Explore
 Lists  Reviews  Images  Update feed
Categories
MoviesTV ShowsMusicBooksGamesDVDs/Blu-RayPeopleArt & DesignPlacesWeb TV & PodcastsToys & CollectiblesComic Book SeriesBeautyAnimals   View more categories »
Listal logo
Avatar
Added by Miika on 2 Jan 2018 11:08
1183 Views No comments
32
vote

Miika's Movie Diary - 2018

Add header image

Choose file... or enter url:
Sort by: Showing 1-50 of 167
Decade: Rating: List Type:
People who added this item 3473 Average listal rating (2286 ratings) 7.4 IMDB Rating 7.7
11.10, Netflix

Lässynläätä.
Miika's rating:
Rate:
Watched Wanted Custom
People who added this item 140 Average listal rating (86 ratings) 7.1 IMDB Rating 7.1
6.10, PC
Miika's rating:
Rate:
Watched Wanted Custom
People who added this item 766 Average listal rating (362 ratings) 7.9 IMDB Rating 7.9
6.10, HBO Nordic

Lilya Forever on kuvaus entisen neuvostotasavallan köyhissä oloissa asuvasta nuoresta tytöstä, joka saa paskaa niskaan ympäriltään. Elokuvaa on kuvailtu masentavaksi ja häiritseväksi, ja vaikka tässä todella inhoittavaa materiaalia onkin, niin ei tämä samalla tapaa mieltä pistänyt maihin tai saanut ajattelemaan kuin esimerkiksi reilu kuukausi takaperin katsomani 4 Months, 3 Weeks and 2 Days. Mikäli näitä nyt halutaan lähteä vertailemaan - molemmissahan kuvataan kurjia oloja esimerkiksi hyväksikäytön avulla - niin 4 Months, 3 Weeks and 2 Days on tarinankuljetuksensa ja kuvauksellisten ratkaisujen puolesta paljon sulavampi ja täten mielenkiintoisempi. Lilya sen sijaan tuntuu itselleni vain elokuvalta, jossa ihmiselle tapahtuu pahoja asioita, mutta niiden herättämä tunnereaktio ei ole niin voimakas. Musiikkiratkaisut olivat myös melko karseita, vaikka slaavien diskohumppa on valintana ihan ymmärrettävä.
Miika's rating:
Rate:
Watched Wanted Custom
People who added this item 85 Average listal rating (54 ratings) 5.1 IMDB Rating 5.4
6.10, Netflix

Parempi kuin odotin. Yllättävän kyynistä menoa tässäkin, joskaan ei ihan samaa luokkaa kuin listalla yhtä alempana olevassa filmissä. Tarinan sijoittaminen tulevaisuuteen tuo tähän neo-noir -tarinaan kivasti pientä rosoisuutta, vaikka Blade Runnerista kaukana ollaankin. Alun kuvasto olisi kyllä voinut olla kuin suoraan kyseisestä elokuvasta. Paul Rudd ja Justin Therouxin hahmojen väliset kohtaukset olivat elokuvan parasta antia, näiden näyttelijöiden välillä oli jotain outoa kemiaa. Alexander Skarsgård pökköilee pääosassa ilmeisesti sen takia, koska näytteli vastikään Tarzania eikä tässäkään elokuvassa tarvitse puhua.
Miika's rating:
Rate:
Watched Wanted Custom
People who added this item 120 Average listal rating (52 ratings) 7.5 IMDB Rating 7.6
5.10, PC

Prince of the City on kyyninen kuvaus huumepoliisista, joka alkaa tehdä yhteistyötä virkavallan korruptiota tutkivien tahojen kanssa. Elokuvan luomassa maailmassa meno on kylmän realistista, ja pidin erityisesti siitä miten huumekytät, päähenkilö mukaanlukien, on kuvattu kovina äijinä, joilla kasetti saattaa kuitenkin levitä paskan osuessa tuulettimeen.
Miika's rating:
Rate:
Watched Wanted Custom
3.10, PC

