMDB Rating 8.1
17.9. (VHS)

Elokuva Big Daddyn synttäreistä. Jostain syystä Hollywoodissa (ehkä tässä tapauksessa sittenkin syvässä etelässä?) on huomattavasti muuta maailmaa parempi viinapää, kun melekoista putkea vetävä Paul Newmankin vaikuttaa vesiselvältä, lähinnä naamansa pesemättä jättäneeltä. Elokuvassa opitaan elämästä, siitä kuinka onni saattaa löytyä omistamisen ja turhan roinan sijaan ihmissuhteista, rakastamisesta ja omaa sydäntään miellyttävästä elämäntavasta. Uskon ohjaajan, käsikirjoittajan, tuottajan ja tähtien noudattaneen myös tätä viisautta. Mieleen tuli väistämättä Citizen Kane, mutta kieltämättä itseäni lämmitti ajatus poikansa viereen tavarajunan perässä juostessaan slaagiin hymyssä suin kuolevasta isästä. Nauroin myös Taylorin haukuttua kakaroita "kaulattomiksi hirviöiksi, joilla on koiran nimi", sillä kaverini oli juuri aiemmin päivitellyt minulle, etten voi puhua samaisista lapsista noin ikävään sävyyn. Tässä oli myös nainen, joka näytti käsittämättömän paljon feminiinilta Tomi Mengeleeltä.
Kurkkuharja's rating:
Rate:
Watched Wanted Custom
People who added this item 441 Average listal rating (229 ratings) 7.7 IMDB Rating 7.8
17.9. (Teatteri/35 mm) (HIFF)

Toinen katselu. Saattanen kirjoittaa R&A-raporttiin.
Kurkkuharja's rating:
Rate:
Watched Wanted Custom
People who added this item 910 Average listal rating (522 ratings) 7.3 IMDB Rating 7.6
16.9. (VHS)

Clint Eastwood on joku maailmaa kiertävä superpappa, joka laittaa sisäsiittoisessa juorukylässä elävän, unelmansa menettäneen kotirouvan sukat rullalle. Samalla pohditaan suurta rakkautta suhteessa järkiavioliittoon. Haikea pianomusiikki vetoaa itsetietoisesti tunteisiin. Jollain tapaa pidin, toisella taas en. Puolustaudun sillä, että teen pientä kuolemaa jossain maailmanlopun taudissa eikä ajatus pelaa laisinkaan.
Kurkkuharja's rating:
Rate:
Watched Wanted Custom
People who added this item 7 Average listal rating (5 ratings) 7.4 IMDB Rating 7.2
15.9. (Teatteri/DCP) (HIFF)

Kirjoittanen ehkä tästä Laajiksen R&A-raporttiin jotakin.
Kurkkuharja's rating:
Rate:
Watched Wanted Custom
People who added this item 0 Average listal rating (2 ratings) 7.5 IMDB Rating 6.4
Happiness (2016)
15.9. (Teatteri/DCP) (HIFF)

Leffa, johon tyttö kannattaa ensitreffeillä viedä...
Kurkkuharja's rating:
Rate:
Watched Wanted Custom
People who added this item 4 Average listal rating (4 ratings) 4.5 IMDB Rating 5.3
Hangman (2001)
15.9. (VHS)

Paskahko tv:lle tehty väkivaltapaukku, jossa murhaaja laittaa ihmisiä köyden jatkoksi aina lainvalvojien puolen hävitessä tietsikan hirsipuupelissä. Kannatti katsoa darra-aamun kunniaksi.
Kurkkuharja's rating:
Rate:
Watched Wanted Custom
People who added this item 39 Average listal rating (33 ratings) 4.6 IMDB Rating 4.8
Hellbound (1994)
14.9. (VHS)

Tässä vaiheessa elokuvakirjaston tyhjentämistä on hyvä huomata, että muutamaa b-tason videokasettia lukuunottamatta kaikki hyllystäni löytyvät nimikkeet ovat noin 2-4 tuntisia. Sellaisia rentoja, juuri aamuyön ensimmäisillä hetkillä nautittaviksi tarkoitettuja kompakteja pikku paketteja. Tänään en kuitenkaan, huolimatta kiihkeästä halustani, pimeydessä töiden jälkeen vedetyn juoksulenkin päätteeksi ajanut tajuani demonien mailla Mabusen tai Gettysburgin myötä. Ehkä sitten ensi kerralla.

Paskanjauhanta sikseen. Tiesin Chuck Norrisilla olevan kätensä kyynärpäitä myöten kakkateatterin tunkiossa ja ilotulitusliike Cannoninkin myyvän loistavien propagandatoimintapommiensa ohella kasaa tylsiä ja vaatimattomia kissanpieruja, mutta Hellbound (jonka vuosiluku on merkattu videokoteloon näemmä väärin), ei ole edes hauskaa törkyä. Richard Leijonanmieli lukitsee Saatanan lähettilään kivipaaden alle ja lähtee itse lomalle. Vuosisatoja myöhemmin piru pomppaa jälleen estradille, mutta onneksi Norris marmattavine mustine side kickeineen on juuri parahiksi tuolloin tapahtumapaikkana toimivassa Israelissa.

