Explore
 Lists  Reviews  Images  Update feed
Categories
MoviesTV ShowsMusicBooksGamesDVDs/Blu-RayPeopleArt & DesignPlacesWeb TV & PodcastsToys & CollectiblesComic Book SeriesBeautyAnimals   View more categories »
Listal logo
48
vote
5255 Views    Share:

My movie year 2017

Movie list created by Kurkkuharja Avatar

Add header image

Choose file... or enter url:
Sort by: Showing 1-50 of 590
Decade: Rating: List Type:
People who added this item 767 Average listal rating (488 ratings) 7.4 IMDB Rating 7.5
16.11. (DVD/Kirjasto)
Kurkkuharja's rating:
Rate:
Watched Wanted Custom
People who added this item 0 Average listal rating (1 ratings) 4 IMDB Rating 6
On Dark Paths (2014)
16.11. (Yle Areena)

Hellraiser vitosen möröltä näyttävä hirviö tappaa pikkupojan koiran, jahtaa tätä takaa pitkin metsiä ja twistissä, jonka teille nyt kerron, helvetinotus paljastuukin klopin faijaksi. Ihmettelinkin, että ihmeen hyvä asenne tekijöillä, kun voivat esittää miehen juomassa ruokapöydässä olutta ilman taka-ajatuksia. Samalla katsoja tajuaa, ettei perheen talossa aiemmin käynyt mummo tarkoittanutkaan lapsen tarvitsevan ammattiapua, vaan pikemminkin kasvattajan.

Elokuvassa on potentiaalia. Itse en osaa sanoa millaista on pelätä humalaista, väkivaltaista perheenjäsentä, mutten epäile tällaisen varmasti näyttäytyvän kammotuksista pahimpana. Silti... hoooh... tämä tuntui jotenkin todella tympeältä. En tiedä, ehkä odotin vain näkeväni puhtaan kauhuelokuvan vailla tökkivää sanomaa tai jotain. Näyttely ja osa dialogistakin on todella kankeaa. Ilmapiiri ja kuvaus kyllä toimivat ja onhan tässä myös kohtaus, jossa kokoa ottanut siittiö seivästää faijansa hiilihangolla.
Kurkkuharja's rating:
Rate:
Watched Wanted Custom
People who added this item 701 Average listal rating (383 ratings) 7.6 IMDB Rating 7.3
15.11. (DVD)

Mukava katsoa trilleriä josta ei tiedä etukäteen mitään. Tässä oli hyvin giallomainen meininki. Iäkkäiden talojen, kanaalien ja siltojen täyttämä Venetsia tuo utuisen atmosfäärin tapahtumille ja omituiset välähdykset avittavat pahaenteistä tunnelmaa. Jotenkin tuntuu, ettei tässä maailmassa mikään ole kohdallaan. Unimainen voisikin olla runsaasti, ehkä jo latteuksiin menevissä määrin viljelemäni termi. Musiikki sopii kuviin ja leikkaus vetää erityisesti loppua kohden pisteitä entisestään ylöspäin. Arvasin tosin niin kutsutun twistin, eikä tämä näin ollen hätkähdyttänyt. Big Audio Dynamite teki tästä biisin josta haluaisin hirveästi tykätä, jollei se olisi suoraan sanottuna aika paska.

Suomi-dvd:n mainoskimaraa: "Helvetin pelottava!". Ratkesin.
Kurkkuharja's rating:
Rate:
Watched Wanted Custom
People who added this item 475 Average listal rating (281 ratings) 7.8 IMDB Rating 8
15.11. (Teatteri/35 mm)

Tällä oli hyvä jatkaa Salaviinanpolttajien jälkeen. Jos olisin tavallinen ihminen, raivoaisin Tuhlattujen päivien olevan yliampuva, teemansa äärimmilleen vetävä ja liioitteleva "Reefer Madness viinalla", enkä todennäköisesti pitäisi siitä ollenkaan. Ikävä kyllä jostain syystä tunnen juuri tällaista, mahdollisesti pahempaakin porukkaa (yhtenä esimerkkinä legendaarinen, ilmeisesti pysyvästi lukkojen taakse suljettu Oink-Oink-Mies), minkä vuoksi koin Wilderin rainan hyvin realistiseksi ja tulin ajatelleeksi jälleen "jos kirjoittaisin tutuistani romaanin, kukaan ei uskoisi näiden ihmisten olevan olemassa." Tai noh, ammattikoulussa väänsin äidinkielen tunnilla tuntemiini tyyppeihin jokseenkin perustuvan novellin, jota opettaja kommentoi juuri noin. Loppukaan ei tunnu vesitetyltä Hollywoodin Aku Ankka -juomalta, sillä alkoholisti lupaa aina...

Ray Milland näyttää ja käyttäytyy kerrankin aidon alkkiksen tavoin, eikä kuten jostain hubbabubbamaasta matkannut mato. Niin ja lepakkokohtaus oli ihana.
Kurkkuharja's rating:
Rate:
Watched Wanted Custom
People who added this item 0 Average listal rating (1 ratings) 6 IMDB Rating 7.9
Moonshiners (2017)
15.11. (Teatteri/DCP)

Remake elokuvasta joka samaan aikaan oli Suomen ensimmäinen näytelmän saralla ja jota kukaan hengissä oleva ei ole nähnyt. Käyttivät kuulemma lehtiartikkeleiden perusteella luotua synopsista, jos nyt oikein muistan. Alkuperäisen käsikirjoittajakin jäi tuntemattomaksi, tämä kun osallistui ideakilpailuun väärällä nimellä ja vailla yhteystietoja.

Kuosmasen filkka on ihan hassu tarina pontikkapannun perivästä rähjäisestä pariskunnasta, joka kulkee elättämässä itseään viinoineen ja lemmikkiporsaineen. Parissa kohtauksessa hymyilytti, mutta suurin fiilis tuli kinokonsertti-formaatista. Erityisesti Romu-Matin jälkeen melko laimea kokemus. Olisi toiminut paremmin lämmittelijänä.
Kurkkuharja's rating:
Rate:
Watched Wanted Custom
15.11. (Teatteri/DCP)

Tässä oli kaurismäkeläistä tunnelmaa. Tyhjätaskuinen ukko kauppaa mykkälyhärissä kärrystään kamaa ovelta ovelle. Lihava nainen vaihtaa kaamosmasennusta ehkäisevällä lampulla itselleen haulikon ja ampuu aivonsa pellolle. Toisella uksella myyntimies pääsee itse mittailemaan pyssyn piippua ja häippäisee kuppilaan, missä rahahaavi laitetaan kiertämään, jotta äijä saisi aidosti tarvitsemansa oluen. Hyvin tunnelmallisessa kohtauksessa kuullaan melkoisen vetoava, kaihoromanttinen nyyhkyiskelmä. Toivon kipinän sisälleen sisältäneen pätkän taustasäestyksestä vastasi suorastaan loistava orkesteri ääniefektejä loihtineine foley-artisteineen.
Kurkkuharja's rating:
Rate:
Watched Wanted Custom
People who added this item 1326 Average listal rating (734 ratings) 7.5 IMDB Rating 8.1
Gandhi (1982)
14.11. (DVD/Kirjasto)

Gandhi heiluu kolme tuntia vaipoissa.
Kurkkuharja's rating:
Rate:
Watched Wanted Custom
People who added this item 361 Average listal rating (217 ratings) 5.9 IMDB Rating 5.9
1941 (1979)
14.11. (DVD/Kirjasto)

Budjetti: 35 miljoonaa dollaria.