Lämminhenkinen kotivideo perheenisän railakkaista 60-vuotisjuhlista. Ei vais, kyllä tämä on ajoittain aika raastavaa katsottavaa, kun hahmot ovat kovassa henkisessä riepottelussa. Elokuvan kuvaaminen dogma-tyyliin tekee tästä intensiivisemmän ja jollain tapaa "älyttömämmän", mikä mielestäni vain korostaa tarinassa olevaa tunnelatausta. Toisaalta välillä touhu meinaa lipua hieman farssin puolelle, kun huutoa ja riehumista on niin paljon. Näitä dogma-tuotoksia pitää katsella jatkossa enemmän.
Miika's rating:
Rate:
Watched Wanted Custom
1.10, Netflix

Paljon on sellaisen tyypillisen indie-draamakomedian piirteitä, joista en oikein perusta, aina musiikkia ja yleistä ilmapiiriä myöten. Välillä tasapainotellaan imelyyden ja oikeasti ihan lämminhenkisen meiningin välillä. Onneksi päähenkilön disabiliteettia ei käytetä esim. tearjerkkailuun. Päähenkilöpoika ja tämän äiti heittivät välillä juuri sellaista mukanokkelaa huumoria, joka itseäni ärsyttää. Kyllä tästä rainasta ihan hyvä mieli loppujen lopuksi tuli.
Miika's rating:
Rate:
Watched Wanted Custom
People who added this item 742 Average listal rating (429 ratings) 6.2 IMDB Rating 6.6
Reality Bites (1994)
1.10, C-More

Miellyttävää seurattavaa tämmöiset nuorten aikuisten ihmissuhdekoukeroinnit, varsinkin kun ajankohtana on 90-luku ja rooleissa päteviä näyttelijöitä. Dialogi oli hyvää.
Miika's rating:
Rate:
Watched Wanted Custom
People who added this item 133 Average listal rating (66 ratings) 6.4 IMDB Rating 6
30.9, PC

Alkuun aika meh touhua kaikkine jumitteluineen, ei vaan meinaa päästä sisälle. Jossain puolivälin kohdilla tämä ottaa mukavan surrealistisen vaihteen päälle ja painostavaksikin touhu yltyy. Jo alussa esitelty värimaailma ja synasoundtrack alkaa tuntua siltä miltä sen pitäisikin pienen trippailun seassa.
Miika's rating:
Rate:
Watched Wanted Custom
People who added this item 22 Average listal rating (12 ratings) 6.2 IMDB Rating 6.5
Flashpoint (1984)
30.9, PC

Välillä tuntuu kuin katsoisi jotain 80-luvun tv-tuotantoa kaikkine tarinan rahakätköineen ja kädenlämpöisine mysteereineen. Lähinnä Kris Kristoffersonin ja Tangerine Dreamin musiikkien - joita muuten soitetaan liian vähän - ansiosta tätä jaksaa seurata.
Miika's rating:
Rate:
Watched Wanted Custom
People who added this item 207 Average listal rating (133 ratings) 7.5 IMDB Rating 7.6
30.9, PC

Motellissa asuvien lapsien elämää kuvataan niin elävästi, että tässä alkaa itsekin muistella kuinka huoletonta ja riemukasta se pentuna olo olikaan. Vaikka keskiluokkaa alemmissa oloissa elokuvan lapset elävätkin, ei se juuri leikkiä täynnä olevaan arkeen vaikuta. Jossain vaiheessa todellisuus kuitenkin iskee päin pläsiä, mikä oli voimakkaasti kuvattu. Lapsinäyttelijöiden suoritukset olivat poikkeuksellisen hyviä.
Miika's rating:
Rate:
Watched Wanted Custom
People who added this item 12 Average listal rating (8 ratings) 6.9 IMDB Rating 6.5
25.9, Netflix

Elokuva miehestä, joka joutuu poliisien pahoinpitelemäksi kohtalokkain seurauksin. Tositapahtumiinkin kuulema perustuu. Verkkainen eteneminen koituu Sulla mia pellen kohtaloksi, sillä ilman mielenkiintoisia näkökulmia tämä ei lopputulemana herätä tunteita juuri suuntaan tai toiseen, eikä elokuvan tapahtumaköyhyys juuri paranna tilannetta. Jossain vaiheessa rupesi tuntumaan siltä, että eikö tämä pitkän litanian kohtauksia peräjälkeen vaikeroinut päähenkilö voitaisi päästää jo kärsimyksestään.
Miika's rating:
Rate:
Watched Wanted Custom
People who added this item 592 Average listal rating (353 ratings) 8.1 IMDB Rating 8.1
24.9, PC