Kaksikon "pyhään maahan" saapuminen on käsikirjoituksellisesti mielenkiintoinen veto. Nämä sattuvat olemaan paikalla rabbin tullessa murhatuksi, minkä vuoksi Israelin poliisi pyytää heidät toiselle puolelle maailmaa kuulusteluihin neljän tunnin varoitusajalla. Juonenkuljetuksesta päätellen tämä palaveri toteutuu niin ikään samana päivänä, päättyen siihen että ylikonstaapeli toteaa kutsutuille liittolaisvaltion virkamiehille: "Te olette täällä vain turisteina. Jos yritätte mitään muuta, suljen teidät pimeimpään ja likaisimpaan onkaloon minkä löydän." Diplomatiaa! Tästä huolimatta Norris ja vinkuintiaani saavat poistua maasta kaikessa rauhassa, vaikka jäävät kiinni murtauduttuaan kyttikselle, pahoinpideltyä lainvalvojan tajuttomaksi ja varastettuaan tämän aseen.

Kaikista epäloogisuuksista, aukoista ja kliseistä puhuminen olisi täysin turhaa. Toimintakohtaukset ovat mitäänsanomattomia, pirulaisten ulkonäkö vaivaannuttavaa: esimerkiksi ylin retale näyttää jokseenkin hiuksensa värjänneeltä Juice Leskiseltä. Muita hahmoja ovat kleptomaani pikkupoika ja maailman joka kolkassa vastaan tuleva tutkijanainen, joka paljastuu siniveriseksi. Leffa päättyy hassuun pysäytyskuvaan. En edes tiedä miksi tuhlaan aikaani puhumalla tästä elokuvasta, vaikka kaikkea muutakin kirjoitettavaa olisi yllin kyllin.
Kurkkuharja's rating:
Rate:
Watched Wanted Custom
People who added this item 201 Average listal rating (115 ratings) 7 IMDB Rating 7.5
Trumbo (2015)
13.9. (Teatteri/DCP)

Sentimentaalinen elokuva siitä, etteivät kaikki amerikkalaiset ole pahoja.
Kurkkuharja's rating:
Rate:
Watched Wanted Custom
People who added this item 68 Average listal rating (41 ratings) 8.7 IMDB Rating 0
Twin Peaks (2017)
12.9. (HBO Nordic)

"VAHVISTUS IRTISANOMISESTA

Vahvistamme täten irtisanomisesi. Olemme pahoillamme, että päätit lopettaa tilauksesi. Toivottavasti palaat pian tilaajaksemme.

Olemme pahoillamme, että päätit jättää meidät
Kun tilauksesi on päättynyt, pystyt yhä kirjautumaan käyttäjätilillesi käyttäjätunnuksellasi, mutta et pysty katsomaan sisältöjämme. Voit aktivoida tilauksesi uudelleen käyttäjätilisi asetuksista. Upeat seikkailut odottavat sinua."

Tunnen itseni sydämettömäksi ihmishirviöksi.

Lynch ohjannut koko sarjan ilman apulaisia ja sen huomaa. Nostalgiaa nuoleskelevan fanituotteen sijaan laadultaan samaa tasoa kuin aiemmat kaudet. Hahmojen vanheneminen tuo vekkulin olon, kun viimeksi katsoin Twin Peaksia joku kymmenen vuotta sitten. Surrealismia yhdistettynä kauhuun, komediaan, saippuaoopperaan, musiikkiesityksiin ja splatteriin, alitajunnasta ammentava lopputulos lumoaa mukaansa. Nauroin, ahdistuin ja keskityin. Katsottu pienine ulkoilu-, ruokailu- ja unitaukoineen "putkeen" sunnuntai-illan ja tiistai-aamun välillä.
Kurkkuharja's rating:
Rate:
Watched Wanted Custom
People who added this item 193 Average listal rating (83 ratings) 7.9 IMDB Rating 7.9
10.9. (Teatteri/DCP)

Vaikka pelkäsin katselua Reinigerin Fairytales -dvd-julkaisun turruttamana, oli yllätys vähintäänkin positiivinen. Kaunis, sadunhohtoinen ja taianomainen silhuettianimaatio, johon näytöksen säestäneen turvapaikanhakijaorkesterin sävelet istuivat kuin kalu kakkoseen. Myös suomitekstit mikkiin lukenut kertojatäti toi meininkiin surrealistisuuttaan.

Koko viikonloppu meni sitten elokuvateattereissa. Tai no, tulihan sitä väliinjääneiden muutaman tunnin aikana kiikutettua myös ruokarahojaan baariin, jottei töitä ihan täysin turhaan tekisi. Nyt olen niin pirun väsynyt, että parasta käydä kaupassa, valmistaa lämpimiä leipiä ja viettää huomisen vapaapäivän kunniaksi parisenkymmentä seuraavaa tuntia Twin Peaksin kolmoskauden parissa. Jää hyvästi, Ahmed.
Kurkkuharja's rating:
Rate:
Watched Wanted Custom
10.9. (Teatteri/DCP)

Hannu-Pekka ja Stig Dogg kuuntelevat tädin menkkamanifestia. Katsoja on vaivaantuneempi kuin keskipisteenä oleva, kuukautiskiertoon vasta tutustunut tyttö.
Kurkkuharja's rating:
Rate:
Watched Wanted Custom
People who added this item 4 Average listal rating (4 ratings) 5.5 IMDB Rating 6.8
Järvi (2006)
10.9. (Teatteri/DCP)