"Ainakaan minä en ole ikinä tehnyt mitään todella dekanttia, siis esimerkiksi tärvännyt miljoonia dollareita toisten ihmisten rahoja ja kehitellyt niiden avulla jotain niin tyhmää kuin Syvyyden saalistajat tai 1941. Minun elokuvieni budjeteilla tuskin kyettäisiin ruokkimaan Intian nälkää näkevät lapset." -John Waters

Kuinka moni koditon olisi voitu majoittaa kartanoon, joka huvittavassa loppukohtauksessa syöstään mereen?

Minä: "Uskomatonta että jotkut kusipäät pitävän Spielbergiä maailman parhaana ohjaajana."
Veljeni: "Älä nyt, onhan Full Metal Jacket hyvä elokuva."
M: "Se on Kubrickin."
V: "No sekin..."

Jos tuntee Spielbergin huumorin ja typerän epäinhimillisen lähestymistavan pilaavan niitä ukon kohtalaisempiakin esityksiä, kannattaa ehdottomasti katsoa 1941, joka on tämän käsitystä kieli poskessa -komiikasta ja hassusta näyttelijän ohjauksesta eeppisissä mitoissa. Itse valitsin kahden levyn tuplajulkaisusta director's cutin, joka kesti puolisen tuntia vaihtoehtoista teatteriversiota kauemmin. Alan vähentää fanaattisuuttani ohjaajalle kuuluvan viimeisen version leikkausoikeuden suhteen.

Nyt minullakin on tunne kuin päälleni olisi heitetty ämpärillinen paskaa.
Kurkkuharja's rating:
Rate:
Watched Wanted Custom
People who added this item 72 Average listal rating (45 ratings) 6.4 IMDB Rating 6
13.11. (DVD)

Piti vilkaista Peckinpahia. Aloitin tämän juuri ennen puoltayötä ja ehdin noin vartin tienoille ennen kuin puhelimeni soi. Jutustelin siinä sitten puolitoista tuntia katsellen toisella silmällä elokuvaa, miettien välistä Samin verta ja visvaa tihkuneita peräpukamia. Aika perus sessio siis, ainakin verrattuna siihen mikäli kavereita sattuu tulemaan kylään. James Caania ammutaan polveen ja lopussa oli ninjoja.
Kurkkuharja's rating:
Rate:
Watched Wanted Custom
People who added this item 0 Average listal rating (3 ratings) 7.7 IMDB Rating 7.7
13.11. (Teatteri/DCP)

Dokumentti Laibach-yhtyeen reissusta Pjöngjangiin. Toisaalta päntin esittely oli ihan paikallaan, sillä en tähän aiemmin ole tutustunut, mutta kokonaisuus tuntui melko pitkältä 100-minuuttisena ja sitä olisi mahdollisesti voinut typistää. Korjaamolla haisi kakka suurimman osan näytöstä (tämä niin ikään vitutti) ja aloin taas viiden sekunin unohdukseni myötä arvostamaan Orionia, kun jouduin tuijottamaan näitä hah-hah-hauskoja mainoksia pieneltä ikuisuudelta tuntuneen tovin ja vieläpä selvinpäin. Ja en nyt jauha höpöjä, mutta olisin oikeasti halunnut katsoa lopputekstit ja kuunnella niissä esiintyneen biisin, mutta onneksi joku iski ensin valot päälle ja hetken hädissään hapuiltuaan sai äänetkin katki.

Itse asiassa jopa itse dokkaria parempaa oli Laibachiin kuuluneen Ivanin Q&A-sessio, jonka aikana tämä kehui tavanneensa Pohjois-Koreassa mukavia ja ystävällisiä ihmisiä, puhui myös lännen harjoittamasta tarkkailusta sekä sensuurista ja totesi lähtevänsä pian mielellään Kiminmaahan uudestaan.
Kurkkuharja's rating:
Rate:
Watched Wanted Custom
People who added this item 440 Average listal rating (277 ratings) 7.2 IMDB Rating 7.2
13.11. (DVD)

Harry löytyy kuolleena ja tuppukyläläiset stressaavat tulevaisuuttaan tämän takia. Lopulta kaikki meneekin parhain päin eikä kukaan tappanutkaan Harrya. Hitchcock tuntuu repivän irti hävyttömiä viittauksia aikansa moraalisääntöjen varjoista ja vaikka hahmojen toiminta on välistä typerää ja atmosfääri teennäinen, pidin kokonaisuuden komiikasta ja leppoisasta meiningistä. Jerry Mathersin esittämä kakara voisi jäädä puimuriin.
Kurkkuharja's rating:
Rate:
Watched Wanted Custom
People who added this item 1353 Average listal rating (850 ratings) 7.6 IMDB Rating 7.9
Carlito's Way (1993)
12.11. (DVD)

Jonkinlainen käänteinen Scarface, jossa vankilasta vapautuva Al Pacino yrittää pysyä kaidalla tiellä - seuraukset vain ovat samat kuin mainitussa. Ajattelin Sean Pennin olevan ihan perseestä Sodan arpien perusteella, kunnes käkkäräperuukista juutalaistani katsellessani tajusin hänen vain näyttelevän. Tai en tiedä, voihan koko kaveri täys paska kameroiden ulkopuolella olla. En seuraa Hollywood-juoruja. Ja ymmärrän mikäli joku ei tästä pitäisi, sen verran paksulta välistä tuntuu - itse nyt melkein aina diggailen näistä teknisesti onnistuneista ja viihdytyskerrointa yllä pitävistä mafiapätkistä. Tälle näyttää muuten olevan esiosa vuodelta 2005, missä näyttelee P.Diddy...
Kurkkuharja's rating:
Rate:
Watched Wanted Custom
People who added this item 355 Average listal rating (246 ratings) 6.7 IMDB Rating 7.1
12.11. (DVD)

Elokuva siitä kuinka sotakoneisto muuttaa ihmiset hirviöiksi. The Last House on the Left kohtaa Vietnam-rainat ja tätä rataa. Hahmot olisi ollut helppoa erotella sankareihin ja pahiksiin, mutta lopulta kumpiakaan ei voi väittää tässä olevan.
Kurkkuharja's rating:
Rate:
Watched Wanted Custom
People who added this item 205 Average listal rating (111 ratings) 7.2 IMDB Rating 7
Sisters (1972)
12.11. (DVD)

Pidin paremman tekemisen puutteessa De Palma -illan ja katsoin kaikki kaverini lainaamat herran elokuvat putkeen. Verinen veitsi oli alkuun mainio, mukaansa tempaava ja jännähkö mysteeri, mutta vuonna 2017 hieman enemmän vastaavantyylisiä pätkiä katsonut arvaa ratkaisun nopeasti. Loppu siis kusi ja viimeinen puoli tuntia alkoi olla aika tylsää seurattavaa. Leikkaukselliset ratkaisut, kuten kaksi samaan aikaan eri miljöissä hahmojen silminä operoivaa kameraa olivat kohdillaan. En myös olisi uskonut levitettävän sohvan sopivan ruumiin jemmaamiseen.
Kurkkuharja's rating:
Rate:
Watched Wanted Custom
People who added this item 122 Average listal rating (81 ratings) 6.4 IMDB Rating 6.8
Thunderheart (1992)
11.11. (Teatteri/35 mm)

Hikoileva Val Kilmer juottaa koiralle maitoa ja näkee tanssivien intiaanien henkiä. Ukkossydämessä oli pointtia, se oli viihdyttävästi tehty ja pidin sen sanomasta sekä siinä esitetystä intiaanien elämänkatsomuksesta, mutta yksinkertaistava lähestymistapa hahmonrakennuksineen ja muu Hollywoodin meininki saivat olotilan vaihtelemaan myötähäpeästä suoranaiseen huvittuneisuuteen. Kyllä tämän silti mieluummin katsoo kuin turpiinsa ottaa.
Kurkkuharja's rating:
Rate:
Watched Wanted Custom
People who added this item 62 Average listal rating (43 ratings) 7.1 IMDB Rating 7.1
Ulzana's Raid (1972)
11.11. (Teatteri/35 mm)

Orionissa oli inkkaripäivä, Suomesta puolestaan löytyy intiaaniyhdistys. Siihen liittyminen maksaa 25 euroa. Pitäisi ehkä alkaa joulun alla ilmoittelemaan kavereita mukaan.

