Explore
 Lists  Reviews  Images  Update feed
Categories
MoviesTV ShowsMusicBooksGamesDVDs/Blu-RayPeopleArt & DesignPlacesWeb TV & PodcastsToys & CollectiblesComic Book SeriesBeautyAnimals   View more categories »
Listal logo
Avatar
Added by Kurkkuharja on 3 Jan 2014 03:33
9420 Views 152 Comments
66
vote

My movie year 2014

Add header image

Choose file... or enter url:
Sort by: Showing 1-50 of 727
Decade: Rating: List Type:
People who added this item 116 Average listal rating (64 ratings) 7 IMDB Rating 0
31.12. (DVD)

Tämä nyt ei liity Lasisydämeen mitenkään, mutta kirjoitin ennen tämän katsomista Joycen Odysseuksen innoittamana itsetietoisen tekotaiteellisen novellin Kakkahousut karkuteillä, jonka ajattelin liittää skeidanjauhantapäiväkirjani viimeiseksi kommentiksi. Ehken sittenkään ole sinut itseni kanssa, sillä tuota lueskellessani koen sen onnistunutta paskuutta kohtaan niin kovaa vastenmielisyyttä, etten vitussa halua kenenkään ulkopuolisen lukevan tuota tekstiä ja yhdistävän sitä minuun. Toisin sanoen elokuvapäivyrini 2014 sisin kiteytyy tähän viimeiseen tekstiin sen vähänkin tarkoituksen korvautuessa pelkällä turhalla, mitään kellekään antamattomalla jaarittelulla. Pelkäänpä näillä eväillä mentävän jatkossakin. Hyvää vuotta 2015.
Kurkkuharja's rating:
Rate:
Watched Wanted Custom
30.12. (DVD)

Okei, valmistusajankohtaa katsoen ei ole vaikea arvata, mihin tapahtumiin tässä elokuvassa symbolisesti kaiketi viitataan. Ideanahan Maasta se kääpiökin ponnistaa on ihan metka ja erityisesti pahaa tehnyt loppukuva jaloilleen epätoivoisesti yrittävästä kamelista kääpiön nauraessa vailla sympatiaa ahdistaa. Täydellisessä anarkiassa on toki koomiset puolensa ristiinnaulitun apinan sekä rukouksen lomassa alkavan ruokapöytäriehumisen aikana. Jonkinlaisena kuriositeettina voinee pitää myös sitä, että tämä on ainut näkemäni filmi, jonka kaikki näyttelijät ovat kääpiöitä. Siitä huolimatta itselläni ei ainakaan tällä kertaa ollut hermoja katsoa, kuinka lauma näitä riehuu puolitoista tuntia talon pihalla.
Kurkkuharja's rating:
Rate:
Watched Wanted Custom
People who added this item 35 Average listal rating (23 ratings) 6.7 IMDB Rating 0
30.12. (TV)

Al Pacinolla on afro.

Mummollani ollessani tämä nukahti keittiön pöytään uutisten lomassa ja Phil Spector alkoi pyöriä taustalla. Aluksi kelailin toisella silmällä, että vaikuttaa joltain tusinasarjalta, mutta äkkiä huomasin seuraavani pätkää ihan semitasoisella mielenkiinnolla lopulta tappiin asti. Filmi on mukavan rauhallinen ja vyyhtiä ratkovat puheenparret sekä rikostutkijoiden kokeet ovat menevää settersonia. Kiinnostavaa on myös se, miten hirviöksi leimaantunut kusipää ei lopulta ole oikeustuomioistuimen edessä samanarvoinen kuin joku muu. Ainakin tämä tv-elokuva antoi fiiliksen puhtaasta lynkkausmielialasta. Jos nämä todisteet nyt ovat totta eivätkä kilven kiillottamista, niin vähän tuntuu, että syytön mies olisi tällä kertaa lähtenyt lusimaan.
Kurkkuharja's rating:
Rate:
Watched Wanted Custom
29.12. (DVD)

Fata Morganin perään katsottuna olin alkutekijöissään ajatuksissani Kasparin aikana. Vähän mielessä kävi, josko pointtina olisi se, kuinka alusta saakka eristettynä ollut ja muutamassa vuodessa perusasiat oppinut ihminen näkisi "puhtaammin" kuin tietyille ajatusmalleille ikänsä kangistettu? Esimerkiksi kyläarvoitukselle esitetty vaihtoehtoratkaisu on nerokas tapa ratkaista probleema ja tietyllä tapaa tornipäättelyssäkin on luolateoriamaista järkeä: ulkoa katsellessa rakennus on osa maisemaa, mutta sisällä huoneessa olevalle kokonainen maailma, joka näkyy minne ikinä katsookin. Lopun tarina retkueen perille johdattavasta sokeasta sopisi tähän logiikkaan. Sen sijaan en tajunut Hauserin murhan syytä tai Kaukasus-näkyjä lainkaan.

Kauniilla musiikilla siivitettyjä nättejä kuviakin elokuvassa on, kuten otoksia tuulessa heiluvasta heinästä tai maalauksellisella järvellä soutelusta.
Kurkkuharja's rating:
Rate:
Watched Wanted Custom
People who added this item 100 Average listal rating (45 ratings) 7.1 IMDB Rating 0
29.12. (DVD)

Herzog kuvaa erämaata. Odotin tätä kuin kuuta nousevaa, mutta itse katseluhetkellä en jaksanut keskittyä kertojamuminaan yhtään.
Kurkkuharja's rating:
Rate:
Watched Wanted Custom
29.12. (PC)

"Päivä, jona en laittanut sukkia jalkaani."

Filmi olisi mennyt Orionissa ja sinne lähtemään valmistautunut olin, mutta pätkän keston huomattuani tajusin olevani löysä paska ja ennemmin katsovani sen You Tubesta, kuin käyttäväni tuplasti enemmän aikaa matkoihin. Kliffa dokkari itseensä uskomisesta. Herzogin rauhallinen kertojaääni ei näytä kolmenkymmenen vuoden aikana muuttuneen, mitä nyt Grizzly Mania muistelen.
Kurkkuharja's rating:
Rate:
Watched Wanted Custom
People who added this item 3 Average listal rating (2 ratings) 3.5 IMDB Rating 0
28.12. (DVD)

Tusinaspagussa nähdään koukkukäsillä käytäviä gladiaattoritaisteluita ja George Eastman roikkumassa käärmekuopan yllä. Harmitonta, kerran toimivaa viihdettä, missä musiikit ovat kliseisiä hahmoja paremmat.

"Run, Pat, Run!"
Kurkkuharja's rating:
Rate:
Watched Wanted Custom
People who added this item 424 Average listal rating (235 ratings) 8.4 IMDB Rating 0
27.12. (DVD)

"HOI, LISKOT JA HÄMÄHÄKIT!"

Samaa kuin aiemmin näkemäni Melvillet, eli hyvät kohdat ovat aidosti hyviä ja tylsät elokuvasivistyksen edistämistä nakertavan pitkäveteisiä. Ryöstöleffat eivät muutenkaan pahemmin kiinnosta. Ehkä tämän ohjaajan tapa kertoa tarinoitaan ei vain ole minua varten.
Kurkkuharja's rating:
Rate:
Watched Wanted Custom
People who added this item 119 Average listal rating (72 ratings) 6.9 IMDB Rating 0
26.12. (Kirjasto-DVD)

Joka kaupassa on oma arabinsa.