Naiset kalastelevat miehiä järvestä. Masentavaa huumoria, Elina Knihtilä pelastaa hieman.
Kurkkuharja's rating:
Rate:
Watched Wanted Custom
People who added this item 0 Average listal rating (1 ratings) 7 IMDB Rating 6.9
Fish (2002)
10.9. (Teatteri/Ei varmuutta formaatista)

Kala katsoo elämäänsä lasimaljasta. Menee niin överiksi ja surrealistiseksi, etteivät edes rumat tehosteet haitanneet.
Kurkkuharja's rating:
Rate:
Watched Wanted Custom
People who added this item 0 Average listal rating (1 ratings) 5 IMDB Rating 0
Far Away (1996)
10.9. (Teatteri/35 mm [muistaakseni])

Suomalaiset lähetetään 50-luvun tunnelmissa nyrkkeilemään Neuvostoliittoon.
Kurkkuharja's rating:
Rate:
Watched Wanted Custom
10.9. (Teatteri/DCP)

Toinen katselu.
Kurkkuharja's rating:
Rate:
Watched Wanted Custom
People who added this item 1 Average listal rating (2 ratings) 7.5 IMDB Rating 0
Two Uncles (1991)
10.9. (Teatteri/16 mm)

Eno katoaa sodassa ja näkyy kotiin postitetun neuvostolehden kannessa. Tätä yritetään etsiä tuloksetta. Nyt multa loppui into, lopetan tämän kommentin töksäyttäen tähän.
Kurkkuharja's rating:
Rate:
Watched Wanted Custom
People who added this item 0 Average listal rating (1 ratings) 5 IMDB Rating 0
Zoo (2006)
10.9. (Teatteri/DCP)

Nainen vaeltaa Korkeasaaressa. Täällä kuvattu "jokin" (aavemainen, uhkaava tunnelma) osuu jollei nappiin niin lähelle, mutta väliin leikatut kohdat uppopallon tai minkä lie vastaavan pelaajista tuntuivat kismittävän teennäisiltä.
Kurkkuharja's rating:
Rate:
Watched Wanted Custom
People who added this item 12 Average listal rating (9 ratings) 7.2 IMDB Rating 6.1
Tänään (1997)
10.9. (Teatteri/35 mm)

Videotaiteena kiintoisa, vaikka isää esittävän hemmon eläytyminen sängynlaidalla ärsytti.
Kurkkuharja's rating:
Rate:
Watched Wanted Custom
People who added this item 283 Average listal rating (137 ratings) 7.2 IMDB Rating 7.5
Reds (1981)
9.9. (Teatteri/DVD)

Elokuvasta oli tilattu kopio Briteistä, mutta vain kolme kelaa saapui paikalle: loput ilmeisesti katosivat matkalla pysyvästi. DCP:tä filmistä ei ole olemasa, joten dvd:llä mentiin. Parempi silti näin, kuin katsoa samaa lättyä kotitelkkarista.

Punaisissa on pointtia, erityisesti sen tuodessa ilmi kauniin aatteen epäonnistumisen Neuvostoliiton kohdalla tyystin. Ikävä kyllä yksinkertaistava elokuva tuntuu sanovan rivien välistä, että kaikki idealismi oli turhaa ja vain turmelukseen vievää ja lopulta kotoinen Ameriikka oli se paras paikka elää. En tosin kiistä, etteikö elämä Neuvosto-Venäjällä olisi ollut syvältä, eikä esimerkiksi Godmanin asenne eroa piiruakaan tämän Vuoteni Venäjällä -muistelmissa kirjoittamastaan. Tämä on myös se kuuluisuus, josta kiva osa on kuvattu Suomessa, Senaatintoria ja sen lähikortteliston sivukujia myöten.

Koska en halua olla samanlainen hapannaama kuin Tumppi, kerron vitsin: mitä leipurit lauloivat mennessään lakkoon? Tää on viimeinen paisto. Hyvää loppuvuotta.
Kurkkuharja's rating:
Rate:
Watched Wanted Custom
People who added this item 0 Average listal rating (1 ratings) 7 IMDB Rating 6.8
Tino (1994)
9.9. (Teatteri/35 mm)

Tulta sylkevä punkkari riehuu, rähisee, arvostelee kovasanaisesti yhteiskuntaa ja rakastaa eläimiä.
Kurkkuharja's rating:
Rate:
Watched Wanted Custom
People who added this item 0 Average listal rating (1 ratings) 8 IMDB Rating 5.2
9.9. (Teatteri/35 mm)

Saastuneessa betonilähiössä Kuolan niemimaalla ympäröivä maailma näyttäytyy apaattisena, mutta perheen lämpö tuo sietämättömään tilanteeseen raskaan elon kestämiseen tarvittavat aineet.
Kurkkuharja's rating:
Rate:
Watched Wanted Custom
People who added this item 1 Average listal rating (1 ratings) 5 IMDB Rating 0
9.9. (Teatteri/Ei varmuutta formaatista)

Taas yksi hyvin animoitu lyhäri pojasta, jonka juoppoisä laittaa aamuisin kadulle myymään räkärättejä. Lopussa opitaan elämästä.
Kurkkuharja's rating:
Rate:
Watched Wanted Custom
People who added this item 0 Average listal rating (1 ratings) 6 IMDB Rating 0
9.9. (Teatteri/DCP)