Ensimmäinen kela jäi näkemättä ja missasin kuulemma kohtauksen, jossa apassit heittelivät toisilleen ulos kaivamaansa irtosydäntä.
Kurkkuharja's rating:
Rate:
Watched Wanted Custom
People who added this item 50 Average listal rating (25 ratings) 5.1 IMDB Rating 5.4
The Falling (2014)
10.11. (Teatteri/DCP)

Pitkästä aikaa tuli halu häipyä salista kesken elokuvan. Oikeastaan niin teinkin, sillä pidin lyhyen, hodarin hotkimiseen tarkoitetun tauon, jolloin tosin seurasin elokuvaa minimonitorista. Kauniin väristen puiden kuvaus on paikoitellen hienoa, mutta muuta hyvää The Fallingista on vaikea löytää. Leikkaus välähdyksineen, musiikit, lähestymistapa, tekotaiteellisuus ja yleinen mielenkiinnottomuus piinaavat filmiä epäpositiivisessa mielessä. Eräs vakiasiakas tuli lopputekstien jälkeen kertomaan ohjaajan keskeyttäneen koulun 16-vuotiaana, asuneen kuusi vuotta kapakassa ja sitten ottaneen itseään niskasta kiinni. Hänkään ei pitänyt filmistä, kuten ei myöskään työtoverini, joka tuli aiemmasta näytöksestä puolivälin tienoilla ulos. Nyt taidan piristää itseäni ja lukea Bukowskia.
Kurkkuharja's rating:
Rate:
Watched Wanted Custom
People who added this item 16 Average listal rating (11 ratings) 7.1 IMDB Rating 7
10.11. (Teatteri/35 mm)

Kummitukset hulluttelevat Roomassa ja yrittävät pelastaa majoittamansa kartanon, jota uhkaa jyräys kauppakeskuksen tieltä. Katsottava, joskaan ei mitenkään ihmeellinen komedia Nino Rotan musiikeilla. En ole ihan varma, mutta Marcello Mastroianin koiran silmät saattavat ärsyttää minua.
Kurkkuharja's rating:
Rate:
Watched Wanted Custom
People who added this item 19 Average listal rating (14 ratings) 6.6 IMDB Rating 7.1
10.11. (DVD)

Kaverini soitti joskus kesällä ja vauhkosi tästä elokuvasta hysteerisesti jotain puoli tuntia. Sitten hän vaahtosi pari kuukautta, että meidän pitää ostaa se eräälle homofoobiselle kaverillemme (joka lähettelee veljelleni ääniviestejä, joissa laulaa "sinä ja kalu liikennevaloissa, sinä ja kalu slummitaloissa..."), joka oletettavasti on kaappihomo. Tämä kaveri puolestaan kieltäytyi katsomasta filmiä ja se jäi pyörimään olohuoneeseeni. Tänään päätimme sitten darrassa broidin kanssa katsoa leffan viimein pois että siitä pääsisi eroon.

Kuvaus, valaistus ja ajankuva ovat onnistuneita, mutta muuten Tom of Finland on todella mitäänsanomaton. Domen ideana tuntuu olleen ainoastaan osoittaa, että homotkin ovat ihmisiä. Itse en tarvitse kahden tunnin elokuvaa tämän tajuamiseen. Em. kaverini kovasti mainostamaa rietastelua ja sikalua ei juurikaan ole mukana ja itse asiassa filkka on armottoman tylsä. En oikeastaan tiedä, mikä tämänkin funktio loppujen lopuksi oli.
Kurkkuharja's rating:
Rate:
Watched Wanted Custom
People who added this item 74 Average listal rating (30 ratings) 7.7 IMDB Rating 7.5
8.11. (Teatteri/35 mm)

Marraskuun harmaata valoa valkokankaalle heijastettuna. Ihmiset menevät lakkoon työläisten asiaa aidosti ajavassa sekä feministisessä elokuvassa ankarimpien kommunistivainojen ajoilta. Ohjaaja itse oli mustalla listalla ja vankilassa asti vasemmistosympatioidensa vuoksi. Parempi ja ennen kaikkea rehellisempi kuin Fordin Vihan hedelmät.
Kurkkuharja's rating:
Rate:
Watched Wanted Custom
People who added this item 0 Average listal rating (1 ratings) 5 IMDB Rating 6.6
7.11. (Teatteri/DCP)

Dokumentti eronneista pareista. En nyt sitten tiedä miten tähän pitäisi suhtautua, aihe ei koskettanut hirveästi. Toki tämä voi olla terapiaa samaa prosessia läpi käyville ja tätä rataa. Parasta sikäli oli muutamat samaistuttavat jutut, joista hahmo ilmaisi kautta rantain Q&A-tilaisuudessa päässeensä eteenpäin: joskaan en sitten tiedä, pystyykö näihin suhtautumaan kannuksena vaiko fiiliksellä "viimeinen toivo hengenhemolaisuudesta menetetty". Sentimentaalista musiikkia ja tämän tällaista riittää. Onneksi kameralle puhuminen poistettiin lopullisesta dokkarista. Kai tästäkin piti sanoa jotain muuta, jos vain ajatuskyky vielä toimisi. Tällä hetkellä näin ei ole.
Kurkkuharja's rating:
Rate:
Watched Wanted Custom
People who added this item 52 Average listal rating (17 ratings) 7.6 IMDB Rating 7.5
6.11. (DVD)

Aluksi ajattelin että tämä on aika syvältä, sillä olen parhaillani kiinnostuneempi vauhdikkaista roskaelokuvista kuin mustavalkoisesta taiteesta. Hiljalleen pätkään kuitenkin pääsi sisälle ja sen maailmaan ja hahmoihin uppoutui olosuhteisiin nähden ihan hyvin. Kanat hyökkäävät auton kimppuun, moni tyyppi naftaa ja munalikööri jumittuu mukien pohjalle. Parasta oli filosofiointi siitä, ettei mitään omistamaton voi menettää paljoa vai miten se nyt sitten meni...
Kurkkuharja's rating:
Rate:
Watched Wanted Custom
People who added this item 63 Average listal rating (33 ratings) 6.4 IMDB Rating 6.4
Knightriders (1981)
6.11. (DVD)

Tom Savini poseeraa joidenkin naisten ympäröimänä jossain iljettävissä kalsongeissa ja porukka ottaa modernit, moottoripyörillä vedetyt ritarileikit haudan vakavasti. Ehkä tämä on ihan hyvä metafora mille tahansa elämää suuremmalle intohimolle, vaikka sitten omalle elokuvahulluudelleni? Iso osa kaksi tuntia kakskytä minuuttia kestävästä filmistä vietetään samalla aukiolla turnajaisia viettäen. Lopun Easy Riderit ja kumppanit mieleen tuova tunteisiin vetoavuus on lähellä parodiaa.
Kurkkuharja's rating:
Rate:
Watched Wanted Custom
People who added this item 148 Average listal rating (75 ratings) 6.5 IMDB Rating 6.9
Ocean Waves (1993)
6.11. (DVD)

Taustat on piirretty huimaavasti, mutta hahmojen animointi ja vuorovaikutus ovat kankeita, juoni puolestaan ajoittain laimea, pahimmillaan jopa käsittämättömän yhdentekevä. Tässä myös mainostettiin näyttävästi Spriteä.
Kurkkuharja's rating:
Rate:
Watched Wanted Custom
People who added this item 3 Average listal rating (3 ratings) 4 IMDB Rating 4.8
6.11. (DVD)

Kissojen valtakunta oli lyhyt, joten nukkumaan meno ei käynyt päinsä. Lainapinostani löytyi tanskalaista seksikomediaa, sillä sitten mentiin.