Kurkkuharja's rating:
Rate:
Watched Wanted Custom
People who added this item 42 Average listal rating (26 ratings) 7 IMDB Rating 0
25.12. (Teatteri)

Fellinin oodi elokuvalle, Cinecittalle ja arvatenkin myös omalle uralleen. Surrealistinen tunnelma ja eritoten katsojaa vivusta vetävä Intia-kohtaus (elokuva elokuvan elokuvassa tai mitä lie) korostavat filmeihin liittyvää illuusion rakentamista. Erääseen skeneen istutettu Ihanan elämän katselusessio puolestaan onnistuu liikuttamaan elokuvataiteen "kuolemattomuudella" sekä sen kyvyllä menneiden hetkien vangitsemiseen.
Kurkkuharja's rating:
Rate:
Watched Wanted Custom
24.12. (Kirjasto-DVD)

Katselutilanne oli aaton vuoksi aika saakutin hektinen ja filmiin pystyi paneutumaan häiriöittä yhteensä jotakuinkin sellaiset parikymmentä minuuttia ilman, että joku höpötti jotain korvan juuressa (ihastuttavin oli hetki, jolloin faija asiaansa korostaakseen kävi peräti seisomaan teeveen eteen...). Joka tapauksessa hrutshovlaisen periodin puitteissa esitetyn todellisen, sosialismin sijaan materiaan ja menestykseen uskovan neuvostokansan kuvaus kiinnosti sosiaalipoliittisessa sekä ihmisluonnetta kaivelevassa mielessä niissä määrin, mitä pätkään nyt onnistui keskittymään.
Kurkkuharja's rating:
Rate:
Watched Wanted Custom
24.12. (DVD)

Tässä leffassa oli aivan ihanaa joulun taikaa. Iloista aattoa tontuille, jotka kuun alussa kolmen litran viinipönikkäni varastivat, kätkivät ja palauttamatta jättivät.

Ps. HO HO HO MERRY XMAS JA PERSE!
Kurkkuharja's rating:
Rate:
Watched Wanted Custom
23.12. (USB-tikku)

Kirveellä päähän ja porkkanalla ottaan...
Kurkkuharja's rating:
Rate:
Watched Wanted Custom
22.12. (VHS)

Voisin kirjoittaa tästä elokuvasta filosofis-poliittisen esseen Laajakuvaan. Taidan kuitenkin kuitata kaiken nauramalla sille, miten tällaista skeidaa syötetään maksavalle yleisölle vakavalla naamalla.
Kurkkuharja's rating:
Rate:
Watched Wanted Custom
People who added this item 2053 Average listal rating (1240 ratings) 6.1 IMDB Rating 0
22.12. (DVD)

Tämä oli maaginen elokuva joulun taiasta, missä CGI-Tom Hanks pallinaamailee ja katsoja joutuu haukkomaan henkeään napapiirin sikajuoksujunan syöksähdellessä mitä uskomattomampia silmukoita. Filkassa nähdään myös CGI-Aerosmithin keikkaa sekunin ajan.

Pyydämme nimimerkki TomHenryltä anteeksi maanittelevia häirikköpuheluitamme pikkujouluihin osallistumisen suhteen ja annamme hyvän tahdon eleenä hälle luvan katsoa The Polar Express joulukuun 24:nä päivänä Herran vuonna 2014. Ave Jesus.
Kurkkuharja's rating:
Rate:
Watched Wanted Custom
22.12. (USB-tikku)

Jeesus vitun kristus mitä paskaa nykyään elokuvan tittelillä ulos puristetaan. Joku väitti tämän olevan elokuva Meemistä. Eihän tässä näkynyt Meemiä (puuttuva linkki), veljeksiä tai edes shemagh-huivia. Olen pettynyt, syvästi.

Grumpy-kissan epäonnistuneesta joulusta sanoo jotain väliin tuleva laatikko "jos katsot yhä tätä, olen pahoillani puolestasi".
Kurkkuharja's rating:
Rate:
Watched Wanted Custom
People who added this item 16 Average listal rating (8 ratings) 4.3 IMDB Rating 0
22.12. (USB-tikku)

David Hessin ohjaamassa leffassa... eh.. heh heh...
Kurkkuharja's rating:
Rate:
Watched Wanted Custom
People who added this item 22 Average listal rating (9 ratings) 4.3 IMDB Rating 0
22.12. (USB-tikku)

Gorea oltaisiin tarvittu. Jotenkin tää meni ohi ku varas jouluaattona isännän maatessa kuusen alle sammuneena.
Kurkkuharja's rating:
Rate:
Watched Wanted Custom
People who added this item 243 Average listal rating (124 ratings) 7.8 IMDB Rating 0
21.12. (Kirjasto-DVD)

Tässä filmissä on innovatiivinen naftauskohtaus.
Kurkkuharja's rating:
Rate:
Watched Wanted Custom
People who added this item 32 Average listal rating (24 ratings) 4.2 IMDB Rating 0
20.12. (USB-tikku)

Charles Bronson ampuu singolla. Charles Bronson ajelee rantakirpulla. Charles Bronsonkaan ei halua pillua.

Elokuvakäsikirjoittajilla lienee ollut jonkinlainen ongelma tämän ja tuonpuoleisen maailman realiteettien välillä?

Ai niin, hyvä et muistin, meinas unohtua: elämä on rankkaa Aku Ankka.
Kurkkuharja's rating:
Rate:
Watched Wanted Custom
People who added this item 1 Average listal rating (1 ratings) 2 IMDB Rating 4.1
Mondo Freudo (1966)
20.12. (USB-tikku)

Mutapainia. Huoraamista. Ihmiskauppaa. Vapaata seksiä. Tisseillä ja perseellä maalattuja tauluja.

J.A. Schwarzin mondot kuvottavat. Duon Jacopetti-Prosperi puolestaan kauhistuttavat. Romano Vanderbesin genretuotteet taasen ihastuttavat.

Lee Frostin tylsät räpellykset sen sijaan saavat puolentunnin kohdalla haukotuksen lomassa ajattelemaan, että onpas tämä harvinaisen pitkä leffa.
Kurkkuharja's rating:
Rate:
Watched Wanted Custom
People who added this item 6 Average listal rating (2 ratings) 6.5 IMDB Rating 5.9
20.12. (DVD)

Ensinnäkin: Revolverisankarin on ohjannut signor L.G. Palli.

Klaus Kinski huutelee kaltereiden takaa hävyttömyyksiä kusipäisenä hirttosilmukanodottelijana. Gianni Garko puolestaan kieltäytyy pimpistä niin monta kertaa, että muija ehditään ennen yhdynnän toteutumista suolata haulikolla. Villin lännen kylään sijoittuvassa murhamysteerissä tappajan arvaa nopeasti, mutta erilainen lähestyminen genreen pitää mielenkiinnon vireänä.