Erittäin smoothi rikosfilmi. Musiikit on hyviä ja niitä käytellään säästeliäästi, kameratyöskentely näppärää ja kylmä värimaailma myös miellyttää silmääni kovasti. Kaiken kaikkiaan tästä huokuu maltillisuus. Toisin on etenkin nykypäivän rikosjännäreissä, joihin on pakko tunkea kaikkea mahdollista mähinää ja kiirettä katsojakunnan mielenkiinnon ylläpitämiseksi.
Miika's rating:
Rate:
Watched Wanted Custom
23.9, Netflix

Scott Adkins pyörii krapulaisen kaverinsa kanssa perimässä velkoja. Tappeluita on paljon ja pääkaksikon dialogi yllättäen ei mistään paskimmasta päästä. Oli tämä siitä huolimatta aika turha katselu, sillä parempaakin tekemistä olisi ollut.
Miika's rating:
Rate:
Watched Wanted Custom
People who added this item 205 Average listal rating (136 ratings) 7.3 IMDB Rating 7.4
22.9, PC
Miika's rating:
Rate:
Watched Wanted Custom
People who added this item 77 Average listal rating (54 ratings) 4.7 IMDB Rating 5.6
22.9, Netflix

Aikalailla sitä samaa huttua mitä nämä SNL-tähtien suoltamat elokuvat ovat muutenkin. Tämä aiheutti muutamat hymähdykset eikä juuri ärsyttänyt.
Miika's rating:
Rate:
Watched Wanted Custom
People who added this item 633 Average listal rating (377 ratings) 6.8 IMDB Rating 6.3
20.9, PC
Miika's rating:
Rate:
Watched Wanted Custom
People who added this item 13 Average listal rating (10 ratings) 7.3 IMDB Rating 8
The Work (2017)
18.9, Yle Areena
Miika's rating:
Rate:
Watched Wanted Custom
People who added this item 87 Average listal rating (48 ratings) 5 IMDB Rating 0
The Predator (2018)
17.9, Elokuvateatteri

Tiesin ettei tämä tule vetämään vertoja Arskan Predatorille, vaikka odotukset kovat olivatkin joskus silloin kun tämän tuotanto otti kunnolla tuulta alleen, ottaen huomioon vielä senkin että Shane Black on puikoissa. No, ehkä Blackin mukanaolo edesauttoi edes siihen, että tästä ei tullut täysin vituiksi vesitettyä tusinatoimintaa, vaikka toki monelle tämä tuntuu sitä olevan. Pidin siitä, miten elokuvan päähenkilöjoukko on näistä sarjan muista osista poiketen melko lähellä sitä Arnoldin poppoota, ja hahmojen välinen huulenheitto tekee tästä - jos ei hauskemman - niin ainakin viihdyttävämmän elokuvan kuin ilman sitä. Sanottakoon kuitenkin, että mielestäni parempi vaihtoehto olisi ollut tehdä tästä synkempi ja vähentää humoristisia ominaisuuksia jonkin verran. Popcorn-viihteenä toimii kuitenkin mainiosti.
Miika's rating:
Rate:
Watched Wanted Custom
People who added this item 792 Average listal rating (541 ratings) 7.5 IMDB Rating 7.7
13.9, Netflix, rewatch
Miika's rating:
Rate:
Watched Wanted Custom
People who added this item 6087 Average listal rating (3812 ratings) 8.7 IMDB Rating 9.2
12.9, Netflix, rewatch