Mies ei ymmärrä naisensa tarpeita, vaan toisen riisuutuessa tämä pukee pyjaman ylleen tai muuten vain simahtaa istuma-asentoon. Giltsi ryhtyy huoraamaan ja tätä rataa. Yllättävinä juttuina filkassa vilahtelevat paraatikunnossa olevat slerbat ja suomentaja on muuttanut kruunut oikein laskimen kanssa euroiksi. Kertakaikkisen typeriä kohtauksia on ihan riittämiin, repesin esimerkiksi skenessä, jossa asiakas kävelee palvelun tarjoajaa kohti silinteri feeniksensä päällä keikkuen. Oli tässä muitakin hienoja kohtia, mutten enää muista niitä. En kuulemma voi antaa tälle kolmea tähteä.
Kurkkuharja's rating:
Rate:
Watched Wanted Custom
People who added this item 792 Average listal rating (435 ratings) 7.3 IMDB Rating 7.3
5.11. (DVD)

Kaverini tuli pariksi päiväksi käymään, joten katsoin aiheelliseksi jotta katsoisimme ihan oikein elokuvan.

Osa kissoista oli sympaattisempia, mutta inhimillisesti piirretyt eivät sytyttäneet. Etenkin kunkku, lihava katti ja nörttipoikien mälliä lennättävä rohkea sankarimirri saivat sappeni poreilemaan. Tarinakin oli laimea, vaikka fantastisia elementtejä ja mielikuvitusta toisinaan, esimerkiksi varistikkaiden tapauksessa hyödynnettiin.
Kurkkuharja's rating:
Rate:
Watched Wanted Custom
People who added this item 49 Average listal rating (27 ratings) 7.7 IMDB Rating 7.7
5.11. (Teatteri/DCP)

Franco Nerolla on kissa. Töissä on välistä yllättävän vaikea päästä elokuvan tempoon mukaan.
Kurkkuharja's rating:
Rate:
Watched Wanted Custom
4.11. (YouTube)

Joku huutokauppakeisari papattaa nopeasti kuin pahinkin papukaija.
Kurkkuharja's rating:
Rate:
Watched Wanted Custom
People who added this item 68 Average listal rating (58 ratings) 6.3 IMDB Rating 5.7
4.11. (DVD)

Phantasmien joutsenlaulun aikana oli kova työ maanitella katseluseuralaisia jäämään ja kärsimään sarjan kunnialla päätökseen. Ainakin sain poltettua sekä fyysistä että henkistä kynttilääni suht loppuun, jälkimmäistä Nykän toivoman kauppareissun ja sen aikana ostettujen ylimääräisten kaljojen - jotka siis olisi aivan hyvin voinut jättää juomatta - myötä.

Mitä jäi käteen? Lähinnä vähemmän hyvä idea lähteä lähiräkälään Pernodille ja sen myötä sitten vuosisadan krapula. Myös ensimmäisen leffan teemabiisi päätyi levylle.
Kurkkuharja's rating:
Rate:
Watched Wanted Custom
People who added this item 87 Average listal rating (72 ratings) 6.6 IMDB Rating 6.1
4.11. (DVD)

Jesuis. Tämä oli hyvin ysäri leffa. Mikään ei oikeastaan toimi oikein mitenkään, mutta oli tässä kai jotain hyvääkin.
Kurkkuharja's rating:
Rate:
Watched Wanted Custom
People who added this item 126 Average listal rating (103 ratings) 7 IMDB Rating 6.5
Phantasm II (1988)
4.11. (DVD)

Muistaakseni tässä osassa pallo oli jo hienompi. Pohdintaa herätti, muuttiko hopeakuula ihmisten veren jollain vippaskonstilla keltaiseksi vai mitä ihmettä. Paljoa muuta en tästä osaa sanoa.
Kurkkuharja's rating:
Rate:
Watched Wanted Custom
People who added this item 353 Average listal rating (242 ratings) 6.9 IMDB Rating 6.8
Phantasm (1979)
4.11. (DVD)

Hyvää pyhäinmiesten päivää eli kekriä! Hautausmailla vaeltelu jäi tänä vuonna väliin, mutta onneksi sen sijaan tuli pidettyä Phantasm-maratoni. Tässä ekassa oli hyvät musat ja mukavan kämäisiä tehosteita. Jotkut tontut riehuu ja yhdessä kohtaa tuntui käyvän hirveästi kaikkea. En kieltämättä enää oikein muista, mikä näistä osista oli mikäkin. Vanhempani olivat järkyttyneitä, kun kerroin katsovamme neliosaisen sarjan elokuvia, jotka kertovat ihmisiä murhaavasta tappajapallosta...
Kurkkuharja's rating:
Rate:
Watched Wanted Custom
People who added this item 2 Average listal rating (3 ratings) 7.7 IMDB Rating 8.4
Last Stop (2002)
3.11. (Teatteri/DigiBeta)

Kovia kohtaloita reykjavikilaisella bussiasemalla. Taisi olla ensimmäinen näkemäni DigiBeta.
Kurkkuharja's rating:
Rate:
Watched Wanted Custom
People who added this item 220 Average listal rating (149 ratings) 7.8 IMDB Rating 8
Sing Street (2016)
2.11. (Teatteri/DCP)

Tämä oli kuulemma sellainen hyvän mielen elokuva. Ihan hauska oli juu.
Kurkkuharja's rating:
Rate:
Watched Wanted Custom
People who added this item 2875 Average listal rating (1715 ratings) 8.2 IMDB Rating 8.4
2.11. (Teatteri/35 mm)

Re-watch.

Loppu on hyvä, mutta muuten tämä ei oikein jaksanut kantaa toista katselua. Paikoitellen aikamoista teurastusta.
Kurkkuharja's rating:
Rate:
Watched Wanted Custom
People who added this item 6 Average listal rating (4 ratings) 6.5 IMDB Rating 6.2
Lasisydän (1959)
1.11. (DVD/Kirjasto)

Tässä oli joku parikymppinen nainen, jolle joku äijä leperteli ja joka hihitti olevansa 13. Mitäs muuta, en enää muista.
Kurkkuharja's rating:
Rate:
Watched Wanted Custom
People who added this item 16 Average listal rating (13 ratings) 7.1 IMDB Rating 7
Headquarters (1970)
1.11. (DVD/Kirjasto)

Juttuseurassa on vaikea keskittyä leffoihin. Joel Rinne esitti tässä Mannerheimia ja suurin osa leffaa näyttää kuvatun jossain koulussa. Vaikutti jotain sanomaakin sisältäneen, mutta lopun kuva lahtaripatsaasta ärsytti.
Kurkkuharja's rating:
Rate:
Watched Wanted Custom
People who added this item 574 Average listal rating (371 ratings) 6.8 IMDB Rating 7.1
Shutter (2004)
1.11. (DVD)

Tyyppi kantaa aavenaista selässään. Pari hymähdyttävää säikäytystä, muutoin melko yhdentekevä leffa.