Nainen yrittää kirjoittaa ja silleen, mutta päätyy raiskaamaan itsemurhaa kohden fantasioimansa mielikuvitusäijän, tulee raskaaksi ja äärimmäisen ruman vaavin kontrolloimana hyppää lopulta itse akkunasta. Sympoliikkaa.
Kurkkuharja's rating:
Rate:
Watched Wanted Custom
People who added this item 0 Average listal rating (1 ratings) 7 IMDB Rating 6.3
Air Mail (2003)
9.9. (Teatteri/35 mm)

Stop-motion-animaatio autiolla saarella sardiineita ja viskiä vetävästä ukosta, joka haikailee mökissään olevan valokuvan naisen perään. Mies pääsee mielikuvitusmaailmastaan oikeaan paikalle sattuvan linnun avulla, joka polttaa fotoa, läikyttää sille viinaa ja tälleen. Tämän aikana aloin potemaan aivan helvetillistä alemmuuskompleksia: ei meikäläisestä kyllä koskaan ole tällaista tekemään, vaikka harrastelija-animaattoria toisinaan leikin.
Kurkkuharja's rating:
Rate:
Watched Wanted Custom
People who added this item 0 Average listal rating (1 ratings) 5 IMDB Rating 4.8
Dual (1999)
9.9. (Teatteri/Ei varmuutta formaatista)

Tämä taisi olla joku animaatio missä kai tapeltiin varjon kanssa tai jotain?

Tässä vaiheessa voisin tosiaan mainita, että tämä sadasta lyhäristä koostuva hupiputki on siis osa Avekin (Audiovisuaalisen kulttuurin edistämiskeskus) 30v-synttärien kunniaksi järjestettyä juhlasarjaa. Että silleen.
Kurkkuharja's rating:
Rate:
Watched Wanted Custom
People who added this item 3 Average listal rating (4 ratings) 6.8 IMDB Rating 7.1
9.9. (Teatteri/Ei varmuutta formaatista)

Ajankohtainen animaatio henkisistä Sipilän miehistä, näiden luomasta pahoinvoinnista ja uhreiksi joutuvien ihmisten katkeruudesta.
Kurkkuharja's rating:
Rate:
Watched Wanted Custom
9.9. (Teatteri/DCP)

Rieku ja Raiku lähtevät etsimään pillua baarista, mutta palaavat kotiin kahdestaan jurrissa.
Kurkkuharja's rating:
Rate:
Watched Wanted Custom
People who added this item 1 Average listal rating (2 ratings) 6.5 IMDB Rating 6.6
9.9. (Teatteri/35 mm)

Kafka-aiheisessa, toteutukseltaa upeassa stop-motion-animaatiossa on hienoa surrealismia.
Kurkkuharja's rating:
Rate:
Watched Wanted Custom
People who added this item 7 Average listal rating (6 ratings) 6.2 IMDB Rating 5.9
9.9. (Teatteri/DCP)

Visuaalisesti hauska.
Kurkkuharja's rating:
Rate:
Watched Wanted Custom
People who added this item 3 Average listal rating (2 ratings) 8 IMDB Rating 5.5
9.9. (Teatteri/35 mm)

Toinen katselu. Atmosfääriltään verraton.
Kurkkuharja's rating:
Rate:
Watched Wanted Custom
People who added this item 1026 Average listal rating (612 ratings) 6.7 IMDB Rating 6.8
8.9. (Teatteri/35 mm)

Tämän suomijuliste oli niin typerä, että pakkohan elokuvakin oli katsoa. Olisin tosin tehnyt sen työvuoron puitteissa muutenkin. Nuorisokuvaus, joka viihdyttämisen ohella käsittelee aiheitaan eräällä tapaa kypsästi: väkivaltaa (=kusipääpojan nuijimista) ei löydetä asioiden ratkaisuksi tai "muuten vaan hullu" kaiffari saa ihastuksen kohteekseen valikoitunutta lapsuudenystävää itsellensä. Pidin myös henkisellä tasolla siitä, että katkeruuden vilpittömällä hyväntahtoisuudella korvannut tyyppi sai positiivisen auransa myötä lopulta itsekin onnellisen lopun päätöstansseilleen. Niin ja olihan tässä vielä Harry Dean Stantonkin!
Kurkkuharja's rating:
Rate:
Watched Wanted Custom
People who added this item 93 Average listal rating (38 ratings) 8.2 IMDB Rating 7.3
8.9. (Teatteri/DCP)

Sodan melankolia on vahvasti läsnä. Myös ohjaaja oli paikalla puhumassa dokumentistaan. Osa Avekin kolkytävuotisjuhlaa.
Kurkkuharja's rating:
Rate:
Watched Wanted Custom
People who added this item 37 Average listal rating (23 ratings) 5.6 IMDB Rating 5.4
7.9. (DVD)

Gepard Depard näyttää aika törkeän iljettävältä alasti.
Kurkkuharja's rating:
Rate:
Watched Wanted Custom
People who added this item 76 Average listal rating (49 ratings) 5.8 IMDB Rating 6.2
Passion (1982)
7.9. (DVD)

Tämä on nyt sitä taidetta. Tyyppien puhe tulee ainakin paikoitellen epäsynkassa, Puolan tilannetta puidaan alati ja jotkut äijät vetelee karatepotkuja ilmaan. Niin ja nakuja naisia, niitäkin tässä on. Maalauksellisiksi tarkoitetut kuvat ja elokuvien kyseenalaistaminen tarinoiden kertomisina miellyttävät, muuten ei sitten oikein mikään. Niskanikin menivät kipeiksi sohvalla maatessani ja mieli teki vain laittaa virrat poikki ja silmät kiinni, vaikka kestoa oli jäljellä kymmenisen minuuttia.