Uusintakatselu, koska en muistanut tästä juuri mitään. Kaikki on kunnossa aina käsikirjoitusta, näyttelyä ja ohjausta myöten. Myös tahditus on sen verran hyvä, ettei kolmen tunnin kesto ala takkuilemaan missään vaiheessa. Tosin Michael Corleonen reissu Sisiliaan tuntuu pelkältä filleriltä, sillä tapahtumilla, jotka tällä saapasvaltion saarella tapahtuvat, tuntuu olevan loppujen lopuksi kovin vähän merkitystä. Michael menee naimisiin ja vaimo kuolee autopommissa, minkä jälkeen Michael palaa takaisin Amerikkaan ja lyö hynttyyt yhteen naisen kanssa, jonka kanssa seurusteli tarinan alussa. Sisilian tapahtumat ikään kuin sivuutetaan täysin eikä niitä hyödynnetä hahmokehityksessä. En tiedä, ehkä nämäkin tapahtumat asettuvat kontekstiin siinä vaiheessa kun saan aikaiseksi katsottua myös ne kaksi muuta osaa.
Miika's rating:
Rate:
Watched Wanted Custom
People who added this item 104 Average listal rating (66 ratings) 7.1 IMDB Rating 6.5
5.9, Elokuvateatteri
Miika's rating:
Rate:
Watched Wanted Custom
People who added this item 3738 Average listal rating (2199 ratings) 8.2 IMDB Rating 8.5
4.9, PC, rewatch
Miika's rating:
Rate:
Watched Wanted Custom
People who added this item 1960 Average listal rating (1299 ratings) 7.2 IMDB Rating 7.6
1.9, Netflix, rewatch

Olin nähnyt tämän aiemmin ja muistelin että tässä olisi ollut joku messevä twisti lopussa, jonka olisin syystä tai toisesta missannut. Eipä ollut, eikä tämä nyt muutenkaan kovin kummoinen ryöstöfilmi ole. Ihan hyvänä bonuksena tässä ei ollut Spike Leelle tyypillistä ajatusmaailmansa tyrkyttämistä
Miika's rating:
Rate:
Watched Wanted Custom
29.8, PC
Miika's rating:
Rate:
Watched Wanted Custom
27.8, PC

Sean Pennin Into the Wildissa päähenkilö hengailee erämailla ja pyrkii pois kaikesta maallisesta. Pennillä on ihan hyvä sauma tässä kohtaa kritisoida nykymaailman menoa, jossa materian ja mahdollisimman korkean sosiaalisen statuksen tavoittelu menevät osalla ihmisistä tietynlaisen "sisäisen rauhan" etsimisen edelle. Toki se on jokaisen henkilön kohdalla ihan oma asia, mitä elämältään haluaa. Elokuva ei kuitenkaan herättänyt mitään sen kummempia "maagisia" fiiliksiä niin kuin odotin, toisin sanoen tämä ei joitain satunnaisia monologinpätkiä lukuunottamatta saanut meikäläistä ajattelemaan aihetta sen kummemmin. Syy lienee siinä, että päähenkilö tuntuu jo elokuvan alusta asti olevan näissä omissa ajatusmaailmoissaan ja vieraantunut esimerkiksi juuri siitä, mitä vanhempansa tältä haluavat, eikä minkäänlaista käännekohtaa tämän elämässä esitetä sille, miksi henkilö nyt ajattelee niin kuin ajattelee. Lisäksi päähenkilön hengailu erämaassa tuntuu jotenkin liian romantisoidulta ja jollain tapaa epäuskottavalta, vaikka myönnän että Into the Wildin tunnelma on mukavan mieltälämmittävä. Soundtrack oli myös kiva.
Miika's rating:
Rate:
Watched Wanted Custom
People who added this item 2916 Average listal rating (1944 ratings) 7.5 IMDB Rating 7.9
26.8, Netflix, rewatch

Nopeilla leikkauksilla kyllästettyä toimintaelokuvien ihannointia, jota on kieltämättä ihan kivaa ja helppoa katsoa. Toisella katselulla tämä jätti vähän kylmäksi, kun odotin saavani huumorista tällä kertaa enemmän irti. Ei se vieläkään oikein napannut.
Miika's rating:
Rate:
Watched Wanted Custom
People who added this item 2517 Average listal rating (1539 ratings) 7.7 IMDB Rating 8.1
26.8, C More, rewatch

Hyvä edelleen.
Miika's rating:
Rate:
Watched Wanted Custom
People who added this item 54 Average listal rating (32 ratings) 5.2 IMDB Rating 5.8
24.8, C More