Joululahjoja näyttää ainakin piisaavan.
Kurkkuharja's rating:
Rate:
Watched Wanted Custom
People who added this item 328 Average listal rating (205 ratings) 5.3 IMDB Rating 5.2
Shutter (2008)
31.10. (DVD)

Räjähdin tämän aikana äkisti nauruun tajutessani, miten rasistisia nämä leffat ovat. Tässäkin on japanilaisia vain siksi, että vinosilmäiset muukalaiset ovat kaukaasijenkkien silmissä pelottavia. Hienoa muuten huomata puolivälissä, että tämän originelli thai-versio (joka siskon poikakaverin mukaan ei sekään ole mestariteos) löytyy kanssa katsomatta hyllystäni.
Kurkkuharja's rating:
Rate:
Watched Wanted Custom
People who added this item 195 Average listal rating (108 ratings) 5.2 IMDB Rating 4.7
The Grudge 3 (2009)
31.10. (DVD)

Ei kai tästä tarvitse sanoa muuta kuin että suutuin. Kuka näitä katsoo?
Kurkkuharja's rating:
Rate:
Watched Wanted Custom
31.10. (DVD)

Jos saan kaiken muun keskellä aikaiseksi, kirjoitan tästä Laajiksen projektiin.
Kurkkuharja's rating:
Rate:
Watched Wanted Custom
People who added this item 10 Average listal rating (5 ratings) 6 IMDB Rating 6.2
Knife of Ice (1972)
29.10. (USB-tikku)

Poen sitaatilla ja härkätaisteluksi kutsutulla brutaalilla eläinrääkkäyksellä alkava giallo esittelee mykän naisen, jonka ympärillä alkaa aueta kaulavaltimoita. Murhiapaikkojen läheisyydestä löytyy saatananpalvontaan viittaavia punaisia vuohenpää-karikatyyreja ja lähistöltä otetaan kiinni myös brittiläinen hippi. Groteskeimmassa kohtauksessa pikkutyttö nirhataan kesken sokkoleikin ja myöhemmin tämän mädäntynyt ruumis kaivetaan mullasta esiin huuhkajan huhuillessa. Tarinasta ei oikein saa otetta tai jännitystäkään ole ennen loppua, jolloin puhe- ja huutokyvytön mimmi juoksentelee aidatulla alueella tummanpuhuva varjostaja kantapäillään. Lopun twisti on niin rasvainen ja kornilla tavalla upea, että sen spoilaaminen tuntuisi jouluisaa omenaa mehukkaammalta - maltan silti mieleni.

Liekö vika minussa, mutta pärskähdin joka kerta räkättämään nähtyäni elokuvassa esitetyn mekaanisen Aku Ankan, joka maahan pantaessa alkoi heiluttamaan käsiään, vaappumaan eteenpäin ja vaakkumaan.
Kurkkuharja's rating:
Rate:
Watched Wanted Custom
People who added this item 1128 Average listal rating (628 ratings) 7.5 IMDB Rating 7.8
Porco Rosso (1992)
29.10. (Teatteri/35 mm)

Sika joka osasi lentää.
Kurkkuharja's rating:
Rate:
Watched Wanted Custom
People who added this item 6 Average listal rating (5 ratings) 6.2 IMDB Rating 5.8
29.10. (YouTube)

Sandokanin kakkososa jatkaa samoilla linjoilla kuin ykkönen - aina gatling-tykkiä myöten. Sankari tosin on heivannut brittiupseerin tyttären jonnekkin ja vikittelee nyt sulttaanin jälkikasvua. Viitteitä Tuomion temppeliin löytyy Kali-kultin, kaivostunnelien ja riippusiltojen kautta. Todistaa ainakin sen, ettei Lenzin merirosvoleffa olisi kaivannut jatkoa.
Kurkkuharja's rating:
Rate:
Watched Wanted Custom
People who added this item 174 Average listal rating (88 ratings) 7.6 IMDB Rating 7.8
28.10. (Teatteri/35 mm)

Rutger Hauer kirjoittaa paskalla vapautusanomuksen ja tytön jonka rinnoille natsi maiskutti kieltään pitäisi osallistua Mew Two -kamppanjaan.
Kurkkuharja's rating:
Rate:
Watched Wanted Custom
People who added this item 301 Average listal rating (154 ratings) 7.7 IMDB Rating 8
Crumb (1994)
28.10. (Teatteri/35 mm)

Dokumentti Robert Crumbista. Ei ollut tarkoitus katsoa tätä, mutta alkutekstit imaisivat niin pahasti mukaansa, etten voinut kuin jäädä saliin. Alkoi tehdä hinku katsoa Fritz the Cat uudestaan, vaikka Crumb itse sovitusta inhoaakin.
Kurkkuharja's rating:
Rate:
Watched Wanted Custom
28.10. (YouTube)

Egyptissä kuvattu, Bondien vanavedessä tullut huumoripitoinen agenttiseikkailu. Naispuolinen 008 ja miehisempää sorttia oleva 606 laittavat hynttyyt yhteen taistellakseen veitsiä ampuvaa hanskaa käyttävää pahista ja eri väreissä välkkyviä posliinipalloja vastaan.

Leikkaus on paikoitellen epäonnistunutta, eikä esim. femiiniagentin kujanjuoksu Kairon kujilta kuntosalille välitä vauhdin ja vaaran tuntua. Hölmöjä kohtauksia löytyy, kuten salaisen palvelun leipää syövien hypätessä pakuun, joka paljastuu vihollisten ansaksi. Onneksi tie myrkyllä täytetystä säilöstä käy ulos nestemäisen hapen ja mukana olevan tunkin ansiosta. Tämän jälkeen kärry räjähtää, mutta hätä ei ole tämän näköinen, kun turistien avoauton voi kuitenkin aina varastaa. Loppupuoli Alpeilla twisteineen ei jaksa enää kiinnostaa.

Eräässä kohtauksessa pöydällä lojuu Flemingin Elä ja anna toisten kuolla. Suominimi 008 miehemme Kairossa on jokseenkin kyseenalainen nimikkosankarittaren sukupuolta ajatellen.
Kurkkuharja's rating:
Rate:
Watched Wanted Custom
People who added this item 3 Average listal rating (2 ratings) 6 IMDB Rating 6.1
28.10. (YouTube)

Ennakko-odtuksiin nähden hyvä ja viihdyttävän sarjakuvamainen seikkailuelokuva. Peplumien ja muiden eeppisten fantasioiden tähti, kehonrakentaja Steve Reeves esittää Emilio Salgarin malesialaista merirosvoa nimeltä Sandokan, joka taistelee brittiläisiä siirtomaaherroja vastaan.

Elokuvassa on hauskoja kohtauksia, kuten puukkotaistelu tiikeriä vastaan (toteutettu mitä ilmeisimmin leikkaamalla ristiin aitoa eläintä ja tiikeripukuista näyttelijää), pakoretki puuhun vihaista norsulaumaa karkuun ja tyrmästä karkaamisessa auttavan apinan tupakointi sekä turbaanin sovittaminen.

Sandokanista löytyy myös viitteitä Lenzin tuleviin kannibaalielokuviin: samoaminen viidakossa, sen eläinten toimien kuvaaminen kuin ohimennen, kimppuun hyökkäävä pääkallonmetsästäjien heimo. Kohtaus jossa edelliset vetävät rituaalitanssia apinamaisissa naamioissa ja hameissa on kuin suoraan Eaten Alivesta. Lopun gatling gun -räiske tuo puolestaan mieleen Kourallisen dollareita ja Djangon. Ruudinkäryn laskeuduttua kehotetaan jatkamaan taistelua vapauden puolesta.
Kurkkuharja's rating:
Rate:
Watched Wanted Custom
People who added this item 987 Average listal rating (493 ratings) 6.9 IMDB Rating 7
27.10. (Teatteri/35 mm)