Ps: söin tämän aikana kuusi burgeria. Ne maistuivat lekalle. Olo on sen mukainen. Valittaisin, jos lahjahevosen suuhun katsomista olisi.
Kurkkuharja's rating:
Rate:
Watched Wanted Custom
19.12. (Teatteri)

Lavastajille voisi tarjota kalmarikakkukahvit. Erilaisista ihmisistä revitään merimatkan aikana irti paljon. Lopussa voi kokea eräänlaisia holymountainmaisia tunteita meille esitetyn ja todellisen maailman suhteen, sekä edellä mainitun kylkiäisinä aatteita siitä, ovatko konfliktit syttyneet aina niin kuin poliitikot ja historiankirjat väittävät. Taide nähdään filmissä yhdistävänä, muttei - niin surullista kuin se juontajankin sanelemana on - kuitenkaan pelastavana tekijänä. Toisin kuin tusinakomedioissa, Fellinin paattireissun aikana saa myös nauraa pariin kertaan mm. oopperajätkälle sekä sarvikuonon kanssa pelastusveneessä matkaavalle kertojalle.
Kurkkuharja's rating:
Rate:
Watched Wanted Custom
People who added this item 425 Average listal rating (209 ratings) 6 IMDB Rating 0
Celebrity (1998)
19.12. (Kirjasto-DVD)

Kivaa - vaikkei ainutlaatuista - vittuilua Hollywoodille ja sille narsistiselle paskalle, mitä ihmiset palvovat. Filmi rullasi lupsakasti aamuyön tunneilla väsyneiden silmieni ohi ja lopussa lentokoneen piirtämä "help"-teksti sai omalta osaltani vastakaikua.

Ihminen saattaa muuttua juuri siksi, mitä on aina vihannut.
Kurkkuharja's rating:
Rate:
Watched Wanted Custom
People who added this item 2645 Average listal rating (1630 ratings) 7.3 IMDB Rating 0
18.12. (Kirjasto-DVD)

"Aina kun sä oot kännissööö, sä vihaat sikoja ku ängri bö-ö-öööööds" -MC Rambo

Olihan tässä homahtavista näyttelijöistä huolimatta oma fiilinkinsä.
Kurkkuharja's rating:
Rate:
Watched Wanted Custom
People who added this item 6 Average listal rating (5 ratings) 5.2 IMDB Rating 0
17.12. (Kirjasto-DVD)

DVD:n bonusmateriaaleista löytyvässä haastattelussa apulaisohjaaja kertoo kysyneensä hotelliin saavuttuaan Mänttäriltä tyyliin, mitä voisi ensimmäiseksi tehdä. Nojatuolissa löhönnyt Anssi ojensi kätensä ja pyysi antamaan kylmän oluen.
Kurkkuharja's rating:
Rate:
Watched Wanted Custom
People who added this item 284 Average listal rating (157 ratings) 6.6 IMDB Rating 0
17.12. (Kirjasto-DVD)

Itseni on vaikeaa kuvitella tällaista rasismia. Taj Mahal -kohtaus tuo mieleen tämän päivän Kirkkonummen ghetot - ehkä vain vähän lievemmässä mittakaavassa.
Kurkkuharja's rating:
Rate:
Watched Wanted Custom
People who added this item 419 Average listal rating (284 ratings) 4.4 IMDB Rating 0
16.12. (VHS)

Tämä nähtiin hyvinkin monta kertaa teinivuosina. Edelleen ruusut ja risut jakautuvat samaan tahtiin: goottilaisuudesta oliis voitu saada jottain erittäin miellyttävää, mutta kaikki pilataan typerällä, black ass-partta suosivalla kreisihuumorilla.
Kurkkuharja's rating:
Rate:
Watched Wanted Custom
People who added this item 55 Average listal rating (33 ratings) 6.8 IMDB Rating 0
16.12. (USB-tikku)

Vault of Horrorissa on köysi joka tappaa immisiä. Leipää syövä rotta ilahdutti minua.
Kurkkuharja's rating:
Rate:
Watched Wanted Custom
People who added this item 65 Average listal rating (46 ratings) 5.9 IMDB Rating 0
15.12. (DVD)

Kurkkuharja's rating:
Rate:
Watched Wanted Custom
15.12. (DVD)

Tommy Lee Jones opettaa elämästä näyttämättä housuunpaskoneelta.
Kurkkuharja's rating:
Rate:
Watched Wanted Custom
15.12. (USB-tikku)

Hauska brittimondo, jossa hengataan aivan liikaa yökerhoissa.
Kurkkuharja's rating:
Rate:
Watched Wanted Custom
14.12. (USB-tikku)

Jostain luin että tämä olisi ollut hyvinkin raaka elokuva. Ja vielä mitä, yhtä lapsenkuolemaa ja jokusta luolissa käyvää veritekoa lukuunottamatta (tätä sanaa näyn toistavan kommentista toiseen) mitään ei tapahdu ja kaikki on tuudiluulattavan tylsää. Sitten muija juoksee keilahallissa ja sinä pieni toivot pään pallojen keskelle pulpsahtavan. Eipä pulpsahda. Ikävystyttyvää niin vaan olla elämä voi. Olisi ollut edes jengiä tappava kyborgi (alleviivataan vielä, että italofanit kaiketi arvaavat, mihin viittaan), niin jotain oltaisi voitu pelastaa.
Kurkkuharja's rating:
Rate:
Watched Wanted Custom
14.12. (Kirjasto-DVD)

Mitä perkeleen kuuttatoista leikkaukset ja häivytykset rakastelukohdassa olivat? Muutenkin kestoon nähden aivan liian tylsää lössöilyä, jonka harvoihin ansioihin lukeutuvat pohdinnat polyamorisesta sekä biseksuaalisesta suhteesta. Anarkistien ja kommunistien kaupungin historiallisuudesta sekä turistinähtävyyksistä olisi voinut saada matkaopastasoon nähden hieman enemmän irti.
Kurkkuharja's rating:
Rate:
Watched Wanted Custom
People who added this item 11 Average listal rating (8 ratings) 6.5 IMDB Rating 0
14.12. (Kirjasto-DVD)

Jätkä rassaa moottoria, jengi tappelee ja maisemat on hienoja. Ihan kiva että loppuun asti ei menty. On tässä joku Hyvän ja pahan tiedon puukin.
Kurkkuharja's rating:
Rate:
Watched Wanted Custom
13.12. (PC)

Ei tää nyt skeidoin versio ollut, muttei toisaalta myöskään ihan Hammerin adaptaation tasoinen. Vähän heikko fiilis ollut elokuvasovituksessa jokaisessa. Eiköhän tuo Doylen kirja loppuun asti sen pisimmän korren vedä.
Kurkkuharja's rating:
Rate:
Watched Wanted Custom
People who added this item 22 Average listal rating (13 ratings) 6.5 IMDB Rating 0
13.12. (Kirjasto-DVD)

On erilaisia esirippuja. On rautaesirippuja, karkkiesirippuja ja kakkaesirippuja. Joku voisi syyttää Total Balalaika Showta mielistelystä tai vaikkapa "rakkaan vihollisen" (kyllä ne nimiä keksii...) nöyryytyksestä (entisen maailmanmahdin soittokunnan vetäessä pelleilevien Leningrad Cowboysien kanssa lavalla vallankumouksen jälkipyykeissä).

Tästä pääsemme nykymusiikin ahkerasti sisältämien "feattien" - jokainenhan näistä toisen kipaleella vierailevista (rap)muusikoista on epäilemättä varsinaisen pääesiintyjän suoraa alenevaa kaveripiiriä - mietiskelyn kautta erääseen pohdelmaan: meillä on muutama maailmanjärjestys, mutta eroaako väärään leiriin syntynyt "kultaisesta vasikasta" lopulta hipiän vertaa?

Total Balalaika show on - jollei kokonaisuudessaan musikaalisesti ehkä ihan omaan makuuni - pieni kollektiivi erinäisiä hyviä biisejä kahden hienon orkesterin tulkitsemana, eri maiden lippujen liehuessa Senaatintorilla. Erityisesti viimeinen "duetto", "These Were The Days", nostaa tunteet ajateltaessa niin vasemmistoa kuin toisalta kantilta "länsimaista hapatusta" vastustavien kulttuurien yhteentörmäystä.