Woody Harrelsonin esittämän Wilsonin pitäisi hahmona olla ilmeisesti hauska, koska heittelee melko kiusallista läppää keskustelukumppanista riippumatta. Ja elokuvan huumori on nimenomaan pelkästään kiusallista. Oli tämän tarinassa taustalla myös jotain perhehässäkkää.
Miika's rating:
Rate:
Watched Wanted Custom
23.8, PC, rewatch

Jännä, miten näinkin höperön kasarimaisen (tietty hyvällä tapaa) yleisilmeen omaava tekele onnistuu olemaan niin tiivistunnelmainen ja kiinnostava tekele ihmisluonteesta zombie-maailmanlopun hetkillä. Toisella katselulla ehkä tuo ensin mainittu höperöys tunki tämän vakavastiotettavuuden yläpuolelle, mikä ei tosin tehnyt katselukokemuksesta yhtään sen huonompaa.
Miika's rating:
Rate:
Watched Wanted Custom
People who added this item 92 Average listal rating (54 ratings) 7.8 IMDB Rating 8
23.8, Yle Areena
Miika's rating:
Rate:
Watched Wanted Custom
22.8, PC

Japanilaiset nuoret hakevat lohtua Lily Chou-Chou -nimistä artistia käsittelevältä internet-keskustelupalstalta teini-iän myllerryksien keskellä. Tämä oli alkuun todella laahaavan oloinen, mutta loppua kohden minulle valkeni että tässä kerrotaan loppujen lopuksi pätevästi hahmojen henkisiä koettelemuksia murrosiässä.
Miika's rating:
Rate:
Watched Wanted Custom
22.8, Yle Areena

Hienon näköinen elokuva, joka ei kuitenkaan avautunut.
Miika's rating:
Rate:
Watched Wanted Custom
People who added this item 2133 Average listal rating (1313 ratings) 7.5 IMDB Rating 7.7
21.8, PC, rewatch

Kaikki oli paremmin, kun oppilaita sai vielä läimäytellä luokkahuoneessa.
Miika's rating:
Rate:
Watched Wanted Custom
21.8, Yle Areena

Yllättävän viihdyttävää meininkä, jossa itsensä hamsterin näköiseksi ehostanut päänäyttelijä jekuttaa pahiksia. Hyvin 007-tyylinen elokuva, joka kuulemani mukaan koittaa myös parodioida jenkkien vastaavia ajan tekeleitä. Ilmankos tässä on pitkälti kokoajan vauhti päällä, ja meno hipoo välillä jopa absurdia. Humoristiset viritelmät ovat välillä vähän liian spede-tasoa.
Miika's rating:
Rate:
Watched Wanted Custom
People who added this item 108 Average listal rating (46 ratings) 7.5 IMDB Rating 6.9
20.8, PC

Ilmeeltään jonkin verran gialloja muistuttavassa saksalaisjännärissä on paikoin melko häiriintynyt meno. Liekö syy jäyhän oloisessa näyttelyssä vai missä, mutta ei tämä täysin odotuksiani lunastanut "synkkänä ja häiritsevänä kauhuelokuvana", vaikka In a Glass Cage sitä tietyssä määrin onkin. Günter Meisnerin esittämän natsitohtorin kertomukset sodanaikaisista pahanteoistaan olivat kylmää kuunneltavaa.
Miika's rating:
Rate:
Watched Wanted Custom
People who added this item 147 Average listal rating (102 ratings) 6.7 IMDB Rating 7.4
Patriots Day (2016)
19.8, PC