Muistan että tämän alku – jossa veljet jotain nussivat komerossa – oli harvoja minua vakavasti järkyttäneitä elokuvakohtauksia ollessani ala-asteella. Siitä tuli hyvin saastainen ja ahdistunut olo. Nyt en tätä skeneä ehtinyt työtehtävien vuoksi näkemään, mutta muutoin katselin leffaa suht mielenkiinnolla. Glitterinhohteinen, limainen ja huumehöyryinen maailma tunkee kankaalta saliin ja vaikkei yleisö ainakaan omaan korvaani juuri karaoke-esitykseen tarttunut, musiikki oli mukaansatempaavaa. Värit miellyttivät. Lopussa alkoi ärsyttää turha "meidän piti muuttaa maailmaa, mutta muutuimmekin itse"-jorinointi, joka kuulostaa lähinnä tekofilosofiselta kliseeltä. Mitä muuta, päätä särkee.
Kurkkuharja's rating:
Rate:
Watched Wanted Custom
People who added this item 248 Average listal rating (156 ratings) 4.7 IMDB Rating 4.6
25.10. (Kovo)

Tämä Poltergeist sijoittui hotelliin. Nuorisonäyttelijöiden tyyli on tyylitön, etenkin hiusten osalta. Hienoimmassa kohtauksessa kuralätäkön zombikädet alkavat kiskoa tyttöä sisäänsä ja paikalle juokseva Twin Peaksin Donnaa näyttelevä Donna-hahmo poikaystävineen kaapataan lammikkoon. Koko sarja ollut tuon skidin jelppaamista, alati menossa toiselle puolelle! Mikä siinä niin kiinnostaa? Peilit ovat pahoja ja ärsyttävä, lapsen äänellä piipittävä kääpiötäti löytyy tästäkin. Absurdia menoa, Gary Shermanin ohjaus.
Kurkkuharja's rating:
Rate:
Watched Wanted Custom
Load more items (540 more in this list)

Year after year...

Päiväkirjan pitäminen Listalissa on aika kyseenalaista nykyaikoina, kun koko sivuston lopullinen romahtaminen tuntuu olevan siinä ja siinä, mutta yritetään vielä kerran...

Lopetan tuotantomaiden listaamisen, sillä ajattelin tänä vuonna katsoa pois loput hyllystäni ja kokisin kuitenkin huonoa omaatuntoa nähdessäni, miten korkealle sijalle Yhdysvallat tämän vuoksi nousee. Itsesensuuria, itsesensuuria...

IMDb:ttömät:

16.2. Naurava kevät - lasten lumiparaati (Suomi, 1941) (DVD)

Dokumentti mukulain talvileikeistä. Lumisotaa käydään, siniristilippu liehuu ja lukija toruu nuoskapallosta naamaan saanutta lasta "ikämies itkee, sietäisi hävetä". Ajan henki on siis vahvasti läsnä. Inhoan näiden vanhojen dokkarien ideologista, samalla muka-rempseää kerrontatapaa, vaikkei tässä esiintyvä nainen eläydy tekstiinsä yhtä paatoksellisesti kuin mieskollegansa.

11.3. Tämä olet sinä, ihminen (Suomi, 1967/O: Kari Uusitalo) (Teatteri/DCP) (Tampere Film Festival)

Otavan kirjailijoista kertovassa lyhytdokumentissa Ilmari Kianto vapisee piippu suussaan irvokkaampana kuin osasin edes kuvitella.

11.3. Kalle Päätalo: Jokijärven joulu (Suomi, 1980/O: Juhani Tiikkainen) (Teatteri/DCP) (Tampere Film Festival)

Piätalo kertoo kuinka kurjaa joulu oli tämän lapsuudessa. Asiatietona kiintoisaa, mutta silti välistä uuvuttavaa kuunneltavaa.

17.3. Musiikin sateenkaari (Liettuan sosialistinen neuvostotasavalta, 1982/O: Vytenis Imbrasas) (Teatteri/16 mm)

Alkuperäinen nimi tuntematon. Hervottoman tästä neuvostoliittolaista musisointia käsittelevästä propagandapätkästä teki kuiva, monotonisesti vailla mitään intoa repliikkejään paperilta lukenut suomalaisdubbaaja.

6.5. Pussycat Film No. 490: French Games (Tanska, 1976/O: ?) (Teatteri/8 mm) (Viva Erotica)

Taitaa olla ensimmäinen mihinkään päiväkirjaani tullut kasimillinen ja samalla kaiketi ensimmäinen filmiltä näkemäni pornopätkä. Tanskalaisen Color Climax -studion viisiminuuttisessa lyhärissä kaksi paria pelaa räsynoppaa ja harrastaa ryhmäseksiä. Viva Eroticassa esitetyn version (?) mykkyys tuo meininkiin surrealistisuutta ja tahatonta koomisuutta, korostaen näyttelyn teennäisyyttä sekä kömpelyyttä.

10.5. Sharialakia Tanskassa (Tanska, 2016/O: Martin Kjær Jensen, Irene Thyrri) (Yle Areena)

Piilokameroin varustautuneet soluttautujat nauhoittavat muslimien hengellisten johtajien mielipiteitä esim. maan lakien noudattamisesta, tanskalaiseen yhteisöön sopeutumisesta ja naisten oikeuksista. Vastaukset nyt tietää jo etukäteen, mikäli maailman menoa seuraa. Ei ku perhana, nyt menee rasismiksi... Myös ne entiset muslimit, jotka kritisoivat islamia, ovat rasisteja. Saisinko minä kirkosta eronneena ja kristinuskoa(kin) vastustavana näillä perusteilla kanssa olla edes hieman rasisti?

Dokumentin jälkeen nousi äläkkä, kuinka kaikki on vain panettelua, muslimien yksiulotteista mustamaalaamista ja editoinnilla saavutettua sensaatiota. Joo, niinhän se on. Ja Suomi ampui Mainilan laukaukset, sitäkään ei sovi unohtaa. Taistellaan hei fasismia vastaan hei, jollei fasismia harjoittava taho ole ideologisesti hieman kiusallinen.

3.7. The World’s Most Extreme Festivals, Gathering of the Juggalos (Iso-Britannia, 2016/O: ?) (YouTube)

Juggalot revittelevät persereikäänsä ja huutavat "whoop whoop!" Tärkeä osa amerikkalaista kulttuuria sekä sen myötä myös ihmiskunnan alennustilaa.

14.7. Meidän marssimme (Nash marsh. Neuvostoliitto, 1970. O: Aleksandr Shein) (Teatteri/35 mm)

Elokuva jonka jälkeen alat kommunistiksi. Tästä oli kuulemma olemassa myös 70-millinen versio? Dubattu englanniksi.

18.8. Fokuksessa luonto (Suomi, 2017. O: Mitri Häkkinen) (Teatteri/DCP) (SINFF)

Kirjoitan tästä gonzo-raporttiini.

18.8. Kitkajoki - rakas joki (Suomi, 2016. O: Tauno Kohonen) (Teatteri/DCP) (SINFF)

Kirjoitan tästä gonzo-raporttiini.

19.8. Kasteita (Suomi, 2016. O: Miikka Friman) (Teatteri/DCP) (SINFF)

Kirjoitan tästä gonzo-raporttiini.

19.8. Aktivisti (Suomi, 2017. O: Petteri Saario) (Teatteri/DCP) (SINFF)

Kirjoitan tästä gonzo-raporttiini.

9.9. Waste no.2. Wreck (Suomi/Italia, 2016. O: Jan Ijäs) (Teatteri/DCP)

10-minuuttinen kuvaelma maailman parhaaksi äänestetyn uimarannan hylyistä, joita Afrikasta saapuvat jälkeensä jättävät.