Godard-boksi katsottu.
Kurkkuharja's rating:
Rate:
Watched Wanted Custom
People who added this item 1 Average listal rating (2 ratings) 5 IMDB Rating 4.5
Slavers (1978)
6.9. (DVD)

Ei mielestäni ole oikeastaan blaxploitaatiota, vaikka toiset tahot tämän genren alle määrittelevätkin...

Valkoinen ruoska on mm. Kettua ohjanneen Jürgen Goslarin filkka orjien metsästyksestä. Länsisaksalaiseen väkivaltakuvaan mahtuu mm. leijonan ampumista (oliko autenttinen vai ei, sitä en tiedä... jotain sinne kuoppaan kyllä putoaa, mutta laukaus leikataan siten, että toivoa sopii parasta), kidutusta termiiteillä tai millä lie ja kultaan hukutettavaa orjakauppiasta. Rasvaisen ja likaisen oloinen filmi, mutta katsottu toisella silmällä puupennin arvoisen paskajulkaisun vuoksi, joka muistuttaa ulkoisesti lähinnä parin millin päästä tuijotettua öljyvärimaalausta. Paremmalla keskittymisellä (ja kuvanlaadulla) osaisin kai sitten sanoa, oliko tämä moraalisesti miten arveluttavaa eksploitaatiota (viisi ihmistä ainakin kuoli kuvauksissa). Tällaista mahdollisuutta tuskin kuitenkaan tulee, sillä tuskinpa otan tuota boksia enää hyllystäni kuin enintään Atlantiksen kostajien tähden. Niin, eli Grindhouse Experience vol 2 katsottu sitten viimein alta...
Kurkkuharja's rating:
Rate:
Watched Wanted Custom
Load more items (425 more in this list)

Year after year...

Päiväkirjan pitäminen Listalissa on aika kyseenalaista nykyaikoina, kun koko sivuston lopullinen romahtaminen tuntuu olevan siinä ja siinä, mutta yritetään vielä kerran...

Lopetan tuotantomaiden listaamisen, sillä ajattelin tänä vuonna katsoa pois loput hyllystäni ja kokisin kuitenkin huonoa omaatuntoa nähdessäni, miten korkealle sijalle Yhdysvallat tämän vuoksi nousee. Itsesensuuria, itsesensuuria...

IMDb:ttömät:

16.2. Naurava kevät - lasten lumiparaati (Suomi, 1941) (DVD)

Dokumentti mukulain talvileikeistä. Lumisotaa käydään, siniristilippu liehuu ja lukija toruu nuoskapallosta naamaan saanutta lasta "ikämies itkee, sietäisi hävetä". Ajan henki on siis vahvasti läsnä. Inhoan näiden vanhojen dokkarien ideologista, samalla muka-rempseää kerrontatapaa, vaikkei tässä esiintyvä nainen eläydy tekstiinsä yhtä paatoksellisesti kuin mieskollegansa.

11.3. Tämä olet sinä, ihminen (Suomi, 1967/O: Kari Uusitalo) (Teatteri/DCP) (Tampere Film Festival)

Otavan kirjailijoista kertovassa lyhytdokumentissa Ilmari Kianto vapisee piippu suussaan irvokkaampana kuin osasin edes kuvitella.

11.3. Kalle Päätalo: Jokijärven joulu (Suomi, 1980/O: Juhani Tiikkainen) (Teatteri/DCP) (Tampere Film Festival)

Piätalo kertoo kuinka kurjaa joulu oli tämän lapsuudessa. Asiatietona kiintoisaa, mutta silti välistä uuvuttavaa kuunneltavaa.

17.3. Musiikin sateenkaari (Liettuan sosialistinen neuvostotasavalta, 1982/O: Vytenis Imbrasas) (Teatteri/16 mm)

Alkuperäinen nimi tuntematon. Hervottoman tästä neuvostoliittolaista musisointia käsittelevästä propagandapätkästä teki kuiva, monotonisesti vailla mitään intoa repliikkejään paperilta lukenut suomalaisdubbaaja.

6.5. Pussycat Film No. 490: French Games (Tanska, 1976/O: ?) (Teatteri/8 mm) (Viva Erotica)

Taitaa olla ensimmäinen mihinkään päiväkirjaani tullut kasimillinen ja samalla kaiketi ensimmäinen filmiltä näkemäni pornopätkä. Tanskalaisen Color Climax -studion viisiminuuttisessa lyhärissä kaksi paria pelaa räsynoppaa ja harrastaa ryhmäseksiä. Viva Eroticassa esitetyn version (?) mykkyys tuo meininkiin surrealistisuutta ja tahatonta koomisuutta, korostaen näyttelyn teennäisyyttä sekä kömpelyyttä.