Ensimmäiseen maailmansotaan viitatakseni - onko naapurikansamme lopulta niin demonista väkeä, kuin mitä johtajamme meille kertovat?
Kurkkuharja's rating:
Rate:
Watched Wanted Custom
People who added this item 73 Average listal rating (42 ratings) 7.7 IMDB Rating 0
12.12. (Teatteri)

Fellini itse ei hyväksynyt poliittisia tulkintoja Orkesteriharjoituksesta, mikä mielestäni on täyttä provosointia katsojan nk. "oman mielikuvan" luomiseen: onhan elokuva ainakin omalta kantiltani suora allegoria yhteiskuntajärjestelmää kohtaan.

Diktaattorimainen kapelimestari pitää rautaisessa otteessaan muusikkojoukkoa, joka nousee täyteen anarkiaan. Kapinallisten välillä alkaa syntyä kahtiajakaantumista ja tappelua, kunnes kapelimestari yhdistää joukon demokratian ja yhteisen musiikkiin kohdistuvan tunnepalon nimissä. Jo hetkeä myöhemmin orkesterinsa jälleen kasaan saanut johtaja kiljuu rauhoittuneelle jengille yhtä raivoisasti kuin hetkeä aiemmin.

Tajusin lopputekstien vieriessä, kuinka pirun hauska kohtaus metronomin valitseminen "Isä aurinkoiseksi" oli. Olisinpa ollut asiakas, niin tälle kumeasti salissa nauranut olisin.
Kurkkuharja's rating:
Rate:
Watched Wanted Custom
People who added this item 452 Average listal rating (303 ratings) 7.8 IMDB Rating 0
12.12. (Teatteri)

Hahmoissa on epäilemättä omat historialliset kontekstinsa, mutta itse en syty filmistä, jossa glorifioidaan hyökkäyssotaa sekä kansanmurhaa urheilla, jykeväleukaisilla, syvää ameriikkaa puhuvilla äijillä, jotka paukuttavat torvisoittokunnan turvin ne perkeleen punanahat helvetin lipaslokeroon viimeistä kutia myöten. Ja ei tämä leffanakaan ollut mikään upottavin - tai tittelin kolmas seuraajakaan.

Miksei porukka kehu myös Kansakunnan syntyä? Eikö Griffith kuitenkin ollut teknisesti aikaansa edellä? Vai ohittaako kulttuurissamme afromies jostain syystä Yhdysvaltain maaperän alkuperäisasukkaan, vaikka kaiken järjen mukaan meidän jokaisen Homon pitäisi samalla linjalla seistä?
Kurkkuharja's rating:
Rate:
Watched Wanted Custom
12.12. (Kirjasto-DVD)

Tekninen puoli on vituillaan - kuva on alati puhkipalanut ja äänenala vaihtelee. Silti tämä taiteilijaelämänkuvaus saa puolivälin ylitettyään (jota ennen huokailee vain kirousta siitä samasta vanhasta Anssista) omanlaisensa siivet. Kristian Arjelta näyttävä Markku Toikka kävelee utopistisen tarinan siivittämänä ruusu suussaan ja rintakarvat hulmuten katolta, J. Karjalaisen (melkein) aina yhtä laadukas musiikki terästää tapahtumia ja (jostain käsittämättömästä syystä) Hannu Salaman mieleeni tuova Antti Litja dokailee ja naiskentelee todellisesta, huoraamattomasta taiteesta puhuen ympäri kyliä. Välistä Aki Kaurismäki näyttää surulliselta. Olihan tämä sisäisesti kaunis raina.
Kurkkuharja's rating:
Rate:
Watched Wanted Custom
People who added this item 366 Average listal rating (192 ratings) 8.3 IMDB Rating 0
11.12. (Teatteri)

Mölli pelleilee hanurin kanssa. Ehkä laimea kokemus heti Naisten kaupungin jälkeen? Olihan tässä toisaalta koskettaviakin hetkiä.
Kurkkuharja's rating:
Rate:
Watched Wanted Custom
People who added this item 169 Average listal rating (88 ratings) 7.2 IMDB Rating 0
11.12. (Teatteri)

Surrealismin ystävänä Naisten kaupunki oli itselleni merkittävin elokuva sitten Santa Sangren uusintakatselun. Filmin tunnelma on kuin Linnanmäen, Liisan Ihmemaan ja Kiasman nykytaidemuseon yhteensulautuminen unimaailmassa (propsit vaan Fellinille).

Sisällöltään raina on pääosin vertaansa vailla. Seksuaalirintamien ääripäitä puidaan ja mielestäni - erinäisiltä muilta esitetyiltä kanteilta poiketen - filmi näyttäytyy miehisenä painajaisena sukupuoltenvälisestä tasa-arvosta. Mielestäni tästä kertovat Mastroiannin pelko feministikonferenssissä ja hameväen asemaan joutuminen (alistaminen, lähentely), tämän selvä ilo Penis-herran talossa tanssityttöjen ja fallosten seassa oleilusta ja tätä seuraava väsynyt antautuminen ja synninpäästö tuomioistuimen edessä.

Lavastus ja äänimaailma ovat silkkaa karkkia taulukäytävineen, (perhepäivähoidossa näkemäni pääsiäisleffan mieleentuovine) sukuhuoneineen ja ties mine muine liukumäkineen. Loppukohtaus päräyttää unestaan heräävän tosimiehen kavahtaessa tuttuja naisenkasvoja ja junan syöksyessä viimeisessä kuvassa kaikkea muuta kuin symbolisesti mustaan tunneliin.

Makuasioista ei voi kiistellä, ennenkuin kieli leikataan toisen suusta. Allekirjoittanut kuitenkin uskoo Naisten kaupungin olevan paras eteensä saama Fellini, vaikka edessä vielä olisikin sellaisia näkemättömiä herkkuja (?) kuin Ihana Elämä tai Giulietta ja viettelykset.
Kurkkuharja's rating:
Rate:
Watched Wanted Custom
People who added this item 143 Average listal rating (81 ratings) 6.8 IMDB Rating 0
10.12. (Kirjasto-DVD)

Elämän tärkeät asiat muistaa kun ne menettää ja sillä sipuli. Kuten Arabian Lawrencessa, myös Berlusconin laiskimuksessa kuvat ovat prameat.
Kurkkuharja's rating:
Rate:
Watched Wanted Custom
10.12. (USB-tikku)

Sangen ristiriitainen elokuva arvioitavaksi. Aluksi nauroin kuin Santa and the Ice Cream Bunnyn aikana wookieiden tehdessä ruokaa, musiikkivideoiden pyöriessä ja mm. Mark Hamillin ja Carrie Fisherin ilmeiden ollessa kuin pornoleffaan joutuneilla. Ikävästi Holiday Specialin hienous tyssää aika alkumetreille ja lopulta se naurettavin (sekä odotettavin) puoli tässä soopassa ovat CBS:n (ainakin CG:n ripissä mukana olleet) tv-mainokset. Ai että sitä amerikkalaisen külttüürin campia. Tätä ne immeiset tahtovat!
Kurkkuharja's rating:
Rate:
Watched Wanted Custom
People who added this item 277 Average listal rating (137 ratings) 7.6 IMDB Rating 0
9.12. (Kirjasto-DVD)

Meinasin tukehtua, kun Ninetto Davoli hyppäsi äkisti ruudulle postiljoonina käsiään heilutellen, iloisena kuin peräänsä peistä saanut ritari.