9.9. Lihaa (Suomi, 1990. O: Heini Kauppinen) (Teatteri/ei tietoa formaatista)

Päättötyönä tehty karkea animaatio, jossa kuvataan ilkeästi haukutun, miehensä tossun alla olevan ja rinnoissaan hampailla roikkuvista lapsista kärsivän naisen feministista vapautumista. Tämä tapahtuu väkivallan kautta: heittämällä ukkoa raskaalla esineellä niskaan, mättämällä kersat veritohjoksi lattiaan ja lentämällä enkelimäisen eukon kera taivaan golf-niityille paukomaan täriseviä siittimiä mailalla. Naisen alistusta käsitellessään hilpeää, oikeutettua ja humoristista, ei suinkaan misandriaa. Pysyykö suhtautuminen yhtä hyväksyttynä, mikäli ongelman selvittämisen kohteena olisi joku muu syrjivä ryhmä? Myös Hitler halusi lopullisen ratkaisun.

9.9. Rieku ja Raiku: Ensikänni (Suomi, 1998. O: Tomi Riionheimo) (Teatteri/DCP)

Rieku ja raiku vetävät viinaa ja oksentavat. Myös isäukko makaa sammuneena ojassa.

9.9. Rieku ja Raiku: Orpopoikien jouluaatto (Suomi, 1998. O: Tomi Riionheimo) (Teatteri/DCP)

Rieuista ja Raiuista ehdottomasti paras. Ismo Alangon haikea joululaulu luo tunnelmaa. Enemmän musavideo kuin lyhytelokuva.

10.9. Esineiden luonto (Suomi, 1987. O: Eija-Liisa Ahtila & Maria Ruotsala) (Teatteri/DCP)

Kaksi nuorta naista luettelee tuotemerkkien nimiä ja tämän tällaista. Temaattisesti kiinnostava.

10.9. Stilleben - Millena's Journey (Suomi, 1989. O: Marikki Hakola) (Teatteri/DCP)

Pakko myöntää, etten enää muista mikä tämä oli. Avekin ohjelmavihkonenkaan ei selventänyt asiaa.

10.9. On the Treshold of Liberty (Suomi, 1990. O: Heidi Tikka) (Teatteri/DCP)

Tässä kuorittiin sipulia ja kuultiin mantrojen hokemista.

10.9. Wasteland (Suomi, 2009. O: Elena Näsänen) (Teatteri/DCP)

Naiset vaeltavat videotaidepätkässä, jota ohjaaja kutsui "feministiseksi westerniksi".

10.9. Punainen rantapallo (Suomi, 1989. O: Juhana Manner) (Teatteri/16 mm)

Elämää rannalla. Joku viiksekäs rantsujelloja pullistelee lihaksiaan naiselle, jolla on liian pienet bikinit.

26.9. Länsi-Uusimaa (Suomi, 1938) (Teatteri/DCP)

Dokumentti/aluekuvaus.

27.9. Sompio (Suomi, 1962. O: Niilo Heino) (Teatteri/DCP)

Sompion kylästä tehty dokumentti ajalta ennen Lokan tekojärven alle upottamista.

28.9. Espoo (Suomi, 1971. O: Veikko Laihanen) (Teatteri/DCP)

Esittelykuva entisestä kotikaupungistani. Mielenkiintoisinta olivat nopeat kuvat Keskuksesta.

Added to
Related lists

My Movie Year 2017
564 item list by milica
58 votes 2 comments
A Movie A Year (Part 1)
104 item list by johanlefourbe
39 votes 6 comments
Best Movie, Year by Year
86 item list by rewster
28 votes 1 comment
My Horror Movie Diary- 2012
108 item list by xxxTheRipperxxx
22 votes 9 comments
My Lifetime in Movies
33 item list by Abhi
3 votes
Movie Year 2014: A Recap
45 item list by Gerru
10 votes
A Movie A Year (Part 1)
51 item list by filmbuilder
2 votes
A Movie Per Year
45 item list by The Cinephile
12 votes 2 comments
A movie a year
82 item list by Dvdmacyoshi
5 votes
A Movie A Year (Part 2)
82 item list by johanlefourbe
11 votes

View more top voted lists

People who voted for this also voted for


More lists from KurkkuharjaComments

Posted: 10 months, 2 weeks ago at Jan 4 10:50
Aijai! Voisit katsoa nyt ne 70-luvun The Bad News Bearsit.
Posted: 10 months, 2 weeks ago at Jan 4 12:33
En saanut niitä joululahjaksi.
Posted: 10 months, 1 week ago at Jan 13 8:05
Sä et voi antaa Amerille kolme ja puolta tähteä!!!
Posted: 10 months, 1 week ago at Jan 13 15:19
Miks en? Alku oli loistava, kuin painajaismainen sekoitus Argentoa ja Svankmajeria ja keskivaiheessa tytön hameen hulmutessa ja kameran ottaessa tiukkoja kuvia tämän huulista sekä haarovälistä viba on eroottisuudessaan hyvin kiusaava. Toki gimman symbolinen seksuaalinen herääminen on hyvin alleviivattua, jopa tekotaiteelliseksi kallistuvaa ja näin päin pois, mutten käsitä miksi porukka näyttää vihaavan tota elokuvaa. Suksikaa Mengeleen kanssa Damiin.
Posted: 10 months, 1 week ago at Jan 13 15:42
Oo sit erilainen nuori, narttu.
Posted: 10 months, 1 week ago at Jan 13 15:57
Kiitos vinkistä Farewellin kirjastosaatavuuden suhteen. Lähti varaukseen. En olisi arvannut sieltä tutkia, vaikka Come and Seen kirjaston avustuksella katselinkin.
Posted: 10 months, 1 week ago at Jan 13 18:50
Joo, sama homma. Satuin tsiigaamaan mitä Shepitkon nimellä Helmetistä löytyisi ja sattumalta törmäsin tuohon, olisi ollut vieläpä lähilainastossani. Ilmeisesti mestan Venäjä-osastolta voisi tehdä enemmänkin löytöjä, ellei about koko hyllyn kansitaide olisi painettu kyrillisin kirjaimin...

Tumppi: maista paskaani.
Edit: 10 months, 1 week ago
Posted: 10 months ago at Jan 17 8:51
Sä voisit kokeilla tinderiä.
Posted: 10 months ago at Jan 17 9:58
Tai grinderia.
Posted: 10 months ago at Jan 17 13:22
Tai krokodilia.
Posted: 9 months, 4 weeks ago at Jan 23 5:37
https://www.youtube.com/watch?v=2nP1Ee7k7vY
Posted: 9 months, 4 weeks ago at Jan 23 12:52
Mmm-m.
Posted: 9 months, 2 weeks ago at Feb 1 17:00
Aita oli ihan hyvä elokuva. Kiitos siitä, koska bongasin sen tältä listalta.
Posted: 9 months, 2 weeks ago at Feb 1 18:18
Eipä kestä. Noita Ijäksiä näkyy muuten olevan Areenassa pieni pino, finkki finkki.
Posted: 9 months, 1 week ago at Feb 8 13:19
Kiitos, kun muistutit minua Attenbergin aivan saatanan rumasta julisteesta. Olin jo ehtinyt unohtaa moisen paskan. Onko tosta tosiaan vasta seitsemän vuotta? Tuntuu kuin olisin nähnyt tuon kuvan joskus 2000-luvun alussa...
Posted: 9 months, 1 week ago at Feb 8 18:40
Sikäli toimiva kun noin hyvin mieleen jäi. Mikset nauttinut myös elokuvaelämystä?
Posted: 9 months, 1 week ago at Feb 8 19:13
En ole sitä elämystä kokenut. Juliste kertoi jo kaiken.
Posted: 9 months, 1 week ago at Feb 8 20:03
Olisitkohan sä ansainnut pitkästä aikaa ihan lahjan?
Posted: 9 months, 1 week ago at Feb 10 11:39
Kyllä kiitos.
Posted: 8 months, 4 weeks ago at Feb 21 14:57
Muista myös luvata katsoa kaikki Magnumin kaudet:
https://fi.wikipedia.org/wiki/Magnum_(televisiosarja)
Posted: 8 months, 4 weeks ago at Feb 21 17:46
Se ei oo herättänyt mussa eroottisia tunteita.
Posted: 7 months, 3 weeks ago at Mar 31 11:05
Itse ainakin kuuntelen jotain hyvää musiikkia, kun teen muuttohommia.
Posted: 7 months, 3 weeks ago at Mar 31 13:28
Hyvä musiikki on jo kuunneltu moneen otteeseen, minkä ohella melkeen kaikki levyt on laatikoissa.