Patriots Day on kuulema yhdistelmä kahta eri käsikirjoitusta, yhtä toimintapainotteista ja toista enemmän draamavetoisempaa ja tositapahtumiin nojaavaa. Sen huomaa, sillä elokuva on varsin epätasainen kokonaisuus ja kahden tunnin kesto tuntuu pidemmältä kuin pitäisi. Tässä on alkupuoliskolla intensiivistä kaaoksen tuntua, kun pommitukset tapahtuvat ja Wahlberg ja muu porukka pyörii järkyttyneinä ympäriinsä ymmärtämättä mitä tapahtuu. Sitten käynnistyy varsinainen ajojahti. Tähän on ujutettu tunnelmaltaan tiivistäkin tavaraa ja pari hyvää toimintakohtausta, mutta sujuvuutta rikotaan sillä tutulla ja turvallisella fbi-agenttien ja poliisien kiirehtimisellä, eli meuhkataan komentokeskuksessa samalla kun ruudun alalaidassa ilmoitetaan sopivin väliajoin kuinka monta tuntia räjähdyksestä on kulunut, eli toisin sanoen kuinka nyt pitää olla kiire. Bostonin pommituksien avainhahmoja on myös ängetty mukaan sivuhahmoiksi (jotka kuitenkin jäävät auttamatta raakileiksi), jotta voidaan lopussa näyttää näiden oikeiden ihmisten kertomuksia pommituksista ja niistä selviämisestä. Mielelläni olisin katsonut ihan vain puhdasta toiminta/rikoselokuvaa, jollaiseksi tällä oli rahkeita, kuin tätä lopullista sillisalaattia, joka kaiken lisäksi tuntuu lopetuksensa takia niin periamerikkalaisen helpolta nyyhkyilyltä, jota vierastan.
Miika's rating:
Rate:
Watched Wanted Custom
18.8, Netflix

Syksyn lähestyessä elokuvan hieno luontokuvasto iskee tämänhetkiseen mielialaan varsin hyvin, mutta muuten tämä on vain kädenlämpöinen draama jossa Josh Brolinin esittämä metsästäjä yrittää bondata poikansa kanssa.
Miika's rating:
Rate:
Watched Wanted Custom
People who added this item 389 Average listal rating (273 ratings) 5.9 IMDB Rating 6.6
18.8, Netflix

Tässä on mukana sitä 90-luvun jännäreiden estetiikkaa, mikä meikämannen tapauksessa yleensä riittää jo pelkästään tekemään elokuvasta katsottavan. Sigourney Weaver on jees.
Miika's rating:
Rate:
Watched Wanted Custom
15.8, Yle Areena

Punainen iski väritrilogiasta kaikista koviten. Sininen osa olisi varmasti vaatinut samanlaista uppoutumista, tässä se tuli kuin itsestään. Hieno visuaalisuus on jälleen läsnä, ja kahden päähenkilön välinen dialogi tekee tästä itselleni helposti lähestyttävämmän kuin esimerkiksi juuri se Sininen, jossa tunnetilojen kuvaaminen on toteutettu muistaakseni vähäsanaisemmin. Lisäksi trilogia kulkee tämän osan kautta täyden ympyrän kertoen melko lailla tyhjentävästi ihmissuhteiden alamäistä ja niihin sopeutumisesta, mikä tekee etenkin tästä osasta juuri tämän lopetuksen ansiosta erittäin tyydyttävän. Arkinen ja melankolinen, mutta kaunis lähestymistapa on näissä kaikissa osissa ihan omaa luokkaansa, ja varmasti näiden "värifilmien" pariin tulee palattua myöhemminkin.
Miika's rating:
Rate:
Watched Wanted Custom
People who added this item 221 Average listal rating (143 ratings) 6.7 IMDB Rating 7.2
13.8, Netflix

Öljynporauslautalla räjähtelee ja Mark Wahlbergin täytyy pelastaa kaikki. Katastrofielokuvana aikamoinen klisee, mutta vaaran tuntua tähän on luotu välillä ihan kivasti, mikä tottakai on tarpeellista tätä lajityyppiä edustettaessa. Räjähdyksiä ja palavaa irtaimistoa varotaan kuitenkin suurin osa elokuvan kestosta, mikä käy nopeasti tylsäksi. Kurttu Russellin mukanaolo on aina plussaa.
Miika's rating:
Rate:
Watched Wanted Custom
People who added this item 337 Average listal rating (180 ratings) 8 IMDB Rating 7.8
11.8, PC
Miika's rating:
Rate:
Watched Wanted Custom
People who added this item 505 Average listal rating (294 ratings) 7.2 IMDB Rating 7.2
9.8, PC