Jos elokuva oli kuvaus siitä, kuinka vain yliluonnollisemmat, suorastaan jumalalliset voimat voivat kaataa porvariston, on Teorema hyvä elokuva. Muilta osin koin sen omaan makuuni verraten vaikeasti lähestyttäväksi sekä laahaavaksi - hienosta kuvauksesta sekä Morriconen musiikeista huolimatta.

Toisaalta jos filmi on älykkömatskua, ehkäpä itseltäni jäi siitä huomaamatta montakin asiaa?
Kurkkuharja's rating:
Rate:
Watched Wanted Custom
9.12. (Kirjasto-DVD)

Jälleen yksi leffa Akilta, missä kaikki näyttää itsemurhan arvoiselta, kunnes jälleen löytyy syytä elämään. Margi Clarken meikki on kamalaa katsottavaa.
Kurkkuharja's rating:
Rate:
Watched Wanted Custom
People who added this item 337 Average listal rating (235 ratings) 6.1 IMDB Rating 0
9.12. (Kirjasto-DVD)

Olin kieltämättä mielissäni ideasta rosvoista, joiden peitetarina alkaa tuottamaan parempaa hedelmää kuin suunnitteilla ollut keikka, mutta kahden kolmasosan filmiä ollessa tätä iänikuista raha ei tuo onnea ja muuttaa ihmiset ikäviksi -kliseetä vailla oikeasti hauskoja hetkiä, jäävät konnat kekseineen pysäkille ohi kiitäneen linjurin perävaloja hämmästelemään.
Kurkkuharja's rating:
Rate:
Watched Wanted Custom
People who added this item 646 Average listal rating (389 ratings) 5.9 IMDB Rating 0
8.12. (Kirjasto-DVD)

Pari hyvää läppää Woody kynästään onnistunut sutaisemaan. Oopperalavalle tuodussa suihkussa laulava haudankaivaja ja ilman syytä julkkikseksi nouseva konttorirotta huvittivat, minkä lisäksi jälkimmäisessä on hyvää satiiria henkilöpalvontakulttuurin järjettömyydestä. Lopulta nämäkään vitsit eivät tosin kestä loppuun asti ja alkavat toistamaan itseään. Kikkarapäinen jätkä on hämmentävän fäget, mitäköhän Allenin päässä näyttelijöitä hyväksyessään nykyään pyörii.
Kurkkuharja's rating:
Rate:
Watched Wanted Custom
People who added this item 268 Average listal rating (155 ratings) 6.2 IMDB Rating 0
Room 237 (2012)
8.12. (PC)

Muutamia erittäin mielenkiintoisia teorioita (erityisesti kuukävely) ja joitakin ohi menneitä juttuja. Ainakaan taivaassa en Kubrickia nähnyt ja hiihtokuvasta löydetty minotaurus on jo todella puhdas ylilyönti. Väreet ainakin hiipivät yhä iholla jo pelkästään dokkarissa esitettyjä Hohdon kohtauksia katsellessani.
Kurkkuharja's rating:
Rate:
Watched Wanted Custom
People who added this item 49 Average listal rating (32 ratings) 6.3 IMDB Rating 0
7.12. (USB-tikku)

Peter Cushing tapaa Himalajan kookasmonoisen karvaturvan.

Nimimerkki Tumppumies esitti joskus epäilyksensä mustavalkoisen Hammerin suhteen ja onhan se totta, että vasarointia on jotenkin tylsää seurata ilman studion kaunista väripalettia - vaikka mustavalkokuvaus esim. tässä tapauksessa kaunista onkin. Kuvauksestaan ja jylhistä vuoristomaisemistaan huolimatta lafkan jetifilmi on untenmaille uuvuttavan pitkästyttävä, eikä isojalkaa nähdä kättä lukuunottamatta ennen loppua. Hirviökostyymit ovat toisaalta hienosti tehtyjä ja sasquatchien esiintyminen on unenomainen - tämä saattoi toisaalta johtua myös siitä, että torkuin viimeiset puoli tuntia silmät puoliummessa jossain tämän ja toisen maailman rajaseuduilla.
Kurkkuharja's rating:
Rate:
Watched Wanted Custom
Load more items (677 more in this list)

Feature films, short films and tv-series I´ve watched. Comments are in Finnish.

Elokuva-arvosteluja kristillisestä näkökulmasta.

Nimimerkki TomHenry on luvannut ottaa vastuun raskaista spoilereista, joita viljelen kommenteissani.

Muuta katsottua:

11.10. Rakkauden kolme väriä (Riionheimo & Lajunen, 1998)

Rieku tai Raiku kokee elämää parisuhteen kautta. Aluksi kaikki on ihanaa, sitten avokki alkaa sähisemään ja piiskaamaan ja lopulta kun muija lähtee kalppimaan, aurinko paistaa jälleen.

11.10. Rieku ja Raiku: Syntymä (Riionheimo & Lajunen, 1998)

Rieku ja Raiku (?) polttavat tupakkia ja juovat kaljaa.

4.9. The Cowboy and the Frenchman (ohj: David Lynch, USA & Ranska 1988)

Preerialla käppäilevän ranskalaisen matka-arkusta löytyy punkkua, patonkeja sekä etanoita.

7.6. Kuriiri (ohj: Kimmo Kestilä, Suomi 2004)

Tässä esiintyy MC Puhuva Pää ja Kimmon ohjelmoima CGI-lohikäärme. Uskonnollinen herättäminen on varsin suorasukkaista. Tarina kertoo vainotuista viimeisistä kristityistä ja nuotiolla istuvasta enkelistä, joka levittää sanomaa Jeesuksesta. Elokuvassa on myös jännittäviä kohtauksia, kuten saako kuriiri pitää kätensä, sekä aika väkivaltainen pommipläjäys. Onneksi kaikki onkin toistaiseksi vain painajaista ja elokuva paljastuu Kimmon... noh, eipä kerrotakaan enempää!

Tähtiä Kuriiri saa 666.

27.4. Dinosauři (ohj: Dao Thi Thuy Linh, Tsekki 2013) (Teatteri/Animatricks)

Paskaa huumoria dinoista osana yhteiskuntaa. Yleisöä nauratti, itseeni jäi purematta komiikan ohella myös yksinkertaisuudessaankin ärsyttäväksi raaputettu piirostyyli. Lyhärin loppuminen oli helpotus.

27.4. Watch (ohj: Richard Sanz, Iso-Britannia 2013) (Teatteri/Animatricks)

Mauttomasti piirretty isopäinen kissa näyttää minuutin ajan hämmentyneeltä veneessä. Tämän aikana aloin tuntea halua poistua teatterista.

27.4. Didochok zadumav zhenitisja (ohj: Yuriy Borysenko, Ukraina 2013) (Teateri/Animatricks)

Perinteinen tekniikka yhdistettynä menneiden aikojen slaavilaiseen maailmaan on huomattavasti kiinnostavampaa kuin tässäkin marginaalissa mainitut kaksi aiempaa elokuvaa, mutta huumori on jälleen vaivaannuttavaa. Myös surrealistisesti pomppivat ja poukkoilevat hahmot eivät ole makuuni. Lopussa opitaan elämästä.