10.5. Sharialakia Tanskassa (Tanska, 2016/O: Martin Kjær Jensen, Irene Thyrri) (Yle Areena)

Piilokameroin varustautuneet soluttautujat nauhoittavat muslimien hengellisten johtajien mielipiteitä esim. maan lakien noudattamisesta, tanskalaiseen yhteisöön sopeutumisesta ja naisten oikeuksista. Vastaukset nyt tietää jo etukäteen, mikäli maailman menoa seuraa. Ei ku perhana, nyt menee rasismiksi... Myös ne entiset muslimit, jotka kritisoivat islamia, ovat rasisteja. Saisinko minä kirkosta eronneena ja kristinuskoa(kin) vastustavana näillä perusteilla kanssa olla edes hieman rasisti?

Dokumentin jälkeen nousi äläkkä, kuinka kaikki on vain panettelua, muslimien yksiulotteista mustamaalaamista ja editoinnilla saavutettua sensaatiota. Joo, niinhän se on. Ja Suomi ampui Mainilan laukaukset, sitäkään ei sovi unohtaa. Taistellaan hei fasismia vastaan hei, jollei fasismia harjoittava taho ole ideologisesti hieman kiusallinen.

3.7. The World’s Most Extreme Festivals, Gathering of the Juggalos (Iso-Britannia, 2016/O: ?) (YouTube)

Juggalot revittelevät persereikäänsä ja huutavat "whoop whoop!" Tärkeä osa amerikkalaista kulttuuria sekä sen myötä myös ihmiskunnan alennustilaa.

14.7. Meidän marssimme (Nash marsh. Neuvostoliitto, 1970. O: Aleksandr Shein) (Teatteri/35 mm)

Elokuva jonka jälkeen alat kommunistiksi. Tästä oli kuulemma olemassa myös 70-millinen versio? Dubattu englanniksi.

18.8. Fokuksessa luonto (Suomi, 2017. O: Mitri Häkkinen) (Teatteri/DCP) (SINFF)

Kirjoitan tästä gonzo-raporttiini.

18.8. Kitkajoki - rakas joki (Suomi, 2016. O: Tauno Kohonen) (Teatteri/DCP) (SINFF)

Kirjoitan tästä gonzo-raporttiini.

19.8. Kasteita (Suomi, 2016. O: Miikka Friman) (Teatteri/DCP) (SINFF)

Kirjoitan tästä gonzo-raporttiini.

19.8. Aktivisti (Suomi, 2017. O: Petteri Saario) (Teatteri/DCP) (SINFF)

Kirjoitan tästä gonzo-raporttiini.

9.9. Waste no.2. Wreck (Suomi/Italia, 2016. O: Jan Ijäs) (Teatteri/DCP)

10-minuuttinen kuvaelma maailman parhaaksi äänestetyn uimarannan hylyistä, joita Afrikasta saapuvat jälkeensä jättävät.

9.9. Lihaa (Suomi, 1990. O: Heini Kauppinen) (Teatteri/ei tietoa formaatista)

Päättötyönä tehty karkea animaatio, jossa kuvataan ilkeästi haukutun, miehensä tossun alla olevan ja rinnoissaan hampailla roikkuvista lapsista kärsivän naisen feministista vapautumista. Tämä tapahtuu väkivallan kautta: heittämällä ukkoa raskaalla esineellä niskaan, mättämällä kersat veritohjoksi lattiaan ja lentämällä enkelimäisen eukon kera taivaan golf-niityille paukomaan täriseviä siittimiä mailalla. Naisen alistusta käsitellessään hilpeää, oikeutettua ja humoristista, ei suinkaan misandriaa. Pysyykö suhtautuminen yhtä hyväksyttynä, mikäli ongelman selvittämisen kohteena olisi joku muu syrjivä ryhmä? Myös Hitler halusi lopullisen ratkaisun.

9.9. Rieku ja Raiku: Ensikänni (Suomi, 1998. O: Tomi Riionheimo) (Teatteri/DCP)

Rieku ja raiku vetävät viinaa ja oksentavat. Myös isäukko makaa sammuneena ojassa.

9.9. Rieku ja Raiku: Orpopoikien jouluaatto (Suomi, 1998. O: Tomi Riionheimo) (Teatteri/DCP)

Rieuista ja Raiuista ehdottomasti paras. Ismo Alangon haikea joululaulu luo tunnelmaa. Enemmän musavideo kuin lyhytelokuva.

10.9. Esineiden luonto (Suomi, 1987. O: Eija-Liisa Ahtila & Maria Ruotsala) (Teatteri/DCP)

Kaksi nuorta naista luettelee tuotemerkkien nimiä ja tämän tällaista. Temaattisesti kiinnostava.

10.9. Stilleben - Millena's Journey (Suomi, 1989. O: Marikki Hakola) (Teatteri/DCP)

Pakko myöntää, etten enää muista mikä tämä oli. Avekin ohjelmavihkonenkaan ei selventänyt asiaa.

10.9. On the Treshold of Liberty (Suomi, 1990. O: Heidi Tikka) (Teatteri/DCP)

Tässä kuorittiin sipulia ja kuultiin mantrojen hokemista.

10.9. Wasteland (Suomi, 2009. O: Elena Näsänen) (Teatteri/DCP)

Naiset vaeltavat videotaidepätkässä, jota ohjaaja kutsui "feministiseksi westerniksi".