Luukutin tosin tauolla rentoutuakseni yhden biisin verran Pochonbon Elektronista Orkesteria.
Posted: 7 months, 2 weeks ago at Apr 4 4:26
Miksi katsoit väärän Appaloosan?
Posted: 7 months, 2 weeks ago at Apr 4 15:03
Koska sain sen broidin perheeltä jonain kämäsenä kirjaston poisto-dvd:nä vuosia sitten enkä halunnut muuttaa tuota uuteen kämppään.
Posted: 7 months ago at Apr 18 8:46
Syysprinssi!
Posted: 7 months ago at Apr 18 11:23
Hi hi hi...
Posted: 6 months, 3 weeks ago at Apr 26 12:30
Ai puput lähtee?!?
Posted: 6 months, 3 weeks ago at Apr 26 13:09
Löysin niille uuden kodin, ellei tuo poppoo sitten feidaa. Just eilen tilitin broidille, kuinka tavallaan niit tulee ikävä. Sit sain sen sähköiskun.
Posted: 6 months, 3 weeks ago at Apr 26 13:19
Elämässä pitää oppia luopumaan ja tekemään muutoksia.
Posted: 6 months, 3 weeks ago at Apr 27 7:23
Hei! Mun elämässä on ollut parin kuukauden sisällä enemmän muutoksia kuin vuosiin.
Posted: 6 months ago at May 15 19:08
Asiakkaat kiittävät vahtimestari-järkkäriä!
Posted: 6 months ago at May 15 23:51
"Osaatko varmasti olla hiljaa ja rauhallisesti?"
Posted: 6 months ago at May 16 5:39
Mitä siellä on tapahtunut?
Posted: 6 months ago at May 17 10:53
En voi kertoa, mutta asiaan liittyvät arkkienkeli Mikaelin tuliset sotavaunut, Pohjois-Korean työväenpuolueen korkein komitea ja hullu-Samun kadonnut veli nimeltä Rautasydän sekä Mikronesian veneturmassa kuolleen presidentin meedion välityksellä paikalle kutsuttu haamu.
Posted: 4 months, 4 weeks ago at Jun 21 12:27
Nyt jätkä hei! Missä on OK Connery?
Posted: 4 months, 4 weeks ago at Jun 21 14:41
Connery ei ollutkaan OK.
Posted: 4 months, 2 weeks ago at Jul 4 6:20
Espoo Ciné -kauhu ja mitä näitä nyt on?
Posted: 4 months, 2 weeks ago at Jul 4 10:52
En onneks oo koskaan käynyt Espoo Cinessä, mä uskon jo NV-kauhun olevan tarpeeksi.
Posted: 4 months, 2 weeks ago at Jul 4 10:53
Tohon sä et usko itekään.
Posted: 4 months, 2 weeks ago at Jul 4 15:56
Uskomatonta...
Posted: 4 months, 1 week ago at Jul 12 9:47
Kate Winslet on lähes aina ihana.
Posted: 4 months, 1 week ago at Jul 12 9:51
Siinä syy miksi hänet on kiinnitetty niin moneen keskinkertaiseen filmiin?
Posted: 4 months, 1 week ago at Jul 12 10:18
Mahdollisesti.
Posted: 4 months ago at Jul 17 6:46
Hyvä, että siskosi osaa arvostaa Mäkisen Visaa.
Posted: 2 months, 3 weeks ago at Aug 25 7:07
en.wikipedia.org/wiki/Hipster_(1940s_subculture)
Posted: 2 months, 3 weeks ago at Aug 25 8:28
Ha ha ha haa haa, ha ha ha haa haa, Tikka Veitikan laulu soi...
Posted: 2 months, 1 week ago at Sep 11 4:50
Hapan(kaali)naama.
Posted: 2 months, 1 week ago at Sep 11 11:55
Hapankaalii vois kyl syyä.
Posted: 2 months, 1 week ago at Sep 11 12:02
Älä syö liikaa. Se kuulemma pierettää.
Posted: 2 months, 1 week ago at Sep 11 13:23
Miten pärjäisinkään ilman sinua?
Posted: 2 months, 1 week ago at Sep 12 4:45
Ei sun elämästä tulis mitään.
Posted: 2 months ago at Sep 12 10:12
Niin, isi.
Posted: 2 months ago at Sep 16 6:34
David Lynch: The Art Lifen katselupäivämäärästä ei voi kuin todeta: Is it future or is it past?
Posted: 2 months ago at Sep 16 20:03
Kuten dokumentissa käy ilmi, elämä itsessään on yllättävän surrealistista: kuten myöskin sormieni nousu kapinaan siitä, että kakkonen muka olisi ykkönen...

Korjattu.
Posted: 1 month, 4 weeks ago at Sep 19 10:44
Toivottavasti kaikki on hyvin ja paranet pian.
Posted: 1 month, 4 weeks ago at Sep 19 11:13
Kiitos. Toivon sitä itsekkin.
Posted: 1 month, 4 weeks ago at Sep 19 11:32
Ole hyvä. Elokuvilla on parantava voima.
Posted: 1 month, 1 week ago at Oct 9 19:57
Ootko sä Tuntemattoman sotilaan tekijä??
Posted: 1 month, 1 week ago at Oct 10 9:53
Projektionisti vain.
Posted: 1 month, 1 week ago at Oct 10 10:03
Juu, se oli huono vitsi.
Posted: 1 month, 1 week ago at Oct 10 11:29
Voisin kierrättää tuota sutkautusta lisääkin aiheeseen liittyen, mutta ehkä parasta olla vain hiljaa.
Posted: 2 weeks, 2 days ago at Nov 1 6:06
Nyt on tukkaa koko rahan edestä.
Posted: 2 weeks, 2 days ago at Nov 1 11:34
En tiiä mikä mua vaivaa. Eräs tyyppi kuoli konttorilta ja tämän leffakokoelma laitettiin jakoon. Raahasin mm. juuri tota kakkaa kotiin kolme säkillistä.
Posted: 2 weeks, 2 days ago at Nov 1 11:37
Sen aave tuli säkkien mukana sun asuntoon.
Posted: 2 weeks, 1 day ago at Nov 2 14:16
Mä en haluu et aave tulee mun matolle. Tai tietää sen säkeistä.

Listal näemmä vetää parhaillaan viime henkäyksiään.
Posted: 1 week, 4 days ago at Nov 6 10:54
http://www.listal.com/movie/phantasm-ravager

Tää vielä.
Posted: 1 week, 4 days ago at Nov 6 14:22
Menee liian extemporeksi.
Posted: 3 days, 21 hours ago at Nov 14 7:00
http://haku.helmet.fi/iii/encore/search/C__Slaibach__Orightresult__U?lang=fin

Suosittelen tosta lainaamaan Spectren, WAT:in ja Naton. Opus Dei myös hyvä levy, mutta oliko tossa pelkkä LP? Noi neljä on ainakin sellaista helpompaa kuunneltavaa, jonka jälkeen voi siirtyä vaikeampaan, taiteellisempaan ja kokeellisempaan kamaan, eli koviin aineisiin.
Posted: 2 days, 18 hours ago at Nov 15 10:29
Oukhei, pitääpä testata.

Post comment


Insert image

drop image here
(or click)
or enter URL:
 link image?  square?

Insert video

Format block