Kiva kirjoittaa näitä minikommentteja kun mummo huutaa yläkerrassa ja ainut vaihtoehto mielenrauhalle on paukuttaa musiikkia niin kovalla, ettei kuule omia ajatuksiaan.

27.4. Minulla se syntyi navetassa vasikka (ohj: Peeter Ritso, Viro 2013) (Teatteri/Animatricks)

Paras tarkastamani Animatricks-näytöksen leffoista. Ukolla on kylmä ja tämä tunkee lehmän kohtuun lämmittelemään. Nauta kuolee ja äijä näyttää hölmistyneeltä. Ainut kimaran elokuva, joka nauratti.

Added to
Related lists

Movie Year 2014: A Recap
45 item list by Gerru
10 votes
My 2015 Razzie Movie Predictions
11 item list by AVPGuyver21
4 votes
A Movie A Year (Part 1)
105 item list by johanlefourbe
46 votes 5 comments
Best Movie, Year by Year
88 item list by rewster
29 votes 1 comment
My Tedious and Asinine 2014 Movie Diary
151 item list by Severin Severin
80 votes 5 comments
My Horror Movie Diary- 2012
108 item list by xxxTheRipperxxx
22 votes 9 comments
My 2014 Razzie Movie Predictions
10 item list by AVPGuyver21
8 votes 3 comments
My Lifetime in Movies
33 item list by Abhi
4 votes
2014 Movie Preference List
13 item list by yreesesfreak
2 votes
My movie diary 2014
12 item list by Marek
17 votes 1 comment

View more top voted lists

People who voted for this also voted for


More lists from KurkkuharjaComments

Posted: 4 years, 1 month ago at Jan 4 18:14
Ässiä vituttaa.
Edit: 4 years, 1 month ago
Posted: 4 years, 1 month ago at Jan 5 17:13
Niin hyvää Uunoa!
Posted: 4 years, 1 month ago at Jan 10 18:30
Spede-maraton siis pian tiedossa tahdin ylläpitämiseksi.
Posted: 4 years, 1 month ago at Jan 12 16:03
Totta peniksessä. Ja Hubert Frank sekä Al Adamson + Godzilla-maratonit. Älkää unohtako pääsiäisen Coctail Specialia. T: Rautakauppias
Posted: 4 years, 1 month ago at Jan 12 16:20
Oot menny rikki.
Posted: 4 years, 1 month ago at Jan 16 6:10
Nyt hei! Missä on kaikki kommentit?
Posted: 4 years, 1 month ago at Jan 16 8:53
Missä mun netti? Missä mun vapaa-aika? MISSÄ MUN PER...

Piti kirjoittaa about 60 kommenttia maanantaina vanhempien luona käydessä. Ehdin kirjoittaa about 20, ennenkuin näiden internetyhteys pisti pelin poikki. Poikani, tämä tilanne sattuu minuun enemmän kuin sinuun.
Posted: 4 years, 1 month ago at Jan 16 9:15
Ole sitten läskipää hiljaa, kun et tiedä mistään mitään.
Posted: 4 years, 1 month ago at Jan 16 13:04
Ota Tomin herkku suuhus jos uskallat!
Posted: 4 years, 1 month ago at Jan 16 13:21
HÖÖÄR!!! (angry)
Posted: 4 years, 1 month ago at Jan 16 17:31
Jos muuten olet sama tumppumies kuin leffatykissä, mikset ole jo kirjoittanut arvostelua perhosista kedolla?
Posted: 4 years, 1 month ago at Jan 17 11:09
Nyt en tiedä mistä sinä puhut?
Posted: 4 years, 1 month ago at Jan 17 14:44
Henrikistä.
Posted: 4 years ago at Jan 29 5:43
Sä katot paskoja leffoja.
Posted: 4 years ago at Jan 29 12:14
Sä syöt paskaa.
Posted: 4 years ago at Jan 29 12:34
Onko se sitten taidetta?
Posted: 4 years ago at Jan 29 12:59
Sinä olet taiteilija, sinä päätät.
Posted: 4 years ago at Jan 29 13:09
(angry)
Posted: 4 years ago at Feb 11 16:08
Haha, vittu. Daddy Day Camp on vielä helvetin hyvä siihen Ice Cube -jatkikseen verrattuna.
Posted: 4 years ago at Feb 12 13:00
Innolla odottaen...
Posted: 4 years ago at Feb 20 6:16
Se on kyllä hyvä, että katsot paljon elokuvia.
Posted: 4 years ago at Feb 20 17:38
Jotain suikkailua? En kato nykyään edes elokuvaa per päivä. Iskenyt kyllästyminen.

Millonka Gin-Ipi -maraton?
Posted: 4 years ago at Feb 21 5:40
Ei ka nyt sentään?

Pidetään se maaliskuussa.
Posted: 4 years ago at Feb 21 15:24
Oukhei. Sen saa kuiteki päiväs pois alta. Orionissa Buffy the Vampire Slayer: laula mukana -esitys. Ihmiset on viilissä.
Posted: 4 years ago at Feb 21 16:15
Melkeen itsekin tulin laulamaan lesboseksistä.
Posted: 4 years ago at Feb 21 19:04
Oot masentava ja tuut laulaa siitä marsuiltaan.
Posted: 4 years ago at Feb 22 14:33
Ai masentuneiden nistien kanssa? Sansho palautti (yhdessä Once Were Warriorsin kanssa) jälleen uskoni elokuvaan kaiken parhaimmillaankin tylsän viime aikoina katsomani jälkeen. Harvoin leffa tempaa noin mukaansa.

Ps: Santeri suuttui kun näytin lounastauolla Gangsterien paratiisin musavideon.
Posted: 3 years, 11 months ago at Mar 10 18:18
Ice Cube, maailman paras näyttelijä.
Posted: 3 years, 11 months ago at Mar 13 13:48
Sä kirjotat Pussy Soupista arvostelun!
Posted: 3 years, 11 months ago at Mar 13 14:16
Paahtopaistipäivisin saattaa suu olla täynnä pussy soupia.