10.9. Punainen rantapallo (Suomi, 1989. O: Juhana Manner) (Teatteri/16 mm)

Elämää rannalla. Joku viiksekäs rantsujelloja pullistelee lihaksiaan naiselle, jolla on liian pienet bikinit.

Added to
Related lists

My Movie Year 2017
461 item list by milica
51 votes
A Movie A Year (Part 1)
104 item list by johanlefourbe
37 votes 6 comments
Best Movie, Year by Year
86 item list by rewster
28 votes 1 comment
My Horror Movie Diary- 2012
108 item list by xxxTheRipperxxx
22 votes 9 comments
My Lifetime in Movies
33 item list by Abhi
3 votes
Movie Year 2014: A Recap
45 item list by Gerru
10 votes
A Movie A Year (Part 1)
51 item list by filmbuilder
2 votes
A Movie Per Year
45 item list by The Cinephile
12 votes 2 comments
A movie a year
82 item list by Dvdmacyoshi
4 votes
Best Animated Movie, Year by Year
32 item list by rewster
22 votes

View more top voted lists

Comments

Posted: 8 months, 3 weeks ago at Jan 4 10:50
Aijai! Voisit katsoa nyt ne 70-luvun The Bad News Bearsit.
Posted: 8 months, 3 weeks ago at Jan 4 12:33
En saanut niitä joululahjaksi.
Posted: 8 months, 1 week ago at Jan 13 8:05
Sä et voi antaa Amerille kolme ja puolta tähteä!!!
Posted: 8 months, 1 week ago at Jan 13 15:19
Miks en? Alku oli loistava, kuin painajaismainen sekoitus Argentoa ja Svankmajeria ja keskivaiheessa tytön hameen hulmutessa ja kameran ottaessa tiukkoja kuvia tämän huulista sekä haarovälistä viba on eroottisuudessaan hyvin kiusaava. Toki gimman symbolinen seksuaalinen herääminen on hyvin alleviivattua, jopa tekotaiteelliseksi kallistuvaa ja näin päin pois, mutten käsitä miksi porukka näyttää vihaavan tota elokuvaa. Suksikaa Mengeleen kanssa Damiin.
Posted: 8 months, 1 week ago at Jan 13 15:42
Oo sit erilainen nuori, narttu.
Posted: 8 months, 1 week ago at Jan 13 15:57
Kiitos vinkistä Farewellin kirjastosaatavuuden suhteen. Lähti varaukseen. En olisi arvannut sieltä tutkia, vaikka Come and Seen kirjaston avustuksella katselinkin.
Posted: 8 months, 1 week ago at Jan 13 18:50
Joo, sama homma. Satuin tsiigaamaan mitä Shepitkon nimellä Helmetistä löytyisi ja sattumalta törmäsin tuohon, olisi ollut vieläpä lähilainastossani. Ilmeisesti mestan Venäjä-osastolta voisi tehdä enemmänkin löytöjä, ellei about koko hyllyn kansitaide olisi painettu kyrillisin kirjaimin...

Tumppi: maista paskaani.
Edit: 8 months, 1 week ago
Posted: 8 months, 1 week ago at Jan 17 8:51
Sä voisit kokeilla tinderiä.
Posted: 8 months, 1 week ago at Jan 17 9:58
Tai grinderia.
Posted: 8 months, 1 week ago at Jan 17 13:22
Tai krokodilia.
Posted: 8 months ago at Jan 23 5:37
https://www.youtube.com/watch?v=2nP1Ee7k7vY
Posted: 8 months ago at Jan 23 12:52
Mmm-m.
Posted: 7 months, 3 weeks ago at Feb 1 17:00
Aita oli ihan hyvä elokuva. Kiitos siitä, koska bongasin sen tältä listalta.
Posted: 7 months, 3 weeks ago at Feb 1 18:18
Eipä kestä. Noita Ijäksiä näkyy muuten olevan Areenassa pieni pino, finkki finkki.
Posted: 7 months, 2 weeks ago at Feb 8 13:19
Kiitos, kun muistutit minua Attenbergin aivan saatanan rumasta julisteesta. Olin jo ehtinyt unohtaa moisen paskan. Onko tosta tosiaan vasta seitsemän vuotta? Tuntuu kuin olisin nähnyt tuon kuvan joskus 2000-luvun alussa...
Posted: 7 months, 2 weeks ago at Feb 8 18:40
Sikäli toimiva kun noin hyvin mieleen jäi. Mikset nauttinut myös elokuvaelämystä?
Posted: 7 months, 2 weeks ago at Feb 8 19:13
En ole sitä elämystä kokenut. Juliste kertoi jo kaiken.
Posted: 7 months, 2 weeks ago at Feb 8 20:03
Olisitkohan sä ansainnut pitkästä aikaa ihan lahjan?
Posted: 7 months, 2 weeks ago at Feb 10 11:39
Kyllä kiitos.
Posted: 7 months ago at Feb 21 14:57
Muista myös luvata katsoa kaikki Magnumin kaudet:
https://fi.wikipedia.org/wiki/Magnum_(televisiosarja)
Posted: 7 months ago at Feb 21 17:46
Se ei oo herättänyt mussa eroottisia tunteita.
Posted: 5 months, 3 weeks ago at Mar 31 11:05
Itse ainakin kuuntelen jotain hyvää musiikkia, kun teen muuttohommia.
Posted: 5 months, 3 weeks ago at Mar 31 13:28
Hyvä musiikki on jo kuunneltu moneen otteeseen, minkä ohella melkeen kaikki levyt on laatikoissa.