Elokuvan parasta antia on surrealistisuus ja visuaalinen puoli kaikenmaailman fantsuilla kikkailuilla jne. Tarinansa puolesta ihan keskitason nuorisoelokuvaa.
Miika's rating:
Rate:
Watched Wanted Custom
8.8, PC
Miika's rating:
Rate:
Watched Wanted Custom
People who added this item 765 Average listal rating (460 ratings) 6.7 IMDB Rating 7.1
6.8, PC
Miika's rating:
Rate:
Watched Wanted Custom
People who added this item 621 Average listal rating (309 ratings) 8 IMDB Rating 7.8
5.8, PC, rewatch
Miika's rating:
Rate:
Watched Wanted Custom
People who added this item 371 Average listal rating (246 ratings) 7.6 IMDB Rating 7.9
5.8, Netflix

Viggo Mortensenin perhe asuu erityksissä muusta maailmasta, mutta joutuu perheen äidin kuoleman seurauksena lähtemään sivistyksen pariin. Tässä oli välillä sellaista pientä kyyneleiden lypsämisen makua, mutta kieltämättä Captain Fantastic on uskottava ja kauniskin kuvaus vanhemmuuden tuomasta vastuusta ja siitä, ettei se jälkikasvu välttämättä halua elämältään samoja asioita kuin vanhemmat.
Miika's rating:
Rate:
Watched Wanted Custom
People who added this item 316 Average listal rating (183 ratings) 7.7 IMDB Rating 7.6
2.8, PC, rewatch
Miika's rating:
Rate:
Watched Wanted Custom
31.7, PC

Emilio Estevez, Cuba Gooding Jr., Stephen Dorff ja Jeremy Piven pakenevat Denis Learyn pahispoppoota todistettuaan murhan. 90-luvun viihteelle tässä on siis ihan hyvät ainekset kasassa. Denis Leary vetää pahisroolinsa maneeriensa mukaisesti, mikä on ihan kiva, mutta tarpeeksi uhkaavalta ei tämä pahispoppoo tunnu että päähenkilöiden kaupungin läpi menevästä pakomatkasta saisi kaikkea jännitystä irti. Estevezin ja kumppaneiden piileskely on kuitenkin katselun puolesta parempi ratkaisu, kuin suoraviivainen karkuun juokseminen aseet paukkuen. En ihmettele yhtään, miksi Estevez oli viimeisten joukossa roolitusta mietittäessä, sillä äijän näyttely on jäätävän tylsää katsottavaa.
Miika's rating:
Rate:
Watched Wanted Custom
People who added this item 172 Average listal rating (78 ratings) 6.9 IMDB Rating 7
Miracle Mile (1988)
29.7, PC, rewatch

Niitä elokuvia, jotka toimivat sitä paremmin mitä vähemmän filmistä tietää etukäteen. Miracle Milen kaoottisuus, Tangerine Dreamin hieno soundtrack ja 80-luvun hivenen hyvällä tavalla juustoinen parisuhderomantiikka tekevät tästä kuitenkin edelleen hyvän elokuvan.
Miika's rating:
Rate:
Watched Wanted Custom
Load more items (117 more in this list)

Added to

45 votes
All "Watched in 2018" lists on Listal (231 lists)
list by Triggerhappy6
Published 7 months, 2 weeks ago 6 commentsRelated lists

Miika's Movie Diary - 2011
320 item list by Miika
21 votes
Miika's Movie Diary - 2012
311 item list by Miika
34 votes
Miika's Movie Diary - 2016
134 item list by Miika
22 votes
Miika's Movie Diary - 2013
213 item list by Miika
36 votes
Miika's Movie Diary - 2014
167 item list by Miika
34 votes 2 comments
Miika's Movie Diary - 2015
436 item list by Miika
53 votes 2 comments
Miika's Movie Diary - 2010
372 item list by Miika
25 votes 3 comments
Miika's Movie Diary - 2017
250 item list by Miika
31 votes
Dessollié's Movie Diary - 2018
4 item list by Dessollié
4 votes
Exclusive's 2018 Movie Diary
194 item list by Exclusive
9 votes

View more top voted lists

People who voted for this also voted for


More lists from Miika
Post comment


Insert image

drop image here
(or click)
or enter URL:
 link image?  square?

Insert video

Format block