Crab Goalkeeperiin ei löydy tekstejä. :(
Posted: 3 years, 11 months ago at Mar 14 9:13
Jack Witikka.
Posted: 3 years, 11 months ago at Mar 17 12:59
Et näköjään tiedä mistään mitään.
Posted: 3 years, 11 months ago at Mar 17 17:04
Ja sä oot bulvaani ja muuli.
Posted: 3 years, 11 months ago at Mar 18 13:15
Pieni Suklaapuu on elämänmakuinen kuvaus Abbasista. Katso se!
Posted: 3 years, 11 months ago at Mar 18 14:40
Abbasin pieni suklaapuu, jota maistaessa muistaa elävänsä.
Posted: 3 years, 11 months ago at Mar 21 23:22
Hyvä, että uusi kone on hyötykäytössä!
Posted: 3 years, 11 months ago at Mar 21 23:41
Mikäs tässä on koirien kanssa homehtuessa!
Posted: 3 years, 11 months ago at Mar 25 5:33
Hienoa, että olet päättänyt sivistää itseäsi.
Posted: 3 years, 10 months ago at Apr 1 4:40
Sä masennat mua!
Posted: 3 years, 10 months ago at Apr 1 10:04
Ok.
Posted: 3 years, 10 months ago at Apr 1 10:21
"Ok"! Ei oo OK! Sä Masennat mua tollakin kommentilla. :(
Posted: 3 years, 10 months ago at Apr 1 12:54
Nyt saa riittää! Lopetan tän päiväkirjan pitämisen sitten tähän!
Posted: 3 years, 10 months ago at Apr 1 13:01
Angry!
Posted: 3 years, 10 months ago at Apr 1 13:03
Että haistakaa paska kaikki Listalin TomHenryt ja muut tekonokkelat paskat!
Posted: 3 years, 10 months ago at Apr 1 13:13
Vou vou vou!
Posted: 3 years, 10 months ago at Apr 1 13:14
Angry.
Posted: 3 years, 10 months ago at Apr 8 10:36
Ja Link.
Posted: 3 years, 10 months ago at Apr 9 11:18
Nyt hei! Schrammin penisväkivalta on 3,5/5, mutta Father's Dayn silvonta on 1/5?!
Posted: 3 years, 10 months ago at Apr 9 15:06
Father's Day on kuvattu vittuako väliä -eksploitaatiotyylillä ja tylsistyttämisen ohella wannabe-hurja väkivaltapaska vaan vitutti. Schramm puolestaan sai mut oikeasti masentumaan ja ahdistumaan. Peniskohtaus on osa laajempaa kokonaisuutta, joka poistaa seksistä kaiken kauniin ja saa tuntemaan inhoa ihmisen perversioita sekä myös omaa seksuaalisuuttaan kohtaan. Eiköhän meiltä kaikilta (toivon mukaan) jotain luurankoja kaapista löydy.
Posted: 3 years, 10 months ago at Apr 13 16:53
Siinä muuten vasta surrealistista kakkaa.
Edit: 3 years, 10 months ago
Posted: 3 years, 10 months ago at Apr 21 9:43
Et kai vaan ole kuollut?
Posted: 3 years, 10 months ago at Apr 21 13:55
Hyvin kiistanalainen kysymys. Kävelin juuri Lauttasaaresta himaan, joten ainakin jalkapohjani huutavat henkitoreissaan.
Posted: 3 years, 10 months ago at Apr 21 14:14
No moi moi! Sitten vaan!
Posted: 3 years, 10 months ago at Apr 25 5:12
Äää! Mä huudan!

"Hollywood on tehnyt suuren elokuvan suuresta avaruudesta."
Posted: 3 years, 10 months ago at Apr 25 17:19
Ja mä vedin heti spektaakkelista päästyäni tunnin mittaisen rynnäkköhumalan ja kävin nukkumaan.
Posted: 3 years, 10 months ago at Apr 25 22:12
Tähtiä annan mielipiteellesi Gravitysta 77. Mmmoi moi!
Posted: 3 years, 10 months ago at Apr 26 13:17
Palataan asiaan ensi viikolla uusin leffoin! Ajattelin hakea koulun loputtua töihin Filminurkkaan.
Posted: 3 years, 9 months ago at May 19 17:40
Otitko kristilliset arvot huomioon, arvostelessa Ekspentapleja.
Posted: 3 years, 9 months ago at May 19 18:56
Hei, noi elokuvat on suoraan saatanasta!
Posted: 3 years, 9 months ago at May 19 19:48
VITTU SÄ ET TIÄ MISTÄÄN MITÄÄN! GRAVITY RULES! Ex-pentit tosin ovat vittu kaikki haudassa jo ja mä tykkään siitä että sä et tykkää niistä.
Posted: 3 years, 9 months ago at May 20 6:14
Kukaan ei kertonut Linkille, ettei isäntää saa tappaa.
Posted: 3 years, 9 months ago at May 21 20:11
Stallone on tehnyt suuren elokuvan suurista sankareista.
Posted: 3 years, 9 months ago at May 21 20:55
Tuskinpa kuitenkaan palaan asiaan kolmannessa osassa. Moi moi Expendablesit!
Posted: 3 years, 9 months ago at May 22 16:19
Heroes Shed No Tearsista osuvaa tekstiä. Tosin siinä ei ole mitään tyhjäkäyntiä.
Posted: 3 years, 9 months ago at May 22 20:50
Thank you. Itseäni silmitön räiskintä käy suurimmissa osin puuduttamaan.
Posted: 3 years, 8 months ago at Jun 5 7:15
Pitäiskö sun mennä hoitoon, kun katsot uudestaan ja uudestaan Norbitia?
Posted: 3 years, 8 months ago at Jun 5 7:43
Hei! Mä olin tulos laittaa Missing in Action -maratonia päälle, mutta kämppis oli ehtinyt pari sekuntia aiemmin pistää Norbitin pyörimään!
Posted: 3 years, 8 months ago at Jun 5 8:12
Olisko aika etsiä uusi kämppis? Kuulin, että Tom Henry etsii asuntoa.
Posted: 3 years, 8 months ago at Jun 5 10:34
TomHenry suostuu muuttamaan ainoastaan Vallilan uusiin taloihin, enkä muutenkaan halua katsoa kun Mengeleen klaani tekee musiikkia.
Posted: 3 years, 8 months ago at Jun 5 11:22
Vou vou vou!
Posted: 3 years, 8 months ago at Jun 15 0:12
Kerava!
Posted: 3 years, 8 months ago at Jun 25 11:25
Joo, se mis on huivimies.
Posted: 3 years, 7 months ago at Jul 4 5:14
Onko tarkoituksena katsoa koko mestarin tuotanto?
Posted: 3 years, 7 months ago at Jul 4 11:03
Ei niit komedioita hullukaan jaksa kattoa.
Posted: 3 years, 7 months ago at Jul 4 11:16
...ainakaan kaikkia niitä.
Posted: 3 years, 7 months ago at Jul 16 9:33
Nauran sulle.
Posted: 3 years, 7 months ago at Jul 16 11:23
On tärkeä taito saada ihmiset ilahtumaan.
Posted: 3 years, 7 months ago at Jul 16 11:38
Nauran sulle.
Posted: 3 years, 7 months ago at Jul 16 12:03
Tyttö sinä olet meritähti.
Posted: 3 years, 7 months ago at Jul 16 12:22
Olenko?
Posted: 3 years, 7 months ago at Jul 16 12:31
I want to believe.
Posted: 3 years, 7 months ago at Jul 18 6:23
Katso niitä elokuvia, äläkä ompele nappeja.
Posted: 3 years, 7 months ago at Jul 20 13:27
Parempi ommella ku hotkia.
Posted: 3 years, 7 months ago at Jul 24 5:43
Nyt olet katsonut muutaman hyvän filmin.
Posted: 3 years, 6 months ago at Aug 8 17:58
Croczilla on muuten kiinalainen elokuva. Faktat kuntoon.
Posted: 3 years, 6 months ago at Aug 8 18:04
Aye min capitan! Ja ite valehtelit sen olevan korealainen, senkin Mengele.
Posted: 3 years, 6 months ago at Aug 17 9:58
Sä et voi antaa 3:lle Simolle noin hyviä tähtiä!
Posted: 3 years, 6 months ago at Aug 17 11:32
Se oli ihan leppoisa aamuelokuva ja sä et ees oo nähny sitä. Sitä paitsi Mänttäri ei pitänyt siitä. Ja kato ne Ernestis.
Posted: 3 years, 6 months ago at Aug 19 13:15
3 Simoa ei todellakaan ole parempi kuin PFB!
Posted: 3 years, 6 months ago at Aug 19 13:15
3 Simoa ei todellakaan ole parempi kuin PFB!
Posted: 3 years, 6 months ago at Aug 19 14:52
https://www.youtube.com/watch?v=Ldsf7Qm5-SA
Posted: 3 years, 5 months ago at Sep 15 5:08
Sä et osaa lopettaa.
Posted: 3 years, 5 months ago at Sep 15 10:15
Nyt rillataan.
Posted: 3 years, 5 months ago at Sep 15 10:27
Ai sun makkaraa?
Posted: 3 years, 5 months ago at Sep 15 11:09
Eiksul leikkaa kaveri? Emmä tehny näit rajoja!
Posted: 3 years, 5 months ago at Sep 15 11:22
Sä Masennat Mua!
Posted: 3 years, 5 months ago at Sep 15 16:34
Serkku kuittaa ja se on vittu moro.
Posted: 3 years, 5 months ago at Sep 23 4:49
Ai että Joe oli noin hyvä! Mähän sanoin!
Posted: 3 years, 5 months ago at Sep 23 7:59
Siin oli helvetin hyvä meininki ja kaikki tyypit oli Cagea lukuunottamatta johnwatersmaisen rumia. Mulle tuli sellanen olo et kunpa itekki vois asua tuolla mettässä.
Posted: 3 years, 5 months ago at Sep 23 8:24
Mä en menis edes samaan osavaltioon noiden kanssa.
Posted: 3 years, 5 months ago at Sep 23 8:42
Sun sydän ei ole isompi kuin Texas.
Posted: 3 years, 4 months ago at Sep 29 4:36
Lopeta se Coffin Joe -leffojen kattominen. Sä masennat mua!
Posted: 3 years, 4 months ago at Sep 29 9:15
Koht voikin lopettaa ku boksissa enää yks leffa plus dokkari jäljellä.
Posted: 3 years, 4 months ago at Oct 6 4:53
Et näemmä tiedä taaskaan mistään mitään.
Posted: 3 years, 4 months ago at Oct 6 15:46
Onkse jotain uutta?
Posted: 3 years, 4 months ago at Oct 6 16:07
Olen shokissa.
Posted: 3 years, 4 months ago at Oct 7 9:54
Sho Kosugin kissa?
Posted: 3 years, 4 months ago at Oct 7 10:22
Vähintää se.
Posted: 3 years, 4 months ago at Oct 7 12:46
Eli toi on sun omakuvas?
Posted: 3 years, 4 months ago at Oct 13 15:20
The Collection kannattaa katsoa. Avaa vähän murhaajan mieltä siinä mielessä, että ymmärtää viimeistään sitä katsoessa ettei tässä ole motiiveille mitään tarvetta koska koko elokuvan pointti on olla naurettavaa sekoilua eikä mitään vakavasti otettavaa pelottelua. Leffa mm. alkaa sillä että diskollinen teinejä murhataan diskon yläpuolelta laskeutuvalla puimurilla(!). Lopussa hyviksiä ammutaan kahdella rynnäkkökiväärillä kerralla hidastettuna tappelukoirien avustuksella.
Posted: 3 years, 4 months ago at Oct 13 15:32
Oukhei, laitetaan katselulistalle...
Posted: 3 years, 4 months ago at Oct 14 21:43
Ootko menny poistamaan listan, jossa olit hienosti laittanut Jesúksen teokset parhausjärjestykseen ?
Posted: 3 years, 4 months ago at Oct 14 22:19
Mitää? En sentään, tässähän tämä on. http://www.listal.com/list/jesus-franco-manera-son
Posted: 3 years, 4 months ago at Oct 15 12:56
Aijjaa. Ei vaa näy tuolla sun listaluettelossa. Olet muuten todella asiallisen listan väsänny.
Posted: 3 years, 4 months ago at Oct 15 20:49
Hmmm... Todella outoa, ihan julkinen listahan tuo on. Kaipa Listal jälleen bugailee. Ja kiitos kiitos, itsehän apuna inspiraation suhteen toimit.
Posted: 3 years, 4 months ago at Oct 16 4:51
Posted: 3 years, 4 months ago at Oct 16 10:32
Näen zombeja joka kerta käydessäni Hellsingin keskustassa.