Luukutin tosin tauolla rentoutuakseni yhden biisin verran Pochonbon Elektronista Orkesteria.
Posted: 5 months, 3 weeks ago at Apr 4 4:26
Miksi katsoit väärän Appaloosan?
Posted: 5 months, 3 weeks ago at Apr 4 15:03
Koska sain sen broidin perheeltä jonain kämäsenä kirjaston poisto-dvd:nä vuosia sitten enkä halunnut muuttaa tuota uuteen kämppään.
Posted: 5 months, 1 week ago at Apr 18 8:46
Syysprinssi!
Posted: 5 months, 1 week ago at Apr 18 11:23
Hi hi hi...
Posted: 4 months, 4 weeks ago at Apr 26 12:30
Ai puput lähtee?!?
Posted: 4 months, 4 weeks ago at Apr 26 13:09
Löysin niille uuden kodin, ellei tuo poppoo sitten feidaa. Just eilen tilitin broidille, kuinka tavallaan niit tulee ikävä. Sit sain sen sähköiskun.
Posted: 4 months, 4 weeks ago at Apr 26 13:19
Elämässä pitää oppia luopumaan ja tekemään muutoksia.
Posted: 4 months, 4 weeks ago at Apr 27 7:23
Hei! Mun elämässä on ollut parin kuukauden sisällä enemmän muutoksia kuin vuosiin.
Posted: 4 months, 1 week ago at May 15 19:08
Asiakkaat kiittävät vahtimestari-järkkäriä!
Posted: 4 months, 1 week ago at May 15 23:51
"Osaatko varmasti olla hiljaa ja rauhallisesti?"
Posted: 4 months, 1 week ago at May 16 5:39
Mitä siellä on tapahtunut?
Posted: 4 months, 1 week ago at May 17 10:53
En voi kertoa, mutta asiaan liittyvät arkkienkeli Mikaelin tuliset sotavaunut, Pohjois-Korean työväenpuolueen korkein komitea ja hullu-Samun kadonnut veli nimeltä Rautasydän sekä Mikronesian veneturmassa kuolleen presidentin meedion välityksellä paikalle kutsuttu haamu.
Posted: 3 months ago at Jun 21 12:27
Nyt jätkä hei! Missä on OK Connery?
Posted: 3 months ago at Jun 21 14:41
Connery ei ollutkaan OK.
Posted: 2 months, 2 weeks ago at Jul 4 6:20
Espoo Ciné -kauhu ja mitä näitä nyt on?
Posted: 2 months, 2 weeks ago at Jul 4 10:52
En onneks oo koskaan käynyt Espoo Cinessä, mä uskon jo NV-kauhun olevan tarpeeksi.
Posted: 2 months, 2 weeks ago at Jul 4 10:53
Tohon sä et usko itekään.
Posted: 2 months, 2 weeks ago at Jul 4 15:56
Uskomatonta...
Posted: 2 months, 1 week ago at Jul 12 9:47
Kate Winslet on lähes aina ihana.
Posted: 2 months, 1 week ago at Jul 12 9:51
Siinä syy miksi hänet on kiinnitetty niin moneen keskinkertaiseen filmiin?
Posted: 2 months, 1 week ago at Jul 12 10:18
Mahdollisesti.
Posted: 2 months, 1 week ago at Jul 17 6:46
Hyvä, että siskosi osaa arvostaa Mäkisen Visaa.
Posted: 4 weeks ago at Aug 25 7:07
en.wikipedia.org/wiki/Hipster_(1940s_subculture)
Posted: 4 weeks ago at Aug 25 8:28
Ha ha ha haa haa, ha ha ha haa haa, Tikka Veitikan laulu soi...
Posted: 1 week, 4 days ago at Sep 11 4:50
Hapan(kaali)naama.
Posted: 1 week, 4 days ago at Sep 11 11:55
Hapankaalii vois kyl syyä.
Posted: 1 week, 4 days ago at Sep 11 12:02
Älä syö liikaa. Se kuulemma pierettää.
Posted: 1 week, 4 days ago at Sep 11 13:23
Miten pärjäisinkään ilman sinua?
Posted: 1 week, 3 days ago at Sep 12 4:45
Ei sun elämästä tulis mitään.
Posted: 1 week, 3 days ago at Sep 12 10:12
Niin, isi.
Posted: 6 days, 18 hours ago at Sep 16 6:34
David Lynch: The Art Lifen katselupäivämäärästä ei voi kuin todeta: Is it future or is it past?
Posted: 6 days, 4 hours ago at Sep 16 20:03
Kuten dokumentissa käy ilmi, elämä itsessään on yllättävän surrealistista: kuten myöskin sormieni nousu kapinaan siitä, että kakkonen muka olisi ykkönen...

Korjattu.
Posted: 3 days, 13 hours ago at Sep 19 10:44
Toivottavasti kaikki on hyvin ja paranet pian.
Posted: 3 days, 13 hours ago at Sep 19 11:13
Kiitos. Toivon sitä itsekkin.
Posted: 3 days, 13 hours ago at Sep 19 11:32
Ole hyvä. Elokuvilla on parantava voima.

Post comment


Insert image

drop image here
(or click)
or enter URL:
 link image?  square?

Insert video

Format block