Luen muuten toisinaan Veikko Huovisen Rasvamaksa-novellia ruokaillessani. Siinä on hyvin ruokahalua kutkuttava kannibalismikohtaus.
Posted: 3 years, 4 months ago at Oct 16 10:42
Tarkoitit varmaan ZOMBIEITA?
Posted: 3 years, 4 months ago at Oct 18 13:08
Zombi-seksuaaleita?
Posted: 3 years, 4 months ago at Oct 18 14:37
Kai sen noinkin voi nähdä.
Posted: 3 years, 4 months ago at Oct 23 9:53
Mulle on käynyt toi sama Kestilä-efekti.
Posted: 3 years, 4 months ago at Oct 23 9:59
Ahdistusta kommentoinnista on tälläkin puolella ruutua.
Posted: 3 years, 4 months ago at Oct 23 21:55
Voitais perustaa porukalla Anonyymit Kestilät -vertaistukijärjestö.
Posted: 3 years, 3 months ago at Nov 3 5:39
Sulla menee lujaa. Nauratti.
Posted: 3 years, 3 months ago at Nov 3 16:17
Jos elämästä ei kuitenkaan selviä hengissä, parempi päästellä täysillä ja katua sitten niillä viimeisillä hetkillä käytetyn ajan vilistessä silmien ohi.
Posted: 3 years, 3 months ago at Nov 17 22:40
Tonni rikki niin laitan sulle roomalaisia kynttilöitä uudeksi vuodeksi.
Posted: 3 years, 3 months ago at Nov 17 23:13
No buu, toi Burning Moon -teksti ois sellasenaan Laajismatskua!
Posted: 3 years, 3 months ago at Nov 18 23:51
En tuu koskaan saamaan tonnia ja epäilen, ettei Burning Moon sopis Laajiksen "linjaan".
Posted: 3 years, 3 months ago at Nov 18 23:57
Sopisi aika täydellisesti koska obskuuria roskaa. Sitä mäkin oon sinne arvostellut.
Posted: 3 years, 3 months ago at Nov 19 1:17
Olenko ymmärtänyt jotain väärin, vai eikö taide-elokuvalehti Laajakuva haluakaan mieluiten pysyä eksploitaation ulkopuolella?
Posted: 3 years, 3 months ago at Nov 19 5:41
Hihi
Posted: 3 years, 2 months ago at Nov 26 9:13
"Kommentoimatta 2015?"
HYVÄ IDEA!
Posted: 3 years, 2 months ago at Nov 26 10:01
Jonka vois myös toteuttaa.
Posted: 3 years, 2 months ago at Nov 26 10:35
Sä et usko tohon itekään.
Posted: 3 years, 2 months ago at Nov 26 11:02
Hi hi hi, en kai sitten.
Posted: 3 years, 2 months ago at Dec 16 5:37
Nautit näemmä lahjastani.
Posted: 3 years, 2 months ago at Dec 16 14:45
Ei se mikään lahja ollut! Saat sen kyl takas. Ja olin tipahtaa penkiltä huomatessani pisteytyksesi. Odotin neljää tähteä ja noottia, etten tajua mistään mitään.
Posted: 3 years, 2 months ago at Dec 17 6:06
Mä en sitä takasin ota!
Posted: 3 years, 2 months ago at Dec 23 9:33
Vain jos katsot Saiturin Joulun sitten aattona?
Posted: 3 years, 2 months ago at Dec 23 17:54
Ja Joulun Manhattanilla joulupäivänä.

Post comment


Insert image

drop image here
(or click)
or enter URL:
 link image?  square?

Insert video

Format block